Coutinho: Klopp přinesl do Liverpoolu vítěznou mentalitu

15.11.2016, 21:58
Aktuality
Skvělý vstup do sezóny prožívá Liverpool, který se po jedenácti zásasech vyhřívá na čele Premier League. Podle záložníka Philippe Coutinha na tom má velkou zásluhu manažer Jürgen Klopp, jenž přinesl vítěznou mentalitu...

Bývalý kormidelník Dortmundu dorazil k Reds uprostřed minulé sezóny, kterou nakonec Liverpool zakončil na osmé příčce, letos však tradiční klub usiluje o příčky nejvyšší.

Liverpool z jedenácti ligových utkání dokázal vytěžit šestadvacet bodů, celkem nastřílel 30 gólů a po zásluze se zatím vyhřívá na samém čele anglické nejvyšší soutěže.

Podle záložníka Philippe Coutinha má na vzestupu celku od řeky Mersey největší zásluhu právě manažer Jürgen Klopp, jenž s sebo přinesl vítěznou mentalitu. "Manažer přinesl vítěznou mentalitu, pořád nám to zdůrazňuje," prohlásil Coutinho po vítězném utkání s Watfordem (6:1). "Díky tomu si jako hráči více věříme, důvěřujeme našemu vlastnímu potenciálu a to nám pomáhá se zlepšovat," dodal Brazilec, jenž vytvořil úderné duo s krajanem Robertem Firminem.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (347)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele