Snad jsem umlčel své kritiky, doufá Klopp

04.10.2016, 10:52
Aktuality
Vydařený úvod sezóny má za sebou Liverpool, jenž se zatím pohybuje pouhé dva body za vedoucím Manchesterem City. Manažer Jürgen Klopp poté doufá, že se mu podařilo umlčet kritiky...

Bývalý dlouholetý lodivod Borussie Dortmund dorazil na Anfield Road takřka přesně před rokem, minulou sezónu však Reds opakovaně srážely nevyrovnané výkony.

To se letos změnilo: Liverpool ze sedmi ligových klání pětkrát vyhrál a jednou remizoval, načež se s šestnácti body pohybuje na průběžném čtvrtém místě pelotonu.

Manažer Jürgen Klopp pak doufá, že se mu podařilo umlčet věčné kritiky. "Během uplynulého roku se toho o mě hodně namluvilo. Zaslechl jsem, že jsem byl dobrý trenér pro Dortmund, ale že německý styl řízení v Anglii nefunguje," pronesl Klopp. "Během té doby jsme udělali pokrok, stále je však před námi hodně práce. Sbíráme zkušenosti, abychom se z nich poučili a byli tak lépe připraveni na další výzvy," vysvětlil německý manažer.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (350)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele