Criscito: Liga mistrů je reálným cílem

22.03.2009, 13:12
Aktuality
Liga mistrů je velkým lákadlem a v Itálii se o ní letos zřejmě bude bojovat až do konce. Na konečnou čtvrtou příčku si brousí zuby hned několik klubů, z nichž nejlepší pozici má překvapení z Janova...

Janov má 48 bodů a je čtvrtý, o dva body méně pak mají Fiorentina a římské AS, na jehož kontě už ale je i včerejší porážka od Juventusu. Počítat se musí i s Palermem (42 bodů), bez šancí pak není ani osmé Lazio (41 bodů a o jeden odehraný zápas více).

"Účast v Lize mistrů v příštím roce je reálným cílem, i když jsem si vědom toho, že nejsme jediným týmem, který o čtvrté místo usiluje. Rozhodne se až na konci sezony. Kvůli tomu se nyní musíme soustředit na každý následující zápas, až na konci pak uvidíme, jak se nám vše podařilo," prohlásil obránce Domenico Criscito, jehož tým dnes změří síly s Udinese.

"Čeká nás těžký zápas, ale musíme do něho jít se stejným nadšením jako proti Cagliari. Doma jsme teď poměrně dlouho nevyhráli a to je naše motivace, chceme se totiž opět podělit o radost s fanoušky," řekl dále Criscito.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
berger321

preju jim to

Reagovat
smazaný uživatel

Očekávám tě jednou v Juve Legro a Mellberg nejsou nejmladší a brzo můžeš hrát po boku Giorgia i když tlač se na tebe další mladík Ariaudo.No bude to zajímavé do třech let který z těchto mladíků dostane tu šanci.Podle mě netřeb akupovat stopera ani náhodo a doufám že to vedení ví,Criscita nechat ještě ze dva roky v Janově,třeb abud ehrát LM zkušenosti na víc,al edlěá mě starostito že Criscito prý ted nastupuje na defenzivním štítu,je to pravda?Já Janov už ze 2 měsíce neviděl hrát,no za dva týdyn s něma hrajem,tak sme zvědav kde nastoupí Criscito.

Reagovat
smazaný uživatel

Criscito nastupuje v Janově pravidelně na levém beku, respektive levé záloze a jde mu to tam dobře, takže by bylo nejspíš lepší neriskovat to s ním znovu na stoperu a nahradit jím radši Molinara..., pokud se vrátí.

Reagovat
jtbs

hlavne nech sa vrati a nevyuziju ho zas na nejaky prestup

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebuju poradit,název té písně při nástupu hráčů Fulham-Man. Utd.,dík moc mi tím pomůžete.

http://www.dailymotion.com/video/x8qp15_fulham-v-manchester-united_sport?from=rss

Reagovat
smazaný uživatel

Carl Orff - Carmina Burana - O Fortuna

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
M11

docela by me zajimalo jak to s nim bude.. vubec totiz nevim jestli s nim nejak pocitame

Reagovat
smazaný uživatel

zasloužil by si druhou šanci. mě osobně by se na něj na levém beku koukalo rozhodně líp, než na Molinara...

Reagovat
M11

to urcite zaslouzil.. akorat vbc nejak nectu ze by sme mu ji chteli dat.. a to me celkem zarazi..

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi jediny

Reagovat
Mr.Jindros

Naserou mě, jestli mu nedáme šanci místo Molinara... Je škoda, že mluví o Lize mistrů pro Janov, příští rok ho totiž chci vidět zpátky v Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

"Miminko" Criscito by měl určitě dostat šanci v Juve na kraji obrany, jeho technika a vedení míče se mi moc líbí, ten kluk zkrátka hraje moderní fotbal. Juve má už teď v sestavě několik stožárů a vždycky se bavím, jak se všichni seřadí ve vápně a mlsně čekají na Alexovu standardku. Mít tam ještě pohotového zakončovatele Criscita místo Miolinara... no... opravdu tvrdý oříšek pro soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi všichni by jsme byli pro aby příští sezónu přišel . Mám jen strach aby nedopadl podobně jako ostatní navrátilci z hostování . Jediný kdo si tuto sezónu pořádně zahrál byl Claudio a to spíš kvůli tomu že tam už Ranieri neměl koho postavit , su si jistý že kdyby nebyl zraněný Zanetti , Tiago a Poulsen , do základu by se jen těžko dostal . Dost zřetelné to bylo u DeCeglieho . Molinaro hrál na začátku sezóny špatně a až po serii několika špatných výkonů a velkého tlaku na trenéra se Paulo dostal do sestavy . I když hrál dobře , nebo spíš líp jak Molinaro´, upadl opět do zapomnění . Potom přišel i nějaký ten nevydařený zápas ( proti Fialkám ) a zranění . Suma sumárum , pro něj zbytečná sezóna . Taky si myslím že pokud Nedvěd zůstane a nekoupí se nějaký jiný LO, bude s Pavlem spíš hrát Molinaro . Oni dva se dokážou najít už i poslepu , jsou lépe sehraní . Takže pokud by měl Criscito přijít a zažít sezónu jako DeCeglie , raději až je tam kde je .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele