Crystal Palace v poslední den přestupů hýřil aktivitou, přivedl Nketiaha i Lacroixe

31.08., 10:57
Aktuality
Eddie Nketiah (© Crystal Palace)

Čtyři příchody a tři odchody. Tolik toho v závěrečný den letního přestupového období stihlo vedení Crystal Palace. Řady Orlů rozšířili brankář Matt Turner, stopeři Maxence Lacroix s Trevohem Chalobahem a útočník Eddie Nketiah.

Právě forvard z Arsenalu se stal jedním z nejdražších podpisů klubu z jihu Londýna. Za Nketiaha Crystal Palace zaplatil okolo 30 milionů liber, čímž atakuje dosavadní rekord Christiana Bentekeho.

Na nemalou částku vyšel i příchod Lacroixe z Wolfsburgu. Francouzský obránce se během čtyř let vypracoval mezi opory Vlků a není tak divu, že se cenovka vyšplhá možná až k 18 milionům liber. Na jeho potenciálním partnerovi do stoperské dvojice už Eagles trochu šetřili, Chalobah totiž z Chelsea dorazí jen na hostování, stejně jako Turner z Nottinghamu.

Při takovémto množství příchodu samozřejmě musí i někdo z kola ven. 10 milionů liber utrží modro-červení za gólmana Sama Johnstona, jenž se upsal Wolverhamptonu. V rámci Premier League se na hostování stěhuje i útočník Odsonne Édouard, a to do Leicesteru. Zato středopolař Naouirou Ahamada Ostrovy opustí, oblékat bude dres francouzského Rennes.

Autor: Martin Vejdělek / bbc.com, transfermarkt.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Pablos

Tady bejvávalo prakticky online reportáž z toho jejich transfer deadline day... a koukám, že progresivní nové EF se na něco takového už vysralo co ? (projíždět články se mi tu nechce)

Reagovat
Pablos

Já to nechci, mě tohle neba stejnak, když PL nesleduji ...já chtěl jen kritizovat nové EF

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
vladino10

Reagovat
Miguel19

Už se na DD sere delší dobu podle mě.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele