Čtvrtfinále je velmi blízko i daleko zároveň, řekl slávista Stoch

08.03.2019, 09:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (54)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vždycky, když tohle někdo řekne, tak nevím co to znamená. Slavii kloubok dolů, venku uhrát remízu a vstřelit dva góly je pecka. Uvidíme v Edenu

Reagovat
VP85

tenká je hranice mezi úspěchem a neúspěchem

Reagovat
smazaný uživatel

Real by o tom mohol rozprávať.

Reagovat
noustres

Real je trošku jiná káva. Tam je rozklad vedení vs trenér nebo kabina. A dokud si hlava (Perez) neuvědomí co je třeba pro stmelení a soudržnost týmu, tak bude jen plivat jedy na všechny kolem a pořád mlít jak jsou všichni jidášové.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevenoval som sa konkrétnym príčinám, ktoré to spôsobili, iba som skonštatoval fakt, že rok po veľkej sláve, je Real na smiech.

Myslím, že to povedal Bonaparte, že od veľkolepého k smiešnemu je len krok.

Reagovat
noustres

Jen chyby nás naučí, to platí ve všem. Být tedy směšný je vlastně jen "slovo".

Reagovat
smazaný uživatel

- Yoda

Reagovat
F.Torres

Výsledek super, nicméně pořád favorit je Sevilla, která má prostě neskutečnou kvalitu. Doma budeme muset dát alespoň 1 gol na postup, na 0:0 se španělským celkem hrát nelze.

Šance 60:40 pro Sevillu, ale naděje tam je a ne malá. Pokud budeme mít kliku a každý zahraje na hranici svých možnosti a hlavně nedáme si stejně jak pro Genku, tak první zápas se Sevillou "vlastnáka", tak budu věřit v postup.

Reagovat
KingMaster13

Naprostý souhlas vidím to úplně stejným pohledem

Reagovat
Spalovač šancí

Já to úplně stejně nevidím. Naopak bude důležité si hned na začátku dát vlastňáka, evidentně to funguje

Reagovat
KingMaster13

takhle to hrajeme jen venku Doma hezky 0:0

Reagovat
Spalovač šancí

Soubojová nakopávaná holomajzna by byla ideální.

Reagovat
KingMaster13

Přesně.... a já nechci abychom hráli zataženě, prostě chci abychom se snažili útočit ale bude to taková holomajzna, že budou 2 šance na každý straně a oba týmy je spálí a nazdar

Reagovat
Spalovač šancí

Spálené šance se líbí uživateli Spalovač šancí

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
C-M@ster

Já souhlasím s 60:40, ale neopomněl bych zmínit, že Slavii se můžou trochu rozklepat kolena. Nejsou pohárama tak ošlehanej tým, ti hráči nikdy tak blízko takovýmu úspěchu jako vyřadit Sevillu nebyli. Navíc když venku uhráli tak dobrej výsledek a sázkovky je teď favorizujou.

Reagovat
F.Torres

samozřejmě, že Sevilla může přijet a dát nám 0:4. Už tady pár španělských celků bylo a nedopadlo to o moc lépe, ale uvidíme..

Reagovat
smazaný uživatel

Řekněme si to na rovinu, ta remíza je hodně šťastná, kromě těch dvou haluzáckých gólů si Slavia nevytvořila nic, zatímco Sevilla měla šanci za šancí, byl tam jeden chybně odmávaný offside, ze kterého by dost možná padl gól. Pokud budou chtít postoupit, tak ten výkon bude muset být mnohem lepší, těžko budou mít znovu tolik štěstí. Navíc se musí vyvarovat některých fatálních chyb v rozehrávce.

Reagovat
F.Torres

na druhou stranu objektivně se musí říct, že Sevilla také dala dva goly víceméně darované + na škodu kdyby to písknul, tak by se moc lidí tomu nedivilo. Nicméně ano, Sevilla je kvalitou naprosto jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Když čtu některé články, tak mám pocit, že jsem se díval na úplně jiný zápas. Slavia byla víceméně nulová a nebylo to nic jiného než štěstí. Nikdo by se nedivil, kdyby to včera skončilo 4:0, klidně i více.

Reagovat
clinger

Reagovat
noustres

Podstatnou roli ve výsledku hrál asi i fakt v herní mizérii Sevilly. To načasování je pro Slavii dost šťastné. Sevilla se teď předpokládám proti Realu Soc. asi chytne. Presování mají opravdu vychytaný a ty náběhy V odvetě se Slavií předpokládám rozhodne faktor Slávistické obrany a otazník je i Vaclík, po tom nárazu do tyče bude mít asi rameno?

Reagovat
Pablos

Já taky... jak mě bolí rameno, chytnu se hned za žebra.

Reagovat
PP

jen za ten druhý poločas měla Sevilla tři 100%ní šance.. Paradoxně, Slávka mohla posledních 5 minut strhnout vedení i na svoji stranu, ale nepodařila se jediná slušná finálka..

Reagovat
vanGomm

pro Matys5557 Ano Sevilla měla hlavně ve druhé půli dost šancí a gól na ten 3:2 měl dokonce platit,protože ofsajd nebyl,ale to že ty šance nedali je pouze jejich chyba.Slavia měla při obou gólech štěstí to zase jo,ale je potřeba také říci,že ani góly co dala Sevilla nebyly nic moc.Ten první si dala Slavia prakticky sama a ten druhý po kopu z rohu platit neměl.protože tomu předcházel ofsajd.I takto se dá tento zápas na rozdíl od tebe zhodnotit. Je samozřejmě pravda a to se týká všech našich týmů ne pouze Slavie,že bez potřebného štěstí to ze skupin EL (o LM se nemá smysl vůbec bavit) postoupit nejde.V této fázi (OF)už je k tomu štěstí navíc potřeba i zvláštní shoda dalších náhod.Tyhle oba "pomocníky" bude Slavia potřebovat i pro odvetu v Edenu.Jinak postoupit totiž nejde.

Reagovat
Jolly Roger

Přesto je pro mě favoritem Sevilla. Slavia si v tom zápase vybrala štěstí na rok dopředu, takový zápas se zahraje jednou za 5 let - víc štěstí jak rozumu. Ale gratulace!!!!!

Reagovat
Anacron

Těžko čekat po druhé takové štěstí, nicméně Slávie se nemusí vůbec stydět a to se počítá

Reagovat
Pinturicchio

Miro "Šalamoun" Stoch.

Reagovat
krisa

rodina forever

Reagovat
Milan.B
Reagovat
Pinturicchio

Pičku ti jebem, Milan.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Luc-Luc

to je ale myslitel

Reagovat
Bex5

Hele, Ludvo, ty jsi hlava ....

No, jsem.

Reagovat
smazaný uživatel

* Drahos

Reagovat
C-M@ster

Jiří?

Reagovat
smazaný uživatel

ani nevyhral ani neprohral

Reagovat
wyqinac

no co si budeme povidat, kdyby mi nekdo vcera rekl, ze uhrajeme v Seville lepsi vysledek nez Arsenal v Rennes, asi bych si hodne klepal na celo konecne nam to stesti trosku vratilo za ty zapasy na zenitu nebo s kodani kdy jsme nebyli schopny dat gol. Samozrejme i tak jsou nase sance na postup o dost mensi nez pro naseho soupere, ale aspon je o co hrat a odveta nebude jen formalita, rozhodne to zase nevidim nerealne

Reagovat
mayday

Viděl jsem jen druhej poločas, a to ještě po chvilkách, ale ke konci mi to přišlo jako celkem hurá fotbal z obou stran, Slávisti teda chvilkama pod tlakem jen odkopávali, na druhé straně teda neskutečně zadrbaný možnosti na brejky, hlavně Olayinka a Zmrhal

Počítač Souček teda párkrát zachyboval, Král taky ztrácel míče, je vidět, že to je úplně jinej level fotbalu, takže výsledek parádní.

Na druhé straně z toho je tak nějak vidět, jak by to vypadalo, kdyby ti hráči šli ven.

Reagovat
Pablos

jak vzniklo to spojení počítač Souček ?

Reagovat
mayday

Já jsem to nevymyslel, údajně má v palici počítač.

Reagovat
Staenly10

Tak ten, kdo na to má, konrkétně třeba Souček a Král, o kterých se mluví, by si na to tempo zvykli. Něco jinýho, když v takovym tempu hraješ každej tejden, nebo když přijedeš na Sevillu po Bohemce.

Reagovat
mayday

To je pravda určitě, ale podle mě Souček na top5 ligu nemá, respektive na lepší tým v top5. Král jo. Ještě je hodně mladej, vykope se.

Ale u Součka jsem pesimista. Pak je otázka, jestli je lepší být v ČR a hrát o tituly a v Evropě, než to zkoušet někde v Empoli.

Reagovat
Staenly10

Včera mu to sice nevyšlo, ale naší ligu si vodí, tak proč to nezkusit. Vrátit se zpátky může vždycky.

Reagovat
mayday

Jasný, to je pravda. Ale zkrátka si myslím, že se neprosadí a za rok dva se vrátí jako třeba Husbauer nebo Petržela.

Reagovat
Staenly10

Pokud chce Souček ještě něco dokázat venku, tak už musí v létě jít, no. Po tý 25 už se ti naši hráči moc přizpůsobit nedokážou. Pak by to riziko vyhoření bylo celkem vysoký. Nevím proč, ale z nějakýho důvodu bych mu věřil víc, než třeba tomu Hušbauerovi. Přijde mi psychicky celkem odolnej, ani včera se z těch svejch chyb neposral a chtěl hrát dál.

Reagovat
mayday

Já nevím, ale často se kolem něj mluví o Itálii, kde ale podle mě je hromada fotbalovějších a atletičtějších kluků, Jihoameričani apod.

Myslím, že snazší cestu by měl v německým fotbale například. Co se týče věku, tak v létě musí odejít, to je jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne jak prohlasil Trpis: Sevilla byla obrovsky favorit, ted to je 50/50

Ja preji Vaclovi, at je v poradku, ale az po Evropske lize

Reagovat
TheMally11

to já už do odvety... 2x lovil náhradník ani jednou! V tomhle je klíč k postupu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak za stavu 2:2 se slavia uz nehnala dopredu a sportovne musim uznat, ze nas nikam nepustila

Reagovat
$$CaptainKokotko

Určitě 50na50 , je to tak 70/30 80/20 pro Sevillu.

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele