Čtyři zápasy bez výhry a dost. Aristouyho v Nantes vystřídal Gourvennec

29.11.2023, 10:50, aktualizováno 29.11.2023, 17:19
Aktuality

V Nantes byl po čtyřzápasové sérii bez vítězství odvolán trenér Pierre Aristouy. Vedení klubu oznámilo, že tým převezme Jocelyn Gourvennec, jenž podepsal smlouvu do konce sezony s opcí na další ročník...

Nantes, se kterým jako hráč získal v roce 2001 titul, bylo pro Aristouye prvním angažmá v nejvyšší soutěži. Týmu se ujal v minulé sezoně čtyři kola před koncem a v sestupovém pásmu, ale nakonec ho dovedl k záchraně.

V tomto ročníku se však Nantes nedařilo a v posledních čtyřech kolech získalo jediný bod. V tabulce francouzské ligy klubu patří po třinácti kolech jedenácté místo s odstupem čtyř bodů od sestupových příček.

Jednapadesátiletý Gourvennec naposledy vedl Lille, před tím působil v Bordeaux nebo Guingampu, se kterým v roce 2014 vyhrál Francouzský pohár. Bývalý záložník za Nantes hrál v letech 1995-98.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Ferax

Jeho angažovaní mi přišlo po konci Kombouareho, který tam udělal neskutečné penzum skvělé práce, jako nesmysl, když jeho dosavadní největší zkušeností bylo trénovat juniorku Nantes. Zachránit to nakonec s odřenýma ušima dokázal, ale měl skončit hned po sezóně. Ten tým má na to hrát v klidným středu, k čemuž by Gourvennec mohl být schopen dopomoct, ačkoli jeho angažmá v Lille bylo nic moc...

Reagovat
Langi

rychle vzal radši Nantes, aby neskončil v Lyonu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele