Čvančarův nový spoluhráč, za Mönchengladbach si na rok zahraje Wöber

31.07.2023, 16:39
Aktuality
Maximilian Wöber (© AFP)

Rakouský obránce Maximilian Wöber bude v nadcházející sezoně hostovat v Mönchengladbachu, kam ho po sestupu z nejvyšší anglické soutěže zapůjčil Leeds. S ním má pětadvacetiletý reprezentant smlouvu až do roku 2027.

Do Leedsu přišel odchovanec Rapidu Vídeň v lednu, předtím hrál za Ajax Amsterodm, FC Sevillu a Salcburk. V reprezentaci má na kontě 16 zápasů. Wöber už je sedmou letní posilou Mönchengladbachu. Do desátého týmu předchozího ročníku Bundesligy zamířil také český reprezentační útočník Tomáš Čvančara.

Wöber si vůbec poprvé ve své kariéře vyzkouší bundesligové působení. "Borussia je tradičním klubem, který byl vždy velmi zajímavý. I já jsme ho rád sledoval, také proto, že zde hrálo mnoho Rakušanů," uvedl. "Je to pro mě nesmírně atraktivní úkol, na který se opravdu těším."

Autor: ČTK, Patrik Sandev / borussia.de

Komentáře (11)

Přidat komentář
Nuno čomes

Čvančarův Mönchengladbach.

Reagovat
Rudnevs

Zrejme chcú predať Elvediho (o rok mu končí zmluva) a z peňazí za neho doviesť Riedera z YB, takže Wöber prichádza na hosťovanie ako náhrada za Elvediho.

Na Gladbach som strašne zvedavý, tam to prešlo veľkou prestavbou, ale tie posily nevyzerajú úplne zle, možno prekvapia.

Reagovat
Kucka

Reagovat
bobis21

Vůbec nevím co letos čekat. Se středem tabulky budu asi úplně spokojený.

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
hefy

Neuvěřitelnej nadpis.

Reagovat
Zark

jak u debilů

Reagovat
PBLead

Reagovat
Gimme

Už ne jen Čvančarův Möchengladbach, ale i Čvančarův spoluhráč Cením pestrost českého jazyka

Reagovat
JacoBee

Čvančara začal dobře na Fenina

Reagovat
JacoBee

*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele