DE LA PEŇA BY SE VALENCII NEBRÁNIL

15.05.2007, 16:21
Aktuality
Ve Valencii by se po roce mohl opět objevit kreativní střední záložník. Klub z východu Španělska má zájem o hráče Espanyolu Bacelona Ivana De la Peňu, který by si velmi rád zahrál v Lize mistrů...

Toto přání by mu Valencia mohla splnit. Netopýři v neděli večer porazili Real Zaragoza a čtyři kola před koncem mají na čtvrté příčce již sedmibodový náskok. Stále navíc živí naději na zisk titulu.

"De la Peňa má zájem, obzvláště když se Valencia dostane do Ligy mistrů, ale o všem se rozhodne až na konci sezóny," prozradil hráčův agent Manuel Ferrer.

Vedle zkušeného De la Peni by na Mestallu mohl zamířit také Javier Arizmendi, o něhož má Valencia velký zájem. Naopak na odchodu je možná náhradní brankář Ludovic Butelle, jemuž od příští sezóny zřejmě vzroste konkurence a vedle Santiaga Canizarese bude bojovat rovněž s německým reprezentantem Timem Hildebrandem.

"Mým cílem je dokázat své kvality, i když nedostávám příliš příležitostí. Na konci sezóny, pokud to bude nezbytné, si sednu s vedením a všechno probereme. V tuto chvíli se však soustředím na zbývající zápasy sezóny," prohlásil francuzský brankář, o něhož mají zájem nováčci příštího ročníku Primera Division Valladolid a Murcia a také Auxerre.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Cece

Mne sa tak zda, ze Valencia kupuje len zaloznikov, ved koho este nechce!!

Reagovat
HOST*-Kopy-

Potřebujeme nutně kvaltního kreativního záložníka, takže si nech ty sví rozumy

Reagovat
HOST*Cece

Hej sak ste chceli Sneijdera ty chytry!!!ale OK Sneijder pôjde do Barci!

Reagovat
smazaný uživatel

Barca tiez "chce" "50" utocnikov a pride mozno jeden.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele