Dembélé míří z Barcelony do PSG, francouzský mistr aktivoval výstupní klauzuli

01.08.2023, 14:39
Aktuality
Ousmane Dembélé (© AFP)

Ousmane Dembélé před sedmi lety přestupoval z Rennes do Dortmundu a nyní se schyluje k jeho návratu do Francie. Křídelník patří Barceloně a na realizaci transferu pracuje PSG, mistr Ligue 1 dnes aktivoval výstupní klauzuli.

Sám Dembélé se stěhováním do hlavního města souhlasí. V Katalánsku má kontrakt na poslední sezonu a v klauzuli je zakotvena částka padesát milionů eur, PSG má nyní k dispozici pět dní na to, aby dojednalo splátkový kalendář.

Dembélému je stále teprve 26 let a jeho kariéru lemují častá zranění, opakovaně na marodce byl především vinou svalových problémů. Barcelona ho kupovala v létě 2017 z Dortmundu a díky částce 135 milionů eur je francouzský reprezentant stále jedním z nejdražších hráčů planety.

Dembélé za Barcelonu během šesti sezon odehrál 185 zápasů a nastřílel 40 branek. Třikrát se stal mistrem Španělska, ve své sbírce má i dva triumfy v Copa del Rey.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (168)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ta 50m klauzule (kde by polovina šla agentovi) byla platná do včerejší půlnoci, ne? Těch 50m je normálně vyjednaná částka mezi kluby...nebo se pletu?

Reagovat
hornito

By sending formal letter to Barça, PSG activated a ‘private’ clause.

It makes Dembélé available for same amount, €50m.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, já jsem právě na twitteru četl něco o klauzuli 100m, která by měla platit ode dneška, tak mi to nebylo jasný.

Reagovat
hornito

No je v tom dost zmatek

Reagovat
Kucka

Reagovat
Eichel

Očividne sú nejaké klauzuly registrované u la ligy a tam to bolo do 31.7. 50m s tým, že peniaze idú pol na pol FCB a jemu a od 1.8. 100m; ale zároveň má mať v kontrakte aj kluzulu mimo toho na 50m, kde je podmienka, že musí byť klub formálne informovaný nejakú dobu vopred a prestup sa musí udiať do týždňa od upozornenia.. je v tom bordel a momentálne sa dohadujú o tom, aká časť tej výkupky pôjde vlastne klubu a aká čast Dembelému, naposledy som videl, že niečo okolo 35-40m má isť Barcelone, ale tak snáď sú to kraviny a pôjde všetko.

Reagovat
Ed_Hazard

Ja som to pochopil tak, ze private clausule je klauzula hovoriaca o tom, ze za sumu 50M sa moze vykupit Dembele sam (samozrejme, v realite by to zanho zatiahol buduci klub). Ak som si to vylozil spravne tak mi z toho vyplyva, ze by mala ist cela ciaatka Barce a teda sa tu nevstahuje to percento z prestupovej ciastky, ktora ma ist Dembelemu. Verim ze si na tom zgustne zopar pravnikov

Reagovat
Eichel

Tak v La lige je to stále tak, že sa formálne vykupuje sám hráč nie? Aj Neymar sa, ak si správne pamatám, formálne vykúpil sám.

Reagovat
sergi

Pamätáš si správne.

Reagovat
-R2D2-

Sbohem idiote.

Reagovat
marke7

Reagovat
el Principito

Reagovat
Miguel19

Barca má u každýho průměráka klauzuli 500 mega + a u hráče co šel za 130 mega má takovou malou?

To má tak geniálního agenta? Nebo se to nějak upravovalo jak snižovali platy?

Reagovat
patas92

Do včerejška měl 50M s tím, že 25M z toho šlo Dembelemu, takže to první Ode dneška ji měl mít 100M a těch 50M za co odchází je domluvená částka pravděpodobně.

Reagovat
Bakary3

Tak to je pán

Reagovat
Ladas321

Není to domluvené částka, měl ještě ve smlouvě jednu doložku. Private clause jak napsal Fabrizio.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ty pico, ten to mel dobre poreseny. Kluci vopaleny (Mbappe) vědí jak na to...

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
DonAndres

Tuším že klauzuli na 50 mega dostal loni "výměnou" za podpis smlouvy s nižším platem, jinak by šel zadara.

Jen ať jde. Sice je na svý pozici dělo, ale jak z porcelánu.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Ladas321

Laporta mu kývl na všechno jinak by už v Barce dávno nebyl. Nízká klauzule a ještě 50 % z té částky putuje jemu a agentovi.

Reagovat
Seydou Doumbia

Paráda, ted ještě prodat Marqunhose za jeho prohlášní, Verrattiho do Al něco a titul může jít do Marseille

Reagovat
Felitel

Co rekl?

Reagovat
Neutron

ako uprimne, cakal som nieco viac

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Seydou Doumbia

to já taky pro hráče co tam je aktuálně nejdelší dobu asi 10 let by to byl celkem bizarní odchod

Reagovat
Neutron

vsak prave a hlavne teda nepovedal nic sokujuce ako co mal povedat, nech pali Kylian do pice, vsetci sa tesime, ked zmizne lebo je to zmrd?

Reagovat
Seydou Doumbia

asi nejlepší neříkat nic, jinak to někomu pokazí přestupovou strategii dnes už je problém každé slovo

Reagovat
Neutron

Z coho by potom noviny zily

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Ángel di María 22

Jako jestli to, že my přivedeme Mbappého mělo za následek, že Barceloně fakt vezme PSG Dembelého, tak to je double-kill.

Sice je někdy zraněný a nemá konzistentní výkony, ale byl to téměř vždy s přehledem nejméně čitelný a nejvíc nebezpčený hráč z Barcelony, oslabení to bude.

Reagovat
Ángel di María 22

Navíc za totálně směšný peníze, tohle je pro ně šílený provar..

Reagovat
Kluivert9

Spíš maximum možného.

Reagovat
DonAndres

Jak se to vezme. V říjnu by se stejně zranil a v rozhodujících fázích by byl k hovnu. Jestli tenhle "kauf" uspíší podpis Vitora Roqueho, tak budu tleskat

Reagovat
Neutron

vy si od neho slubujete fakt dost vela, vsak?

Reagovat
Bakary3

Pro barcu to vidím jako výhru, když místo 0 mají aspoň 25, za to už můžou pořídit někoho, kdo jim odvede víc než dembele

Reagovat
celeb

Za Dembeleho sme zaplatili majland, aby sme zistili, ze je to rozmaznany, nedisciplinovany fracek ovplyvnovany kamaratmi z gheta.

Prve 3 sezony zranenia sposobene podcenovanim rozvicky, zlou zivotospravou, zly spankovy rezim ...

Ked sa konecne podarilo ho vychovat a dal 1. dobru sezonu, kde ukazal ze fakt je rozdielovym hracom, ktory sa extremne tazko brani a vie vymysliet z hovna gol - ide prec v podstate zadarmo.

Ako chyba sa udiala rok dozadu, kedy skoro odisiel zadarmo a toto je jej dosledok.

Toto je velke oslabenie, Raphinha mu nesiaha ani po kotniky, najradsej by som sa ho zbavil kym ma este slusnu cenu.

Reagovat
Bakary3

Jak píšeš, Barca to posrala na začátku, že ho vůbec za ty prachy přivedla.

Teď vytěžili maximum, ikdyz je to prostě zoufalý v poměru k tomu, za co přišel.

Reagovat
sylarko

5/7 za sezonu fakt top hrac...a ze raphina, ktory ma lepsie statistiky mu nesiaha ani po kotniky hej? sak to nedava vobec zmysel...jesus hater always hater

Reagovat
Eichel

Ono je pravdou, že Laporta bol v kúte

Reagovat
celeb

vedel do coho ide. Sluboval hory doly, Messiho, Pogbu, Bernarda, ...

Nakoniec sa do klubu dotiahli tridsiatnici, nakupili sa drahi utocnici, Fati doslova odumrel, ked mu s 10 na drese klub dal extremne tazke bremeno niest, ocakavania ho zlomili a bolo treba stavat drahe nove posily - cize nedostaval sancu . Nakoniec hraval na jeho poste castejsie Gavi nez on ...

Hlavne, ze sme predali 25% ziskov na 25 rokov na nakup sialene neproduktivneho Raphinhu (akokolvek fancy vie driblovat s loptou, jeho efektivita je zalostna) a aspon Kounde bol dobry nakup.

Najvacsim vysmechome je Roberto kapitan. Tam sa ukazuje ako vieme budovat tim.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
sylarko

toto sa neda citat. si uvedomujes ze si seres do huby? pre teba je raphina sialene neproduktivny, ale vyssie dembeleho vynasas do nebies aky je to top hrac a raphina mu nesiaha ani po kotniky a pritom ma horsie statistiky jak raphina...

Reagovat
el Principito

Reagovat
Jordi Alba

Poslední ať zhasne, vy bando čůráků.

Reagovat
Gazdo

Mali skvelu vyjednavaciu poziciu ked Dembelemu vtedy nikto nechcel dat zmluvu minuly rok a mohli sme si tam realne povedat co chceli a oni to takto dosrali. Kazdopadne som rad ze odchadza, nemal vobec vztah a respekt ku klubu a proti silnejsim timom bol vylozene zaporny takze mna to neserie ze ide prec. Skor ma mrzi ze taky potencial ako ma on dostane niekto kto je vymlety ako on

Reagovat
Jordi Alba

Mě sral 80% času, co byl u nás, je to skleněnka a labil... ale, teď nám tam zbyde Raphinha, kterej mi pije krev neustále, Fati - 2x horší verze Demblby, Ferran - pokud zas nebude labilní, Abde - šanci si zaslouží, ale pochybuju, že zrovna on nás zachrání. Dembélé je aspoň rychlej, silnej v 1v1, celkově těžce bránitelnej. Tohle bude strašnej průser.

Reagovat
Gazdo

Je fakt ze realne mame strasne blbe prestupy. Alvareza sme mohli mat este pred City, Diaby bol lacnejsi ako Raphinha a je to uplne iny hrac, Fati je taky zvlastny pripad. Podla mna je to celkom v pohode sqad player keby mu nechali normalny plat vzhladom k veku lenze oni mu nasypali peniaze ako hlavnej hviezde plus cislo 10 a mne pride ze sa na tom ihrisku ani nesnazi. Jasne talent typu Mbappe, Vinicius a pod to nikdy nebol a nebude ale na rozsirenie kadra preco nie ak by to bral normalnou cestou a nie touto zrychlenou. Tomu by mozno este slo dat sancu ale ak to tuto sezonu dopadne podobne ako minulu tak hostovacka pripadne predaj. Ferrana je skoda ten mal uzasny uvod kde mal vybornu chemiu s Aubou a celkovo ten nas utok bol strasne pohyblivy. Teraz sa to znova stalo statickejsim, a technicky zdatny no zato pomaly Lewa tomu nepomohol. Uvidime co s Ferranom tomu by som dal tiez este sezonu a potom uvidime. U neho bude problem ako s Moratom. Talentovany utocnik ale na utocnika je potrebne hlavne ego a sebadovera a to je bohuzial nedostatok

Reagovat
messi80

Kde si prišiel na to že ho nikto nechcel ? Fakt je ten že keby to nepodpísali šiel by minulý rok zadarmo.cize skvelú pozíciu na vyjednávanie mal akurát Dembele

Reagovat
Xavi

Dobrej poděl s těma 50% agentovi.

Proč někoho z Barcy nekoupí Saudi? Letos nakupují, jak o Vánocích.

Reagovat
Ladas321

Protože tam kromě Lewy není nikdo zajímavý.

Reagovat
Kluivert9

Děláš, jak kdyby Saudi kupovali zajímavé hráče

Reagovat
Kluivert9

Těch 50% agentovi mělo být do včerejška.

Reagovat
Xavi

Reagovat
formic81

to PSG je uplne v kurve ne kvalitu na CHL nemaj ani nahodou, doma to urvou, ale Arabasum se projekt dobre sype. Tam zahuceli uz taky solidne

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jim odešli jenom Messi a Ramos, staříci s megasmlouvami, naopak přivedli hodně zajímavých hráčů za relativně slušné peníze. Mně se ta jejich změněná přestupová politika naopak líbí. Prodej Mbappého a Verrattiho jim zahojí ffp a můžou se ještě pokusit přivést třeba Bernarda nebo Kolo Muaniho.

Reagovat
formic81

jo ale Neymar je uz stin hrace, ta obrana vypada docela zajimave, ale neverim tomu ze to muzou vyhrat. Prijde mi ze v L1 pak po zime nastoupi autopilot a oni uz se nedokazou nastavit na ty tezky zapasy v CHL. To Bayern ma v tom Nemecku daleko vic teamu co je dokazou potrapit. Ve Francii se musi strelit dvakrat do nohy a pak je ten zapas trochu otevrenejsi.

Reagovat
Ladas321

Minuly rok měli problém i v Ligue 1 právě a to měli v týmu Messiho i Mbappeho (Neymara klasicky na marodce). Tento rok udělali nějaké pěkné přestupy, ale v útoku jsou nejslabší za posledních 5 let a pokud nechají sedět Mbappeho, tak už tuplem.

Reagovat
vilp

Zdravý Verratti v aspoň trochu slušné formě byl v LM jejich nejdůležitější hráč, na co jim je ffp, když ho nenahradí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak náhradu už mají v podobě Ugarteho a je taky otázka, jestli ještě Verratti někdy bude zdravý a současně v trochu slušné formě.

Reagovat
vilp

Ugarte, Vitinha a Soler jsou asi stejně dobrý náhrady jako Joselu za Benzemu.

Reagovat
smazaný uživatel

Na trhu byl v jeho věkové skupině někdo lepší? Možná Caicedo, ten bude stát dvakrát tolik, Tonali a Zubimendi mi nepřijdou nijak výrazně kvalitnější, navíc ani jeden se ze svých klubů nehrnul, v případě Zubiho nehrne.

Reagovat
Jordi Alba

Sype asi ne, s porovnáním se City sice ano, ale majítelé City si za prvé vybrali prostě ideální ligu a za druhý ještě ideálnějšího trenéra. Nicméně jako globální značka to mělo a má imo furt neskutečnej potenciál.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Salfovic

Poslední mohykán ze super debilní trojice přestupů s Coutinhem a Griezmannem za krásných 400 mega

Reagovat
Bakary3

Ikdyz zrovna coutinhovi jsem veril

Reagovat
Kucka

Reagovat
Kucka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
-R2D2-

Poprvý mi došly emotikony… ale asi ten grin, no!

Reagovat
drussbarb

Je to hnus. A Messi byl zadarmo drahý

Reagovat
dextroza_m

Jako když má den, je velmi těžko bránitelný, jenže on ho má každý 10. zápas a to ještě 2/3 zápasů nemůže hrát. Ale jako za tu cenu PSG neudělá špatný nákup. Jen mě zaráží, jak se z Barcelony stal klub, ze kterého chtějí hráči (ti nejlepší) odejít... V tomhle je prostě Real jinde, nejlepší hráči ani nepřemýšlí, že by šli jinam, my jsme to tak měli, ale tou politikou prostě jsme udělali ze sebe jen další klub.

Reagovat
sergi

Barca to posrala s tým, že rozdávali mega zmluvy a pokračovalo to kúpou svetej trojky ktorá nič klubu nedala.

Reagovat
AlevsakNevadi

dala , poslala ich na pokraj bankrotu spolu s najlepsim prezidentom na svete

Reagovat
sergi

V tom čo robil, v tom bol najlepší. /Rozumej v dojebávaní klubu (pozn. autora)./

Reagovat
Ladas321

Kdybys byl na palubě potápějící lodi, tak bys taky chtěl zdrhnout. Do Barcelony chodí jen hráči, kteří si chtějí užívat rodinné pohody v krásném městě (Lewa a Gundogan třeba) a průměráci jako Kessie třeba.

Reagovat
Kluivert9

Nebo žádaní hráči jako Raphinha a Kounde, nebo talenti jako třeba Vitor Roque... takže vlastně profilově všichni.

Reagovat
sergi

Slušné sračky. Kessie bol jedným z najlepších hráčov SA keď AC vyhralo ligu, dnes podľa Láďu z EF, bol v čase prestupu priemerák.

Reagovat
Ladas321

Máš pravdu Kessie je světový záložník a všechny kluby se můžou přetrhnout aby ho měli v týmu, ale nene, to štěstí mít v týmu Kessieho má pouze Barcelona. Gratuluji a držte si ho jak nejdéle to půjde.

Reagovat
sergi

Ty si riadna trubica. Slušný komplexíček.

Reagovat
sylarko

placko len plac dalej.. komplexacik

Reagovat
Majk91

Reagovat
sylarko

Reagovat
Xavi

Kdo chce odejít? Akorát idiot Dembele.

Reagovat
dextroza_m

Neymar, Dembele

Reagovat
Majk91

kto chce okrem Dembeleho odísť?

Reagovat
Eichel

mal by tam mať 20m ročne, to mu Barca nikdy nedá

Reagovat
sergi

Toto ma úprimne teší. A je mi jedno či ide za 100m, 50m, 25mio alebo za vrece zemiakov. V hlave nasraté, sklenený viac než Rosický a bez spoľahu. Adios.

Ešte sa zbaviť prvého kapitána, Garciu, Alonsa a krásny prestupák.

Reagovat
Salfovic

A ještě chybí pořád pozdě.

Reagovat
sergi

Tak to už je samozrejmosť.

Reagovat
hornito

neumí hodiny

Reagovat
Eichel

zrovna pri ňom to nemusí byť vtip

Reagovat
Kejza

Reagovat
hornito

Reagovat
Salfovic

re: chodí

Reagovat
Eichel

Kapitán a Alonso sa teraz predlžovali o rok.. tí určite zostanú. A Garcíu z nejakého dôvodu očividne Xavi chce.

Reagovat
sergi

Hej to bolo skôr zbožné prianie ako niečo čo sa udeje.

Reagovat
Kluivert9

Bude v některých zápasech hodně chybět, ale 50 mega za něj je asi maximum možného, vzhledem k tomu, že loni mohl odejít zdarma a včera za 25. Teď bude nejdůležitější, jak se těch neplánovaných 50 mega použije.

Reagovat
Salfovic

A proč už to tedy neupekli včera? Pro PSG sice 25 mil nic neznamená, ale že by je vyloženě vyhazovali z okna.

Reagovat
Ladas321

To je fanoušci Barcelony si naivně, že jim zůstane celá částka Sissoko není až takový amatér.

Reagovat
Ladas321

*si naivně myslí

Reagovat
Kluivert9

A Sissoko to ovlivní jak?

Reagovat
Ladas321

A kdo vyjednal tu “private clause” ve smlouvě když ne on?

Reagovat
Kluivert9

Vyjednal to samozřejmě on, ale nemá už vliv na to, kdo a kdy ji zaplatí.

Reagovat
Sandstorm

Protože Demblele to chtěl až dneska.

Reagovat
Kluivert9

Protože to všechno nestihli a PSG je jedno, komu ty prachy pošlou. Bude je to stát 50 mega, stejně jako by je to stálo včera. Rozdíl je v tom, že teď celou částku dostane Barca a ne 50% agent.

Reagovat
Salfovic

To se mi tedy moc nezná, to by ten agent musel být pěkný idiot.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to tak ani totiž není, Barcelona ani teď nedostane celých 50m...

Reagovat
Visca el barca

A na to si přišel kde?

Reagovat
Ladas321

Však to mate napsáno přímo i na ta vaši stránce forcabarca. Barca by teď měla dostat 30 mega.

Reagovat
Visca el barca

Jako ten mix bulváru?

Reagovat
Ladas321

Už to potvrdil i Romano. Neřekl přesnou částku, ale řekl, že Barca dostane méně než 50.

Reagovat
PG34

On to je pekny idiot. Kazdopadne nema smysl ted resit podrobnosti prestupu a tech ruznych klauzuli. Je v tom evidentne totalni bordel, nikdo nevi, kolik vlastne Barca/agent dostane, pro novinare je to lehky cil na clickbait. Pockal bych na lepsi detaily. Neni nahodou, ze duveryhodnejsi zdroje zatim celkem mlci.

Reagovat
Eichel

On vôbec nie je idiot. Je to zmrd, ale nie je hlupák.

Reagovat
Kluivert9

A jakej na to má ten agent vliv? Jako že by šel tu výkupku zaplatit místo PSG sám, aby se to stihlo?

Reagovat
Salfovic

Zásadní, když je v podstatě jedinej, kdo s nimi o tom jedná.

Reagovat
Majk91

Reagovat
blaugrana

Aka je dan vo FRA? Kedysi som cital, ze Ibrovi platili okolo 70 brutto az ma 15 netto, ale co je na tom pravdy neviem.

Reagovat
Eichel

Ja ti neviem. Nemám ho rád, príde mi ako totálny idiot a decko a roky som volal po jeho predaji.. a nikdy mu neodpustím tú zahodenú šancu proti LFC za stavu 3:0 doma, keď mohol dať na 4 a snáď to by už neotočili.. on vie byť extrémne nebezpečný a vie urobiť snáď ako jediný z tých krídiel niečo prekvapivé a je skvelý 1 na 1, ale často to zadrbe tým, že je proste hlúpy, alebo je nesústredený a podobne. O koľko viac gólov by mal keby bol trošku duchom prítomný a nebol ľahkomyselný. Každopádne poslednú sezónu šiel hore, zmenil životosprávu a vyzeral, že viac dospel a pôjde to konečne dobrým smerom a akutát toto... Nevadil by mi jeho odchod ale vzhľadom na to, čo na krídlach je a vzhľadom na prestupovú sumu, z ktorej ktovie koľko nakoniec Barca uvidí mi to vadí.

Za takých 70 by som ho predal hneď ak by to šlo všetko klubu a pretočilo sa to na pivota s pravým bekom.

Takto sa bojím, že za to bude problémový Cancelo, čo je vo finanćnej situácií klubu pre mňa riziko do ktorého by som fakt nešiel. Plus Xavi teraz ešte chce náhradu a nové ostré krídlo, tak som zvedavý čo vykúzlia... ale tak snáď by mohol zostať Abde a po sezóne sa uvidí.

Neviem, mám z toho zmiešané pocity.

Reagovat
messi80

https://youtu.be/yDAcEJmqY6U

Na toto asi nikdy nezabudnem veru

Reagovat
Eichel

Ja to mám stále v hlave.. a ono ho to dokonale vystihuje. On je často duchom neprítomný a ani nečaká, že by sa mohol dostať do dobrej pozície.

Reagovat
Kokesh

Zrovna když z něj mistr Xavi udělal nebránitelnou mašinu...

Reagovat
Kejza

tyvole, jako je věčně rozbitej a je to spratek, ale když si vzpomenu, kolik dává Lewa gólů s ním a kolik bez něj, a jak jsme "šlapali" s Raphinhou.. začínám se trochu bát

Reagovat
2miguel1

Anoo❤️

Reagovat
Slavia10

Pro Barcu dobře, získala aspoň nějaké peníze. Dost mě překvapuje post fanoušků Barci k Rapinhovi. On celé loňské odmítal nabídky, čekal na Barcu, moc si ji přál a přijde mi, že občas dostává nezaslouženou kritiku.

Reagovat
blaugrana

Rapha nevie 1 vs 1 a je celkom pomaly, ale v ostatnych ohladoch ale Dembeleho predci. Strela, prihravka, vytvaranie sanci, defenzivna praca. Na to, ze hral prvu sezonu v Barce, tak mal velmi slusne statistiky a hlavne bol stale zdravy.

Reagovat
sylarko

Reagovat
sergi

Reagovat
sylarko

ja ten hate na raphu tiez nechapem. setci kukaju na to 1v1 a rychlost... bla bla bla, ale vo vsetkom ostatnom je lepsi

Reagovat
roman1978

Protože ho vidíme hrát. Nezaujal. Je dobrý, ale ne do Barcelony.

Reagovat
Gazdo

Super. Mohol ist sice za viac to sme trosku posrali hlavne ked mu nechcel dat minuly rok nikto sudny poriadnu zmluvu tak sme tam mohli dat vyhodnejsiu vykupku ale aj tak som rad ze odchadza. Hrac ktory ma taky vztah ku klubu ako ma on proste musi ist prec aj keby bol neviem ako dobry

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

OT:, jedeme zitra a pritelkyni na jih Čech. Zitra chceme Tabor, ctvrtek Krumlov a patek Třeboň. Mate nejaka mista, ktere rozhodně nevynechat? (Pamatky, zajimavosti, restaurace)

Pripadne Tabor treba vymenit za jine mesto?

Děkuju

Reagovat
el Principito

byl jsi někdy v Písku nebo v Blatné?

Reagovat
Slavia10

Krumlov je super, jestli tam budete jíst, tak jednoznačně Papas living, to je jasná jednička v Krumlově, opravdu luxus! Rozhodně bych doporučil Hlubokou nad Vltavou, zajít si do Zoo + na zámek, to jsme udělali loni my, když jsme byli v jižních Čechách. Budějovice jsou skvělý. Tábor má naprosto kouzelný náměstí, ale ušetřete si čas a peníze a nechoďte do Táborské zoo, ta je přímo katastrofální, ale město super. Největší lákadlo v jižních Čechách ale určitě Hluboká.

Reagovat
Front hell

To byl kup panečku

Reagovat
el Principito

do Barcelony přestupoval v roce 2017, jestli dobře počítám, tak to není před 7 lety ...

Reagovat
el Principito

tak nic blbě čtu já ... pardon

Reagovat
Generalní Gladiator

Talent obří,ale hroznej hlupák a skleněnka. Jsem si myslel,že tu jeho podělanou šanci proti Liverpoolu doma v poslední minutě mu nikdy neodpustím, ale světe div se stalo se a v mých očích to odčinil milionkrát

faulem di Maríi ve finále mundialu, díky hlavně za to Dembousi!!!

Reagovat
technecium

Hele, on to uz napsal nekdo prede mnou

Reagovat
Doubas

Koukám, že je tu většina spokojena, ale já se na něho koukal rád, zrovna jeho jsem chtěl nechat

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
Kokesh

Ono pár let nazpátek byl prý lepší jak Mbappe, ještě loni minimálně 100M hráč, z kterého udělal Xavi jedno z nejlepších křídel na světě a nyní je to vlastně hloupá skleněná kreatura, co nikdy neměla vztah ke klubu a má hodnotu v nadsázce pytle brambor.

V FCB je to prostě jedna skvělá, fungující rodina. A vo vo vo votom to je...

Reagovat
Jordi Alba

Nj, teď už jenom čekat kdy bude Mbappé offiko, aby jsme v tomhle poměřování pindíků byli zase my o cenťák dál na chvilku.

Reagovat
Rssa

To je ale zase blbost, Kokši, co jsi tu vypustil. Trochu rozumu bys už měl mít ve tvém věku...

Reagovat
Cracker10

Ten ho nebude mit nikdy, totalni blb.

Reagovat
roman1978

A kdy bude rozlučka s Raulem?

Reagovat
CHONG

Ta už dávno byla, jdi s dobou, dědku...

Reagovat
valloire

Reagovat
Majk91

To je síce pravda že sa na jeho hru dobre pozerá, ale pri každom dotyku s loptou človek tŕpol, že si privodí nejaké ďalšie zranenie.

Reagovat
Pithivier

PSG gave Mbappe a contract in which he gets 150m loyalty bonus even though he wants to leave for Real Madrid.

Barcelona bought Dembele for 135m and gave him a contract in which his release clause is just 50m and 50% of the money goes to Dembele.

Soutez o nejhorsi mozny deal?

Reagovat
mrtvej ofsajd

Je to brutal, kam se kluby nechají okolnostmi dotlacit.

Reagovat
AlevsakNevadi

len s tým dembelem je to trochu zvláštne , chalanko premaródi zo 6 rokov 3 roky a Barca sa ide o neho bit ? s pribúdajúcim vekom a jeho správaním tie zranenia nebudú zázračne miznúť. On má v hlave nasrané.

Reagovat
janinho

tak pokial viem tak barca mala 2 moznosti. bud dembelemu dat takyto kontrakt alebo by uz odisiel zadarmo...

Reagovat
Cracker10

Je to sice idiot, ale jedinej zabavnej hrac vepredu a proto koukam na fotbal, ted to bude jeste vetsi nuda.

Reagovat
technecium

Pal do pice, jeho jako hrace naprosto sumarizuje finale MS, kdy dokaze udelat totalni hloupou vec v tu nejmíň vhodnou chvili.

Jo a tohle mu nikdy neodpustim

https://www.youtube.com/watch?v=yDAcEJmqY6U

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
j_mrazik

Zakončený to bylo.

Reagovat
AlevsakNevadi

konečne sa tohto bezmozgu zbavili. Toto je presne ikona úpadu Barcelony, primitív, nespoľahlivý hráč a slabý profesionál. Svojou neskutočnou životosprávou každý rok sedel v priemere 18 zápasov v lige zo 16 zranení má 13 svalových ... kokotenko ideálne do cirkusu PSG kde na LW bude neymar chýbať 25 zápasov a on môže ďalších 20 .

Reagovat
Teoretik

Reagovat
Teoretik

Slabounký a hloupý hráč. Větší cenu nemá a konečně se jej zbavíme. Větší tupci ale byli ti, co ten panic buy podnikli po odchodu Neymara.

Reagovat
Messiáš

Skoda, jak to cele dopadlo. Xavi v něj dost věřil a je třeba říct, že když byl zdravej, tak byl fakt skvělej. Z těch 50 mega budeme mít max tak 30, tak moc nevím, co s tím dokážou vymyslet. byť účetně pro FFP účely se asi bude počítat celá částka.

Cancelo, o kterém se píše je super alternativa jak na RB, tak i na back-up LB, ale bude dynamika Dembouze nám chybět bude. V kádru by tenhle atribut částečně mohl nahradit Abde, ale bude otázka, kolik on dostane minut.

Reagovat
Kluivert9

Přidej se do Money League

Reagovat
sensei25

Sa cudujem PSG,ze vzali toto poleno.A my sa mozme tesit, ze konecne sa nemusime pozerat na krypla a najhorsi prestup v historii Barcelony.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele