Dembovi Ba by se PSG líbilo, v lednu ale přestup neočekává

11.01.2012, 08:56
Aktuality
Patnácti ligovými brankami v dosavadním průběhu sezóny na sebe Demba Ba upoutal pozornost několika klubů a jedním z nich má být i Paris Saint-Germain. Šestadvacetiletý útočník Newcastlu by se přestupu do francouzské metropole nebránil, podle něj k němu ale těžko dojde již během ledna...

Ba od letního příchodu z West Hamu v St. James’ Parku plně ukazuje svůj potenciál a ostatní kluby vedle jeho výkonů láká i fakt, že ve smlouvě platné do léta 2014 má výkupní klauzuli jen ve výši deseti milionů liber.

Spolu s Tottenhamem má údajně zájem PSG, které by v případě, že by se o senegalského kanonýra skutečně ucházelo, mělo k dispozici jednu výhodu - senegalský útočník mu odmala fandí. ”Přestup do PSG? Proč ne? Ta možnost tady je. Vždycky jsem PSG fandil, je to velmi lákavý klub,” prohlásil rodák ze Sèvres, předměstí Paříže.

Demba Ba ovšem nepředpokládá, že by změnil působiště do konce tohoto ledna, zvlášť když ho brzy čeká africký šampionát. ”Bude složité uskutečnit přestup v lednu. Jsem v Newcastlu, fanoušci mě milují a trh se uzavře, než se vrátím z Afrického poháru národů. Takže o tom nepřemýšlím, soustředím se na turnaj a poté chci dál dobře hrát za Newcastle,” dodal bývalý útočník německého Hoffenheimu.

Autor: Petr Vaněček / soccerway.com

Komentáře (901)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele