Diaby za Vieiru do Interu?

27.02.2008, 22:09
Aktuality
Vztah mezi defenzivním štítem Interu Milán Patrickem Vieirou a jeho přímým nadřízeným Robertem Mancinim nikdy nebyl zrovna nejlepší a celý, doposavad mírný, spor dosáhl vrcholu během utkání Interu se Sampdorií Janov.

Stalo se tak v 81. minutě zápasu, kdy byl ke své zjevné nevoli Vieira vystřídán. Nesouhlas s trenérovým rozhodnutím vyjádřil nejprve odmítnutím potřást si tradičně se svým koučem rukou a následně dokonce i rozkopal lahve s vodou. Přestože jakýkoliv spor s francouzským středopolařem sám Mancini rázně popírá, spekulace o jeho odchodu z Interu nabírají na obrátkách.

Hned od svého příchodu na San Siro z Juventusu v létě roku 2006 dělá bývalý Kanonýr Patrick Vieira svému klubu takříkajíc jen problémy. Zpočátku této sezony dokonce neuposlechl příkaz od vedení, že se nemá přetěžovat v národním týmu a, jakoby z trucu, se samozřejmě zranil. Toto zranění ho vyřadilo na delší dobu ze hry a v posledních zápasech s Liverpoolem a Janovem všem dává najevo, že už to s Interem nemyslí zcela vážně.

Ve fotbalových kuloárech se tak čím dál, tím hlasitěji hovoří o tom, kdo namísto něj v létě přijde. Manciniho pozornost si prý získal 22letý hráč Arsenalu, mimo jiné bývalého zaměstnavatele Vieiry, Abou Diaby, který hraje podobným stylem jako jeho slavnější krajan. I Diaby má ovšem pověst hráče mimořádně náchylného ke zraněním, a tak se o pravděpodobnosti tohoto přestupu můžeme zatím jen dohadovat.

Autor: Tomáš Daníček / goal.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nechci aby odešel, já mu pořád věřím. Ten když bude mít fyzičku, tak bude hodně prospěšný. Diaby se mi líbí, ale kdyby měl přijít, tak později.

Reagovat
fantomas

diaby zustane u nás...tomu nevěřim

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych řekl. Vypadá to na odchod Gilberta, takže určitě u vás bude prsopěšný. DM není post, který my potřebujem.

Reagovat
smazaný uživatel

*prospěšný

Reagovat
smazaný uživatel

Vieira je dobrej fotbalista, ale strašně nás oslabuje těma svýma červenýma! FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho nadpisu jsem se lekl spekulaci o výměně. Paddy už by do Arsenalu asi nezapadl, Flamini zatím nemá konkurenci.

Reagovat
fantomas

myslim že takový hráč se hodí vždycky

Reagovat
smazaný uživatel

Viera bol a bude pre mna najlepsi defenzivny zaloznik aj ked hra v interi milano

Reagovat
smazaný uživatel

JEDOS.........

Reagovat
smazaný uživatel

Gilberta Silvu,Diaby je fakt super talent ale Gilberto je nedoceneny ,vysedavat na lavicke si nezasluzi.u nas by to mal idealne. ale ked uz by som posilnil tak radsej kraje zalohy a tvorcu hry,lebo to je slabota,preto sa nam prestava darit ani Romu sme neoporazili,ledva sme vyrovnali.

Reagovat
smazaný uživatel

Gilberto je kvalitní, ale jak sem psal: defensivní záložník není třeba. Vieira, Cambiasso, Dacourt a Pelé stačí. Pravděpodobně bude končit Figo, takže Quaresma by byla ideální posila. Toho tvůrce hry je třeba. Diego, Vaart, Nasri..Někoho to chce..

Reagovat
One-Real

Diego,Quaresma to sou borci

Reagovat
smazaný uživatel

jj moje slova....

Reagovat
smazaný uživatel

Quaresma podpisal novy kontrakt s portom

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo by to zle ale nech ostane tam kde je ..........jeden aj druhy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele