Diop: Branek mohlo a mělo být více než jen dvě

27.10.2019, 09:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (54)

Přidat komentář
bobis21

Letos vůbec nehraje špatně, vůbec nechápu ten hate. Jen by neměl být úplně na hrotu, ale musí před sebou mít někoho. Klidně může hrát AM v 4-2-3-1

Reagovat
Posledni Kovboj

pAnIKovO dITe

Reagovat
bobis21

Asi bych nebral jako jeho chybu, že ho trenér nasazuje kamkoliv kde mu chybí hráč (taky jsem nechápal když ho dal někam na DM)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem sam, komu prijde, ze Banik sam sebe vidi na top3, pritom jsou tezky pumer?

Reagovat
bobis21

Jsi sám, komu přijde že se Baník vidí v top 3. To je úplně mimo.

Reagovat
SuperBanikovec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

FC BANÍK Pico

Reagovat
Zark

reakce lvl: baníkovec

Reagovat
smazaný uživatel

Podívej se nejdřív na jeho oblíbený klub. Pak ti to možná docvakne

Reagovat
smazaný uživatel

Dle mého je málo fans, kteří si myslí, že je Baník top3. Ale po několika sezónách bídy si užívají, že je Baník nahoře. Osobně jsem rád za to postavení Baníku v tabulce, ale kolem a kolem už nejsem tolik optimistický. Ten tým se samozřejmě zlepšuje, ale pořád je to dost jak na houpačce. Navíc žádný z hráčů nemá nějakou konzistentní fázi. Teď se oslavuje Diop, který měl druhý produktivní zápas a už se z něj dělá kdoví co. Neříkám určitě v lize patří k lepším útočníkům, ale žádná jistota to není. Já bych ho rád třeba viděl jeden zápas pod Trpišovským. Myslím si, že zrovna mu by mohl ten behavý a fyzický fotbal sedět, i když má zase určité limity v technice.

Reagovat
ratusek

Reagovat
fabec1222

Nesmí chybět: Pánik ven

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výborné výkony a posledních 6 týdnů je jeho gólově nejúspěšnějším obdobím v profi kariéře vůbec a jeho přínos není jen o gólech, má třeba i 9 přihrávek do šance, nejvíce z útočníků.

Reagovat
Losinho

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Liquid

ale musíš zmínit, že několik branek co dal bylo neregulérních, po faulech na gólmana či z ofsajdu

Reagovat
Zark

včera parádní výkon, musim pogratulovat parmičkáři

Reagovat
Liquid

taky sem koukal, navíc v dost osekaný sestavě, z 6 nejlepších hráčů v týmu chyběli 3

Reagovat
GariCZ

Narozdíl od slabého smoly je perfektní zatim a ten slavný kuzma je taky palič šanci jak prase.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak slavný, oblíbila si ho nějaká část našeho publika, kteří jsou řekněme hodně hlasití, jak v reálu, tak na sítích, ale jinak...Každopádně fotbalový je a povedlo se mu spousta věcí, včera toho ale taky dost spálil. Já mu ale věřím a myslím, že nám přinese ještě spoustu radosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Je taky nutno dodat, že nastupuje trošku mimo pozici. Jeho post je na podhrotu, možná desítka, na křídle hraje tak trochu jako z nouze cnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se na tom křídle docela líbí.

Reagovat
GariCZ

Ja to chápu, ale na facebooku jsem tolikrát četl, jak diop neumí dát gól a přitom kuzma už nedal tak 10 zápasů. Prostě mi nic extra nepřijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím, já tohle už moc nechci číst, přijdou mi tam lidi jako stádo oveček, i co se týče vztahu k Páníkovi...Máš názor, tak Ok, jsme v demokratickém státě, ale stůj si za ním a neměň ho jako ponožky.

Jinak, nikdo z našeho kádru si bohužel dlouhodobě výbornou formu nedrží, někteří krátkodobě, jiní spíš dlouhodobě, ale výkyvy jsou bohužel u všech a pak tam máme jednoho "fotbalistu", který má svou vlastní kategorii, kategorii 0...

Reagovat
GariCZ

Kdo je ten fotbalista v kategorii 0??

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt ti to musím psát přeci naše hvězda za 12 mega, Dybala z Havířova Ten v tomto kalendářním roce snad neměl dobrý zápas a občas si říkám, že když ho Bob tam musí dát, tak by bylo snad lepší, kdyby šel někde kde toho může co nejmíň zkazit, bo když se k němu ten míč náhodou dostane, tak je to o infarkt

Reagovat
GariCZ

Ten mě napadl až jako druhý, nevím proc první byl hrubý

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je nejslabší z těch "dlouhodobě", ale je fakt, že jeho panenkovský styl chození do soubojů mě neskutečně vytáčí, ale aspoň trochu ho zachraňuje dobrá kopací technika. U Danka fakt nevidím nic, měl by odejít na hostování, i teď v béčku, které doma prohrálo s Lipinou 0:4 (hráli i Pazdera, Šindelář, Lalkovič a Granečný na lavičce) to bylo od něj nulové...Upřímně, nemám ho rád, kvůli létu 2016, ale max. objektivně, já fakt od něj letos až na pár výjimek neviděl nic fotbalového, ani rychlostně není aspoň průměrný, v soubojích panenka..

Reagovat
GariCZ

Na hostování, ale kdo by ho chtěl...nechápu proč lalkovic nedostane šanci, když je dyjan zatím mimo, pak už si vůbec necuchne.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nevím, ale takové Opavě by snad pomoci mohl, Příbrami...Lalkovič mě zatím moc nepřesvědčil, ale měl tam to zranění a taky jde na něm aspoň vidět ta snaha...V poháru proti Slavii bych to postavil takhle: Budinský - Fillo, Šindelář, Stronati, Fleišman - Reiter, Hrubý, Jirásek, Lalkovič - Kuzma, Diop.

Reagovat
Banikovec7

Už by to chtělo aby byl zpět Jánoš nebo Kaloč a postavil bych to na 3 uprostřed a Kuzmu nechal vlevo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jánoš zatím nemůže ani běhat, dnes byli na kolech s manželkou a kamarády, ale to je tak jediná věc jakou aktivně může dělat, ten sval je prostě sval a tahá ho to...Snad po té další repre přestávce bude OK. Carlos už běhá a měl by se vrátit příští týden do tréninku s týmem, zatím ale pozvolného, takže snad na lavičku proti Karviné, ale taky si myslím, že bude až po repre přestávce. Kaloč je na antibiotikách po klíštěti, měl by je během příštího týdne dobrat, na lavičku proti Karviné by to mohlo být. Celba by měl mít něco s kotníkem a podzim pro něj asi skončil. Je to info od kamaráda, co má blízko ke kabině, tak tomu docela věřím, ale neber to jako 100% info. Uvidíme, ale i proto s nimi nepočítám do sestavy. Na Drozda je takový zápas ještě hodně brzy, v béčku je výběr středních záložníků zoufalý, takže to tak nějak bude. Je to Slavia, nedá se čekat tak ofenzivní sestava, kterou tam poslední dobou dává. Smola navíc víc než poločas proti atletické Slavii neuběhá, byl by spíš přítěž, takhle se může v posledních 20 - 25 minut využít jeho síla proti už unavenější obraně. Tak uvidíme.

Reagovat
Banikovec7

No já si nejsem jistý, že to s Lalkovičem na kraji bude defenzivnější než s Kuzmou, Kuzma se i vrací a dokáže bránit, u Lalkoviče si tím nejsem tak jistý. Možná bych tam poslal spíš Granečného.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako je to možné, já si myslím, že to tak Bob i udělá, ale na tom Lalkovičovi vidím chuť a na lavičce to neprokáže, v béčku s ne tak kvalitními spoluhráči taky ne...

Reagovat
Banikovec7

Jinak včera jsem se zase chtěl jít podívat na dorost a docela mě nepříjemně překvapilo po příchodu ke hřišti zjištění, že tam nikdo není a den před zápasem to odložili.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrají zase zítra se Slavií, další velká zkouška a pak v Karviné v pátek. V Hradci hráli ve středu, čtyři zápasy v devíti dnech to už by bylo moc. Ten kalendář nemají tak nášlapný, aby s tím nešlo hýbat, takže to beru jako dobrou věc a snad jim to pomůže. Jinak jo, taky jsem se o tom dozvěděl až v pátek večer

Reagovat
smazaný uživatel

*našlapaný

Reagovat
Banikovec7

Zitra se taky chystam a zase jsem zmaten, na livesportu a is.fotbal je 12:30 a Banik ma na webu 13:00.

Reagovat
smazaný uživatel

12:30 beru, tak uvidíme.

Reagovat
čolo

Buchtu bys vytáhnout nezkusil?

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky ano, ale Páník by ho tam stejně poslal až za stavu o 2 góly pro nás, což je nereálné.

Reagovat
GariCZ

Šindelář snad ne, to už je lepší i procházka.. Chtělo by to aby se vrátil dyjan a jános taky. Podle mě ale na pohár postaví i pazderu a to teprve bude

Reagovat
Banikovec7

Taky bych radši Procházku. A já doufám, že se nezblázní a postaví ve středu plnou sestavu a prostřídá to kdyžtak v sobotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak na stejno...Spíš si ale myslím, že tam dá Šindyho, bo jim to se Stronatim loni celkem šlo, lépe než s Procházkou. Náhradníky až v sobotu, některé změny, jako výměna obou beků a stoperů se nabízí, stejně jako u brankáře...Zranění viz výše, nepočítám s nimi, bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on je technicky zdatný, nicméně uprostřed by mohl mnohem více rozdávat míče, častěji by se dostal ke střelbě, kterou má taky celkem dobrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Na to, jaký je obecně hate na Diopa, tak gólově to prostě zvládá.. Naopak Smola se po nadějném začátku vytrácí. Včera snad ani ty hlavičky nevyhrával.. Má jediné štěstí, že při současné marodce ho nemá kdo vystřídat..

Reagovat
ratusek

Smola byl naprostej omyl. 'Kuzma taky bída, ale ten se chytí. To je holt přestupová politika "berem vše z Opavy, komu končí smlouva a doufáme, že se chytne"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lichna.

Tak já jsem od začátku proti Smolovi, to asi každý ví. Ale když mu vyšel začátek tak jsem se s tím nějak smířil. Momentálně je ale zoufalý a to že lepší výkony podává Diop, na kterého jsem už teda slyšel hodně nadávek i za hranicí vkusu, to značí asi vše.. Kuzma je bída možná gólově ale jinak hraje dobře. Paradoxně mu to teď celkem sedí na té lajně.

Reagovat
HanzBP

Kuzma za mě pořád v pohodě, i když i on má teď trochu slabší období. Možná ho to trochu ubijí na tom kraji. Smolu jsem nepochopil od samého začátku, ale holt Pánik chtěl mít v útoku věž, tak jí má, ale já v tom žádný velký přínos nevidím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele