Ďolíček o víkendu čeká memoriál Lukáše Přibyla

11.10.2013, 10:55
Aktuality
Znovu po roce se ve vršovickém Ďolíčku uskuteční Memoriál na počest Bohemáka Lukáše Přibyla. Jedná se o charitativní akci pořádanou Realem Top Praha, mimo zápasu nejen fotbalových hvězd je připravený i bohatý doprovodný program.

Dorazte se 13. října 2013 od 13 hodin podívat do vršovického Ďolíčku na celebrity jako jsou Jaromír Bosák, Robert Záruba, Ivan Trojan, Jan Koller, Jakub Štáfek a další. Druhý ročník Memoriálu Lukáše Přibyla znovu pořádá Real Top Praha a právě tyto celebrity ho reprezentují. Mimo ně se do Ďolíčku vrátí také Radek Sňozík, ještě loni brankářská jednička Bohemky.

V loňském roce se výtěžek z akce věnoval manželce zesnulého Lukáše Přibyla Zoře. Letos budou peníze rozděleny na tři části a každá z nich se bude darovat na potřebné účely. Jedna z částí bude věnována pro léčbu dětí s cystickou fibrózou.

Tým celebrit Real Top Praha se tentokrát utká se starou gardou Bohemians Praha 1905, v čele s Antonínem Panenkou. V akci na straně Bohemians uvidíme mimo něj například Karola Dobiáše, Františka Jakubce, Zdeňka Hrušku nebo Dalibora Slezáka.

Doprovodný program:

- 13:00 - program pro děti (pohádková disko show, kouzelník, skákací hrad a další atrakce)
- 14:30 - autogramiáda hráčů
- 15:00 - zápas mezi týmy osobností (Real Top Praha vs. SG Bohemians Praha 1905)
- cca od 17:00 - koncerty na stadionu (Svojband, The Agony, A.V. Band, Negativ, Aleš Brichta trio)

Kdy a kde:

13. října 2013 od 13:00 ve vršovickém Ďolíčku (vstup 50,- Kč, děti zdarma)

Autor: Adam Tkadlec

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

doufám že bude přát počasí..

Reagovat
Filip12

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Už se ví proč zemřel?

Reagovat
smazaný uživatel

Ales Brichta v Dolicku? Seriously?

Reagovat
Filipow

Brichta! ♥ Udělal nám hymnu! :) (Orlům Znojmo).

Reagovat
Filip12

Reagovat
fantomas

Celebrita Jakub Štáfek..tam nemůžu chybět.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl jsem tam a sranda největší Ivan Trojan když Bohemka prohrávala střílel na vlastní bránu protože hrál za Real top Praha a pak si dal vlastnák aby srovnal na 9:9,Honza Koller s prstem v nose 2 goly a 2 asistence,Sňozík hrál v poli proti Bohemce a 2x dal ruku takže červená za Bohemku nastoupil i maskot Áda Větvička z okresního přeboru dal 2 banány,Jarda Kužel jen kecal u lajny Míra Bosák se taky zapsal mezi střelce,no nemělo to chybu a byli vidět i pěkný akce Super fotbalový odpoledne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele