Dortmund poslal útočníka Hallera hostovat do Leganés

31.08., 13:29
Aktuality
Sébastien Haller (© AFP)

Borussia Dortmund poslala fotbalového útočníka Sébastiena Hallera hostovat na sezonu do týmu nováčka španělské ligy Leganés. Bundesligový klub na webu oznámil, že třicetiletý reprezentant Pobřeží slonoviny by měl v novém působišti dostat více příležitostí na hřišti.

Haller přišel v létě roku 2022 do Dortmundu jako očekávaná velká posila z Ajaxu Amsterodam, krátce po přestupu u něj ale lékaři objevili zhoubný nádor na varlatech. Francouzský rodák absolvoval dvě operace a po vyléčení si koncem loňského ledna odbyl debut za Borussii. V německém klubu odehrál od té doby 33 ligových zápasů a vstřelil devět gólů.

Ve Španělsku si Haller po působení v Auxerre, Utrechtu, Frankfurtu, West Hamu, Ajaxu a Dortmundu zahraje poprvé.

Ačkoli od týmu do 16 let prošel Haller všemi mládežnickými výběry Francie, na seniorské úrovni reprezentuje Pobřeží slonoviny. Zemi své matky pomohl letos vyhrát africký šampionát, v jehož finále vstřelil vítězný gól proti Nigérii.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
cr7sux

Absence varlat ho zničila

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Messiáš

Sympaťák, pro Leganes luxusní posila

Reagovat
Seydou Doumbia

velký kariérní sešup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele