Dunga vyloučil rezignaci

20.08.2008, 10:22
Aktuality
Brazílie se ani letos nedočká a na zisk zlaté medaile z olympijského turnaje si bude muset počkat další minimálně čtyři roky. Kanárci měli turnaj v Pekingu dobře rozehraný, jenomže včera utrpěli v semifinále debakl od Argentiny a v pátek si zahrají jenom o třetí místo. Trenér Carlos Dunga ovšem ani přes neúspěch na odstoupení z funkce nemyslí...

Dunga je zároveň trenérem seniorské reprezentace a té se nedaří v kvalifikačním cyklu o postup na MS 2010. V šesti zápasech zatím Brazilci získali pouze devět bodů a patří jim až pátá příčka.

"I napříč porážce budu ve své funkci pokračovat. Toto je delikátní moment a já musím mít chladnou hlavu. Pracovali jsme velmi tvrdě, abychom získali zlato, ale někdy to zkrátka není možné a jedinou věcí je snažit se udržet morálku na vysoké úrovni," prohlásil Dunga.

Brazílie až do včerejšího odpoledne neinkasovala v Číně ani jednu branku, a to platilo rovněž po prvním poločase duelu s Argentinou. Chleba se začal lámat brzy po změně stran. V 52. minutě dal úvodní branku Agüero a tentýž hráč se trefil rovněž o šest minut později. Konečnou podobu výsledku pak dal z pokutového kopu Riquelme. Brazilci závěr zápasu nezvládli a dokonce dohrávali bez dvou vyloučených hráčů - k utkání o bronz proti Belgii nenastoupí Lucas Leiva a Thiago Neves.

"Ten zápas byl hodně těžký. Argentina hrála velmi dobře a v rychlém tempu, to je její velká výhoda," uznal po zápase Dunga.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dunga je nejhorsi brazilsky reprezentacni trener v historii

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to ani omylem, ty jich asi moc nepamatuješ, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak povidej kdo naordinoval brazilcum hnusnej chodici fotbal???

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba Leao, Parreira při svém druhém angažmá, částěčně i Luxemburgo a to uvádím je ty, co pamatuju, určo by se jich našlo víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluvim o uspesich, ale o predvadene hre...

Reagovat
smazaný uživatel

A za nich se na to dobře koukalo? Bych neřekl. Navíc v úvodu jsi psal nejhorší? A to se snad odvijí v prvé řadě dle úspěchů, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Raci budu hrat hezkej fotbal nez abych vyhralval hnusnou hrou na kterou by se nedalo koukat....

A ano za predchozich treneru se mi brazilska hra libila ;)

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci je najhorsi ale zas treba priznat ze sa dostal ku trenovaniu repre bez ziadnych skusenosti aspon neviem ze by predtym nieco trenoval a je rozdiel hrat a trenovat ......

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem teda taky myslel, že brazilci vyhrajou, působili na mě takovým docela živějším dojmem než Argentínci, ale co čert nechtěl, dokázali se proti Kanárům náramně dobře soustředit a nakonec je vlastně do ničeho nepustili. Litoval jsem jen toho, že jsem tento zápas nezařadil do svého tiketu.

Reagovat
smazaný uživatel

Živějším jo? Viděl jsem kousek dvou je¨jich zápasů, ale nedalo se na to dívat, po 20 minutách jsem odpadl...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pokud >>hlavní opora<< týmu Ronaldinho hraje tak jako v Pekingu, těžko se vyhrává.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele