Evropská a Konferenční liga bude od nové sezony na kanále Nova Sport 5

30.04., 16:49
Aktuality
Trofej pro vítěze Evropské ligy (© AFP)

Čtvrteční vysílání evropských soutěží se přesune z České televize na Novu, která získala práva na vysílaní Evropské a Konferenční ligy UEFA v příští sezoně. Přenosy na Nova Sport 5 doplní zápasy, které bude přenášet Sport 1 a Sport 2. Přímé přenosy tak budou kompletně na placených kanálech. Vyplývá to z oznámení Novy a ČT. Na přesun dnes upozornil server Sport.cz.

"V současné chvíli nemáme z evropských pohárů nic. Tato ztráta nás mrzí, ale o úspěchu v tendru rozhodují finance a ceny vysílacích práv rostou skokově. V daném období nabídneme divákům mistrovství světa v ledním hokeji, mistrovství Evropy v atletice, fotbalové Euro a olympijské hry," řekl ČTK výkonný ředitel veřejnoprávní ČT sport Jiří Ponikelský.

Nova, která již vysílá Ligu mistrů, by měla mít pro čtvrteční zápasy Evropské nebo Konferenční ligy na kanále Nova Sport 5 právo první volby. Nova Sport 5 je v nabídce O2 Czech Republic, Telly, Skylink a Vodafone. Zbylá utkání pak nabídne Sport 1 a 2 společnosti AMC Networks International - Central and Northern Europe.

Diváci se podle zástupců Novy mohou těšit na obvyklý servis zahrnující komentované zápasy a atraktivní zápasová studia. "Ve fotbalových studiích se opět představí stálí experti, společně s novými posilami, které představíme na startu nové sezony. K zápasům českého zástupce budeme nabízet maximální servis v podobě našeho štábu, který bude cestovat s týmem," uvedl šéf fotbalové sekce Nova Sport Milan Štěrba.

Autor: ČTK

Komentáře (124)

Přidat komentář
Ross Geller

To je v háji.

Reagovat
Y.N.W.A

Na ČT jsem si to jest občas v týdnu pustil (v posledních letech když usnuly děti), do hospody to třeba jednou za rok s kamarády dám, ale tímto to pro mě končí. Škoda, bylo to hezkých 32 let s poháry. Čau!

Reagovat
milan78

zkus našetřit přes léto pár stováků.., placený sou i kolem 200 měsíčně...,

Reagovat
mojmira

Tak tady jde spíš o princip... ČT je povinně placená a kdo to využije? U nás třeba ženská a kluk koukají na Netflix, já si pustím občas fotbal a tím TV končí. ČT je pro nás (mimo ten fotbal, který kromě repre mít zajímavý nebudou) úplně k ničemu, ale platit jí stejně musíme.

Reagovat
-R2D2-

Nemusíš. Čestný prohlášení o nepřipojení k netu to jistí. A ať je stejně čestný jako ten poplatek.

Reagovat
Uwe háže buly

Já teda když už náhodou koukám na televizi, tak je to většinou ČT. Na tom zbytku vůbec nic není kromě sportovních kanálů.

Reagovat
pobody's nerfect

Mám to stejně. Ještě k tomu prima zoom

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
Pablos

ČT2 hlavně a pak Prima Cool dopoledne na TopGear a to mi stačí Pak ještě teda CS film a filmbox občas.

Reagovat
Uwe háže buly

Jo, CS film a filmbox a ještě občas film plus Europe nebo jak se to jmenuje. Ale to spíš v zimě, když je čas.

Reagovat
mojmira

No a o ostatních kanálech jsem ani nemluvil, o tom že na nich nic není souhlasím. Proto je TV víceméně k ničemu a slouží jako přehravač pro jiné služby.

Reagovat
DelPiero137

vsetky ČT stanice su super. Skoda ze u nas zakazali Prima Zoom.

Reagovat
Uwe háže buly

Tak ČT1 občas má v programu dobrý sragory, ale zároveň takový mírně nadprůměrný seriály ze svoji tvorby, na oddych.

Reagovat
dantetomas

A pritom je na CT kopec zaujivaych veci. Minimalne v archive

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Kucka

Reagovat
Uwe háže buly

třeba i vysílání máš zdarma aplikaci v televizi a je tam toho po kokot, jak český, tak zahraniční.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Y.N.W.A

Hele, ne, nejde o prachy jde o princip. Nechával jsem náhodě, jestli vyjde čas, když vyšel, zapnul jsem. Teď holt nezapnu a budu dělat jiný věci. Prostě fotbal ztrácí tyto diváky, jako jsem já. Je mu to jedno, protože z takovejch diváků nekapne koruna. Chápu, nenutím. Vezmu si knížku. Nazdar. Na výsledky a sestřihy se podívám až bude čas další dny... O tohle jde.

Reagovat
Kucka

Reagovat
oli9

já to tak mám s LM

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

nebrec, stejne to bez Karocha a Capouna uz stalo za hovno

Reagovat
Zaschrona

Snad ČT začne dělat pořádně druhou ligu nebo ligu žen. Proti EL to bude stát podstatně míň, nicméně fotbalu jako celku u nás by to mohlo pomoct podstatně víc. Komerčně úspěšné produkty logicky zaplatí soukromé TV, kde o ně taky je a bude zájem.

Reagovat
monty25

Reagovat
Kucka

Reagovat
Al Capone

Že na to ČT nemá je pochopitelný, nejde konkurovat placeným kanálům, ale ať si laskavě strčí do řiti ty svoje poplatky, proč mám platit za něco co nevyužívám.

Reagovat
pobody's nerfect

To máš těžké. Všichni platíme spousty věcí, které nevyuzivame. Ale tak funguje solidární společnost.

Reagovat
oli9

Reagovat
Al Capone

Tak solidarita je, že pomůžu lidem kteří to opravdu potřebují, ale to není případ téhle tragédní televize.

Reagovat
vceradnesazitra

Kdybys to neplatil, tak by si ČT nemohla dovolit produkovat svoje často mizerné pořady a spousta netalentovaných lidí hrajících si na filmaře by musela jít rozvážet s Boltem.

Reagovat
Salfovic

Ten odpornej komoušskej moloch měl být už dávno rozprodán a veřejnoprávní zůstat jen 24.

Reagovat
Grupma

A vánoční pohádka.

Reagovat
O.Giroud

Aspoň nemáte TČ

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Seydou Doumbia

snad ty novasporty 5 a 6 brzy přidají i na t-mobile jinak to je o ničem

Reagovat
fabec1222

Přesně, mrdky zkurvený

Reagovat
Seydou Doumbia

se vždy těším na lyon a pak zjistim že to ty mrdky daji na hovnosport 5 nebo 6 a hledám strím...jinak založ debatu na ms, ty si na to expert

Reagovat
fabec1222

Jaký MS?

Reagovat
Seydou Doumbia

haki haki hraje z 10 dnů

Reagovat
fabec1222

Ta už dávno je

Reagovat
Seydou Doumbia

odkazyyy davejte

Reagovat
Pablos

Myslís hokej ? Ta dávno je.

Reagovat
Vsadim gule

Dávalo by smysl, kdyby mohla přenášet alespoň české kluby v Evropě, jakožto česká TV. Ale je mi jasný jak to chodí.

Reagovat
db18

Reagovat
zorz767

Takže redakce sportu ČT už bude jenom sedět v barevných studiích a mudrovat, protože vysílat už téměř nemá co. A my jim tu párty budeme dál platit. Však co, Záruba napíše tweet a jede se dál.

Reagovat
Mirek na tenisu

Záruba se soustředí hlavně na "český tým"... nedávno někdo spočítal kolikrát spolu s kolegou řekli tuhle formulku za 60 minut hry. Osmdesát krát Kdysi se Šíp ptal Vichnara, proč to pořád opakují. Proč neřeknou občas to staré dobré "naši"... Záruba to asi zakázal Letos mu Kyslík poprvé nepovolil závěr finále play-off extraligy. Karma je zdarma.

Reagovat
fabec1222

"Naši" je hodně neprofesionální. Ten styl, že komentátor je zároveň fanoušek už je přežitej.

Reagovat
Mirek na tenisu

V rétorice patří mezi základní poučky vyhnout se opakování výrazů. Říct občas naši by nikoho nezabilo. Nebo to nejsou naši hokejisté? Ostatně právě Záruba umí soupeře dost nenávidět. Teda hlavně některé...

Reagovat
Sosi

a já umím nenávidět Zárubu

Reagovat
j_mrazik

Sám jsi kanál.

Reagovat
Mirek na tenisu

Odra - Labe nebo Volha - Don?

Reagovat
Sosi

Tak doufam, ze to vocasi z O2 zase klasicky daji do jeste drazsiho a nadstandardnejsiho balicku, nez je doposud, idealne za 700 mesicne

Reagovat
Uwe háže buly

Už teď to stojí přes 600, ta stříbrná tv.

Reagovat
Sosi

myslel jsem samotný sport... měl jsem nějaký sport balíček, kde měly být všechny sportovní kanály, myslím za 300... pak tam všechny nebyly, pak zdražovali a zase tam nebylo vše.... úplně k hovnu systém...

Reagovat
Salfovic

To se pleteš. Na dojení lidí je to naprosto ideální systém.

Reagovat
Pablos

jj ted mám balíček za 300,- což pokryje českou ligu... abych chtěl i LM (když tam postoupí český tým, jinak na ně seru), tak se (předešlé roky za 199,- resp. pak 249,- v pohodě) už nevejdu a musím dát určitě aspoň o kilo víc (jestli tam bude nova sport5 a nebudu muset dávat na skylinku to kilo... tak v pohodě). Jedinou výhodu vidím v tom, že to můžu rušit libovolně, když se nehraje liga

Reagovat
Uwe háže buly

No, však podle mě aby si měl vše tak musíš dát těch 600 a stejně nemáš sport1 a 2 nebo resp 550, pokud ti stačí sledovat to na jednom zařízení.

Reagovat
ratusek

sjízdná čubina

Reagovat
Mass

Reagovat
Sosi

není jak Darina říkáš...

Reagovat
Nadržený šimpanz

Na zápasy Sparty chodím naživo doma, občas i ven a ostatní týmy nemám potřebu vidět

Reagovat
Mass

To máš pravdu, hlediště Sparty často připomíná pavilon opic.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Skončilo mladí

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Martin9719

Výborně. Propagandu jménem ČT24 už může dneska sledovat jen blázen a na sportovním kanálu už člověk uvidí akorát hokej a golf. Zrušit veřejnoprávní televizi, to ostatní zajímavé co tam vysílají si stejně člověk pustí online kdekoliv jinde.

Reagovat
md92

'Propagandu'

Lidi jako ty by se měli odstěhovat někam do KLDR aby poznali význam toho slova.

Reagovat
Mass

Propaganda (lat. propagare = rozhlašovat, rozšiřovat, rozmnožovat) je vnímána jako rozšiřování názorů a informací za účelem vyvolání anebo zesílení určitých postojů nebo jednání mas ovládaných skupinou.

Je sice pravda, že ČT se snaží a musí být i ze zákona objektivní, ale vzhledem k tomu, že tam mezi nimi není názorová pluralita, tak se chtě nechtě dopouštějí neobjektivity, nejlíp je to asi vidět na zprávách z USA o Trumpovi nebo z EU o Orbánovi. Nulová kritika zástupců EU, názorový politický pořady pod vedením Moravce, rádoby "humor" v podobě urážení opozice v pořadu Newsroom, jednostranný pohled na konflikt v Palestině (pohled z Tel Avivu). Výběr komentátorů (hostů) je taky docela monotonní, pořád se tam opakuje pražská nebo brněnská filda, případně někdo z médií vlastněných Bakalou, jako kdyby nikdo jinej neuměl mluvit.

Nediv se, že se to tý zhruba čtvtině lidí v ČR, která je proti unifikovaný EU, tohle nelíbí, když za to ještě musí platit.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Martin9719

Duhový vlaječky, neomarxismus, progresivismus a globalismus, mýlím se?

Reagovat
Mass

Nebo pokrytecví a pozérství ve stylu LFC legend jako Gerrard a Henderson?

Reagovat
md92

Trump, Orbán, Palestina ... EF pro dnešek stačilo

Reagovat
Mass

Tak ty si evidentně znalec jen na severokorejskou televizi

Reagovat
Martin9719

Až na tu Palestinu dobrý.

Reagovat
Mass

Tak já díky tomu, že sleduju i zahraniční zpravodajství, tak se nebojim nesdílet na Palestinu výhradně názor valné většiny v ČR, ale valné menšiny na světě. https://img.thedailybeast.com/image/upload/c_crop,d_placeholder_euli9k,h_675,w_1200,x_0,y_0/dpr_2.0/c_limit,w_740/fl_lossy,q_auto/v1492800351/articles/2012/11/30/map-how-the-world-voted-on-palestine/palestine-vote-un-map_r7yrfn

Taky nejsem nadšenej z plánu izraleskýho ministra vnitra vystěhovat Palestince do Evropy, o čem se u nás taky nemluví a možná kdyby to zjistili všichni ti podporovatelé zabírání území Palestiny Izraelem (většinou protože nesnáší muslimy), tak by se asi dost divili.

https://www.reuters.com/world/middle-east/israeli-minister-calls-voluntary-emigration-gazans-2023-11-14/

Reagovat
Martin9719

Plány byly různý ale problém je, že tu havěť prostě nikdo nechce krom západní Evropy která na to teprve začíná přicházet. Stačí se podívat na ty starší lidi v Německu jak se bojí chodit po ulicích na nákup nebo ti mladší kteří se bojí nechat svoje děti jít pěšky do školy. A je toho víc. Nechápu spíš jak v tomhle ještě někdo nemůže mít jasno. V minulosti se je snažili vzít Kuvajťani - tam jim udělali převrat, takže řekli na*rat. Byl plán poslat je do Afriky, myslím Keňa a ještě další 2 státy a tam řekli překvapivě taky na*rat, no proč asi si je nechtějí vzít?

Je třeba pochopit, že v tý Palestině je málokdo skutečně nevinný. Ve školkách se 4 letý děti učí věty jako "zabij Žida , bodni Žida" a samozřejmě nenávidět evropskýho křesťana. A pokud někdo bude mluvit o genocidě Izraele na Gazu apod. tak by měl vědět, že v Palestině si ten Hamás zvolili a to už se tehdy vědělo co je to za dobytek, stejně jako si zároveň zvolili Fatah který byl Hamásem krátce na to odsunut. Palestinu živí celá Evropa vč. USA a těch peněz co se tam už poslalo, tak kdyby byli tak slušnej "stát" tak tam z toho už mají druhou Saudskou Arábii, místo toho se tam budoval terorismus a tunely a potom se brečí že tam nemají co jíst.

Aklimatizace v Evropě je pro radikální muslimy nemožná a oni sem stejně nejdou proto aby se začlenili do společnosti, ale aby šířili právo Šária, měli 4 manželky, rozmnožovali se a postupem času nahrazovali původní obyvatelstvo. Tichá postupná genocida o který mluvil svýho času už Kaddáfí. Na kecy v migraci jako je solidarita já nevěřím a ti kdo jo tak ať si zapamatují, že tady za to zaplatíme jednou úplně všichni.

Jinak Reuters je dodavatel pro ČT24, takže doporučuji nesledovat.

Reagovat
Mass

1) Izrael nemá žádný právo vystěhovat Palestince z Palestiny, ani zabírat jim území. Na tom se schodla celá OSN mimo USA, Kanady, ČR a Maďarska. A přesto to dělají. Zvlášť Izraelci, kteři jsou z 9/10 přistěhovalci po roce 1948. Například takovej Netanjahu je import z USA, Šimon Peres z Běloruska. Ben-Gvir je syn přistěhovalců z Iráku a dokonce žije v Palestině (v židovský osadě).

2) Naposledy byly volby v Palestině v roce 2006, tenhle argument o Hamásu už je dávno neplatnej. Třetina lidí se tam narodila po roce 2006.

3) Izrael v Palestině nechce pořádek, schválně jsou zablokovaný, aby byli závislý na zahraniční pomoci. Těžko se divit Palestincům, že po letech útlaku a okupace nemají rádi izraelskou vládu, zvlášť když tam teď mají krajní pravici v podobě Židovské síly (Otzma Yehudit), která prosazuje jen násilný řešení. A po tom, co tam zabili třicet tisíc lidí z důvodů zachránit 260 rukojmí, je bude nenávidět asi každej. Dokonce už i CNN a Guardian se nebojí zveřejňovat zločiny izraleské armády na okupovaných územích.

4) Naprostá většina lidí v Palestině s terorismem nemá nic společného, psát, že tam není nikdo nevinný, je nesmysl. Bohužel u nás je lidi dávají do jednoho pytle s teroristy moc rádi, dokonce chválí vraždění zahraničních humanitárních pracovníků izraelskou armádou. Tohle vážně už nemá s policejní akcí nic společnýho.

5) Kdyby Izrael chtěl, tak se situace dávno vyřešila podobně jako třeba na Kypru nebo v Bosně, pomocí mezinárodních jednotek a nějakýho nárazníkovýho pásma, ale oni nechtějí, řeší si to po svym a tak tam navždy bude nenávist.

6) Taky netoužím po Palestincích v Evropě, je to jiná kultura, proto nepodporuju současnou izraelskou vládu.

7) Reuters je úplně v pohodě, zrovna ČT24, která si "stěžuje" na to, že jí izraelské úřady nepustí do Gazy, i když reportéři z Reuters nabo CNN tam jsou.

Reagovat
Martin9719

Jednou na to taky přijdeš až to bude tady u nás. Pak pochopíš co je to skutečně za dobytek. Volby byly naposledy v roce 2006, o to je překvapivější že ta vláda tam je pořád viď a místní to masivně podporují, protože nenávist k židům se tam dědí z generace na generaci.

Pokud si myslíš, že někdo někoho vytlačuje tak se nejdřív podívej jak to vzniklo a kdo to vyprovokoval. Jak Izraelci dávali Palestincům práci, nechávali je u nich bydlet a oni jim pak doma znásilňovali děti a vykrádali baráky když odjeli na chvíli pryč. Proč musí mít v Izraeli holky 2 letou povinnou vojnu aby se tomu dobytku vlastně ubránili. Jak si Hamás mapoval území když předstírali že dělají zemědělství v Gaze, počkali si až Izrael zruší sledovací odposlechy, zkoumali kde přesně má Izrael za hranicí kolik jednotek, kde stojí auta atd. Odstavec 3) a 4) je blábol se kterým můžeš jít rovnou do Berlína na demonstraci za chudáky Palestince. Všechny zdroje co jsi zmínil totiž přesně podepisují to co tady píšeš. Ale není to tvoje chyba, s tím co ti mainstream servíruje tak jsi jen další oběť propagandy.

Reagovat
Mass

Jak co vzniklo, celej ten konflikt? To není až zas tak těžký, Britové v Palestině potřebovali pomoc se správou země a proto pozvali Židy ze zahraničí a přidělovali jim tam pozemky. Tam kde se sejde víc náboženských a etnických skupin vždycky vznikají konflikty, zvláť když je jedna skupina privilegovaná. A po osamostatnění byla nabídnutá Palestincům dost nevýhodná dohoda o rozdělení (kdy 20% židů dostane 57% území) a začal konflikt, kterej vlastně pokračuje až doteď a díky kterýmu salámovou metodou ukrajuje Izrael z Palestiny další a další území a Palestince zmáčknul do ghetta v Gaze, který má 3x větší hustotu obyvatel než Praha. https://images.indianexpress.com/2023/10/Palestine-1947-20223.png

Nemusíme chodit tak daleko. V Čechách taky byly před rokem 1945 nějaké konflikty s něměckými přistěhovalci, které zde německá šlechta usazovala v pohraničních oblastech za benefity (většinou daňová lehota na 12 let), možná si na to ze školy v dějepisu vzpomeneš.

Chceš říct, že se proti Izraeli mimo poctivých médií v ČR (o kterých si ještě před chvíli psal, že jsou propaganda) a konzervativci v USA všichni spikli a vydávají propagandu Hamásu? Proč by to dělali, platí je všechny Írán nebo proč, propaganda musí mít nějaký účel, jaké konspirační vysvětlení máš?

Nedá se s tebou nijak rozumně debatovat, pokud každej můj argument, na kterej ti klidně můžu dát pět odkazů na solidní zahraniční média, označíš za propagandu, dokonce i ty čísla obětí, o kterých mluví generální tajemník OSN.

Twl ty mi něco piš o propagandě, když tu vydáváš rasistické názory, že Palestinci jsou všichni pedofilní násilníci a proto je má Izrael právo bombardovat a semtam střílet i do dětí a zahraničních humanitárních pracovníků.

https://www.youtube.com/watch?v=SkEwZOBeU3w

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
Pepe1911

To je pravda,Orbán je objektivně vymrdanec Non plus ultra a to na ČT neuslyšíš.

Reagovat
Mass

Z toho, co se dostane do českýho mainstreamu se ani nedivím, že si to myslíš. Ale proč ho v Maďarsku volí? Asi ho znají líp než my.

Reagovat
DelPiero137

What?

Reagovat
Kepy_FCB

Nepoznal bys rozdíl mezi ČT a severokorejskou...

Reagovat
Mirek na tenisu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kiss Me Polka!

neprekvapils

Reagovat
Kucka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Kryptos_

Na ČT by byla skvělá druhá liga.

Reagovat
monty25

Mohli by dávat i 1. ligu žen, v Dohránu už mají reportáže.

Reagovat
Uwe háže buly

Dohráno ještě existuje?

Reagovat
Sosi

Dohráno... a poseldní zhasne

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Mirek na tenisu

Na ČT je skvělý jenom monoskop...

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

dyt tam je

Reagovat
Bayernista18

Kde jsou ty časy, kdy bylo v tejdnu 5 zápasů evropskejch pohárů na ČT, Coolu a Fandovi...

Reagovat
Seydou Doumbia

to ještě to byl fotbal, dnes už to je sračka tak proto to dávají co nejdál pryč

Reagovat
Kaspar

OT: serte na to kde se co vysila, radsi si vezmete popcorn a pojdte sledovat dnesni prestrelku mucednik Madl vs Kania

Reagovat
Kucka

O co šlo?

Reagovat
kilobyte

Kania se slušně rozjel. A to říkal, že jakmile převezme Slovan, tak na sítích skončí.

Reagovat
Mirek na tenisu

Když si vybavím Bosáka, Vláška, Kalouse, Štěpána, Lutonského, Kozohoráka a vyžírky Zelenku, Němce Josefa, Pěšíra, Kobylíka & comp. říkám si, žádná skoda. Mezistátní zápasy, druhou ligu, baby a co druhý rok šampionát s těmi talenty z Kavek nějak přežiji. Komentátoři na Nově Sport, i ti slovenští, a Kyslíku jsou stylem komentování sázejícím na temperamentní styl už dávno o level nad chytráky a tvůrce bonmotů z ČT. Jsou tam sice i slabší kusy jako třeba Šilhán nebo Havrilla ale dají se ztlumit.

Reagovat
OnderCZ

Dobře ty, hezký trolling.

Reagovat
Mirek na tenisu

Tak nám svěř svůj pohled na téma, ty...

Reagovat
oli9

Chápu, silnější pes mrda..zaplatili vic

Jen mě osobně sere že abys viděl zápasy tak musíš mít 10 sportovních kanálu...

Na ČT jsem ale nasraný na jednu věc.. Když je biatlon tak se všude jezdí, 100 expertů v USA všude jsou.. To musíš stát ranec přitom úplně k hovnu

Reagovat
Mirek na tenisu

Biatlon může do pár let u nás ve sledovanosti spadnout na úroveň skoků na lyžích. Tak jako před érou Moravce a Soukalové.

Reagovat
Sosi

Soukalová

Reagovat
Kucka

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Salfovic

Společnost jim solidárně platí výlety

Reagovat
fabec1222

Komentátorská pozice na biatlon bude určitě o vyšší desítky procent levnější, než výjezd na MS či EURO, potažmo v minulosti LM či EL.

Plus biatlon je prostě trendy, takže ČT jde diváku naproti a dává mu, co si žádá. Že je biatlon i po letech popularity na ČT jeden z nejhůře komentátorsky obsazených sportů, to je věc jiná. Ale za pár let to klidně může ovadnout a zase se přesměřují na něco jiného.

Reagovat
Uwe háže buly

to je hrozná traparna, jak z toho všichni dělali pomalu národní sport a teď ani nikdo nebude vědět, kdy je kde závod. A prachy v hajzlu.

Reagovat
Mirek na tenisu

Prdime na ČT... vzhůru do Alianz arény! Bayern - Real. Očekávám drama a těším se na skvělé fotbalisty.

Reagovat
Grupma

Děkuji. Raději si přečtu knihu.

Reagovat
Pablos

Čtvrtfinále EL 2025, Sparta - Leverkusen a Grupma si otevře Švejka

Reagovat
Grupma

Když to napíšeš takhle, cítím u sebe mírnou neupřímnost.

Reagovat
Pablos

Tušil jsem to

Reagovat
Grupma

Reagovat
Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele