Fährmann zastavil ofenzívu Dortmundu a sklízí chválu

24.07.2011, 10:57
Aktuality
Fanoušci Schalke se po odchodu Manuela Neuera do Bayernu Mnichov strachovali o post nové brankářské jedničky týmu, po včerejšku mohou být mnohem klidnější. Celek z Gelsenkirchenu v sobotu večer nastoupil k utkání o německý Superpohár proti Borussii Dortmund, uspěl a velký podíl na tom měl Ralf Fährmann...

"Ralf Fährmann odchytal perfektní zápas. Zbytku týmu dodával hodně sebevědomí," chválil staronovou tvář v kabině Schalke trenér Ralf Rangnick.

22letý gólman v Schalke působil do léta 2009, kdy jako volný hráč odešel do Eintrachtu Frankfurt, za stejných podmínek se pak nedávno vrátil zpět a začal skvěle. Fährmann měl velkou zásluhu na tom, že utkání po devadesáti minutách skončilo bezbrankovou remízou, skvělý výkon pak korunoval v penaltovém rozstřelu, kdy zastavil pokusy Großkreutz a Perišiće.

"S výhrou jsme spokojeni, je to prostě super. Vydám ze sebe to nejlepší, abych v nadcházející sezoně zaplnil mezeru," ujišťuje Fährmann fanoušky, že po výkonnostní stránce se chce co nejvíce přiblížit Manuelu Neuerovi.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
cetto

Jsem alfasamec

Reagovat
smazaný uživatel

ty ?? ?

Reagovat
nani92

picháš Alfa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

Reagovat
Dubov

Včera chytal fakt parádně

Reagovat
smazaný uživatel

Po Neuerovi nová hvězda? Koho nahradí za rok, za dva...? Bufona? Přeju mu to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele