FIGO POTVRDIL LETNÍ ODCHOD

16.04.2007, 22:44
Aktuality
Luis Figo nemá podobné úmysly jako Adriano. Portugalský záložník na rozdíl od brazilského útočníka nechce zůstat v Interu Milán a v létě odejde do Saúdské Arábie, kde se již dohodl na smlouvě s klubem Al Ittihád...

"Své rozhodnutí odejít na konci sezóny nezměním. Bude mi chybět vrcholový fotbal a všechno okolo něj, ale hrál jsem ho již hodně dlouho a pokaždé za velké týmy," říká bývalý fotbalista Sportingu Lisabon, Realu Madrid nebo Barcelony.

Figo měl do Al Ittihádu zamířit již v zimě, kdy saúdskoarabský klub oznámil přestup. Portugalec však od tohoto úmyslu nakonec ustoupil a stěhování odložil o půl roku, aby se se svými současnými spoluhráči mohl radovat z italského titulu.

"V mém věku potřebujete přemýšlet o tom, kdy odejít, i když je to pro mě velká oběť. V každém případě mým jediným současným cílem je vyhrát Scudetto na hřišti po tom, které nám loni bylo připsáno."

Ke splnění tohoto cíle má hodně blízko a radovat se možná bude moci již ve středu. Inter v dohrávaném 22. kole přivítá AS Řím a případná výhra mu dá mistrovskou jistotu.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Shevchenko

Tak jsem se díval, jak by mohla dopadnout PL. Dal jsem tam všechny reálné výsledky a vznikl mi neuvěřitelně vyrovnaný boj o přežití, no a tady se můžete podívat, jak mi ten pokus ( ) dopadl:

15.WHU 41 (současnost: 29, výhry: Everton, Wigan, Bolton, Man Utd - to jenom za předpokladů, že už bude jistý mistr )

16.Charlton 40 (souč.: 32, výhry: Sheffield, Tottenham; remízy: Blackburn, Liverpool)

17.Sheffield 40 (souč.: 34, výhry: Wigan, Watford)

18.Fulham 39 - těch by mi bylo opravdu líto (souč.: 35, výhry: Blackburn, remízy: Middle)

19.Wigan 38 (souč.: 35, výhry: Middle)

20.Watford 27 (souč.: 24, tohle je jenom odhad)

Nádherná PL

Reagovat
Shevchenko

PARDON Watford ma jen 23

Reagovat
hawk

snad to tak dopadne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele