FINNAN ŽÁDÁ NOVOU SMLOUVU

09.04.2007, 13:43
Aktuality
Obránce Liverpoolu Steve Finnan si přeje od majitele klubu novou smlouvu. Irský reprezentant přišel na Anfield Road z londýnského Fulhamu v roce 2003. Od té doby se dostal do užšího kádru "Reds", nastupuje téměř pravidelně, ale místo v základní sestavě jisté nemá. Konkurence v zadních řadách Liverpoolu je totiž velká.

Není žádným tajemstvím, že nový majitel se po sezóně pokusí nalákat do města Beatles zvučná jména, což by pro některé méně využité hráče mohlo znamenat ukončení angažmá v tomto klubu. O v setrvání v mužstvu se tak rodák z irského Limericku snaží alespoň touto cestou. Nový kontrakt by mu totiž zaručil jistotu dalších let, jež by v tomto týmu strávil.

"Určitě bych rád podepsal na delší dobu, ale to je na jiných lidech," uvedl zadák Liverpoolu, který v letošní sezóně nastoupil již ke 42 soutěžním utkáním, což dokládá jak důležitým článkem týmu z města nad řekou Mersey tento hráč je. "Jsem samozřejmě rád, že okolnosti se pro mě vyvíjejí tak příznivě. Mnohem důležitější ale je, jak se daří celému týmu," nezapomněl 29letý obránce na kolektivní pojetí fotbalu.

Zdá se, že forma Finnanovi vydržela i do posledních týdnů. Liverpool se úspěšně snaží o udržení třetího místa v lize, semifinále Ligy mistrů si zahrají téměř jistě. Navíc "jeho" Irsko v kvalifikačních bojích drží krok s Německem a Českou republiku a má tak stále šanci probojovat se až na ME 2008.

Autor: Pavel Mašlaň / skysports.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele