Fortuna Düsseldorf začne nabízet vstup na zápasy zdarma

26.04.2023, 17:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (19)

Přidat komentář
Cotton

Jak zamezí tomu, že si někdo lístek zamluví jen tak, kdyby se mu náhodou pak chtělo, ale nakonec nepůjde?

Reagovat
Csaplárova past

Bráško, nedívej se na Německo českými očima. Taková kokotina může napadnout fakt jen vyčůraného Čecha.

Co je to za blábol? Kdyby se mi "náhodou chtělo na fotbal". To je takový ten fanoušek úspěchu. Jo, když budou vyhrávat, tak se dojdu kouknout, jinak budu plivat na všechny v klubu a nikam nepůjdu ...

Reagovat
Martin9719

Asi tak. Po tom co jsem okusil Německo a Bundesligu tak můžu potvrdit. Tam to funguje úplně jinak. Žádný nasraný ksichty kdekoliv na benzinkách nebo u posledního bufetu na stadionech. Všude ti odpoví na pozdrav. Neříkám že vše je růžový ale ohleduplnost a respekt v tý zemi je prostě cítit jen tam přijedeš. 70000 lidí jde na fotbal a policajtů je tam třetina než u nás když někam přijede např. Baník. Žádný vrtulníky ani koně nejsou třeba. Jo, hráči to občas po zápase dostanou sežrat pískotem, ale další týden přijdou desítky tisíc lidí znovu. Jsou totiž rádi i když hrají o záchranu, že tu Bundesligu můžou vůbec hrát a užívají si každý zápas naplno. Tady je s fanoušky přesně jak píšeš. A je skoro jedno zda v Plzni, na Baníku nebo na Slavii. V Plzni s Teplicemi jsem vzal 1 nabídnutý lístek doprostřed na hlavní tribunu mezi pernamentkáře a celej zápas neposloucháš nic jinýho než dědky co si mezi sebou povídají jak mohli radši zůstat na zahradě a po gólu na 1:1 kdy se mělo ještě asi 5 minut hrát šli některý z nich do prdele. Takoví jsou češi.

Reagovat
netopier

V našej lige by ani tento krok nepomohol. U nás by kluby museli platiť ľuďom, aby na ten futbal išli

Reagovat
misomy6

V Košiciach bolo vstupné zadarmo na vtedajšie MFK trénoval to Kozák a na jeseň to bol tým s najlepšou bilanciou domácich zápasov v lige + streleckú formu mal Skutka, ktorý potom išiel do Slavíne v zime. A aj tak návštevy boli okolo 1000 až 1500 ľudí

Reagovat
misomy6

Do Slavie

Reagovat
Mupi

Chtěl bych se dožít dne, kdy lidi pochopí, že socialismus nefunguje..ani na této úrovni.

A tady vůbec nevěřím nějakýmu lidumilství, spíš cestě, jak bude pro někoho možnost vyprat peníze.

A i kdyby to bylo lidumilství, tak je to za mě krok vedle. Nevím, proč by mělo být něco zadarmo. Lidi si toho nebudou vážit a přesně, jak je zmíněno v prvním komentáři. Někdo si zamluví vstupenku, ale jelikož ho nebude nic vázat, tak si prostě nepřijde a ve finále tam bude ještě méně lidí.

Jsem na takovéhle akce dost alergickej, znevažujeto akorát práci lidí tyhle akce Z. Třeba to s tím nesouvisí, ale komunisti a levičáci obecně jsou kundy

Reagovat
Bowie

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
ratusek

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
bobis21

Jiný business model z toho opravdu nedělá socialismus ani komunismus.

"Aby nakonec mohly být všechny domácí zápasy zdarma, potřebujeme více dlouhodobých partnerů"

To znamená, že jejich argument bude takový, že když budou mít vyšší návštěvnost a možná jim to pomůže získat i více fanoušků celkově, budou moct získávat lukrativnější sponzorské smlouvy, protože se bude jednat o reklamu pro skoro 2x více lidí (aktuální průměr vs. kapacita). A pokud ten rozdíl ve sponzoringu bude větší než ušlý příjem ze vstupného, můžou na tom vydělat. Stejně tak vyděláš více na dalších věcech, za které lidé na stadionu utratí peníze, když jich tam bude 2x tolik.. To nemá s komunismem ani levicí opravdu nic společného.

Reagovat
Kucka

Reagovat
daktr_aka_dextr

Presne tak, tech 20000 lidi, kterych by tam prislo navic, tak udela lepsi atmosferu, utratej vic za zradlo a pivecka, nez za blbou vstupenku, ale hlavne jde o reklamy sponzoru, tady zas jen kolega Mupi ukazuje typickou ceskost a vidi v tom levarnu. Je to proste obchod, a ja bych se tomu nebranil i u nas. Ale u nas by na fotbal nechodil nikdo ani zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvuj názor, asi vědí co dělají a přesně jak píše někdo nahoře, český uvažování, něco vojebat ,,, Když přijde plnej dům, víš kolik nechaj jen za jídlo a pití, rance ,,,

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kepy_FCB

Juuu to progresivní a kdo se dopraví prokazatelně bez uhlíkové stopy dostane ještě zaplaceno

Reagovat
Pablos

Stadion jak vystřižen z naší druhé ligy

Reagovat
DidusIneptus

Oslava která se stala zklamáním.

HSV po vítězství v Sandhausenu slavil postup do nejvyšší soutěže. Současně při předčasných oslavách Hamburku Heidenheim dohrával svůj boj o nejvyšší soutěž v Řezně v 11 minutovém nastavení ve kterém vsítil dva potřebné góly k přímému postupu. Zmařil tak Hamburku oslavy neboť poslal Hamburk do baráže. Heidenheim tak vyhrál 2.Bundesligu. Senzace! Heidennheim poprvé v historii účastníkem 1.Bundesligy! Už 57. Budesligistou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele