FORTUNA:LIGA - preview 24. kola: Sparta cestuje do Plzně

09.03., 08:53, aktualizováno 10.03., 08:37
Previews
Doosan Arena (© Viktoria Plzeň)

Sparta nezvládla úvodní osmifinále Evropské ligy s Liverpoolem a před sebou má další těžké vystoupení, čtyřbodový náskok na čele FORTUNA:LIGY, s nímž vstupovala do 24. kola, bude hájit v Plzni. Další účastník osmifinále druhé nejprestižnější evropské klubové soutěže Slavia přivítá Teplice. České Budějovice v důležitém utkání hostí Zlín.

Dynamo České Budějovice - FC Zlín

neděle 15:00

České Budějovice i Zlín se v posledních týdnech mírně zvedly, oběma týmům ale stále hrozí sestup do druhé nejvyšší soutěže. Na vzájemný souboj se tedy jistě důkladně nachystají. Využijí Jihočeši zlepšení na domácí půdě?

Dynamo po zimní pauze porazilo na Střeleckém ostrově ostravský Baník i olomouckou Sigmu. Díky zisku šesti bodů navíc opustilo v tabulce poslední místo. Co mu přinese další duel na jihu Čech? "Očekávám asi tuhý boj, protože zápas bude pro oba dva týmy velice důležitý, co se týká záchrany v lize. Věřím, že se na Zlín dobře připravíme a potvrdíme poslední dva domácí zápasy, které jsme vyhráli," řekl trenér Budějovic Jiří Lerch.

Také Zlín si pomohl výsledky na vlastním hřišti. U řeky Dřevnice nečekaně remizoval se Slavií, následně porazil v krajském derby Slovácko a k tomu zde oslavil postup do semifinále národního poháru přes Liberec. "Uhráli jsme body proti silným týmům, ale tyto duely s rovnocennými soupeři bývají náročnější jak psychicky, tak fyzicky. Měli jsme týden na přípravu, nehráli jsme ve středu, tak jsme více odpočatí," prohlásil asistent hlavního kouče Moravanů Aleš Hellebrand, jenž zároveň připomněl, že na rozdíl od únorového programu neabsolvovali "Ševci" soutěžní mač i uprostřed týdne.

Citovaného člena realizačního týmu Zlína čeká specifický zápas, neboť v Budějovicích působí jeho syn Patrik Hellebrand. Ten by neměl chybět v základní jedenáctce Dynama, což ovšem neplatí o čtyřech zraněných hráčích na straně Jihočechů - stoperu Lukáši Havlovi, záložnících Michalu Hubínkovi s Alenem Dejanovićem a útočníkovi Tomáši Zajícovi. Moravané zase dorazí bez středopolaře Davida Tkáče a forvarda Filipa Žáka.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Nikl, Králik, Trummer - Suchan, Čermák, Hellebrand - Šigut, Alli - Ondrášek

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Didiba, Holík - Bužek, Janetzký - Vukadinović, Slončík, Bartošák - Ikugar

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.61 - 3.48

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Teplice

neděle 15:00

Po dvou neúspěšných derby a porážce při výletu do Milána by Slavia zase ráda zvítězila. Proti Teplicím se od sešívaných nic jiného ani nečeká. Nicméně "Skláři" už Pražany v probíhající sezóně jednou zaskočili, v neděli se navíc budou moct spolehnout na své příznivce.

Slavia za sebou nemá úplně zdařilé období. Jistě doufala, že v uplynulých dnech alespoň jednou porazí nenáviděnou Spartu. Jenže v prvním derby ve čtvrtfinále národního poháru prohospodařila dvoubrankové vedení a nakonec padla, následný druhý střet nesmiřitelných rivalů v nejvyšší soutěži skončil bezbrankovou remízou. A výhry se sešívaní nedočkali ani ve čtvrtek v rámci osmifinále Evropské ligy, byť na hřišti milánského AC se ani příliš nečekalo, že Pražané uspějí.

Vršovické rmoutí především pohled na tabulku tuzemské nejvyšší soutěže, v ní pořád nestačí vedoucí Spartě. "Po derby se nic nezměnilo, bohužel bodový rozdíl zůstal stejný. Nadále ztrácíme čtyři body a musíme prostě všechny zbylé zápasy vyhrát. To je jediné, na co se musíme soustředit. To je pro nás klíč k tomu, abychom náskok stahovali. Musíme v neděli vyhrát," prohlásil trenér Slavie Jindřich Trpišovský.

Zatímco výlet do Milána byl pro fanoušky Slavie svátkem, příznivci Teplic zažijí výjimečné vzrušení při výletu do vršovického Edenu. Půjde skutečně o nevšední událost - do Prahy dorazí nejméně čtyři plné autobusy podporovatelů Severočechů. Co za tím stojí? Především dvě věci. Jednak vzestup "Sklářů", kteří v pěti posledních kolech uhráli jedenáct bodů z patnácti možných. A jednak výrazně zlepšená práce marketingového úseku klubu, která očividně přináší plody.

Sami hráči Teplic doufají, že hlasitá podpora z tribun poslouží jako hnací motor. "Já jsem nadšený a mám velkou radost. Určitě fanoušci budou cítit a slyšet. I kvůli nim chceme uhrát co nejlepší výsledek a něco si z Edenu odvézt," řekl odhodlaně teplický obránce Jan Knapík.

Výjimečný zápas si na straně Severočechů neužijí tři hráči, kteří v Teplicích hostují ze Slavie a pravidla neumožňují, aby nastoupili proti svému zaměstnavateli. Jmenovitě jde o zadáka Alberta Labíka, záložníka Petra Hronka a útočníka Daniela Filu, jenž si tak alespoň odpyká disciplinární trest. Zranění zase nepustí do hry brankáře Tomáše Grigara, obránce Jakuba Horu, záložníky Filipa Havelku s Matějem Radostou a forvarda Abdallaha Gninga.

Pražanům kvůli zdravotním potížím dlouhodobě schází stoper Sheriff Sinyan a univerzál David Pech. Nově na marodku přibyl taky náhradní brankář Ondřej Kolář a fit zřejmě nebudou ani středopolaři Christos Zafeiris s Petrem Ševčíkem.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - Vlček, Ogbu, Bořil - Tomič, Masopust, Provod, Diouf - Schranz, Jurečka - Tijani

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Kričfaluši, Chaloupek, Mičević - Beránek, Mareček, Jukl, Urbanec - Trubač - Čerepkai, Jásir

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.35 - 16.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sparta Praha

neděle 18:00

Nikoliv týden, nýbrž pouze pár dní dostávají na odpočinek pražská Sparta i plzeňská Viktoria. A aby toho neměly náhodou málo, představí se ve 24. kole tuzemské nejvyšší soutěže proti sobě. Potvrdí hosté, že jsou momentálně nejlepším týmem ligy? Nebo Západočeši uhájí vlastní půdu?

Oba celky mají opravdu napilno, o něco náročnějším programem ale zřejmě prochází Sparta. Ta v nedávné době odehrála hned dvě pražské derby proti nenáviděné Slavii. První z nich v rámci národního poháru zvládla, v tom druhém, ligovém, pak uhrála bezbrankovou remízu. Pomyslný zlatý hřeb pro Letenské pak přišel uplynulý čtvrtek. V osmifinále Evropské ligy totiž přivítali slovutný Liverpool, jemuž nicméně jednoznačně podlehli 1:5 a před odvetou, která se příští týden odehraje v Anglii, je o postupujícím do další fáze soutěže v podstatě jasno.

Poslední nezdar nicméně hodlají Pražané co nejrychleji hodit za hlavu. "Rozhodně očekávám, že se hráči z porážky s Liverpoolem rychle oklepou. Vím, že jsou zklamaní a možná i smutní, to je normální. Musejí se dát rychle dohromady, v neděli nás čeká důležitý zápas, v němž musíme zvítězit. Musíme dát dohromady tým, který bude mentálně i fyzicky připravený na hodně těžkého soupeře,” prohlásil trenér Sparty Brian Priske.

Plzeň to v uplynulých dnech měla trochu snazší. Čtvrtfinále MOL Cupu ji na rozdíl od Sparty minulo, neboť duel Viktorie v Jablonci byl kvůli špatnému počasí odložen. Stejně jako Letenští se ale i Západočeši představili ve čtvrtek v mezinárodní soutěži. A sice v osmifinále Evropské konferenční ligy, v němž měří síly se Servette Ženeva. První duel na švýcarské půdě skončil bezbrankovou remízou a před druhým utkáním ve Štruncových sadech je tedy vše otevřené.

Viktoria by jistě uvítala, kdyby na další klání s ženevským protivníkem měla víc času. Místo toho ovšem musí zápolit ještě i v tuzemskými soupeři. "Máme hyper náročný program. Sparta je další výzva, nechceme ale zbytečně taktizovat. Zápas se Spartou odehrajeme naplno, nějaký hluboký kalkul od nás nečekejte," vzkázal kouč Plzně Miroslav Koubek.

Sparta i Plzeň patří dlouhodobě k tomu nejlepšímu, co česká nejvyšší soutěž nabízí, a jejich vzájemná střetnutí jsou tedy značně sledovaná. Momentálně si lépe vedou Pražané, kteří sídlí na samé špici tabulky a míří za obhajobou mistrovského titulu. Také Západočeši se pohybují ve vyšších patrech, na Letenské ovšem ztrácí ze třetího místa dost bodů. Ať už nedělní mač dopadne jakkoliv, je jisté, že na průběžném umístění obou mančaftů se nic nezmění.

Vzestup Sparty pod lodivodem Priskem potvrzuje rovněž její vzájemná bilance proti Viktorii. Letenští zdolali Plzeň ve třech z posledních čtyř setkání, v uplynulé sezóně navíc po jedenácti letech slavili zisk bodů i přímo u řeky Berounky. V probíhajícím ročníku na sebe Pražané a Západočeši narazili zatím jednou na konci září, kdy se po výsledku 2:1 radovali sparťané.

V Plzni budou Letenští postrádat pravého beka Angela Preciada, jenž před týdnem v derby proti Slavii viděl červenou kartu a kvůli disciplinárnímu trestu si musí od fotbalu odpočinout. Zranění nepustí do hry středopolaře Davida Pavelku a křídelníka Jakuba Peška, o nasazení stoperů Asgera Sörensena s Filipem Panákem se ještě rozhodne. Viktoria na marodce eviduje zadáka Milana Havla, záložníka Erika Jirku a útočníka Rafiua Durosinmiho. Hrát nebude ani středopolař Jan Sýkora, který v sezóně viděl již čtyři žluté karty.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hranáč, Hejda, Dweh - Kopic, Kalvach, Červ, Cadu - Šulc, Mosquera - Chorý

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Krejčí - Wiesner, Laci, Kairinen, Ryneš - Birmančević, Haraslín - Kuchta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.88 - 3.65 - 1.96

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav

sobota 15:00

Bohemians ani Mladé Boleslavi se v uplynulých týdnech moc nevedlo. Středočeši už ale sérii nezdarů ukončili. To Pražané na tříbodový zisk nadále dlouho čekají. Dočkají se po návratu do domácího prostředí?

Za pokles formy Bohemians může možná i náročnější los v úvodu jarní části sezóny. Ve čtyřech předešlých kolech se "Klokani" hned třikrát představili na hřištích soupeřů. Nyní se Pražané konečně vrací Ďolíček, v němž hodlají demonstrovat, že právě tento stadion je skutečně jejich domovem. Obzvlášť v době, kdy se po delším čase opět nahlas mluví o zlepšení jeho technického stavu.

I venkovní zápasy nicméně Bohemku alespoň částečně uspokojili. V Ostravě i Olomouci totiž uhráli Klokani remízu. "V posledních dvou utkáních venku se mužstvo nesložilo, i když jsme prohrávali. V Olomouci jsme vstřelili dvě branky. Je tam víc pozitiv než negativ. Není to ale něco, z čeho bychom skákali radostí. Bude záležet na tom, jaká bude odpověď s Boleslaví. Podle toho se ukáže, jakou hodnotu budou dva body z posledních dvou venkovních utkání mít. Pokud dokážeme uspět, jejich hodnota bude velká,", řekl trenér Pražanů Jaroslav Veselý.

Rovněž Boleslav čekala donedávna dlouho na zisk tří bodů. Vlastně přesně stejně dlouho jako Bohemians. Zmar Středočechů ovšem skončil již před týdnem, kdy si družina trenéra Davida Holoubka poradila s Českými Budějovicemi.

Získají Boleslavští další body do tabulky i v Praze? "Na hřišti Bohemians nás čeká velice těžké utkání, které bude umocněno atmosférou Ďolíčku a domácími fanoušky. Výhra nad Budějovicemi byla důležitá, lépe se nám trénovalo a hráči jsou uvolněnější," uvedl kouč Středočechů Holoubek.

Hosté si ve Vršovicích budou muset poradit bez zraněného útočníka Matěje Pulkraba, k tomu je nejistý start brankáře Matouše Trmala. Klokanům z důvodu zdravotních patálií schází ještě víc hráčů. Jmenovitě jde o středopolaře Vojtěcha Smrže a útočníky Tomáše Necida s Vojtěchem Novákem, k tomu visí otazníky nad starty gólmana Michala Reichla, obránce Jana Vondry, záložníka Adama Jánoše a forvarda Jana Matouška. Hrát navíc pořád nemůže útočník David Puškáč, jemuž dál trvá disciplinární trest za nesportovní chování v Ostravě.

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Köstl, Hůlka, Hybš - Adam Kadlec, Beran, Hrubý, Kovařík - Prekop, Hála - Huf

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Andrej Kadlec, Suchý, Král, Suchomel - Karafiát, Matějovský - Solomon, Mareček, Kušej - Hilál

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.51 - 3.23

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Pardubice

sobota 15:00

Po dvou utkáních v Pardubicích se východočeské derby poprvé odehraje taky na druhém zbrusu novém stadionu. Domácí Hradec Králové bude pochopitelně toužit po vítězné premiéře. Obzvlášť s ohledem na to, že regionálnímu rivalovi má co vracet.

Hradec sice v ligové tabulce sídlí o příčku výš, na nenáviděného rivala má ale k dobru jen bod. A ani remíza, po níž by se rozdíl mezi celky nezměnil, by domácí mančaft neuspokojila. "Na zápas se moc těšíme, dobře víme, že Pardubicím máme co vracet. Poslední tři utkání jsme s nimi nevyhráli, vytěžili jsme z nich jen bod, takže to nyní budeme chtít překlopit zpět na naši stranu," prohlásil motivovaně asistent hlavního trenéra "Votroků" Stanislav Hejkal.

Uspět ovšem hodlají taky hosté. Na rozdíl od Hradce již na jaře zvítězili a daří se jim celkem kvapně vzdalovat hrozbě sestupu do druhé ligy. "Derby pražských "S" jsou super, ale regionální derby za nimi vůbec nezaostávají. Jedeme do Hradce na nový stadion a vyrazíme s jediným cílem. Toto derby vyhrát," nepřekvapil svým prohlášením kouč Pardubic Radoslav Kováč.

Hosté by měli postrádat jen stopera Denise Halinského, jenž před týdnem v duelu s plzeňskou Viktorií viděl červenou kartu, za což nyní musí pykat. Disciplinární trest nemine ani dva fotbalisty Hradce - středopolař Petr Kodeš jej dostal za osm nasbíraných žlutých karet, další záložník Jakub Kučera za čtyři upozornění stejné barvy. Obránci Daniel Horák, Michal Leibl a David Heidenreich pak zůstávají na marodce Votroků, na kterou navíc po uplynulém utkání v Jablonci přibyl taky další zadák Daniel Kaštánek.

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Čihák, Spáčil - Čmelík, Pudhorocký, Dancák, Krejčí - Šašinka, Pilař - Vašulín

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Mareš, Kukučka, Ortiz, Chlumecký - Kissiedou, Icha, Hlavatý - Daněk - Zlatohlávek, Patrák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.55 - 3.65

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Jablonec

sobota 15:00

Slovácko po delší době opět demonstrovalo své ambice. Moravané se před týdnem v Karviné dočkali prvního vítězství v jarní části sezóny. A následně je v pátek zastihla další radostná novina, neboť s klubem prodloužil smlouvu klíčový středopolař Marek Havlík. Zvěstují Uherskohradišťští svým příznivcům další dobrou zprávu i po utkání s Jabloncem?

Družstvo trenéra Martina Svědíka sice v tabulce tuzemské nejvyšší soutěže dlouho zůstávalo na čtvrté pozici, prodlužující se čekání na výhru ale jeho fanoušky poněkud znervózňovalo. Výhra 3:1 na půdě karvinského MFK se tedy Slovácku náramně hodila. Dlouhodobě pak Moravané prosperují ze služeb Marka Havlíka, jenž nově podepsal kontrakt, podle něhož by měl v kraji dobrého vína vydržet do léta 2026.

Oslaví vše Havlík a spol. uspokojivým sobotním výsledkem? "Výhra v Karviné v minulém kole pro nás znamenala velkou úlevu, už jsme ji potřebovali. Teď bychom na to chtěli navázat, ale s Jabloncem to nebude snadné. Mají velice kvalitní kádr," upozornil asistent hlavního trenéra Slovácka Jan Palinek.

Jablonec po zimní pauze nasbíral víc bodů než Moravané, v součtu s podzimní částí ročníku se mu ale daří méně. Severočeši se pohybují v dolní polovině ligového pořadí, což se nezměnilo ani po týden staré remíze s Hradcem Králové. I smířlivý výsledek však měl pro zelenobílé hořkou pachuť. Jablonecký stoper Haiderson Hurtado totiž při tvrdém zákroku zranil zadáka Východočechů Daniela Kaštánka, za což nejenže viděl červenou kartu, ale následně mu disciplinární komise udělila zákaz startu v osmi soutěžních utkáních.

Před výletem do Uherského Hradiště tak Severočeši musí vyřešit složení obrany. "Nezastírám, že to bude problém, protože sestava se konsolidovala a byla vesměs ustálená. Uvidíme, co s tím provedeme. Ale budeme se chtít prezentovat hrou jako na Slavii nebo v Liberci," vzkázal kouč Jablonce Radoslav Látal.

Vedle Hurtada se na Slovácku nepředstaví ani záložník Michal Černák, a to z toho důvodu, že v průběhu sezóny viděl již čtyři žluté karty. Dále hostům nepomůže zraněný středopolař Dominik Pleštil, starty zadáka Matěje Polidara a útočníka Matouše Krulicha zase zůstávají nejisté. Moravané dlouhodobě postrádají stopera Michala Kadlece a levého záložníka Daniela Holzera.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Daníček, Doski - Trávník, Havlík - Petržela, Kohút, Juroška - Cicilia

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, Tekijaški, D. Souček - Kanakimana, Nebyla, Kratochvíl, Čanturišvili - Hollý, Martinec - Chramosta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.88 - 5.17

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - MFK Karviná

sobota 15:00

Karviná se výsledkově dál trápí, před dalším výletem mimo svůj stadion ale cítí svou šanci. Slezané se ovšem představí v Liberci, jemuž se doma daří. Naváže Slovan na předešlé výsledky pod Ještědem i proti poslednímu mužstvu soutěže?

Všechny body přenechal Liberec u řeky Nisy naposledy před pěti měsíci pražské Slavii. Od té doby ale začali Severočeši před vlastními příznivci vítězit, což teprve před dvěma týdny přerušil remizující Jablonec. Je tedy jasné, komu papírové předpoklady před sobotním mačem přejí. "Role favorita se nezříkáme, ale na náročném terénu nebude jednoduché dobývat branku Karviné. Doma jsme však silní, tři body jsou pro nás aktuálně nutností," uvedl asistent hlavního trenéra Slovanu Josef Petřík.

Karviná čeká na soutěžní výhru od konce října a od té doby se trápí. Za posledních deset kol pouze třikrát remizovala, pokaždé však na stadionech soupeřů. "Kluci mají v hlavě, že venku se nám momentálně daří víc. V žádném z předchozích venkovních duelů jsme nebyli odevzdaní a naopak tam bylo zřejmé odhodlání bodovat. To samé bude i tentokrát, máme obrovskou motivaci," prohlásil asistent hlavního kouče MFK Branislav Mráz.

V Liberci budou Slezané postrádat dva disciplinárně potrestané středopolaře - Emmanuel Ayaosi viděl před týdnem v zápase proti Slovácku červenou kartu, Lucky Ezeh zase obdržel čtvrtou žlutou kartu v probíhajícím ročníku. Své prohřešky už si naopak odpykali jiní záložníci Sebastian Boháč s Patrikem Čavošem. Karvinou nicméně trápí marodka, na níž figurují obránci Jan Bederka s Matejem Čurmou i univerzál Rajmund Mikuš. Start záložníka Lukáše Budínského je pro změnu nejistý.

Slovanu schází středopolař Mohamed Doumbia, jemuž není umožněno hrát poté, co se nechal vyloučit ve čtvrtfinále národního poháru. Zranění limitují brankáře Huga Jana Bačkovského, stopera Dominika Plechatého, záložníky Christiána Frýdka s Danielem Tetourem a útočníka Lukše Letenaye.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Prebsl, Chaluš, Mikula - Penner, Žambůrek, Varfolomejev, Ghali - Kok, Tupta - Kulenović

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Krčík, Svozil, Bergqvist, Fleišman - Moses, Boháč - Memić, Čavoš, Regáli - Akinyemi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.53 - 4.40 - 6.13

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sigma Olomouc

sobota 18:00

Ostravský Baník v nedávné době poskočil na páté místo a po solidních výkonech na výjezdech by rád projednou vydoloval tři body i na vlastní orné půdě. Tomu hodlá zabránit olomoucká Sigma, která však v poslední době zápasí spíš sama se sebou.

Ani trenérská výměna situaci v Olomouci neutišila. Klid zbraní odmítl sám hanácký klub, jenž se pustil do boje s novinářem Michalem Kvasnicou. Přičemž těžko říct, zda čekal tak ráznou odpověď. Pachuť mezi fanoušky vůči vedení Sigmy každopádně zůstává. A pořád je moc neuspokojují ani výkony hráčů na hřišti, neboť Olomoučtí dál čekají na první ligovou výhru od konce listopadu.

Možná i proto se Sigma těší na zápas v Ostravě, kde alespoň částečně uteče hněvu kritiků z Hané. "Ať už hrajeme proti Baníku doma nebo venku, je vždycky skvělá atmosféra. Jsou to zápasy, pro které fotbal děláte. Těšíme se, bude to zápas pod světly, což já osobně miluju. Je to svým způsobem derby. Přirovnal bych to k tomu, když zápasník MMA má hlavní zápas dne v O2 Areně, tak přesně to máme my zítra," použil poněkud zvláštní metaforu současný hlavní trenér Olomouckých Jiří Saňák.

Kulisa v ostravských Vítkovicích nicméně bude hnát dopředu především domácí. A ti se jim na oplátku už konečně hodlají odvděčit. Baník totiž v domácím prostředí uspěl naposledy v září a v boji o postup do pohárové Evropy se drží především díky výkonům na hřištích soupeřů. Což ovšem nemusí být dlouhodobě udržitelné.

O motivaci tak Slezané mají postaráno. Zároveň ale nemají zcela jasno o tom, kdo by Sigmě měl dávat góly. "Celý týden pracujeme s myšlenkou, kdo by na hrotu mohl nastoupit. Nějakou variantu máme, věřím, že se rozhodneme správně, bude to ku prospěchu a že konečně doma zabereme za tři body. Jirka Klíma i Filip Kubala už trénují a budeme se rozhodovat, jestli nastoupí oni, nebo někdo jiný," prozradil kouč Baníku Pavel Hapal.

Lodivodu Ostravanů nekomplikují plány jen zdravotní komplikace zmíněných Klímy s Kubalou, ale především to, že další forvardi Abdullahi Tanko a Quadri Adediran nenastoupí kvůli disciplinárnímu trestu za čtyři obdržené žluté karty v sezóně. K tomu Hapal dál nemůže využít ani dlouhodobě zraněného defenzivního univerzála Ladislava Takácse. Na straně Olomouce zase dál marodí záložník Jan Navrátil s forvardem Antonínem Růskem.

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Pojezný, Lischka, Kpozo - Buchta, Boula, Šín, Rigo, Ewerton - Klíma

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Stoppen - Vraštil, Pokorný, Beneš, Novák - Ventúra - Vodháněl, Pospíšil, Breite, Zorvan - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.75 - 4.69

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
23
19
3
1
55 : 15
60
2
Slavia Praha
23
17
5
1
46 : 17
56
3
Viktoria Plzeň
23
15
3
5
55 : 28
48
4
1. FC Slovácko
23
11
5
7
33 : 27
38
5
Baník Ostrava
23
10
4
9
32 : 26
34
6
FK Mladá Boleslav
23
9
5
9
40 : 38
32
7
FK Teplice
23
8
7
8
25 : 24
31
8
Sigma Olomouc
23
8
6
9
31 : 31
30
9
Slovan Liberec
23
7
8
8
34 : 36
29
10
Bohemians Praha 1905
23
6
8
9
20 : 31
26
11
FK Jablonec
23
5
10
8
30 : 36
25
12
FC Hradec Králové
23
5
9
9
24 : 33
24
13
FK Pardubice
23
6
5
12
23 : 33
23
14
FC Zlín
23
4
6
13
26 : 50
18
15
Dynamo České Budějovice
23
5
2
16
23 : 50
17
16
MFK Karviná
23
4
4
15
23 : 45
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (524)

Přidat komentář
meno

1. pro dobrej fotbal a anální sex

Reagovat
doshcz

fandi pritel take Slavii?

Reagovat
meno

Něčí určitě jo

Reagovat
kilobyte

Já si po zápase radši dal jen sprchu. Co děláte se spoluhráči neodsuzuji, ale radši bych to nečetl.

Reagovat
meno

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tak to jsi nikdy nepochopil podstatu fotbalu a společného sprchování

Reagovat
Bex5

Kdyz ti kamos nenachcije po treninku na zada, jako byste tam ani nebyli

Reagovat
$$CaptainKokotko

Ideálně když ti ho tam někdo šoupne při sledování fotbalu

Reagovat
meno

Během poločasu, ať nepřijdeš o zápas

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Losinho

22 hráčů i centimetrů

Reagovat
meno

Na anál? Tyjo to je dost, to je skoro dost i na normální styky, třeba obchodní

Reagovat
Cotton

Vyškov zase v problémech

Reagovat
ZB 07

To je hrozná rvačka kriplů ta druhá liga

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jak to vůbec máte? Chcete postup ( fans) ? S Bartoňkem to bude pořád nahoru dolů

Reagovat
ZB 07

Já chci postup za každou cenu, protože druhou ligu nesnáším, ale bohužel to letos moc nevypadá. Bartoněk schválně natahuje a komplikuje prodej klubu, nekomunikuje v podstatě s nikým a co jsem tak pochopil, většina fans by už snad radši chodila na FNL bez Bartoňka než na ligu s ním.

Dneska jsem zvědavej, jestli se vůbec zápas s Táborskem dohraje, protože podle vyjádření ultras a hooligans se plánuje protest, při kterým se “neplánuje nic proti protizákonného”. Což ve mně vzbuzuje pocity, že se bude dít něco protizákonného

Reagovat
kilobyte

Bohužel jediné řešení je zúžení první a druhé ligy. Jenže to nikdy neprojde.

A to si ještě kluby odhlasovali, že od příští sezóny bude ve druhé lize povinné osvětlení a od sezóny 27/28 i povinné vyhřívání trávníku.

Nejlepší je ten argument, že budou mít "páku" na město, aby jim na to přispěli více a že v minulosti to tak fungovalo u první ligy. Jenže podle mě mít ve městě druholigový klub zase není takové terno a ty náklady na to teď budou o hodně vyšší.

Reagovat
Salfovic

By se jim na to ta města mohla vysrat a pak by mě zajímalo, kdo by tu druhou ligu hrál

Reagovat
kilobyte

Já bych se tomu nedivil, kdyby se jim na to vysrali. Přeci jenom ta druhá liga není žádné terno. Ta páka může být silná jen u těch, co hrají o postup. Takže čekám spoustu výjimek.

Reagovat
Cotton

Dukla, Opava, Jihlava, Příbram, Zbrojovka, no a 11 B-týmů

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj, souhlas

Reagovat
fabec1222

Takže z druhé ligy bude postupně soutež B týmů hrajících na staidoně A týmu

Reagovat
kilobyte

A měly by o to kluby vůbec zájem?

Reagovat
Cotton

To je bohužel velký problém FNL, že nemá kdo postupovat, takže většinou to teď budou béčka. Kdo vůbec má ve 3. lize stadion s umělým osvětlením a vyhříváním? Ústí a Znojmo? Zúžení je fakt potřeba, protože takový Varnsdorf nebo Tábor tam jsou úplně zbytečně.

Reagovat
fabec1222

Tak aktuálně jsou z třetích lig na postup Slavia B, a v MSFL hrají o postup Karvina B a Baník B. Tak ono se to nějak přirozeně vyvine, že tam ty B týmy stejně budou

Reagovat
Cotton

No právě, takže celá druhá liga o hovně

Reagovat
Cotton

v minulém kole vyhrála z první půlky tabulky jen Opava

Reagovat
fabec1222

Tak jarní část druhé ligy běžně slouží k tomu, aby ses prodejem zápasů finančně zajistil pro chod na další ročník.

Reagovat
Cotton

To bych čekal až tak od 25. kola

Reagovat
ACSeRw!n

becko 4 vyhry v rade

Reagovat
$$CaptainKokotko

Je tam někdo kdo vypadá dobře?

Reagovat
kilobyte

Tabulka je docela vyrovnaná. 5 bodů náskok na sestup a 4 body ztráta na baráž.

Reagovat
oli9

No dneska Jablonec na který doma dlouhodobě neumíme...

Remiizovy zápas ale rád se budu mýlit

Reagovat
$$CaptainKokotko

Snad to nějak dáme

Reagovat
PavlíčeQ

nam dnes chybi 3/4 obrany takze jste jasny favorit

Reagovat
GabrielBatistuta

Jsi rad, ze si se mylil?

Reagovat
Di Stéfano

Je tu niekto nezaujatý kto mi povie ako vidí výsledkovo zajtra zápas Plzeň - Sparta ? Dakujem

Reagovat
thewall

1:3

Reagovat
oli9

1:1

Reagovat
kilobyte

Nikdo nezaujatý tady není.

Pro Plzeň bude asi důležitější zápas se Servette. Takže nečekám, že proti nám budou hrát na krev. Ale remíza pro ně nic neřeší. Očekávám teda, že se nebudou snažit nás ubránit, ale přehrát. Což by nám mohlo vyhovovat více.

Mohl by to být pěkný zápas s dost góly. 2:4

Reagovat
Salfovic

To já tedy čekávám pravý opak, podobnou sračku jako při druhém derby.

Reagovat
kilobyte

Možná je to ovlivněno mým přáním, ale já nevidím důvod, aby hráli sračku. Sparta potřebuje vyhrát. Na Liverpool se šetřit nemusí a potřebuje si spravit chuť po té prohře. Plzni může být jedno jestli prohraje nebo remizuje, pro ni má smysl jen výhra, z remízy nic nezíská. Protože Slovácko už je nedožene a aby zabojovali o první nebo druhé místo, tak by museli vyhrát.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Přesně takhle se na to dívam taky. Myslim, že s ohledem na tabulku je pod tlakem Sparta a nám o nic nejde. U Sparty naopak vnímam, že "musí". Každopádně ale nemyslim, že se budeme koukat na krásnej fotbal plnej gólů

Reagovat
kilobyte

Bude dost záležet na úvodu utkání. Pokud brzo padne gól, tak by to mohlo být dobrý.

Reagovat
meno

Plichta 1:1, na redky taky - Červ a Kuchta

Reagovat
Grupma

A Chorý zase vyvázne bez karty

Reagovat
Salfovic

Sorensen by neměl hrát, takže by snad neměl Chorý tolik vyšilovat.

Reagovat
kilobyte

Pro jistotu bych dal našim obráncům helmy.

Reagovat
meno

Reagovat
Losinho

Asi jen já, 3:0.

Reagovat
PavlíčeQ

je to dobry, slovacko ma osefovany rozhodci i dnes

Reagovat
oli9

no spíš zkurveny peltanistan

Reagovat
oli9

V čem to bylo osefovane, myslíš Drchala který padá když uciti za sebou obránce?

Reagovat
PavlíčeQ

drchal se dostal pred doskiho a ten ho zezadu sundal, vzhledem k tomu ze by sel z uhlu sam na golmana tak jasna ruda, to ze nepisknul ani faul je skandalni

Reagovat
oli9

No offside byl a hru nejspíš ovlivnil

Reagovat
oli9

Ten Drchal vážně pořád na zemi a čeká na souboj i když může jít dopředu nebo něco zkusit vymyslet.. Nedivím se že v té Spartě nikdy pořádně nehrál

Reagovat
Salfovic

Díval jsem se na první poločas VČ derby a to je strašný. Zejména Pce jsou naprosto marné. Jediným pozitivem je skoro plný stadion.

Reagovat
veikko

Po třech týdnech mám čas si pustit ligu a zrovna je to takové "best of" F:L.

Reagovat
NefandimCesku

Jj, ukazuje to iq lidí, že jdou na tuhle žumpu a sedí tsm v té zimě. Slušní lidé by nešli ani před stadion. Ne tak to platit. Mrdky.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
NefandimCesku

Drž hubu

Reagovat
nafukovaci.tucnak

To je fakt otřesná úroveň té naší ligy... jako opravdu, nebýt Sparty, Slavie a Plzní, kteří jsou úplně jinde než zbytek,tak ta liga je tak na úrovni Irské ligy...

Reagovat
NefandimCesku

*na úrovni islandske ligy.

Reagovat
kilobyte

Tak ty týmy bojují o prostřední skupinu. Nějaká neuvážená výhra by je mohla poslat do skupiny o titul a co pak?

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Marisic

můžeš říct o každý druhý lize že kdyby tam nebyl ten top tak je zbytek ligy na nic. A u nás to ani moc neplatí, i ten druhej sled když se čas od času dostane do evropy dělá slušný výsledky

Reagovat
Cotton

druhý sled je u nás např. daleko lepší než v Srbsku nebo Chorvatsku, kde kromě CZ, Partizanu a Dinama nikdo v Evropě nic neuhraje

Reagovat
ACSeRw!n

v cem je ta uroven horsi nez treba v Polsku nebo Madarsku ?

Reagovat
Cotton

Tak to je logický, že bez třech dlouhodobě nejlepších týmů bude ta soutěž o dost horší

Reagovat
NefandimCesku

Nejlepší liga světa Žumpa liga, která by si zasloužila prázdné tribuny kromě prvních 4 klubů. Žumpa liga, hnus, spinavci.

Reagovat
Banikovec7

Jeden z prvních 4 klubů ale zrovna hraje

Reagovat
monty25

To se dalo čekat, že to dneska bude nuda. Kvalitní týmy hrajou až zítra.

Reagovat
Kepy_FCB

4x0:0 to je maras

Reagovat
NefandimCesku

Bolehlav na Bohemce, to je výkon Holoubek trenérský génius, v září je zpátky u repre, šašek Bolehlav = pračka na peníze akorát.

Reagovat
Kaspar

Jdou zpravy, ze hraci jsou docela nespokojeni s tim jak Holoubek vede treninky.

Reagovat
NefandimCesku

Nedivím se. Vždyť i z televize poznáš, jaký je to jen teoretik. Navíc neumí ani mluvit. Než ze sebe vysouká kloudnou větu, normální člověk řekne věty 3 Expert, lol. Tak jedině klaun.

Reagovat
Salfovic

A to ho někteří chtěli k seniorské repre

Reagovat
veikko

No tam je Veselý, jehož tým dneska s tragickou Holoubkovou Boleslaví dokázal uhrát cennou remízu.

Reagovat
kilobyte

Co se vlastně stalo s Bohemkou, že jim to tak nejde?

Reagovat
veikko

Snad ti líp odpoví někdo, kdo je víc sleduje, já se sledování Bohemky celkem vyhýbám. Ale ono se podle mě ani nic nemuselo stát. S hráčským materiálem, s jakým pracuje většina trenérů, se ti prostě výpadky nevyhnou, i kdybys měl třeba jasně nastavený herní systém, který hráči dodržují. Podle statistik Bohemka jasně dominovala, ale jsou to prostě kopyta, co k tomu víc říct. Trenér za ta jelita ten míč do brány nekopne.

Reagovat
Firkraag

Tos docela vystihl. My hrajeme docela dobře, ale máme nejhorší produktivitu ligy. S tím se vyhrává blbě. Už čtvrtý zápas doma v řadě bez gólu.

Reagovat
Spalovač šancí

Sice špatná produktivita, ale zase konzistence

Reagovat
Firkraag

Ano, podáváme stabilní výkony. A tebe máme v útoku minimálně třikrát

Reagovat
Spalovač šancí

to byste si nemohli dovolit

Reagovat
monty25

Spíš k jednadvacítce.

Reagovat
NefandimCesku

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
doocetung

No nejenže Holoubek ve výsledku posbírá snad ještě méně bodů než Kulič, ale taky tímhle tahem udělali ze zajímavého týmu totální nudu, a hlavně Podle mě Kušejovi spadla cena tak o polovinu oproti jara, vždyť ho mohli střelit klidně za 4mega to by byl snad nejdražší prodej mimo top 3 ne ?! Nechápu co ten ocas sleduje tím že místo něj hraje Vaníček, křídlo které v profi fotbalu nedalo tři roky gól,a za celou 6 letou kariéru dalo 2

Reagovat
meno

Bolka mohla být v pohodě 4. a zahrát si poháry Nejhorší rozhodnutí v lize po vyhození Svědíka z Baníku a kup Kessela místo Claessona

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
inferno08

No Baroš šel tehdy za víc a banik byl mimo top 3, ale uznávám, že už je to trošku historie...

Reagovat
John Obi Mikel

"Věděli jsme, co nás tady čeká, tak jsme si tyhle hráče připravovali do druhého poločasu. Byl to taktický záměr, celkem nám vyšlo, že nám ofenzivní hráči zvedli výkon,“ upozornil David Holoubek na trojici Kušej – Ladra – Jawo.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Snatus

Už mlátí v Brně Bartoňka?

Reagovat
Greny
Reagovat
Salfovic

To šlo rychle.

Reagovat
STR

Reagovat
ratusek

Ewerton ty vole

Reagovat
ratusek

To si snad děláte prdel

Reagovat
Sigma Olomouc

Juliš

Reagovat
ratusek

poprvé za polovinou hřiště, pod totálním mediálním tlakem, vypadá to, že tým snad i v rozkladu a stačí to, abyste vedli

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
doshcz

hodne prisna pencle

Reagovat
ratusek

těžko říct. Za mě ne, ale tyhle penalty "po odehrání míče" se pískají no

Reagovat
Sigma Olomouc

Já bych ji nedal

Reagovat
wwwx

Prej nejdřív Kpozo zahrál míč... ale pokud někdy přijdu a půlku mozku po nějaké nehodě, pořád bych mohl komentovat pro O2.

Reagovat
thewall

Kpozo odehrál míč a kontakt s hlavou útočníka možná ani nebyl.

VAR, který neměl intervenovat plus rozhodčí alibista a je vymalováno. Rozhodně neukázali nějaký záběr, který by prokázal penaltový zákrok.

Reagovat
ratusek

Reagovat
doshcz

Reagovat
zrzek999

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
NefandimCesku

Hapal Má nejlepší job na světě. Bere 300k nebo kolik a stačí mu pro udržení fleku odehrát za půl roku 8 dobrých zápasů

Reagovat
Infeld Prácheňský

Přesně paradox je, že skoro nikdo z baníkovců ho tam nechce, ale zároveň se neví, kdo by měl přijít místo něj

Reagovat
NefandimCesku

Reagovat
Sigma Olomouc

A pak dostane třeba milion za vyhazov.

Reagovat
NefandimCesku

To je aspoň job. Job snů.

Reagovat
Moshe Dajan

Děje se něco v Brně?

Reagovat
thewall

Potřebujeme Csaplára.

Zkusím sílu EF: Kubala je dřevo, Ewertona okamžitě vystřídat a Rigo netrefí ani vrata od stodoly.

Reagovat
Kepy_FCB

Nerozhodli se že půjdou po tom 7. místě??

Reagovat
thewall

Vypadá to, že jednodušší by mohlo být nahánět Slovácko než jít přes prostřední skupinu...

Reagovat
Firkraag

Všem to zkurví Opava, která vyhraje pohár

Reagovat
Kepy_FCB

Kéž by! Ale science fiction

Reagovat
wwwx

Něco říkejte o vymyšlenejch penaltách

Reagovat
thewall

Taky nebyla a VAR i rozhodčí jen potvrdili to, co jsem psal po té první.

Ale je rozdíl, když ti ji foukne v první půli, kdy můžeš odskočit na dva góly a když ti ji daruje 10 minut před koncem, když prohráváš o dva.

Reagovat
wwwx

Když obránce kopne útočícího hráče do hlavy, jakejkoliv sebemenší kontakt je faul a pro mě jasná penalta, když má útočící hráč hlavu nad úrovní pasu obránce. A je fuk, že míč zahrál obránce. To kdysi Roofe taky zahrál první míč a pak prokop Kolářovi lebku. I když ke kontaktu nedojde, je to nebezpečná hra. Jedna penalta je možná přísná, ale ta na Lišku to byla teprve kravina.

Reagovat
thewall

Neshodnem se. V podstatě jsi jako nebezpečnou hru většinově odpískal možnost hrát nůžky.

A argumentovat Roofem v tomto konkrétním případě je trapas.

Reagovat
wwwx

To je argumentace na to, ze někdo hrál míč jako první, která se tu opakuje.

Reagovat
Firkraag

Nůžky můžeš hrát, ale pokud jimi kopneš protihráče do hlavy, tak bys měl dostat červenou.

Reagovat
thewall

"I když ke kontaktu nedojde, je to nebezpečná hra." Na to jsem reagoval.

Reagovat
Firkraag

Nebezpečná hra ok, otázka jestli se za to má pískat přímý kop, to nevím.

Reagovat
kilobyte

Tak ono jde i o to, jestli ten druhý hráč může hrát ten míč. Protože často reflexivně uhne, když mu letí kopačka na hlavu.

Reagovat
ratusek

Ty vole s takovejma penaltama jděte do prdele. K čemu je ten Var? K hovnu. Aspon že na debilní penalty je to 1:1

Reagovat
Skleepy

Ta prvni penalta prisna a nestastna pro Banik, tu druhou jsem i s obema přimhouřenyma ocima nikde nevidel.

Reagovat
thewall

S jakýmikoliv očima ani jedna.

Reagovat
Rohlik se šunkou

Olomouc přišla, nepředvedla vůbec nic a vyhrála. Nejsem překvapen. To je zlatý standard Baníku už nejmíň 15 let. Může tam být jakýkoliv trenér a dopadne to vždycky stejně. Nějaká pozitiva na tom hapalovi osobne vidim. Zda se mi, ze to staví celkem rozumne na to aby jsme hrali aspon trosku fotbal. Ja uz posledni leta moc nehledel na body, ale počítal kolikrát si ti naši hoši dokážou nahrát, než to zase poserou. Dřívější léta byla norma 2,5 přihrávky, teďka bych řekl že zvládnou i 6 v řadě... průměrně 4. I ta rozehrávka odzadu se mi zdá smysluplnejsi. Za me je tam herní posun, hapala bych jeste nevyhazoval.

Reagovat
thewall

Neskutečně frustrující, jak nemůžeme prorazit. Za Hapala herně OK, ale výsledkově se točíme v tom letitém kruhu. Trenéři se točí jak na kolotoči a k ničemu. Kdyby to bylo o Hapalovi, tak ať jde. Řekl bych ale, že změna trenéra na posun nahoru stačit nebude.

Reagovat
veikko

Já to vnímám stejně. Máme na ligové poměry skvělého gólmana, dva schopné rozehrávající stopery, fyzicky zdatné krajní beky a technicky hodně nadstandardní střed hřiště + rozdílového Ewertona. Zároveň nám ale chybí možnost změny stylu hry díky solidní lavičce. Zbytek nebudu opakovat, protože jsem se před chvílí rozepsal níž.

Reagovat
thewall

Ewerton se mi dnes ani ve Zlíně moc nelíbil. Celkově je ten tým slabý mentálně. Přišlo mi, že se dnes od začátku báli toho, co se nakonec stalo. Úvodní tlak sice byl, ale pořád to hráli hodně na jistotu, spousta přihrávek zpět a předržených míčů.

Pořídil bych jim špičkového sportovního psychologa (Jelínek) a mentora na řešení koncovky (Haaland nebo Kane)

Reagovat
veikko

Tak bodejť by se ti Ewerton líbil, když nás dneska jeho zahození tutovky hned na začátku prakticky stálo 3 body. Ale pořád platí, že to rozdílový hráč je. Jinak s labilitou toho týmu souhlasím a s nutností řešení taky. Při vší úctě k Sigmě, dneska jsme jim tu výhru doslova darovali.

Abych nebyl jen negativní, tak ten střed hřiště se rýsuje fakt dobře a z Bouly roste elitní rozehrávající defenzivní záložník. Kostra týmu je zdravá.

Reagovat
thewall

Boula má skvělý a pořád se zlepšuje. Jestli to tak půjde dál, tak ho dlouho neudržíme.

Reagovat
veikko

Tak ono to nemusí nutně vadit, protože místo něj se může přivést typická kotva do středu, díky čemuž to zase nebude tak hořet vzadu.

Reagovat
Rohlik se šunkou

Reaguji na oba. Podle mě je to 5. místo aktuálně a i do budoucna naše maximum. Nemáme tým, který by uměl alespoň proti srovnatelnému nebo slabšímu soupeři držet nějakou taktovku zápasu, působit dominantně nebo nebezpečně. Hrajem to na náhodu s tím, že máme několik o fous lepších individualit, díky kterým se ty výsledky na naši stranu nakloní o malinko častěji než zbytku týmům, které jsou pod námi. Fanoušci mají vysoké nároky, chtějí evropu, kde zatím nemáme co dělat. Cílem by mělo být pomalu stavět tým, který má nějakou herní tvář bez tlaku na výsledek. Hapal se tomu z tech posledních koučů přibližuje asi nejvic. Třeba se mu to povede. Smutné je, že my už ani neudržíme tu naši pověstnou mládež, díky které bychom se mohli odrazit.

Reagovat
thewall

Odskočená je jen první trojka. Na to 4. místo by to mělo jít. Pokud se budeme srovnávat s týmy mimo pražská S a Plzeň, tak na to máme všechny předpoklady, kromě jediného: mentální odolnost. Ten tým je bojácný a nevěří si. Neumí dorazit zápas, když se ujme vedení a těžce se trápí, pokud inkasuje. Není z něj cítit sebevědomí.

Samostatnou kategorií je Kubala, který místo toho, aby se rval o krále střelců, tak paběrkuje gólově v rámci klubu.

S Evropu je to začarovaný kruh. Bez ní se hůře shání a udrží špičkoví hráči, ale dostat se do ní vyžaduje herní kvalitu a sebevědomí právě těch špičkových hráčů. První rok bychom asi dopadli jako letos Bohemka, ale celý klub by to přesto zvedlo a posílilo. Věřím, že pro Baník by i symbolická první účast v Evropě měla daleko větší dopad než např. pro Zlín nebo zmíněnou Bohemku. Nebyl by to ojedinělý výkřik, ale posun k tomu, rozšířit silnou trojku o jeden tým.

Reagovat
thewall

Když to po sobě čtu, tak na Zlín to mělo velký dopad, ale dopad tohoto charakteru jsem nemyslel

Reagovat
Rohlik se šunkou

Co říkáš o tom sebevědomí já nazývám herní tváří, schopností ovládat zápas, kvalitou na míči... to, že finance z Evropy bychom potřebovali je jasné. Já osobně bych si ale třeba koupil 2 hráče v rozpuku nebo řekněme solidi

Reagovat
Rohlik se šunkou

....solidní kvality, než jednu preplacenou "hvezdu", která se mezi tema drevakama stejne utopi. Zkratka uz jsem cekal na vysledky dlouho, tak si klidne jeste pockam. Radsi at hrajou sympaticky na 5.-6. Místě a staví to smysluplne. Vysledky se dostavi potom. Ze slovacka jsem mel takovy pocit a nevidim duvod, proc by to u nas nešlo. Ale jinak s tebou vesmes souhlasim.

Reagovat
ratusek

No právě. Máme fyzicky zdatné krajní beky. To je právě ono. Tímhle se může chlácholit tým na urovni poslední skupiny. Ne tým, co chce hrát vysoko. A Ewerton je marnej. Čekání na něj celou pauzu jako na spasení a přitom je hroznej. A tu šanci co nedal, katastrofa. No a o Kubalovi ani nemluvím

Reagovat
veikko

Tak Kpozo není jen fyzicky zdatný běžec jako je u nás zvykem. Problém je, že nenaplňuje potenciál. Juroška je samozřejmě hrozné dřevo, to se shodneme, ale hlavní problém tkví jinde. Posunout se dopředu můžeme buď vylepšením koncovky (což se snadno řekne a hůř provede) nebo angažovat konečně typicky defenzivního záložníka, který bude ucpávat ty příšerné díry vzadu. Boula je vynikající, ale potřebujeme, aby s Rigem líp komunikovali a nenechávali bránění občas čistě na hodně nespolehlivé dvojce Lischka - Pojezný (o Blažkovi ani nemluvím, toho při první příležitosti poslat pryč). Nemusel by hrát od začátku, protože Rigo s Boulou si jinak rozumí, ale v určitých fázích zápasu prostě nemáme jak změnit rytmus hry, protože kvalitní střední záložníci na lavičce chybí.

Reagovat
Sigma Olomouc

Dnes špatný výkon od nás, ale body jsou body. Na špatně odpiskane penalty to je remíza, takže jsme i tak vyhráli.

Reagovat
veikko

Obrana Baníku je prostě strašně "měkká". U Pojezného nevidím popravdě skoro žádný progres, což mě štve. V útoku chybí kvalitní zakončovatel, ale to se určitě bude v přestupáku řešit. Problém je fakt ta obrana. V rámci ligy těžko seženeme lepší individuality než Lischku a Pojezného, ale přesto je to prostě na úspěch strašně málo. A u zahraničního skautingu se bojím, že by přišel druhý Blažek, což je absolutně zbytečný hráč.

Fuuu, nevím, no... fotbal hrajeme koukatelný, není to špatné, ale zčásti je vina na systému bránění, zčásti u individuální nekvality. Oni ani krajní beci mě nijak neoslňují. Jurošku moc nemusím (ale zase maká, takže ho nechci vyloženě shazovat), Kpozo za ty prachy nás dostává zbytečně pod tlak v mnohých chvílích. "Penaltu" mu vyčítat nebudu, protože tam vlastně neudělal nic špatně, ale jeho přínos je na obou stranách hřiště na ty prachy strašně malý. Zároveň si ale myslím, že kostra týmu se vyrýsovala a herní systém máme poměrně zažitý, takže problém vidím hlavně v kádru (hlavně strašně slabé lavičce).

Reagovat
Wyrda

Nám chybí pořádný kapitán, který to vezme v takových zápasech na sebe a vyhecuje to. Dříve Bary nebo Zio. Ted takového hráče nemáme.

Což, ale souvisís tou mentalitou, o které tu už někdo psal

Reagovat
Wyrda

Lavička může být určite lepsí na druhou stranu dnes chyběl Tanko a Adediran, kteri by tam normalne byli

Reagovat
veikko

To jo, ale to máš hráče na oživení ofenzivy. Pokud se zraní Boula, tak za něj máme akorát neprověřeného a pravděpodobně i nepříliš kvalitního Grygara. Ono i zranění Riga by byl hodně velký průšvih. Nemáme alternativy za střeďáky. A ty nákupy z poslední doby na ten problém nijak nereagovaly.

Reagovat
Wyrda

Mame Miskovice

Reagovat
veikko

Mišković ale taky hrál v klubu podle transfermarktu (což není úplně ideální zdroj) hlavně levé křídlo, případně ofenzivního záložníka. Jako podle mě se Mišković odstavil zbytečně brzo, ale kdo ví, jaký je jeho přístup k tréninkům apod. Každopádně pokud mu trenér nevěří, tak nemá cenu si ho tam držet, to už bych uvítal spíš návrat Jakuba Drozda a práci s ním. Hlavně se teda neměl pouštět pryč Jánoš, podobný hráč nám teď hrozně chybí.

Reagovat
Sosi

Co ta Sigma, da se tam cekat nejaka personalni revoluce? Podle isportu to vypada na valku pomalu...

Reagovat
kilobyte

Válku s isportem.

Reagovat
Salfovic

Kvasnica vystřídá Mináře.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sosi

Tak ten clanek vypada uz jako otevreny utok na Minare....

Reagovat
Kaspar

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Nadržený šimpanz

Minář je zmrdi, to je asi každýmu jasný. Ale fakt nevím, co tím Kvasnička sleduje, jen na sebe poutá pozornost a dělá mu to dobře

Reagovat
andrew96

Vždyť mu tu pozornost výrazně dodává Minář.

Reagovat
Kaspar

Tak bude prvni Jarabek nebo Hapal?

Reagovat
Tromas

V životě bych neřekl, že náš zápas se Spartou bude méně podstatný než předchozí a nadcházející zápas.

Reagovat
Grupma

Rosteš

Reagovat
PavlíčeQ

tabulka za posledních 15 kol :

1. sparta

2. slavia

3. plzen

4. jablonec

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
ratusek

at vám dají soupeře

Reagovat
Losinho

Látal

Reagovat
Kepy_FCB

Už JE (!!!!!) vykopli???

Reagovat
Kily

za týden

Reagovat
Coutinho10

Tak pojďme, dnes kapitán ve fantě Jurečka, tak doufám, že odčiní tu redku z posledně

SESTAVA: Staněk – Vlček, Ogbu, Zima, Diouf – Masopust, Oscar – Jurásek, Jurečka, Wallem – van Buren

LAVIČKA: Mandous, Sirotník – Holeš, Tijani, Tecl, Chytil, Provod, Bořil, Douděra, Tomič, Zmrzlý

Reagovat
monty25

Na tohle kolo jsem Fantasy neměnil, protože jsem si na to vzpomněl asi 5 minut před uzávěrkou a když jsem se chtěl přihlásit, tak mi to hlásilo chybu. Takže mi tam zůstal třeba Fila, co dneska nehraje.

Reagovat
Coutinho10

aspoň ti za Filu půjde nějaký náhradník, nicméně škoda no...

já právě Filu po minulým kole prodal a koupil zpět Jurečku, vyšlo mi to akorát, jediný, co si vyčítám je, že jsem ho prodal hned v neděli, protože kdybych počkal a prodal ho v týdnu po navýšení cen (Fila +0.1m), tak jsem měl v rozpočtu díky tomu navíc právě ten 0.1m, ale takhle jsem nepřečetl dobře no

Reagovat
Kaspar

No vidis tvl Fanta, ja ni od pauzy nesahnul

Reagovat
Coutinho10

já se naopak od jarní části začal snažit

Reagovat
Losinho

Masopust novej Galásek

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
ACSeRw!n

0:1 Yasser

Reagovat
Kaspar

Jsem zvedavy na ten stred po sezone, docela si myslim na Frydka z Liberce, Sparta ho stejne nechce, tak by to mohlo jit udelat

Reagovat
Coutinho10

tohohle bych klidně bral , tento je normální

Reagovat
kilobyte

Když by se vám zase zranil Zafeiris a Ševčík, tak by se vám určitě hodil. Jen škoda pro vás, že by byl určitě taky zraněný.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Coutinho10

to je asi pravda no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

Jurásek

Reagovat
John Obi Mikel

Chaloupek hraje

Reagovat
monty25

Proč by nehrál? Stačí, že nemůžou hrát Labík a Hronek, Fila se pro jistotu vykartoval.

Reagovat
John Obi Mikel

Protože je na hostovačce, ne?

Reagovat
kilobyte

Není.

Reagovat
naheCZ

Buď to byl opožděný přestup nebo tam je zakomponované to, že nový plat bude platit až po konci toho hostování, takže ho teď neplatíme. Jinak by asi nehrál no

Reagovat
Coutinho10

mám pocit, že jsme ho koupili až od léta, takže ok

Reagovat
John Obi Mikel

Teď na to koukám na livesportu, máte pravdu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
ACSeRw!n

sektor Teplic takova Argentina

Reagovat
naheCZ

Vlček

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl my to nepropálíme

Reagovat
naheCZ

To je zas zakončování

Reagovat
monty25

Ve 22. minutě dva stopeři Teplic se žlutou.

Reagovat
naheCZ

Jurásek

Reagovat
John Obi Mikel

Juráááásek

Reagovat
Coutinho10

Gooaaaal Juraaas a jeho obalovačka

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jurásek pico

Reagovat
DieFohlenBMG

Matěj Jurásek, to je prostě kvalita

Reagovat
monty25

Už jsem věřil, že to do půle vydrží. Teď už to bude těžký...

Reagovat
monty25

Tak dokonce 2:0.

Reagovat
Kiwi-21

Nějaký stream ?

Reagovat
Coutinho10

Yeeeeees Juraaaaaas agaaaain

Reagovat
John Obi Mikel

Juráááááásek

Reagovat
naheCZ

Konečně je zpátky, takový typ nám strašně chyběl

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
meno

Jurásek musí hrát

Reagovat
KingMaster13

Jurásek musí proti AC hrát. To je přesně ten hráč co ten zápas může klidně udělat v náš prospěch.

Reagovat
John Obi Mikel

Snad je už plně zdráv

Reagovat
John Obi Mikel

Spokojenost, máme převahu, šance a rozdílový faktor v podobě Juráska. Ten kluk mi v předchozích jarních zápasech chyběl.

Reagovat
Coutinho10

škoda, že nebyl v derby

Reagovat
KingMaster13

Strašně vyspěl. Přesně hráč co je tvůrčí a dokáže udělat šanci z hovna. To prostě u nás jinak dokáže pouze dvojce Ševčík/Zafeiris

Reagovat
naheCZ

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Coutinho10

ale jako hrajeme luxusně , super tempo po tom, co se hrálo ve čtvrtek večer proti evropskýmu gigantovi a ještě většinu zápasu o hráče méně

Reagovat
John Obi Mikel

Takže stopera Vlčka budem hrat první půli na bekovi a druhou v záloze. Lol

Reagovat
meno

A ještě má pásku, druhej Holeš

Reagovat
naheCZ

Už se stalo dnes, že by Jurečka předal přesně míč? To je fakt za trest ho sledovat

Reagovat
mrtvej ofsajd

Mick je na tom ale podobně. Vůbec se mu nedaří.

Reagovat
John Obi Mikel

A oba byli u gólu Wallema

Reagovat
naheCZ

Ten aspoň zpracuje míč, dokáže ho i vést. Od Jurečky se vše vždy odrazí, což při tom třetím gólu teda byla výhoda

Reagovat
Coutinho10

ale přestali jsme hrát

Reagovat
Coutinho10

tak dobrý

Reagovat
monty25

Hotovo

Reagovat
John Obi Mikel

Waleeeeeeeem

Reagovat
monty25

Víc než prohra na Slavii mě teda bude štvát zranění Yassera...

Reagovat
John Obi Mikel

Viděl jsem dobře, kdo je do hry?

Reagovat
John Obi Mikel

No fakt. Teclituta nastupuje.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

potřebuje se přeci rozehrát na ACM ne ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

To je hodně blbej vtip

Reagovat
Coutinho10

Standa na plac na 30!l minut bude mít v Zajíci o čem vyprávět

Reagovat
KingMaster13

To bylo zas keců jak už bude hrát jen za béčko. Při první lepší příležitosti ho tam Jindra samozřejmě nacpe Teď nedejbože aby dal gol jinak hraje proti Milánu

Reagovat
John Obi Mikel

Tak u béčka 1) hrál špatně a 2) je tam Škoda.

Reagovat
KingMaster13

No právě!!! Vždyť byl hroznej i v béčku tak proč bys ho sral do áčka Ach jo tohleto.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Prejme to Standovi, třeba to je jeho poslední pul hodka za Sks...a kdy jindy mu ji dat.

Reagovat
KingMaster13

Tak což o to jako proti těm Teplicím mi to za tohohle stavu až tak nevadí (i když měli by dostat šanci mladší a lepší) ale obávám se aby mu nezačal dávat víc minut. Já fakt nevěřím že tohle je jeho rozlučka

Reagovat
mrtvej ofsajd

Jestli vypadnem s ACM, budem hrát jednu soutěž a tam nema šanci...

Reagovat
John Obi Mikel

Nevypadnem. Teclátor dá hattrick.

Reagovat
kilobyte

To musí být super motivace pro hráče z béčka. Když budou tvrdě makat a bude se jim dařit, tak jim v pondělí Standa povypráví, jaké to je nastoupit za áčko Slavie.

Reagovat
John Obi Mikel

Už jsem myslel, že na ten střed půjde Standa

Reagovat
naheCZ

Tijani

Reagovat
mrtvej ofsajd

To je kokot ten Tijany

Reagovat
John Obi Mikel

Tijani Měl přihrávat Teclnaldovi

Reagovat
KingMaster13

Upřímně tomu bych taky nenahrával

Reagovat
Greny

Boril proč to ten dement dělá??

Reagovat
Komix

Bořil masterclass nechá si dát 4. žlutou na lavičku, aby stál příští týden doma proti Liberci a na těžký Slovácko venku byl safe

Reagovat
Greny

Za to hrozí dodatečný trest ne?

Reagovat
Komix

Nevim, jak je možný v tomhle případě dokázet, že to udělal nějak záměrně. Asi hrozí, ale nedovedu si to představit.

Reagovat
Greny

Souhlas , dneska je úplně konedia v hokeji... To je snad ještě větší sracka než ve fotbale

Reagovat
naheCZ

Jsem nikdy neviděl za to udělit trest a to jsem už kolikrát viděl, že ten hráč tu žlutou zrovna dostal v zápase, kde se to hodilo A často úplně zbytečnou

Reagovat
Mass

Tam se blbec Sergio přiznal.

Reagovat
naheCZ

Já myslel naší ligu, tohle si pamatuju no, idiot to ale přiznal

Reagovat
JackBlack

Jurečku bych vzal, zabalil a přidal k němu milion euro ... a ať si ho vezme nějaký Kyperský tým... on je tam uplně k hovnu

Reagovat
KingMaster13

Třeba se zase utrhne v nadstavbě

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečkaaaaaaa

Reagovat
John Obi Mikel

1+1 dnes

Reagovat
Coutinho10

Jurečka 1+1 beru

Reagovat
monty25

Body jsem dneska nečekal, ale čtyřku teda taky ne.

Reagovat
KingMaster13

V klidu my taky ne.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Tuhle větu říkáš i své přítelkyni?

Reagovat
KingMaster13

Inženieer

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Muze se Trpis konecne vysrat na tu nostalgii a prestat uz tyrat Tecla?

Reagovat
KingMaster13

Co Stánika ale nás hlavně

Reagovat
db18

24,82 let - nikdo nad 30. Na Viktorku nevídané.

Reagovat
Selänne

Ale stejně je zvláštní, že jste nepřivedli nikoho do ofenzívy za Buchu a Vlkanovu.

Reagovat
Grupma

Červ není odpovídající post?

Reagovat
Selänne

Červ je spíš defenzivní čistič, rozhodně ne nějakej kreativec.

Reagovat
Mass

No a díky tomu může Šulc hrát v podstatě podhrota a vychází to.

Reagovat
db18

Reagovat
Selänne

fair point

Reagovat
db18

Buchovi ta kreativita taky nešla...

Reagovat
Selänne

Měl svoje momenty.

Reagovat
Bex5

V zaloze Sulc - Kalvach - Bucha byl Sulc na utoceni, Kalvach na vse a Bucha 2 roky na hovno. Takhle tam mas Leona aspon.

Reagovat
Sosi

Reagovat
db18

Reagovat
Grupma

Stream na Plzeň? A klidně i na Spartu. Prosím?

Reagovat
wjillm

Taky nemuzu nic najit. A Betano v zahranici nefunguje.

Reagovat
Grupma

Už jsem vyměkl a zaplatil O2

Reagovat
wjillm

To mi tu nefrci

Reagovat
$$CaptainKokotko

Tipsport v zahraničí jede

Reagovat
wjillm

To ja zase nemam

Reagovat
ACSeRw!n

tak vpn a betano

Reagovat
wjillm

Ja driv Betano zkousil a i pres VPN dokazali vycmuchat, ze jsem v Alberte a ne v Ontariu, kde je jedine misto v Kanade, kde funguji.

Reagovat
ACSeRw!n

kurvy

Reagovat
wjillm

Tuto sezonu uz to nejak preziju, pristi si uz budu uzivat v CR!

Reagovat
Mass

Tam je místo toho nějakej basket.

Reagovat
Kiwi-21

Jj 1 poločas byl fotbal no

Reagovat
wjillm

Tak jsem to zkusil a nenactou se mi tu stranky

Reagovat
Kiss Me Polka!

muzes zkusit, jestli to pojede neco tady https://streambible.org/matches/football/1049682

Reagovat
PhilipS

Jinak Jurásek dva góly, takže čekám, že zas nedostane měsíc čuchnout.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Minimálně aspoň pár týdnů

Reagovat
C-M@ster

Tak jsem zvědavej, jestli udrží metr. Zatím držení nepíská.

Reagovat
naheCZ

Koukám, že Krejčí má držení za dres povoleno, Šulc ne

Reagovat
Grupma

Tempo zatím odpovídá vyklusávání po náročném čtvrtku

Reagovat
C-M@ster

Takto bež do prdele

Reagovat
ACSeRw!n

cisty

Reagovat
Cotton

OT: Taky vám nejde mobilní aplikace O2TV?

Reagovat
C-M@ster

Musíš mít O2 TV 2.0

Reagovat
wwwx

Vitík si koleduje o hlavičku do čenichu

Reagovat
C-M@ster

Když u zvukové stopy na O2 dáte místo "čeština" "originál", tak máte zvuk bez komentátorů.

Zrovna dneska se to hodí

Reagovat
Grupma

nejen dneska

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Grupma

Kalvach Vindhala sleduje. Zkušeně na první tyč

Reagovat
Kocour Klapuška

Sparta trapná. Dvě zbytečné ztráty s ní, přičemž jedna bohužel stála pohár..

Reagovat
dondinho

Zatím solidní holomajzna.

Reagovat
Grupma

Tak doufám, že se Sorensen dívá na Vitíka, jak se správně hraje na Chorýho. Ten trouba se ještě zraní sám

Reagovat
Kocour Klapuška

ou

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Bex5

Jak to byl faul?

Reagovat
Grupma

Obdivuju Chorého výskok, že přelezl přes hlavu Vitíka

Reagovat
Firkraag

To jo, impozantní

Reagovat
pingla

choras

Reagovat
John Obi Mikel

Góly 1 - hlavičky soupeřům 0.

Reagovat
naheCZ

Panák Vindahl

Reagovat
Jackmaker1989

Vindhal, ty skurvena diro

Reagovat
ACSeRw!n

Panak je celej zapas uplne mimo a toho klauna v brane uz nekomentuju

Reagovat
Moshe Dajan

Vindahl

Reagovat
DieFohlenBMG

Já bych ho vyndal

Reagovat
naheCZ

Krejčí

Reagovat
5PUR5

Pičo, ten ho nakopl slušně, za žlutou může být ještě rád.

Reagovat
C-M@ster

Škodaaaaa

Reagovat
Grupma

Kopnuto luxusně. Už jsem ho tam viděl.

Reagovat
DieFohlenBMG

Ti mají kliku

Reagovat
delfin

Sparta v prvním poločase nevystřelila na bránu?

Reagovat
Infeld Prácheňský

Měl tam padnout teď z tý standartky a Krejčího by vezli s infarktem. Ten celej zápas v kuse řve

Reagovat
C-M@ster

Nedává ten tlak, co na něj vyvíjí publikum.

Reagovat
Firkraag

Spíš nedává své mentální spoluhráče

Reagovat
Bex5

Reagovat
Infeld Prácheňský

Spíš ten tlak, co vyvíjí Vindahl

Reagovat
mistr129

Krejčí nedává převážně sám sebe, na to nikoho nepotřebuje

Reagovat
Infeld Prácheňský

Hotovo

Reagovat
Grupma

Sparta nezachytila drtivý nástup Plzně který se začal nenápadně objevovat po 30 minutách totální nudy. Dneska jsme úplně leklý ryby. Tam není NIKDO nějak v tempu, se zájmem... Vono to nějak dopadne.

Priske je tam musí o přestávku v šatně zmrskat bičem

Reagovat
Ross Geller

To chce Birmančeviče a Kuchtu

Reagovat
Grupma

a Kairinena, Zelenýho, Vorla,...

Reagovat
deporpepa

Musíme dát ještě jeden, Sparta bude v nastavení kopat penaltu.

Reagovat
Grupma

ale zasmál jsem se

Reagovat
C-M@ster

Já to popravdě na penaltu taky vidím...

Krejčí ji promění - pokud do té doby nebude vyloučenej

Reagovat
Grupma

Uvídíme jaká jsi Sibyla

Reagovat
C-M@ster

Tak už je venku.

Reagovat
Grupma

Máš tam ještě tu penaltu

Reagovat
Mass

Reagovat
STR

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
dondinho

Včera se na Letné kalilo nebo co to má být? Vindahl to je zoufalství...myslím že vůbec neumí chytit střelu do rukavic, nebo jsem to aspoň u něj nikdy neviděl.

Reagovat
STR

Laciné góly ale tak hlavně že umí nohama

Reagovat
ACSMan

Kdyby to tam poslal Haraslin levou při tom úniku tak je klídek už. Takhle to bude ještě těžký udělat aspon bod

Reagovat
Ross Geller

Potřebujeme vyhrát a udržet 4 body náskok na Slavii.

Reagovat
Mirek na tenisu

Folprecht kde toho klauna našli?

Reagovat
C-M@ster

Však je dobrej.

Zajíce hodně oživil.

Reagovat
8lampard8

mě se nelíbí. Strašně rád se poslouchá, furt někomu skáče do řeči. Ale na druhou stranu sem tam nadhodí dobrej názor, respektive názor, se kterým se ztotožním

Reagovat
Uwe háže buly

Tak aspoň je tam někdo, kdo ten fotbal hrál a zároveň umi smysluplně mluvit..

Reagovat
8lampard8

souhlas, bývalého hráče to určitě chtělo. Nejvíc mi sedí teda Podroužek, i když je obecně dost vysmívaný. Ale zlatý Folprecht oproti Vackovi, který mi je teda hodně dost proti srsti svým projevem, ale radši ať je buran, než kdyby to měl být plácal.

Reagovat
Uwe háže buly

Mě Vacek nevadí, docela dobře je doplňuje. Mě nebaví Novotný, hlavně když se pouští do úvah i penězích a cenách.

Reagovat
8lampard8

Kdyby se Vacek naučil víc chovat a nezesměšňovat zbytečně, tak bych uvítal klidně víc prostoru pro něho. Novotnýho taky kolikrát občas hůř zkousávám, například když kritizoval český kluby, že nenastřelily ceny lístků za pohárová utkání..

Reagovat
Noke

o míle nejlepší expert v Česku

Reagovat
Mirek na tenisu

To myslíš vážně? Ale dobře. Respekt k tvému názoru. Mě připadá jak sjetej.

Reagovat
STR

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Infeld Prácheňský

To studio je něco strasnýho. Přiveďte Hemalu a Saskii Burešovou.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pozor! V Ostravě Banik Spartu ještě více drtil ale. ..

Reagovat
C-M@ster

Uuuuuu

Reagovat
naheCZ

Tak to hlavně neposerte jak my v poháru

Reagovat
Noke

Panák je dneska na sundání už teď

Reagovat
Grupma

Do druhý půlky jsme vlítli To se nedá tohle. Nebjet nabuzenej do zápasu v Plzni je na hodně velký pokuty. A zamyšelní.

Reagovat
DieFohlenBMG

Pěkně Pany

Reagovat
Grupma

Český Beckenbauer přece.

Reagovat
Bex5

Reagovat
Moshe Dajan

Panák by se dnes měl přejmenovat na Dřevák.

Reagovat
DieFohlenBMG

Je dobrej

Reagovat
STR

Bledý jak stěna ten Panák asi z toho svého výkonu.

Reagovat
deporpepa

To je válec

Reagovat
naheCZ

Krejčí klasik

Reagovat
DieFohlenBMG

Krejda

Reagovat
Il Architetto

Spartička ❤️

Reagovat
Grupma

No to je prdel dneska. Ane nemůžu bejt nasranej. Už se jen směju.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ládík

a panák ještě kapitánem

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kocour Klapuška

Sparta jednoznačně předvádí ten moderní fotbal evropských kvalit

Reagovat
exse

Lol, to nebyl ani faul

Reagovat
STR

Reagovat
Moshe Dajan

Tak ta byla přísná

Reagovat
pingla

hodně přísná červená ale

Reagovat
Noke

Za tohle karta?

Reagovat
deporpepa

Tak Krejčí už mi gola nedá, tak první sázka v zapase je fuc

Reagovat
Marv

Strašný výkon

Ale ta druhá žlutá? To myslí vážně?

Reagovat
Coutinho10

teď by se hodili sparťanský oblíbený reakce na situace, který se nelíbí nám a to:

Reagovat
Kiss Me Polka!

jinak chorý ten výkřik nškdo by mu měl říct, že čeští lvi se už rozdali

Reagovat
Puskas

To bylo za loňský rok.

Reagovat
KingMaster13

Zaslouženě

Reagovat
naheCZ

V kombinaci s tou první oranžovou jasná

Reagovat
Coutinho10

jinak dejte jim plzeňáci taky bůra a ve čtvrtek by byl 3. za sebou

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Mönchengladbach

To množství rudých rudých je šílené.

Reagovat
Miguel19

Mejdr ještě žije? Já myslel, že už dělá jenom TT

Reagovat
Uwe háže buly

TT je nějaká manuální práce?

Reagovat
C-M@ster

Maxistřídání

Reagovat
Grupma

Tak jsem se vydýchal. Věřím, že se ještě hecneme a i v 10 Plzni zatopíme.

Reagovat
C-M@ster

Jako za mě vystřídat půl kádru, když teď Plzeň byla v laufu, byl dobrej tah a klidně to Sparta může ještě dát na 2:2... ale doufám, že ne

Ale líbí se mi, že do toho takhle razantně sáhnul

Reagovat
Grupma

Čekal jsem to už v poločase. Za mě to prokaučoval tedy

Reagovat
meno

Nejste Slavia a Plzeň není AC

Reagovat
C-M@ster

Škodaaaaaa

Reagovat
jsemdement

Konečně Mejdr. S Kodaní si z nezjistných důvodů vytřel prdel, ale Priske chytil Trpšovinu a odstavil ho za nejlepší výkon v kariéry. Vidím to na 1 + 1-

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
oli9

Mejdr hráč divize...

Já myslel že je ve Spartě jen kvůli sociálním sítím

Reagovat
shitcool

Reagovat
dantetomas

Ty jses dement

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
guzman

Měli sme střídat už v poločase ale ok, aspoň něco

Reagovat
C-M@ster

VÁLEC

Reagovat
DieFohlenBMG

Dejte jim bůra

Reagovat
Noke

Mejdr dolů

Reagovat
Coutinho10

nádherná akce a i gól

Reagovat
Grupma

Vždyť tam nebyla obrana. Tohle bylo moc lehký

Reagovat
Coutinho10

Chorý hezky pustil jeslema, nicméně to se nevylučuje taky, že to bylo nádherný

Reagovat
Grupma

Reagovat
John Obi Mikel

Pouštět Červa byla chyba.

Reagovat
Bex5

Zapas od zapasu lepsi a lepsi

Reagovat
Kocour Klapuška

Mejdr dostal polibek smrti EF

Reagovat
Miguel19

Wtf Červ

Na to, jak tu Slávisti psali, jak je to hráč vlastně k ničemu, tak docela dobrý výkon.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Infeld Prácheňský

Technicky má určitý mezery, ale je to neuvěřitelnej tahoun. Další super výkon

Reagovat
John Obi Mikel

Nevím, kteří slávisti to psali, ale já s nima nesouhlasím.

Reagovat
Mass

Kdo to tu psal?

Reagovat
Miguel19

Možná si to pletu.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Psal to tu někdo ze Slávistů, že "je to stejně hráč, kterej by si u nás nekop". Myslim, že to bylo někde pod oznámením přestupu u něj, anebo u Staňka, hledat to ale nebudu

Reagovat
meno

Si myslím, že to byly spíš kyselý hrozny Chtěli bychom ho

Reagovat
Mass

Ano, našel sem, psal to tu ten troll, co se vydával za slávistu a nakonec dostal ban. A v reakcích s ním prakticky nikdo nesouhlasil.

Takže miguel19 tu předvedl, to co často vidím v jistých liberálních médiích, vezme se názor toho největšího trouby z davu a označí se to jako názor celé skupiny, se kterou oni nesouhlasí.

Reagovat
Miguel19

Omlouvám se

Reagovat
Bex5

Ceskej Roy Keane

Reagovat
Kiss Me Polka!

šulc, repre, EURO

mejdr taky dobrý

a chorinho skvělý přehled

Reagovat
Moshe Dajan

Dr. Mejdr zasahuje

Reagovat
deporpepa

Sparta trenuje debakl na Liverpool ne?

Reagovat
guzman

Za mě prokaučovano tím že sme nestřídali v poločase, bo sme hráli hovno už v prvním poločase

Reagovat
Noke

Dneska to jde podle mě dost za Priskem, 7 změn proti rozjetý Plzni je hodně a když viděl o poločase, že to nefunguje, tak to měl prostridat

Reagovat
guzman

Reagovat
rufus

Prokaucovanej zapas, at uz zakladni sestavou nebo i nestridanim v polocase.

Reagovat
eder

Kripl víkendu: and The winner is... Krejčí Ladislav!

Reagovat
KingMaster13

Nádhera alespoň by boj o titul mohl dostat na pár týdnů nový impuls než to v tý Plzni dojebeme taky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Kocour Klapuška

Reagovat
Bex5

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mirek na tenisu

A první místo po 30. kole otevřené. obě S mají těžké špily. Sparta v Olmiku, doma Baník. Sešivky v Plzni...Bude co sledovat.

Reagovat
KingMaster13

Sparta má lehčí los. My v Plzni a Hradišti to jsou prasárny. Sparta Sigmu a Baník v téhle formě přejede.

Reagovat
ACSMan

V téhle formě nevím

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník je venku nebezpečný.

Reagovat
John Obi Mikel

No rozhodně víc než doma, kde jste naposledy porazili Zlín.

Reagovat
kilobyte

Slovácko má horší formu než Sigma a Baník dohromady.

Reagovat
KingMaster13

Na ty silný se doma vždy hecnou. Vy jste to tam taky neměli zrovna lehké

Reagovat
John Obi Mikel

Já bych řekl, že formu nemá ani jeden z těchto týmů

Reagovat
Spalovač šancí

mínus krát mínus je plus

Reagovat
John Obi Mikel

Slušný

Reagovat
C-M@ster

To je sen ♥

Reagovat
DieFohlenBMG

Wow

Reagovat
naheCZ

Ještě jeden, dva bůry po sobě by byly krásný

Reagovat
Miguel19

Ten sběrač bavlny na LB taky solidní výkon

Reagovat
John Obi Mikel

Bavlnaldo

Reagovat
Grupma

Dneska v Plzni budou vypitý všechny pivovary a zítra státní svátek

Reagovat
KingMaster13

Tak ať se neožerou moc, ve čtvrtek musí vypakovat Švýcary

Reagovat
Bex5

Uz to tu hlasi z takovejch tech amplionu, co normalne informujou, ze Prasopes ztratil v hospode botu

Reagovat
shitcool

Mejdr je provar Toho snad zpatky nechce ani Hradec

Reagovat
Uwe háže buly

Chtěl ho Liberec.

Reagovat
John Obi Mikel

Góly 2, hlavičky soupeři 0

Reagovat
ACSMan

Přestávám věřit že to otočíme

Reagovat
Bex5

Reagovat
Sosi

Chtelo by se rici...: Vaclik by to mel

Reagovat
oli9

6:0 prosím

Reagovat
Mupi

To máte za to, že jste tleskali ve stoje při prohře 1:5. Urazili jste sportovního boha

Reagovat
ACSMan

Hráči si teď myslí, že těch 5 gólů dostat se po nich chce

Reagovat
John Obi Mikel

To nemohl Liverpool přijet před derby?

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Bex5

Reagovat
db18

Reagovat
Cotton

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
C-M@ster

ŽLUTÁ?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Selänne

I náznak faulu je faulem. Miluju O2.

Reagovat
Grupma

Já si přepnul na ten zvuk bez komentátorů. Úplně jiný vesmír.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
rufus

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

Pan Koubek poslal Briana zpátky do legolandu

Reagovat
Grupma

Jo to jo. Ten hustej blok nešlo přehrát, pak Plzeň trochu přidala dopředu a my zůstali u vyklusávání... Někdy se zápas holt nepovede...

Reagovat
Mass

Párkrát sem slyšel Koubka mluvit o taktice, a on to má takhle rozvžený na minuty.

Reagovat
Grupma

Naprosto věřím.

Reagovat
Mass

Taktika Sparty se rozsypala jak kostičky z dánského lega

Reagovat
Bex5

Reagovat
delfin

Nojo, Slavia dneska 4:0, tak Sparta musí taky.

Reagovat
deporpepa

ten byl dobrej

Reagovat
Bex5

Reagovat
Sigma Olomouc

Plzeň

Reagovat
eder

Rudí se šetří na Anfield Road, to je pochopitelné.

Reagovat
deporpepa

Spíš trénují debakly

Reagovat
Grupma

No nic, z hrušky dolů a zpátky do práce.

Reagovat
srandamač

Tak nakonec hezká neděle

Reagovat
Infeld Prácheňský

Reagovat
Psy_cho

To byl zápas, to není k vidění, člověče. To byl koncert, to byla filharmonie, prostě. Plzeň má takový útok, to je světový, ti by rozkpali Real Madrid.

Reagovat
delfin

Tak Gratulace lepšímu.

Reagovat
dondinho

Nerad to píšu ale pan Koubek si dnes Briana namazal na chleba

Reagovat
0:1

Obávám se, že se Plzeň před daleko důležitějším zápasem proti ve srovnání se Spartou mnohem více nepříjemnému a daleko lépe vedenému Servette vystřílela.

Reagovat
delfin

Můžou teď vozit na ukrajinu granáty.

Reagovat
Sosi

Koubek je proste Buh a takticky genius

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele