FORTUNA:LIGA - souhrn 24. kola: Plzeň přejela Spartu

09.03., 16:57, aktualizováno 10.03., 19:58
Komentáře a souhrny
Tomáš Chorý (© FC Viktoria Plzeň)

Sparta selhala v Plzni, prohrála 0:4 a přišla o část ze svého náskoku, stejným výsledkem totiž Slavii zdolala Teplice. Východočeské derby vyznělo vítězně pro Hradec, Olomouc vyloupila Vítkovice.

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 4:0

10.03.2024 18:00

Góly: 45. Tomáš Chorý, 49. Cheick Souaré, 62. Pavel Šulc, 70. Tomáš Chorý

Sparta Praha vyhořela v souboji 24. kola Fortuna ligy proti Plzni, která zvítězila jednoznačně 4:0. Západočeši předčili úřadujícího mistra ve všech aspektech hry, výrazně jim pomohl ale také výkon hostujících stoperů, neboť Filip Panák nejdříve po špatné rozehrávce neuhlídal dvougólového Tomáše Chorého a po změně stran poslal nešťastnou tečí balon za záda vlastního brankáře. Nevyznamenal se ani Ladislav Krejčí, jenž pátou červenou kartou v dresu Letenských vytvořil nový rekord klubu.

Ačkoliv pražský celek vévodil tabulce, do nedělního šlágru mohla jít s o něco větším klidem Viktoria. Třetí místo se totiž zdálo být neotřesitelné a také v pohárové Evropě získala díky remíze v Ženevě výrazně lepší pozici do odvety než její sok proti Liverpoolu. Spartě navíc v důležitém souboji z různých důvodů chyběli Angelo Preciado či Asger Sörensen.

Utkání na západě Čech se od úvodního hvizdu hrálo v obrovské intenzitě a diváci byli svědky množství osobních soubojů. Na první šanci si ale museli počkat až do 36. minuty, kdy Lukáš Kalvach kroutil pumelici z přímého kopu na přední tyč, proti dělovce domácího záložníka ale zasáhl Peter Vindahl. Dánský gólman však svůj skvělý zásah znehodnotil ve 45. minutě, kdy mu vypadla dalekonosná rána Lukáše Červa přímo před dobíhajícího Chorého, který se jednoduše zbavil dotírajícího Panáka a dorazil míč do sítě.

Do druhé půle vstoupila Viktoria drtivým tlakem. Ten vyústil ve 49. minutě druhým gólem, kdy se k odraženému míči dostal Cheick Souaré, jehož dobře mířenou střelu umístil nešťastnou tečí za záda Vindahla nejistý Panák. Ani další stoper Sparty však neprožil v Plzni povedený večer, zanedlouho po druhém gólu Západočechů se totiž na Chorém vykartoval Krejčí. Plzeňští neměli se svým soupeřem slitování ani nadále. Na začátku poslední půlhodiny přetlačil aktivní Červ na levé straně hřiště čerstvého Jana Mejdra a následnou zpětnou přihrávkou připravil Pavlu Šulcovi ideální příležitost k navýšení skóre, čehož nejlepší střelec ligy využil. V 70. minutě zasadil děravé sparťanské obraně další zásah Chorý, jenž dlouho letící centr bezproblémově umístil hlavou do branky.

Plzeň tedy dovedla šlágr do vítězného konce, což zajisté nejvíce ocenili v pražském Edenu. Po odvetě se Servette čeká Západočechy výlet do Jablonce, kam se vydají 17. března. Sparta ve stejný den přivítá Hradec Králové.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - FC Zlín 2:2

10.03.2024 15:00

Góly: 2. Jan Suchan, 75. Jan Suchan - 7. Jakub Černín, 90. Jakub Janetzký

České Budějovice nenavázaly na předchozí domácí vítězství a v duelu 24. kola Fortuna ligy remizovaly se Zlínem 2:2. Atraktivní duel se parádně rozjel už v úvodu, kdy během sedmi minut viděli diváci gól na obou stranách. Skvělý výkon předvedl především Jan Suchan, jenž po změně stran svou druhou trefou zvýšil naděje Dynama na triumf. Ševci se ovšem nevzdali a v 90. minutě zásluhou Jakuba Janetzkého srovnali, čímž si na svého soupeře udrželi těsný náskok a zároveň se vzdálili poslední Karviné na rozdíl tří bodů.

Dynamo potěšilo své fanoušky po zimní přestávce domácími výhrami nad Sigmou a Baníkem, které je vynesly z poslední pozice. Nyní se černobílí mohli dostat ještě o příčku výš, museli však porazit svého rivala v boji o záchranu - Zlín. Ševci byli právě po Jihočeších nejhorším celkem na hřištích soupeřů, přesto mohli jet na Střelecký ostrov s mírným optimismem, jelikož s Budějovicemi bodovali sedmkrát v řadě.

Černobílí už ve druhé minutě hry potvrdili svou domácí formu, když Samuel Šigut zpětnou přihrávkou našel Suchana a ten nekompromisně napálil míč pod horní štangli. Za Zlín ale dokázal rychle odpovědět Jakub Černín. V sedmé minutě se nejlépe zorientoval po rohovém kopu a dorazil balon do prázdné branky. Chvíli poté mohl otočit skóre Martin Cedidla, v nadějné pozici však mířil jen na připraveného Stanislava Dostála. Ve 33. minutě si na centr do vápna naskočil Tom Slončík, jenže hlavičkou mířil těsně vedle levé tyče.

Začátek druhé části zápasu byl na rozdíl od energií nabitého prvního poločasu velmi pozvolný. Ve hře výrazně přibyly individuální chyby a fauly, které zpomalovaly tempo a plynulost utkání. První střelu na branku ve druhé půli proměnil v přesný zásah Suchan, který dokázal v 75. minutě z přímého kopu z velkého úhlu překvapit Dostála. Vzápětí mohl rychle srovnat Cletus Nombil, jeho rána však pouze prosvištěla vedle pravé tyče. Smazat náskok soupeře se tedy povedlo až v závěru Janetzkému, jenž se dostal k míči ve vápně a napálil jej do sítě.

Souboj celků usilujících o záchranu tak skončil remízou. Další důležitý zápas čeká Budějovice 16. března v Karviné, Zlín hostí o den později Bohemians.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - FK Teplice 4:0

10.03.2024 15:00

Góly: 38. Matěj Jurásek, 42. Matěj Jurásek, 57. Conrad Wallem, 90+3. Václav Jurečka

Fotbalisté Slavie porazili ve 24. kole Fortuna ligy na domácí půdě Teplice 4:0 a zařadili se o bod za rivala z Letné. Klíčovou postavou duelu se stal nedávno uzdravený Matěj Jurásek, jehož dvě povedené trefy z hranice vápna ze závěru první půle ukončily do té doby povedený defenzivní výkon Severočechů. V bráně Pražanů se objevil znovu Jindřich Staněk, jenž si i ve svém druhém ligovém zápase v dresu sešívaných připsal čisté konto, a potvrdil tak plynulé převzetí pozice gólmana číslo jedna.

Slávisté se vraceli do Česka po heroickém, leč ani remízou neoceněném výkonu z Milána. Trenéra Jindřicha Trpišovského tam zklamal El Hadji Malick Diouf, jenž se nechal už ve 26. minutě vyloučit. Z porážky se museli sešívaní okamžitě oklepat, zápas s Teplicemi totiž nutně potřebovali před večerním šlágrem Plzně se Spartou zvládnout. Skláři přijeli do Prahy bez řady opor, několik z nich je totiž kmenovými hráči domácích a Abdallah Gning se pro změnu zranil.

Hráči Slavie diktovali tempo hry od úvodních minut. Blízko ke gólu měl po jednom z mnoha rohových kopů Tomáš Vlček, jenž se po chytrém signálu objevil v dobré palebné pozici, balon však poslal kousek vedle levé tyče. Hned několikrát si sešívaní v první půli vytvořili nebezpečný závar ve vápně Sklářů, avšak obrana hostů nejednou prokázala výraznou obětavost při snaze zblokovat střelecké pokusy domácích. Ve 38. minutě ale Severočeši kapitulovali, když se po souboji na hraně vápna uvolnil Jurásek a parádní ranou do šibenice otevřel skóre. Stejný hráč se před pauzou prosadil ještě jednou zásluhou nekompromisní pumelice z rohu šestnáctky.

Do druhé půle vstoupily aktivněji Teplice, nicméně v 57. minutě to byla opět Slavia, kdo rozvlnil síť. Po sklepnutí od spoluhráče se totiž zmocnil míče Conrad Wallem, jenž elegantní kličkou vyškolil hostujícího stopera Štěpána Chaloupka a chladnokrevným zakončením zajistil sešívaným třígólový náskok. Tempo zápasu poté poněkud opadlo a zaplněné tribuny rozproudil až příchod Stanislava Tecla. Ani jeho útočné dovednosti ale k dalšímu přepsání v kolonce vstřelených branek dlouho nevedly. To se však změnilo ve třetí minutě nastavení zásluhou přesné rány k levé tyči v podání Václava Jurečky.

Teplice tak v hlavním městě padly, čímž přišly o svou jarní neporazitelnost. V příštím kole přivítají 16. března Slovácko, na hřiště Slavie dorazí o den později Liberec.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Sigma Olomouc 1:2

09.03.2024 18:00

Góly: 82. Ewerton - 20. Lukáš Juliš, 37. Lukáš Juliš (pen.)

Olomouc porazila ve 24. kole Fortuna ligy domácí Baník 2:1. Ostravané sice většinu utkání kontrolovali míč, katastrofálně pro ně ovšem skončily dva vzácné výlety hostů na polovinu soupeře. Při obou si střihl roli zakončovatele Lukáš Juliš, který se tak dotáhl na sdílenou třetí příčku v tabulce střelců. Baníkovci tak opět před vlastními fanoušky nepotvrdili venkovní vítězství a na domácí ligovou výhru čekají už od konce září, Sigma se naopak radovala z plného bodového zisku poprvé v novém roce.

Hanáci čekali na ligové vítězství od 25. listopadu, přičemž v paměti měli zajisté i podzimní porážku s Ostravou v poměru 0:3. Spíše než dění na hřišti však mediální vody rozvířily spekulace o tom, že má Sigma ekonomické problémy a zatajuje svým hráčům nabídky ze zahraničí, proti čemuž se vedení olomouckého klubu ostře ohradilo. Zato Baník řešil čistě fotbalové problémy, neboť při hubené výhře ve Zlíně málem doplatil na zahazování šancí.

A v tomto trendu pokračoval už v úvodních minutách duelu s Olomoucí. V páté minutě přihrál Jiří Boula naprosto osamocenému Ewertonovi, než si však Brazilec postavil míč na střelu, gólman Matúš Macík se před ním roztáhl a pokus vychytal. Další nebezpečné zakončení si připsal Filip Kubala, opět ale dobře zasáhl Macík. A tak se z ojedinělé příležitosti prosadili hosté.

Ve 20. minutě tečoval přízemní centr Jana Vodháněla těsně před gólmanem Juliš a Jiří Letáček už neměl žádnou šanci zareagovat. I další výlet Olomouce na polovinu baníkovců skončil pro domácí katastrofálně. Tentokrát rozhodčí po zhlédnutí videa odpískal pokutový kop. K jeho exekuci se postavil Juliš a milimetrově přesnou ranou k levé tyči navýšil vedení hostů.

I po změně stran se pokračovalo v nastoleném trendu. Baníkovci sice obléhali obranný blok Olomouce, avšak po čtvrthodině druhého dějství, kdy se mohli pyšnit více než 80% držením míče, nepřišla jediná střela. Jejich trápení tak utnula až druhá penalta v zápase. Té se chopil v 82. minutě Ewerton, kterého sice Macík napoprvé vychytal, následně ale míč sám úspěšně dorazil. Další šance už si ovšem Ostravané nevytvořili.

Baník tak potvrdil nejistou domácí formu a nezískal ani bod. V příštím utkání zamíří 17. března do Pardubic, Sigma o den dříve navštíví Mladou Boleslav.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FK Mladá Boleslav 0:0

09.03.2024 15:00

Góly: -

Mladá Boleslav pokračovala v jarním trendu svých venkovních duelů a ve 24. kole Fortuna ligy remizovala na půdě Bohemians 0:0. Za zisk bodu museli být Středočeši rádi, v Ďolíčku totiž čelili převaze soupeře a od prohry je uchránily jen zákroky brankáře Petra Mikulce či obětavost Marka Suchého. "Klokanům" tak vítězství jednoduše není přáno, jejich série bez výhry se protáhla na devět po sobě jdoucích zápasů, přičemž už posedmé v průběhu jejího trvání zapsali nerozhodný výsledek.

Trenér David Holoubek se proti Českým Budějovicím dočkal první výhry na lavičce Středočechů a těšit jej mohl i výkon bahrajnské hvězdy Yusufa, jenž v úvodní čtvrthodině dvakrát skóroval. Pražané naopak na premiérové jarní vítězství stále čekali, za sebou ovšem měli několik nadějných výkonů, jimiž se prezentovali na stadionu Baníku nebo naposledy v Olomouci.

Sebevědomě vstoupili Klokani také do duelu s Mladou Boleslaví, v němž si vytvořili první gólovou příležitost již před čtvrthodinou hry. Brankář Mikulec se prvně vytáhl proti pohotové střele osamoceného Adama Kadlece a následnou dorážku do odkryté sítě zablokoval obětavým skluzem obránce Suchý. Bohemka dominovala i ve zbytku úvodního dějství, avšak ani aktivní Jan Kovařík nedokázal po šikovném zaseknutí ve vápně nasměrovat míč mezi tři tyče.

Bolka byla naprosto neškodná i po změně stran, což ještě podpořilo smolné zranění krajního obránce Martina Suchomela. Bohemians pokračovali ve spalování šancí, když Jan Shejbal v 72. minutě z nadějné pozice ve vápně vysoko přestřelil. Jedinečnou příležitost modrobílých zahodil v závěrečných minutách střídající Vasil Kušej, z osamocené pozice v šestnáctce ovšem ani netrefil zařízení.

"Klokani" se tedy ani na pátý pokus nedočkali v tomto kalendářním roce vítězství. Další střetnutí je čeká 16. března ve Zlíně, Mladá Boleslav ve stejný den přivítá Olomouc.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - FK Pardubice 2:0

09.03.2024 15:00

Góly: 57. Filip Čihák, 73. Daniel Vašulín

Hradec Králové porazil ve 24. kole Fortuna ligy Pardubice 2:0. Přestože měli "Votroci", kteří svého regionálního rivala poprvé přivítali v Malšovické Areně otevřené v září roku 2023, od úvodních minut mírnou převahu, skórovat dokázali až po necelé hodině hry. Hlavou se o to postaral Filip Čihák, jenž se prosadil proti svému bývalému zaměstnavateli. Domácí se tedy dočkali prvního vítězství po zimní přestávce a v tabulce se přiblížili na rozdíl jediného bodu skupině zaručující play off o Konferenční ligu. Hosté si naopak připsali třetí porážku v řadě.

"Votroci" pod vedením nového trenéra Davida Horejše nedokázali prolomit šňůru remíz ani při dlouhé přesilovce v Jablonci, a i ve čtvrtém jarním duelu si tedy připsali jen bod. Velká spokojenost nepanovala po minulém kole ani v Pardubicích, které musely kvůli faulu Denise Halinského z první minuty odehrát v oslabení prakticky celý zápas proti rozjeté Plzni.

Východočeské derby začalo velmi vyrovnaně, když ani jeden z týmů nedokázal svého soupeře přehrávat. Až postupem času měli častěji míč na kopačkách Votroci. Většina pokusů dostat balon do vápna však končila na pozorné obraně, a tak žádné vážnější ohrožení brány nepřišlo. Největší šancí první půle se tak stalo uvolnění Václava Pilaře, který bez problému došel do vápna soupeře, kde šikovně zasekl a vypálil. Zkušený záložník ale zamířil pouze do míst, kam s jistotou skočil Antonín Kinský.

Ve druhém poločase fanoušci nemuseli na příležitost čekat dlouho, neboť už v 51. minutě zpoza vápna napřáhl Ondřej Šašinka. Propálil blok těl v červených dresech, ovšem připravený Kinský zasáhl. Po chvíli ale mladý gólman zůstal krátký na hlavičku Čiháka po rohovém kopu, který rozehrával Ladislav Krejčí. Vzápětí se s dalším útokem hrnul Pilař, Kinský si napravil reputaci po výborném zákroku proti dalekonosnému pokusu. Skvělý výkon "Votroků" zpečetil po rychlém protiútoku Daniel Vašulín. Střelec sice podklouzl, na nohách se ale neudržel ani jeho soupeř, a tak mohl 25letý útočník vypálit přesně do levé šibenice. Hradečáci po navýšení náskoku zpomalili, jejich rival se však k ničemu nezmohl.

Východočeské derby tak vyznělo lépe pro Hradec Králové. Oba týmy se příště představí 17. března, kdy "Votroci" zavítají na stadion Sparty a Pardubice budou hostit Baník.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Jablonec 0:1

09.03.2024 15:00

Góly: 61. David Štěpánek

Slovácko nevyužilo ve 24. kole Fortuna ligy výhody domácího prostředí a prohrálo s Jabloncem 0:1. První poločas plný nepřesností rozzářil jen povedený volej slabší levačkou v podání nestárnoucího Milana Petržely, jeho 60. ligový gól v kariéře ale rozhodčí neuznal z důvodu ofsajdového postavení clonícího Petra Reinberka. Skóre tak otevřel až po změně stran sváteční střelec v barvách hostů David Štěpánek, čímž nakonec také rozhodl o tom, že Jihomoravané padli i ve třetím jarním utkání hraném před vlastními fanoušky. Z pohledu domácích výsledků přitom byli před zimní pauzou třetím nejlepším týmem ligy.

Hosté se v druhé polovině sezony herně zvedli, ale k posunu do skupiny zaručující play off o Konferenční ligu jim stále jeden bod scházel. Slovácko mělo na čtvrté pozici relativně komfortní náskok, jenže prvního jarního vítězství se dočkalo až naposledy v Karviné. Vyrovnaný duel slibovala i vzájemná bilance obou celků, jelikož dělbou bodů skončilo šest z posledních osmi zápasů hraných v Uherském Hradišti.

Svěřenci Martina Svědíka si počínali v úvodu střetnutí poněkud ledabyle a nedůrazně. Na levé straně přešlápl balon Vakhtang Chanturishvili, aby jej následně na malé vápno přihrál osamocenému Dominiku Hollému. Ten však netrefil míč čistě a zakončil těsně vedle vzdálenější tyče. Z rohového kopu poté zahrozil Miloš Kratochvíl, ale jeho hlavičku skryl do rukavic Milan Heča.

První střelu na branku z pohledu domácích zaznamenal Rigino Cicilia. Urostlý útočník si naskočil na centr ideálních parametrů z dílny Reinberka, nicméně připravený byl Jan Hanuš. Z 60. ligového gólu se málem radoval Petržela. Jeho volej zpoza šestnáctky sice síť rozvlnila, avšak Hanušovi clonil ve výhledu Reinberk, jenž se v okamžiku střely nacházel v ofsajdu, a hlavní sudí tak branku neuznal.

Krátce po návratu na travnatou plochu se k odraženému míči po střele Vlasije Sinyavského prodral Petržela. Zkušený křídelník však zacílil pouze doprostřed branky a nechal vyniknout Hanuše. V 61. minutě odcentroval do šestnáctky střídající Bienvenue Kanakimana. Na jeho pobídku si naběhl Štěpánek, který využil laxní defenzivní práce Sinyavského a ranou na zadní tyč překonal Heču. V samotném závěru byl blízko k vyrovnání Seung-Bin Kim, nicméně svůj pokus zpoza velkého vápna otřel pouze o tyč.

Slovácko tak na Severočechy nestačilo a padlo i ve třetím zápase před vlastním publikem v jarní fázi sezony. Moravané sehrají další duel 16. března v Teplicích, Jablonec o den později přivítá Plzeň.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - MFK Karviná 1:0

09.03.2024 15:00

Góly: 84. Michael Rabušic (pen.)

Slovan Liberec porazil ve 24. kole Fortuna ligy na domácím hřišti Karvinou 1:0 a alespoň dočasně se posunul na dostřel skupiny o titul. Dlouhou dobu to vypadalo, že diváci na severu Čech přesný zásah neuvidí, nicméně střelecké trápení obou celků prolomil v závěru zápasu z penaltového puntíku Michael Rabušic. Znovu se tak potvrdilo, že utkání mezi těmito dvěma soupeři nabízí gólové radosti pravidelně, jelikož poslední bezbranková remíza se ve vzájemném ligovém klání zrodila v říjnu 2016.

Svěřence Juraje Jarábka srážely v úvodních jarních duelech naprosto triviální chyby, což naposledy proti Slovácku potvrdil 19letý Emmanuel Ayaosi, jenž se nechal zbytečně vyloučit po dvou žlutých kartách v rozmezí 10 minut. Nespokojenost s předchozími výkony panovala i v Liberci, který takřka měsíc nezvítězil, a mezi fanoušky se tak v rámci pravidelného koloritu opět začalo objevovat nesmělé volání po konci trenéra Luboše Kozla.

Domácí fotbalisté se přes zatažený defenzivní blok soupeře dostali do první výrazné šance ve 24. minutě, kdy musel přízemní pokus Ľubomíra Tupty vyrážet Dominik Holec. Slezané se více osmělili až po půlhodině hry. Po pěkné kombinaci obdržel balon do ideální pozice Sebastian Boháč, rána mu ale vůbec nesedla a míč skončil v zámezí. O poznání blíže zásahu byl ve 41. minutě Patrik Čavoš, jehož nepovedený centr ke všeobecnému překvapení orazítkoval břevno. Také Slovan si schoval svou největší šanci do závěru poločasu. Do samostatného úniku se v nastaveném čase dostal Tupta, jenže na svého krajana v bráně Karviné opět nevyzrál.

Okamžitě po začátku druhého dějství se z dálky opřel do míče Jan Žambůrek, skvělý Holec ale dalším výborným zákrokem udržel čisté konto. V 61. minutě nechal slovenského gólmana vyniknout i Ahmad Ghali. Nigerijec se šikovně uvolnil na hraně šestnáctky a vypálil do spodního rohu, balon ovšem skončil jen v Holcových rukavicích. Za aktivní výkon byl Liberec v 84. minutě přece jen odměněn vítěznou trefou poté, co pokutový kop po nastřelené ruce jednoho z obránců Karviné proměnil zkušený Rabušic.

Slovan si vylepšil pošramocené sebevědomí a zvítězil. Příští týden jej nicméně nečeká nic snadného, neboť zamíří 17. března do Edenu k zápasu se Slavií. Karviná o den dříve v duelu na ostří nože přivítá České Budějovice.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
24
19
3
2
55 : 19
60
2
Slavia Praha
24
18
5
1
50 : 17
59
3
Viktoria Plzeň
24
16
3
5
59 : 28
51
4
1. FC Slovácko
24
11
5
8
33 : 28
38
5
Baník Ostrava
24
10
4
10
33 : 28
34
6
FK Mladá Boleslav
24
9
6
9
40 : 38
33
7
Sigma Olomouc
24
9
6
9
33 : 32
33
8
Slovan Liberec
24
8
8
8
35 : 36
32
9
FK Teplice
24
8
7
9
25 : 28
31
10
FK Jablonec
24
6
10
8
31 : 36
28
11
FC Hradec Králové
24
6
9
9
26 : 33
27
12
Bohemians Praha 1905
24
6
9
9
20 : 31
27
13
FK Pardubice
24
6
5
13
23 : 35
23
14
FC Zlín
24
4
7
13
28 : 52
19
15
Dynamo České Budějovice
24
5
3
16
25 : 52
18
16
MFK Karviná
24
4
4
16
23 : 46
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (259)

Přidat komentář
PavlíčeQ

do golu nad ocekavani dobry vykon, od golu nekoukatelna sracka, ale body jsou to co se pocita, at zije jablicko

Reagovat
NefandimCesku

Boleslav

Reagovat
wwwx

Hezky Látal. Jak jsem si ťukal na čelo při jeho angažování a předčasnym vyhazovu Horejše, jak jsem po katastrofálním začatku se strachoval, tak poslední zápasy to vůbec neni špatný. Líbí se mi, že na závěr, když vede o gól, nebojí se tam hodit do obrany na prvni ligovej start 19-letýho kluka.

Reagovat
Zdechlina

Slovácko

Reagovat
Salfovic

Slušná jarní mizérie.

Reagovat
Zdechlina

To teda. Další zápas doma Slavia, to taky za 0 bodů nejvíc mě děsí ta nemohoucnost na hřišti. Po vápno hrají ještě tak nějak ok, ale ve vápně, to je katastrofa. Dnes bysme nedali gól ani do půlnoci

Reagovat
thewall

Hele, rozmysli se o kom píšeš. Druhá věta je jasně odkaz na spoustu zápasů Baníku.

Reagovat
Zdechlina

Tak to vás taky lituju 4. Místo bych pro tuto sezónu zrušil. Nikdo ho nechce...

Reagovat
thewall

Horší je, že ho chceme, ale nějak se nemůžeme ztopořit

Reagovat
Zdechlina

No víc vám to už ulehčit nemůžeme

Reagovat
deporpepa

Proti Spartě to taky nebylo tak hrozný, se vybičujete a bod uděláte

Reagovat
Sigma Olomouc

A stejně jsou pořád čtvrtí 4 body před Baníkem.

Reagovat
Zdechlina

Ale na jak dlouho letos jsme naprosto marní

Reagovat
ratusek

Na hodně dlouho a řekl bych, že napořád

Reagovat
icemike

Reagovat
deporpepa

To spíš než Baníku bych se bál Teplic

Reagovat
oli9

špatné..

Absolutně nulový v útoku

Reagovat
adalbertus

Hradec

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
didosh

Reagovat
ratusek

Hapal ven

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Hapal veeeeen!!! Ostuda, Šín měl jít dolů už v poločase neuhrál snad jediný míč!

Reagovat
Kepy_FCB

Prý jsme negativní kokoti, my co vyhazujeme Hapala...

Reagovat
O.Giroud

to poznáme

Reagovat
icemike

Ale prd. Dolů mel jít ewerton. Bez šína sla okamžitě záloha do prdele

Reagovat
veikko

Nechápu, proč úplně odstavili Miškoviće. Moc prostoru nedostal. Takže jedinou alternativou je tam Šehić... A to radši i Ewertona úplně z formy. Kdyby nám nechyběli v tom zápase útočníci, tak se samozřejmě dalo přejít na 3-5-2, ale to třeba až příště.

Reagovat
ACSeRw!n

luxus vysledky dneska

Reagovat
Front hell

Dneska taky

Reagovat
deporpepa

Dneska ještě lepší

Reagovat
Shevchenko

Retardi běžte to zabalit, všichni vám ty poháry nabízejí jak na podnose a vy to takhle mrdáte.

Reagovat
Puskas

To aby pak mohli říkat: "Stejně jsme do poháru nechtěli."

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Reagovat
veikko

Je to tak. Letošní čtvrtý tým bude jednooký a hluchý král mezi mrtvolami.

Reagovat
Salfovic

Mrtvola, která ještě prdí.

Reagovat
doshcz

s timhle budou predkola hodne krusny, at uz do toho spadne kdokoliv

Reagovat
didosh

Reagovat
deporpepa

Tepláky v Evropě

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
oli9

Je nás víc

Reagovat
icemike

Reagovat
ratusek

Prej chybělo štěstí a byli jsme lepší. A dle výrazu ohledně odpovědi na fanoušky má evidentně v piči Hapal král

Reagovat
Greny

Tak dneska to měl Václav ještě v poklidu kromě zaslepeného vchodu, bylo Bartoněk ven, Bartoněk je hrobař Zbrojovky, Bartoněk je kurva prolhana, ale byla posílena sekuritka a tolik těžkooděnců co bylo kolem srbské nebývá ani když jsme hráli ligu proti Spartě nebo Slavii asi rizikove utkání s Taborskem

Reagovat
ratusek

Akorát výsledkově jste to projebali dnes i minule. Mohli jste to stáhnout na 4 body a dodat si sebevědomí a pohodu, ale hovno. Je to o osm a to je konečná.

Reagovat
Greny

Na výsledky mrdam klidně ať raději spadneme, když vypadne

Reagovat
kilobyte

Ve druhé lize nikdo nechce postoupit, v první lize nikdo za top3 nechce hrát poháry.

Reagovat
veikko

Ony se tam tak nenápadně přibližují Teplice, které jsou momentálně i celkem konzistentní. Ale zase jim chybí ta individuální kvalita.

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Zdechlina

jen mu dejte, šmejdovi

Reagovat
Lojd

Jakej klub, takovy fanousci. Picujete na Bartonka at vypadne, ale nejste uplne stejne nejste schopni se rozhoupat k razantnimu kroku a proste na ten fotbal nechodit. To jediny ma sanci vyvolat nejakou odpoved. Bartonek ma v pici nejaky vase hejty, kdyz mu na tu Srbskou stejne zapas co zapas lezete. Tihle borci maj hrosi kuzi a ze mu vyhrozuje nejaka veprova hlava u Dana pro nej absolutne neni motivaci aby polozil neco, co mu nese penize, ktery nikdo z tech rasistickech strecu v zivote ani neuvidi.

Reagovat
didosh

Však tam nikdo nechodí, půl milionové město a stejně tam je 2800 diváků

Reagovat
Greny

OT : víte někdo co je zas ten Medenica co byl dneska na lavičce Getafe ??

Reagovat
Snatus

To bude spíš srb, ne?

Reagovat
Greny

Jméno má takový balkánský ale

https://www.fkdukla.cz/match/7482

Možná má fakt český občanství

Reagovat
$dolar$

Prej tihne spíš k CR

Reagovat
Axelrose

Jako do Chrudimi

Reagovat
Salfovic

Předpokládám nějaký násilník.

Ale je to tedy sedmnáctiletý brankář se jménem Djordjije, ale s naší vlajkou. Možná jen chyba.

Reagovat
Losinho

Odchovanec Sparty.

Reagovat
Hasan Šáš

Trojka na EURO!

Reagovat
$$CaptainKokotko

Podle Vacina určitě

Reagovat
Mönchengladbach

Slovácko v šesti zbývajících zápasech základní části hraje jen dvakrát doma, a to se Slavií a Plzní. Ti jsou s aktuální formou schopni se do nadstavby komplet doprohrávat.

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
kilobyte

Si hrají na loňskou Plzeň.

Reagovat
Krony

Baník hraje doma vícekrát. - takže ten se před vás neposune

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
John Obi Mikel

*

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Bex5

Reagovat
Cotton

Reagovat
doshcz

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
BaggioRoberto

Tam za nima nikdo neni! Vsechny mancafty pod Slovackem maji mensi prumer nez 1,5 bodu na zapas. To je na stred tabulky a ne boj o pohary. To je regulerni paralympiada.

Reagovat
pingla

bod z Budějek nakonec zlatý no

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jurásek na Euro

Reagovat
John Obi Mikel

Příjemné odpoledne dneska připravila Slavia. Jen tak dál Teplice zahrozily v úvodu 2.půle, ale třetí branka už to uklidnila a bylo to v klidu. Super návrat Juráska, dnes o parník hráč zápasu

Reagovat
Axelrose

Za mě, po delší dobe velmi dobrý zápas i od Mika

Reagovat
Müllered

Minulý týden jsem si zaplatil O2TV a Sparta přestala vyhrávat, náhoda? Ale za to UFC dnes to stálo, to byla lahůdka.

Reagovat
Grupma

Já si zaplatil O2TV dneska a Sparta schytala vejprask, náhoda?

Reagovat
kilobyte

Tak jste čůráci?

Reagovat
Grupma

hmmm asi jo, no

Reagovat
wwwx

Sedlo si to na zadek, protože už jim došly síly. Série Galatasaray, Slovácko, Slavia, Slavia, Liverpool, Plzeň, Liverpool musí být jeden z nejšílenějších losů, jaký českej tým měl a je fakt na prd, že má v posledních letech Sparta další top 3 týmy v lize mimo ni takhle za sebou. Obrana se rozpadla a Priskeho dohnalo, že Vydra celou dobu sedí na lávce. Vindahl je díra, tak doufam, že příští rok bude jednička někdo jinej. Asi 15. gól, co jde za nim. Teď to chce přežít ty 2 zapasy do repre pauzy, nedostat sedmičku na Anfieldu, jakkoliv porazit Hradec a náčerpat síly.

Reagovat
kilobyte

Příští sezónu musíme pohlídat los.

Reagovat
wwwx

Vyletět z pohárů už na podzim. Ale kdyby to bylo po podzimu v LM, tak by to zas tak nevadilo.

Reagovat
Bex5

Jak Slavka v poharu

Reagovat
kilobyte

Budeme hrát všechny zápasy doma.

Reagovat
Bex5

Presne

Reagovat
Selänne

Vydra na tuhle úroveň zatím vůbec nemá, takže chápu proč ho tam Brian nedává.

Reagovat
Imos

Plechy by možná pomohl

Reagovat
kilobyte

Tak kdybychom neměli takový vražedný los, tak by tam proti nějaké Karviné (bez urážky) hrát mohl. Aby se rozehrál.

Reagovat
Mass

Nevím co je na tom pravdy, ale četl sem, že Vydra chtěl jít někam na hostování a Priske ho přemluvil, aby zůstal a slíbil mu že dostane herní čas. Což jak koukám, na podzim ho skoro vůbec nestavěl, ale teď na jaře zápas s Libercem a poločas na Slovácku, dneska 25 minut.

Reagovat
BaggioRoberto

Kdyby tohle melo absolvovat treba Slovacko nebo Bohemka tak posledni zapasy ani nenastoupi. Jako ted to vypada blbe, ale jsme porad prvni a na jare jsme s touhle serii ztratili na Slavii 1 bod. Pruser se nekonal, akorat musi hodit tu Plzen a Liverpool za hlavu plus nejak se cti prezit ten zapasv Liverpoolu.

Reagovat
Axelrose

A Slavia, nebo Plzeň mají horší "vylosování"

Plzeň měla na reha o den méně a dokázala vás porazit.

Reagovat
wwwx

Ehm, jo: za dobu co hrála Sparta těhle výš zmíněných 5 zapasů Gala, Slovácko, Slavia, Slavia a Liverpool během 14 dnů, tak Plzeň má: volno - Bohemians - odloženej zápas - Zlín - Servette. To fakt den cestování už nehraje roli. Neříkám to jako výmluvu, říkám že jim došlo a není moc odkud brát. Nemyslim si, že by moc týmů mělo tři nejtěžší možný soupeře v lize tři týdny po sobě. Ale nechci se vymlouvat a nemám problém uznat dobrej výkon Plzně.

Reagovat
Likan7

Jakože se koupil před týdnem Vindahl, aby pak seděl na lavičce? Je průměrný, v hodně věcech podprůměrný, ale nezbývá než si na to zvyknout...ten bude chytat ještě dlouho bohužel.

Reagovat
deporpepa

Rekord Slavie 7:0 v ohrožení?

Reagovat
Salfovic

Dnešní výsledek lze vysvětlit jedině tím, že sparťanští fotbalisté měli ještě kocovinu z toho, jak spolu s fanoušky horečně slavili domácí prohru 1:5 s Liverpoolem.

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Losinho

Reagovat
Euphael

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Cotton

Reagovat
John Obi Mikel

Ty jo, Plzeň taky ukázala sílu. Snad ji při zápase s náma někam schová.

Reagovat
Martin9719

S Prahou nemáme nikdy slitování to si pamatuj.

Reagovat
Axelrose

Musíme doufat, že postoupí, stejně jako SKS v pohárech a pak to "kádrově" nedá.

Reagovat
Bex5

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kairinen nebo Birmancevic mohou byt unaveni, ale proste v takovych zapasech musi hrat. Tezkej Priskeho prokauc. To je stejny, jako by treba u nas Oscar nehral derby.

Reagovat
Grupma

Birma byl jediný, kdo po tom hřišti lítal.

Reagovat
Martin9719

Srážka s realitou hošani.

Jak to říkal pan Csaplár. Rozdíl Sparty proti Liverpoolu byl přesně 1:5. Dnes s Plzní byl přesně 4:0. Rozdíl třídy v obou zápasech.

Kluci děkujem!!!

Reagovat
kilobyte

Csaplár je debil.

Reagovat
Salfovic

Pan tréňa.

Reagovat
Puskas

Sivok?

Reagovat
Salfovic

Když si to nepamatuje taková fotbalová encyklopedie jako ty, co teprve já. Ale je to možný.

Reagovat
Puskas

Já myslím, že jo, žes myslel tu "causu" z obchoďáku před derby.

Reagovat
Salfovic

Myslel. Ale už jsem si nepamatoval, o kterého hráče šlo.

Reagovat
Puskas

Skoro na 100 % to byl on, Csaplár ho sjel za tréňu, on to požaloval v kabině a a mančaft to nabudilo.

Reagovat
didosh

Reagovat
Axelrose

Reagovat
deporpepa

Ale tady měl pravdu.

Reagovat
kilobyte

Neměl. Ano výsledkově takový rozdíl byl. Ale herně tam třeba proti Plzni byl větší rozdíl než proti Liverpoolu. A hlavně když jsme hráli s Lyonem, tak byl Csaplár ve studiu a kritizoval tam Spartu a že ten výsledek 3:4 neodpovídá.

Csaplár je prostě hňup, který pokaždé říká něco jiného, jen aby mohl kritizovat. Kdyby Sparta dala nějaké šance a Liverpool ty svoje spálil a bylo by to třeba 3:3, tak zas bude říkat, že výsledek neodpovídá.

Reagovat
DieFohlenBMG

"Výhra 4:2 je pro acm nejhorší stav."

Reagovat
C-M@ster

Pro koeficient možná škoda, že s Liverpoolem nehrála Plzeň.

Reagovat
Selänne

Ta hlavně ať postoupí přes Servette.

Reagovat
C-M@ster

Pokud budou hrát jak dneska a nestane se nic zásadního jako karta nebo zranění, tak by snad měli.

Reagovat
Selänne

Jen si vyměníte role - zatímco Servette se zatáhne, vy do nich budete bušit. Ale jo, snad to vyjde. Lepší šance na čtvrtfinále evropského poháru už asi Plzeň nikdy mít nebude.

Reagovat
Axelrose

Rozhodne faktor Šulc

Reagovat
Selänne

Reagovat
0:1

Proč? Prohrála by taky, ale Sparta by navíc rupla tak o tři v Ženevě.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Selänne

Reagovat
Euphael

Reagovat
Infeld Prácheňský

Zase nebuď přemotivovanej

Reagovat
Grupma

Je správný si to užít. Sparta se neporáží každý den a navíc 4:0... To bych lítal v povětří bejt Plzeňák

Reagovat
Infeld Prácheňský

Tohle je super výsledek, já si to užívam jak prase

Ale zase si na základě tohohle skvělýho zápasu (kterej si budou pamatovat díky mýmu připomínaní všichni mí sparťanský kámoši roky) nemůže člověk myslet, že by se automaticky uhrály body s Live

Já budu spokojenej, když přejdeme ve čtvrtek přes Servette

Reagovat
John Obi Mikel

1:5 s Live, 0:4 s Plzní, počtama to vychází na plichtu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
deporpepa

Zase nohama na zem.

Reagovat
5PUR5

Tipoval jsem, že Plzeň protočí víc sestavu. Ještě, že to neudělali. Snad se jim to nevymstí ve čtvrtek v EKL.

Reagovat
Martin9719

Sestava se protočila přesně tak jak bylo třeba. Nasazen slávista Valenta který měl zvýšenou motivaci. Dále posazen Kopic který ve svým věku už těžko dá anglický týden 2x v základu.

Reagovat
Psy_cho

To byl zápas, to není k vidění, člověče. To byl koncert, to byla filharmonie, prostě. Plzeň má takový útok, to je světový, ti by rozkopali Real Madrid.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Grupma

Reagovat
Pablos

Klobouk dolu před Plzní Sparta zaslouženej trapas i do červený hráli úplnou tužku.

P.S. Druhou žlutou bych za tohle nedával, jen mu pohladil lýtko, nic hroznýho… no ale když jsem pak viděl za co dokáže dát kartu u Šulce, tak ok no

Reagovat
Salfovic

Z té jedné opakovačky Krejčího druhé žluté, skoro mimo záběr, jsem tedy viděl úplné hovno.

Žlutá pro Šulce byl parádní bizár

Reagovat
kilobyte

Gratulace do Plzně. Ve všem nás přejeli.

Reagovat
Martin9719

Udržel stejný metr.

Reagovat
Axelrose

Přesně tohle jsem říkal dneska v hospodě

Reagovat
Martin9719

"Nedotrénuje sezonu."

"Je příliš starý."

"Je nemocný."

"Plzeň by měla přivést někoho mladšího."

Coach Miroslav Koubek.

Reagovat
Infeld Prácheňský

Přiznam se, že jsem z toho taky nebyl na větvi a doufam jsem spíš ve Svědíka, nebo setrvání Bílka. Teď vidim, jak jsem měl špatnej úsudek, pan trenér Koubek si všechny maže na prsa

Reagovat
Martin9719

Pro mě to byl kouč číslo 1 když jsem viděl, že se dostal mezi favority. Vyšlo to. Jelikož jsem možná jeden z mála kdo si pamatuje jak jsme pod ním hráli při jeho prvním angažmá. Stačí se podívat jak hraje a kde je v tabulce Hradec. A to jak všichni říkají, noo teď tam není Kubala a Mejdr a Vlkanova. Hm, tak co to bylo za hráče než tam přišel Koubek. On je pozvedl a vymáčkl z nich maximum. Kopli ho za to do zadku a vyhnali zadními dveřmi. Přitom za angažmá a která dostali můžou děkovat hlavně jemu.

Reagovat
Witcher

Vsak s nima vyjebal Koubek

Reagovat
BaggioRoberto

A co Hradec? Vsak pod Horejsem maji 4 body ze dvou zapasu. Nebud buzna.

Reagovat
Martin9719

Správně, ze dvou zápasů. S týmy se kterými by ty body mít měli.

Reagovat
DieFohlenBMG

Fachman Koubek

Reagovat
kilobyte

Těžko se hledají nějaká pozitiva. Snad jedině, že už jen týden a bude repre pauza. Po dlouhé době se na ni těžším.

Reagovat
kilobyte

*těžce těším

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Mates_Matesović

Jako ten los je šílenej, hrát těžkej zápas každý 3 dny je sice chvilku sranda, ale po chvilce už mě to fakt začlo srát Pauza a vypadnutí z Evropy nám pomůže

Reagovat
Radin

Jestli chcete být evropští, tak normálka..

Reagovat
Moshe Dajan

Sice prohráli 4:0, ale i tak je úžasné, že dokážou hrát s Plzní takový otevřený fotbal

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Puskas

Neviděl jsme to, ale znamená to, že měli zase otevřenou obranu?

Reagovat
HonzaKoller

Individuální chyby, smůla. Dobrý týmový výkon Plzně, dobré výkony klíčových hráčů Plzně.

Reagovat
Puskas

Hm, díky. Já si jen otevřel konečný výsledek a hodně mě šokoval.

Reagovat
Luka3enko

Jako tohle byl absolutně nejhorší výkon od všech. Prvních cca 40 minut Sparta na balonu vklidu, ale nic moc z toho krom zadrbané šance od Olatunjiho a Haraslína. Pak začal Panák dělat chyby, kdy první nebyla potrestána, přičemž Vindhal vybíhal na balón, který se o drn zastavil. Před koncem poločasu Panák místo aby to nějak vklidu rozehrál to namaže snad Červovi, který vystřelí Vindhal vyráží a Panák se nechá přetlačit Chorým. Po poločase pak ztečuje Panák střelu nechytatelně na 2:0. Krejčí dostane druhou žlutou. Pak to zkusí na 4 vzadu na riziko, ale Mejdr, který je čerstvý se nechá přetlačit Červem a ten přihrává Šulcovi na 3:0 a jestli i tam stál nestál Panák blbě jsem radši už nezkoumal. Pak už padl gól na 4:0. Od 2:0 cítila Plzeň krev a hrála odvážně. Jako fakt tragické, že nevystřelili na bránu. Plzeň hrála dost solidně, ale tohle bylo prostě darované od Panáka. Já ho mám hrozně rád, ale tohle byl jeho úplně nejhorší zápas co jsem viděl. Zápas blbec, ale je potřeba se z toho oklepat a doma s Hradcem se vrátit na vlnu. Už před zápasem jsem si říkal, že je to příliš riskantní sestava proti Plzni a moc velká rotace.

Reagovat
Axelrose

Ještě bych řekl, že mi to hřiště prošlo dost "divný".

Všude se nadává na Jablonec a Liberec, ale třeba dneska v Plzni, ale určitě včera v Hradci to byla taky těžká bída.

Reagovat
wjillm

Ja ted budu general po bitve, ale kdyz jsem videl v zakladni sestave Panaka, tak jsem si rikal, ze je to chyba. Odehral hodne zapasu, ted jeste to zraneni, ale chapu Priskeho, nechtel tam dat nerozehraneho Vydru (coz je jeho chyba). Ted uz to musime dotlacit do repre pauzy. Jinak jsem zvedavy na sestavu proti Liverpoolu, nechteji riskovat debakl, ale je i treba posetrit hrace na ligu, protoze dalsi ztrata uz neni mozna. Vindhala nekomentuju, toho nemam rad od zacatku. Problem vidim v utoku, jestli se nechyti nejaky stredni utocnik (Olatunji na to nema, Kuchta toho hodne spali a Tuci velky otaznik), tak se muze na titul zapomenout.

Reagovat
Radin

Psát po čtyřce smůla je celkem vtipné :)

Reagovat
HonzaKoller

Reaguji strašně pozdě, ale přece.. Jop, za mě smolný výkon Panáka.

Reagovat
HonzaKoller

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
0:1

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
jenage

Reagovat
Mistřizbystří

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
mistr129

Reagovat
naheCZ

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Freedo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Losinho

Reagovat
Čenda

Reagovat
Zephyr

Reagovat
Euphael

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Bex5

Reagovat
Gelu28

Sobišek byl vždycky nýmand to jsou "analýzy"

Reagovat
HonzaKoller

je dobrej

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
goodbay

Co to jako mělo dneska od Sparty znamenat. Od 40. minuty jim nahravali na goly, a nebo si ho davali sami, viz Panak. Dnes se opet ukazalo, ze krom Preciada nema Sparta solidniho beka. A těch červenejch je v sezone uz taky dost. No, je to 4. zapas v řadě, bez výhry (pohar byl az v prodlouzeni). Aby nas ta plichta se Slávijí jestě nemrzela...

Reagovat
Grupma

Tak zajíci se čítají až po honu. To že někdo byl po 20. kole někde je buřt. Tenhle zápas se prostě těžce ale těžce nepovedl. Hráči vypadali jak kdyby tři noci nespali. Doufám, že to byl jen takový ten zápas, co nás má postavit zpátky na zem. A doufám, že rychle postaví.

Jo a Krejčí jde očividně do hajzlu. Ta jeho hlava má prostě rezervy. Možná by mu Soukalová mohla poradit toho svého mentálního kouče, co si ho tak pochvalovala. Beze srandy.

Reagovat
icefish

Červenech je dost a disciplína je slabší... ale na druhou stranu ta druhá žlutá byla dneska směšná. I když ta karta pro Šulce taky

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kaspar

Co ma byt to Zdravim zdravim, dobry dopo? to ted vsude vidim

Reagovat
Infeld Prácheňský

Rohony.

Reagovat
Coutinho10

taky jsem nevěděl a musel jsem i googlovat, co že to je za postavičku

Reagovat
BaggioRoberto

Spartu jsem nastesti nevidel, ale jako clovek je chvili pusti z dohledu a hned 0:4? Asi je serezu. Ale reknete mi neco jinyho, to jako kazda ruka po sebemensim liznuti tela neni ruka???? To si muzes nahrat hrudi a zasmecovat. Fakt ty pravidla delaji nekompetenti imbecilove, vic k tomu nemam. Samozrejme Dynamo si to podelalo sami, dva nedurazy ve vlastnim vapne a pasivni zandour v poslednich minutach.

Reagovat
$dolar$

Jako vsichni zahrali paradne, ale z Cerva strikam a Hranac je naprosty zvire.

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Martin9719

Červ top posila. A Souaré 3 zápasy v základu, 2 asistence a 1 gól. Haters ale řeknou, že je hroznej..

Reagovat
$dolar$

Tak minulej zapas byl naprosto prisernej. Ale dneska super. Je to o hlave a sebevedomi. Videl jsem ho ve Vyskove, kde si veril a kde byl o level jinde, nez ostatni. Ted prisel k nam a nemel tu sebeduveru. A dneska hral jednoduse, povedlo se mu par veci a hned si zacal verit a pecka.

Reagovat
Bex5

Jojo, nedelal zbytecnosti, gol peknej, nahravka taky, nekomplikoval si zivot. Jen tak dal

Reagovat
Infeld Prácheňský

Přesně tak, to bych podepsal s tim Souarem, vidim stejně

Reagovat
$$CaptainKokotko

To musí byt gf nadšená . Hranáč a Šulc na Euro

Reagovat
Bex5

Hranac je neskutecne spolehlivej hrac. Ma jako stoper vsechno.

Cerv je proste bojovnik, jestli vydrzi, pak kapitan do budoucna jasnej za me.

Reagovat
Losinho

Pamatuju i horší neděle

Reagovat
Bex5

Reagovat
monty25
Reagovat
cr7sux

a co teprve až ty ženy poskytnou prostor monťákovy

Reagovat
cr7sux

ovi*

Reagovat
monty25

Taková super hláška a ty si to posereš pravopisem...

Reagovat
cr7sux

už je pozdě, už se klíží očka

Reagovat
Axelrose

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Salfovic

Jen aby mu ho dřív neposkytnul Čapoun.

Reagovat
HV

To jsou poločasové rozhovory podle tribun?

Reagovat
monty25

Pozápasové, ale diváci byli asi jenom na hlavní tribuně. Samozřejmě na pražská S by ta návštěva byla vyšší, ale Slovácko se snaží hrát domácí zápasy na hlavním stadionu bez ohledu na soupeře.

Reagovat
Bex5

Jako my zustaneme treti, tak to je. Ale vykon od nas parada a od Sparty ... jako za starejch casu, kdyz na ni lezela v Plzni deka

Reagovat
Bakary3

Ten červ bude hodně mrzet, nějak to vypadá těžko pochopitelne, když je teď zřejmý, že má Slavia se středem problémy.

Drží to Oscar a zafeiris, jakmile vypadne jeden z nich, je to v prdeli, protože Ševčík je neustále na marodce.

A Panák, on je dobrý fotbalista, ale aby dělal stoper tolik minel, to prostě není možný.

Není na něj spoleh a není to o tom, jak říká, že se snaží na hřišti vymyslet něco speciálního, ok, to můžes, ale musí tam být nějaká odpovědnost a on hraje vyloženě lehkovážně.

I s galatasarayem tak měl několik momentu, jednou tam ztratil míč lacinou kličkou na hranici velkýho vápna.

Sice mu fandím, ale tohle je pro mě (se zdravím) asi důvod, proč bych se ho v repre bál.

Reagovat
mistr129

Jenže pak ti zbyde jen Brabec prakticky Krejčího bych se bál mnohem víc než Panáka, hráč se 3 červenými a bez jakékoliv odpovědnosti tam být nemůže proste. Hranáč s Vlčkem a Vitíkem tam nic neodehráli a pak máš už jen možnosti jako Kalas

Reagovat
Bakary3

No, je to tak

Brabec Kalas... Holeš spíš ne už asi...

Kalas se hejti nesmyslne, na posledním euru byl super

A škoda, že ti mladí se nevyzkouseli víc - Vlček, hranác..

Krejčího bych tam dal.. zima asi bude taky možnost.

vitik mě taky nepřesvědčuje

Složitý výběr.

Reagovat
Sosi

Kalas je vocas a v modernim fotbale nema co delat.

Reagovat
Bakary3

Kalas je normální stoper odpovídající úrovni naší repre

Reagovat
Sosi

určitě to není stoper, jakého bychom měli chtít mít...

Reagovat
Coutinho10

buďme rádi, że je v Plzni a ne ve Spartě...

Reagovat
Bakary3

Hm... Mně je to ve finále skoro fuk, štve mě, že není ve Slavii

Reagovat
Coutinho10

j,to bohužel nešlo no, po tom, co se domlouval se Spartou, tak jsme ho nechtěli, ikdyž uznávám, až skončí Bořil, tak podobnej hráč by se nám hodil a to klidně i hned, ale chceme hrát víc fotbalově no

Reagovat
Bakary3

Víc fotbalově... Taky je potřeba nějaký ten mix fotbalovosti a potom dravosti a dynamiky. Je ho škoda, suk taky nebyl Pirlo, ale měl čím přispět.

Reagovat
Coutinho10

j souhlasím, bohužel Trpiš nesnáší, když faulujeme atd., ale ostatní nás faulovat můžou, takže obzvlášť v naší lize je potřeba mít i víc soubojovější hráče, aby se tomu dalo vyrovnat a nenechávat se jenom okopávat....Bořil je málo

Reagovat
Bakary3

Mě to hlavně hrozně sere, že když se objeví takhle šikovnej odchovanec, měla by být povinnost mu dát šanci

A právě, on by vyrostl do vůdčí role, ten tým by měl jinou stavu, dobře by se prodal

Tohle je prostě hrozná škoda

Reagovat
$dolar$

Ja jsem asi slepej, ale nemuzu na Sportu najit znamky pro Plzen, jenom pro Spartu. To je tam fakt nemaji, nebo to je nekde schovany? Diky.

Reagovat
deporpepa

Plzeň s vyznamenáním... to je jasný, to není potřeba ani psát

Reagovat
Coutinho10

je tam, tu máš screen

https://ibb.co/dpF0hkf

Reagovat
deporpepa

Nechci se opakovat, ale Červ je naprosto skvělej... díky Slavia

Reagovat
Coutinho10

není zač, my se Staňkem jsme taky spokojení po těch 3 zápasech

a rozhodně jsme radši, když Červ šel k vám a ne do Sparty, jak se na podzim spekulovalo, že už jsou domluvený

Reagovat
ratusek

No nevím, dle mě jste prodělali. Červ by vám strašně pomohl při vaší situaci ve středu zálohy a naopak Staněk není o tolik větší přínos než Mandous.

Reagovat
Coutinho10

u Staňka, tak ten přínos byl hned v tom derby cítit, jak na daný situace reagoval, jak vyzařoval na tým a i rozehrávky minimálně nemá horší jak Mandous, takže tady nesouhlasím

a Červ, asi jo, hodil, ale chápu to tak, že když se začal domlouvat se Spartou, tak už jsme ho nechtěli a chtěli pouze docílit, aby nešel k nim

Reagovat
Sosi

hele, nikdo se netváří, že by na té výměně prodělal, takže win win, obě stramy jsou spokojeny. Tak to má být a tak to asi je, nikdo neprodělal, Plzeň může Staňka postrádat a Slavia Červa a spol.také...

Reagovat
Coutinho10

souhlas....možná tato reakce měla bejt spíš na ratuska, podle kterýho jsme my prodělali, nicméně napsal jsi to dobře a vlastně ten Červ by se nám třeba hodil, ale není to nějaký průser, že je v Plzni a ne u nás, takže ve finále oba týmy z toho momentálně profitují

Reagovat
Sosi

Reagovat
r.mrazik

je supr,ze Brian posetril hrace na dulezity zapas v EL

Reagovat
Coutinho10

tak přeci nechcete dostat 3 debakly za sebou ne ?

Reagovat
ACSeRw!n

tohle posral.. ale asi hrala roli financni stranka ukazat hrace a prodat je lip

Reagovat
r.mrazik

tak takovy duvod bych teda vubec nevidel

Reagovat
Rothbard

Opravdu byl druhý zákrok Krejčího taky na žlutou? Nepřišlo mi to tak razantní.

Co říká EF komunita?

Reagovat
Coutinho10

obhájí si, nicméně klidně asi mohl nechat bez druhý žlutý, ale je dobře, že se nebál Spartě dávat karty, nicméně myslím si, kdyby to bylo jinde než v Plzni, že by byl tolerantnější

Reagovat
Cotton

Taky mi to na žlutou nepřišlo, ale obhájí si to no. Navíc to bylo na Chorého, což je polehčující okolnost, takže já bych ji nedával.

Reagovat
Coutinho10

Jinak schválně jsem koukal, jak se daří Sachtaru, kdybysme náhodou tu ligu vyhráli, jestli by tedy vyšel ten přímý postup do LM a Sachtar už je bohužel o skóre 1. + má 2 zápasy k dobru, takže toto asi určitě nevyjde si myslím

Reagovat
Cotton

Dynamo má o zápas míň a ztrácí 5 bodů, takže to ještě hotový není.

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale i to, jak rychle se z toho Sachtar dostal, po podzimu měli nějakou ztrátu a myslím i zápasy k dobru a teď už jsou na čele a stále mají zápasy k dobru, takže jako jo, Dynamo Kiev má ještě o zápas víc, ale ztrácí 5 bodů, takže možná třeba 2, ale osobně tomu nevěřím, ikdyž samozřejmě jejich ligu jako skoro každý nesleduju, tak nevím, ale po podzimu tam bylo vidět větší světýlko na konci tohoto tunelu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele