FORTUNA:LIGA - preview 25. kola: Čtyři nedělní zápasy

16.03., 09:18, aktualizováno 17.03., 08:38
Previews
Fortuna Arena (© Slavia Praha)

Netradičně čtyřmi zápasy v neděli pokračuje FORTUNA:LIGA. Vedoucí Sparta bude hájit těsný náskok v duelu s Hradcem Králové. Tou dobou už však může být v čele odvěký rival Slavia, která hostí Liberec. Plzeň se představí v Jablonci, Baník Ostrava zajíždí do Pardubic.

Slavia Praha - Slovan Liberec

neděle 15:00

Trpké dny má za sebou pražská Slavia. Věřila si, že v domácí odvetě může proti AC Milán dohnat dvougólové manko, avšak brzké vyloučení její snahy zhatilo. Všechny síly se tak nyní ubírají na ligu, kde může vytvořit tlak na Spartu a dočasně jít do čela. Musí ale porazit Liberec.

Minulý víkend si sešívaní poradili s Teplicemi jednoznačně 4:0, na čemž měl dvěma zásahy velký podíl Matěj Jurásek, na nějž navázali Wallem s Jurečkou. Díky zaváhání Sparty se tak svému rivalovi a lídrovi tabulky přiblížili na rozdíl jediného bodu. V Evropské lize už to tak veselé nebylo, proti AC Milán totiž namísto mocného náporu uviděl už v desáté minutě červenou kapitán Holeš. Hosté toho využili třemi góly do půle, v závěru korigoval opět střídající Jurásek.

Jindřich Trpišovský se však od celkových výkonů na evropském kolbišti chce odrazit. "Jsem zklamaný, že jsme proti AC Milán zase dostali červenou kartu. Jedinou dobrou zprávou pro (vyloučeného) Tomáše Holeše je, že v neděli bude hrát, protože bude čerstvý. Celkově jsme v Evropské lize ukázali kvalitu a že v týmu dřímá potenciál. Byl to dobrý rok v Evropě. Teď to musíme přenést i do závěru ligy a hned do nejbližšího zápasu s Libercem," nabádá slávistický trenér.

Hosté zatím na jaře ze šesti soutěžních utkání slavili pouze dvakrát, v obou případech doma. Tam si připsali i remízu, zato venku třikrát padli. Na to ale určitě myslet nebudou, namotivovat se chtějí především posledním úspěchem proti Karviné, o nějž se zasloužil z penaltového puntíku Rabušic.

Jinak ale Slovan svého střeleckého lídra hledá, se čtyřmi góly jsou v tomto ohledu tahouny Tupta, Frýdek a Kulenović. Vršovičtí se naopak na své útočníky mohou spoléhat, Jurečka s jedenácti i Chytil s deseti góly patří mezi ligovou špičku.

"Nedávno jsme hráli na Spartě. Slavia samozřejmě hraje trochu jinak, ale co se týče síly týmu, bude to asi podobný zápas. Myslím, že na Spartě jsme úplně nepropadli, s tímhle do utkání půjdeme. Zápas Slavie s Milánem jsme viděli, nějakou roli to hrát může, ale šířka jejího kádru je poměrně dost velká. Nemyslím si, že úplně protočí všechny hráče, před reprezentační pauzou nemívají ve zvyku je šetřit," varuje Josef Petřík, asistent trenéra Kozla.

Co obě mužstva poněkud trápí, to jsou absence. Domácím nepomůže vykartovaný Bořil spolu se zraněnými Pechem, Kolářem, Sinyanem a zřejmě i Masopustem. Na straně hostí se vinou dohody klubů nepředstaví Prebsl s Horský, zdravotní potíže do hry nepustí Frýdka, Letenaye a Plechatého a Tetoura.

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Staněk - Vlček, Ogbu, Zima, Diouf - Holeš, Oscar - Tomič, Jurečka, Jurásek - Chytil

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Mikula, Chaluš, Purzitidis - Penner, Varfolomejev, Žambůrek, Ghali - Kok, Tupta - Kulenovič

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.17 - 7.31 - 18.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Viktoria Plzeň

neděle 15:00

Jako jediný český klub pronikla Viktoria Plzeň do letošního evropského čtvrtfinále, v lize však za pražskými "S" zaostává. Dobrá forma z předchozích týdnů ji však teoreticky drží ve hře alespoň o druhé místo, nyní je však potřeba vypořádat se s Jabloncem.

Severočeši po bídném začátku sezony předvádí obstojné výkony a z boje o záchranu se přesunuli do klidného středu tabulky. Na jaře zatím z pěti zápasů vytěžili osm bodů, když podlehli po boji pouze pražské Slavii. Naposledy si vyšlápli na jiného aspiranta na poháry, když Štěpánek zajistil svému týmu tři body v Uherském Hradišti.

Právě Slovácko je soupeřem, který jako poslední napříč všemi frontami dokázal přehrát Plzeň - a stalo se tak už v první polovině listopadu. Od té doby viktoriáni válí napříč všemi frontami a pronikli tak do evropského pohárového čtvrtfinále, kde je po reprezentační pauze čeká právě Jablonec, zároveň zredukovali ztrátu na vedoucí duo a už si téměř zajistili třetí pozici v tabulce. K tomu výrazně napomohlo i vítězství z minulého víkendu, kdy Spartu roznesli poměrem 4:0. Zazářil dvougólový Chorý, další trefy přidali Souaré se Šulcem.

"Čeká nás náročné utkání, protože Jablonec se na jaře zvedl. Už na konci podzimu předváděl velmi dobré výkony a teď na to navazuje. Začal dávat hodně gólů, dal tři branky Slavii, pak v tom pokračoval. Teď vyhrál 1:0 na Slovácku. Musíme být velmi obezřetní, ale jako vždy chceme vyhrát. Musíme po čtvrtečním zápase rychle zregenerovat, připravit se na to a věřím, že budeme úspěšní," nabádá Jan Trousil, asistent trenéra Koubka.

Domácím budou pro utkání chybět dlouhodobě potrestaný Hurtado spolu se zraněným Pleštilem, ohrožený je i start Housky, Chramosty, Martince a Polidara. Na straně Západočechů nepustí do hry karetní trestu Cadua, zdravotní indispozice pak Durosinmiho, Jirku, Valentu a možná ani Jemelku.

I s vědomím toho, že Jablonec z posledních pěti vzájemných střetů vytěžil jen bod, před soupeřem Radoslav Látal varuje. "Přijede k nám velká kvalita. Plzeň hraje těžké zápasy v evropských pohárech, je ostřílená. Myslím si, že je jedním z týmů s aktuálně nejlepší formou. Mají za sebou důležité zápasy se Spartou a Servette a fyzicky se s tím dokázali vypořádat velmi dobře. Mají takový kádr, že se vůbec nedíváme na to, že by měli něco v nohách. Dá se čekat zajímavý zápas," slibuje jablonecký kouč.

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Štěpánek, F. Souček, Tekijaški, D. Souček - Kratochvíl, Nebyla - Černák, Hollý, Čanturišvili - Drchal

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hranáč, Hejda, Dweh - Kopic, Kalvach, Červ, Souaré - Šulc, Mosquera - Chorý

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.07 - 3.79 - 2.19

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Baník Ostrava

neděle 15:00

Na slibný vstup do jara se v posledních týdnech i vinou těžkého losu nedaří Pardubicím navázat a záchranářské starosti se opět zvětšují. Ty rozhodně nemá Baník, který se může přiblížit čtvrtému Slovácku už na dva body.

Východočeši získali z prvních tří utkání po zimní přestávce sedm bodů, porážky se Slavií a Plzní jako by je však zarazily. Následně totiž nezvládli ani veledůležité derby a přímý boj o pozici v Hradci Králové, kde je po pauze sestřelili Čihák s Vašulínem. V tabulce tak má Kováčova družina jen tříbodový náskok na čtrnáctý Zlín, naopak ztráta na prostřední skupinu činí už pět bodů.

"Musíme být daleko agresivnější než v derby minulý týden, kdy jsme propadali po mnoha zbytečných ztrátách míčů. Myslím, že nám v Hradci Králové ani nesedl terén, teď to bude jiné. Musíme se zkrátka zlepšit ve všem a také zase vstřelit branku. Musíme pamatovat na to, že Baník hraje paradoxně lépe venku než doma. Má velmi dobře poskládané mužstvo, které má svoji kvalitu. Čeká nás náročné utkání," upozorňuje trenér Radoslav Kováč.

Ani Slezané nemůžou být se svými výsledky spokojeni, vždyť i přes nikterak těžký los získali na jaře stejné množství bodů jako Pardubice. Po nezdarech s Českými Budějovicemi a Plzní to vypadalo, že se odrazili k lepším zítřkům, avšak před týdnem si doma vylámali zuby na Olomouci. V první půli proti nim dvakrát skóroval Juliš, v závěru už jen korigoval Ewerton tím, že si dorazil neproměněnou penaltu.

Pardubičtí pro utkání nemohou počítat s potrestaným Halinským, zdravotní potíže navíc ohrožují start Daňka. Na straně hostí se nepředstaví vykartovaný Kubala a indisponovaný Takács.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Kinský - Icha, Solil, Ortiz, Chlumecký - Darmovzal, Vacek, Hlavatý - Daněk - Zlatohlávek, Patrák

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Pojezný, Lischka, Kpozo - Buchta, Rigo, Šín, Boula, Ewerton - Tanko

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.82 - 3.77 - 1.94

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Sparta Praha - FC Hradec Králové

neděle 18:00

Už pět po sobě jdoucích zápasů nedokázala pražská Sparta v základní hrací době vyhrát. Nyní čelí papírově podstatně snazšímu soupeři v podobě Hradce Králové a nutně tak již potřebují zvítězit, aby se udrželi v pozici hlavního favorita na ligový titul.

Tato série přitom začala velmi pozitivně, když v Edenu Letenští otočili duel proti Slavii a po prodloužení postoupili do pohárového semifinále. V následném ligovém derby doma bez branek remizovali, načež následovaly tři debakly. Ty proti Liverpoolu jsou ještě pochopitelné, byť souhrnné skóre dvojzápasu 2:11 rozhodně není zrovna lichotivé. Větším problémem může být porážka 4:0 na hřišti Plzně, kde se dvěma góly uvedl Chorý a další přidali Souaré se Šulcem. Krejčí se navíc nechal vyloučit a proti Votrokům bude chybět.

"Máme za sebou další těžký zápas a těžký výsledek. Zápasy s Liverpoolem ale tak trochu dáváme stranou, je to zkrátka jiný svět. Porážku v Plzni však samozřejmě nemůžeme opomenout. Teď je naším úkolem dostat se zpátky. Můžeme stavět třeba na podpoře, kterou dostáváme od fanoušků. V domácím prostředí jim to musíme vrátit a vyhrát. Uzavřel bych to tak, že výsledky s Liverpoolem nemohou naši mentalitu ovlivnit," ujišťuje kouč Brian Priske.

Ke Krejčího absenci si trest z derby navíc přenáší i Preciado, čtyři žluté karty zase do hry nepustí Kairinena. V kombinaci se zraněními Pavelky s Peškem a nejistým startem Sörensena tak Priske nemá zrovna jednoduchou situaci. Lépe na tom ovšem není ani královehradecký kouč Horejš. Ten postrádá vykartované Harazima, Pilaře a Pudhorockého i zraněné Kaštánka, Heidenreicha, Horáka a Leibla.

Východočeši zatím drží jarní neporazitelnost, byť ta je ve čtyřech z pěti případů tvořena remízami. Jediná výhra přišla před týdnem v domácím derby proti Pardubicím, které ve druhé půli rozhodli Čihák s Vašulínem. I díky tomu se Votroci odrazili od barážových příček a i s nadcházejícím zápasem k dobru mají na aktuálně čtrnáctý Zlín sedmibodový náskok.

I Stanislav Hejkal nicméně souhlasí, že psychika hráčů nabourána nebude. "Hráči ve Spartě jsou vychovávaní tak, aby měli potřebné sebevědomí. Poslední výsledky s nimi neotřesou. Je pravda, že nezvládli zápas v Plzni, ale porážky s Liverpoolem, to je jiná dimenze. Čeká nás extrémně silný soupeř. Nebezpečný je pochopitelně Haraslín, ale Sparta má také Olatunjiho, který rovněž představuje velkou hrozbu," upozorňuje asistent trenéra Horejše.

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Vindahl - Vitík, Panák, Vydra - Wiesner, Laci, Sadílek, Ryneš - Birmančevič, Haraslín - Kuchta

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Zadražil - Klíma, Čihák, Spáčil - Čmelík, Dancák, Kodeš, Ladislav Krejčí I - Šašinka, Kučera - Vašulín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.18 - 7.17 - 16.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FC Zlín - Bohemians Praha 1905

sobota 15:00

Především špatná ofenzivní činnost brání Bohemians před vzestupem tabulkou. "Klokani" vsítili v probíhající sezóně ze všech účastníků nejvyšší soutěže nejméně branek. Jak se Pražanům bude dařit na hřišti Zlína, jenž se taktéž pohybuje v dolní polovině ligového pořadí?

V dosud 24 odehraných kolech se Bohemians radovali ze vstřeleného gólu pouze 20krát. Klokanům zkrátka zvlhl střelecký prach, kvůli čemuž čekají na vítězství už přes čtyři měsíce. V souvislosti s tím se navíc propadají tabulkou. Před výletem do Zlína sídlí Pražané na 12. místě a klidně se ještě mohou připlést do bojů o záchranu v nejvyšší soutěži.

Bohemka nicméně věří, že se jí opět začne dařit. Zvlášť s uzdravením některých hráčů. "Pomalu se nám do tréninkového procesu vrací někteří kluci, kteří byli dlouhou dobu mimo. Jmenovitě jde o záložníky Adama Jánoše a Ondru Petráka. Za to jsme určitě rádi a těší nás, že je budeme moci využít," řekl asistent hlavního trenéra Klokanů Ivan Hašek. Na marodce Pražanů nicméně dál zůstávají středopolař Vojtěch Smrž a útočníci Tomáš Necid s Vojtěchem Novákem. K tomu jsou nejisté starty brankáře Michala Reichla a forvarda Jana Matouška, obránce Adama Kadlece a útočníka Davida Puškáče pak do hry nepustí disciplinární tresty.

Zlín se v ligové tabulce nachází ještě níž, už je ale na tom lépe než v průběhu podzimu, kdy několik týdnů sídlil i na samotném dně. Nicméně taky "Ševci" potřebují sbírat více výher, jinak se o příslušnost v nejvyšší soutěži budou strachovat až do konce sezóny. Po zimní přestávce se Moravané z ligové výhry radovali jednou. K tomu dvakrát remizovali a třikrát prohráli.

Jak si Ševci povedou proti Bohemians? "Budeme si na ně muset dávat pozor. Jestli to bude o jedné nebo dvou brankách, uvidíme až v sobotu. Určitě ale budeme chtít skórovat jako první, což se nám na jaře moc nedaří. To pro nás bude v tomto zápase velice důležité," uvedl záložník Zlína Tom Slončík, jenž dobře pamatuje na loňské střetnutí obou mužstev u řeky Dřevnice. Tehdy si totiž talentovaný mladík připsal své dvě premiérové trefy do černého v nejvyšší soutěži.

Moravané si budou muset poradit bez záložníka Jakuba Janetzkého, který stejně jako Kadlec na druhé straně bude pykat kvůli nasbíraným žlutým kartám. Hrát zřejmě nebude ani zadák Joss Didiba, jenž nedohrál poslední utkání v Českých Budějovicích. Zranění dál na trávník nepustí středopolaře Davida Tkáče a forvarda Filipa Žáka, byť zdravotní stav obou se postupně lepší.

FC Zlín - pravděpodobná sestava:
Dostál - Cedidla, Černín, Kolář, Holík - Bužek, Nombil - Vukadinović, Slončík, Bartošák - Ikugar

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Valeš - Hůlka, Vondra, Hybš - Köstl, Hrubý, Beran, Kovařík - Prekop, Hála - Huf

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.99 - 3.19 - 2.52

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc

sobota 15:00

Začne se Sigmě zase dařit? Olomoučtí procházejí turbulentním obdobím, které poznamenala trenérská rošáda a boj vedení klubu s médii. Přesto se Hanákům před týdnem podařilo zvítězit na hřišti ostravského Baníku. Jak si povedou v dalším venkovním utkání v Mladé Boleslavi, která rovněž usiluje o postup do pohárové Evropy?

Olomouc vstoupila do jarní části sezóny mizerně, před týdnem ale konečně zvítězila a zůstala v kontaktu s dalšími mužstvy. Před zápasem v Boleslavi sídlí Sigma v ligové tabulce na sedmém místě. "Na Baníku jsme si dokázali, že jsme nezapomněli vyhrávat. Ale nebudeme si říkat, že je všechno růžové. Přesto věřím, že by to pro nás mohl být odrazový můstek dál," prohlásil po zdařilém mači v Ostravě trenér Hanáků Jiří Saňák.

Stejně bodů jako Olomouc dosud nasbírali též Boleslavští. Vzájemný souboj tedy bude pro oba mančafty důležitý. "Potřebujeme jít do utkání s energií, protože soupeř výměnou trenéra a výhrou na Baníku získal impulz. Věřím ale, že Olomouc přibrzdíme, dobře známe její přednosti i slabiny. Klíčem k úspěchu je naše hra, náš výkon," vzkázal asistent hlavního kouče Středočechů Marek Jarolím.

Boleslav v sobotu nebude moct využít krajního beka Dominika Kostku. Ten totiž v sezóně viděl již čtyři žluté karty a podle pravidel jej nemine disciplinární trest. Další zadák Martin Suchomel se zase před týdnem na hřišti Bohemians zranil a doplnil na marodce Středočechů útočníka Matěje Pulkraba. K tomu jsou nejisté starty brankáře Matouše Trmala a zkušeného středopolaře Marka Matějovského.

Ze stejného důvodu jako domácí Kostka nebude hrát ani obránce Sigmy Jiří Sláma. Záložníka Jana Navrátila nepustí do hry zdravotní potíže, o nasazení beka Vojtěcha Křišťála, středopolaře Mosese Emmanuela a útočníka Antonína Růska se teprve rozhodne.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Mikulec - Kadlec, Suchý, Král, Fulnek - Karafiát, Sakala - Ladra, Mareček, Kušej - Hilál

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Vraštil, Beneš, Pokorný, Novák - Breite, Pospíšil - Vodháněl, Zorvan, Fortelný - Juliš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.93 - 3.69 - 3.94

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Dynamo České Budějovice

sobota 15:00

Hráči Karviné i Českých Budějovic odcházeli v posledním kole ze hřiště zklamaní. V případě Slezanů vyústila další ztráta bodů dokonce ve vyhazov trenéra. Pokud ovšem v dalším utkání porazí jihočeské Dynamo, opustí právě na úkor sobotního soupeře poslední místo v ligové tabulce.

Vedení karvinského klubu už došla trpělivost a po porážce na hřišti libereckého Slovanu odvolalo kouče Juraje Jarábka. "Poslední porážka v Liberci nás mrzí, byl to vyrovnaný zápas. Chybí nám i trochu štěstí, ale nemyslím si, že je na nás nějaká deka, jako tým držíme pospolu. Teď nás čeká asi nejdůležitější zápas sezony, takže se na to musíme připravit. Musíme se vzchopit a udělat všechno pro to, abychom doma České Budějovice porazili," prohlásil útočník momentálně nejhoršího celku soutěže Martin Doležal.

Dynamo odehrálo důležitý zápas s tabulkovým sousedem již před týdnem, kdy až v závěrečných minutách přišlo o výhru nad zlínskými "Ševci". "Inkasovaný vyrovnávací gól v závěru proti Zlínu nás mrzí. Ale nevěšíme hlavy, každý získaný bod v lize je dobrý. V tabulce se nic nezměnilo. Dali jsme si cíl ze dvou zápasů se Zlínem a v Karviné získat čtyři body. Tak musíme udělat vše pro to, abychom to zvládli v Karviné," řekl trenér Budějovic Jiří Lerch.

V Karviné budou Jihočeši postrádat čtveřici zraněných členů kádru - stopera Lukáše Havla, záložníky Michala Hubínka s Alenem Dejanovićem a útočníka Tomáše Zajíce. K tomu je nejistý start forvarda Budějovic Patrika Brandnera. Slezanům dlouhodobě chybí marodící univerzál Rajmund Mikuš, o nasazení obránce Jiřího Bederky a středopolaře Lukáše Budínského se teprve rozhodne.

MFK Karviná - pravděpodobná sestava:
Holec - Krčík, Svozil, Bergqvist, Fleišman - Moses, Boháč - Memić, Čavoš, Regáli - Doležal

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Sladký, Králik, Poulolo, Trummer - Suchan, Čermák, Hellebrand - Šigut, Alli - Ondrášek

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.19 - 3.52 - 3.30

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Slovácko

sobota 18:00

Teplice zahájily jaro výborně, minulým zápasem na hřišti Slavie ale započaly náročný program. Během něho se utkají hned s několika týmy sídlícími v horní polovině ligové tabulky. Ve 25. kole prověří formu "Sklářů" Slovácko, jemuž to ovšem po zimní přestávce moc nejde.

Už duel se Slavií ukázal, že i fazóna Teplic má své limity. Na jasnou porážku 4:0 ale hodlají Severočeši zapomenout. "Nesmíme zahodit, co jsme dokázali prvních pět jarních kol. Síla Slavie je extrémní. A když nepodají všichni hráči maximum, je těžké se s ní srovnávat. Teď máme zápasy s týmy ze silnější šestky, to bude srovnání našich kvalit, kam jsme se posunuli a na co aktuálně máme," řekl trenér Sklářů Zdenko Frťala, jehož svěřenci se v následujících týdnech postaví ostravskému Baníku nebo plzeňské Viktorii.

Ještě předtím ale do Teplic zavítá Slovácko, které bude mít na severu Čech co napravovat. Moravané totiž uplynulý víkend podlehli na domácím hřišti Jablonci. V tabulce sice nadále zůstávají na čtvrtém místě, to ale nemusí trvat věčně. "Zaplať pán Bůh, že prohrávají i ty mančafty, které jsou pod námi, to je taky super. Jsme zato vděční, ale už musíme začít bodovat," uvědomuje si křídelník Uherskohradišťských Milan Petržela, jenž se společně se spoluhráči radoval na jaře z výhry pouze jednou na půdě poslední Karviné.

Slovácko si zřejmě až do konce ročníku bude muset poradit bez dvou marodících hráčů - stopera Michala Kadlece a levonohého záložníka Daniela Holzera. Sklářům kvůli zdravotním potížím schází brankář Tomáš Grigar, obránci Tomáš Kričfaluši s Jakubem Horou, středopolaři Filip Havelka s Matějem Radostou a útočník Abdallah Gning. Nejistý je navíc start forvarda Mohameda Jásira.

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Ludha - Knapík, Chaloupek, Mičević - Beránek, Mareček, Jukl, Labík - Trubač - Čerepkai, Fila

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Heča - Reinberk, Hofmann, Daníček, Doski - Trávník, Havlík - Petržela, Kohút, P. Juroška - Cicilia

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.89 - 3.00 - 2.73

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
24
19
3
2
55 : 19
60
2
Slavia Praha
24
18
5
1
50 : 17
59
3
Viktoria Plzeň
24
16
3
5
59 : 28
51
4
1. FC Slovácko
24
11
5
8
33 : 28
38
5
Baník Ostrava
24
10
4
10
33 : 28
34
6
FK Mladá Boleslav
24
9
6
9
40 : 38
33
7
Sigma Olomouc
24
9
6
9
33 : 32
33
8
Slovan Liberec
24
8
8
8
35 : 36
32
9
FK Teplice
24
8
7
9
25 : 28
31
10
FK Jablonec
24
6
10
8
31 : 36
28
11
FC Hradec Králové
24
6
9
9
26 : 33
27
12
Bohemians Praha 1905
24
6
9
9
20 : 31
27
13
FK Pardubice
24
6
5
13
23 : 35
23
14
FC Zlín
24
4
7
13
28 : 52
19
15
Dynamo České Budějovice
24
5
3
16
25 : 52
18
16
MFK Karviná
24
4
4
16
23 : 46
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (184)

Přidat komentář
oli9

Dneska po dlouhé době do Teplic jako tým bez formy od kterého se nečeká výhra. Dlouhodobě na ně umíme..

Jsme zvědavý jak tým bude hrát.

Hrajem už jen 2 zápasy doma ( Slavie, Plzeň) a 4 venku.. Musíme bodovat

Přání 3 body

Reagovat
3M

Jsem na to taky zvedavej. Oba tymy bez utoku, bude to holomajzna 0:0

Reagovat
ratusek

Jako správný fajnšmekr bych měl sledovat Karvinou, ale asi dám přednost Zlínu

Reagovat
Kaspar

Zbrojovka ma sanci se dotahnout a oni to tak serou Nakonec budeme mit v lize zpet plukovnika

Reagovat
ZB 07

Reagovat
ratusek

Tak letos nic, příští sezonu z poloviny novej kádr a kdo ví jak kvalitní a budou se ve druhé lize motat dlouho o trenérovi ani nemluvím

Reagovat
Kaspar
Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Ten koment ten pes… nemuzu si pomoct, ale já vidím Ryneše tvl

Reagovat
HalaMadrid_Flx

nevím proč, ale strašně mě to rozesmálo

Reagovat
Axelrose

Zajímavé čtení

Reagovat
Salfovic

Kauza Kvasniaca

Reagovat
Salfovic

Ale jestli je ten článek pravdivý, tak Minář a spol vytunelovali Sigmu neskutečným způsobem.

Reagovat
Sosi

Tak pravda to bude, spis me prekvapuje, ze to ty roky nikdo neresil... a ze to slo i s prispenim mesta samotneho, ktere vzdy drzelo zpatecku... uprimne, po tomto je domovni prohlidka u Konecneho jasna vec...

Reagovat
Salfovic

Tak ono to přispění města nebylo zadarmo, že.

Reagovat
Axelrose

Jako nedokážu si představit, že by to někdo poslal právníkovi, aniž by to byla pravda.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Tak to je na vyšetřování PCR.

Reagovat
Sosi

A konecmoncu i to cteni o zfusovane clenske schuze ohledne vyuctovani tepla je vserikajici...

Reagovat
Uwe háže buly

Tak to je dobrý kill

Reagovat
Franta Jetel

Má někdo prosím nějaký stream na O2?

Reagovat
Chittak_LFC

Hen sodastream na CO2

Reagovat
doocetung

Taková ta klasika když ti příjde přestřel kurz na Olomouc a napálíš to tam za vše co jsi den zpět pracně vyhrál tipuju do 30. 2:0 a červená pro olmik

Reagovat
5PUR5

Reagovat
dantetomas

Kurz na redku bol zrejme vyssi

Reagovat
wwwx

Dukla Lepší hrát venkovní zápasy v Praze než v Karviný

Reagovat
ACSeRw!n

snad postup

Reagovat
5PUR5

Ty vole, ta byla přísná v Bolce. Každopádně ta herecká etuda od Singhateha byla asi to nejlepší, co zatím v lize předvedl.

Reagovat
icefish

Částečné OT: Prosím, přes jakého providera sledujete TV přes net? Nová O2 mě definitivně otrávila. Chci sledovat PL, českou ligu, evropské poháry a základní nabídku českejch kanálů, to ale není uplně stěžejní... díky za tipy...

Reagovat
ACSeRw!n

Ceskou ligu ma jenom O2

Reagovat
icefish

Diky

Reagovat
wyqinac

ja mam vodafone, na rozdil od o2 ma sport1/sport2, kde bezi evropska liga/konferencni. Ale pokud vim, tak o2 ma minimalne jeden ten canal + sport, kde bezi premier league a pak samozrejme ceskou ligu.. Zbytek maji asi stejnej

Reagovat
JackDaniels.

Ten stadion v Tepliciach nevyzera vobec zle

Reagovat
3M

Z dalky, jinak je to zel uz taky ruina

Reagovat
doocetung

Já hlavně nechápu komu přišel jako dobrý nápad postavit v 50k městě stadion pro 16k lidí pro historicky totálně průměrný klub

Reagovat
Pablos

No přeci kvůli Mistrovství světa

https://youtu.be/VRYhsnlV3BE?si=4U7h6kOrGF8H1TmS

Reagovat
oli9

Vecheta vole

Reagovat
monty25

FKVŽ prohrála gólem z penalty, slávistky ztratily výhru v derby, ani tiket mi dneska nevyšel... Tak doufám, že si u Teplic spravím chuť.

Reagovat
Pablos

Tak to rychle jdeme nakládat na Slovácko… to je tutový

Reagovat
monty25

Hm, tak už to začíná...

Reagovat
eleven11

Vymyslenej

Reagovat
monty25

Taky mi připadala dost přísná, ale z toho jednoho záběru těžko říct. Komentátor z onlajnů tvrdí, že byla.

https://twitter.com/D_Ryl/status/1769022211468267962

Reagovat
kulych

Funguje vám mobilní aplikace O2 TV?

Reagovat
mayday

Bez problémů.

Reagovat
Axelrose

Jj, v pohodě.

Reagovat
icefish

Včera několik dlouhých vypadků

Reagovat
monty25

Góóól!!! Fila parádní odpověď

Reagovat
Gelu28

Klasický Teplice - přijede "pouze Slovácko " a mají tam na většině stadionu pusto prázdno....aneb tam se chodí jen na soupeře a když se daří

Reagovat
monty25

Atmosféra ale díky sjednocenému kotli mnohem lepší než v minulosti.

Reagovat
Kepy_FCB

Baník taky není žádný terno...

Reagovat
Gelu28

není....dokud to povedou tam lidi....mně příjde že český fotbal vedou jen mocichtivý šmejdi v klubech....

FCHK - Jukl

Olomouc - Minář

Baník - Hodný majitel......dosadil tam zetáka k hovnu a podle toho to vypadá a motáme se roky v kruhu

Plzen - Šádek je šíbr...umí v tom chodit

Sparta - Nedotknutelný klub

Slavia - Nedotknutelný ubrečený klub v čele s Jardou z twiteru

Teplice -Rudolf Řepka = anděl dobra , více takových kéž by bylo v našem fotbalu

Jablonec - Míra Cinklý jaro a rozdělovač dotací

Slovácko - tam nevím jak to mají ale kauz už taky pár měli kdyby jako Synot a nyní se tam nějak motal morální odpad Minář kancléřovič

Pardubice - Tam asi ok, ale malý klub a je to znát, že je nikdo nebere vážně na poli moci

Karviná - to samé jako PCE

Liberec - Ludv Kárl...nyní mladý ucho za něj asi

Budějky - Majitel debil a dlužník

Boleslav - Klub funguje díky silné firmě ve městě

Bohemka - Rodinný klub

Zlín - bohužel taky absence moci, malý rodinný klub, Grygera taky oblíbený není moc u místních

Reagovat
Axelrose

Tak Pitter měl v době největší páry taky pár pěkných kauz. Když tedy ještě vládl hokejové Slavii.

Minimálně dvakrát si pro něj přijela zasahovka

Reagovat
ratusek

souhlas. Akorát Pitter asi není nějakej anděl

Reagovat
Salfovic

S tím Řepkou coby dlouholetým funkcionářem svazu je to taky prdel.

Reagovat
Gelu28

Řepka to právě dělal na svazu poctivě.....dyt i Pelta v těch odposlechách říká...s tím Dušínem Řepkou se nebavte.

Reagovat
3M

Hlavne Repka skoncil, kdyz nastoupil Berbr

Reagovat
Axelrose

Asi zůstali v Praze. Na SKS jich bylo dost

Reagovat
wyqinac

a stejne to byla nejvetsi navsteva ze vsech sobotnich zapasu

Reagovat
monty25

Penalta!

Reagovat
monty25

Fila Faulovaný hráč prostě nemá chodit na penaltu.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sigma Olomouc

Dnes od nás to nebylo moc povedené, bohužel Vodháněl zbytečná červená, která zápas trochu ovlivnila. Naše penalta neměla za mě být.

Reagovat
monty25

Bod je málo, už jenom vzhledem k té neproměněné penaltě. Holt mi dneska nebylo souzeno užít si vítězství.

Reagovat
meno

Mně bylo souzen kříž na tiketu, takže u mě spokojenost

Reagovat
PavlíčeQ

dnes by bylo dobry vyuzit unavy plzne po ctvrtecnim zapasu a udelat aspon bod, pak bychom mohli jit do repre pauzy s dobrym pocitem za to jak jsme zvladli vstup do jarni casti

Reagovat
meno

No čekal jsem, že tam na vás pošle osekanější sestavu

Reagovat
Mönchengladbach

Dnes se (po nešťastném utkání s Olomoucí) dá očekávat parádní hapalball s výhrou o dva a více gólů.

Reagovat
Puskas

A kdo vyhraje?

Reagovat
Mönchengladbach

Hapalball.

Reagovat
ratusek

Dnes klasika. Když to má Hapal nahnuté, tak jede ven, vyhraje a zachrání si zadek před pauzou. Pak doma s Teplicema zase ztráta a furt dokola

Reagovat
Coutinho10

tak pojďme aspoň na pár hodin na 1. místo

SESTAVA: Staněk - Douděra, Holeš, Zima, Diouf - Ševčík, Oscar - Jurásek, Jurečka, Wallem - van Buren

LAVIČKA: Mandous - Ogbu, Tijani, Zafeiris, Tecl, Schranz, Provod, Tomič, Chytil, Vlček, Zmrzlý

Reagovat
Kaspar

ten navrat na 4-2-3-1 tomu tymu zacal dost svedcit

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
monty25
Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pablos

Dobrý voják Sejk

Reagovat
Grupma

Reagovat
monty25

To mě napadlo v souvislosti s tou oslavou. Má to potenciál, co?

Reagovat
Pablos

Jo to mi došlo vzhledem k té fotce jako dobrý no

Reagovat
Losinho

liga akorát pro něj

Reagovat
monty25

Tak oni jsou na postup.

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Kde mám sledovat Baník? Když si zapnu O2TV mám všude židy proti liberci i v pořadu pardubice baník mi hraje pořád Slavia s Libercem!

Reagovat
thewall

A když klikneš na jeden z těch programů, který nabízí některý ze zápasů ligy, tak se ti dole na stránce neobjeví několik řádků z aktuálními zápasy ligy, ze kterých si můžeš vybrat ten, který chceš sledovat?

Mají to tak idiotsky udělané, že někdy si "vybíráš" jiný zápas, ale následně jde volbu upravit volbou ze seznamu, který se nabídne.

Reagovat
Grupma

Mně to nabízí jen Slavii a nějakej hokej...

Ono asi přehledné ovládání je na hovno, takže se tam nasere 3x Slavia a "když si kliknete, tak..." Tvl tohle vymejšleli rovnou v pekle, aby na to chytali sprostě mluvící duše, ne?

Reagovat
thewall

Taky musím někdy zkoušet na dvakrát i víckrát. Systém na palici.

Plus mi chybí lišta na posun do stran. Bez ní posun jen šipkama na klávesnici.

Reagovat
Grupma

Nakonec jsem to našel, ale nějak mi tam unikají ty výhody... Možná až si zvyknu. Uvidíme Díky

Reagovat
!!!OCIP_KINAB

Dík, díky tobě jsem se k tomu proklikal. asi od 19. minuty .... hledat to jak debil no....

Reagovat
Grupma

Mně to nabízí včerejší šlágr Teplic se Slováckem. To máš lepší

A když jsem dal stránku znovu načíst, způsobil jsem tím chybu serveru - jak píšou. Asi můžu čekat žalobu

Jsou to neskuečný žabaři a amatéři. Plať a nekecej.

Reagovat
Mirek na tenisu

Multidimenzi si najdi.

Reagovat
Kaspar

Co to ma byt, ze se na Fortune da vsadit u zapasu jen 1,0 nebo 2 a nejsou tam 10 a 02?

Reagovat
Kaspar

jo oni to schovali do rozklinuti nabidky, to je pekna picovina

Reagovat
Coutinho10

jasná

Reagovat
Coutinho10

Jurečka spolehlivě

Reagovat
naheCZ

Reagovat
naheCZ

Jindřich vždy s kšiltovkou

Reagovat
ACSeRw!n

Kozelball

Reagovat
Mirek na tenisu

Blažek je hrozné vemeno. Pomalý jak šnek.Proč hraje místo Pojezného ví asi jenom Hapal s Nečkem.

Reagovat
Mirek na tenisu

Teď fauloval jako poslední. Sziksay zavřel obě oči. Petřík u var si zdřímnul.

Reagovat
John Obi Mikel

Szikszay je příznivec skotského fotbalu!

Reagovat
veikko

Protože hrát s tím vemenem je mnohem větší trest než hrát v deseti.

Reagovat
5PUR5

Reagovat
thewall

To by bylo hodně přísné a na VAR to nebylo určitě, protože nešlo o zjevné pochybení (na tuto podmínku ale VAR často kašle). Hrál tělem na hraně, ale jako faul bych to nepískal. Takových soubojů s podobnou hrou tělem se odehraje za zápas více a faul se píská více či méně podle toho, jaký je přístup rozhodčího.

Reagovat
Mirek na tenisu

Pardubičák byl už za Blažkem, ten mu běžecky nestačil a postrčil ho. V Evropě by se to vesměs pískalo. Právě proto nás v pohárech vždy něco překvapí.

Reagovat
wwwx

Baník v Evropě naposledy překvapil leda tak Mogilev.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
doocetung

Kpozo je posledních pár zápasů totálně šílený, dnes má úspěšnost přihrávek tak 10% podle mě a vzadu též hoří

Reagovat
Blasphemer

Vydra to je suverénně nejhorší útočník v lize

Reagovat
naheCZ

Staněk Ale nechat hráče třikrát vystřelit

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

koledujeme si

Staněk

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Ty vole ty Pardubice si nedají nahrávku

Reagovat
ACSeRw!n

Zima ma celkem problem s adaptaci na ceskou ligu

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Nuno čomes

Jak nečekané Hlavně jak tady obhajovali těch 100 mega. Masakr.

Reagovat
ratusek

Pardubice nepoučitelné a nakonec z té situace dostaly gol

Reagovat
mrtvej ofsajd

Hrajeme naprosto šíleně.

Reagovat
naheCZ

Prvních dvacet odehrajeme naprosto suverénně a teď vypadáme naopak naprosto tragicky. Nechápu

Reagovat
bobis21

Nechápu že Chlumeckého pořád ty ligové kluby berou. Vždyť to je snad co zápas to nějaká pičovina

Reagovat
bobis21

A teda asi si při odchodu ze hřiště ještě zařídil nějaký delší trest ...

Reagovat
John Obi Mikel

Co provedl?

Reagovat
thewall

Vyřvával a vracel se z baráku opět vyřvávat směrem k rozhodčímu.

Reagovat
bobis21

Faul nějaká prasárna nebyl, ale prostě úplně zbytečná žlutá na půlce soupeře, kterou se nechá vyloučit. Pak tam řve na protihráče, na rozhodčí, ...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Normalne by me sralo, ze dostal cervenou, ze jsme mohli jit sami na golmana, ale v tomhle pripade jsem asi rad, protoze by to Vydra zase nedal.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Martin9719

No on to ten rozhodčí taky trochu zbabral, tam to pravidlově bylo spíš na 2. ŽK, pak to vypadalo že si to i uvědomuje, ale vysral se na to.

Reagovat
ratusek

Tohle nemůže už posrat ani Hapi

Reagovat
thewall

Kdybychom hráli doma, tak by to tak jisté nebylo

Jinak pardubičáci jsou tohoto odpoledne poněkud neklidní

Reagovat
Mirek na tenisu

Sziksay

Reagovat
Nuno čomes

Hapal si zkušeně uchránil flek

Reagovat
Mirek na tenisu

Teď hlavně neprohrát doma s Teplicemi.

Reagovat
Nuno čomes

Takže 0:1.

Reagovat
naheCZ

Chytil velká úleva, teď už to snad dohrajeme v klidu

Reagovat
John Obi Mikel

Chytil,

Reagovat
Mirek na tenisu

Chytil a Vyndal.

Reagovat
thewall

Dát druhý uklidňující gól nám nejde ani proti 9.

Reagovat
John Obi Mikel

Jurečkaaaa

Reagovat
John Obi Mikel

Ten člověk je herně mimo a stejně už má 13 gólů a 4 asistence, to je kouzelný.

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Prostě od přírody bombarďák

Reagovat
$$CaptainKokotko

Když si vzpomenu jak na tom byl u nás tak teď působí jak totální dřevo ale 13+4 super

Reagovat
Mass

Co sem ho viděl u vás, tak na mě působil stejně.

Reagovat
meno

9. nejlepší střelec Slavie od sezony 1993/94 na děleném místě se Součkem. 31 gólů Když dá ještě 5 gólů, tak jde na 6. místo před Pitáka a za Kuku. Předskočí Kanonýra (32), Olího (33) a toho Pitáka (35)

Reagovat
meno

Je to taky nejlepší hráč v ohledu minut na gól. Bez penalt je 4. za Kuchtou, Chytilem a Musou

Reagovat
Mass

Tak minulej rok v nadstavbě byl nezastavitelnej a sázel jeden za druhym. Letos snad deset zápasů na začátku ligy nic, spaloval šance hrozně. Teď se do toho naštěstí zase začal trefovat. A v nadstavbě od něj čekám kanonádu.

Reagovat
meno

Jo počkat, Csfotbal to ještě nemá aktualizovaný, takže je na tom jako Olí už teď

Reagovat
Losinho

nejspíš bude na cca 40 ligových gólech za dvě sezóny, na naší ligu docela úlet

Reagovat
Mass

A kdyby se jmenoval Lafata, tak s timhle doklepávánim a penaltama ještě vyhraje Fotbalistu roku.

Reagovat
JeséRodriguez

Reagovat
Mass

Není důvod k pláči, tenhle rok nebyl tak slabý jak před deseti lety, Jurečka obsadil pěkné 13. místo

Reagovat
Mass

Mmch ten Jurečka dal taky 20 gólů stejně jako Lafata v sezoně 12-13.

Reagovat
5PUR5

Oni se fakt nechají zatlačit proti 9, to je boží.

Reagovat
thewall

Plus 2 žluté za zdržování a jedna za faul.

Reagovat
Mirek na tenisu

Trapné. Proti Pardubicím s mladými, jinde odloženými hráči a Černým. Navíc nejslabší hráč, který měl v první půli vidět redku, dal gól. Hodně bizarní odpoledne.

Reagovat
ratusek

Reagovat
ACSeRw!n

Chory se zas predved oni maji proste zakaz ho vylejt

Reagovat
Martin9719

Myslíš za to jak se ho ani nedotkl?

Reagovat
veikko

Baník absolutně zoufalý výkon, ale holt soupeř byl dneska ještě o něco horší. Tvl ale když fakt vidím všechny ty Rusnáky, Blažky a jiné pseudofotbalisty, které v kádru máme, tak je to fakt strašidelné. Adediran taky kouzelný, když zpomalí brejk proti 9 jen proto, aby pak poslal hned první přihrávku soupeři, který mohl jít do nepřipravené obrany. Tahle výhra byla vykoupená hodně velkou bolestí očí.

Reagovat
Mirek na tenisu

Souhlasím ale důležité jsou body. Na způsob výhry konečná tabulka ohled nebere. Chci jít ještě na Spartu nebo Slavii. V tričku s krátkým rukávem a šortkách. Ne v péřovce a otepovačkách.

Reagovat
veikko

Jj, furt nadáváme, že i přes solidní hru se tolik nevyhrává, tak dneska to byl hnus za tři body. Jinak Šín je super, a to dneska podle mě ještě dneska to nebyl úplně jeho den. Umí zahrát líp.

Reagovat
Wyrda

Tak ten závěr nebyl o fotbalovosti, ale o hlavě. Z naši strany uplně zbytečný stres. Oči bolely z nekvality krajních beků. Taky škoda smolaře Šína, který mohl 2 góly a bylo by rozhodnuto už dávno před golem Blažka

Reagovat
Mirek na tenisu

Šín je talent od Boha. Jeho výběr místa, předvídavost, míčová technika. Jestli bude zdravý tak míří do bundesligy.

Reagovat
Wyrda

Mit kolem sebe trochu kvalitnejsi spoluhrace ... priste bude hrat niz misto riga jsem zvedav jak mu to pujde

Reagovat
veikko

Máš samozřejmě pravdu, řešíme to tady týden co týden. Ten tým potřebuje zkušeného, mentálně silného lídra do středu hřiště. Momentálně se Baník sesype strašně snadno.

Reagovat
Wyrda

Tak ale tam je to evidetni chyba vedeni ze takove hrace neprivedli, Hapala ze kdyz uz nic tak tam poslu na zaver Frydu ktery by tim lidrem byt mohl/mel

Reagovat
ratusek

Mohl, ale.působí na mě jak leklá ryba. Ale nevím, jestli umí zařvat nebo něco takového

Reagovat
veikko

Souhlasím, Frydrych působí, že už má tu kariéru za sebou.

Reagovat
ratusek

Kpozo musí po sezoně jít,.stejně jako jeden z dvojice Juroška a Ndefe. Rusnák je evidentně k ničemu. Obrana až na Pojezného potřebuje komplet překopat. Záloha je v pohodě a utok je s otazníkem. Do skládačky chybí lepší obrana a hlavně vůdčí typ. Ten chybí nejvíc. No a lepší lodivod a mohlo by to fungovat. Ale kde sehnat beky a trenéra

Reagovat
veikko

Já si nemyslím, že je to úplně na radikální řez. Kpozo měl být nadstandardní levý bek, což nenaplňuje, takže jsem taky pro změnu. Překopat ale i pravou stranu by byl možná až zbytečně velký zásah. Jinak poohlížet se vedení musí v zahraničí a hlavně ne na Slovensku.

Reagovat
srandamač

Dobrej zářez Hradce

Reagovat
Salfovic

?

Reagovat
Rothbard

OT: dění v Sigmě, jak to popisuje Kvasnica, je prý pravda, dějí se tam i horší věci, praní peněz atd.

Reagovat
Sosi

To snad ani nemohla být nepravda...

Reagovat
Salfovic

Někde výše máš obsáhlej článek.

Reagovat
Grupma

Sparta se rozjížděla pomalu, což dalo šanci Hradci, ale od 20. minuty už si Hradec neškrtl. Brima a Laci začínají Spartu přerůstat. Nenen kvalitou, ale i energií, co do toho dávají.

Sadílek není ve svém nejlepším čase... Do druhé půle doufám v Solbakena.

Reagovat
icefish

Dneska jsem byl a z tribuny - Laci neuvěřitelnej. Ta energie, pohyb, klamání tělem, bojovnost… vyhrával souboje s o hlavu vyššími hraci. Birmancevic taky super, kromě toho, jak hraje dopředu se fakt skvěle vrací…

Reagovat
Noke

Krejčí ty standartky kope parádně

Reagovat
Grupma

a ve vápně předvádí Hradec taky dobré věci.

Reagovat
pingla

Zadražil zatím dobrý výkon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele