FORTUNA:LIGA - souhrn 25. kola: Sparta, Slavia i Plzeň vítězně

16.03., 17:03, aktualizováno 17.03., 19:55
Komentáře a souhrny
Jan Kuchta (© sparta.cz)

Sparta, Slavia i Plzeň v neděli získaly tři body a upevnily si pozice na předních pozicích. Karviná vyměnila trenéra a zvládla důležitý zápas s Českými Budějovicemi, v závěru utrhla cennou výhru 2:1. Stejným poměrem uspěla i v souboji o poháry Mladá Boleslav na úkor Olomouce a přiblížila se tak Slovácku, které jen remizovalo v Teplicích. Zlín proti Bohemians dohnal dvoubrankové manko.

Sparta Praha - FC Hradec Králové 2:1

17.03.2024 18:00

Góly: 16. Veljko Birmančević, 47. Jan Kuchta - 90+5. Matěj Koubek

Hráči Sparty dali zapomenout na řadu neúspěchu z nedávné doby a ve 25. kole Fortuna ligy porazili Hradec Králové 2:1. Domácí realizační tým tentokrát nesáhl k experimentům se sestavou a v útoku vsadil na trojici mužů, která před startem utkání obstarala už 24 ligových branek. Její solidní představení proti Votrokům rozjel v 16. minutě Veljko Birmančevič a krátce po změně stran se trefil také Jan Kuchta. Prosadit se mohl i nejlepší střelec klubu Lukáš Haraslín, toho ale obral o radost ofsajd.

Lídr tabulky ve čtvrtek podle očekávání zakončil pouť evropskými poháry a před reprezentační pauzou musel zapracovat na tom, aby odčinil výbuch ze hřiště Plzně, po kterém se jeho náskok na sešívané ztenčil na pouhý bod. K tomu se sparťanům naskytl ideální soupeř, za celou éru samostatné české ligy totiž s Hradcem na svém hřišti ztratili body jen v jednom případě.

Hosté dle úvodních minut nepřijeli na Letnou pouze bránit a začátek utkání byl vyrovnaný se šancemi na obou stranách. Útočný styl s poměrně otevřenými zadními řadami se jim však stal osudným v 16. minutě, kdy Qazim Laci parádním pasem za obranu našel Tomáše Wiesnera. Ten z voleje sklepl míč do malého vápna a osamocený Birmančevič bez problémů otevřel skóre. Následně tempo hry opadlo a další velká šance přišla až v nastavení po hlavičce Martina Vitíka. Mladý stoper si skvěle naběhl za obranu a z prostoru zadní tyče vyslal pokus, jenž pouze proplachtil podél brankové čáry.

V kabině Letenských zřejmě trenér Brian Priske hráčům řádně promlouval do duše, jelikož čekal ještě aktivnější Spartu. Hned ve 47. minutě zvýšenou ofenzivní snahu potvrdil Kuchta, jenž využil soupeřovy chyby a chladnokrevně rozvlnit síť. Po následující akci si užíval gólovou radost s plnými tribunami Haraslín, když uvnitř vápna svým tradičním způsobem uklidil míč na pravou zadní tyč. Oslavy mu ale překazil videorozhodčí, kterému neunikl ofsajd Lukáše Sadílka, jenž balon sklepával. V 79. minutě vyslal Kuchta krásnou přihrávku za obranu, po níž se řítil sám na gólmana soupeře Birmančevič. Na jeho prudké zakončení z úhlu ovšem skvělým zákrokem zareagoval Adam Zadražil. V nastavení ještě zaznamenal čestný úspěch Votroků střídající Matěj Koubek, který se uvnitř pokutového území dostal k dorážce.

Sparta se tedy podle očekávání vrátila do vítězných kolejí a uhájila pozici v čele tabulky. Po reprezentační pauze zavítá do Českých Budějovic, kde se představí 31. března. Hradec ve stejný den hostí Karvinou.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Slovan Liberec 3:0

17.03.2024 15:00

Góly: 15. Václav Jurečka (pen.), 83. Mojmír Chytil, 90+1. Václav Jurečka

Slavia zvítězila ve 25. kole Fortuna ligy na vlastním hřišti nad Libercem 3:0. Sešívaní byli v úvodní půlhodině dominantním celkem, avšak prosadit se dokázal pouze Václav Jurečka z penalty. Poté ale Luka Kulenovič trefil po ojedinělém protiútoku břevno a nabudil Severočechy. Stejný hráč se pak v 65. minutě dostal do dalšího souboje s Jindřichem Staňkem, ten však famózním způsobem zneškodnil Chorvatovu střelu i následné dorážky, a tak udržel čisté konto i ve třetím ligovém klání v barvách vršovického klubu. Pražané navíc přidali v závěru dvě branky, které je minimálně na chvíli poslaly do čela tabulky.

Slavia v lize dýchala na záda městského rivala Sparty, v Evropské lize jí však již navzdory sympatické snaze nestačil dech na AC Milán. Nabitý program Pražanům tentokrát postavil do cesty Liberec, jenž střídal výsledky jako ponožky. Naposledy si na ně však hráči obuli vítězné kopačky, když přemohli Karvinou. Nehledě na to byli jasným favoritem sešívaní, kteří v minulém kole deklasovali Teplice, tabulkového souseda Slovanu.

Brzkou změnu skóre zamítnul ve čtvrté minutě včasným výběhem Olivier Vliegen, příjemce průnikovky za obranu Mick van Buren tak ve skluzu zakončit nestihl. K zemi šel ve stejném vápně ve 14. minutě David Douděra, kterému do cesty dal nohu Jan Žambůrek. Penaltu s klidem proměnil, když brankáře poslal na druhou stranu, Jurečka. S blížící se půlhodinou hry nabírali Severočeši sebevědomí a Kulenovič si po přihrávce na hranici pokutového území zasekávačkou položil obránce, následně však napálil břevno.

S podobnou vervou se k pumelici z dálky odhodlal v 56. minutě Tomáš Holeš, znovu se ale blýskl Vliegen. Po hodině hry převzal žezlo pro krále brankářů jasně Staněk, jenž proti Kulenovičovi předvedl neuvěřitelnou sérii tří reflexivních zákroků zblízka. Gólman Liberce nechtěl zůstat ve stínu sešívaného soka a o pouhé dvě minuty později sám podržel svůj tým proti Jurečkovi. Jelikož hlava Mojmíra Chytila stále není klasifikována jako nebezpečná zbraň, mohl ji útočník v 83. minutě využít k pojištění vítězství. Žolík Christos Zafeiris v nastavení ještě vymyslel gól pro Ondřeje Zmrzlého, ten ale trefil tyč, a u gólové dorážky Jurečky tak Nor nezapsal asistenci.

Slavia si tak znovu připsala triumf proti týmu ze středu tabulky. Další ligové střetnutí ji čeká po reprezentační přestávce, kdy 30. března pojede na hřiště Slovácka. Slovan vyzve téhož dne ve městě piva Viktorii Plzeň.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Viktoria Plzeň 1:2

17.03.2024 15:00

Góly: 73. Jan Chramosta - 20. Lukáš Hejda, 84. Tomáš Chorý

Plzeň porazila ve 25. kole Fortuna ligy Jablonec 2:1. V základní sestavě Západočechů se poprvé po necelém měsíci objevil Lukáš Hejda a právě ten ve 20. minutě otevřel i díky šťastné teči skóre. K vyrovnání se domácí propracovali na složitém severočeském terénu až v závěrečné třetině hry, kdy krátce po příchodu na hřiště srovnal Jan Chramosta. Ten se v sezoně 2014/2015 podílel třemi brankami na titulu Viktorie. Ani jeho trefa ovšem k bodovému zisku zelenobílých nevedla, jelikož početní převahu po vyloučení Matěje Polidara zužitkoval Tomáš Chorý. Hosté tak oslavili už šesté ligové vítězství v řadě.

Posíleni cenným skalpem úřadujícího mistra Sparty i postupem do čtvrtfinále Konferenční ligy jeli Západočeši do Jablonce. Decentní forma zelenobílých, kdy si v posledních čtyřech zápasech připsali dvě výhry a stejné množství remíz, byla nesrovnatelná s krasojízdou Plzně. Ta totiž k hrdé reprezentaci českého fotbalu v Evropě přidala i sérii pěti ligových výher v řadě, za což mohla vděčit hlavně přesné mušce Pavla Šulce.

Západočeši pokračovali v dobré herní pohodě a od úvodního hvizdu byli na hřišti nebezpečnějším týmem. Nejprve se dostal do výborné pozice po přesné přihrávce za obranu Idjessi Metsoko, jenže než si debutant v plzeňském dresu stihl připravit míč na střelu, byl zablokován jedním ze stíhajících protihráčů. Ve 20. minutě už ale viktoriáni svou další velkou příležitost proměnili. Centrovaný míč ze strany hřiště sklepnul Chorý zpět na hranici vápna, odkud Hejda bez váhání vypálil a jeho tečovaná rána s velkou dávkou štěstí přelétla za záda bezmocného Jana Hanuše. Následně se dostal do nadějné pozice uvnitř pokutového území sám český reprezentant Chorý, ovšem svůj pokus na zadní tyč příliš přetáhl.

Zelenobílí působili po změně stran výrazně lépe, a v 60. minutě byl tak trenér Miroslav Koubek nucen sáhnout po ofenzivním střídání. To o sobě hned dalo vědět, Matěj Vydra se totiž dostal do osamoceného úniku, jenže jeho střelu příliš nenamířil a prudkou ranou pouze trefil vyběhnuvšího Hanuše. Zvýšená aktivita Severočechů po změně stran hostům vůbec neseděla a po několika nedovolených zákrocích museli také lovit míč z vlastní sítě. Jakub Martinec za sebe hlavou skvěle prodloužil dalekonosnou přihrávku, kterou si zpracoval Chramosta a prudkou ranou pod břevno vyrovnal. Svou dobrou herní formu nicméně v závěru potvrdil Chorý, když prokázal čich na góly a ve správný čas na správném místě uvnitř malého vápna rozhodl o vítězství. To už hráli domácí v oslabení po vyloučení Polidara.

Jablonec tak nedokázal utnout impozantní sérii Plzně. Další ligový duel čeká zelenobílé po reprezentační pauze, 30. března vyzvou v Praze Bohemians. Viktoria přivítá téhož dne u sebe Liberec.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - Baník Ostrava 0:1

17.03.2024 15:00

Góly: 69. Filip Blažek

Hráči Baníku Ostrava zvítězili ve 25. kole Fortuna ligy v Pardubicích 1:0. V prvním dějství mohly padnout góly na obou stranách, nicméně před pauzou se tribuny ani jednou neradovaly. Po změně stran však útočníky zastoupil Filip Blažek, který dopravil prodloužený míč z rohového kopu do prázdné brány. Již třetí po sobě jdoucí venkovní vítězství Chacharů pak pojistila neukázněnost Východočechů, když se nechali vyloučit napřed Martin Chlumecký společně s koučem Radoslavem Kováčem a o chvíli později také Pablo Ortiz.

Ambiciózní kouč Kováč byl po posledním duelu značně rozezlený. V derby o východní Čechy proti Hradci totiž Pardubice předvedly, dle slov bývalého obránce, nejhorší výkon pod jeho vedením. Červenobílí tak protáhli sérii porážek na tři po sobě jdoucí duely, ve výsledkové pohodě se ale nenacházel ani Baník. Ten o uplynulém víkendu prohrál doma s Olomoucí a fanoušci vůbec poprvé veřejně volali po odvolání Pavla Hapala.

Vyrovnaný úvod mohl gólově okořenit Vojtěch Patrák, nicméně jeho ránu po slibném protiútoku zblokoval jeden z obránců, a tak se kopal pouze roh. Na druhé straně se odražený míč z rohového kopu dostal k Blažkovi, i jeho střela však skončila pouze na těle protihráče. Jasnou branku měl na levé kopačce Filip Brdička, když se probojoval k propadlému balonu, ten ale netrefil ideálně a minul. Daleko od otevření skóre nebyl krátce po odehrání půlhodiny ani Patrák. Útočník perníkářů si našel přízemní rohový kop, jenže mezi tři tyče svůj pokus nevměstnal. V závěru poločasu ještě spálil obrovskou příležitost expardubický Ewerton, jemuž rána z první vůbec nesedla.

Ani ve třetí velké šanci Patrák nerozvlnil síť. Při zakončení přímého kopu z nebezpečné vzdálenosti totiž podklouzl a jen pozdravil připraveného Jiřího Letáčka. Neúspěšně si počínal také záložník Matěj Šín, jehož hlavička z bezprostřední blízkosti nezamířila mezi tři tyče. Zanedlouho už Antonín Kinský zasahovat musel, a to znovu proti Šínovi. O chvíli později utkání po rohovém kopu gólově odšpuntoval Blažek, který uklidil prodloužený míč do prázdné klece. Vzápětí pak znovu za žlutou kartu fauloval Chlumecký, a tak šel předčasně do sprch, na což nepřiměřeně reagoval i trenér Kováč, který obdržel přímou červenou. Rozhodčí Ladislav Szikszay ale netasil červený kartonek naposledy. O dva fauly na žlutou kartu se postaral i Ortiz a tým z města dostihů dohrával v devíti.

Baník tak ve snaze uklidnit vlastní fanoušky získal na východě Čech všechny body. V příštím kole přivítá 31. března Teplice, Pardubice se představí o den dříve v Olomouci.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Slovácko 1:1

16.03.2024 18:00

Góly: 12. Daniel Fila - 11. Pavel Juroška

Fotbalisté Slovácka remizovali ve 25. kole Fortuna ligy na půdě rozjetých Teplic 1:1. Obě branky padly v rychlém sledu už v úvodní čtvrthodině, kdy nejdříve otevřel skóre unikající Pavel Juroška a o minutu později vyrovnal průbojný Daniel Fila. Domácí kanonýr ovšem po změně stran ztroskotal při exekuci pokutového kopu na Milanu Hečovi. Skláři tak neporazili klub z Uherského Hradiště už 10 střetnutí v řadě, ale přerušili alespoň sedmizápasovou sérii porážek.

Jihomoravané z pěti jarních duelů posbírali jen tři body a jejich průběžně čtvrtá příčka byla v ohrožení. Slovácko navíc netrápily jen sportovní neúspěchy, hlasitě se totiž spekulovalo také o jeho neuspokojivé ekonomické situaci. V Teplicích panovala o poznání pozitivnější atmosféra, a to navzdory vysoké prohře ze hřiště Slavie.

I přesto to ale byli právě modrobílí, kteří už v 11. minutě otevřeli střeleckou listinu. Po nákopu Marka Havlíka předvedl sprint přes polovinu hřiště Juroška, jenž si poradil s dotírajícím Štěpánem Chaloupkem a úspěšně zakončil ke vzdálenější tyči. Radost hostů ovšem netrvala ani minutu a ovace vypukly na druhé straně, když se důrazně do vápna prodral Fila, který z úhlu i díky odrazu o tyč srovnal. Na svižný úvod oba celky navázaly aktivní hrou ze strany na stranu, avšak už s minimem větších šancí. Nejvýrazněji vynikla příležitost Roberta Jukla, jehož zakončení zblokovala obrana stejně jako dorážku Daniela Trubače.

Krátce po změně stran se v dobré pozici s míčem za obranou ocitl Mohamed Yasser, nakonec však nedokázal správně zamířit a nastřelil pouze gólmana Heču. Další příležitosti přišly kolem 70. minuty, kdy nejdříve zblokovali obránci střelu Fily z otočky, o chvíli později na druhé straně Richard Ludha vyškrábnul přízemní pokus na vzdálenější tyč od Patrika Blahúta. Rozhodujícího gólu se domácí příznivci nedočkali ani devět minut před koncem, kdy si postavil míč na pokutový puntík sám faulovaný Fila, ránu do středu branky ale zlikvidoval Heča.

Teplice tak sice ztratily body, jejich domácí jarní neporazitelnost však stále trvá. V příštím kole se představí 31. března v Ostravě, Slovácko přivítá o den dříve Slavii.

Více informací k zápasu

FC Zlín - Bohemians Praha 1905 2:2

16.03.2024 15:00

Góly: 63. Antonín Fantiš, 76. Dominik Simerský - 15. Erik Prekop, 56. Ondřej Petrák

Zlín remizoval ve 25. kole Fortuna ligy na domácím hřišti s Bohemians 2:2, dlouho však byli blízko výhře hostující Klokani. Pražany po povedené první půli dostal už do dvoubrankového vedení Ondřej Petrák. Bývalý hráč Norimberku, který z důvodu zranění naskočil do prvního ostrého duelu po více než roce, skóroval jen pár vteřin po vstupu na trávník. Ševci ale nesložili zbraně a po hodině hry dvěma góly vyrovnali, přičemž jejich druhou trefu zaznamenal také jen několik sekund na hřišti se pohybující Dominik Simerský. Bohemka tak posedmé z posledních osmi ligových duelů remizovala.

Hosté byli jedním ze dvou týmů české nejvyšší soutěže, které ještě po zimní přestávce nevyhrály. Relativně blízko měli k plnému bodovému zisku o uplynulém víkendu, kdy v Ďolíčku sice dominovali v souboji s Mladou Boleslaví, ale gól nevstřelili. Ševci doma na jaře obrali o body Slavii či Slovácko, právě na zlínské Letné navíc oslavili postup do semifinále MOL Cupu.

První větší možnost měl v 10. minutě Michal Beran, jeho střela ovšem skončila jen těsně vedle levé tyče zlínské brány. Klokani se o chvíli později přece jen prosadili. Jan Kovařík narýsoval skvělou přihrávku na Erika Prekopa a ten přízemní ranou propálil Stanislava Dostála. Ševci mohli o několik minut později srovnat, avšak Antonín Fantiš nedokázal využít dobrého centru a hlavou usměrnil míč jen mimo branku Bohemians. Krátce před koncem prvního poločasu mohli jít hosté do dvougólového trháku, ale Milana Ristovského ve velké šanci vychytal Dostál.

Vršovičtí začali druhou půli podobně jako tu první, jelikož se v 56. minutě prosadil Petrák hlavou po rohovém kopu Kovaříka, pro kterého to navíc byla druhá gólová nahrávka v zápase. O sedm minut později snížil rozdíl ve skóre Fantiš, velkou měrou se na tom však podílel Jakub Černín, jenž nebojácně vtrhl do pokutového území soupeře a zlínskému útočníkovi svým centrem připravil neodmítnutelnou nabídku ke skórování. Klid mohl na kopačky Pražanům dodat Robert Hrubý, proti jeho ráně ovšem výborně zasáhl Dostál. Naopak Ševci svou příležitost využili dokonale, když se v 76. minutě po autovém vhazování nejlépe zorientoval Simerský a ranou na zadní tyč prostřelil Romana Valeše. Obrat mohl dokonat Tomáš Schánělec, avšak z blízkosti hlavičkoval nad bránu Klokanů.

Nevídaná záliba Bohemians v zisku remíz tak pokračovala i na jihu Moravy. V příštím kole přivítají 30. března Jablonec, Zlín se o den později představí v Mladé Boleslavi.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:1

16.03.2024 15:00

Góly: 8. Tomáš Ladra, 76. Solomon John - 59. Lukáš Juliš (pen.)

Mladá Boleslav si odnesla ze souboje 25. kola Fortuna ligy plný počet bodů za výhru 2:1 nad Olomoucí. Hned zkraje první půle se prosadil po pěkné útočné akci Tomáš Ladra, jenž nasměroval Bolku k první domácí výhře nad neoblíbeným soupeřem od roku 2016. Po změně stran se navíc nechal vyloučit Jan Vodháněl. Hosté přesto vyrovnali díky penaltě Lukáše Juliše, z pokutového kopu se naopak mýlil autor prvního gólu Ladra. Středočechy tak posunul na pátou příčku až zásah Solomona Johna.

Jelikož se oba celky nacházely se stejným počtem bodů na hraně nejlepší šestky, bylo jejich vzájemné klání pro zvýšení šance na účast ve skupině o titul naprosto klíčové. Ani jednomu týmu se však vstup do jarní části soutěže příliš nevydařil, neboť dosud shodně zvítězily pouze jednou. Zatímco Boleslav po výhře nad Českými Budějovicemi uhrála minulý víkend v Ďolíčku jen bezbrankovou remízu, Sigma díky dvěma zásahům Juliše porazila Baník.

Na první branku domácích nemuseli mladoboleslavští příznivci dlouho čekat. V polovině osmé minuty vyslal Jakub Fulnek přesný centr na Yusufa. Matúš Macík sice jeho pokus hlavou zastavil, následnou střelu Ladry z velké blízkosti už ale zneškodnit nedokázal. Ve 13. minutě se pak vstříc vyrovnání řítil Martin Pospíšil, skvělé vyběhnutí Petra Mikulce mu však zakončení mezi tři tyče neumožnilo. Ve 20. minutě srovnal po chybě v obraně Juliš, gólovou radost mu ovšem překazilo ofsajdové postavení. Olomouc pak dále tahala za delší konec, první půle už ale další nebezpečné situace nenabídla.

Druhá půle nezačala pro hosty vůbec dobře. Líbivý herní projev a plány Olomouce na srovnání totiž narušilo zbytečné vyloučení Vodháněla, který se po druhé žluté kartě za přerušení akce na půlce hřiště poroučel do sprch. V 59. minutě dostali Hanáci výhodu pokutového kopu po faulu na Ebrimu Singhateha. K jeho zahrání se postavil Juliš a přízemní ranou k pravé tyči poslal míč těsně mimo dosah rukavic Mikulce - 1:1. V 66. minutě měli Středočeši po faulu hostujícího brankáře k dispozici taktéž penaltu. Ladra však na rozdíl od svého olomouckého oponenta nemířil přesně a Macík jeho ránu k levé tyči polapil. Přesně o 10 minut později byla ale situace úplně jiná. John napřáhl z hranice šestnáctky a křižnou střelou poslal Středočechy opět do vedení. V posledních sekundách se síly na hřišti srovnaly, neboť Patrik Žitný byl za tvrdý šlapák vyloučen.

Mladá Boleslav důležitý duel zvládla a získala plný počet bodů. V příštím kole změří 31. března síly se Zlínem, Olomouc přivítá o den dříve Pardubice.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Dynamo České Budějovice 2:1

16.03.2024 15:00

Góly: 30. Amar Memić, 90+3. Alex Iván (pen.) - 20. Jan Suchan

Karviná na domácí půdě porazila v záchranářském duelu 25. kola Fortuna ligy České Budějovice 2:1. Hosté se ujali vedení díky brance bývalého hráče Slezanů Jana Suchana, jenž naposledy zazářil dvěma trefami proti Zlínu. Domácí, které vedl po odvolání kouče Juraje Jarábka poprvé v roli hlavního trenéra Lubomír Vlk, však utkání otočili ve svůj prospěch, když poslal Dynamo na dno tabulky v nastaveném čase druhého dějství proměněnou penaltou Alex Iván.

Jihočeši podnikli dalekou cestu do Slezska s jednoznačným cílem, a to zvítězit. S podobným záměrem nicméně vstupovali i do minulého duelu se Zlínem, proti němuž postavil trenér Jiří Lerch velmi ofenzivní jedenáctku, jenže na tři body nakonec nestačily ani dva zásahy Suchana. Ke vzájemnému souboji se upínala také Karviná, která se mohla v případě výhry odpoutat z nelichotivé poslední pozice a zároveň se zbavit role týmu s nejhorší aktuální formou.

Úvodní minuty nabídly vyrovnanou partii ve středu pole, do zakončení se celky dostávaly jen zřídka. Nejprve byl v deváté minutě blízko ke skórování Martin Sladký, jemuž do vápna posunul balon rakouský obránce Vincent Trummer, první jmenovaný však trestuhodně minul. Minela Sladkého nemusela Dynamo dlouho mrzet, ve 20. minutě se totiž po dobrém protiútoku z bezprostřední blízkosti po přihrávce Zdeňka Ondráška prosadil Suchan. Karviné se podařilo rychle odpovědět, když se k odraženému míči v malém vápně dostal Amar Memič.

Aktivnější Karviná hrozila i po změně stran. V 56. minutě se do vápna po samostatné akci dostal Martin Regáli, jenže těsně minul pravou tyč. O 20 minut později měli dvě slepené šance opět domácí. Nejprve ze střední vzdálenosti pálil Andrija Ražnatovič, jehož pokus vyrazil na roh Martin Janáček. Rohového kopu se zhostil Jiří Fleišman, který našel hlavu Martina Doležala, od níž však balon putoval pouze do zámezí. V závěru sudí Jan Všetečka vůbec poprvé v sezoně ukázal na bílý puntík, když po ruce Florenta Pouloloa odpískal penaltu ve prospěch Karviné. Veledůležitého pokutového kopu se ujal Iván, jenž střelou do levé šibenice nedal gólmanovi hostujícího celku šanci.

Karviná tedy dotáhla duel do vítězného konce a oslavila první zisk tří bodů v jarní části ročníku. Zelenobílí po reprezentační pauze zamíří 31. března do Hradce Králové, Jihočeši ve stejný den přivítají Spartu.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
25
20
3
2
57 : 20
63
2
Slavia Praha
25
19
5
1
53 : 17
62
3
Viktoria Plzeň
25
17
3
5
61 : 29
54
4
1. FC Slovácko
25
11
6
8
34 : 29
39
5
Baník Ostrava
25
11
4
10
34 : 28
37
6
FK Mladá Boleslav
25
10
6
9
42 : 39
36
7
Sigma Olomouc
25
9
6
10
34 : 34
33
8
FK Teplice
25
8
8
9
26 : 29
32
9
Slovan Liberec
25
8
8
9
35 : 39
32
10
FK Jablonec
25
6
10
9
32 : 38
28
11
Bohemians Praha 1905
25
6
10
9
22 : 33
28
12
FC Hradec Králové
25
6
9
10
27 : 35
27
13
FK Pardubice
25
6
5
14
23 : 36
23
14
FC Zlín
25
4
8
13
30 : 54
20
15
MFK Karviná
25
5
4
16
25 : 47
19
16
Dynamo České Budějovice
25
5
3
17
26 : 54
18

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (144)

Přidat komentář
wwwx

Jak jsem obecně pro to, aby se ruce v pokutovém území pískaly, tak tady bylo všechno špatně:

a) Provinilec hraje rukou těsně po tom, co nedoskočí na balon, dorovnává se po skoku a útočící hráč mu ji nastřeluje z bezprostřední blízkosti.

b) Ruka je poměrně dost u těla, odskočí mu až po kontaktu.

c) Skoro bych řekl, že před kontaktem s rukou míč Alimu přeběhne po břiše.

d) Ali stojí na hraně velkého vápna.

e) Kontaktem s míčem ještě pomůže zpracovat dalšímu útočníkovi míč do střely.

Tohle písknout v 90. minutě zápasu v přímym souboji o záchranu, to je vražda.

Reagovat
Salfovic

Hlavně ten kontakt ruky s míčem byl naprosto minimální a vůbec nic neovlivnil.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Souhlas. Tohle je picovina.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Dneska pekne vymysleny penalty. Nepiskal bych ani jednu.

Reagovat
meno

Teplice Slovácko jasná

Reagovat
John Obi Mikel

Neviděl jsem, ale jsem zvědav ke které z nich se bude vyjadřovat komise.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
5PUR5

Penalty v Bolce dobrá komedie. Singhateh se svíjí, jak kdyby mu dal Sakala pěstí. A Suchý naběhne pod Macíka ve výskoku, tak jak to asi může dopadnout?

Reagovat
$dolar$

Ty vole, ty Budějovice pěkně zariznul.

Reagovat
Salfovic

Dobrá píčovina ta penalta v Karviné. Buď byl rozodčí zaplacenej nebo v sobě nemá špetky citu pro pískání.

Reagovat
Figi

Var penaltu posvetil. A na Varu byl Zelinka.

Reagovat
Salfovic

VAR nic neposvěcuje, konečné rozhodnotí je na hlavním.

Reagovat
Figi

A navic pry byla jasna penalta, kdy zahral v prvnim polocase rukou Poulolo a nepiskala se.

Reagovat
wwwx

Tam se o tom dá bavit, ale pořád je to na hraně. Že to neodpískal ale není důvod, aby zapískal takovou šílenost v 90. minutě.

Reagovat
Zdechlina

Včera z naší hry bolely oči. Už aby byl konec sezóny. Svědík půjde za lepším a my musíme začít stavět nový tým. Horší je, že není kde brát. Mladí jsou slabí a peníze nemáme. Teda, jako máme, ale majitelé nechcou pustit chlup. No, sešup je tady. Přesně jak jsem předpovídal.

Reagovat
ACSeRw!n

tak porad hrajete prvni ligu.. muze byt i hur.. spis se divim, ze nechodi lidi

Reagovat
Zdechlina

S takovou se zase bude hrát o udržení. Možná už příští sezonu. Lidi jsou tady shnilí a rozežraní. Jsou věčně nespokojení, tady aj kdyby se vyhrál titul, tak budou remcat že se nevyhrálo o 10 bodů, že ten a ten zápas se měl vyhrát apod...

Reagovat
Sosi

To musi zacit nahore... ten tym si proste naryje hubu, Svedik to vi, mluvi o tom, ale nenadela nic, utece... jak pises, klidne pristi rok nechytnou prvni dva zapasy a sesypou se, budou radi za prostredni skupinu.... ale lidi to citi, ze to v klubu nefunguje... tam se proste musi udelat jen jeden majitel, ktery do toho posle prachy a bude rozhodovat, ve dvou je to na hovno, nikdo nechce prodelat oprotu druhymu...

Reagovat
Zdechlina

Kéž by to Zemek už pustil. ale prý ještě nechce. Věřím že Skopal samotný by se tomu věnoval víc

Reagovat
Sasha

Svedik o tom ví, ale sám za to dost může, jeho práce s mladými je zalostna. Dva majitelé žádné terno, stejně tak neochota navýšit rozpočet, ale pořád dle čísel, které snad zveřejnil na začátku sezony snad deník sport byl rozpočet v první polovině, tak nevím proč to fnukani nad rozpočtem

Reagovat
Salfovic

S kterejma mladýma, mají tam nějaké odchovance, kteří by mohli hrát ligu ?

Reagovat
mistr129

A je náhoda, že S+S (nebo tedy hlavně Slavie) pošlou hráče prakticky kamkoliv a ten tým je může koupit, jen do Slovácka jen zřídka? A nemluvím teď jen o Bolce, Liberci a dalších týmech "okolo Prahy", ale pravidelně ti hráči chodí do Budějovic nebo Baníku, jen do Slovácka ne.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Slovácko, Karviná nebo Ostrava jsou z Prahy hrozně daleko, hráčům se tam nechce

Reagovat
mistr129

No do toho Baníku ale chodí...

Reagovat
Uwe háže buly

Bo tam lítá letadlo

Reagovat
Radin

Byl si někdy na jižní Moravě? Sice je tam hezky, ale kromě Brna jsou to vesnice. Nic tam pořádně není. To musíš být patriot

Reagovat
Sosi

Tak zrovna Brno a UH jsou pekne destinace. Brno slo kulturou a gastrem neskutecne nahoru, klub samozrejme za hovno. UH pekne mesto, vyziti, okoli taky super, jen se na to musis nastavit, vinko apo d

Reagovat
Sasha

Tak nehral za něj dlouho ani Sadílek, nehral za něj Helebrand, Juroška začal spíš hrát až se zranik Holzer. To můžeme zpětně říct, že byli hráči na ligu. Ze současných těžko říct, ale přístup je pořád stejný se prodal Srubek, aby se pak tvrdili, že máme málo stoperu a kdyz nam jediny druhý stoper na ligu zbyl Holásek, který určitě potenciál má, tak tam raději nasadil Kalabišku. Určitě po odchodu Valenty by něco mohl odehrát i Kudela, ale sel hostovat. Situace v mládeži je špatná, ake problém je i v áčku, jde ti kluci nedostanou šanci

Reagovat
Sosi

Tak uprimne, mladez Slovacka je uplne marna...

Reagovat
pingla

Reagovat
Sasha

To je. Jsem nikde nepsal, že je dobrá

Reagovat
Sosi

ja nepsal, ze jsi to psal... jen je potom tezke nekde brat mlade do sestavy, pokud je tedy nechces kupovat... Slovacko melo vybornou mladez a ten A tym mel na to hrat ligu nekde uprostred jen s odchovanci. Nyni by byli na sestup, mladez na to nema.

Reagovat
Sasha

souhlas, určitě to na to, aby velká část byli mladí teď není, jen by bylo fajn vidět aspoň něco, že třeba aspoň někdo dostane šanci atd

Reagovat
John Obi Mikel

Dobrý výsledek

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ale jeden z nejhorších výkonu doma. Od 30–80 min to byla slabota, mistama az tragedie. Zachránil nas Staněk + nemohoucnost Liberce.

Reagovat
PavlíčeQ

sledoval jsem to jen po ocku ale jak mohl chory dohrat, to je mi zahadou, zumpa liga jede

Reagovat
dinss

Reagovat
wwwx

Dneska za to nemůže rozhodčí. Ale fakt hloupé chyby Polidara a Součka v rozhodujících momentech.

Reagovat
PavlíčeQ

rozhodl hrac, ktery v te dobe mel byt uz davno vyloucen, takze tvrdit ze za to nemuze rozhodci, je ponekud zavadejici

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Vysajmi hadici

Loket do obličej, provokativní slavení pod tribunou domácích, nejpomalejší střídání v historii a 3 povalování těsně před tím a mezitím řada velmi ostrých a bezohledných zákroků, to vše pod žlutou kartou a druhou nedostane. Pár měsíců jsem na fotbal nekoukal, mrknu na jeden zápas a opravdu tohle podporovat nebudu. A to vůbec nekomentuji kvalitu předváděné hry, zábavnost atd. Produkt pro dementy od dementů. Chorý, vděčný svému jménu, by měl být doživotním ambasadorem. Doufám, že ho čeká osud Radka Druláka.

Reagovat
$dolar$

Tak co chces hrat za fotbal na tom oranisti? Tam si dal prihravku po zemi a 3x se ti to po ceste odskocilo, zastavilo, nebo jinak ovlivnilo..

Reagovat
Vysajmi hadici

Jo a ještě jsem teď viděl tu "žlutou" https://www.instagram.com/reel/C4nvbPpM0GX/?igsh=b3YyMWpqZXF2ZW1h Chorého. To byla bez debat červená. Bez míče, z naštvanosti šlápnout na nohu, kolíky proti noze. K čemu pak ten VAR je. Kdyby to bylo na druhou stranu, je to minimálně 8 zápasů stopka. Kdyby aspoň ti šašci o něco hráli, ale ono ne, jsou 3. a ať udělají cokoliv, 3. také skončí a přesto to někomu stojí za ovlivňování zápasu. Nechápu. Tady u nás ale očividně netřeba chápat.

Reagovat
Vysajmi hadici

Nechápu, že občas prostě kapitáni z těch slabších klubu nezajdou po takovéhle věci za rozhodčím a nedají mu ultimátum, že pokud to neposoudí správně, odchází z hřiště. Pokud je tam VAR a ten rozhodčí nezasáhne, tak to prostě objektivně není na pokračování v zápase.

Reagovat
Mass

https://twitter.com/DenikSport/status/1769400881856872700

Tady už to tak dramaticky nevypadá.

Reagovat
Vysajmi hadici

Druhý záběr červenou potvrzuje. Kolíky napřed, bez šance hrát míč a velmi pravděpodobné přejel kolíky přes nohu. Nechápu, jak to může někdo hájit. Když to srovnám s Holešem proti AC. Ale holt se tu hraje fotbal pro burany, tak jsou lidi spokojeni, protože dostávají, co chtějí.

Reagovat
Mass

C@M tu postoval záběr z jinýho úhlu, kde to vypadá, že mu po noze vůbec nejde a je dobrých třicet čísel vedle. Mmch Černák simuluje, vůbec mu Chorý na chodidlo nešlápl. Za mě červená vůbec.

Reagovat
Firkraag

Faul jo. Ale takový normální. Nic hrozného.

Reagovat
Cotton

Hapal zas vydrží

Reagovat
Wyrda

Hapal bude do konce sezony minimalne. Miklosko poprel veskere spekulace o jeho konci bez ohledu na vysledky.

Reagovat
zorz767

Zavřel huby kritikům

Reagovat
Kepy_FCB

Akorát že vůbec, byl to otřesný humáč

Reagovat
Cotton

Jako když se člověk podívá jen na tabulku, tak to vypadá, že je na tom Baník fakt skvěle.

Reagovat
Nuno čomes

A všichni ví, proč tomu tak je…

Reagovat
thewall

Změna teď nedává smysl. Nemáme ani asistenta, který by to mohl dočasně převzít.

Jestli má Hapal jít, tak ať jde po sezóně a vedení ať v mezičase dělá vše pro angažování Svědíka.

Reagovat
meno

Dvorníka z Béčka a udělat max pro někoho zajímavého. Svědík by byl dobrej blázen vracet se potřetí

Reagovat
ratusek

Jdou zvěsti, že s Dvorníkem není moc spokojenost. Ale kdo ví

Reagovat
veikko

Tak hlavně Svědík by ten tým zásadně neposunul, tým by trpěl pořád stejným neduhem, a to je neproměňování šancí. Styl vyznávají s Hapalem relativně podobný a předpokládám, že by se zlepšila defenziva, ovšem na úkor rychlosti přechodu do útoku. Věřím, že se Svědíkem by se to 4. místo asi ukopalo na úkor Slovácka, to by se ale proboha snad mělo už i letos vzhledem k losu. Tady se ze Svědíka dělá pomalu spasitel a má méně slabin než Hapal, ale pořád je to nadprůměrný trenér tak maximálně v rámci české ligy, nic víc (navíc bez koncepční práce s mládeží, což je ale do velké míry vina Slovácka).

Reagovat
meno

Věřím, že dát Svědíkoj volnou ruku a peníze, tak hraje o 3 místo

Reagovat
veikko

V Plzni určitě Ne jako vážně, nebylo by to vůbec jisté. On se v naší lize nikdy přes to čtvrté místo nepřehoupl, ačkoli samozřejmě to bylo dáno kvalitou týmů, ve kterých působil. Je to dobrý trenér, ale ta jeho aura je podle mě hodně přehnaná.

Reagovat
Kepy_FCB

Falešná výhra, proti 9 se bojíme o výsledek Hanball

Reagovat
Zdechlina

I takové výhry se počítají

Reagovat
Coutinho10

výsledek hodně zkresluje, protože Liberec hrál dobře a na 2. gól jsme se dost načekali a i Staněk musel podržet, takže jenom potvrzení, jak se všichni podivovali, že to bylo správný řešení...Mandous by takto nepodržel a ani by mu to nebylo vyčítaný, ale Staněk je schopný podržet a to je ten rozdíl

Reagovat
meno

Nevím jestli je Staněk nebo Chytil kup sezóny, ale jsou oba naprosto skvělí

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Mass

Staněk chytil dobrou šanci, ale říct že by to Mandous neměl je spekulace. Jinak asi jo, spíš ten zápas vypadal na 2:1 než na 3:0, když bych to bral herně, Liberec tam měl v druhý půlce dobrou pasáž kdy Slavii přitlačil.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Herne jsme byli velmi spatni. Pomali, spoustu chyb. Nektery pasáže působily az komicky, když jsme treba třikrát po sobe zkazili rozehrávku a nemohli se dostat za půlku.

V kontextu tohoto zapasu působí pozvánka do repre pro Zimu dost zvláštně...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
naheCZ

prvních dvacet minut jsme je ani nepustili k míči, skvělé napadání a pohyb. V druhém poločase pak úplný opak. A Kulenovič si Zimu totálně mazal na chleba, ještě že zakončuje jako Tecl

Reagovat
Cotton

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ale pamatuju si zápasy za Mandouse, kdy třeba dostal góly, ale těch zásadních zákroků, který tě podrželi, tak těch bylo minimum nebo takto, určitě míň než dodává Staněk

Reagovat
Losinho

Mandous nic moc navíc nechytal, tak to prostě je.

Reagovat
Nuno čomes

Jak víš že by nepodrzel?

Reagovat
Coutinho10

viděl jsem předchozí zápasy (před Staňkem)...zkrátka větší jistota je Staněk než Mandous

Reagovat
Losinho

úplně neporovnatelný gólmani, jeden pro týmy o titul, druhej tak pro tu Olomouc.. nedá se nic dělat

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
C-M@ster

Ten "faul Chorýho" - v 9. sekundě tohoto videa je vidět, že borce trefil lýtkem...

https://twitter.com/DenikSport/status/1769400881856872700

Ale tolik pláče od deluded Pražáků...

Reagovat
Mass

Chorý za tu simulaci Černáka dostal aspoň kartu?

Reagovat
C-M@ster

Chorý dostal žlutou a hned je z toho mezinárodní spiknutí cechu rozhodčích, co Chorýho odmítají vylučovat kvůli paktu z roku 2012.

Reagovat
Mass

Narážku, že Chorýho odmítají vylučovat sem tu snad viděl jen od jednoho uživatele, který takto komentuje všechny aspoň trochu sporné zákroky hráčů Slavie a Plzně, kde sou ty řeky pláče Pražáků? Nepodlehl si kognitivnímu zkreslení?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Kaspar

Ten Horky tvl, kdykoliv na Twitteru narazim na nejakou jeho fotbalovou reakci Mi prijde, ze on se hrozne snazi byt druhy Pecene, ale je to od nej casto sileny cringe

Reagovat
Mass

Twitter nesleduju.

Reagovat
C-M@ster

Noo, na me to tam vyskocilo...

Ja rozumim, ze Chorý moh uz v minulosti ziskat cervenou... ale zrovna dneska a zrovna toto, kde by to bylo na urovni slavisticke cervene s Milanem...

Reagovat
Mass

No právě sem se divil, proč sleduješ na twitteru nějaký "pseudoodborníky". To jako kdybych po každym zápase Slavie hledal, co si o tom myslí třeba eRwin nebo Rizek, 100% objektivní ef. komentátoři.

Jinak Chorý už má takovou auru, vůbec bych se nedivil, kdyby komise zkoumala tu dnešní penaltu na Douděru, už jen proto, že to je Douděra.

Reagovat
Salfovic

Dementi Faul na žlutou.

Reagovat
PavlíčeQ

to ale nebylo jen o tomhle zakroku

Reagovat
Losinho

Proč Pražáků?

Reagovat
Mass

Tak pokud viděli jen záběr z tohoto úhlu, tak se jim nedivim. https://www.instagram.com/reel/C4nvbPpM0GX/?igsh=b3YyMWpqZXF2ZW1h

Reagovat
JarousFCB

Skoro se až stydím za ty tři body...

Reagovat
doshcz

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
ratusek

Reagovat
frankiefcb

no plus mě děsí, jak je ten zbytek oproti Top3 úplně tragický. Že i my s tou mizérií, co hrajeme jsme dva body za 4.

Reagovat
doshcz

uvidime v predkolech jak moc spatny nebo dobry je ten zbytek za top 3 no

Reagovat
ratusek

Navíc jak tu někdo psal, že uspěchy top3 v Evropě pomůžou celé lize. Naivní představa. Ty nůžky se spíše rozevírají

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Svářeč

Může mi někdo znalejší fotbalu vysvětlit ten hype kolem Kováče? Jako nevím, fakt bych neřekl, že by s Pardubicemi předváděl nějaké zázraky, které by ospravedlnili jeho chválu, kterou pořád někde slyším. Víceméně hrajou to, na co reálně mají. Často slyším Kováčovo jméno spojovat s angažmá ve výrazně lepších klubech, ale když se podívám, jak často nervově nezvládá trénování Pardubic (kde přiznejme si asi není takový tlak na výsledky, v porovnání s lepší kluby)... tohle není poprvé, co u něj vidím nějakou takovou hloupost jako dneska je výlev za červenou.

Reagovat
Salfovic

Je mladej a progresivní.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nadržený šimpanz

Bejvalej dobrej hráč, sympaťák, relativně mladej....to lidem stačí, trenérský kvality nikoho nezajímají

Reagovat
doshcz

zlepsuje hrace, dava prostor mladejm a snazi se s nima hrat fotbal bez nejaky divokyho odkopavani mice.. za me to urcite zatim neni treba na nasi top3 ale kdyz ho porovnas s tema trenerama co se tu v lize furt tocej dokola, tak je to v podstate zazracny kouc

Reagovat
Salfovic

dava prostor mladejm

Jako kdyby měl v Pardubicích nějak na výběr.

Reagovat
r.mrazik

po dnesku snad na vindahla nikdo prskat nebude...

Reagovat
Bakary3

Tak... Děláš to s onanou jinak?

Když chybuje, dáš mu čoud, že stojí za hovno a nemá v MU co dělat, když zachyta, bereš to jako konečně něco chytil.

Až zas pustí nějaký smudly, kritika opět přijde, protože podle těch lidí prostě na Spartu nemá kvalitu a bude to opět zmiňováno, úplně normální.

Reagovat
r.mrazik

No...však ano.

A proto píšu, že po dnešku snad na něj nikdo prskat nebude

Reagovat
Bakary3

Tak protože ty jsi z těch, kteří se ho tu zastávají, tak to čtu spíš jako rejpnuti do těch, kteří se teď neozvou, že zachytal dobře

Reagovat
r.mrazik

velky problem s nim nemam

chyba s betisem me srala,ale jinak mi prijde hodne slusny...po tech vsech Hecich a Holcich je to fajn

Kovar byl lepsi,ale taky proto hraje BL

Reagovat
Bakary3

Chápu, že laťka třeba nebyla moc vysoko, mně přijde takový průměrný. Byl by super dvojka

Reagovat
r.mrazik

latka od Kovare vysoko byla, predtim moc ne...osobne s nim zadny velky problem nemam

Reagovat
ACSeRw!n

hodne slusny bych nepouzival.. je to prumernej golman s nadprumernou rozehravkou

Reagovat
r.mrazik

prumerny je Holec nebo Heca...a to je Vindahl rozhodne nad nimi

Reagovat
ACSeRw!n

Holec a Heca jsou kalamita asi mame trosku jiny naroky

Reagovat
r.mrazik

asi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
$dolar$

Jo, on totiz jeden povedenej zapas rozhoduje o kvalitach golmana.

Reagovat
r.mrazik

fakt? a to nekde pisu?

Reagovat
srbic13

zato jeden nepovedenej evidentne rozhoduje

Reagovat
$dolar$

jeden?

Reagovat
Moshe Dajan

jasně...tohle známe

Reagovat
Radin

Dnešní doba. Gólman co umí nohama, sice neumí moc rukama, ale neva :D Ne vážně je to průměrák. Třeba do Staňka má daleko..

Reagovat
r.mrazik

vcera chytal skvele

Stanek je uplne jiny level ze jo...a proto chyta ceskou ligu

Reagovat
Bakary3

No, je, no

Reagovat
Bakary3

Představ si, že i mezi hráči ve stejné lize jsou často značne rozdíly.

Nakonec, to už jsi snad poznal i sám, když jsi říkal, že Holeš a sáček jsou kvalitativně šul nul

Reagovat
naheCZ

Nehledě na fakt, že prostě jsou vždy různé příběhy. Plzeň šla pak dolů, Staňkova forma se trošku propadla společně s tím a pak ho dostalo ještě zranění. Nebýt toho všeho, tak jsem přesvědčen, že už byl v zahraničí.

Reagovat
Salfovic

Kdyby zazářil v LM, tak by už v zahraničí byl, ale to se nestalo.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
r.mrazik

jestli si nekdo mysli,ze stanek je jiny level,tak je blazen

ale vlastne to od sesivek neprekvapuje

motat do toho holese a sacka je pak uz totalne mimo misu

Reagovat
Bakary3

Tak jsem asi blázen, ale tys tehdy s holesem x sáčkem blázen nebyl a byl jsi geniální

Argumentovat klubovou příslušnosti, čímž chceš asi prokázat svoji pravdu, to mě u TEBE nepřekvapuje

Reagovat
r.mrazik

tak do prestupu do slavie Stanek o levely vys nikdy nebyl...asi z nej jindra udelal delo

tak me u tebe taky neprekvapuje mraky veci

Reagovat
Bakary3

Aha, si nějak nevybavuju, že by vindahl předvedl tak dominantní výkony jako Staněk, když výrazně pomohl Plzni do LM

Takže i s tím obdobím před Slavii jsi mimo a zase jen prokazujes, že neumíš diskutovat jinak než neustálým odkazováním na klubovou příslušnost.

A řeč byla o tom, že má vindahl do Staňka daleko, o nějakých levelech tu mluvíš jen ty, tak si to někdy přečti pořádně

Reagovat
r.mrazik

jj, protoze levely a mit daleko je velky rozdil

ale v pohode, Stanek je ted nejlepsi co je ve Slavii...dal to nema smysl ty diskutere

Reagovat
Bakary3

No ze by byl nejlepší, když je ve Slavii, to jsem přesně nenapsal, protože ve Slavii samozřejmě nestihl ukázat to, co v Plzni, a to měl ještě před přestupem kvůli zranění útlum.

Ale nemá, no, protože ty si z toho prave vydedukujes vždy to, co se ti hodí (a co vůbec neodpovídá tomu, co ti kdo píše)

Reagovat
$dolar$

Toho vubec neres. Pro nej je vsechno ve Sparte nejlepsi. Pritom Vindahl byl tragickej i v Norimberku.

Reagovat
r.mrazik

presne tak

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Sáček byl podle raráška lepší než Souček.

Reagovat
srbic13

boj s vetrnymi mlyny. tady ti kritici se stejne na zapasy Sparty nedivaji... a je zbytecny jim to vysvetlovat

Reagovat
r.mrazik

vzdycky to pobavi

Reagovat
veikko

Bože, jak moc špatné výkony museli hráči toto kolo podat, aby se v sestavě kola objevili tři hráči Baníku (Blažek, Lischka, Ewerton)?

Reagovat
Bakary3

Který slavně porazil Pardubice v 9 mužích bez trenéra

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele