FORTUNA:LIGA - preview 26. kola: Pražská S jedou ven

08.04.2023, 10:17, aktualizováno 09.04.2023, 09:00
Previews

Na půdách soupeřů se v neděli představí dva hlavní kandidáti na titul - Slavia cestuje do Mladé Boleslavi, Sparta jede do Pardubic. Rozjetí Bohemians 1905 nastoupí v Olomouci, ze sestupového soudku je utkání České Budějovice - Teplice...

Dynamo České Budějovice - FK Teplice

neděle 16:00

Dva celky namočené do bojů o záchranu se střetnou v neděli odpoledne v Českých Budějovicích. Zatímco domácí už jsou ale dá se říci z nejhoršího venku, Teplice se stále nacházejí na barážových pozicích.

Jihočeši na jaře totiž pravidelně vítězí na domácí půdě. Ze šesti soutěžních zápasů tam zvládli oba pohárové a tři ze čtyř ligových, a to včetně střetů se Slavií a s Baníkem. Sráží je naopak venkovní bilance, zářným příkladem budiž zkušenost z minulého víkendu, kdy po rychlém Havlově vyloučení schytali ve Zlíně debakl 5:1.

Pro skláře byl naopak poslední zápas vysvobozením, vůbec poprvé na jaře totiž dokázali zvítězit a rozšířit tak sbírku do té doby pouhých dvou bodů. Díky Hybšově penaltě totiž zdolali Hradec Králové poté, co ustáli téměř celý poločas dlouhé oslabení. Venku každopádně nedokázali bodovat již osmkrát v řadě, naposledy se tak stalo remízou v Brně v polovině září!

Domácím bude chybět v neúspěšném pohárovém semifinále se Spartou vyloučený Králik, na straně hostí se ze stejného důvodu neúčastní Jásir, dále také zranění Dramé, Knapík a Radosta.

České Budějovice - pravděpodobná sestava:
Šípoš - Broukal, Havel, Čoudek - Sladký, Čermák, Hora, Skovajsa - Hellebrand, Potočný - Škoda

FK Teplice - pravděpodobná sestava:
Grigar - Mareček, Chaloupek, Mičevič - Vondrášek, Trubač, Kučera, Jukl, Hybš - Žák, Gning

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.85 - 3.72 - 4.32

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha

neděle 16:00

Tři zápasy, dva body. Taková je bilance z nedávných zápasů Slavie na hřištích soupeřů. Zlepšit se to bude snažit na úkor svého oblíbeného soupeře, venku proti Mladé Boleslavi totiž vyhráli šestkrát za sebou.

Schválně zde není napsáno, že se jim tak daří přímo v městě automobilky, tam totiž ve dvou posledních zápasech senzačně prohráli. Soupeřem jim ale tehdy byl azylant z Hradce Králové, nikoliv mladoboleslavský klub. Ten doma proti sešívaným kromě výše zmíněné bilance šesti porážek v řadě navíc již pětkrát po sobě nedokázal skórovat. Naposledy v srpnu 2021 zvítězili hosté 0:2 po gólech Kuchty a Schranze, mezitím se ještě nechal vyloučit Smrž. Mimochodem, v součtu s utkáními v Edenu Slavia vyhrála již čtrnáct vzájemných střetů v řadě, ten první v této sezoně ale nebyl jednoduchý. Po rychlé Jurečkově trefě se nechal vyloučit Oscar, z následné penalty srovnal Skalák. Vítězný gól vstřelil v závěru první půle Lingr.

Středočeši se nadále drží ve středu tabulky na dostřel elitní šestce, přestože na jaře z devíti utkání zvítězili jen dvakrát. Naposledy si alespoň připsali cennou remízu, když na svém hřišti uhájili bezgólovou remízu proti obhájci titulu z Plzně. Ránu v boji o první místo tak mohou během dvou víkendů uštědřit dalšímu soupeři.

V podání červenobílých jsou domácí a venkovní výkony jako noc a den - zatímco doma jsou v celé sezoně stoprocentní, na výjezdech během posledních dvou měsíců ani jednou nevyhráli. V Teplicích i Liberci remizovali, mezitím ještě podlehli Českým Budějovicím. Nyní za sebou navíc mají náročný pohárový duel. Proti Bohemians dvakrát prohrávali po gólech Prekopa s Hálou, poprvé dokázal srovnat Douděra, podruhé v sedmé minutě nastavení Lingr. V prodloužení pak rozhodl o konečném výsledku 3:2 Jurečka.

Domácí mužstvo pro zápas nemůže počítat s Ekpaiem a Tomićem, jimž start zakazuje dohoda klubů o hostování. Disciplinární trest si odbudou Suchomel se Škodou, zranění zase trápí Vaníčka s Vojtou a Šimkem. Poslední jmenovaný by i tak mohl naskočit. Na straně hostí nemůže kvůli předchozímu vyloučení naskočit Olayinka, vinou zdravotních potíží pak Ewerton, Hromada, Ogbu, Provod, Bořil a Mandous.

Utkání v Mladé Boleslavi začíná s nedělní šestnáctou hodinou, dozorovat na něj bude jako hlavní sudí Jan Machálek.

FK Mladá Boleslav - pravděpodobná sestava:
Šeda - Kubista, Karafiát, Suchý - Skalák, Mareček, Dancák, Matějovský, Fulnek - Kušej, Ladra

Slavia Praha - pravděpodobná sestava:
Kolář - Masopust, Ousou, Holeš, D. Jurásek - Ševčík, Oscar - Lingr, Zafeiris, Schranz - Van Buren

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.05 - 4.61 - 1.46

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905

neděle 16:00

Olomouc i Bohemians za sebou mají nepovedené zápasy s pražskou Slavií. Zatímco Sigma sešívaným podlehla v lize, "Klokani" v Edenu padli po velkém boji v semifinále národního poháru. Zlepší si některý z mančaftů reputaci ve vzájemném klání?

Hanáci před týdnem inkasovali od Slavie čtyřikrát, a proti Bohemians se tak budou chtít předvést v lepším světle. "Čeká nás jedno ze stěžejních utkání tohoto období. Do konce základní části zbývá pět utkání, z toho tři hrajeme doma. Bohemians určitě nejsou v tabulce tak vysoko náhodou. Trenéra Veselého znám už z doby, kdy jsme hráli proti sobě v divizi. Má svou fotbalovou vizi. Bohemians hrají dobrý intenzivní fotbal. Mají dobrý kádr a teď se jim daří. Ale my do toho půjdeme naplno, pochopitelně chceme vyhrát," uvedl asistent hlavního trenéra Olomouce Jiří Saňák.

Bohemians vzdorovali sešívaným statečněji a nedobrovolně se vzdali až po prodloužení středečního zápasu. "Vyřazení v poháru se Slavií nás hodně bolí, ale na hráče jsem hrdý. Teď nás čeká důležitý zápas v Olomouci, která je naším přímým konkurentem v boji o šestku. Náš cíl je šestka, tím se netajím. Je to legitimní cíl a myslím si, že naprosto správný. O čtvrtém místě nechci mluvit, bylo by to velkohubé, byť na něm jsme," řekl kouč Klokanů Jaroslav Veselý.

V Olomouci Bohemians nepomohou zranění středopolaři Jan Morávek s Ondřejem Petrákem. Hrát nebude ani obránce Jan Shejbal, nejisté jsou starty tvořivého Aleše Čermáka a útočníka Davida Puškáče. Sigma postrádá stopera Víta Beneše, záložníky Jana Fortelného s Jiřím Spáčilem a forvarda Jakuba Přichystala. Teprve před výkopem nedělního klání se rozhodne, jestli budou k dispozici zadák Lukáš Vraštila a útočník Antonín Růsek.

Sigma Olomouc - pravděpodobná sestava:
Macík - Chvátal, Pokorný, Greššák, Zmrzlý - Breite, Ventúra - Navrátil, Pospíšil, Vodháněl - Chytil

Bohemians Praha 1905 - pravděpodobná sestava:
Jedlička - Hůlka, Křapka, Vondra - Köstl, Beran, Jánoš, Kovařík - Prekop, Matoušek - Drchal

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.08 - 3.52 - 3.62

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

FK Pardubice - Sparta Praha

neděle 19:00

Pardubice udělaly za poslední týdny značný kus práce, proti Spartě to ovšem nebudou mít jednoduché. Nejen že je bude čekat tým s nejlepší formou v lize, avšak vedle toho si budou muset poradit i bez několika opor. Jak Východočeši zvládnou nelehký úkol?

Zatímco na podzim prohrávaly jeden zápas za druhým, v kalendářním roce 2023 podlehly Pardubice pouze třem soupeřům. Díky tomu již nesídlí beznadějně na dně tabulky, nýbrž jsou reálně ve hře o udržení v nejvyšší soutěži. Další krok ke splnění stanoveného cíle ale bude pro Východočechy složitý. Na nový stadion u řeky Labe totiž dorazí rozjetá Sparta.

Právě z pražské Letné navíc v Pardubicích hostuje brankář Florin Nita. Ten na východě Čech podává dobré výkony, avšak proti Spartě se dle pravidel nemůže postavit. A aby toho nebylo málo, budou domácí dost možná postrádat i neméně důležitého útočníka Pavla Černého. Vedle zkušeného fotbalisty jsou kvůli zranění nejisté také starty jiného forvarda Davida Hufa a pravého beka Dominika Kostky. Na marodce Pardubic pak dál zůstávají záložníci Tomáš Solil s Dominikem Marešem.

Jen tak se ale Východočeši určitě nevzdají. "Na domácí půdě jsme prohráli jen se Slavií. Znovu je vyprodáno, fanoušci nám tedy opět pomohou. Jestli chceme myslet na úspěch, musí každý hráč podat nadstandardní výkon. Také si musíme dát pozor na standardní situace, protože ty má Sparta skvělé. Věděli jsme, že za devět kol nebudeme pryč z barážových pozic. Jsme rádi za to, kde jsme, protože jsme se bodově dotáhli na Zlín. Musíme zachovat klid a nepanikařit. Pořád jsme ve hře, což je pro nás nejdůležitější," řekl trenér Pardubic Radoslav Kováč.

Spartě se vedle ligy daří také v MOL Cupu, v němž si po středečním postupu přes České Budějovice zahraje finále proti nenáviděné Slavii. Se sešívanými bojují Letenští také o ligový trůn. Ještě před očekávaným pražským derby ale potřebuje uspět na východě Čech. "Klíčem bude nepustit je do jejich hry. Jedeme pro tři body, ale jakým výsledkem to bude, je úplně jedno. Moc se těším na nový stadion Pardubic, líbí se mi. Doufám, že naše premiéra tam bude vítězná. Jsme ve hře o titul. Jestli v ní chceme být dál, musíme co nejvíc vyhrávat," prohlásil asistent hlavního trenéra Sparty Luboš Loučka.

Letenským budou v Pardubicích chybět záložníci Lukáš Sadílek s Jakubem Janktem, kteří si odpykají trest za čtyři obdržené žluté karty v sezoně. Zraněný zůstává křídelník Jakub Pešek, o nasazení pravého beka Jana Mejdra se teprve rozhodne.

FK Pardubice - pravděpodobná sestava:
Markovič - Icha, Vlček, Hranáč, Chlumecký - Vacek - Darmovzal, Hlavatý, Janošek, Helešic - Krobot

Sparta Praha - pravděpodobná sestava:
Kovář - Vitík, Sörensen, Krejčí - Wiesner, Laci, Kairinen, Zelený - Čvančara, Kuchta, Haraslín

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 8.23 - 5.19 - 1.37

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Slovan Liberec - FC Trinity Zlín

sobota 16:00

Před týdnem se zlínští "Ševci" dočkali teprve druhé jarní výhry. Nyní by v Liberci rádi ukončili již přes rok a půl trvající čekání na venkovní vítězství. Domácí Slovan ovšem rovnež bude potřebovat uspět, neboť stejně jako Moravané bojuje v prvé řadě o udržení v nejvyšší soutěži.

Díky výhře 5:1 nad českobudějovickým Dynam se Zlín alespoň o skóre odlepil ze dna tabulky. Vyhráno však v této sezoně ještě nemá. "V minulém kole se nám povedl domácí zápas s Českými Budějovicemi a rádi bychom na to navázali i v Liberci. I přes vysokou výhru jsme ale našli v naší hře rezervy a pracovali jsme na jejich odstranění. Základem úspěchu musí být opět maximální nasazení a čistá hra. Věřím, že jsme schopni dovézt domů tři body," řekl kouč Pavel Vrba o úkolu svých svěřenců.

Slovan je na tom v tabulce přece jen o něco lépe, na desátém místě si ale taktéž nemůže moc vyskakovat. "Chceme do zápasu přenést týmovost a soudržnost z posledních dvou utkání, plus musíme zlepšit řešení v ofenzivní fázi. Doufáme, že už bude lepší počasí, což pomůže terénu na našem stadionu. Snad předvedeme výborný výkon a získáme doma všechny tři body," uvedl trenér Liberce Luboš Kozel, jehož tým čeká na vítězství už sedm ligových střetnutí.

Vedle dlouhodobě zraněných obránců Theodora Gebre Selassieho s Michalem Fukalou a záložníka Denise Višinského se proti Zlínu nepředstaví ani levý bek Severočechů Dominik Preisler, který se před týdnem nechal vyloučit během zápasu s ostravským Baníkem. Lepší se zdravotní stav jiného zadáka Jana Mikuly, nicméně jeho víkendový start zůstává nejistý. "Ševci" budou dál postrádat disciplinárně potrestaného obránce či záložníka Martina Filla.

Slovan Liberec - pravděpodobná sestava:
Vliegen - Plechatý, Prebsl, Purzitidis - Ndefe, Červ, Valenta, Doumbia, Mészáros - Olatunji, Tupta

FC Trinity Zlín - pravděpodobná sestava:
Rakovan - Cedidla, Simerský, Procházka, Čanturišvili - Dramé, Hlinka, Hrubý, Vukadinovič - Balaj, Kozák

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.91 - 3.57 - 4.21

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

1. FC Slovácko - Baník Ostrava

sobota 16:00

Ze dvou venkovních zápasů po reprezentační pauze vybojovalo Slovácko jediný bod. Doma se ovšem Moravanům na jaře daří, což budou chtít potvrdit také proti Baníku. Ten v posledních týdnech strádá a o tříbodovém zisku už dlouho neslyšel.

Po porážce na hřišti Bohemians a remíze v dohrávaném zápase v Jablonci se hráči Slovácka jistě těší, až se zase představí doma v Uherském Hradišti. U řeky Moravy je o body naposledy na začátku února připravila olomoucká Sigma. Především díky vynikající domácí formě se mužstvo trenéra Martina Svědíka probojovalo v ligové tabulce na průběžné páté místo a bojuje o návrat do evropských pohárů.

Své postavení hodlá Slovácko uhájit také proti Baníku. "Čeká nás třetí zápas v šesti dnech, ale na podobnou zátěž jsme zvyklí z podzimu. Z Jablonce jsme přivezli bod, ale měli jsme našlápnuto ke třem. Duel s Baníkem bude mít jistě skvělou diváckou kulisu od obou táborů. Jsem přesvědčen, že utkání zvládneme. Musíme si dát pozor na jejich ofenzivní sílu. Jejich ambice jsou úplně jiné, než na na jakém postu jsou v tabulce. Pojedou k nám bodovat a tím to bude pro nás těžší," řekl Svědíkův asistent Jan Palinek.

Také Ostravané před zahájením probíhajícího ročníku jistě toužili po útoku na pohárovou Evropu. Průběh sezony je ovšem vyvedl z říše snů. Baníku nepomohla ani trenérská rošáda a zdá se, že i pozice kouče Pavla Hapala je zápas od zápasu ve větším ohrožení. Není se co divit, místo umístění v první polovině tabulky bojují Slezané o holé přežití v nejvyšší soutěži.

Baník na Slovácku rozhodně nebude favoritem, přesto by rád po dvou měsících zvítězil. "Bude hrozně důležité, jak k tomu zápasu přistoupíme po běžecké stránce. Pokud budeme se Slováckem v neustálém pohybu, pak to může být trošku výhoda. Trenér Svědík vynechal ve středu některé hráče ze sestavy jako třeba Petrželu nebo Kim Seung-bina a asi je chystá na naše utkání. Ale musíme se soustředit sami na sebe. Budeme se snažit prolomit střeleckou smůlu, protože šance máme, ale nejsme schopni vstřelit branku," uvedl Hapal.

Slezanům dál schází obránci Michal Frydrych s Davidem Lischkou i záložníci Ladislav Takács s Danielem Tetourem. Slovácko bude postrádat středopolaře Michala Kohúta s Danielem Holzerem. Levý bek Merchas Doski se zranil ve středu v Jablonci a není jisté, zda se do soboty stihne dát do pořádku.

1. FC Slovácko - pravděpodobná sestava:
Nguyen - Reinberk, Hofmann, Kadlec, Kalabiška - Daníček, Havlík - Petržela, Trávník, Sinjavskij - Mihálik

Baník Ostrava - pravděpodobná sestava:
Letáček - Juroška, Bitri, Pojezný, Šehič - Cadu, Šín, Kaloč, Klíma, Plavšič - Tijani

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.83 - 3.62 - 4.57

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Zbrojovka Brno - FC Hradec Králové

sobota 16:00

Pětice týmů nedokázala za poslední čtyři zápasy zvítězit, přičemž dva z nich se střetnou v sobotu v Brně. Zbrojovka již namočená do bojů o záchranu hostí Hradec Králové, který namísto boje o poháry bude mít co dělat, aby se udržel v desítce a sestupové starosti se mu vyhnuly.

Moravané za celé jaro dokázali zvítězit jen v jednom z deseti soutěžních utkání. Po remíze s Bohemians a dvěma týmy nacházejícími se ve spodních patrech tabulky přišly porážky od rozjetých týmů. Proti Jablonci i Spartě přitom dokázali skórovat jako první, jenže soupeři dokázali zužitkovat svých kvalit a nepříznivý stav otočit.

"Vidím na hráčích, že jsou koncentrovaní a odhodláni porvat se o vítězství. Už ho potřebujeme. Víme, v jaké jsme situaci, rozebírali jsme to se staršími hráči u nás v kanceláři při pohovorech. Cítím v týmu soudržnost, to je podstatné, mají ode mne slíbenou odměnu. Teď je pro nás každý zápas klíčový, stejně tak bude ten další. Na Spartě jsme nepropadli, byli jsme důstojným soupeřem a od toho se můžeme odrazit i v duelu s Hradcem. Je to soupeř mimo první šestku, s námi srovnatelný a o to důležitější bude v něm bodovat," zdůrazňuje trenér Richard Dostálek.

Votroci od zimní přestávky sestřelili pouze dvě velká jména v podobě Plzně a Baníku, kromě toho také výrazně paběrkují. Rovněž oni od začátku března hráli neúspěšně s Jabloncem a Spartou, kromě toho si přivezli bod ze Zlína, ale naposledy odjeli s prázdnou z Teplice. A to přesto, že téměř celou druhou půli hráli přesilovku.

Zbrojovce v zápase nepomohou zranění Endl s Pachlopníkem, na straně hostí nepustí disciplinární tresty do hry Kučeru s Kodešem, zranění zase Čiháka a pravděpodobně ani Ševčíka.

Zbrojovka Brno - pravděpodobná sestava:
Berkovec - Hrabina, Šural, Tijani, Divíšek - Texl, Falta - Alli, M. Ševčík, Granečný - Řezníček

FC Hradec Králové - pravděpodobná sestava:
Bajza - Klíma, Čech, Leibl - Gabriel, Rada, Smrž, Harazim - Kubala, Vašulín, Ryneš

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.67 - 3.17

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Viktoria Plzeň - FK Jablonec

sobota 19:00

Zatímco na podzim to byla pro Plzeň fantastická jízda, a naopak v podání Jablonce trápení, nyní se role kompletně obrátily. Domácí se tak nyní pokusí zastavit svůj pád a soupeři zamezit v cestě do elitní šestky.

Viktoriáni na jaře z devíti střetů vyhráli jen třikrát, na plný počet bodů navíc čekají již čtyři zápasy, tedy měsíc a půl. Po domácí remíze s Olomoucí nestačili na oba vršovické kluby, naposledy se jen s bezbrankovou remízou poroučeli z Mladé Boleslavi. Titulové naděje tak jsou při sedmibodové ztrátě na pražská "S" prakticky pasé, zezadu se naopak blíží zajímavě rozjetá Bohemka.

"Věřím, že přijde dost lidí a podpoří nás v nelehké situaci. Nějakou dobu jsme nezvítězili a věříme, že první domácí zápas v dubnu nám přinese štěstí. Kluci jsou dostatečně zkušení na to, aby vycítili, o co jde. Na druhou stranu jim to nesmí svazovat nohy. Jsou to skvělí hráči, dokazovali to minulé roky, měsíce i minulé zápasy. Věříme, že budou nažhavení, připravení a bude to dobře vypadat. Soupeř odehrál dva zápasy v posledních čtyřech dnech, poctivě jsme to sledovali," ujišťuje asistent trenéra Bílka Marek Bakoš.

Naopak Severočechy dokázaly na jaře setnout jen Sparta a Slavia. Snadnějšího losu od konce února navíc využili ke čtyřem po sobě jdoucím výhrám následovaným remízou s pohárovým aspirantem ze Slovácka. Proti tomu ve středeční dohrávce o přestávce prohrávali gólem Kalabišky, nedlouho po pauze ale srovnal Hübschman, jenž se na druhý pokus stal nejstarším střelcem v historii ligové soutěže.

Jenže Štruncovy sady nejsou zrovna oblíbenou lokací Jablonce, ten tam totiž za osm předchozích utkání získal jeden jediný bod. Při vůbec posledním výjezdu na západ Čech v říjnu 2021 dokonce schytal pětigólový příděl.

"Plzeň je pořád tým, který má nespornou kvalitu, nejen svou šířkou kádru. Dostali se teď do nějaké výsledkové krize, někdy to na takové týmy lehne. Ale pořád mají hráče, kteří mají velkou kvalitu. Moc dobře víme, že nás tam čeká hodně těžké utkání. Nebudeme si nic nalhávat, Vlado Jovović i Pavel Šulc jsou pro nás klíčoví hráči. Budeme muset najít řešení tak, abychom je oba dokázali nahradit. Věřím, že hráči, co místo nich dostanou příležitost, ji chytí," doufá kouč hostí David Horejš.

Vedle vykartovaného Jovoviće s hostem z Plzně Šulcem budou chybět také zranění Houska, Kratochvíl, Malínský a Krob. Domácím nepomůže Řezník a možná ani Chorý, Kliment a Kopic.

Viktoria Plzeň - pravděpodobná sestava:
Staněk - Holík, Hejda, Pernica, Havel - Kalvach, Bucha - Sýkora, Vlkanova, Mosquera - Vydra

FK Jablonec - pravděpodobná sestava:
Hanuš - Martinec, Král, Souček - Surzyn, Považanec, Hübschman, Polidar - Patrák - Sejk, Chramosta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.55 - 7.13

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
25
18
3
4
71 : 20
57
2
Sparta Praha
25
17
6
2
59 : 23
57
3
Viktoria Plzeň
25
15
5
5
45 : 22
50
4
Bohemians Praha 1905
25
12
5
8
42 : 39
41
5
1. FC Slovácko
25
11
6
8
30 : 32
39
6
Sigma Olomouc
25
9
9
7
38 : 30
36
7
FK Jablonec
25
9
6
10
39 : 42
33
8
FK Mladá Boleslav
25
8
7
10
35 : 35
31
9
FC Hradec Králové
25
9
4
12
28 : 34
31
10
Slovan Liberec
25
7
7
11
30 : 36
28
11
Dynamo České Budějovice
25
8
4
13
25 : 46
28
12
Zbrojovka Brno
25
7
6
12
35 : 48
27
13
Baník Ostrava
25
6
8
11
36 : 37
26
14
FK Teplice
25
6
6
13
30 : 57
24
15
FC Trinity Zlín
25
4
10
11
31 : 46
22
16
FK Pardubice
25
6
4
15
23 : 50
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (318)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele