FORTUNA:LIGA - souhrn 15. kola: Slavia dýchá na záda Plzni

05.11.2022, 16:59, aktualizováno 06.11.2022, 19:55
Komentáře a souhrny
Slavia získala tři body proti Baníku Ostrava a přiblížila se pouhý bod za vedoucí Plzeň, jejíž neporazitelnost ukončila Sparta. Neděle patřila domácím - vyhrály Slovácko, Liberec i Mladá Boleslav. Bohemians 1905 sice po poločase prohrávali se Zlínem o dva góly, po změně stran však nepříznivý výsledek otočili a poprvé doma vyhráli. Olomouc přehrála oslabený Jablonec...

Slavia Praha - Baník Ostrava 3:1

06.11.2022 18:00

Góly: 53. Filip Kaloč (vl.), 73. Matěj Jurásek, 79. Matěj Jurásek - 58. Jiří Fleišman

Matěj Jurásek si střelecký účet v nejvyšší soutěži otevřel v pravou chvíli. Slávistický mladík vykoupil svůj tým ze střeleckého trápení a dvěma góly zařídil výhru nad ostravským Baníkem. Sešívaní tak využili sobotní ztráty Plzně, jejíž náskok na čele tabulky stáhli na rozdíl jediného bodu.

Vítězství nad Slezany se však v Edenu nerodilo lehce. Slávisté v první půli navázali na střelecké trápení z Evropské ligy, zároveň měli kus štěstí, neboť také Baník zahodil velké šance. Po změně stran již šli domácí do vedení, to jim však vydrželo jen chvíli. V průběhu poslední dvacetiminutovky si však vzal slovo Jurásek, jenž gólmana hostů Laštůvku překonal dvěma pohlednými zásahy.

Jako první však mohli skórovat Ostravané. K někdejšímu obráncovi Pražanů Frydrychovi se ve 13. minutě po rohovém kopu příhodně odrazil míč, ovšem pohotové zakončení se mezi tři tyče nevměstnalo. Poté už převzala iniciativu Slavia, do solidních příležitostí se ale dlouho nedostávala. Až ve 37. minutě zahrozil Kačaraba, jehož hlavičku po centru od rohového praporku musel odvrátit na brankové čáře stojící Frydrych.

Také o dvě minuty později už byl Laštůvka překonán, nicméně znovu se k němu přiklonilo štěstí. Za Lingrovou střelou se totiž jen ohlédl, mohl však poděkovat chvějícímu se břevnu. V podstatě ihned z protiútoku mohl skórovat Baník. Šehić dostal přihrávku za obranu a řítil se sám na brankáře sešívaných, jenže při zakončení selhal a vůbec netrefil prostor mezi třemi tyčemi. Výčet šancí během první půle uzavřela 42. minuta a hlavička stopera domácích Santose po centru od Douděry, která proletěla kolem tyče do zámezí.

Osm minut po změně stran se slávisté konečně mohli radovat ze vstřelené branky. Výrazně jim přitom pomohl středopolař hostů Kaloč, jenž hlavou přizvedl Usorův centr letící před bránu z pravé strany. Po zásahu Kaloče zapadl míč přesně k zadní tyči - 1:0. Hned za pět minut ale přišli Slezané s odpovědí. Na rohový kop si v pokutovém území Slavie naskočil nikým nehlídaný Fleišman, který prudkou hlavičkou pod břevno vyrovnal.

Vedení si Pražané vzali zpět v 73. minutě. Olayinka sice na polovině hřiště zřejmě nedovoleně zastavil Ndefeho, nicméně hlavní rozhodčí nechal hru pokračovat. Slavia tak mohla rozvinout rychlý přechod do útoku, na jehož konci se Jurásek uvolnil okolo Fleišmana a překonal Laštůvku střelou na zadní tyč. A jelikož ani sudí u videa nedoporučili arbitrovi souboj Olayinky s Ndefem přehodnotit, mohl se Jurásek radovat ze své premiérové trefy v první lize.
br> Za několik dalších okamžiků navíc Jurásek zazářil znovu. Tentokrát zkusil štěstí už zpoza pokutového území a nádhernou ránou pod břevno upravil stav na konečných 3:1. Zatímco Slavia po tříbodovém zisku zůstala v tabulce druhá, Baník v probíhající sezoně dál čeká na venkovní vítězství. I kvůli tomu sídlí Slezané až na 12. místě.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - FK Teplice 3:0

06.11.2022 15:00

Góly: 43. Daniel Mareček, 47. Daniel Mareček, 61. Tomáš Ladra

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili v 15. kole Fortuna ligy Teplice 3:0, a vyhráli tak už ve čtvrtém vzájemném soutěžním klání v řadě. O dva góly domácích se postaral Daniel Mareček, jenž se trefil nejprve ve 43. minutě a poté téměř ihned po příchodu z kabin. Díky výhře se Středočeši posunuli před svého soupeře o pět příček, přestože mají jen o tři body víc, což i nadále potvrzuje vyrovnanost celé soutěže.

Mladá Boleslav v aktuálním ročníku české nejvyšší soutěže získala více bodů na hřištích soupeřů, přesto na svém stadionu nebyla už ve třech duelech v řadě poražena. Naposledy tam po přestřelce zdolala Bohemians a dočkala se první domácí výhry v sezoně. Teplice vstupovaly do utkání až ze 13. příčky, přesto jejich zápasy mnohdy velmi bavily. Přízeň fanoušků si získaly zejména ofenzivní opory. Velmi dobré výkony předváděl Filip Žák, hlavní hvězdou Sklářů však byl Abdallah Gning.

Utkání zahájily dva tvrdé fauly domácích, po kterých obdrželi žluté karty. První šanci měl po rohu Tomáš Vondrášek, ale nevystřelil povedeně. Na druhé straně si v 15. minutě vypracoval šanci Tomáš Ladra, jehož střela nůžkami těsně minula prostor mezi třemi tyčemi. Postupem času Středočeši převzali aktivitu, ta však k další příležitosti nevedla. To se změnilo ve 43. minutě, kdy se po rohovém kopu odrazil míč k Marečkovi, který jej v pádu umístil na vzdálenější tyč.

Po změně stran se po nedůrazném chování obránců v šestnáctce k volnému míči probojoval Mareček, jenž zdvojnásobil vedení. V 56. minutě mohl zvýšit rozdíl ve skóre po samostatném průniku Vojtěch Kubista, jeho střela však rozvlnila síť pouze zvnějšku. Z další akce se opět radovala Bolka. David Pech svým pasem oslovil Ladru, který ránou k tyči přidal třetí branku svého týmu. V 77. minutě zvýšená aktivita Sklářů rezultovala ve střelu Jakuba Urbance, jež prosvištěla jen těsně nad břevnem. V nastaveném čase ještě osamocený Lukáš Mašek minul prostor mezi třemi tyčemi.

Na premiérové domácí vítězství tak Mladá Boleslav navázala dalším tříbodovým úspěchem. V příštím kole se 12. listopadu představí na hřišti Jablonce, Teplice tentýž den přivítají Liberec.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FC Hradec Králové 2:0

06.11.2022 15:00

Góly: 14. Mick van Buren, 76. Imad Rondić

Slovan Liberec zvítězil v 15. kole Fortuna ligy na domácím hřišti 2:0 nad Hradcem Králové. Střelecký zápis otevřel svou devátou trefou v aktuálním ročníku liberecký Mick van Buren, jehož zásah zároveň duel rozhodl. Votroci tak neoblíbeného soupeře neporazili už v 11. vzájemném utkání v řadě mezi českou elitou.

Hradec si u svých fanoušků v minulém kole lehce pošramotil reputaci, navzdory dobré formě z posledních týdnů totiž padl ve vypjatém derby s Pardubicemi. Poslední výhra nad Libercem se navíc kvůli dlouhé anabázi Votroků ve druhé lize datovala až do roku 2011. Tehdy u toho nechyběl jeden ze současných hráčů Východočechů, na vítěznou branku totiž přihrával Pavel Dvořák.

Před čtvrthodinou hry se předvedlo domácí ofenzivní eso van Buren. Nizozemský útočník chytře prošel šestnáctkou a přesně zakončil mezi nohy vybíhajícího gólmana. Na druhé straně se o chvíli později prezentoval nenápadnou hlavičkou do pravého dolního rohu Jakub Kučera, libereckého brankáře ovšem nenachytal. Hra se poté přelévala ze strany na stranu a k vidění bylo minimum ofenzivních akcí.

Naopak zkraje druhého dějství mohl druhou branku pro Liberec přidat Michael Rabušic, jenž ve vyložené šanci hlavičkoval těsně vedle pravé tyče. Přímo výstavní gól si mohl po hodině hry připsat Denis Višinský, jeho dalekonosná střela zpoza vápna ale proplachtila těsně vedle pravé šibenice. Jinak tomu bylo v 76. minutě, kdy se akrobatickým způsobem v šestnáctce prosadil nikým nebráněný Imad Rondič. Pro forvarda z Bosny a Hercegoviny to byl vůbec první ligový zásah v letošní sezoně.

Liberec tak dokázal v utkání zvítězit a dotáhl se na svého soupeře na rozdíl dvou bodů. V příštím kole se 12. listopadu představí v Teplicích, Hradec o den později přivítá Slovácko.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - FK Pardubice 1:0

06.11.2022 15:00

Góly: 55. Michal Tomič

Vůbec poprvé v sezoně dokázalo Slovácko vyhrát dvakrát po sobě. Po skalpu Teplic před dvěma týdny si Moravané tentokrát vyšlápli na dalšího soupeře z dolních pater tabulky. S prázdnou se z Uherského Hradiště vracely Pardubice, kterým zlomil vaz autor jediného gólu zápasu Michal Tomič.

Utkání začalo nepříjemným střetem domácího útočníka Mihálika s gólmanem Východočechů Markovičem. Především druhý jmenovaný dopadl na zem dost tvrdě, nakonec se ale vrátil zpět mezi tři tyče. Tam musel po půlhodině hry likvidovat zakončení Kozáka, jehož přesným nákopem vyhledal Havlík. Ve 38. minutě zase Markoviče ohrozil Trávník, jeho střela ale nakonec proletěla kolem tyče do zámezí.

Slovácko na konci první půle tlačilo a těsně před přestávkou mohl domácí fanoušky rozveselit Daníček. Ten se k zakončení dostal po dlouhém autu Tomiče, avšak výsledný pokus vytěsnil Markovič nad břevno. A tak se Moravané radovali "až" deset minut po změně stran. Na rohový kop Havlíka si naskočil Tomič, který tak konečně rozvlnil sít za Markovičem.

Podruhé se slovenský krajní bek mohl radovat deset minut před koncem, avšak tentokrát po rohovém kopu hlavičkoval nepřesně. Nedlouho poté nedotáhl nadějný protiútok mladý útočník Slovácka Vecheta, ani Pardubice už ale do závěrečného hvizdu nic kloudného nevymyslely. Všechny body tedy zůstaly na Moravě, což těšilo mimo jiné křídelníka domácích Petrželu. Ten nastoupil ke svému 465. ligovému utkání, čímž stanovil nový rekord soutěže.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Sparta Praha 0:1

05.11.2022 18:00

Góly: 82. David Pavelka

Viktoria Plzeň nestačila v Doosan Aréně v patnáctém kole FORTUNA:LIGY na Spartu Praha, se kterou prohrála 0:1. O zisku tří bodů ve prospěch letenských rozhodl David Pavelka.

Sparta přijela do Plzně s tím, že zde nevyhrála už jedenáct let a i nyní byli domácí favoritem. První však zahrozili hosté, kteří v úvodu byli více na míči. Mejdr se svým typickým náběhem po pravé straně dostal za Jemelku a poslal zpětnou přihrávku na Jana Kuchtu, který po zpracování z otočky vypálil těsně vedle a dal domácím první varování. Ve dvacáté minutě rozehrál Lukáš Kalvach další rohový kop Viktorie, tentokrát domácí zcela rozebrali defenzivu soupeře, po centru ale hlavičkoval Luděk Pernica vedle brány.

Ve 38. minutě měl gól na hlavě Jaroslav Zelený. Sparta rozjela protiútok, balon vedl Jan Kuchta, ten nakonec i dostal míč do pokutového území. Tam se k hlavičce na malém vápně dostal hostující obránce, jenže proti němu brilantní zákrok vytáhl Jindřich Staněk. Po přestávce se čím dál více začali prosazovat domácí, Vlkanova se poté dostal v pokutovém území k zakončení, Kovář jeho ránu na zadní tyč lapil.

Sparta zřejmě zapracovala na ofenzivních standardních situacích, v 66. minutě z jedné z nich zahrozila. Lukáš Sadílek poslal pas za plzeňské obránce, kteří zaspali náběh soupeře a Zelený hlavičkoval ve velké šanci těsně vedle. Hosté se nakonec po rohovém kopu ujali vedení. Ten opět rozehrával Sadílek, našel hlavu Martina Minčeva, který balon lehce prodloužil na zadní tyčku, kdy už byl připravený David Pavelka a z voleje poslal ránu mimo dosah bezmocného Staňka.

V 89. minutě ještě mohlo být rušno. Po pádu jednoho z domácích totiž sudí u videa zkoumal, jestli se nejedná o zákrok na pokutový kop. Nakonec ale rozhodl, že se o faul nejednalo. Sparťané si se závěrem poradili náramně, ačkoliv ještě měli domácí v poslední minutě standardní situaci. S tou si ale Viktoria neporadila vůbec dobře a poté už se pískal konec.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - FC Trinity Zlín 3:2

05.11.2022 15:00

Góly: 55. Antonín Křapka, 67. Lukáš Hůlka, 86. Roman Květ - 30. Martin Fillo, 36. Vachtang Čanturišvili

Na osmý pokus získali Bohemians první domácí vítězství. Zlín přitom o půli vedl v Ďolíčku o dva góly zásluhou Filla a Čanturišviliho, Klokanům se ovšem po pauze povedl obrat zásluhou Křapky, Hůlky a Květa.

V úvodních minutách zápasu se lépe vedlo domácím. Rakovan se musel činit proti Květově ráně, následná Hůlkova hlavička skončila těsně nad. Poté se mohli náhle dostat do vedení Ševci, to když Bačkovského protáhl Bartošák. Bránu se povedlo ohrozit i Čanturišvilimu, rovněž on si ale vylámal duby na gólmanovi.

Po půlhodině se už dostali žluto-modří do vedení. Čanturišviliho centr našel v bezprostřední blízkosti brány střídajícího Martina Filla, jehož hlavička skončila v síti. Jen o pět minut později bylo vedení hostí dvojnásobné, to když právě aktivní Vachtang Čanturišvili napřáhl ze střední vzdálenosti, přičemž Bačkovského zaváhání mu vyneslo gól.

Vršovičtí se z tohoto dvojitého direktu oklepali až po přestávce. V pětapadesáté minutě se k Hronkovi vrátil jeho dlouhý aut a okamžitě letěl centr na Antonín Křapku, jehož hlavička znamenala snížení. Vzápětí Bačkovský nejprve vytěsnil Vukadinovićovu střelu, následně znovu chyboval a lovil míč ze sítě. Naštěstí pro něj sudí usoudil, že Fillo jej nedovoleně atakoval.

Po třech čtvrtinách utkání už na tabuli svítil nerozhodný stav. Květův centr na přední tyč si našel Lukáš Hůlka, který stejně jako jeho kolega ze stoperské trojice Křapka dokázal skórovat. Po osmdesáti minutách hry se do dvou příležitostí dostal Prekop. Nejprve z voleje poslal Beranovu pobídku nad břevno, načež spálil tutovou příležitost po Hronkově centru.

To nakonec Klokanům vadit nemuselo, neboť pět minut před koncem základní hrací doby zaváhání zlínské obrany vedlo k tomu, že se k míči dostal Roman Květ. Jeho rána z dvaceti metrů skončila za Rakovanovými zády, načež se ukázala býti vítěznou.

Hosté se totiž již na nic nezmohli a nadále se tak krčí na předposlední příčce. Bohemka naopak tento víkend zakončí na páté pozici.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - FK Jablonec 3:0

05.11.2022 15:00

Góly: 32. Pavel Zifčák, 54. Jiří Spáčil, 71. Mojmír Chytil (pen.)

Sigma Olomouc v 15. kole Fortuna ligy i bez nemocného trenéra Václava Jílka porazila v domácím zápase Jablonec 3:0. Hanáky nasměrovala k výhře branka Pavla Zifčáka, situaci jim následně ještě usnadnil hostující Václav Sejk, který musel už před přestávkou předčasně putovat do sprch. Domácí se navíc i díky zaváháním konkurentů posunuli v tabulce do elitní šestky.

Ačkoliv byl Jablonec mnohdy kritizovaný a spekulovalo se o pozici trenéra Davida Horejše, ztráta Severočechů na skupinu o titul činila pouhé tři body. Kritice se nevyhnul ani protějšek bývalého kouče Českých Budějovic Jílek, a to zejména na začátku sezony. Od té doby se však herní projev Hanáků zlepšil a vstupovali do utkání ze sedmé příčky. Na Andrově stadionu doufali v zopakování výsledku z loňského ročníku, kdy Sigma zvítězila vysoko 4:0.

Do utkání lépe vstoupili domácí, z čehož vyústila šance Jana Navrátila, který po výborném centru trefil hlavičkou břevno. Ve 23. minutě vystřelil zpoza pokutového území Juraj Chvátal, který však těsně minul bránu. Postupem času Jablonec převzal iniciativu, ale jeho akce končily většinou před šestnáctkou. Přesto se jako první radovali Hanáci. Po sérii několika povedených přihrávek se Zifčák ocitl za obranou a střelou na zadní tyč otevřel skóre. Před koncem poločasu po zbytečném nešetrném zákroku uviděl červenou kartu Sejk.

Po změně stran přidali domácí druhý gól. Jiří Spáčil vedl osamoceně míč od půlky hřiště až k pokutovému území, kde jej vystřelil nechytatelně k tyči. V 62. minutě si z přímého kopu vypracoval ránu Dion Cools, ta ale mířila přímo do náruče Jakuba Trefila. V další akci se Cools ocitl sám na vzdálenější tyči po centru ze strany, ale přestřelil. V 71. minutě se Olomoučtí dočkali pokutového kopu po podražení Ishakem Kondou. Mojmír Chytil střelou k tyči nabízenou příležitost proměnil. Konec utkání dohrály oba týmy v klidném tempu.

Sigma tak prokázala zlepšenou domácí formu z posledních týdnů a na svém stadionu zvítězila už potřetí v řadě. V příštím kole se 13. listopadu představí na hřišti Zbrojovky, Jablonec o den dříve přivítá Mladou Boleslav.

Více informací k zápasu

Dynamo České Budějovice - Zbrojovka Brno 3:2

05.11.2022 15:00

Góly: 45+2. Lukáš Havel, 59. Jan Hlavica (vl.), 81. Jakub Hora (pen.) - 47. Michal Ševčík, 85. Jiří Texl

Fotbalisté Českých Budějovic si v 15. kole Fortuna ligy poradili se Zbrojovkou Brno 3:2. K vůbec prvnímu domácímu vítězství Dynama, které vedlo nové trenérské duo, přispěl po necelé hodině hry vlastním gólem hostující Jan Hlavica. Po faulu stejného hráče se navíc v 81. minutě kopala penalta, již proměnil ve vítěznou trefu Jakub Hora. Moravané tak odmítli možnost dotáhnout se bodově na třetí příčku tabulky.

Uplynulý týden v české nejvyšší soutěži přinesl další trenérskou rošádu. Průběžná 14. příčka a třetí nejhorší ofenziva nestačila ke spokojenosti vedení Českých Budějovic, které sáhly k odvolání Jozefa Webera. Zbytek podzimní fáze měla odkoučovat dvojice bývalých hráčů Jiří Lerch - Jiří Kladrubský. Při jejich premiéře zavítala na Střelecký ostrov brněnská Zbrojovka posílená jasným triumfem nad Libercem. Celek z moravské metropole se díky tomu posunul v tabulce mezi elitní šestku.

Úvodní poločas utkání byl především bojovný a plný nepřesností. Wale Musa Alli zajímavě centroval do vápna, jeho pas ale domácí obrana odvrátila na roh. Stejně dopadl na druhé straně o několik minut později i Martin Sladký. Nepříliš atraktivní první dějství alespoň trochu vylepšil ranou ve 38. minutě Lukáš Skovajsa, proti jeho pokusu si však dobrý zákrok připsal Martin Berkovec. V nastaveném čase se nakonec aktivnější domácí dočkali branky. Sladký poslal do vápna centr, který si našel průbojný Lukáš Havel a hlavou přesně zakončil.

Začátek druhé půle byl o poznání zajímavější. Ve 47. minutě se ke střele ve vápně odhodlal brněnský talent Michal Ševčík a zakončením k levé tyči vyrovnal. Jihočeši byli po změně stran pasivní, v 59. minutě ale do vápna centroval Hora a balon si do vlastní brány nešťastně srazil Hlavica. Zbrojováci se tlačili za vyrovnáním, branka Jakuba Řezníčka však kvůli ofsajdu neplatila a zakončení Ondřeje Pachlopníka skončilo vedle. O několik chvil později ale v pokutovém území fauloval nešťastník Hlavica a rozhodčí nařídil pokutový kop. K míči se postavil Hora a přízemní střelou k pravé tyči penaltu proměnil. Jihomoravané však nic nevzdávali a v 85. minutě je vrátil do hry přesnou hlavičkou Jiří Texl. Více už toho ale Zbrojováci v hektickém závěru nezvládli.

Premiéra nových trenérů Jihočechů tak skončila prvním domácím vítězstvím této sezony. V příštím kole je čeká těžká zkouška na hřišti Sparty, kde se představí 12. listopadu. Brno o den později přivítá v moravském derby Sigmu Olomouc.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Viktoria Plzeň
14
11
2
1
29 : 9
35
2
Slavia Praha
15
11
1
3
47 : 14
34
3
Sparta Praha
14
7
5
2
25 : 15
26
4
FC Hradec Králové
15
7
2
6
18 : 17
23
5
Bohemians Praha 1905
15
6
4
5
26 : 25
22
6
Sigma Olomouc
15
6
3
6
22 : 16
21
7
Slovan Liberec
15
6
3
6
20 : 19
21
8
Zbrojovka Brno
14
6
2
6
25 : 27
20
9
FK Mladá Boleslav
15
5
4
6
24 : 23
19
10
1. FC Slovácko
14
5
4
5
18 : 22
19
11
Dynamo České Budějovice
15
5
3
7
17 : 29
18
12
Baník Ostrava
15
4
5
6
22 : 23
17
13
FK Jablonec
15
4
4
7
21 : 25
16
14
FK Teplice
15
4
4
7
21 : 34
16
15
FC Trinity Zlín
15
2
6
7
15 : 26
12
16
FK Pardubice
15
3
0
12
12 : 38
9

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (429)

Přidat komentář
Greny

Mistri světa ... První půlku se na to totálně vysrali v druhé to bylo úplně o něčem jiným jen naše tragická obrana a hlavně Hlavica den fakt neměli...

Každopádně doufám že KR někde zveřejní záběry od varu.. u penalty pro Budejice to tam ukázali několikrát když se řešila penalta na Musu tak jeden vselijaky záběr a u toho gólů Řezníčka neukázali myslim vůbec žádný záběr na to jsem zvědav

Reagovat
BaggioRoberto

Faul na toho vaseho malyho rychleho to nebyl ani nahodou. Ofsajd pri golu Reznicka nevim, toho si nevsiml asi nikdo, ale snad by si to rkozhodci nevymyslel.

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemians má třetí nejlepší útok, Křapka má 4 góly a Květ útočí na nejlepšího střelce? Co je tohle za zvrácenej svět?

Reagovat
Bobr15

Dneska to byla dobrá tragédie. Ríša musí ven, ten tomu týmu nemá naprosto co předat. Sestavu bude do kolečka hrát pořád tu stejnou. Střídá až když je všechno v kopru. Naprosto netuší, jak zareagovat v průběhu zápasu. Součka už prosím ne. Nechápu, co ten borec dělá ve Spartě, totálně pomalej, nemotornej, je tam k ničemu. Bohužel zranění Endla se teď jeví jako obří problém. Hlavica s Šuralem působí jako Pat a Mat.

Celkově může být spokojenost s probíhajícím podzimem. Bodů je nahráno dost. Pokud však v zimě odejde Ševčík a Řezníček se třeba zraní, tak se může hrát znovu o sestup. V Plzni to teď bude zase debakl. Doma s Olomoucí nám taky moc nevěřím. Tak snad aspoň ten pohár dopadne.

Reagovat
ratusek

ale derby s Olomoucí doma dáte

Reagovat
soukup

jiný zápasy měl Souček zase dobrý. Pro Spartu to hráč není, pro týmy ze středu v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

S Olomoucí nevěříš proč? To je přesně tým co Brnu bude sedět.

Reagovat
Pride

Kurva tak ve football managerovi jsem to za 3 roky hraní nezvádl a tady Bohemka otočí Csaplára

Reagovat
dantetomas

Otoceny Csaplar by to bol, ak by este Zlin otocil na 4:3, nie?

Reagovat
Pride

Csaplárova past je 2:0 v poločase

Reagovat
GabrielBatistuta

Ano. A otočenej Csaplár je 2:0 poločas, pak 2:3 a nakonec 4:3... Dalo by se pokračovat (triple Csaplar)

Reagovat
Pospovič

ne, 2:0 poločas, pak 2:4 a nakonec 5:4

Reagovat
Neon

Priske>Bílek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře vám tak, mrtki.

A Franěk doufám v lize skončil.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
mistr129

Doufat můžeme, ve skutečnosti určitě zítra v 18 na značkách

Reagovat
Mass

Zdá se že ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Upřímně, byl to hrozný fotbal.

Reagovat
$$CaptainKokotko

? Top zápas

Reagovat
Cotton

Zdánlivě neporazitelný tým skolí jeden z největších tragédů ligy

Reagovat
noustres

Pane Majore, že to bylo celý úplně absurdní.

Reagovat
GabrielBatistuta

Bolo. A čo je to absurdné?

Reagovat
$dolar$

Franek

Reagovat
$dolar$

Spatnej zapas od nás, bez energie, bez nápadu. Sparta si přijela pro remizu a nakonec 3 body. Škoda, remízovej zapas.

Reagovat
Martin9719

Porážka taky jednou přijít musela. Souhlas se špatným výkonem a beru to jako daň za náročný podzim. Hráči co jsou zranění dneska chyběli, ale byli tam další. Střídání dneska špatný. Máme tam Čermáka kterýho ani nezkusíme. Pokud si Míša myslí že na to nemá, ať ho vymění za Hlavatýho. Stěžejní pro nás je aby Chorému sekundoval Kliment, protože na hrot jinak není solidní varianta na střídání.

Reagovat
$dolar$

Jo, nechápu, že jsme nestridali. Až po golu.

Reagovat
Martin9719

V současnosti tam snad na střídání není nikdo kdo by byl trochu technicky na výši a dokázal to pozvednout, oživit.

Reagovat
$dolar$

Čermák. Nebo proč tam nedal Kronuse, furt lepší než Dědic.

Reagovat
Martin9719

Tomu Čermákovi realizák podle mě moc nevěří. Taky hrál snad naposled jako jeden z nejhorčích hráčů v Hlučíně. Kronus tam mohl jít no, alespoň zase na 10 minut. Vrba taky když jsme na laviččce neměli tak se tam nebál poslat Štípka nebo Končala.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ratusek

Chorý ultradement. Franěk doufám v lize skončil

Reagovat
bobis21

Neskončil, zítra bude v Edenu

Reagovat
doshcz

nebude

Reagovat
bobis21

Nemůžu uvěřit, že pracují o víkendu čekal jsem normálně vyjádření v čtvrtek

Reagovat
doshcz

musej hned uklidnit Kretinskyho

Reagovat
bobis21

Chápu, nikdo nepracuje, vše vyřešili přes SMS

Reagovat
ratusek

případně email nebo si to najde na teletextu

Reagovat
Mass

Reagovat
Blasphemer

Ostudnej výkon, odchodili to a hràli to na 0:0, což se klasicky vymstilo. A zrovna proti Spartě… ať jsou na tom sebehůř, furt je to Sparta.

Reagovat
Martin9719

Stejný nasazení jako proti Zlínu, ale Sparta není Zlín. Ať jsou na tom sebehůř, za mě teda nepodali nijak luxusní výkon tak jsme se porazili hlavně sami. Pernicův odkop před gólem z rohu to dneska dokumentoval. Tohle se v takových zápasech nesmí stávat a Pernica to věděl. Nekoncentrace, nikdo nehlídal Pavelku ani o něm nevěděl, to se nám nestává. Musíme se hlavně v hlavách přípravit na Brno. Dneska to bylo hlavně v hlavách a nastavení hráčů.

Reagovat
Blasphemer

Střídání Dediče samozřejmě největší meme, to jsem regulérně měl chuť se zvednout a jít okamžitě domů.

Reagovat
$dolar$

Místo tlaku tak 3x fauluje

Reagovat
Kily

to se do děje zápasu zapojil o dva případy víc, než jsem čekal, počítal jsem jenom s tím, že mu jednou míč při snaze o zpracování nafackuje

Reagovat
smazaný uživatel

Choremu bych dal aspon 10 zapasu stop. Naprosta a cista demence. Tenhle clovek snad nemuze byt ani svepravny.

Reagovat
doshcz

nedostane nic

Reagovat
Posledni Kovboj

dostane hodne

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Shevchenko

Hovno

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Blasphemer

Víc než ty ne.

Reagovat
Posledni Kovboj

10 piv pls

Reagovat
Blasphemer

Za hodinu před Štruncákem mrtko.

Reagovat
Posledni Kovboj

te mlada nepusti ani na hajzl prosimte

Reagovat
Blasphemer

Dneska dostane hrozně.

Reagovat
Blasphemer

Až přijdu domů teda. Což může bejt klidně v pondělí.

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
doshcz

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Mass

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

Jakože dostane dodatečný trest? To snad ani nejde když to nebyl dle Fraňka faul

Reagovat
smazaný uživatel

Čekám 4 zápasy jako Kuchta. Brno, Pardubice, Hradec, Brno... to dají za 12 i bez něj.

Reagovat
5PUR5

Reagovat
fcb+mufc

Reagovat
SIRBRANIKE

Chorý hrá celú kariéru ako zmrd, žiadne prekvapenie.

Reagovat
krupa1919

A muže byt vůbec v zapase dodatecne potrestán když v zapase nevidel ČK?

Reagovat
BaggioRoberto

Samozrejme.

Reagovat
Kepy_FCB

Takáč konec minimálné této sezony ale přesně tohle jsme predikovali a do Baníku ho nechtěl

Reagovat
HorajzmAmmann

to už se ví asi měsíc. Bohužel jestli má za sebou osteotomii tak by v životě už neměl hrát fotbal, pokud chce, aby mu to koleno vydrželo pro běžný život...

Reagovat
Kepy_FCB

No a Grusman se pak diví a hroutí když je vykopnut tvl

Reagovat
Kepy_FCB

Píše že to nevzdá a nepochybuje že se vrátí...

Já mu to přeju ale už v jiném klubu.

Reagovat
iamek

Skončí úplně

Reagovat
ratusek

toho nikdo soudný snad ani chtít nemohl. Ale byl to geniální obchod spolu s Ekpaiem

Reagovat
Neon

https://twitter.com/FacrRozhodci/status/1588975413187182592

AR Pavel Franěk byl stažen ze zítřejší nominace a tato hrubá chyba se významně projeví i v jeho budoucích nominacích na utkání.

Reagovat
Coutinho10

gesto hezký, ale stejně to nic neznamená, protože příště tu loutku za varem bude dělat někdo jiný

Reagovat
Losinho

Chorý hrozná kunda

Reagovat
Bex5

Pro nas karma za tu Choryho picovinu ... mel dostat redku a dej se vule bozi, ted tu jeste k tomu budu cist miliardu zkurvenejch (a bohuzel v tomhle pripade pravdivejch) komentaru o dalsi chybe ve prospech Viktorky.

Meli jsme jit do desiti a zacit bojovat kurva.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Coutinho10

za objektivitu a upřímnost

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Martin9719

A Míša by volal v poločase Karlu Krejčímu jak že se to poráží Sparta v 10ti.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kang & Kodos

MISTŘI

Reagovat
iamnotdave

Tam jsem hrál za žáky!

Reagovat
Cotton

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Jo a Hlučín vyhrál Molcup.

Reagovat
Spalovač šancí

By mě zajímalo, komu o co přesně jde s tím VAR v naší lize. To není normální.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Podle me jsou jenom neschopny, v cele s Prihodou, o kterym ted neni vidu ani slechu (krom tech vysvetlujicich videich, na ktery se uz asi taky vysral).

Reagovat
Martin9719

Za mě je to absolutně šílený co ani ne tak v loňský ale letošní sezoně obecně předvádějí český rozhodčí když dáme stranou fanouškovství. Kolikrát si opravdu myslím že rozhodčí z ČFL by to odpískali daleko líp.

Reagovat
jsemdement

Na Plzeň a SKS to prasklo, Sparta dotovat fígle nechce a nikdo další na to nemá. No tak se rozhodli, že z toho budou dělat bordel zadarmo, přece na to nenechaj padat prach.

Reagovat
BaggioRoberto

Ja si myslim, ze ten typek tam pulku casu kouka na porno a druhou pulku zere a kdyz mu zavolaji, tak se akorat pokyda omackou a rekne ze to bylo cisty.

Reagovat
ACSeRw!n

dulezity sou body, na zbytek se vyser

Reagovat
goodbay

Spartička a dnes navíc zaslouženě

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon mě mile překvapil, rozestavení na 3 stopery nám sedlo, možná bude fajn ho teď využívat primárně.

Ke kotli škoda slov, bojkot se potvrdil, ale aby se vybízelo, že se člověk nemá ani radovat z gólu, to mi přijde těžce mimo a vzhledem k reakcím lidí okolo se obávám, že pro dost lidí to byl poslední výjezd na delší dobu.

Reagovat
Mass

Zdá se že je Sparta lepší bez fandění a bez těch opičích kotelníků aspoň ušetří na pokutách

Reagovat
smazaný uživatel

Já už tu sračku dlouho nečetl, ale dřív měli 3 favority Slávii, Liberec a Baník.

Reagovat
rufus

Takze se bohuzel potvrdilo, co jsme ocekavali. To je smutny, ledaze by se pres zimni pauzu trochu "zapomnelo", jak to ted v Plzni vypadalo a lidi budou jezdit i dal. Nastesti uz nas letos zadny zapasy venku necekaji. I kdyz nevim, co ten Banik v poharu vlastne, jestli to opravdu sehrajeme jeste v pulce listopadu nebo az po novem roce.

Reagovat
smazaný uživatel

Abych byl objektivní, tak to bylo bez nějak výhrůžek. Speaker vzal megafon a bylo řečený, že dneska to je bez jakéhokoliv fandění a ať se nikdo neraduje z gólu. Většina lidí co ten gól viděla se stejně radovala a nikdo to nehrotil.

Uvidíme no, včerejší bojkot nasral fakt hodně lidí, emoce asi opadnou, ale ono jet na jaře někam na Moravu, aby si frajeři před zápasem vymysleli něco podobného, to zažít nechceš. Realita je taková, že se stačí podívat, jak zaplněný bude následující 2 zápasy kotel doma, to je hlavní vizitka. Jejich vizitka.

Reagovat
rufus

Zaplněný domácí kotel bych tak úplně nespojoval s tím, jak to bude vypadat na výjezdech. Přeci jenom do kotle na Letný chodí spousty hlavně mladších lidí, co na výjezdy ani nejezdí. A naopak velká část těch, co na výjezdy jezdí, doma do kotle už vůbec nechodí. Naštěstí spousty výjezdů se pak dá řešit, jak jsi psal. Prostě jít vedle mimo sektor a máš klid.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasný, ja to bral spíš celkově jako vizitku kotle, když klub jako Sparta má v domácím kotli počty takové jaké má. A nesouhlasím s názorem, že je to jen kvůli plotům/ Plexi. Je to převážně kvůli lidem a jejich výstřelkům viz včerejšek.

A co se týče výjezdů, tak je potřeba brát možnosti. Příkladem, já krom Brna byl letos všude. Tím, že mě baví fandit, tak jsem chodil převážně do kotle ( jediná výjimka byli Budějovice, kde jsem byl hned vedle ). Fakta jsou taková, že na výjezdech, kde to možné bylo, tak lidí kupovali lupeny převážně mimo kotel a kotel jako takový se doprodal až před výkopem. I to o něčem svědčí. V Plzni se mimo kotel dostaneš těžko, pokud nejsi z plzeňského kraje, takže se většina sešla v kotli a 90 minut tam museli stát/sedět a držet hubu s doporučením, ať se neradujou ani z případného gólu. Jakou motivaci asi tak budou do budoucna mít jít znovu do kotle? Žádnou. Kurvíme se to mezi sebou jen a jen sami a nebaví mě pak čist a poslouchat výmluvy lidí od Ultras, že za malé počty v sektoru můžou ploty. Ne, není to pravda.

Reagovat
rufus

To souhlasím. Rozhodně nejsou hlavním důvodem nechození do kotle ploty a plexi. Je to z drtivé většiny o tom, s jakými lidmi se tam potkáš a jak se chovají, nejen navenek ale i vůči sobě navzájem. To je přesně ten hlavní důvod, proč jsme přestali jezdit na výjezdy. A rozhodně nevidím naději, že by se to mělo zlepšovat, spíš naopak, jak ukázal včerejšek. To radši pojedu na výjezd na béčko, někam kde bude klid od lidí, který nepotřebuju potkávat a taky od policajtů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžu uvěřit, co řeší "dospělí" lidé

Reagovat
Rothbard

To budou v Deníku Sport z téhle výhry vystříkaní tak týden.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Mass

Myslíš v deníku který má čistě náhodou stejného majitele jako Sparta.

Reagovat
Losinho

Vacek bude analyzovat, v kterým kole Sparta získá titul

Reagovat
smazaný uživatel

32. nebo 33., nemáš zač.

Reagovat
Front hell

2075

Reagovat
Losinho

Dík Vacíno, ale klidně bych si počkal na článek.

Reagovat
smazaný uživatel

To si ale musíš zaplatit, ten bude ale jen v premium sekci.

Reagovat
Losinho

Neboj, na Ruiku to o pár hodin později bude zadara

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Pinturicchio

Sparta mi dnes / včera udělala větší radost než Juve za poslední ... nějaký rok.

LIMBERSKÝ, TY JSI HOVADO!

! ! ! ACS ! ! !

Reagovat
FORZAMILAN

Reagovat
SpartaOvenka

Reagovat
ratusek

Nejhorší je, že ta pomoc Plzni dost výrazně pomůže k jejimu titulu. Normálně by Chorý dostal minimálně 3 zápasy a jelikož jim v utoku nemá skoro kdo hrát, tak by poztrácela body. Ale tak mají to pošéfované dobře

Reagovat
Losinho

Mají easy los.

Reagovat
Kang & Kodos

Renaldo Dědic sestřelí všechno, co stojí v cestě

Reagovat
$dolar$

Neboj, porad jste nejvetsi favoriti na titul vy.

Reagovat
ratusek

už to není vtipný

Reagovat
Pinturicchio

Dolar nebyl vtipný nikdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Občas jo, třeba když poprvé napsal, že Plzni nepomáhají rozhodčí. Podruhý, natož potisící už to vtipný taky nebylo.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, nechtěná sranda mu jde.

Reagovat
Martin9719

Tohle nikdy neomrzí.

Reagovat
ratusek

V expreskách se dohodněte, zda je Kladrubský trenér Zlína a prohrál s Klokanem nebo trenér Budějovic a porazil Brno

Reagovat
Pablos

A já tu minule chválil Chorého, že se změnil a nedělá mrdkoviny jen šlape pro tým ....dobře jsem to přivolal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
BaggioRoberto

Chorý musí dostat 5 zapasu za ten blikanec.

Reagovat
Greny

Tipl bych si že dostane tři

Reagovat
BaggioRoberto

Málo

Reagovat
Slovácký trojboj

Slovácko Teď musíme posrat spartu

Reagovat
Pablos

to je možný no, že to poserete

Reagovat
Slovácký trojboj

I to se může stát, středa rozhodne ..

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
$$CaptainKokotko

Věřím, že odehrajem dobrý zápas. Jen problém, že koncovku podle xG máme nejhorší v lize.

Reagovat
Slovácký trojboj

Jo, serou mě ty koncovky. Občas mám chuť vletět na hřiště a zavěsit sám...

Reagovat
$$CaptainKokotko

Jj

Reagovat
oli9

Naštěstí dnes Slovácko za 3 body, tabulka je vyrovnaná věřím že teď když už bude jen liga po tom MS půjdeme nahoru tabulkou

Reagovat
Slovácký trojboj

Myslím, že na jaře se rychle přiblížíme čtvrtému místu

Reagovat
Pablos

Tabulka je dobře našlapaná

Reagovat
Greny

Ja si snad zas na měsíc zaplatím O2 protože mě fakt zakima co tam bude Příhoda zítra vysvětlovat páč to prostě vysvětlit nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Klasicky to okecá a řekne, že Kaločův zákrok na Olayinku neměl parametry hrubého nesportovního chování.

Reagovat
monty25

To bys byl druhej člověk, co si to na měsíc předplatil kvůli hostovi v Tiki-Taka. Já to takhle udělal, když tam byla Gabča Šlajsová.

Reagovat
$dolar$

A koho to zajímá?

Reagovat
Gelu28

tebe asi jo...když na něj reaguješ

Reagovat
$dolar$

Já jsem akorát alergickej na ty jeho kurvy.

Reagovat
monty25

Chceš dostat na budku?

Reagovat
Gelu28

monty neslibuje něco co nemůžeš splnit...kort hrozit někomu na netu, když nevíš kdo dolar je za člověk je dost nesmyslný ...ber to jako radu do života

Reagovat
Gelu28

oprava: neslibuj

Reagovat
monty25

Od Sejka

Reagovat
John Obi Mikel

Bude "v pět před Štruncovými sady"??

Reagovat
$dolar$

Dáme si to v Clashi?

Reagovat
Pride

Reagovat
monty25

O2, protože z toho maj prachy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mistr129

Reagovat
Posledni Kovboj

Naposledy: uvedom si ze tohle neni normalni. Tricetiletej panic s obsedantne kompulzivni poruchou kterej nemuze prestat stalkovat nahodny sportovni stetky a hlavne - HLAVNE - to nemuze prestat vsem cpat. Nejsi v poradku, jsi uchyl a kazdej den, kdy se nelecis, jen odkladas svuj problem.

Reagovat
monty25

Další kandidát, co chce dostat od jednoho fotbalisty Jablonce na budku...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
rufus

Reagovat
Bakary3

:l

Jako Monty promiň... Jsi v pohodě, ale ty si vůbec neuvědomuješ, jak je to divný?

Reagovat
monty25

Je divný, že jsem chtěl vidět jeden díl Tiki-Taka komplet, když tam byla moje oblíbená fotbalistka? Pro mě by spíš bylo divný, kdybych to chtěl vidět kvůli Příhodovi a jeho hláškám typu "je to plně v gesci rozhodčího".

Reagovat
Bakary3

Jo, předplatit si na měsíc O2 kvůli nějaký buchte divný je.

A v kombinaci se vším ostatním škoda slov.

Reagovat
monty25

Prej kvůli nějaký buchtě. To seš slávista?

https://www.slavia.cz/player?id=3369&category=ZEN

Reagovat
Bakary3

Ok, já to asi nepochopím, nech to být

Reagovat
cr7sux

kdyby tam aspoň byla nahatá

Reagovat
Cotton

Já to chápu. Kamarád se třeba chtěl dívat, když tam byl Krpálek, jen kvůli němu.

Reagovat
Gedofrey

Když nad tím teď přemýšlím, tak jsem byl tuto sezónu se naživo podívat na víc zápasů žen než mužů.

Takže asi chápu.

Reagovat
monty25

Reagovat
pingla

úchylák

Reagovat
Pride

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Imos

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Lemond Laws

Já už to s ním vzdal.

I když mu to bude psát každý, tak on na to odpoví rádoby vtipnou odpovědí a neřeší to.

Prostě žije v jiném vesmíru.

Reagovat
81Tomas

Reagovat
Pablos

No bóže tak je divnej a lehce ujetej... ale furt je to sport a plno lidí na světě stalkuje sportovce bez ohledu na pohlaví. A že to sem cpe... ty sem zase cpeš tyhle egoistický sračky... taky mě sere, že jsem tenhle sranec jak to musíš někomu nandat přečetl

Reagovat
Cotton

Není to na týden zdarma?

Reagovat
monty25

Nevím, jestli teď nemají nějakou akci, ale tenkrát ji neměli. Tak jsem za to vysolil tři kila. Ale myslím si, že s Příhodou bude všechno podstatné na jejich YT kanálu.

https://www.youtube.com/c/O2TVSport/videos

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Greny

No však teoreticky můžu říct že metr nedodržel když ještě ukazoval že fauloval Ndefe a nechával výhodu Slavii.. pak teda furt můžeme řešit to zahození obránce Baníku od Olayinky ve vápně těsně před strelou úplně mimo hru(což už bych mohl přirovnat třeba k tomu faulu Kaloče na Olayinku za žlutou tam to piskl

Reagovat
mistr129

"Hlavní rozhodčí měl na situaci ztížený výhled a v té rychlosti se jednalo o složitou situaci na posouzení.

VAR usoudil, že situace bezprostředně nepředcházela gólu, Komise rozhodčích toto rozhodnutí přijala a nebude podnikat žádné další kroky"

Reagovat
smazaný uživatel

Plzeň na kolenou, Slavia v laufu... nyní už o titulu sešívaných nemůže nikdo pochybovat

Reagovat
Kepy_FCB

žumpaliga

Reagovat
Gelu28

přesně tak......český fotbal je Baroko .....

Reagovat
smazaný uživatel

Baroko byl celkem pohledný styl v architektuře (až na prdelatý andělíčky), barokní kostely se vyloženě hodí do české krajiny a barokní hudba byla v hudbě naprosto zásadní krok vpřed. Takže Bruckner a ostatní co to používají, to podle mého používají debilně.

Reagovat
Gelu28

Máte blbě nadpis...Tvrdík dnes dýchal na záda Varu..... ale objednal to už včera přes chlapa v kapuci a po tmě

Reagovat
mistr129

No po tomhle víkendu mám zas míň chuti na tu ligu koukat. U Bohemky myslím že bychom stejně vyhráli, Sparta včera i přes ten zářez taky vyhrála, ale dnes si troufám tvrdit, že dneska VAR obral Baník o bod, protože bychom to tam jen těžko dotlačili

Má to dvě roviny - jednak to totálně pokřivuje ten nabitej střed tabulky. Fakt nemám přehled, jestli to tam je plus minus stejně (jednou ti dají, jednou seberou), nebo někoho pravidelně řežou, ale akorát to pak v každém, kdo skončí třeba místo za poháry nebo na barážové příčce zanechá hořkost.

Druhá rovina je ta "velká trojka". Dlouho mi to přišlo, že se každému z nich potlačí stejně, ale letos... Když člověk vezme, že by konečná tabulka skončila tak, jaké rozestupy byly po včerejšku, tedy Plzeň, Slavia o 4 vzadu, Sparta o dalších 5 vzadu, tak je klidně možné, že kdyby se pískala rovina, tak mají všichni 3 stejně (beru teď tedy svůj dojem z dosavadních kol, že Plzni je výrazně pomáháno, Slavii spíše pomáháno než ubližováno a naopak Spartě spíše ubližováno než pomáháno).

No nic, příští víkend si dám bojkot (který mocipáni zajisté pocítí) a uvidíme, jestli se s tím aspoň něco pokusí udělat přes zimní pauzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to plácáš? Baník měl hrát už od prvního poločasu o deseti, když rozhodčí ušetřil Kaloče jasné červené karty po nakopnutí Olayinky a stejnému hráči měl udělit ještě druhou žlutou v průběhu druhého poločasu.

Reagovat
lichna.

Reagovat
Greny

Takže vlastně opět poškodil Baník protože Kaloč si následně vstřelil vlastní gól když už neměl být na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Proti deseti by Slavia vyhrála 5:0 a nikdo by neřešil její druhý gol...

Reagovat
dantetomas

Slavia... proti 10.. vyhrat 5:0? Ale no tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se ti to stalo ?

Reagovat
Aldeano

V jakých zápasech bylo Spartě ubližováno, včera a kdy? Naopak máš Hradec atd. kde to bylo naopak.

Reagovat
doshcz

v ty serii remiz mela snad v kazdym zapase kopat pencli

Reagovat
Aldeano

Nepřijde mi, že by ji někdo řezal. Nakonec náčelníka umožnila zvolit taky. A Svoboda, mladej Košťál a Krula nejsou záruka vysoké morálky.

Reagovat
Greny

Jako když bych srovnal situace pro top tři tak Spartu letos regulérně řežou

Reagovat
smazaný uživatel

Tj, třeba golem Kuchty z metrového ofsajdu.

Reagovat
Miguel19

Tak asi už Spartu neberou jako top no, spadla do průměru, tak jí řežou.

Reagovat
Aldeano

To fakt ne. Několik domácích zápasů bylo naopak tolik otočených věcí. Ono je to o drobnostech, otočené fauly, rohy apod.

Reagovat
bobis21

Čekal jsem že slávisti budou nasraní že vypadli z evropy a dají nám neskutečnou rychtu. Výsledek i výkon nakonec lepší než jsem čekal.

Jen škoda jak padá vítězný gól, i když to vůbec nemají proti soupeři jako jsme my zapotřebí

Reagovat
lichna.

Osobně si myslím, že by to Slavia stejně vyhrála, protože i když neměla tolik sanci, byla lepší a my jsme výrazně oslabili příchodem Miskovice. Nicméně obecně mě sere, jaký počet brutálních chyb u Varu rozhoduje zápasy. To, ze piskaji mladí nezkuseni rozhodci a udělají chybu, to jsem schopný akceptovat, ale to že se na to borec dívá u Varu a neodhali faul Choreho nebo dneska Olayinky, to prostě nepochopis.

Nejhorší na tom je, že si pak člověk řekne, že to pod Berbrem nebylo zas o tolik horší... A to jsem Prihodovi fakt hodně fandil a věřil.

Reagovat
bobis21

To je na tom právě to nejsmutnější. Oni by to vůbec neměli zapotřebí. Prostě byli lepší a vyhráli by i bez toho. Ale zbytečně to k lize přidá takovou pachuť. Kdybych nebyl odmala fanoušek Baníku, regulérně tu ligu nesleduji.

Reagovat
$$CaptainKokotko

Mám to stejně. Sleduju jen Slovácko + občas pár zápasů. Permanentku si budu kupovat pořád, ale na o2 kašlu.

Reagovat
lichna.

Ja vždy věřil, že je to tím, že tam je ten zly Roman. Teď už fakt nevím..

Reagovat
bobis21

Nikdy to není o jednom člověku. Toho člověka tam držely desítky dalších lidí. On si naopak desítky svých lidí na různé pozice dosadil. Kdyby se udělala taková čistka jaká by byla potřeba na očištění, nezůstalo by ve fotbale dost lidí na to, aby mohl fungovat.

Reagovat
$dolar$

Neboj se to říct - za Romana bylo daleko min takovýhle chyb.

Reagovat
bobis21

Bylo jich dost podobně. Jen tehdy mrdal jen jeden tým, od příchodu Číňanů mrdají 2.

Reagovat
$dolar$

Každý kolo takovýhle očividně zářezy fakt nebyly.

Reagovat
bobis21

Byly. Ale vím že ty žádný z těch zářezů ve váš prospěch nikdy nepřiznáš, takže tu diskuzi můžeme klidně ukončit tady

Reagovat
doshcz

Reagovat
ratusek

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mada

Reagovat
lichna.

Nebylo

Reagovat
Bakary3

Wau

Reagovat
frankiefcb

ne nejlépe bylo za Listkiewicze, jak říká Roman - to "Polské něštěstí". Tam si moc nepamatuji, že by týden co týden se řešili jenom rozhodčí.

Reagovat
lichna.

Reagovat
ratusek

Přesně tak. Proto se musel pakovat

Reagovat
$dolar$

Ale já neřekl, že za Romana bylo nejlíp. Ale líp, než dneska.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mistr129

Jediný, za co jsem pod Příhodou rád je, že se postupně začalo chránit zdraví hráčů a rozhodčí se nebojí dávat červené.

Jinak to je podobná tragédie jako dřív, snad jen s tím rozdílem, že u Příhody (narozdíl od Chovanců a ostatních) věřím, že s tím fakt chce něco udělat a chci doufat, že to ve skutečnosti jen nezvládá.

Reagovat
$dolar$

Tak velkej rozdíl je, že za Chivancu nebyl VAR.

Reagovat
John Obi Mikel

Byl

Reagovat
mistr129

Chovanec byl předseda červen 18 - říjen 20, VAR začal postupně na jaře 2018

Reagovat
doshcz

Reagovat
20DollarsInMyPocket

No to jsem na toho Prihodu teda v tiki taka zvedavy.

Reagovat
Blasphemer

Ten tam spáchá rituální sebevraždu.

Reagovat
bobis21

Budou úsměvy, vtípky a nic se nedozvíš. Příhoda se pochválí jak rychle vyřešil chybu v Plzni a dnešní faul nebude ani zmíněn.

Reagovat
Greny

Pak tam někdo z hostu nebo Svěcený řeknou... Ale mě se líbí že přišel a vysvětlil to.....

Reagovat
Aldeano

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Kluci jsou mladi a nezkuseni, pracujem na tom.

Nejlepsi je, ze garantem VARu je clovek, kterej mel maslo na hlave uz za dob Ivanka

Reagovat
Greny

Kluci jsou nezkušení atd... Ale myslím že kdyby odsud vybral 4 lidí k varu a 4 by obsadil z rozhodčích a po víkendu to zhodnotili tak by se možná divil co tam má za vocasy

Reagovat
Fakt

Za Berbra bylo líp!!

Reagovat
Martin9719

Ne o moc ale jo.

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl že by ten Mass měl pravdu?

Reagovat
John Obi Mikel

Tak podle rozhodčího zase nemá pravdu

Reagovat
Blasphemer

Naděje tam chvíli byla.

Reagovat
mistr129

Nemá, vždyť sudí říkal, že procházeli celou akci od tohohle faulu a došli k závěru, že to nebyl faul.

Reagovat
John Obi Mikel

Já to bral nejdřív podle Podaného

Reagovat
Mass

Taky sem tu minule psal, že Podaný je správněj kluk, i když sparťan. Rozumí pravidlům

Reagovat
monty25

Ewerton (Sara Tars) už to tam zase rozjíždí...

https://youtu.be/OpSZcLazgzE

Reagovat
John Obi Mikel

Myslíš Kush Baba?

Reagovat
monty25

Reagovat
Shevchenko

Takže dva největší zářezy zase pro Plzeň a Slavii, jako vždy. Tohle je fakt ubohá liga

Reagovat
rufus

Klasika. Posledních pár let si tady Plzeň se Slavií dělají, co chtějí..

Reagovat
lichna.

Člověk aby začal ten titul přát vám.. Uff nevěřím že jsem to napsal.

Reagovat
bobis21

Já už to tak mám dlouho. Radši bych tam viděl Spartu než Slavii nebo Plzeň.

Reagovat
Spalovač šancí

Podle mě sparta taky měla pár důležitých rozhodnutí ve svůj prospěch.

Pokud bychom to měli brát vážně, tak by to chtělo poctivě projít úplně všechny zápasy všech týmů, aby se vidělo, komu se jak pomáhá, ubližuje a jak často

Reagovat
Coutinho10

škoda, že nějakej novinář prostě kolo co kolo nedělá nějakou takovouto statistiku a třeba nepočítá body potencionální, který mohly či měly být nebo který byly a neměly být....bylo by to hodně zajímavý nejenom na těch příčkách horních, ale i spodních

Reagovat
smazaný uživatel

Nějaký novinář Podle Vacka by měla po 35 kolech 105 bodů Sparta, podle Procházky Slavia a Plzeň by si na to taky někoho zaplatila.

Reagovat
Coutinho10

možná Mádl by mohl bejt objektivní no

Reagovat
Aldeano

Jen tím, že tomu nejde ani sportovně naproti, tak to není tolik vidět. Ale pak přijde Hradec, kde by se jinak zápas prohrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to se stydět nemusíš, spousta lidí už v průběhu života dokázala přejít na správnou víru.

Reagovat
lichna.

Zas tak spatne na tom nejsem.

Reagovat
Banikovec7

To si taky občas říkám, pak se na ně podívám a hodně rychle si to rozmyslím…

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Salfovic

Můžeš mi připomenout ty zářezy pro Plzeň z předešlých kol.

Reagovat
Martin9719

Nejspíš asi myslí s Baníkem, Boleslaví, Jabloncem, Zlínem, tam bylo tolik rozhodnutí nesprávně proti soupeři. Možná bych napočítal i víc verdiktů letos proti nám.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
John Obi Mikel

Doufám, že Matěj Jurásek bude hrávat častěji. Je to plašan, ale jeho hra se mi líbí.

Reagovat
Bakary3

Plasan....

Tyhle hodnocení mi někdy nepřijdou jako objektivní zhodnocení kvality.

Často se týkají právě hráčů, kteří se snaží hrát překvapivě, nealibisticky, s míčem pracují v rychlosti i za cenu toho, že třeba někdy zkazí - má druhou stranu, na jeho pozici musíš umět i zariskovat, tam musíš být rozdílovej.

Pak se mluví o někom, že má přehled, protože neudělá rychlejší krok a na všechno má o 4 doteky víc, ale reálně nic nezíská.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak zrovna u Juráska to podle mne sedí. Myslel jsem to hlavně v zakončení, kde se mu doteď moc nevedlo. Dneska se konečně dočkal. Navíc třeba první zápas proti Sivasporru nezvládl hlavou a nedařilo se mu. Je mladý, má na to právo, to se může stát, nechci aby to vyznělo jako velká kritika.

Naopak se mi u něj líbí jeho přechod jeden na jednoho, a vnáší do hry energii a živost. Fandím mu a doufám, že bude hrát častěji.

Reagovat
Bakary3

jo, já to nemyslel nejak špatně, spíš obecně, ze se často obdivuju ty "líný" typy.

Jasně, že zkušenosti mu zatím chybí, ale na hráče vychovanýho v našem fotbale ma opravdu spoustu výjimečných vlastností.

Když na sobě bude makat, myslím si, že to může být velkej hráč, předpoklady má.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude, v zimě si přivedete dalšího pokémona, který bude mít lepší vytrvalostní čísla a Jurásek půjde hostovat ke Kozlovi nebo Hoftychovi.

Reagovat
John Obi Mikel

Ano, Hronek už se řeší

Reagovat
Bakary3

ne, že by to bylo překvapivý.

Když psali třeba o hronkovi, když mají jen na lajny SOR, usor, olayinka, Jurásek, ewerton ... Alternuji tam lingr, schranz, Jurečka, maso, doudera... A nevím kdo ještě

To by byla fakt už ukázka totální debility

Reagovat
John Obi Mikel

Zahraje tam i Oscar

Reagovat
Bakary3

I druhej Jurásek

Reagovat
Coutinho10

budu objektivní, kdyby VAR chtěl, tak ten náš 2. gól nemusel uznat a obhájil by si, že došlo k faulu, ale nakonec platilo teda rozhodnutí ze hřiště, kdy se faul nepískal a dokonce podle toho záběru na rozhodčího to vypadalo, že nám dával výhodu, takže rozhodčí to vyhodnotil obráceně = faul na Olayinku....na jeho obranu, tak tohle bylo fakt těžký rozklíčovat...tam rozhodovala skoro špičička kopačky v tom souboji

k odůvodnění rozhodčích, tak přesně nevím pravidla, že už to bylo jakoby zahraný = gól padl dlouho po tom, co byla tato sporná situace, jak přesne dle pocitu rozhodčího se k čemu má a nemá vracet, ale ok, zlobit se v tomto případě nebudu

Reagovat
Aldeano

"budu objektivní, kdyby VAR chtěl, tak ten náš 2. gól nemusel uznat".

Tak faul to snad byl ne? Tím pádem se mělo pískat a hra přerušit. To nebylo 50/50 a když by chtěl, tak to mohl písknout.

Reagovat
Coutinho10

no v realu to byl souboj o míč, takže skoro 50 na 50 to bylo, až pak z detailu bylo vidět, že tam o špičičku byl dřív hráč Baníku, ale VAR to asi nevyhodnotil jako závažnou chybu, proto píšu, kdyby chtěl, tak mohl to vyhodnotit jako chybu, ale nevyhodnotil....je to tenkej led no

Reagovat
Aldeano

Takže nejsi objektivní.

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
GjøvikFF

Jakej tenkej led, ty vole? Byl to jasnej faul, kterej bezprostředně vedl ke gólu, nějaké tvoje špičičky, patičky a podobné nesmysly nikoho nezajímají. Buď to měl vidět rozhodčí nebo VAR...to jsou přesně tady ty alibistické kecy jako "zjevná chyba", "neurčitá intenzita", které tu rovinu "nenápadně" naklání...a jako tradičně pro Plzeň a Slavii.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
GjøvikFF

Totéž co po záběrech původních - je to faul.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
bobis21

Když takhle argumentuje KR, všichni se můžete posrat, ale jak je to ve prospěch vašeho týmu, začněte argumentovat úplně stejně? Fakt se nemůžu dočkat, až budou příště slávisti řvát u zápasu Plzně, že chtějí rovinu.

Reagovat
verv

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
bobis21

Vždyť to je jasný faul, co se ti tam nezdá? To tam vážně nevidíš ten kontakt, nebo jen hraješ blbého? Tohle naopak jasně dokazuje, že to je faul Jste fakt úplně stejní jak Plzeňáci

Reagovat
bobis21

Schválně jsem se podíval a samozřejmě jsi obhajoval vaši penaltu ve finále poháru. Pak se opravdu nemá cenu s tebou o ničem bavit

Reagovat
Coutinho10

asi to nemá cenu rozebírat, oba jsme zaujatí ve prospěch našeho týmu....ti co nejsou zaujatí, tak změnili názor pod Příhodou

Reagovat
bobis21

Samozřejmě, kdo souhlasí s tebou je nezaujatý, kdo s tebou nesouhlasí je zaujatý. To fakt zní jako tvrzení nezaujatého člověka

Reagovat
Aldeano

Reagovat
GjøvikFF

No, tak to pak rozhodně ale není můj případ - mně je ukradená Slavia stejně jako Baník, a tohle prostě faul byl.

Reagovat
Coutinho10

ok, každý to asi může vidět jinak

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Bosko

Olayinka je hroznej zmrd, jak ještě mával rukou, že nefauloval já ho tak nesnáším, snad se ho zbavíme co nejdřív.

Jurásek výborně, hrál dobře už předtím. Nechápu, proč ho Trpišovský hned po prvním špatným výkonu v Turecku na dva měsíce odstavil.

Když zahraje na hovno Kolář, je to OK, protože chrápe s Tvrdíkovou.

Když zahraje na hovno Tecl, je to Ok, protože chrápe s Trpišovským (jinak není možný, aby byl ve Slavii tak dlouho)

Když zahraje na hovno Olayinka, je to OK, protože bere hodně peněz a musí hrát, navíc si v kabině občas zakřicí a hraje si na lídra, kterým není.

Ale běda, když jednou blbě zahraje mladej kluk, co se nebojí hrát 1na1, nebojí se vystřelit, není alibista. Tohle je přesně to, co mi na JT vadí, výběr hráčů je často ovlivněný vším možným, jen ne jejich výkony.

Reagovat
Bakary3

přesně

Reagovat
doshcz

Reagovat
Martin9719

Když už i slávisti začínají vidět co je ten Olayinka za zmetka, tak už to o něčem vypovídá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Lol tohle neni slávista.

Reagovat
Banikovec7

Uvolnil místo pod platovým stropem pro ratuska?

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Presne tak. Kdyz se rekne slavista, tak si predstavim ratuska.

Reagovat
Mass

Twl tak viděl si, aby slušnej slávista remcal na trenéra a na svoje tři momentálně nejzkušenejší hráče, a to ještě po vyhranym zápase a ne s někym slabšim, ale s Baníkem?

Reagovat
Bosko

Jj slušnej slavista zavírá oči před tím, že loňská sezona byla zpackaná a letošní je na nejlepší cestě ke stejnému výsledku. 2x za sebou jen podřadná EKL letos venku hned po podzimu, v lize koukáme na záda Plzni a kromě v derby jsme v zápasech s nadprůměrnými soupeři nijak nezářili.

Mě vadí pořád stejný věci, kvůli kterým jde Slavia výkonnostně dolů. Nejsou to věci, co by byly nový, táhnou se delší dobu. A nejsem pokrytec, abych nad nima po výhře nad (letos slabým, čili doma povinně poraženým) Baníkem. Když ty takovej jsi, tak je to tvoje věc, ale označovat se kvůli tomu za slušného slavistu?

Reagovat
Mass

Ano sem slušný slávista který by nikdy nenapsal, že kapitán Slavie chrápe s trenérem a jeho zástupce je zmrd.

Vypadli sme z poháru, protože máme velkou marodku a netrefujeme zařízení, ne kvůli tomu, že by některý hráči byli protěžovaný a nebo kvůli tomu, že nestaví hráče, kterýho zrovna chceš ty.

Reagovat
Bosko

Olayinka zmrd bezpochyby je, za tim si stojim.Nema hracsky ani moralni kvality na to, aby byl kapitánem Slavie. Olayinka neni tahoun, kdyz se tymu nedari, tak se vzteka, simuluje, diskutuje s rozhodcima a souperem, nebo tym potopi kiksem, jako kdyz vyrobil penaltu v Kluzi (nuzky ve vlastnim vapne...). Jeho pravym opakem je treba Lingr, to by mel byt kapitan. Ten je dlouhodobe jeden z nejlepsich, je to tahoun, co se na zadnej zapas nevysere, uz loni patril k nejlepsim a dal z SKS myslim i nejvic golum. Presto, zrejme nebyl oblibenec, protoze az letos zacal pravidelne nastupovat v zakladu.

Zarizeni netrefujeme prave diky protezovani hracu jako je Tecl. Aby ten mohl hrat, tak v podstate nedostal poradnou sanci Musa, ktery se levne prodal a ted dava goly v LM, a na soupisku EKL nebyl dopsan Jurecka, coz byl presne typ hrace, ktery nam v EKL chybel.

Takze jo, klidne si dal lzi do kapsy

Reagovat
Mass

Jurečka nebyl na soupisce protože nemohl hrát 4 ze 6 zápasů. Musa ve Slavii dostal šancí dost, ale byl ještě horší než Tecl. Ne a neurčuješ kdo bude ve Slavii kapitánem, to si rozhodnou hráči v kabině.

Když tady vytahuješ jednu chybu Olayinky, proč třeba taky nevytáhneš jeho gól na San Siru?

Reagovat
Martin9719

Konečně někdo normální.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
lichna.

Reagovat
mistr129

Olayinka je šašek, takovej ten malej uřvanej komu se jako protihráči vysměješ, spíš než kterej tě sere.

A i když by se na dohadování s rozhodčím měl vykašlat, tak si nepamatuju, že by někdy tým oslabil nějakým nesmyslným zákrokem či nadávkami na rozhodčího.

Reagovat
mistr129

A ano, často zahraje hovno, na druhou stranu je ve spoustě zápasů jedinej, kdo vypadá, že to nemá na párku (ještě s Ibrou) a jedinej, kdo občas zkusí jít 1v1.

Reagovat
cristiano.K.

Olayinky se nezbavíš v jeho věku, víc než 3 mega euro nikdo za něj nedá.

Teď nosí pásku, aby se mu zvýšila cena, to je celé.

Reagovat
Greny

V létě mu končí smlouva stačí půlrok počkat

Reagovat
Fakt

Dneska se to tu teda rozjelo. Chudák monty

Reagovat
monty25

Rozjeli to tady tak maximálně tři čuníci...

Reagovat
Lemond Laws

A další, včetně mě, už nemají sílu ti to dokola opakovat a už rezignovali a nechali tě ve tvym světě

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste tu kundu lituj omg.

Reagovat
Edgar Davids

moralni autorita ymp tu bude osocovat slusny diskutery z kund, pica to svet nevidel

Reagovat
Pride

Reagovat
dantetomas

Tak moze si za to trochu aj sam. Fakt v niektorych momentoch vyznieva ako uchylny panic, ktory za to, aby svoje zvratene tuzby ukojil, este plati O2

Reagovat
monty25

No co, lidi platí i horší věci.

Reagovat
Mimalu

Kromě isport premium mě nic horšího nenapadá

Reagovat
monty25

Teď jsi mi připomněl, že ho mám na měsíc za korunu a musím si ho zrušit...

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapovi se libi zensky a ostatni se za to do nej pusti

Reagovat
monty25

A navíc to byla i zábava...

https://youtu.be/V9bGBYDRTh8

Reagovat
verv

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Greny

Ot : jdu se podívat na tento zápas vypadá to že to má ještě zajimavej potenciál

https://www.livesport.cz/zapas/6o9WJ5s9/#/prehled-zapasu/prehled-zapasu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl, tak minule se proti nám premierově trefí Samek, teď Jurásek ....

Olinka má rudý týden ? Nebo je jiný důvod toho divadla ?

Chyběla lepší kvalita, to souhlas s Hapalem. Bez Plavšiče to šlo docela dolů, což se dalo čekat a je to horší, než prohra . Ale aspoň jsme si nekákli v Průhonicích.

Není lepší v našich prapodivných podmínkách ten VAR zrušit a ušetřené peníze pro kluby nechat na pokuty za pyro ? I když zrušil bych i tyhle. U nás jsme dokázali husarský kousek, že s VAR nadáváme poprávu na sudí víc, než bez VAR. Je to dobrá věc, ale když nechceš vidět, nepomůže ani svěcená...

Reagovat
Pony Slaystation

Co v hledišti to v kabině, vyzul bych pred vstupem na stadak i ty kopačky...

https://www.sport.cz/clanek/fotbal-ceska-1-liga-spartane-v-plzni-ponicili-kabinu-viktoria-scita-skody-3742740

Reagovat
kilobyte

Určitě špatný, ale pořád lepší než dát úmyslně soupeři hlavičku takovou razancí jako Chorý.

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
cristiano.K.

Parádní výsledky, liga bude zajímavá snad až do konce.

Jurásek ukázal neskutečné sebevědomí,u svého druhého golu už před střelou věděl, že to trefí.

Chorý je chorý a karma za to Plzen doběhla

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
HorajzmAmmann

Slavia je doma jednicka. Naprostý Králové. Fantastická atmosféra...Zažil jsem párkrát vyprodané Bazaly, vyprodané Vítkovice a jako TOP, ale takhle pravidelně to má jenom Slavia. Tribunu za branou jim závidím.

Výjezdová jednička dneska mírně zklamání. Řvát jeden chorál pořád dokola spolu s jebat SKS, to mi přišlo zbytečné.

Užil jsem si to i přes prohru. Slavia v tomto Spartu porazí o parník

Reagovat
HorajzmAmmann

K té brance. Jsem zastáncem, aby VAR řešil pouze jasně porušení pravidel ve vápně. Takže klidně ať se tohle neřeší přes VAR vůbec. To je mi fuk. Jestli tam byl nějaký faul na půlce tak to má vidět rozhodčí, ale VAR bych do toho už nezahal

Reagovat
jackinho10

Reagovat
mrtvej ofsajd

Vidim to stejně, jakokoliv to bylo ted v nas prospěch.

Reagovat
lichna.

A kurva, další slávista.

Reagovat
Blasphemer

Ratusek spustil lavinu odchodů.

Reagovat
Stannis Baratheon

Pojď taky.

Reagovat
lichna.

Díky, ale ne. Kočky nezeru.

Reagovat
ratusek

nechceš být židovská chcanka?

Reagovat
Losinho

V pohodě, nováčci dostávaj psy.

Reagovat
lichna.

Ratusek říkal něco jiného

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
HorajzmAmmann

to ne, jenom mi prostě přijdou doma skvělý a trošku závidím. Nemám problém uznat kvalitu soupeře.

Reagovat
lichna.

Tribuna sever super, tam s kotlem určitě zaostavame. Ale jinak z hlediska podpory ochozu bych řekl, že na tom hůř nebudeme.. A to jsme, kde jsme.

Reagovat
HorajzmAmmann

Já byl ted na MB a docela jsem překvapený kolik lidí z ochozů sere na fandění. Myslím, že to v tomhle ohledu bylo daleko lepší... Tím neříkám, že atmosfera byla špatná, to vůbec. Jen se mi to dříve zdálo ještě lepší. + bych čekal lepší počet, mnimálně 8 000 by bylo fajn.

Reagovat
lichna.

Jo tak ale podívej se, kde jsme. Lidi jsou už unaveni a znechuceni. Teď se možná Banik vydal správnou cestou díky Mikloskovi, ale takových nadějných začátku už tu bylo, že to lidi z té skepse tezko vyvede.

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo tak ale podívej se, kde jsme. Lidi jsou už unaveni a znechuceni.

-> to je právě ono, úplná kravina. Kde jako jsme? Proč znechuceni? Vždyť oproti tomu co se zažívalo se Šafarčíkem jsme úplně v klidu. No tak se teď doma párkrát prohrálo, no bože... na internetu si hrajeme na nejlepší fanoušky planety a pak nás doma chodí 6 200. I přesto kde jsme jsou ty domácí návštěvy ostuda...

Reagovat
HorajzmAmmann

nutno říct i to B) - i při těch návštěvách je atmosfera velmi slušná. 6000 chacharů udělá myslím lepší atmosferu než 6 000 slávistů, spartanů. Jen říkám, ohledně ochoty ochozů se mi to zdálo dříve mírně lepší to je celý :-) Možná jsou teď ochozy a kotel od sebe moc daleko narozdíl od Bazalů.

Reagovat
lichna.

Takže teď budeme 50 let nadšení z průměru protože kdysi jsme byli na hraně zániku? Jde o to, že máme majitelem který do toho minimálně z hlediska infrastruktury a mládeže cpe strasne hodně. A pak vidíš a slyšíš, co se n3kdy děje uvnitř a nechápeš, že tohle prochází. Do toho několik sezon za sebou matozne výsledky, žádný progres a kluby s X krát menším rozpočtem si z nás dělají prdel.

Neříkám, že je to můj případ, ja chodím doma furt. Ale chápu i ty, kterým se proste nechce a nebo když jdou tak moc nefandi.

Ale jak říkám, s příchodem Mikloska se začíná hodně věcí dělat správně, tak třeba se to otoci.

Reagovat
HorajzmAmmann

to neříkám, ať jsou lidi nasraný... ale i když jsou nasraný mi příjde 6 200 prostě málo.

Liberec má 100 000 obyvatel a chodí 3 000 lidí. Ostrava a Havířov plus ty další prdele okolo třeba 400 000 a chodí 6 000 lidí. A to v Ostravě by měl být Baník fenomén, nebo si na to aspoň hrajeme. V Liberci to je tak 50 na 50 s hokejem

Reagovat
lichna.

Jo, taky mi příjde 6000 málo, ale podívej se na sezonu 09/10. Chodilo taky málo lidí a hráli jsme o titul.

Za mě to chce pár věcí. 1) Vlastní pohodlný stadion, který bude čistě fotbalový. 2) Jasnou strategii a koncepci nejen v A týmu ale i mládeži 3) Zajjímaví hráči, na které se bude chodit bez ohledu na výsledky (v poslední době snad jen Sor, Almasi, teď možná Plavšič?) 4) Zajímavý prožitek z návštěvy utkání - nejen herní výkon ale i příjemné občerstvení, doprovodný program. 5) Výsledky 6) Práce s fanoušky - akce, pozvánky na utkání, marketing

Každý z těch bodů ti nějaké fanoušky může přinést nebo odvést, je jen na klubu, jak se k tomu postaví.

Reagovat
HorajzmAmmann

ano, s tímto souhlas. Přišlo mi, že to stavíš jenom do pozice - nejsou výsledky, nejsou lidi.

Já teda vidím dost velký rozdíl v propagaci fotbalu přímo ve městě a okolí. V Liberci jezdí i tramvaje celá polepená Slovanem s termínem dalšího utkání, v Ostravě jsem to třeba neviděl.

Když byla mistrovská sezona tak jezdilo po Ostravě auto a zvalo na další utkání (ale to mám jenom z doslechu). V podstatě přijedu do Ostravy a nevím, že nějaký Baník existuje. Bod číslo 6 a 4 řadím mezi ty důležité. Samozřejmě, výsledky taky. Ale jde mi o to zvednou ty návštěvy bez ohledu na výsledky.

Sezona 09/10 byla taky ostudná. Že tenkrát přišlo třeba s MB kolem 10.000 mi přišlo brutálně málo. Když to srovnám naopak s postupovou sezonou a tím co se dělo poslední 2 zápasy (výjezd do Olomouce a doma vyprodaný Zlín)

Reagovat
HorajzmAmmann

Jinak si myslím, že další důležitý faktor jsou cena vstupenek. Chápu, je to udělané aby bylo co nejvíce permanentek, ale já třeba nemám permanentku, šel jsem na Áčka a nechal jsem tam za 2 lidi 700 kč. - to odradí hrozně moc lidí, kteří chtějí jít jenom na těch pár lepších zápasů.

Lístek za 220, jdeš celá rodina a s občerstvením tam necháš litr. Třeba to je taky důležitý faktor

Reagovat
HorajzmAmmann

** Znojmo, ne Zlín

Reagovat
ratusek

Věsměs s tebou souhlasím a rozumím tvému nekritickému přístupu. Ale tady to absolutně nechápeš. lichna už ti to vysvětlil. Nejde o letošní sezonu a pár proher navíc vesměs po ostudných výkonech, ale o celkové směřování klubu poslední sezony.

Ale Luděk to konečně pozvedne a věřím, že za pár let budeme sklízet úspěchy. V tom sem stejný optimista jako ty

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
KingMaster13

Přidej se taky křivopáteřníku

Reagovat
ratusek

Reagovat
Aldeano

Reagovat
KingMaster13

díky

Reagovat
rel7

Fanoušci úspěchu.

Reagovat
HorajzmAmmann

To je všude, bohužel...

Reagovat
smazaný uživatel

Na Spartě už asi 8 let ne.

Reagovat
rel7

Přesně tak a kolik jich chodí.

Reagovat
ACSeRw!n

naopak jeden dlouhy, hlasity a opakujici se choral je ukazka kvality.. ne vzdycky to stridat po pul minute

Reagovat
HorajzmAmmann

to sice jo, ale včera se střídal chorál narážející na 130 slavie a jebat sks,pořád dokola. Třeba půl hodinový "dej baník gol" je v našem podání občas skvělý, to mi nevadí...

Reagovat
jackinho10

Reagovat
Salfovic

Řvou Baníkovci jude Slavie ?

Reagovat
HorajzmAmmann

Ne

Reagovat
lichna.

Ne. Nebo doma určitě ne. Jen pražské kurvy. Což je taky na picu, ale asi ve výsledku lepší. My obecne krom "Jebat Opavu, pripadne SKS" a "Na Letenske plani" moc proti soupeřům nejedeme, což se mi líbí.

Reagovat
Banikovec7

Pražské kurvy ale taky nikdy neřve kotel.

Reagovat
lichna.

Jo, to se rozjede tak nějak spontanne vždy.

Reagovat
Blasphemer

Tohle mi taky sere, když se řve u nás. Na druhou stranu, zkurvená Plzeň je slyšet taky často, takže je to vždycky nějaká akce a reakce. Ale obecně mám radši, když se supportuje hlavně vlastní tým, což je zrovna u toho Baníku pravda.

Reagovat
lichna.

Když je dneska ten den přechodu, klidně pojd k nám. Místa máme dost

Reagovat
$dolar$

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Tohle je ale hodně debilní reakce. To bych nechal sparťanům.

Reagovat
KingMaster13

U nás se jede hlavně do Sparty a teď do Plzně. Jinak jako nemohu říci že by tým z Česka u nás zažíval vysloveně nadávkové peklo

Reagovat
mistr129

No jako řvát jebem Spartu v zápase proti támhle Fenerbahce je i tak na palici

Reagovat
KingMaster13

Jako to jo

Reagovat
Coutinho10

štve mě, že to jebem nepoužíváme vždy podle soupeře...nějak by se to vždy dalo poupravit, aby to dvojslabičně vyšlo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ACSeRw!n

neni

Reagovat
lichna.

Zas ten choral je fakt dobrý, že mi to u vás ani nevadí. Treba smrt Spartě v jiném zápase je na hlavu, to jo. I kdyz to vlastně i v derby.

Reagovat
HorajzmAmmann

přát někomu smrt je moc vždycky. To jediné mi příjde za hranou.

https://www.hokej.cz/budeme-vas-veset-stalo-na-choreu-zlinsky-klub-to-odsoudil-a-omlouva-se/5068124

i tohle mi příjde za hranou a to jsem většinou hodně shovívavý.

Reagovat
HorajzmAmmann

ve výsledku by mi to přišlo celkem ok, ale ten nápis pod tím o tom věšení už je prostě zbytečný a fakt mírně za hranou

Reagovat
JarousFCB

Za to se jedou pičoviny proti PČR a kolikrát znějí nejhlasitěji.

Reagovat
lichna.

Nevím jak venku ale doma primárně jen "jednou jistě přijde den" ne? A to zase ne tak často. Co se týče složení chorálu, mam pocit ze jich máme celkem dost jen na podporu klubu.

Reagovat
HorajzmAmmann

"jednou jistě přijde den" zní na výjezdech určitě výborně. Jeden z nejlepších chorálů vždycky.

Reagovat
JarousFCB

Pak ještě "My jsme vrazi z FCB... " obojí tak 2x - 3x za zápas. Do toho mám zase po letech najednou mít rád Trnavu + tradiční podpora GKS. Kolikrát čekám na normální chorál podporující Baník, tak že už nervózně přešlapuju, bo ty výše zmíněné neskanduju. Jinak to jsou zkušenosti z výjezdů, jelikož na domácím zápase jsem už pár let nebyl.

Reagovat
HorajzmAmmann

já třeba miluju zlatý Baník... včera nebyl ani jednou. Místo toho 130 let má,... se mohl včera úplně v klidu jednou dát.

Reagovat
HorajzmAmmann

teda zlatý Baník jsem kokot.

Dresy bílé miluji

Reagovat
lichna.

Jo tak proti PCR taky nejedu a skandovani Gieksy me taky nebaví. Ale doma je ta paleta asi jiná no.

Reagovat
r.mrazik

po tomhle kole bude tezky,kdo komu bude co vycitat...jak v plzni,tak v cine se hraje do kopce...

Reagovat
clinger

ty asi nepamatuješ poslední derby u vás viď.a i Hradec by mohl tvrdit něco o kopci na letné...

Reagovat
r.mrazik

Tvrdik uz to slibeny mega asi zaplatil,podle toho,jak se tam piska...kaspari

Reagovat
$dolar$

Jj hlavně ta odpuštěná penalta, co? A otočení rohy, po kterých jste dávali goly v x posledních zápasech.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cristiano.K.

Ta intenzita faulu Olayinky nebyla zas tak velká, ale pořád to byl víc faul než aby se to pustilo, uznávám

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Každé kolo brutální chyby rozhodčích. To už není normální. Člověk už v podstatě po odehrání kolo nic jiného nečte, než, že někde někoho zařezali... A to jsem si myslel, že se to odchodem Berbra a příchodem Příhody vyčistí a bude to alespoň trochu fungovat.

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
HorajzmAmmann

Ať se udělá pořádek hlavně v tom VARU. Neřešit píčoviny, netahat ho zbytečně do hry. Protože to evidentně stejně nefunguje. Od doby co je VAR tak je rozhodčí na hřišti úplně zbytečný. Ofsajdy se stejně pouští, i ty o 3 metry, co kdyby náhodou. Fauly na půlce se nepískají, protože to potom prověří VAR (vlastně prověří, ale stejně posoudí blbě)...

Šaškárna

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Ono kdyz padnes ve vapne, hlasite zarves, spoluhraci se sleti k rozhodcimu, tak uz se resi, jako vetsinou to nevyjde, ale co kdyby

Reagovat
HorajzmAmmann

ano, pro tyhle případy by VAR měl fungovat, Simulace totiž nejsi schopný během vteřiny posoudit.

Jasné ofsajdy ale ano a ty musíš mávat hned.

Včerejší faul na půlce by měl taky vidět rozhodčí hned a neřešit s VARem vůbec. To že to VAR teda řešil a nakonec usoudil, že se o faul nejednalo je další věc.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Losinho

Jako faul jasnej, co si budem. Ale Jurásek v topu

Reagovat
ACSeRw!n

nechapu ze skoro nehraje.. mne se libil hlavne ten prvni gol, kdy zachoval chladnou hlavu, naznacil patu (na coz reagoval i Lastuvka a proto lehce zaspal) a pak to tam poslal.. ten druhej gol, to uz byl proste silene nahore a proste to zkusil

Reagovat
HorajzmAmmann

jasný faul no... podrážkou mu sjel kotník...

Reagovat
HorajzmAmmann

*holeň

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele