FORTUNA:LIGA - souhrn 29. kola: Sparta do nadstavby z prvního místa

20.04., 17:01, aktualizováno 21.04., 20:01
Komentáře a souhrny
Mojmír Chytil se trefil proti svým (© SK Slavia Praha)

Slavia se sice vyhnula prvním po sobě jdoucím ligovým porážkám pod Jindřichem Trpišovským, dvoubrankové manko doma s Olomoucí však pouze stáhla a Sparta tak stále půjde do nadstavby z první pozice. Mladá Boleslav tlačí na váhající Baník, Liberec nikoliv. Sparta si sice proti Baníku vybudovala hned třígólový náskok, v závěru se o vítězství přesto strachovala. Bohemians i v deseti dokázali vyrovnat v Karviné, přesilovku nedokázal naplno zužitkovat ani Jablonec proti Zlínu. Teplice po brzkých střídáních jen remizovaly s Českými Budějovicemi.

1. FC Slovácko - Viktoria Plzeň 1:1

21.04.2024 18:00

Góly: 72. Vlastimil Daníček (pen.) - 41. Idjessi Metsoko

Viktoria Plzeň remizovala ve 29. kole Fortuna ligy na hřišti Slovácka 1:1. Hostující trenér Miroslav Koubek poslal na trávník po vysilujícím prodloužení proti Fiorentině prakticky kompletně obměněnou jedenáctku, a to mělo na výkon Západočechů evidentní vliv. Třetí celek tabulky sice poslal do vedení v závěru první půle Idjessi Metsoko, jenže po změně stran se útočník z Toga nechal se svými spoluhráči soupeřem zatlačit, což vedlo k vyrovnávací penaltové trefě Vlastimila Daníčka. Jeho zásah tak udělal radost kouči Martinu Svědíkovi, který po sezoně klub opustí.

Fanoušci Slovácka prožívali v jarní části ročníku kruté časy. Nejhorší formu z celé ligy a propad tabulkou jejich oblíbenců ještě umocnil hlavní trenér Svědík. Ten totiž po vzájemné dohodě s klubem oznámil, že na lavičce modrobílých po sezoně skončí. Nad jeho dalším působištěm visela řada otazníků, přičemž jednou z diskutovaných možností byla i Plzeň, která na jih Moravy přijížděla po konci veleúspěšného tažení Konferenční ligou.

Úvod utkání výrazně poznamenaly zdravotní patálie zkušeného Radima Řezníka, jenž na hřišti vydržel jen 14 minut. Zápas ani nadále neměl příliš vysokou kvalitu. Zatímco na domácích hráčích bylo znát vědomí jediné výhry v jarní fázi soutěže, hosté navzdory obměněné sestavě "tahali nohy" po nedávném návratu z Florencie. Ve 30. minutě se dostal do první větší šance Matěj Vydra, proti kterému ovšem včas vyběhl Tomáš Fryšták. Další nepozornost defenzivy Slovácka již hosté dokázali potrestat, když se vápnem prokličkoval Metsoko a se štěstím zaznamenal svůj druhý ligový gól v kariéře.

Jako první zahrozili po změně stran domácí, které mohl přiblížit bodovému zisku Patrik Blahút, jenže o radost jej připravilo včasné vyběhnutí Martina Jedličky. Ještě větší tutovku zahodil v 57. minutě Filip Vecheta, jenž z malého vápna zamířil hlavou trestuhodně mimo. Zvýšená aktivita se nicméně Moravanům vyplatila, neboť Sampson Dweh zahrál ve vlastním vápně rukou a od nařízení penalty pro Slovácko jej neuchránila ani snaha přesvědčit rozhodčího o zranění obličeje. K pokutovému kopu se postavil zkušený Daníček, který poslal míč po zemi do sítě. V závěru měli ke třem bodům blíže hosté, avšak Pavel Šulc ani Lukáš Červ bránu v nadějných pozicích netrefili.

Slovácko tak částečně využilo náročného programu Plzně a z duelu si odneslo bod. V posledním kole základní části zavítá 28. dubna do Českých Budějovic, viktoriáni ve stejný den přivítají Teplice.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Sigma Olomouc 2:2

21.04.2024 15:00

Góly: 77. Jan Bořil, 84. Mojmír Chytil - 52. Jakub Pokorný, 66. Pavel Zifčák

Domácí Slavia remizovala ve 29. kole Fortuna ligy po zběsilém průběhu utkání s Olomoucí 2:2 a její manko na vedoucí Spartu narostlo na čtyři body. Jindřich Trpišovský zareagoval na nevýrazný výkon proti Plzni řadou změn v sestavě. Na hřišti se to ovšem pozitivně nepromítlo, protože omlazený tým Hanáků předvedl naprosto fenomenální produktivitu, když ze dvou ojedinělých šancí dvakrát skóroval. Sešívaní se přesto nevzdali a po zásazích Jana Bořila a Mojmíra Chytila se propracovali alespoň k dělbě bodů. I ta však na dálku stačila Spartě, která získala jistotu vítězství v základní části soutěže i roli hostitele derby v nadstavbě.

Ačkoliv se před utkáním Slavie na trávníku Viktorie Plzeň objevovaly spekulace, že by Západočeši vzhledem ke svému vytížení nemuseli nasadit nejsilnější možnou sestavu, opak se stal pravdou. Sešívaní na soupeře z města piva absolutně nestačili a po porážce přenechali pozici na čele tabulky rivalovi z Letné. Do Vršovic tentokrát zavítala Sigma, která se v minulém kole proti Jablonci dočkala prvního domácího vítězství od konce října.

Hanáci ovšem nestíhali počítat absence, takže se na trávníku v Edenu představilo hned několik stabilních členů olomouckého B-týmu. Hostující mladíci pocítili výkonnostní rozdíl mezi dvěma nejvyššími soutěžemi už v úvodní desetiminutovce, kdy Václav Jurečka pálil v obrovské šanci do Tadeáše Stoppena a Matěj Jurásek do tyče. Sešívání naprosto dominovali, což mohl promítnout do skóre také Mojmír Chytil, jenže ani on si na gólmana hostů nepřišel. Sigma byla ve hře směrem dopředu zcela neškodná, postupem času se jí však podařilo tlak Slavie otupit, a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu.

Hosté poprvé vystřelili až v 52. minutě a hned se mohli radovat ze šokujícího vedení. Martin Pospíšil našel precizním centrem stopera Jakuba Pokorného, který k údivu všech přítomných fanoušků dopravil balon do branky. Domácí za hlasitého povzbuzování Tribuny Sever ještě přidali na tempu, ale Oscar Dorley ve vyložené šanci nedokázal z malého vápna umístit skákající balon mezi tři tyče. Ukázkovou produktivitu naopak na druhé straně předvedli hráči v modrém, když olomoucký odchovanec David Zima poslal do samostatného úniku Pavla Zifčáka, který sebevědomě přehodil Jindřicha Staňka. Pražané se přesto nevzdali, jelikož na pořádné drama zadělal hlavou miláček příznivců Bořil. Domácí kapitán se ocitl v jedné z hlavních rolí i při vyrovnávacím gólu Chytila, jelikož se nacházel přesně na hraně ofsajdu. Zásah však nakonec po přezkumu rozhodčích u videa platil. Nápor červenobílých nabral v nastavení obrovských rozměrů, ale vyčerpaní Hanáci jej už přestáli.

Slavia tak doma již potřetí v sezoně zaváhala a připsala si jen bod. Oba celky čeká před nadstavbou ještě jedno střetnutí. Sešívaní zamíří 28. dubna do Hradce a Sigma před našlapaným Androvým stadionem hostí Spartu.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - FK Mladá Boleslav 1:2

21.04.2024 15:00

Góly: 54. Marek Icha - 7. Tomáš Ladra, 37. Lamin Jawo

Mladá Boleslav zvítězila ve 29. kole Fortuna ligy v Pardubicích 2:1, a pro nadstavbovou část si tak pojistila pozici mezi elitní šestkou bojující o mistrovský titul. Hlavní postavou střetnutí se stal Tomáš Ladra, jenž si kromě brzkého gólu z úvodu klání připsal i asistenci u vítězné trefy Lamina Jawa. Východočeši se po změně stran na více než snížení nezmohli a potvrdili trápení na domácím trávníku, kde na jaře ještě nedokázali zvítězit.

Pardubice se po remíze ve Zlíně rozloučily s nadějí na umístění v prostřední skupině a potřebovaly rychle začít s budováním náskoku na barážové pozice. Hráči Mladé Boleslavi měli opačné starosti, bodový přísun ale k udržení se v elitní šestce také potřebovali. Středočechům měl k úspěchu pomoci Ladra, jenž se v předchozích čtyřech duelech podílel na čtyřech brankách Bolky.

A právě 26letý útočník rozvlnil pardubickou síť už v sedmé minutě. Antonínu Kinskému se nepovedl odkop, a balon tak rychle hosté vrátili do prostoru před jeho bránu. Vasil Kušej zakombinoval se Solomonem Johnem, který našel na zadní tyči přesně zakončujícího Ladru. Záhy to mohlo být už o dvě branky, ránu Jawa ale vyrazil Kinský na roh. V 17. minutě se za obranou Boleslavi zničehonic objevil Tomáš Solil, jenže ve velké šanci přestřelil. Na druhé straně si znovu střihl souboj Ladra s Kinským, jemuž na brankové čáře pomohl Dominik Mareš. Ofenzivní přehlídka mohla přinést vyrovnání po půlhodině hry, Denis Halinský však z malého vápna hlavičkoval těsně vedle. Ve 37. minutě tak přišla pro Východočechy krutá rána. Ladra odcentroval z rohu přímo na hlavu Jawa, který oslavil svůj sedmý gól v ročníku.

Pardubice si připravily po návratu ze šaten rychlé snížení. Mareš vyslal na pravém kraji do úniku Marka Ichu, jenž zakončením na zadní tyč zadělal na drama. Gólem nabuzený Icha se mohl o chvíli později propsat do statistik také jako asistent, ale jeho pas skrze vápno byl o chlup rychlejší než skluzující spoluhráči. V 86. minutě mohl přinést Středočechům pojišťovací trefu Antonín Vaníček, rychlý sprint však zakončil nepřesnou ranou. Záhy mohl zahozené šance 25letý záložník pořádně litovat. Ladislav Krobot si totiž nabíhal do vápna na nadějný centr a jen díky zásahu pozorného obránce nedostal příležitost střílet.

Mladá Boleslav si tak vítězstvím na východě Čech pojistila pozici v elitní šestce. Závěrečné kolo základní části modrobílí odehrají 28. dubna v Jablonci, Pardubice ve stejný den vyzvou Bohemians.

Více informací k zápasu

Slovan Liberec - FC Hradec Králové 0:0

21.04.2024 15:00

Góly: -

Liberec remizoval ve 29. kole Fortuna ligy s Hradcem Králové 0:0. Slovan si sice vytvořil více střeleckých příležitostí, žádnou z nich ale využít nedokázal a poprvé od loňského září na stadionu U Nisy neskóroval. Vůbec největší šance však měli Východočeši. Dorážka Václava Pilaře z 52. minuty jednoznačně směřovala do sítě, těsně před brankovou čarou ale střelu smolně zablokoval jeho spoluhráč Daniel Vašulín, jenž později sám orazítkoval tyč. Zisk jednoho bodu tak minimálně dočasně pomohl Severočechům, kteří doma neprohráli podeváté v řadě, k posunu do skupiny o titul.

Oba celky měly šanci vyšplhat se z prostřední skupiny do elitní šestky. Liberec se do ní mohl podívat už v předešlém kole, selhal ale na hřišti Budějovic. Hradec naopak prohloubil mizérii Slovácka a vyhrál potřetí v řadě. Votroci však měli podle predikcí na severu Čech o vítěznou sérii přijít. Hrozbu představoval především ve formě hrající Luka Kulenovič, jenž v posledních třech utkáních zaznamenal kromě tří gólů i asistenci.

Právě chorvatský střelec se už v úvodní desetiminutovce dostal ke dvěma zajímavým zakončením. Jeho prvnímu pokusu zpoza vápna však vystavil stopku pozorný Adam Zadražil a krátce nato po velké hrubce hostujícího Petra Kodeše z ideální pozice o kousek minul. Na atraktivním začátku utkání se podíleli také Východočeši, v jejichž dresu pálil z dálky Jakub Kučera. Razantní rána brněnského odchovance ale prosvištěla vedle pravé tyče. Po půlhodině hry nemířil přesně ani Ľubomír Tupta, jehož nadějný projektil skončil těsně nad bránou Hradce.

V 52. minutě se do obrovské šance dostali Votroci. Zatímco střelu Ladislava Krejčího ještě stačil jeden z obránců zablokovat, dorážející Pilař už před ním stojící libereckou hradbu propálil. K velké smůle však trefil svého spoluhráče Vašulína, který tak nechtěně uchránil bezmocného Huga Jana Bačkovského od inkasované branky. Na druhé straně se po standardní situaci ocitl sám před gólmanem Matěj Chaluš, místo zakončení se ovšem po lehkém kontaktu se soupeřem skácel na zem. Sudí ale ani po konzultaci s videorozhodčím penaltu neodpískal. V 76. minutě měl na noze rozhodnutí Vašulín, jenže zpoza vápna jen rozezvonil levou tyč.

Zápas tak skončil smírně. Liberec se 28. dubna pokusí o posun do elitní šestky na hřišti Baníku, Hradec bude ve stejný den hostit Slavii.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Dynamo České Budějovice 2:2

20.04.2024 18:00

Góly: 33. Daniel Fila, 40. Štěpán Chaloupek - 25. Lukáš Mareček (vl.), 67. Jan Suchan (pen.)

Fotbalisté Teplic remizovali ve 29. kole Fortuna ligy na domácím hřišti s Českými Budějovicemi 2:2 a přišli o naději na umístění v elitní šestce. Severočeši záhy prohrávali po vlastním gólu Lukáše Marečka, což donutilo nespokojeného trenéra Zdenka Frťalu ke dvěma změnám v sestavě už na konci úvodní půlhodiny. Hrozba vystřídání pro ostatní hráče se vyplatila prakticky okamžitě, jelikož Skláři dokázali otočit průběh střetnutí ještě v prvním poločase. Vedení ale neudrželi, neboť v 67. minutě vyrovnal z penalty Jan Suchan.

Severočeši se po vítězství v Mladé Boleslavi mohli radovat z takřka definitivní jistoty záchrany, kterou jim stvrdila sobotní remíza Bohemians v Karviné. Také Dynamo naposledy předvedlo fanouškům povedené vystoupení, když se po strhující výhře nad Libercem odlepilo ze dna tabulky. Kde jinde navíc měli Jihočeši ukončit úmornou sérii bez venkovního ligového triumfu než právě v Teplicích, odkud si 15. října 2022 odvezli plný bodový zisk naposledy. Komplikaci pro ně však představovala absence vykartovaného kapitána Zdeňka Ondráška.

Jihočeši byli v úvodu utkání aktivnějším týmem a obraně Teplic působili velké problémy. Výsledkem ofenzivních snah hostů byla řada standardních situací. Ve 25. minutě po jedné z nich Budějovičtí otevřeli skóre. Florent Poulolo sice hlavičkoval pouze do tyče, jenže míč se následně od domácího kapitána Marečka smolně odrazil do sítě. Na nepříznivý vývoj zápasu se už po půlhodině hry rozhodl reagovat dvěma střídáními kouč Sklářů Frťala. A jen o tři minuty později se domácí dočkali vyrovnání. Hostující obrana trestuhodně propadla, čehož využil Daniel Fila, který se po vynikající individuální akci probojoval až do zakončení a překonal brankáře Dávida Šípoše. Ve 40. minutě už Teplice vedly. K balonu se po tečovaném centru z pravé strany propracoval Štěpán Chaloupek, který využil zaváhání Šípoše.

Ve druhém dějství si vypracovali první zajímavější příležitost hosté. Po centru z levé strany se dostal k míči Samuel Šigut, který však balon nedokázal usměrnit mezi tři tyče. V 67. minutě zahrál domácí Albert Labík v pokutovém území rukou, za což hlavní sudí nařídil po konzultaci s videorozhodčím penaltu. K té se postavil Suchan, jenž míč umístil přesně k pravé tyči a svým šestým ligovým gólem v sezoně srovnal skóre. Vrátit domácím vedení mohl Fila, který ale z téměř ideální pozice přestřelil. Rozhodnout nedokázal ani hostující Poulolo, jehož zakončení po skrumáži v pokutovém území proletělo těsně vedle pravé tyče teplické branky.

Dynamo tak herně navázalo na výhru nad Libercem a z Teplic si odvezlo remízu. Oba celky zakončí hlavní část sezony 28. dubna v totožný čas. České Budějovice přivítají Slovácko a Severočeši zamíří do Plzně.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - FC Zlín 0:0

20.04.2024 15:00

Góly: -

Fotbalisté Jablonce remizovali ve 29. kole Fortuna ligy se Zlínem 0:0. Utkání, které nabídlo jen málo gólových příležitostí, se pro tým z Moravy výrazně zkomplikovalo už ve 37. minutě, kdy se ze hřiště po druhé žluté kartě poroučel Selmir Pidro. Vyloučení 26letého Bosňana ovšem nikterak nepomohlo domácím, kteří potvrdili své trápení a prodloužili čekání na vítězství na šest soutěžních duelů.

Jablonec prožil po pozitivním vstupu do jarní části soutěže strmý výkonnostní pokles. Předchozích pět soutěžních klání totiž prohrál, přičemž v minulém kole navzdory více než hodinové přesilovce padl také na půdě tápající Sigmy Olomouc. Na zisk alespoň jednoho bodu však měl proti v tabulce 14. Zlínu velkou šanci, jelikož hned sedm posledních vzájemných zápasů přineslo nerozhodný výsledek.

V úvodním dějství nic nenasvědčovalo tomu, že by se téměř dva a půl roku trvající remízová tradice měla měnit. Na Střelnici vládl klid zbraní, který narušil pouze zlikvidovaný pokus Haidersona Hurtada. Dění na trávníku tak okořenil zlínský bek Pidro, jenž se po dvou žlutých kartách poroučel do kabin. Jablonec přesilovku do přestávky nevyužil, a do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Domácí podle očekávání od začátku druhého dějství převzali otěže zápasu, v závěrečné třetině hřiště se ale neskutečně trápili a nevypracovali si žádnou slibnou střeleckou příležitost. Diváky zvedl ze sedaček až Matěj Polidar, který v 78. minutě nepříjemným dalekonosným pokusem prověřil Stanislava Dostála. Severočeši v posledních minutách zvýšili aktivitu, skóre však do závěrečného hvizdu zůstalo beze změn.

Jablonec tak po více než měsíci bodoval, když se Zlínem uhrál tradiční remízu. V posledním kole základní části české ligy hostí 28. dubna Mladou Boleslav, Ševci po středečním semifinále poháru vyzvou ve stejný den i čas Karvinou.

Více informací k zápasu

MFK Karviná - Bohemians Praha 1905 1:1

20.04.2024 15:00

Góly: 54. Lukáš Budínský - 59. Erik Prekop (pen.)

Fotbalisté Bohemians remizovali ve 29. kole Fortuna ligy na hřišti Karviné 1:1, a definitivně tak přišli o naději na účast v play off o Konferenční ligu. Utkání výrazně ovlivnila přísná červená karta, kterou ve 39. minutě obdržel hostující Ondřej Petrák za na první pohled nevinný souboj s unikajícím protihráčem. Domácí dlouhou početní výhodu zužitkovali v 54. minutě, kdy se prosadil odchovanec Klokanů Lukáš Budínský. Krátce nato však z penalty srovnal Erik Prekop, a Slezané tedy potřetí v řadě hráli nerozhodně.

Domácí fotbalisté sice díky remíze v regionálním derby s Baníkem poprvé po zimní pauze dvakrát za sebou bodovali, nadále se ale krčili u dna tabulky. Z předchozích pěti duelů s vršovickým klubem si navíc odnesli jediný bod a celkem v těchto zápasech skórovali rovněž jen jednou. Také Klokani se dvě kola před koncem základní části řadili do skupiny o udržení, v případě výhry však stále mohli teoreticky pomýšlet na posun do nejlepší desítky.

Aktivněji do utkání vstoupili domácí, avšak žádnou z nadějně vyhlížejících akcí k výrazné příležitosti nedovedli. K prvnímu zakončení se Karviná dostala v 16. minutě, nicméně slabá hlavička Jiřího Fleišmana doprostřed branky hostujícího gólmana příliš nevystrašila. Bohemians v úvodním dějství hrozili hlavně z rychlých protiútoků. Po jednom takovém se k zajímavému zakončení hlavou dostal Matyáš Kozák, který ale minul. K zásadnímu momentu došlo ve 39. minutě, kdy hlavní sudí Ondřej Pechanec po konzultaci s videorozhodčím udělil červenou kartu hostujícímu Petrákovi, jenž si počínal nedovoleně v souboji s aktivním Martinem Regálim.

Slezané přesilovku využili v 54. minutě. K míči se na hranici velkého vápna dostal Budínský, který nejprve trefil pravou tyč, avšak díky šťastnému odrazu se dostal k dorážce a napodruhé už se nemýlil. Jen o chvíli později fauloval v pokutovém území domácí Aboubacar Traoré a nařízenou penaltu suverénně proměnil hostující Prekop. Karviná si mohla vzít vedení zpět v 69. minutě, jenže proti tvrdé střele Sebastiana Boháče dobře zasáhl gólman Lukáš Soukup. V závěru utkání měl rozhodnutí na hlavě Lucky Ezeh, který však po rohovém kopu orazítkoval pouze břevno hostující branky.

Karviná tak teprve podruhé z posledních šesti vzájemných klání brala s Bohemians alespoň bod. V posledním kole před začátkem nadstavby změří 28. dubna síly se Zlínem, Klokani přivítají ve stejný termín Pardubice.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 4:3

20.04.2024 15:00

Góly: 41. Veljko Birmančević, 47. Jan Kuchta, 52. Jan Kuchta, 63. Lukáš Haraslín - 54. Ladislav Krejčí (vl.), 79. Jiří Klíma, 85. Filip Kubala

Fotbalisté Baníku nepotvrdili roli úspěšného týmu na venkovních stadionech, když ve šlágru 29. kola Fortuna ligy padli se Spartou 3:4. Hosté sice za svým soupeřem zpočátku příliš nezaostávali, jenže si nepohlídali Veljka Birmančeviče, který se trefil již v šestém z posledních sedmi soutěžních duelů. Krátce po změně stran se navíc dvakrát prosadil Jan Kuchta a poprvé od konce února se radoval i střídající Lukáš Haraslín. Právě až trefa slovenského reprezentanta se ukázala být vítěznou, jelikož Baník v závěru náskok Letenských mohutně dotahoval.

Nedávno rozladění sparťanští příznivci mohli být po minulém víkendu opět výrazně veselejší. Pražané nejenže předvedli úspěšný obrat ve vršovickém Ďolíčku, ale především se po prohře Slavie vrátili s dvoubodovým náskokem do čela tabulky. K jistotě udržení první příčky potřebovali uspět v tradičně vypjatém klání s ostravským Baníkem, který z posledních osmi zápasů prohrál pouze jednou.

V úvodu souboje nesmiřitelných rivalů se děly zajímavé věci především na tribunách, kde se fanoušci předháněli nejen v hlasitosti pokřiků, ale také v kvalitě choreografií. Chvíli po čtvrthodině hry o sobě dali vědět i hráči Baníku, když ránu Davida Buchty musel vyrážet Peter Vindahl. Sparťané působili zakřiknutě, a tak mohli děkovat Abdullahimu Tankovi, že nadějnou akci zakončil jen slabou a nepřesnou střelou. Záhy se prohnal až do vápna Kuchta, jenž poprvé prověřil Jakuba Markoviče zaskakujícího za zraněnou jedničku Jiřího Letáčka. Domácí si nechali přesný zásah až na závěr prvního poločasu, v němž Birmančevič vyslal na zadní tyč nenápadný pokus, za kterým se Markovič jen nešťastně ohlédl.

Ještě smutněji se ostravský gólman díval na počínání spoluhráče Filipa Blažka, po jehož promáchnutí se dostal do šestnáctky Kuchta a díky povedené kličce mu stačilo poslat balon do odkryté branky. Slezané zanedlouho inkasovali potřetí, když jejich defenziva dopřála spoustu prostoru Birmančevičovi s Kuchtou a druhý jmenovaný se opět mohl radovat ze snadného gólu. O další zásah se postaral po rohovém kopu Ladislav Krejčí, ke své smůle ovšem rozvlnil síť vlastní brány. Chvíli před uplynutím hodiny hry přišel na trávník i Haraslín, jemuž stačily pouhé tři minuty na to, aby nádhernou ranou zpoza vápna vymetl šibenici. Ačkoliv na Letné bylo jen pár stupňů nad nulou, ostravská obrana hořela. Další příležitosti soupeře však přežila. Hosté naopak sami zkorigovali skóre zásluhou umístěných střel Jiřího Klímy k levé a Filipa Kubaly k pravé tyči.

Sparta nicméně utkání dovedla do zdárného konce. Oba týmy čeká závěrečný zápas základní části 28. dubna. Letenští pojedou do Olomouce, Baník přivítá Liberec.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Sparta Praha
29
23
4
2
66 : 25
73
2
Slavia Praha
29
21
6
2
60 : 22
69
3
Viktoria Plzeň
29
18
5
6
64 : 33
59
4
Baník Ostrava
29
13
5
11
46 : 37
44
5
FK Mladá Boleslav
29
12
7
10
49 : 45
43
6
1. FC Slovácko
29
11
7
11
37 : 38
40
7
Slovan Liberec
29
10
9
10
44 : 44
39
8
Sigma Olomouc
29
10
7
12
39 : 41
37
9
FC Hradec Králové
29
9
10
10
31 : 36
37
10
FK Teplice
29
9
9
11
31 : 37
36
11
Bohemians Praha 1905
29
7
11
11
27 : 39
32
12
FK Jablonec
29
6
11
12
34 : 44
29
13
FK Pardubice
29
7
7
15
28 : 40
28
14
FC Zlín
29
5
10
14
36 : 60
25
15
Dynamo České Budějovice
29
6
5
18
32 : 60
23
16
MFK Karviná
29
5
7
17
29 : 52
22

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (322)

Přidat komentář
Bex5

Skoda, mohlo to bejt zase o neco zajimavejsi

Reagovat
doshcz

od 4:1 do 4:3 hrala Sparta silenej hura fotbal, hura vsichni do vapna dat si gol tak je daval Banik no

Reagovat
Braunau-jihozápad

kluci, hurá za balónem

Reagovat
doshcz

Reagovat
Bex5

Tak jsou psi?

Reagovat
Mirek na tenisu

Baník má na naši ligu nadstandardně silnou útočnou fázi s řadou šikovných, rychlých a gólových hráčů. Problém je obrana. Šílený je Blažek. Otázkou gólman. Letáček se zlepšuje ale má některé slabiny. Ale je mladý. Dnes mě překvapil Markovič. Klidně by mohl být jednička.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Letacek je jeden z nejlepsich golmanu ligy.

Reagovat
ratusek

Reagovat
Nuno čomes

Ale Markovič je mladý a mohli by ho prodat za super peníze.

Reagovat
Mirek na tenisu

Letáček je velký, dobře vykrývá úhly a má slušný reflex. Slabina je hra nohama, těžkopádnost. Během roku se výrazně zlepšil ale mezi top gólmany ho zatím nevidím.

Reagovat
Selänne

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Mass

V konkurenci Macíků, Janáčků a Hečů to nemá až zas tak těžký.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne máte dva velmi dobré gólmany

Reagovat
KingMaster13

Kdo se vrací nevěří golmanovi

Reagovat
zorz767

Sparta chytá formu v pravý čas. Obávaný trojzubec je zpět

Reagovat
ratusek

Trojzubec s tím lemplem Tucim?

Reagovat
r.mrazik

nene,s haraslinem

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Salfovic

Bóže, ta Karviná je marná. Většinu zápase přesilovka, vedou, ale stejně nejsou schopní doma porazit Bohemku. Navíc skoro prázdnej stadion, ta ať klidně sestoupí.

Reagovat
ratusek

Totéž mužeš napsat i o Jablonci

Reagovat
Salfovic

Ten má dostatečnej náskok.

Reagovat
Nieuwendyk

Karviný bude škoda

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Bex5

Jo, mohlo by se to trochu prokyslicit ... nevadilo by mi zase videt treba Opavu nebo Brno (ale tam maj mrdnik) v prvni.

Vyskov taky zajimavej ukaz.

Budejky nebo Karvina at klidne spadnou

Reagovat
Salfovic

Určitě zase spande jen jeden. Druholigisté v baráži budou ještě slabší než loni.

Reagovat
Bex5

To Brno me fakt ale sere ... nejenze mi je sympaticky jako tradicni tym, ale mame s nima takovou polomrtvou druzbu a predpoklad, ze by tam chodil plnej dum na novej stadak, je celkem velkej. Naprosto nevyuzitejch 400 tisic lidi.

Kez by ... ale asi mi bude 60, az se oni vzpamatujou.

Reagovat
Kaspar

Pristi tyden by mel byt hotovy ten prodej ne?

Reagovat
Bex5

No nekecej. Tak jeste ten svatostanek

Reagovat
St. Pauli

Neverim.

Reagovat
Nieuwendyk

Parádní zápas! Vůbec se Spartička nestrachovala, přestřelka s FCB byl dánský plán

Reagovat
Luka3enko

Dneska jsem fakt naštvaný. Od tohoto Baníku nemůžeme dostat 3 góly doma. Hlavně některé výkony byly otřesné… Wiesner, Kairinen, Kuchta a Tuci byli zralí na vystřídání. Hlavní jsou ale 3 body, takže úkol splněn. Jediné pozitivum je Haraslín, který hrál jak drak a stabilní forma Birmančeviče.

Absolutně nechápu co tam dělá Tuci… povedl se mu zatím jen zápas proti Gala, jinak je hrozný. Wiesner je parodie na fotbalistu, bože ať radši hraje klidně ten Mejdr. Kuchta v prvním poločase posral na co šáhl, ale ve druhém dal aspoň 2 góly. Kairinen měl taky spoustu zbytečných ztrát, které nejdou tolerovat.

Viděl jsem to na stadionu, takže možná jsem na někoho moc kritický, ale měl jsem ten pocit.

Reagovat
doshcz

lajna Wiesner - Tuci je tak na stred tabulky no

Reagovat
ratusek

Reagovat
guzman

zatím vůbec nechápu v čem má přednost před Karou nebo Ševčíkem

Reagovat
ACSeRw!n

ma prednost, protoze prisel za pomerne velmi penize a privedl si ho trener, tak je logicky, ze dostava sance

Reagovat
Luka3enko

Co Karabcem a Ševčíkem, vždyť on je aktuálně u Priskeho před Haraslínem a to je nepochopitelné :D

Reagovat
meno

Mi neříkej, že by to Pojezdný nebo Frydrych nezahráli líp než Blažek

Reagovat
Mirek na tenisu

Blažek je záhada. Průměrný fotbalista. Od začátku angažmá v Baníku je ke všem strašně kamarádský. Pořád někoho objímá, povzbuzuje, poplácává... Bizár byl když při třetím svém druhém či třetím špilu dostal kapitánskou pásku. Snad jedinou jeho předností je hra hlavou. Ostatní 0 0 nic. V létě bych ho prodal do Zlatých Moravců

Reagovat
Mr.Mike

Taky sem si rikal..ten Blazek je docela ulet a to delal chvili i kapitana jeste stejne tak Kpozo tam nema co delat pokud chce hrat Banik o pohary

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť Blažek je to samé jako ty... Cigane. A třeba narozdíl od tebe svou roli chápe a plní ji v šatně Baníku skvěle přičemž ty seš pořád jen zbytečný... No prostě seš zbytečný. I když tě Gregorová ze soucitu snaží přesvědčit o opaku cigane:)

Reagovat
Braunau-jihozápad

kdo to byl?

Reagovat
Bakary3

Kdo asi

Reagovat
ratusek

jako fakt trevor? A to tady psal jen tohle nebo to Kily promazal?

Reagovat
Bakary3

Viděl jsem jen tohle. Ale ten styl je nezaměnitelný

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
meno

Reagovat
Posledni Kovboj

Ahoj Trevore. Jak se ma manzelka?

Reagovat
St. Pauli

manzel*ka

Reagovat
Salfovic

manžel/ka

Reagovat
St. Pauli

manzel_ka

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Firkraag

Jako když už Blažka takhle natíraj i v sestřizích na isportu, tak to už je co říct, to musel bejt výkon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Kaspar

Driv jsem se na vas dival jen zvedavosti co si proti vam rozhodci zase priste dovoli za vasi neposlusnost Ale co je tam Frtala, tak me bavite.

Reagovat
Kaspar

A jeste ze to Fila promenil, zadrbat to a neprihrat radsi spoluhraci do prazdny, by nemusel dopadnout dobre

Reagovat
Marisic

český HSV, dokaď teda jednou nespadli

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Puskas

Viděl jsem teda jen sestřih, ale něco tak otřesného, jako předvedl Blažek, jsem už dlouho neviděl.

Reagovat
_Franklin_

Hlavne Blazek vubec nemel hrat, dostal 4. ŽK proti Karviny, to jak mi vysvetlis?

Reagovat
Luka3enko

Hele můžete mi říct jak tomuhle vyjádření rozumíte? To jako říká, že je Ševčík špatný v tréninku? Nějak nerozumím to s tou starostí, jestli to třeba špatně nepřeložili.

Michal Ševčík naposledy nastoupil za áčko v prvním jarním kole, od té doby nic. Nehrál teď ani druhou ligu za béčko. Nebojíte se jeho stagnace?

„Určitě, dělám to tak se všemi hráči, kteří nehrají tolik, kolik by chtěli a zasloužili si. A vždy je to určitá starost, jak s nimi co nejlépe zacházet. Vím, že všichni by chtěli hrát v áčku, ale máme velkou konkurenci, kvalitní hráče na všech postech a já musím vybrat - a nemůžu je vybrat všechny. Je to nešťastné, ale tak to je. Je to ale stejné i s Jakubem Peškem. Máme o ně starost, protože se o ně potřebujeme opřít.“

zdroj: https://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2023-24/446351/priske-smisene-pocity-haraslin-na-lavicce-nesetri-ho-obavy-o-sevcika.html

Reagovat
Salfovic

Nepochopím Pasáka, že ho do Sparty uvrtal, když bylo evidentné, že so do Priskeho systému vůbec nehodí. V tomhle věku prosedět rok, to je peklo Proč ho aspoň na jaro neposlali někam hostovat.

Reagovat
Luka3enko

Já jako nechápu, že ho nikde ani nezkusí, třeba místo Olatunjiho, který potřebuje 10 totálních tutovek na jeden gól. Ok Olatunji dal dva góly proti Slavii v poháru a důležitý gól Dynamu Záhřeb, ale jinak je ten borec ultra neproduktivní.

Reagovat
zorz767

Olatunji tam je na rozbíjení obrany a sklepávání nakopnutých balonů. Nevím, co z toho by dělal Ševčík.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Luka3enko

Já neříkám, aby hrál jako Olatunji ale místo něj. Samozřejmě, že nebude hrát stejným stylem. Já rozumím pozici Olatunjiho v týmu, jen si nemyslím, že by proti Baníku za stavu 4:2 bylo potřeba tam posílat útočníka na rozrážení obran. Olatunjiho tam spíš pošleš, když se nedaří kombinačně a technicky aby ti to urval silou, což mi přišlo že s Baníkem prostě nebylo potřeba, protože do šancí a nebezpečných prostor se dostávali.

Reagovat
ACSeRw!n

Viktor tam nesel na zadny rozrazeni obran, ale na podrzeni balonu z nakopu.

Reagovat
Marisic

taky nechápu proč ho takhle vraždíme, zimní přípravu měl přitom dobrej. Karabec velmi pomalu jde pod Priskem nahoru ale taky zničehonic přestal dostávat šance, šílený

Reagovat
zorz767

Priske kulantně říká, že 1) Ševčík je až někde na konci jeho žebříčku hráčů, proto nehraje, 2) Klub má zájem na tom, aby hráči, kteří sedí, nestagnovali, ale to je hodně těžký úkol. (To je myšleno tou starostí)

Reagovat
lampas

Tu zkurvenou lesbu Adámkovou tam drží kdo a proč? Za tohle co předvedla přece nemůže dal působit v první lize...

Reagovat
Luka3enko

co se stalo?

Reagovat
lampas

Z pozice VAR nařídila redku v situaci, která nebyla ani faul.

Reagovat
Figi

Tak pokud jsem to dobre videl, tak tam byl faul na Regaliho, kdy mohl jit sam na golmana. Bohemak ho jako posledni hrac rukou stahnul, ale Ragali to nejak ustal a pokracoval v akci. Klidne mohl spadnout jako vetsina hracu a nebylo by co resit. Pry takhle stejne byl byloucen nejaky hrac v lize mistru, tak asi se var inspiroval.

Reagovat
Coutinho10

to pískaný nebylo, šlo o tu ruku, za to ta redka byla

Reagovat
Firkraag

A byla teda ruka nějaká? Já tu červenou vůbec nepochopil

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Luka3enko

Já z těch záběrů vidím kulové teda

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Firkraag

Hmm, úmysl asi ne, ruka to ale je jasná. Otázkou je, jestli se do tohohle má srát VAR, na hru to vliv nemělo.

Reagovat
Coutinho10

j, souhlas

to je ta otázka no, jak moc to je tak zásadní provinění nebo není, protože to asi nemělo zásadní vliv na tu akci nebo jedině, že si to pak po změně směru míče ten míč kolenem ukopl

Reagovat
Firkraag

Mně přišlo, že mu to spíš zpracoval. Jako docela bizár. Mně se to blbě posuzuje, protože nedokážu být objektivní.

Reagovat
Coutinho10

chápu, mně přišlo, že kdyby nebyla ta ruka, tak to měl na levý noze a byl sám před brankářem a takto mu to skočilo na pravý koleno

Reagovat
Firkraag

Jako furt je to přijatelnější, než že tam pískal "faul". Ruka tam prostě je, takže vlastně asi v pořádku. Jen by to teda chtělo nějaké lepší vysvětlování, třeba co se zkoumá, aby to rozhodčí oznámil na stadionu. Protože komentátoři mleli něco, v sestřizích to samý - prý faul a nikdo nevěděl, co se vlastně stalo.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Coutinho10

j, to je nejhorší no, že normálně člověk neví a spolíhat se na komentárory atd. není záruka správnosti, takže v aktuálním nastavení, jestli chceš na 100% vědět pravdu, tak si člověk musí přečíst zápis o utkání, což mám i pocit není volně (bez registrace) přístupný, jako bylo dřív....vím, když jsem chtěl koukat na sestavy z toho portalu, tak to volně nešlo nedávno

Reagovat
Salfovic

Může se dát v této situaci za tu ruku jen žlutá ?

Reagovat
Coutinho10

kdyby nebyl poslední, tak si myslím, že jo...takto si to za mě pravidlově obhájí, že rukou jako poslední hráč zmařil 100% šanci soupeře

Reagovat
Salfovic

Já si taky myslím, že když už tu ruku odpíská, tak musí tasit červenou.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

VAR nic nenařizuje. Konečné rozhodnutí je na hlavním.

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Jolly Roger

Za stavu 4:1 jsem to přepnul na hokej, i když Haraslínův gól byl hezký. Dvojice Blažek - Lischka na mě působila jako Laurel a Hardy na fotbale.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Jolly Roger

Za stavu 4:1 jsem to přepnul na hokej, i když Haraslínův gól byl hezký. Dvojice Blažek - Lischka na mě působila jako Laurel a Hardy na fotbale.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Posledni Kovboj

Za stavu 4:1 jsem to přepnul na hokej, i když Haraslínův gól byl hezký. Dvojice Blažek - Lischka na mě působila jako Laurel a Hardy na fotbale.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
ACSeRw!n

Za stavu 4:1 jsem to přepnul na hokej, i když Haraslínův gól byl hezký. Dvojice Blažek - Lischka na mě působila jako Laurel a Hardy na fotbale.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Bruny

Za stavu 4:1 jsem to přepnul na hokej, i když Haraslínův gól byl hezký. Dvojice Blažek - Lischka na mě působila jako Laurel a Hardy na fotbale.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
meno

Za stavu 4:1 jsem to přepnul na hokej, i když Haraslínův gól byl hezký. Dvojice Blažek - Lischka na mě působila jako Laurel a Hardy na fotbale.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
$dolar$

Za stavu 4:1 jsem to přepnul na hokej, i když Haraslínův gól byl hezký. Dvojice Blažek - Lischka na mě působila jako Laurel a Hardy na fotbale.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
John Obi Mikel

Za stavu 4:1 jsem to přepnul na hokej, i když Haraslínův gól byl hezký. Dvojice Blažek - Lischka na mě působila jako Laurel a Hardy na fotbale.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
KingMaster13

Za stavu 4:1 jsem to přepnul na hokej, i když Haraslínův gól byl hezký. Dvojice Blažek - Lischka na mě působila jako Laurel a Hardy na fotbale.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Pablos

No nevim tedy, přišlo mi to jako Bořilův ofsajd… ale nešla moc vidět druhá noha toho olomoučáka, třeba to bejt nakonec nemusel no… každopádně dobře zase nezvládaj třetí rok po sobě závěry sezony

Reagovat
Firkraag

Co to meleš? Proč jsi za stavu 4:1 nepřepnul na hokej?

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Cotton

Reagovat
ratusek

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Neon

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Sosi

Reagovat
ronaldik

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Mass

Měl si přepnout na hokej, tam se ofsajdy určujou snadněji

Reagovat
naheCZ

Tohle už je bohužel opakující se jev. Nejsme schopni z úvodního náporu i přes větší množství šancí se v pohodě dostat do vedení a pak už to zákonitě musí někdy dopadnout takto. Bohužel, zas se to během chvíle otočilo a teď nám už bohužel vůbec na titul nevěřím.

Reagovat
PtákOhnívák

Trpišovského "netaktika"...

Doufám že v létě vypadne. Protože to je neuvěřitelný co tam provádí... Minulí týden a dnes úplně stejná bída. ¨

Bohužel, to je tím, že nemá žádnou protivváhu ani v realizáku ani ve vedení. Pak to dopadá takhle...

Hraje druhym rokem stejnou blitku, která prostě v momentě kdy tým zaleze nebo naopak vysoko napadá se Trpišovvi pod rukama rozpadá. Navíc, na to nemá hráče. Všechno běžci co nezpracují balón a neumí dát z 30 centrů dva, tři kloudný útočníkovy na hlavu.

Humus!!!

Reagovat
insane

Mě samozřejmě slávistický ztráty hodně těší, ale kdybych se měl zkusit vcítit do vaší kůže, tak nevím, jestli zrovna Trpišovskýho bych vinil, těch šancí tam třeba v tomhle zápase bylo až až, jenže to byly spíš individuální selhání a nevhodný řešení určitejch situací, který mají na triku vyloženě ti hráči.

V druhym poločase tam byly dost hluchý místa, zvlášť po tom druhym gólu Olomouce, jenže zase, něco takovýho by rozhodilo asi každej tým. Jedinej důvod, proč bych Trpišovskýho ve vaší pozici měnil, je možná ta potřeba okysličení a třeba by ten tým byl chvíli v laufu a šlo by mu to víc, ale dlouhodobě bych tam výhodu neviděl.

Reagovat
naheCZ

Jsem rád, že i někdo z druhého tábora bude se mnou souhlasit a nemyslí to škodlibě. Já bych k tomu dodal spíš, že nám chybí suprová křídla nebo toho jediného moc nastavíme (Jurásek). Tohle Trpišovi výčtu, protože takové hráče odstaví na úkor atletů, kteří sice zahrají vždy spolehlivě, ale pak je to často takto bez efektu a pak tam toho Jurase sice dáš, ale protože prostě většinou sedí, tak selže. Vy můžete hrát sračku, ale věříte, že Birmančevič nebo Haraslín se prosadí a většinou to tak je.

Reagovat
kilobyte

On by možná ten odchod více prospěl Trpišovi než Slavii. Aby šel do nového prostředí, kde nebude mít "svoje" hráče, kterým věří možná víc než by měl a bude si tam muset hledat nové opory.

Vyhodit Trpiše by bylo jednoduché řešení "stagnace", ale neznamená to, že by se to potom zlepšilo.

Reagovat
naheCZ

Vyhazov nemá řešení, protože stejně nikdo nemá adekvátní náhradu. Jinak první odstavec souhlas. Jednoznačně vidíš, že on je výborný trenér, ale prostě je tu dlouho a není první ani poslední, co ta délka trenéra poznamenala.

Reagovat
doshcz

privedete random dána a titul

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
BaggioRoberto

Nejsem Slávista, ale uprimne si myslím taky, že je u vás moc dlouho a vymysli uz kraviny. On dosahl s vama tri tituly v rade, semifinale EL a kvalitni vykony v lize mistru proti top svetovym tymum. To je proste vrchol, vic dokazat s ceskym klubem nemuze. Potrebuje novou vyzvu, divim se, ze uz neni dva roky nekde v kvalitnejsi lize na zapade, byl bych na nej hrozne zvedavej a prospelo by to celemu ceskemu fotbalu. Myslum, ze aspon dva hrace by si tam vzal a kdyz by uspel byl by to signal pro mlade ceske trenery, ze se da neco dokazat. Takhle bohuzel muze skoncit jako Vrba, ze zakrni, ovladne ho vlastni ego a zustane v ceskem rybnicku. Do Ruska uz se nechodi, tak mozna jedno Turecko, ctyri roky repre a zpet do Slavie.

Reagovat
doshcz

Reagovat
Pablos

Neudělal náhodou 2 tituly a 1 Šilhavý ?

Reagovat
kilobyte

Jo. A semifinále EL taky neudělal.

Reagovat
Pablos

Reagovat
meno

2018/19, 2019/20, 2020/21 3x titul

2017/18, 2018/19, 2020/21, 2022/23 4x pohár

Reagovat
Pablos

Ok tak pardón

Reagovat
meno

Jarin má 16/17 titul

Reagovat
ACSeRw!n

kam by chodil ? ve Slavii mu nic nechybi

Reagovat
Salfovic

SF EL nedosáhl.

Reagovat
BaggioRoberto

Sorry, tak ono to bylo jen ctvrtfinale, jak tenkrat vyradili po ceste Sevillu? Tak to neni zadnej zazrak, to jsme hrali taky.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
insane

U něj jsou problém jazyky, neni to tak?

Reagovat
Mr.Mike

Tak bude se bohovat o LM pristi sezonu, to by byla sebevrazda pokud by se Trpisak vyhodil

Reagovat
Salfovic

Třetím rokem.

Reagovat
Nuno čomes

Mi se to docela líbí Realizák nic moc, o chování se asi nemusíme bavit. Dohrávající hráči se pomalu zapracovávají, za odehrané roky si najdou své místo. Nevím teda, jak maji v plánu všechny upíchnout na nějaký flek, když jich je/bude takových 5+.. nevidím tam nikoho s protinazorem.

Reagovat
Mass

No opakující se jev bych neřekl, ze začátku sezony tam bylo pár zápasů, kdy hlavně Jurečka pálil šance neuvěřitelně, ale většinou dával někdo jinej. Dneska dvě spálený šance sám na brankáře Jurečka a Jurásek do tyče, pak Oscar se netrefil do prázdný (protože pravačku má fakt na opírání). Sem si pak řikal, že Sigma jednou vystřelí a bude to gól a taky že jo. No a pak přidal tu hroznou minelu ještě Zima. Dnes za mě prostě rozhodly hrozný individuální chyby, chybu v taktice sem žádnou neviděl, osobně nevim jak jinak by se mělo hrát proti autobusu. Možná mohl zkusit dát Tijani ho hry. A stoperská dvojice Ogbu-Zima proti bránícím týmům se mi taky moc nelíbí, Vlček s Holešem sou v rozehrávce mnohem lepší, i když třeba atleticky nejsou až tak dobrý jako tihle dva.

Reagovat
Pablos

Btw: Zima a jeho body

Já ho mám rád a zrovna tohle mu nepřeji, ale tady se nedalo nezareagovat no

Reagovat
kilobyte

Zatím naše nejlepší posila. Nečekal bych, že zrovna slávista bude napodobovat Slippy G.

Reagovat
_Franklin_

To mi spis pripomnelo Gerrarda

Reagovat
_Franklin_

jo sorry Slippy G

Reagovat
Mass

Reagovat
Mass
Reagovat
_Franklin_

yes

Reagovat
Mass

Dneska tam Zima se nesnažil ani dobíhat, prostě se plácnul na zem a hotovo.

Reagovat
Mass

Já ho mám taky rád, je to takovej "obyčejnej" kluk z Moravy. Ale dneska sem se musel smát co tam provedl, a to bych spíš jako slávista měl brečet.

Reagovat
Bex5

Reagovat
icefish

Jako situace jak z grotesky, no… memů bude… ale na druhou stranu tam mel fakt špičkové přihrávky z obrany do brejků, to kdyby dotáhli do gólů, tak se bavíme úplně jinak

Reagovat
Pablos

Nešlo mi o grotesknost... ale o ten článek co tu byl na začátku jara, Zima a jeho rozdílové body

Reagovat
kilobyte

Náhodou už mu chybí jen 1 bod a bude na těch slibovaných 5.

Reagovat
Pablos

to už něják v nadstavbě dokáže

Reagovat
icefish

Jo jo, 11Hack expert :D

Reagovat
BaggioRoberto

Za stavu 0:2 jsem to přepnul na hokej, i když Zifčákův gól byl hezký. Dvojice Zima - Ogbu na mě působila jako Laurel a Hardy na fotbale.

Reagovat
Marisic

Reagovat
Grupma

Za stavu 0:2 jsem to přepnul na hokej, i když Zifčákův gól byl hezký. Dvojice Zima - Ogbu na mě působila jako Laurel a Hardy na fotbale.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
St. Pauli

Za stavu 0:2 jsem to přepnul na hokej, i když Zifčákův gól byl hezký. Dvojice Zima - Ogbu na mě působila jako Laurel a Hardy na fotbale.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
_Franklin_

Slavka a Zima za 4miliony eur

Reagovat
lampas

V této konstelaci nemá žádný smysl být na šestém místě a hrát skupinu o titul. Snad Slovácko zabere.

Reagovat
Pablos

To si nemyslim, pohár určitě vyhraje Sparta nebo Plzeň. Tudíž se dá s těmi odstupy tam uhrát reálně ze 6.místa …to 4. nebo 5.

Reagovat
Pablos

Sorry myslel jsem, že máte 42b

Reagovat
Imos

Reagovat
FCSL

Jestli Slovácko 2x rupne, tak můžem bejt 6. i s prohrou na Baníku, to by byl dobrej pojeb. V posledním kole maj Budějky venku a všichni ostatní za náma hrajou s TOP 3

Reagovat
Rizek

Ale teda ten nasranej ksicht Kalivody byl k nezaplacení.

Reagovat
Svandik68

Kalivodu a Rajnocha si O2 drží, jen aby měli taky svého Ericha Brabce s Pavlem Karochem

Reagovat
meno

Trpiš je ofc nejlepší trenér, co máme, takže je blbost posílat ho pryč. Nicméně nevím, jestli by Tvrdík/Tykač neměli sáhnout po někom jiným na post sportovního ředitele. Bílek asi není úplně protiváha, co bejval Nezmar.

Každopádně nevím, co s týmem. Na lavičce 2,5 rapla Řehák, Houštecký, Trpiš. Ve hře Bořil, Douděra a Staněk a žene tě vyprodanej Eden. To nemůžeš hrát jenom prvních 10 a posledních 20 minut. Chápu, že Olomouc není AS Řím, AC Milán nebo Sparta, ale i proti nim se musí kurva jezdit.

A teda žlutá pro Oscara byl smích

Reagovat
_Franklin_

No ono muzete byt vubec radi, ze vam uznali ten gol 2-2, tam to byl teda za me ofside

Reagovat
meno

Jo, to asi jo. Od příštího roku by na každej zápas měla bejt ofsajd lajna, žádný výmluvy, že nejsou peníze a podobný pitomosti

Reagovat
_Franklin_

jojo, jsem zvědav jak s tim budeme pracovat...

Reagovat
Salfovic

Při těsnejch ofsajdech je to stejně k hovnu.

Reagovat
Freedo

Souhlasím s tebou, že vyhazovat JT je nesmysl. Psal jsem k tomu delší příspěvek pod preview. Nevím, jestli chodí víc lidí po zápase pod souhrn, tak se kdyžtak kluci můžete vyjádřit tam, jsem zvědav na názory slávistů

Reagovat
meno

V bodech:

- Trpiš má ve Slavii v lize 72 % výher, 19 % remíz a 10 % proher. V průměru dá jeho Slavia víc než 2 góly a obdrží míň než 1.

- Prodal a nakoupil hráče se ziskem asi 65,5 milionu euro.

- Máme jednu skupinu LM. 2x čtvrtfinále EL a jedno osmifinále. V Konferenční čtvrtfinále a jeden provar ve skupině. Tzn. co tým převzal byl každý rok ve skupině a jenom 2x nedokázal postoupit.

- Patříme do TOP50 klubů podle koeficientu a jsme na hraně TOP10, když nepočítáme Itálii, Španělsko, Anglii, Německo a Francii.

- 69 bodů by loni stačilo na první místo v základní části ligy. A nakonec byl počet bodů stejný, Sparta měla lepší vzájemné zápasy.

Reagovat
mayday

Úspěšnej trenér to v kontextu celého angažmá je bez debat. Na druhou stranu třikrát za sebou bez titulu je zkrátka špatné a může si za to jediněm sám se svým štábem přerotováním sestav a zcela nesmyslným stavěním hráčů mimo posty.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
meno

Jasně, že je kritika na místě. Tecl byť super kluk do kabiny a všechno, tak u nás nemá co dělat tak 2 roky. Neustálená osa týmu. Nákupy za relativně velký peníze průměrných hráčů bez výraznějšího potenciálu. To všechno je pravda.

Taky je pravda, že loni nám ušel titul ve vzájemným se Spartou, když byla penalta v 97 minutě. To, že Ogbu udělal hloupost, za to JT nemohl.

Předloni tam byl Bílkův redemption arc, kdy vyhrával o gól, co se dalo.

Letos ještě není nic ztraceno.

Reagovat
Witcher

Svědík do Slavie

Reagovat
Coutinho10

prohra v Plzni se kousala celkem líp, byl to těžší soupeř, venku, ale dneska, s týmem, kterej je průměrnej, hraješ doma, máš mu dát min. 5+ kousků, tak ta pachuť týhle ztráty bude bolet asi až do konce sezóny, pokud se nestane zázrak

Reagovat
naheCZ

Já teda kousal prohru v Plzni víc (teda teď tu ztrátu hodně, protože je další v řadě). Důvod je ten, že jsme je měli v ideální dobu a kdy jindy tam chceš vyhrát? A stejně předvedeš takový výkon? Dnes to byl zápas blbec, to se ti stane, ale v Plzni bylo vše špatně.

Reagovat
Mass

Těžko říct, v Plzni Slavia hrála vyloženě špatně, dneska aspoň byly příležitosti, ale prosralo se to, plus trapný chyby vzadu, takže to tak vyjde nastejno.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Me taky vadila prohra v Plz víc.

Liga je rozhodlá.

Reagovat
Mass

No ještě může Sparta vyloženě špatně zahrát v nadstavbě, podobně jako se to "povedlo" Slavii před dvěma rokama.

Reagovat
KingMaster13

V Plzni se muselo vyhrát kvůli zisku případnému titulu, věřím, že kdybychom byli teď první a psychicky se to lámalo, tak třeba Sparta by buď na Bohemce nebo s Baníkem ztratila. Tahle remíza je defakto důsledek zápasu v Plzni po níž ten tým nebyl v pohodě.

Reagovat
Coutinho10

no, jako ideální to bylo no, co se týká načasování toho zápasu, oni mezi zápasy v EKL, ale z toho průběhu, ikdyž to bylo dlouho 0:0, tak tam nebyly moc šance a remízu v Plzni bych bral na +- stejný úrovni jako tu prohru, která tam nakonec byla, zatímco dnes jsme si to podělali totálně sami tou tragickou koncovkou a samozřejmě i chybama vzadu...pro mě to je prostě fatálnější selhání vzhledem k tomu, jaký týmy proti sobě a taky na jakým stadiónu stáli

Reagovat
Mass

Jesli Slavia prohraje ligu o 2 body, tak víme, kde se o ně přišlo.

Reagovat
Pablos

To by ti nepomohlo… nebudete první před nadstavbou, takže o ty dva body plus byste pak byli stejnak druhý

Reagovat
Mass

No jo máš pravdu, o to je to horší.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
BaggioRoberto

Hlavne Olomouc ma svoje problemy, totalne zpackany jaro, lidi delaj najezdy na vedeni, do toho dneska jim nemohlo nastoupit asi 10 hracu, vcetne opor. Udelali jediny, co mohli, zalezli, ale vy jste byli jalovi. Drzeni mice ano, ale nejaka myslenka, prunik jeden na jednoho, to tam nebylo. Takhle se o titul nehraje. Ale zase bylo to az neuveritelny, ze celou sezonu jste nam dychali na zada, pritom mame o 8 bodu vic nez pred rokem. A tech zapasu jako dnes jste meli vic nez pet a vsechny jste vyhrali, jednou to prijit muselo.

Reagovat
Coutinho10

hezky jsi to shrnul a máš pravdu, kdybych použil oblíbený příslový, castokrát jsme utekli hubníkovy z lafaty, ale dnes už se to nepovedlo, ikdyž ta hlavička Ševčíla v 90+ tam šla a bylo to sražený na roh, ale jak jsi psal, několikrát jsme to dali jen tak tak, třeba s Jabloncem, takže teď se to už nepovedlo a jenom to značí dlouhodobě, že tu mentalitu a víru máte silnější...my takovej válec nejsme, když se někde zasekneme, tak se to těžko nahazuje nazpátek

Reagovat
Coutinho10

*přísloví

Reagovat
monty25

Nechceš si jít v sobotu spravit chuť?

https://www.slavia.cz/article/21685

Reagovat
Coutinho10

pravděpodobně nebudu v sobotu v Praze, ale kdyby jo, tak se ozvu a šel bych

Reagovat
monty25

Ok

Reagovat
Greny

Jinak teda te Slavii se ten status brutálně vrátil během 14 dni

Reagovat
Rizek

Jaký?

Reagovat
Pablos

Asi myslí… věčně druzí

Reagovat
Rizek

To mě úplně minulo. Tak to jsou klauni.

Reagovat
Greny
Reagovat
Bakary3

tak za tohle je mi stydno, tvl, vychloubat se jedním bodem po tom, co je po celý sezoně zrovna přeskočí

Reagovat
Greny

Reagovat
Mass

Tak v tom případě dnes trochu Zima -4

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
Coutinho10

toto vidím taky prvně a jako dávat to v momentě +1 vtipný moc není, takže to se nepovedlo

Reagovat
Nuno čomes

To nemyslí vážně že ne. Bylo jasné, jak směšným se to stane.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Salfovic

To si ta Slavie dělá prdel, takhle nadstavba bude zase vo hovně

Reagovat
Pablos

Je to 5 zápasů… může to být ještě boj i tak. Ale hlavně, o poháry je to docela vyrovnané… já se na ní celkem těším, bude to zajímavý… jen to třetí místo je hotový no.

Reagovat
Bex5

Mira Koubek Spartu porazi ... a pak doma padne se Slovackem

Reagovat
Coutinho10

no to může, ale to je pokud se nepletu až poslední kolo a to asi už bude pozdě

Reagovat
Salfovic

Ve kterém kole hrajete se Spartou a s Plzní ?

Reagovat
Coutinho10

na Spartě ve 2., a s Plzní hned ve 3.

https://www.fortunaliga.cz/text/122-herni-model-ligy

Reagovat
Salfovic

Dík, tak to už může být definitivně jasno opravdu brzo.

Reagovat
Coutinho10

nz, j bohužel

Reagovat
ACSeRw!n

od ty doby, co tam nahazeli ty praseci hlavy, tak hrajou klicu z Olomouce jako z partesu

Reagovat
mistr129

OT: Zadina hezky natřel vyprcance z ČT, i když tedy chvílemi vypadal že se u toho rozbrečí

Reagovat
Greny

???

Reagovat
Pablos

Vyprcanci jsou jen z O2

Reagovat
Greny

Ty vole jestli myslí ten rozhovor po zápase tak se Zadina posral úplně sám a obrátí všechny ostatní proti Pardubicím a o2

Reagovat
Pablos

Já nevím co myslí, já to neviděl Já jen reaguji, že to je vlastní výtvor O2 to ,,vyprcanci” a že není fér jim to brát a spojovat s ČT. KnowHow víš jak

Reagovat
Greny

Prý že finále ovlivňují komentátoři a experti ČT sport co vysílali jen dva zápasy a víc nemuzou

Na to bych se ho zeptal jak se mu sledovalo třeba toto šesté semifinále :

https://www.o2tvsport.cz/clanky/postoupi-sparta-na-treti-pokus-nebo-vybojuje-trinec-zapas-o-vsechno-

Sleduj komentátory co takový zápas komentovali : https://www.hcsparta.cz/clanek.asp?id=12638#:~:text=Tiskov%C3%BD%20mluv%C4%8D%C3%AD%20a%20PR%20mana%C5%BEer,v%20jeho%20dal%C5%A1%C3%ADm%20profesn%C3%ADm%20%C5%BEivot%C4%9B.

A to ať si Zadina raději hlídá Dědka aby nedopadl jak Křetínský když už tak byl letos párkrát videt

Reagovat
Pablos

Ty o voze já o koze

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Greny

Už upřesňuje své vyjádření

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
$dolar$

Jako měnit pravidla kvůli brekotu Třineckych sracu je fakt k smíchu.

Reagovat
Greny

Kdyby to tak bylo tak se o tom můžeme bavit, bohužel se to měnilo kvůli neschopnosti sudich

Reagovat
mistr129

Tak to mají změnit před sezonou, být po mém, tak jakékoliv dojetí po odpískání, šarvátka, chycení pod krkem se rovná 5 minut a nazdar. Ale holt v hokeji to je z nějakého důvodu jinak, tak to tak nechme být.

Reagovat
Greny

Tak o i už pravidla měnili x krát v této sezoně , třeba to video (větší tresty) se změnili dvě kola před playoff...a to třeba Pardubicim nevadilo (nebo se neozvali)

Reagovat
mistr129

O co jde s tím videem? O změnu v posuzování zákroků, nebo jen o možnost využít video navíc? Pokud to druhé, tak v pohodě, pokud první, tak blbý, ale pořád lepší to udělat alespoň před play-off, než jít zcela očividně na ruku jednomu týmu po dvou zápasech série.

Před pár lety v sérii s Motorem takhle nějaký dobytek od nich jezdil kolem Frodla i o komerčních přestávkách a nic se neměnilo, až když se to stane Třinci, tak najednou problém.

Reagovat
Greny

V základní části se nemohlo používat video na větší tresty (hity na 5+ atd), pár kol před koncem Základní části to nařídili a nikdo se neozval z klubu tak ať teď nebrečí že se něco změnilo běh souteze

Reagovat
mistr129

No ok, ale to přeci není změna “trestejte za něco, za co se doteď netrestalo”, ale jen nástroj pro navýšení férovosti, aby toho rozhodčí víc viděli. Když jde hráč do souboje, tak pořád smí nebo nesmí udělat to samé, jen teď nemůže spoléhat, že si toho rozhodčí nevšimne.

A nikdo z klubu se neozval asi i proto, že tohle pravidlo na rozdíl od aktuálního nebylo nikomu ušité na míru

Reagovat
Greny

Jenže férovost z toho je taková že Kucerik dostal za zákrok na Abdula 5+ DKU a musel na disciplinární komisi a v sérii potom za horší zákrok paradoxně na stejného hráče Pánik dostal dvě minuty

Reagovat
mistr129

Což už je chyba rozhodčích a ne změna posuzování situací že jo

Reagovat
mistr129

Abych dal fotbalové srovnání... Představ si že je semifinále Ligy mistrů a ví se, že brankář týmu A dokáže při penaltách rozhodit soupeře pohybem po brankové čáře a dvě v tom zápase chytí, zatímco brankář týmu B prostě stojí. První zápas skončí remízou a schyluje se ke druhému

Situace z finále je taková, že si tým B prosadí, že se nesmí pohybovat po brankové čáře.

Analogie k tomu videu by byla, kdyby se před druhým zápasem řeklo, že se do něj nasadí video, aby bylo vidět, jestli brankář nestojí na malém vápně (zkrátka mimo čáru), což už stejně teď nesmí

Reagovat
Greny

No potom zákroku taky řekli že to tak být nemělo a je to bez trestu a další třeba Paniku zákrok tak byl posouzen

https://twitter.com/totik96/status/1782108638900830288?s=46&t=qAVU8ePexO5baIlzIu1Y-g

Zadina na rozhovoru a hlídač u něj, ten je horší než Tvrdík

Reagovat
mistr129

přesně tak no, i když mi je Třinec skladbou kádru a celkově nesympatický, tak ten jejich hokej jsem vždycky bránil. Když hráli na hraně pravidel atd., holt se tomu nejlíp přizpůsobili. Ale je směšný, že jednou se jim někdo v tomhle snaží (a dokáže) vyrovnat, a hned se mění pravidla.

Za takové dva vrcholy považuju jednak řev po normálním dohrání Sedláka na Marinčina (asi 2 minuty, nic dalšího, dneska takhle Daňo pro změnu trefil Sedla a taky bez vyloučení), a jednak to přílišné chránění brankáře. V minulém zápase tam Hájek přijel k němu, ani se ho nedotkl, dostal vyrážečkou do ksichtu, a místo aby šel Kacetl na 5+ do konce, tak dostali oba 2 minuty.

Dneska Radil taky směšný trest, ale hned potom tam zase Dynamu odpustili jasnou vysokou hůl, takže srovnáno.

Reagovat
Greny

Jo jenže tam jde i Sedláka o to že frajer dá rozhovor před finale že se zase nebude pískat a první střídání přijede a sekne Kacetla.. přes lapačku...

Tak je taky čurák a Sedlák je stejnej letec jako třeba Daňo, ale ten aspoň drží hubu....

Reagovat
mistr129

Sedlák je jednak kapitán, a jednak na něj jsou zápas co zápas (nejen s Třincem) 2 až 3 prasárny. Dneska tam u mantinelu dostal pro změnu vleže krosček.

Reagovat
djiros

Vždyť je stejný, zápas co zápas odpíchnutý rittberger. Nedivím se, že po něm jdou. Navíc se tlemí jak piča.

Reagovat
djiros

Tam jde primárně o Zohornu z 2. finále, který jezdil za Kacetlem v přerušené hře i do rohu. Zde to podle mě celé vzniklo. Samozřejmě teď už je to přeháňka viz ten Radil dnes. Hokej jinak ok. Dneska to Třinec posral na přesilovce, kde nesmyslně vylezl na led Růžička.

Reagovat
mistr129

Jak teď píšu výš, dělo se tohle i v minulosti a nikdy se na to nijak nereagovalo, takže nechápu.

Viděl jsem dneska jen poslední třetinu a k tomu si pustil góly z prvních dvou, takže nedokážu posoudit. Ale celkově mi přijde že se to oproti loňsku srovnalo - tam Pardubice hrály čistě na krásu, Třinec čistý beton, letos se oba týmy posunuly směrem k sobě.

Reagovat
djiros

Tak letos tam je aspoň Kaut, který vystřelí bez přemýšlení, zbytek přehrává. Loni si to prohráli sami a letos to může být stejně. Kádr mají lepší a je to jen o nich.

Reagovat
mistr129

Na druhou stranu pro Třinec mluví jednak zkušenosti, a jednak i určitý klid. Zatímco ten má splněno a v uvozovkách mu zas o tolik nejde, tak na hráče Dynama je určitě i zevnitř klubu tlak velký, aby konečně vyhráli. Chtělo by to teď oba zápasy zvládnout, protože G7 by byl v tomhle tuplem těžký (a navíc bych ho neviděl )

Reagovat
Salfovic

Můžete mi někdo v kostce napsat, o co jde? Děkuji.

Reagovat
mistr129

Pardubice ve snaze rozhodit Kacetla a celkove něco změnit oproti minulé sérii začali víc dojíždět do brankoviste a celkove hrát tvrději.

Po druhem zápase série dostali rozhodčí pokyn, že mají tohle najizdeni začít trestat. A na ČT to bylo směrováno proto, že tamní experti zkratka ve vysílání pořád mluvili de facto o neferovosti atd plus Antoš vydal tenhle článek: https://www.sport.cz/clanek/podcasty-zaostreno-na-play-off-to-co-predvedly-pardubice-uz-je-opravdu-za-hranou-zadina-nema-pravdu-cili-se-antos-5026609

Na to konto dneska Zadina v pozapasovem rozhovoru řekl, že dneska rozhodčí podali dobrý výkon, i když to mají těžké kvůli tlaku vyvijenemu na ně ze všech stran. A stejně tak chválil hráče, že si s tím tlakem poradili.

Reagovat
Greny

Ne ze všech stran ale ze strany ČT za co se teď omlouvá, protože to je podcast Antosa a myslí si že to bylo kvůli tomu

Reagovat
Salfovic

Takže nejde o žádnou změnu pravidel, ale o tlak na to, aby si toho rozhodčí víc všímali. Což mi tedy nepřijde nic tak hrozného. Na druhou stranu si myslíím, že od ochrany brankáře jsou tam v první řadě jeho spoluhráči.

Reagovat
Greny

Reagovat
Vinci

Tohle je teda totální trapas od Zadiny

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
0:1

Reagovat
r.mrazik

Zadina je za blba

Reagovat
frankiefcb

Prostě jen brečí

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Zadina šílená ubohost, si něco šlehl ne? Mimo

Reagovat
Greny

Teď píše JVitek94 na Twitteru

A že viděl prezentaci co poslali rozhodčím a klubům a není to změna pravidel ale jen popsáno co bylo řešeno špatně a co dobře a že podle toho to teď bude

Reagovat
Kily

nešlehl, jen poslechl příkaz od Dědka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Jak říkáš.

Reagovat
Neon

No nic ,je načase oprášit klasiky https://youtu.be/MxbJKOQAC8s?si=H4fyog7cdDPCXl3D

Reagovat
fabec1222

Co jsou to teatrální chyby?

Reagovat
Bex5

Spatne naucenej text

Reagovat
Salfovic

Třeba když si Štetina kopne míč do ksichtu a je z toho pak gól soupeře.

Reagovat
St. Pauli

Reagovat
Igli

Reagovat
Mass

Asi něco co se pak dostane do setřihu epic fails na yt https://www.youtube.com/watch?v=pJhYthDcTqw

Reagovat
kilobyte

Nejlepší Šupák Moták, jak to zastavil na čáře.

Reagovat
Mass

Tak Čupo asi nechtěl, aby jeho spoluhráč měl víc gólů než on?

Reagovat
insane

Teda jako pardon, ale to jsou celý roky uštěpačných řečí, jak fanoušci z Prahy/větších měst nejsou správný srdcaři a jak jsou fanoušci z regionů po všech stránkách lepší, ale pak přijede čerstvá pohárová senzace Plzeň na Slovácko a lidi tam nejsou schopný důstojně zaplnit stadiónek pro 8 tisíc? Čert vem chladno a blbý počasí, to je prostě ostuda.

Reagovat
Salfovic

To je taková česká klasika. Fanoušci se snadno namlsají úspěchy, a když se pak výsledky vrátí do normálu, tak už na to serou.

Reagovat
lampas

Já viním naprosto debilní termín. V neděli v šest je to na hovno, to možná jakž takž unesou ještě v Praze, ale pro lidi z menších měst naprosto zbytečné jít na fotbal-

Reagovat
Kaspar

I kdyby se posral titul tuto sezonu, tak Tykac jako novy majitel ktery je tam kratce Trpise nevyhodi, ale pokud by Trpisovsky sral i dalsi sezonu tema svyma experimentama a kamaradickama v sestave se kteryma se neni schopny ze sentimentu rozloucit, tak potom uz by se vazne dalo uvazovat o jeho vymene. Jinak doufam, ze Tykac v letni prestavbe privede schopnyho sportovniho reditele, protoze Bilek to tezce nedava, chtelo by to na teto pozici mit zase nekoho schopnyho. (A ne nemyslim schopnyho v jizde na oranzovou, ale jinak kdyz se od toho clovek odprosti tak Nezmar na teto pozici nemel konkurenci)

Reagovat
ACSeRw!n

Nezmar bude bez Berbra sotva polovicni

Reagovat
Salfovic

Vzal bych Šmicera

Reagovat
Mass

Psal sportovního ředitele, ne maskota

Reagovat
kilobyte

Třeba by vám přinesl štěstí. Od té doby, co obléknul sparťanský dres, nám koukáte na záda.

Reagovat
Kaspar

Na Smicera potrebuju titulky kdykoliv otevre hubu, hrozne huhna

Reagovat
St. Pauli

Za stavu 4:1 jsem to přepnul na hokej, i když Haraslínův gól byl hezký. Dvojice Blažek - Lischka na mě působila jako Laurel a Hardy na fotbale.

Reagovat
Pablos

Za stavu 4:1 jsem to nikam nepřepínal, i když Haraslínův gól byl hezký. A ty dvojice taky nesouhlasí.

Reagovat
Cotton

Za stavu 4:1 už jsem se dávno díval na hokej, takže ani nevím, jestli byl Haraslínův gól hezký a jak působila dvojice Blažek - Lischka.

Reagovat
St. Pauli

Za stavu 4:1 jsem prudkym skubnutim rychle vytrhnul modem ze zdi, protoze me zacal presmerovavat na nejake prasecinkove internety.

Reagovat
Braunau-jihozápad

neskutečný příběh

Reagovat
St. Pauli

Turbovytaceni.

Reagovat
ratusek

Považanec dobře zavěsil

čas 1:10

https://www.nikeliga.sk/zapas/2371-zmo-dbb

Reagovat
h8_sfatto

bez Nezmara je Trpiš už čtvrtou sezónu marnej, to i Plzeň bez Berbra to zvládá líp aneb teď se ukazuje, kdo mazal a kdo jede

Reagovat
meno

Blbost

Reagovat
Nuno čomes

Po těch vyjádřeních, jak takového obránce za 100 mega po tom, co se ukáže v Evropě a na Euru a pomůže k titulu, plus jak je to rozdílných +5 bodů, bylo úplně jasné, jak to dopadne I když ono to bylo vícemené jasné všem ostatním, jen nechápu, kde ve Slavii tehdy při takovém příchodu nechali hlavu.

Reagovat
dave30

Kdyby takovou hrubku udělal dříve Suchý, Čelůstka či Kalas, tak je všichni fanoušci pošlou do divize a o repre by nechtěli vůbec slyšet. Zimu tady ale budou klidně obhajovat...

Reagovat
Nuno čomes

Tak za mě repre absolutně vůbec. A je jedno jestli dnes nebo před 3 lety.

Reagovat
Salfovic

Největší ,,prdel´´ je, že já se fakt bojím toho, že ho Hašek na ME postaví do základu.

Reagovat
Nuno čomes

Tohle ani nebudu komentovat.. za mě na 4 vzadu a zvolit někoho k Hranáčovi.

Reagovat
dave30

Ale on na EURO musí, protože jinak by těch 100 mega vyletělo komínem. To si Tvrdík pohlídá.

Reagovat
Svandik68

Vitík - Hranáč - Vlček (kdyby ho Trpiš hrál v klubu). Spokojení by byli Slávisti, Sparťani i Plzeňáci. Kvalitou nic moc lepšího nemáme a ještě by byli stopeři vyřešení na dlouho dopředu.

Reagovat
mayday

Ten příchod za takové peníze je absolutně nepochopitelná věc, to prostě soudnému člověku nejde vysvětlit.

Reagovat
Nuno čomes

To nemá vysvětlení.

Reagovat
dave30

Záměr byl jasný. Ukázat ho v Evropě (poháry+Euro) a okamžitě prodat. Zatím to vypadá, že ten drahý nákup (a jistě i vysoká mzda) moc nevychází.

Reagovat
Firkraag

To už ale udělali jednou, napodruhý jim to nikdo nesežere

Reagovat
dave30

Reagovat
mayday

Moc ne no, což ale člověk co fotbalu střízlivě rozumí mohl celkem čekat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele