FORTUNA:LIGA - souhrn 29. kola: Sparta drží krok se Slavií

25.04.2023, 19:28, aktualizováno 26.04.2023, 21:46
Komentáře a souhrny
Ladislav Krejčí (© AFP)

Sparta ve šlágru s Plzní dotáhla manko a v nastaveném čase z penalty dokonala obrat, takže zůstává o skóre za vedoucí Slavií, která dvěma góly Matěje Juráska udolala Baník Ostrava. Slovácko nestačilo na Pardubice, Bohemians pro změnu na další celek ze spodku tabulky Zlín. Liberec vyhrál nad Hradcem Králové a má jistotu, že se vyhne skupině o udržení. Olomouc v závěru vyrovnala v Jablonci...

Sparta Praha - Viktoria Plzeň 2:1

26.04.2023 19:30

Góly: 45+3. Jan Kuchta, 90+14. Ladislav Krejčí (pen.) - 30. Rafiu Durosinmi

Po 29. kole se už zdá být víceméně definitivní, že se ligový titul po roce přestěhuje zpět do Prahy. Plzeňská Viktoria totiž v klíčovém duelu podlehla Spartě, která po vydřeném vítězství odskočila soupeři ze západu Čech na rozdíl devíti bodů. Zároveň se Letenští stále jako klíště drží úhlavního městského rivala, tedy Slavie, vedoucího mužstva soutěže.

Vítězství sparťanů nad Plzní se nicméně nerodilo jednoduše. Na Letné šli do vedení po necelé půlhodině hosté, a ačkoli se Pražanům podařilo ještě do přestávky vyrovnat, po změně stran jim herní převaha byla dlouho k ničemu. Rozuzlení přinesl až nastavený čas, v němž domácí dostali k dispozici penaltu, z níž o jejich vítězství rozhodl Ladislav Krejčí.

Jako první byli blízko skórování domácí. Kuchta se v 11. minutě po zmatcích před bránou Západočechů vytočil ke střele, která proletěla jen těsně kolem tyče do zámezí. Nepřesně pálil na druhé straně hřiště Hejda, který čtyři minuty po příležitosti Kuchty zakončil akci svého celku po dlouhém autovém vhazování. Brankáře Sparty Kováře řádně zaměstnal až ve 24. minutě Chorý, jenž v dobré pozici nechal vyniknout právě strážce svatyně domácích.

Ve 30. minutě ale Kovář kapituloval. Forvard Západočechů Durosinmi si ve vápně Pražanů přehodil balón na pravou nohu a přes bránícího Sørensena rozvlnil síť - 0:1.

O devět minut později vybuchli nadšením také fanoušci Sparty. Jenže Krejčí si dle videorozhodčích pomáhal při hlavičkovém souboji nedovoleně a po dlouhé poradě dospěl hlavní arbitr k tomu názoru, že branka nemůže platit. Následovalo dlouhé nastavení první půle, v jehož třetí minutě už domácí regulérně vyrovnali. Brankář Plzně Staněk sice po centru Haraslína zlikvidoval hlavičku Laciho, avšak na dorážku Kuchty už nedosáhl.

Pět minut po změně stran řešili sudí další ošemetnou situaci. Durosinmi po rohovém kopu zřejmě těsně dostal merunu za brankovou čáru a taky se začal radovat. Rozhodčí ovšem zjistili, že bránícího Krejčího fauloval Chorý. Také hostům byl tedy gól odvolán a pokračovalo se za stavu 1:1. Ráz utkání se ale zásadně změnil.

Viktoria totiž od pro ni nešťastného momentu v podstatě rezignovala na útočnou snahu a do konce zápasu si šance vypracovávali výhradně Letenští. Ti se ovšem dlouho nemohli dočkat branky. Wiesner po centru od Krejčího zakončoval nepřesně, Haraslín svou střelou nalezl Staňkovu náruč a hlavičky Zeleného či Vitika se nevměstnaly mezi tři tyče.

V osmé minutě nastavení druhého poločasu však nastal rozhodující moment střetnutí. Kuchta trefil v pokutovém území Plzně ruku bránícího Hejdy a získal tak pro svůj tým penaltu. Hejda navíc viděl druhou žlutou kartu v utkání a musel předčasně pryč z kolbiště. Nebyl ovšem jediný, neboť pří strkanici si vyloučení vysloužil také křídelník domácích Minčev. Penaltu každopádně sparťané skutečně kopali. Vzal si ji na starost Krejčí, který udržel nervy, a byť Staněk nebyl daleko od úspěšného zásahu, zastavila míč nakonec až síť - 2:1.

Více informací k zápasu

FC Trinity Zlín - Bohemians Praha 1905 4:1

26.04.2023 17:30

Góly: 31. Tom Slončík, 53. Vukadin Vukadinović, 71. Robert Hrubý, 90+3. Tom Slončík - 68. David Puškáč

Zlín odpověděl na úterní vítězství Pardubic a nedopustil, aby na předposlední místo ztrácel již propastných šest bodů. "Ševci" poněkud nečekaně porazili o evropské poháry bojující Bohemians, a to rovnou rozdílem tří branek. Ústřední postavou utkání se stal záložník Moravanů Tom Slončík, jenž odehrál svůj dosud nejlepší zápas v prvoligové kariéře.

Do brány domácího celku se po delší době postavil Dostál, jenž v první půli musel svou svatyni hájit častěji než jeho protějšek Jedlička. V 19. minutě si gólman "Ševců" připsal důležitý zákrok. Rychlonohý Matoušek připravil šanci pro Hálu, ten ale neprostřelil Dostála, jenž soupeřův pokus se štěstím vytěsnil.

Zlín spíše vyčkával, po půlhodině hry se ovšem prosadil. Pas Procházky odvrátila obrana Bohemians pouze ke Slončíkovi, který střelou z pokutového území vsítil první ligový gól ve své kariéře. Pražané se do přestávky zmohli už jen na projektil z nohy Jindřiška, který prosvištěl těsně nad bránou Dostála.

Trenér hostů Veselý očividně nebyl s hrou svého mužstva spokojen. Na začátku druhého poločasu tak udělal tři změny v sestavě. Na hřišti však nechal aktivního Matouška, který ve 49. minutě pálil o kousek nepřesně. Namísto Bohemky se ale opět prosadil Zlín. Kozák ještě po centru Fantiše hlavičkoval nepřesně, záhy ovšem defenzivě "Klokanů" utekl Vukadinović, jenž zblízka překonal Jedličku.

Pražanům nebylo přáno ani po skvostném sólu Hály z 57. minuty, které zastavil Dostál. Za dalších devět minut už však Bohemians přece jen snížili. Hostující bek Dostál vrátil centr Matouška před bránu svého jmenovce, kde domácí neuhlídali Puškáče. Jenže stav 2:1 vydržel pouze tři minuty. V 71. minutě totiž Slončík předložil balón Hrubému a ten i s přispěním břevna opět vrátil Moravanům dvoubrankový náskok.

Svůj vynikající výkon korunoval Slončík v závěru. Skórovat přitom už předtím mohli Reiter či Dramé, oba ovšem vychytal Jedlička. Míč se ale odrazil ke Slončíkovi, který gólmana soupeře propálil a upravil tedy na konečných 4:1.

Více informací k zápasu

FK Jablonec - Sigma Olomouc 2:2

26.04.2023 17:30

Góly: 16. Jan Chramosta, 25. Václav Sejk - 81. Mojmír Chytil (pen.), 90+5. Vít Beneš

Hráči Jablonce ve 29. kole Fortuna ligy na vlastním hřišti remizovali se Sigmou Olomouc 2:2. Ještě na začátku 81. minuty je přitom hřálo dvoubrankové vedení a s ním spojená definitivní jistota vyhnutí se nadstavbové skupině o záchranu. Poté však Hanáci z penalty snížili a v závěru srovnal stoper Vít Beneš. Pořádně si tak oddychl gólman domácích Matúš Macík, jenž navázal na nepovedený výkon z minulého utkání a podílel se chybnou rozehrávkou na úvodní trefě zápasu. Jejím autorem byl Jan Chramosta, jenž vsítil už svůj 14. ligový gól této sezony.

Utkání na severu Čech mělo ukázat, který ze soupeřů se lépe vypořádá se zklamáním z uplynulého víkendu. Zatímco kouč Jablonce David Horejš musel na dobře známém českobudějovickém Střeleckém ostrově skousnout drtivou porážku, Sigma doma nestačila na Teplice. Hanáci přitom nutně potřebovali bodovat, aby si vybojovali místenku v nadstavbové skupině o titul. Stále totiž mohli reálně pomýšlet na výslednou čtvrtou příčku, jež by je posunula do pohárové Evropy.

Napravit si reputaci po minulém utkání mohli jako první domácí, kteří se sice museli v úvodních minutách bránit lehkému tlaku Hanáků, poprvé však ohrozili bránu právě oni. A to když po rohu Matěje Polidara poslal nebezpečnou hlavičku na bránu Tomáš Hübschman, gólman Macík ale dobře zasáhl. Slovenský brankář, který se významně podepsal pod oba inkasované góly Sigmy v posledním utkání s Teplicemi, záhy opět zklamal svůj tým. Při rozehrávce nabil osamocenému Chramostovi, který přesně umístěnou ranou z půlkruhu rozvlnil síť. Na druhou branku nemuseli domácí příznivci čekat dlouho. Ve 25. minutě se po nedůrazu olomouckých obránců ve vlastním pokutovém území dostal míč k Václavu Sejkovi, proti jehož střele z hranice malého vápna neměl Macík šanci.

Úvod druhého poločasu opět patřil hráčům Sigmy a tentokrát si dokázali vytvořit i první nebezpečnou příležitost. V 53. minutě poslal dobrou přihrávku na hranici malého vápna Ondřej Zmrzlý, proti následné střele Mojmíra Chytila ale vytáhl perfektní zákrok Jan Hanuš. I nadále měli mírně více ze hry Hanáci, dlouho si ale ani jeden tým větší šanci nevytvořil. Až v 82. minutě dostali hosté příležitost z pokutového puntíku. K exekuci penalty se postavil Chytil a dobře umístěnou ranou k levé tyči vrátil svůj tým na dostřel jediné branky. Zázračné vyrovnání potom dovršil ve čtvrté minutě nastavení Beneš, když se k němu odrazil míč ve vápně, a on tak bez problému zakončil do prázdné branky.

Už třetí domácí duel Jablonce v řadě tak skončil nerozhodným výsledkem. V posledním kole základní části se 30. dubna představí na půdě Bohemians, Sigma tentýž den přivítá Baník.

Více informací k zápasu

FC Hradec Králové - Slovan Liberec 1:2

26.04.2023 17:30

Góly: 81. Petr Kodeš - 49. Imad Rondić, 79. Victor Olatunji (pen.)

Liberec zdolal ve 29. kole Fortuna ligy Hradec Králové 2:1, zároveň však přišel o poslední možnost kvalifikovat se do nadstavbové skupiny o titul, jelikož v souběžně hraném klání Sigma vybojovala v Jablonci bod. Klíčový moment zápasu nastal v 79. minutě, kdy hru rukou ve vápně potrestal z penalty Victor Olatunji. Votroci, kteří v tiskové zprávě oznámili, že se 71letý kouč Miroslav Koubek z důvodu nemoci již nevrátí na jejich lavičku, naopak spadli na osmou příčku a cestu mezi elitní šestku si výrazně zkomplikovali.

Utkání na mladoboleslavském stadionu nabídlo zajímavý střet celků, které si do poslední chvíle držely šance na umístění ve skupině o titul. V lepší pozici do něj vstupoval domácí Hradec, jenž v minulém kole nezvládl lokální derby v Pardubicích, na svého soupeře měl však stále dvoubodový náskok. Severočeši se sice přihlásili do boje o první šestku až v závěru základní části, Votroci pro ně ale představovali ideálního soupeře. V nejvyšší české soutěži s ním padli naposledy na jaře roku 2011.

O úvodní slovo zápasu se přihlásili již ve druhé minutě hosté. Christian Frýdek poslal nadýchaný centr do vápna, ale hlavičku Matěje Valenty na poslední chvíli zastavil Pavol Bajza. O čtyři minuty později se na druhé straně blýskl skvělým zákrokem Olivier Vliegen, který vyškrábl na břevno střelu Matěje Koubka. Zápas se ve 32. minutě pokusil zvrátit Frýdek, avšak jeho pokus před vápnem skončil nad brankovou konstrukcí domácích. Do poslední akce prvního poločasu se dostal Daniel Vašulín, jenž si naběhl na krásný pas za obranu od Petra Kodeše a znovu se předvedl skvěle chytající Vliegen.

Fanoušci modrobílých dostali hned zkraje druhého poločasu důvod k oslavám. Ve 48. minutě překopl Valenta celou obranu Votroků a našel rozběhnutého Imada Rondiče, ten si míč šikovně zpracoval a poslal jej za Bajzova záda. Milionovou šanci ke zvýšení skóre dostal Ľubomír Tupta, ale tváří v tvář prázdné bráně neproměnil. Svůj další pokus už Severočeši využili. V 79. minutě rozhodčí nařídil penaltu a Olatunji nasměroval míč do pravého dolního rohu. Radost hostů trvala jen jednu minutu. Výborně zahraný roh si našel Kodeš a z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Liberec závěrečný tlak domácích přežil a vybojoval si tři body.

Hradec tedy po dlouhých 12 letech ukořistil ligový triumf nad Libercem a přiblížil se nejlepší šestce. Základní část uzavře 30. dubna utkáním na hřišti Slavie. Severočeši ve stejný den přivítají Spartu.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Dynamo České Budějovice 1:1

26.04.2023 17:30

Góly: 31. Michal Ševčík - 90+3. Marcel Čermák

Zatímco při premiéře Martina Haška na lavičce Zbrojovky ubránili Brňané závěrečný tlak Pardubic, proti Českým Budějovicím už nevydrželi. Moravané přišli o jednobrankový náskok a po remíze 1:1 získali do tabulky stejně jako Jihočeši jediný bod.

Z obou brankářů na hrací ploše musel jako první do akce ten domácí, se skákavou střelou Pennera ale neměl Berkovec mnoho starostí. Další šance v první půli už patřily převážně Brnu. Řezníček se vytočil před bránou Dynama, vychytal jej však gólman hostů Janáček. Později zkoušel obstřel Alli, bránu ale netrefil. A tak domácím ke skórování pomohli Budějovičtí. Čavoš po půlhodině hry nešťastně prodloužil křižný pas Granečného přímo do běhu Ševčíkovi. Mladý záložník pláchl s míčem a prostřelil Janáčka - 1:0.

Po změně stran se Granečný dostal také k zakončení, a to poté, co Janáček vyboxoval rohový kop, nicméně projektil zadáka Zbrojovky měl k úspěchu daleko. Poté už se začalo nadechovat Dynamo, které chtělo vyrovnat. Po pasu od Čmelíka si vlastní gól málem dal Souček, jenž trefil Berkovce, Penner pak z dorážky minul prostor mezi třemi tyčemi. Ještě blíž vstřelení branky byl Adediran, jenže poté, co se k němu balón odrazil po zblokované ráně Zajíce, trefil tyč.

Na konci střetnutí se při prvním závaru málem radoval Potočný, jehož po rohovém kopu Hory vychytal Berkovec. Budějovice si ovšem vypracovaly ještě jednu šanci, z níž nakonec vyrovnaly. Havel předložil míč Čermákovi, který poněkud zvláštním kopem přece jen přelstil bezmocného Berkovce.

Více informací k zápasu

Baník Ostrava - Slavia Praha 0:2

25.04.2023 19:30

Góly: 81. Matěj Jurásek, 83. Matěj Jurásek

Slavia se v Ostravě dlouho střelecky trápila, v pravý čas ovšem na hřiště vyslala svého spasitele. Matěj Jurásek sice proti Baníku odehrál jen necelou půlhodinu, přesto vstřelil dva góly a zajistil sešívaným důležité vítězství. Po něm je jisté, že se slávisté udrží v tabulce i po 29. kole před Spartou.

Pražané byli ve Vítkovicích dle očekávání aktivnější, avšak do gólových příležitostí se moc nedostávali. V 19. minutě přihrál Douděra z pravé strany Jurečkovi, jenž se vytočil k přízemní střele, ta ale zamířila kolem tyče do zámezí. Za dalších šest minut zkusil ze standardní situace štěstí Zafeiris. Řecký záložník si nedělal těžkou hlavu z ostrého úhlu a pořádně protáhl Letáčka. Gólman Baníku však pohotově zasáhl.

Domácí se v prvé řadě především bránili, avšak čas od času rovněž vystrčili růžky. Například ve 27. minutě se hnali do rychlého protiútoku, po němž chtěl Cadu penaltu. Sudí ale nepovažoval kontakt brazilského křídelníka se Schranzem za nedovolený a do píšťalky nefoukl. O třináct minut později přenechal Kuzmanovič balón Tijanimu, jeho rána po zemi však neohrozila brankáře Slavie Koláře.

Těsně před koncem první půle vytvořili hosté závar v pokutovém území Slezanů. Van Burena nicméně zneškodnil Letáček a Schranz z dorážky hlavičkoval nepřesně. Druhý poločas se rozjížděl pomalejším tempem a na co se bylo dívat až v 65. minutě. Cadu nejprve z úhlu vyprášil rukavice Koláře, poté se do odraženého balónu opřel Fleišman a jeho pumelici zastavilo břevno svatyně Pražanů.

V 79. minutě vypustil zajímavý projektil Kaloč, Kolář ale zasahovat nemusel. Záhy se k rozhodujícímu úderu nadechla Slavia. Střelu Olayinky ještě zablokoval Bitri, avšak následný rohový kop se snesl ke zcela volnému Juráskovi. Ten zachoval chladnou hlavu a zblízka potrestal špatně bránící Ostravany - 0:1. A nedlouho poté úřadoval mladý hráč znovu. To jej oslovil Provod, načež si Jurásek přehodil míč na levačku, ze které vypustil tvrdý projektil. Letáček se natahoval, přesto však podruhé inkasoval.

Více informací k zápasu

FK Teplice - FK Mladá Boleslav 1:1

25.04.2023 17:30

Góly: 16. Matěj Hybš - 89. David Šimek

Dlouho to v Teplicích vypadalo, že si domácí v boji o záchranu připíšou další cenné vítězství. Vedení nabyté Hybšovou penaltou ovšem v závěru zhatil Grigar, jenž svou chybou umožnil Šimkovi vyrovnání a následně se ještě nechal vyloučit.

První důležitý moment utkání přišel už ve třinácté minutě. Poté, co Gning napálil rozpaženou ruku Jawa, sice píšťalka sudího zůstala němá, po zhlédnutí opakovaných záběrů ovšem byla nařízena penalta. K té se postavil Matěj Hybš, jen čtvrtým gólem z posledních pěti zápasů potvrdil roli kvalitního exekutora pokutových kopů.

Navýšit vedení mohli skláři po čtvrtině utkání, kdy Mikulec na poslední chvíli zachraňoval Kubistovu nepovedenou malou domů před Filou. Na druhé straně zaváhal pro změnu Grigar, Suchého hlavička ani následná dorážka ovšem rovněž úspěch neslavily.

Po návratu ze šaten už podruhé v zápase Kubista ukázal, že se nevyspal zrovna nejlépe, alespoň co se týče malých domů. Tentokrát si Gning poradil i s gólmanem, situaci zachránil až pozorný Suchý. Skórovat naopak mohl Karafiát, ten tváří v tvář Grigarovi rozezvučel břevno, konstrukci napálil i teplický Trubač.

Po vyrovnaném průběhu druhé půle přišlo rozuzlení v samotném závěru základní hrací doby. Grigar neodhadl vysoký balón, který David Šimek hlavou uklidil do sítě. Podrážděný brankář navíc ještě skopnul slavícího Kušeje a po zásluze tak uviděl červenou kartu. Vzhledem k nemožnosti dalšího střídání musel do brány po zbytek utkání Yasser Nour, gól však neobdržel a na Stínadlech se tak zrodila dělba bodů.

Více informací k zápasu

FK Pardubice - 1. FC Slovácko 3:1

25.04.2023 17:30

Góly: 55. Dominik Janošek, 57. Petr Reinberk (vl.), 73. Bartosz Pikul - 35. Petr Reinberk

Slovácko začalo utkání v Pardubicích na výbornou a do kabin si odneslo jednobrankové vedení. Jenže po změně stran přenechalo iniciativu domácím, kteří vsítili celkem tři góly. Východočeši tak zdárně otočili nepříznivě se vyvíjející duel a zvítězili podruhé v řadě.

Díky další výhře si Pardubice pojistily svůj náskok před posledním Zlínem a očividně dělají vše pro to, aby se vyhnuly přímému sestupu do druhé ligy. Slovácko se pohybuje ve vyšších patrech tabulky, s úterním výsledkem ale nemůže být spokojeno, neboť ten pro Moravany představuje komplikaci ve snaze kvalifikovat se do evropských pohárů.

Duel se přitom dlouho vyvíjel ve prospěch Slovácka. Ti v prvním poločase hýřili aktivitou a snažili se co nejrychleji dostat do vedení. Zajímavě to po přihrávce od Holzera, kterou dál šikovně propustil Kim, zkoušel Havlík. Rána tahouna týmu z Uherského Hradiště nicméně skončila v rukavicích brankáře Východočechů Nity. Po půlhodině hry už se však hosté dočkali. Další zdánlivě neškodný projektil od Trávníka tentokrát Nita nečekaně vyrazil pouze před sebe a balón za záda rumunského fotbalisty dotlačil hlavou pohotový Reinberk.

Ještě do přestávky mohl náskok Moravanů navýšit Holzer, jenž to v pokutovém území zkoušel střelou pod břevno. Nita ovšem tentokrát dobře zasáhl a položil základy pro zvrat v utkání. Do druhé půle totiž Pardubice vstoupily mnohem lépe a deset minut po změně stran vyrovnaly. Centr Ichy z pravé strany hřiště prošel šestnáctkou hostů až k Janoškovi, jemuž se podařilo překonat gólmana soupeře Nguyena.

Za další dvě minuty už domácí vedli. Před bránu Uherskohradišťských přiletěl další pas zprava, jehož autorem byl tentokrát Janošek. Černý, který byl adresátem, sice merunu nezpracoval, ta se ovšem následně odrazila od nešťastníka Reinberka do sítě. Tento gól se nakonec ukázal jako rozdílový, a Černý se tak ve druhém zápase po sobě přimotal do rozhodující akce, byť tentokrát měl skutečně velký kopec štěstí. Naopak Reinberk si po úvodní brance utkání vybral pořádnou porci smůly.

Východočeši skórovali ještě jednou. Střídající Pikul dostal v 73. minutě přihrávku za obranu a obloučkem přelstil Nguyena. Na druhé straně již nezměnila výsledek standardní situace rozehraná Reinberkem, jehož pokus schoval do rukavic Nita.

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slavia Praha
29
20
5
4
80 : 24
65
2
Sparta Praha
29
19
8
2
67 : 28
65
3
Viktoria Plzeň
29
17
5
7
54 : 28
56
4
Bohemians Praha 1905
29
13
6
10
49 : 48
45
5
1. FC Slovácko
29
12
7
10
35 : 38
43
6
Sigma Olomouc
29
10
11
8
44 : 36
41
7
Slovan Liberec
29
10
8
11
38 : 40
38
8
FC Hradec Králové
29
11
4
14
33 : 39
37
9
FK Mladá Boleslav
29
9
9
11
38 : 41
36
10
FK Jablonec
29
9
8
12
45 : 53
35
11
Baník Ostrava
29
8
8
13
39 : 41
32
12
Dynamo České Budějovice
29
9
5
15
32 : 53
32
13
Zbrojovka Brno
29
8
7
14
40 : 55
31
14
FK Teplice
29
8
7
14
37 : 62
31
15
FK Pardubice
29
8
4
17
28 : 55
28
16
FC Trinity Zlín
29
5
10
14
36 : 54
25

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (398)

Přidat komentář
oli9

To byl kolaps ty vole... Střely na bránu 3:9 a výsledek 3:1

Reagovat
Salfovic

Ale kolik z toho byly gólové šance? Vždyť i ten gól by po chybě Nity.

Reagovat
Axelrose

Byl jsem tam a do šedesáté minuty vypadaly Pce tak na ČFL. Potom vlastním golu, Slovácko docela odešlo, ale do té doby tam byly opravdu Pce navíc. Ke konci se zase Slovácko snažilo, hrálo hodně věcí přes Syniackého? (u jména si nejsem jistý, myslím že střídal Petrželu, který hrál na svůj výborně), ale tomu klučinovi to moc nešlo, no.

Jinak Icha naprosto nejhorší na hřišti a to i přes tu nahrávku na gol, protože to byl byla jediná věc, která se mu v tom utkání povedla, Darmovzal perfektně potvrzoval své jméno, Sychra taky bída, nedařilo se ani Janoškovi (i když dal branku), Kostkovi a mohl bych pokračovat.

Naopak opět perfektní výkon od Nity.

Nevím jestli byl autor článku na zápase, ale pokud ano, viděl by, že ta rána od Trávníka (i když mě přišlo že to střílel Holzer),byla poměrně tvrdá a hlavně stylem alá Roberto Carlos. Čili původně letěla trošku vlevo, aby následně, před brankářem, změnila směr doprava. Tam hlavně zaspala obrana, protože si myslí, že chytne úplně všechno. Né všechny střely byly nebezpečné, ale minimálně dvě, tři určitě golové.

Plus v první minutě druhého poločasu Slovácko promrhalo obrovskou šanci na 2:0 a bylo by po nás.

Mimochodem, ten první gol Pardubek byl také první naší kloudnou akcí v zápase, druhý gol druhou (a to to ještě mohla být klidně místo golu ruka) a třetí potom tou úplně nejhezčí.

Jinak Slovácko mi přišlo fotbalovější, vyzrálejší a herně lepší, až na ten 20 minutový výpadek po prvním golu Pardubek.

Pro nás zlatý tři body.

Reagovat
dejvikker

No Nita perfektní určitě ne, když může za jedinej obdrženej gól, ale jinak byl dobrej, to jo.

Reagovat
andrew96

Střílel Trávník. A ať vystřelil, jak vystřelil, měl Nita zasáhnout lépe.

Reagovat
Kily

Icha je dost velké zklamání, ale nezapomínal bych u něho na jednu věc - on je především střední záložník, na kraji obrany jen alternuje

Reagovat
Kily

už klasická prvoligová prohra Slovácka s námi, buď nepromění šance, nebo najednou přestane hrát

Reagovat
Axelrose

Jako, kdyby jsme je od začátku honili po hřišti, tak to chápu, ale těch našich prvních 60 minut bylo hodně bídných.

Jestli jsou na tom blbě psychicky, nebo fyzicky?

Takhle, kdyby dali tu gólovku na začátku druhé půlky, tak si ani nevrzneme. Ale na kdyby se nehraje. Docela by mě zajímalo, co jim řekl po zápase Svěďa v kabině

Reagovat
KingMaster13

Že bere autobus a oni jdou do Hradišťa pěšky

Reagovat
Kily

ono stačí dostat ze hry Hlavatého s Janoškem a jsme v háji, hodně mizerný byl už první poločas v sobotu, stejně jako v Brně. Na druhou stranu lepší tohle, než sbírat ceny sympatií jako v prvních dvou zápasech sezony a pak mít prd

Reagovat
Axelrose

JJ, o tom žádná.

Jak říkám, tohle můžou být zlaté body, které nás zachrání

Uvidíme, jak to dopadne dneska, ale pěkně se to tam zamotává.

Reagovat
ratusek

Pardubice

Kováč

Snad to dají a z Kováče asi bude kvalitní trenér

Reagovat
smazaný uživatel

+ Nita

Reagovat
ACSeRw!n

wtf ?

Reagovat
monty25

Co na tom nechápeš?

Reagovat
dejvikker

Pavel Černý je naprosto neskutečnej hráč. Po konci kariéry čekám u CFIG Areny sochu

Reagovat
Kily

prý by to po sezoně měl jít dokopat do Hlinska, kam tahají i Jeřábka s Vackem

Reagovat
dejvikker

Tak už před rokem (možná dvěma) se říkalo, že má jít do Ústí nad Orlicí do ČFL, ale nakonec zůstal. Ale v Hlinsku by se mohla sejít parta z postupu 2019/20, když už tam je Šejvl

Reagovat
Axelrose

Akorát je docela průser, že až skončí, bude se těžko hledat náhrada

Už dva roky si v duchu na začátku sezony říkám, že by se na to ve svém věku měl vys..t, a dva roky mě přesvědčuje o tom, že bez něj by Pce hrály druhou ligu a měl bych se mu v duchu omluvit. Což potom zápas co zápas i dělám.

Reagovat
ACSeRw!n

Grealish at home

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
andrew96

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Taky jsem psal do Prevka. Ale totálně

Reagovat
fabec1222

Slovácko si řeklo, že poháry pro ně nemaj smysl, tak zbytek sezony komplet prodali nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Spiknutí proti Vrbovi

Reagovat
smazaný uživatel

Buď chtěli definitivně potopit Zlín, nebo chtějí mít v nadstavbě doma obě S.

Reagovat
Stannis Baratheon

Spíš to bylo na protest proti nespravedlivé penaltě Sparty z minulého kola a celkově proti tlačence tohoto pražského celku.

Zítra se připojíte i vy, nicméně nedobrovolně. Sebereflexe je vám totiž cizí.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
PISTOLERO

Potopení Gottwaldovu aspoň trošku mírní ten dnešní zkrat

Reagovat
Salfovic

Mezi Slováckem a Zlínem je jako nějaká rivalita?

I když z ekonomického hlediska to pro Slovácko bude určitě výhoda.

Reagovat
Pablos

No jasny ze je… jsou kousek od sebe. Je to jako Hradec Pardubice, Liberec Jablonec… normalne ,,derby”

Reagovat
emisarpravdy

Proboha

Reagovat
kecipep

Reagovat
Cotton

Právě naopak by si neměli přát sestup Zlína. Když k nim přijede Zlín, přijde na derby hodně lidí. Když přijedou Pardubice, které se zřejmě na úkor Zlína zachrání, tak je to pro fanoušky zápas o ničem.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
emisarpravdy

Extrém

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Pan.Antonin

Jurásek

Reagovat
delfin

Paráda.

Reagovat
Losinho

Reagovat
Pablos

Až na to gesto na Baníkovce po prvním gólu

Reagovat
HorajzmAmmann

emoce

Reagovat
Pablos

Jo ale je to mladej píčus (nebrat osobně, mám ho jinak rád a přeju mu) a tohle by si dovolovat neměl

Reagovat
delfin

To tou rukou, mě to teda přišlo uplně v pohodě. Co na tom bylo špatnýho?

Reagovat
Pablos

Tak jsem asi moc stará generace. Ale beru to jako gesto pohrdání… ale klidně beru, že jsem třeba zbytečně úzkoprsej

Reagovat
delfin

To zní jako by ti bylo pěta-padesát. Mě to připadalo jako normální oslava golu. Navíc v 80 minutě, to se prostě zaraduješ, když dáte gól venku.

Reagovat
Pablos

No je mi 38… za nás se ukazovali jen fakáče a cornuta A úplně jako normální oslava jako že jsou Baníkovci looseři… nevím no, já tam fakt cejtím pohrdání nebo resp. povyšování či výsměch. Plus teda jsem to viděl ve fotbale od hráče prvně. Ale říkám, že to klidně beru teda, že to vidím moc než to ve finále je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačně souhlas

Reagovat
mistr129

wtf, však to je něco na styl oslav Rashforda, Saky nebo dřív Alliho, rozhodně v tom nevidím žádný povyšování, jako třeba brazilský tanečky a podobně

Reagovat
Pablos

Když tančíš, tak říkáš o druhém že je nula ? Nechápu spojitost sorry.

Reagovat
mistr129

Počkej a kde on ukazoval že je druhy 0? Já jen říkám že hraci mají různé oslavy, které běžně používají, a debonestujici mi přijdou tanečky a podobné vysmíval

Reagovat
Pablos

No elko na čele je gesto looseři na ty které je to ukazováno… tak jak to mám brát ? Jinak už mi to bylo vysvětleno v kontextu, že je odchovanec Karviné, takže už to chápu, že to bylo z rivality vůči nim.

Reagovat
Pablos

No vida píšu to jak debil s dvěma ,,o”

Reagovat
inferno08

A jo, toho jsem si nevšimnul. Já to taky píšu s dvěma

Reagovat
Pan.Antonin

Může se to psát s jedním i se dvěma.

Reagovat
Pablos

Aha

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Posledni Kovboj

muze, akorat je to pak blbe no

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal pojeb, neboj se

Reagovat
Salfovic

Třeba jen šuká nějakou Lucku nebo Lenku.

Reagovat
Pablos

Možná ukazoval, že Láďa Krejčí je lepší

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
HorajzmAmmann

Tohle bylo ještě před hranou, možná na hraně. Myslím, že ok

Reagovat
Pablos

Jo asi jo nakonec

Reagovat
smazaný uživatel

Snad ho za to brzy někdo přejede,to samé Kušeje, za to co předvedl v Teplicích v závěru

Reagovat
Pablos

Co předvedl Kušej nevím.

Reagovat
smazaný uživatel

„Vyrůstal jsem tady nedaleko v Karviné a tenhle region mi dává energii. Takže je možné, že mi tohle dává sílu i proti Baníku," svěřoval se Jurásek.

Reagovat
Pablos

To jsem nevěděl… to do toho dává určitej smysl

Reagovat
Pablos

*

Reagovat
Kiwi-21

Jj odchovanec Karviné

Reagovat
Pablos

No takhle to beru To už je vysvětlení. Odpovědi normální oslava mě neuspokojovali prostě

Reagovat
Pan.Antonin

Já ti nevim, já v tom vidim normálního "Spidermana" a ne "L"

Reagovat
Bakary3

Takže celej ten shitstorm úplně zbytečnej

Reagovat
Pablos

jsem slepej vůl no

Reagovat
Bakary3

Tak já naživo taky neviděl, co ukazuje

Reagovat
Pablos

Já si právě byl jistej

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
Pablos

Tvl aha

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Jasne ze snuru bez vyhry venku prerusime zrovna na Baniku, kde obvykle nevyhravame.

Reagovat
delfin

To je dobře ne, že se to venku konečně otáčí.

Reagovat
HorajzmAmmann

Bitri bude super stoper. Jsem o tom přesvědčený čím dál tím víc.

klima momentálně ač to je můj oblíbenec nemá na základ na podhrotu.

Jebat výsledky. Příští sezonu si jdem pro poháry

Reagovat
HorajzmAmmann

A ještě se mi poslední zápasy líbí Juroska ... Ale asi jsem divný

Reagovat
bobis21

Nejsi, on vůbec není špatný hráč. Nás v defenzivě letos hlavně srážely příšerné individuální chyby, které on jako snad jediný tam moc nedělá. Kdyby zůstal Cadu tak bych ho radši taky viděl na beku, ale toho se asi nikdy nedočkám. Bitri taky každým zápasem lepší, ve dvojici s Pojezným by mohli klidně hrát dlouhodobě.

Co se týče zálohy, tak podle mě je ideální v systému 4-1-4-1 mít v tom středu Kaloče s Kuzmou/Šínem (podle formy) a za nimi nějaké opravdové DM. To podle mě klidně může být i Boula - nějaké krásné fotbalové momenty od něj asi nečekáš, ale to od DM ani nechci. Třeba proti Plzni bylo vidět, jak důležité je někoho takového v záloze mít.

Reagovat
Kiwi-21

Bitri byl opravdu skvělý

Když srovnám zápasy z oběma S kdy Spartě gól vyloženě daroval a vypadal na divizi,tak proti Slavii se vytáhl a byl možná nejlepší hráč zápasu

Celkově opravdu zápas od zápasu lepší

Reagovat
HorajzmAmmann

Tak první zápasy v naší lize, byl po zranění... Proto není potřeba hned někoho odsoudit po pár zápasech.

Ale tu kvalitu samozřejmě musí ukazovat dlouhodobě. Uznávám...

Reagovat
HorajzmAmmann

Boula hrál proti Plzni top zápas...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se ti do sestavy vejde Kaloč,tak se Baník nikdy nezvedne. Hrozný hráč

Reagovat
Bakary3

tak se taky někdy shodneme

Reagovat
bobis21

Když není na DM, je prakticky vždy jeden z nejlepších na hřišti. Problém je, že se trenéři pořád neodnaučili ho tam stavět. Stačilo aby byl 2 zápasy výš a DM za ním, hned z toho byly 2 výhry. Pak šel zase na DM a máme 2 prohry. Příště hraje DM, protože nepoučitelní.

Reagovat
ratusek

Reagovat
lichna.

Juroška je něco jako na druhé straně Šehič. Snaživý, rychlý, občas překvapí skvělým řešením, ale pak strašně brání, neumí nacentrovat, vymýšlí naprosté hovadiny..

Jako záskok super, ale že bych si řekl - Tohle je krajní bek dle mého gusta, to určitě ne.

Reagovat
ratusek

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to spíš vypadá, že si jdete ruku v ruce s Brnem pro baráž.

Reagovat
PhilipS

Jurásek super. To jak si připravil ten první gól byla naprostá nechutnost. Na to neměl mít nárok. S Hložkem možná největší talent českýho fotbalu.

Snad ho Trpiš už nebude zbytečně brzdit a bude hrát od začátku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

praci s balonem u toho druhyho golu to bylo neco neskutecnyho.. at ho prodaji, nebo at hraje zaklad

Reagovat
mrtvej ofsajd

Opět jsme zahráli nas klasický venkovní zápas. Ze slušný pasáže (první půle) jsme nevytezili nic a pak velký trápení. V druhy půli byl Baník lepší a ta standartka nas doslova spasila. U druhého golu super spolupráce Provod+Jurasek.

Oscar+Ogbu paráda.

Titul se přiblížil.

Reagovat
HorajzmAmmann

No lepší... Silné slovo. 1 půlka kočka myš a 2. půlka vyrovnaný.

Reagovat
delfin

Reagovat
mrtvej ofsajd

Ale jo, v druhy půli jste byli něco lepší. Bitri je dobrej hráč.

Reagovat
Witcher

Taky máte na mobilu useklou tabulku?

Reagovat
delfin

ne

Reagovat
Pablos

Otoč mobilem

Reagovat
Bakary3

Jojo, nevidím celou tabulku na výšku ani na šířku.

Za 2 měsíce nebyl čas to opravit asi.

Reagovat
Spalovač šancí

Ne, zahoď Mabila ...

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
Cotton

Tabulka je součást článku, takže na ní v první řadě vůbec nemáš co koukat!

Reagovat
Pablos

Konečně rozumnej někdo

Reagovat
HorajzmAmmann

Stejně se na ní letos nedá koukat

Reagovat
Rustin Spencer Cohle

Reagovat
bobis21

To není možné, vždyť se celý design stránek změnil, aby se to lépe používalo na mobilech

Reagovat
ACSeRw!n

netusim

Reagovat
jackinho10

No dneska to bylo spise ubojovane, nez uhrane vitezstvi. Klobouk dolu pred Banikem ale budu se opakovat po kazdem nasem zapase na Baniku, pral bych si, aby tak hrali proti vsem a ne jen proti Slavii, potom by fakt hrali o pohary

Reagovat
Bakary3

Sorry, ale to ne

Nasazení ano, herní kvalita ne, vždyť to byla holomajzna, který se Slavia druhou půli přizpůsobila.

Reagovat
Pablos

Nebyl to hezkej zápas. Baník s Plzní se mi líbil o dost víc.

Reagovat
jackinho10

Ale tak od toho nasazeni se muzou odpichnout. Hrat takhle kazdy zapas, tak urcite nejsou v te posledni skupine.

Reagovat
Bakary3

S nasazením proti Slavii hraje každý, to zvládne i tým z okresu.

Ale herně to (minimálně tento zápas, jinak Baník nesleduju) byla bída

Reagovat
Pan.Antonin

Náhodou to byla docela účinná holomajzna, ale taktéž si myslim, že na to navazovat nebudou, protože proti silnějším soupeřům už hrát nebudou.

Reagovat
Salfovic

Nehráli, na pravidelné zdolávání betonu nemají kvalitu.

Reagovat
KingMaster13

Jako ale takovéhle vítězství venku bylo hrozně moc potřeba. Třeba v Bolce i Liberci jsme hráli lépe a nedotáhli to.

Reagovat
mrtvej ofsajd

Reagovat
jackinho10

Jo to urcite

Reagovat
Kang & Kodos

Hráli jste úplně na hovno, druhej poločas jste neměli nic, naopak blíž ke gólu měl Baník a rozhodl borec, kterej se předtim 20 minut nepotkal s balonem. Ale takovej zápas ti dá víc než další domácí výhra 4:0

Reagovat
jackinho10

Tak to bude tim, ze 10 minut z tech 20 byl na lavicce, ze jo

Reagovat
Kang & Kodos

Jo on šel až v 70.

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
KingMaster13

Jak říkám na Spartě přijdeš v poslední minutě o výhru, v Liberci zrovna tak, v Bouli hraješ dobře a taky nevyhraješ. Bylo to potřeba jak svině pro to sebevědomí Jinak v Ostravě hrajeme vždycky hovno, tam prostě se to musí urvat

Reagovat
Pan.Antonin

Reagovat
bobis21

Kdyby hrál Baník takto celou sezonu, je přesně tam kde je. Protože to byl náš celkem normální zápas. Když už to vypadá na nějakou šanci, tak ji zahodíš a vzadu tě srazí to, že necháš hráče volného na malém vápně (nebo jiná individuální chyba).

Reagovat
Pablos

Jinak musím říct, že už delší dobu pozoruji, že Zafeiris velmi oslavuje každý gól a vždy je mezi prvníma gratulantama a vždy si má co říct se střelcem gólu. Za mě super, že se takhle začlenil a žije s kabinou a týmem. Na to, že s jeho technikou musí vidět na tréninku co má Slavia i v týmu za kopyta

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
Coutinho10

Konečně výhra venku a velmi důležitá, možná klíčová v boji o titul

Sice teda 3 body oslavujeme, ale jako nechybělo opět moc a skončilo by to např. 0:0, takže pořád to není úplně ideální, ale asi je to typ zápasu, kde hlavní je výsledek, který jsme potřebovali a který Spartu dostává ještě pod větší tlak

Reagovat
KingMaster13

Ještě to venku 2x přetrpět.

Reagovat
mistr129

Reagovat
smazaný uživatel

Nastesti si Kolar v prvnim polocase nedal vlastnaka, to by bylo zajimavy to otacet

Reagovat
Coutinho10

no, dost to smrdělo i po tom břevně

Reagovat
Mass

Nepamatuješ Radka Černýho? V tomhle sem viděl jasně jeho školu.

Reagovat
Coutinho10

jo, ten to měl vždy na pohodičku

Reagovat
Mass

Proč by potom skákal, když to jde na břevno

Reagovat
Coutinho10

taky pravda to mi připomnělonstarší verze hry FIFA, nevím, jak u těch nových, ale u těch starých např. rok 06-08, tak tam brankáři buď po té střele skákali, pokud šla do prostoru brány a nebo neskákali, pokud to šlo vedle (to samí do tyče či břevna) nebylo to teda nutný, Koli teda razí stejnou taktiku

Reagovat
Pan.Antonin

Paradoxně ten druhý poločas se nám vůbec nepovedl, ale je třeba některé zápasy urvat i když se nedaří. To nám letos chybí.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
wwwx

Takhle si posrat jistotu záchrany v lize, to se nevidí. Doufám, že v rámci zpřísnění trestu budou Peltovy pouštět ve vězení zápasy jeho týmu. Výkon ve druhym poločase byl fakt galaktický.

Reagovat
wwwx

Peltovi

Reagovat
Pan.Antonin

V Jablonci Csaplárova past

Reagovat
smazaný uživatel

Vrball > Veselomajzna

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Překvapuje mě, že je složení odpadkové skupiny jisté už před posledním kolem.

Reagovat
Mass

Když se podíváš na skóre, tak první tři týmy a poslední tři týmy sou úplně někde jinde než zbytek ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

V suchým triku, podle očekávání

Reagovat
guzman

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
ratusek

at vám dají soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

To čekám až v základní skupině LM, do té doby budou všechny zápasy nuda jako včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Co udelal Mincev?

Reagovat
ACSeRw!n

taky by me zajimalo.. z tribuny to nebylo videt

Reagovat
Pan.Antonin

Penaltu jsem zatím neviděl, ale proměnil ji hráč, co neměl dohrát první poločas. Orel

Reagovat
doshcz

Reagovat
Stannis Baratheon

Zápas jsem neviděl, ale souhlasím.

Reagovat
verv

zrovna v tomhle zápase tam an rozhodčího řval skoro každej hráč z obou týmů, ale tady se bdue řešit jenom Krejčí, kterej je navíc kapitán

Reagovat
Bakary3

Tak jde taky o formu.

Jestli někdo řve v emocích, ale víceméně třeba slušně (já to nevím), tak asi se nad tím dá přimhouřit oko.

Jestli řve nekdo na rozhodčího pico (je to tak? ), tak jako kapitán nekapitan, to není argument.

Jinak já se fakt ptám, včera jsem to neviděl, čerpám jen tady z komentu

Reagovat
verv

Mě se tohle řvaní na rozhodčího taky nelíbí, ale dokud se to nebude trestat plošně, tak to brečení zrovna nad Krejčím je k smíchu. Argument to je proto, že tam takhle řvalo zrovna ve včerejším zápase na rozhodčího několik hráčů z obou týmů a žlutou nedostal nikdo, tak proč by ji měl dostat zrovna Krejčí jako kapitán, u kterejch je ta tolerance k diskuzím s rozhodčím větší než u řadovejch hráčů.

Reagovat
Bakary3

Jak říkám, jestli na něj řval Pico, tak to je prostě za hranou, nějaký hulakani ok, ale tohle už je snad moc, kapitán nekapitan.

Jinak jo, jsou to šmoulové, jednoznačně bych být příhodou vystoupil a srozumel všechny kluby, že diskutovat a jen slušnou formou může jen kapitán.

Neexistuje nátlak v podobě "narušování" diskrétní zóny rozhodčího, kdy před ním musí couvat - trest.

Neexistuje hlouček - trest všem kromě kapitána.

Neexistuje arogantní, agresivní nebo vulgární forma diskuze, trest.

Reagovat
verv

Řvaní pičo na rozhodčího je samozřejmě za hranou, ale za tu hranou se (pravidelně) dostávaj i ostatní hráči.

Víceméně se vším souhlas. Až se tohle bude dít, tak nebudu mít problém s tím, když Krejčí dostane žlutou, klidně i druhou. Ale v současné situaci a v takovým zápase, kde tohohle bylo mraky, vytáhnout zrovna jednu situaci a požadovat za ni žlutou mi přijde úsměvný a nejít zrovna o Krejčího, tak se to ani neřeší.

Reagovat
Bakary3

Tak u Sparty se to bude řešit vždy, ať je to krejčí nebo ne.

A že se to řeší u něj speciálně má taky důvod, tím důvodem je on sám a jeho vystupování, tohle není u něj úplně ojedinělý.

A úsměvný chtít ZK pro hráče, co řve na rozhodčí Pico, to fakt není

Tady je o to víc zarážející ta arogance, že to udělá se ZK, to je pro mě nepochopitelný.

Jinak bych se u toho u něj až tak nepozastavoval.

Ale když si tohle dovolí hráč, který by měl dostat druhou ZK, to je pro mě úplně pochopitelný, že to vzbuzuje emoce...

Reagovat
verv

Úsměvný proto, že u Hejdy, Staňka, Kuchty a nevim koho dalšího se žluté nikdo nedožaduje a dokonce se nad tím ani nepozastavuje.

Reagovat
Bakary3

Měli v tu dobu první žlutou?

A rvali pico?

A jak píšu, krejčí si za to svým chováním může sám... Ta averze vůči němu (i z my strany) není pro nic za nic.

Jinak samozřejmě, všem stejně.

Reagovat
verv

Jestli je to první nebo druhá žlutá by absolutně nemělo hrát roli.

Co kdo řve fakt nevím, ale asi ani ti ostatní toho rozhodčího nechválí, jak hezky píská. Když se tehdy na isportu dělaly nějaký ty videa s borcem, kterej odezíral co kdo v zápase říká, tak bylo uplně běžný, že hráči s rozhodčím mluvili sprostě a procházelo to.

A s tou pičou je rozdíl, když hráč explicitně vynadá rozhodčímu do pičí (nebo jak se to skoňuje) nebo řekne něco ve stylu "to má být penalta do píči". Pochybuju, že ti zastánci červené pro Krejčího ví, co přesně na něj řval.

Reagovat
Bakary3

Ano, máš pravdu.

Ja jen říkám, proč - a pro mě je to taky takhle pochopitelný - nikdo moc neřeší ty ostatní, ale že "to Krejčímu zase projde".

Protože se chová jako kokot opakovaně.

A protože to všechny nasere o to víc, jak je drzej, že si to dovolí i s kartou.

I proto se moc nikdo nepozastavuje nad ostatními, protože u krejčího to mělo vyústit ve vyloučení, což má jinej dopad než první zk.

Reagovat
Pan.Antonin

Ahá, kapitáni mohou nadávat rozhodčímu. Tak to potom ano.

Reagovat
Mass

Tak to bylo v Okresním přeboru

Reagovat
Pan.Antonin

Ale rozhodčí má nějakou autoritu.

Reagovat
verv

A to jsem napsal kde, že můžou?

Reagovat
emisarpravdy

Sparta fakt ubohá. Čekání na titul se jí protáhne minimálně na 11 let.

Reagovat
r.mrazik

Takže žádná změna za poslední roky. To je v pohodě. Jsme zvyklí

Reagovat
smazaný uživatel

Připrav si kapesníky, v nadstavbě jich budeš potřebovat hodně.

Reagovat
emisarpravdy

Jsem ledově klidnej. Sparta na to prostě nemá. Žadnej tým s Wiesnerem by na to neměl.

Reagovat
Nieuwendyk

Kokotek jsi celý a veliký.

Reagovat
emisarpravdy

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
oli9

Spartu vlastně v posledních 3 zápasech zachránili penalty.. Doufám, že rozhodčí udrží stejný metr a písknou také vše i u nich bez nějakého videa

Reagovat
r.mrazik

Hele..a jednu nám neprávem odvolali.

A zrovna tu, kterou měl spíš pisknout

Reagovat
Kiwi-21

Na druhou stranu proti Slavii jasná

Na Slovácku vymyšlená

Tady možná diskutabilní ale spíše ano

Reagovat
doshcz

pencle jasná, pak jasnej faul Stanka na Kuchtu, kdy Stanek vubec nehral mic a jeste nechapu ze nedostal Kasa cervenou za uder do hlavy Zeleneho

Reagovat
Kiwi-21

Staňka bych taky nepískal

Ale tu druhou ano i když by mi udělalo větší radost kdyby ji nepískal

Reagovat
smazaný uživatel

Ve studiu O2 říkali, že penalta na Kuchtu naprosto jasná

Reagovat
Kiwi-21

Studio jsem neviděl jen napsal svůj názor a tuhle bych nepískal

Na druhou stranu kdyby ji piskl nedivil bych se

Reagovat
Stannis Baratheon

To víš že jo ty chytráčku. Jsi opět mimo, jako vždy. Spartaaa, Spartaaaa, Jamktů plná partaaa

Reagovat
doshcz

:dement:

Reagovat
Stannis Baratheon

:promin:

Reagovat
doshcz

:sorry:

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
emisarpravdy

Jako upřímně jsem taky čekal, že tu Staňkovinu foukne.

Reagovat
oli9

Hele já neříkám, ta na Slovácku vůbec jinak neříkám nic. Jde mi jen o to, že ať to takto řeší i na druhé straně a pořád...

Reagovat
Blasphemer

Jak může hrát Kaša v zápase o poslední šanci, jak se alespoň teoreticky ještě udržet ve hře o titul, ještě proti Spartě, to mi hlava fakt nebere. Hlavně že objektivně lepší stopery jsme poslali hostovat.

Reagovat
db18

Reagovat
inferno08

https://youtu.be/EAz70OfQf34

Ruka prý vypadá takhle...

Reagovat
Nieuwendyk

Reklama či upoutávka na Kvikot ze Západu check

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Muze mi nekdo vysvetlit, jak to Kasovo MMA v zaveru utkani nemohla bejt ruda?

Reagovat
doshcz

Reagovat
Tevezinho

Gól Krejčího správně neuznán. Gól Plzně neposoudím - nevím ani co pískal, jestli faul Hejdy či co. Jasná červená karta pro Kašu. Nesmyslná červená pro Mincheva. Jasná penalta Staňka na Kuchtu. Penalta za ruku spíše ne. Řvaní Krejčího a Chorýho na rozhodčího netřeba komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

S tim se da souhlasit

Reagovat
Blasphemer

Tam byl úplně nesmyslný faul Chorého a ještě ke všemu úplně mimo tu situaci na čáře. Totálně zbytečný.

Reagovat
smazaný uživatel

Víceméně souhlas

Reagovat
STR

Reagovat
ratusek

tam byl jasný faul Hejdy na Kováře a ještě i Chorého na Krejčího.

Jinak se vším souhlas. V globale zápas dopadl asi jak měl dle řešení/neřešení situací od rozhodčího

Reagovat
Salfovic

Chorého na Krejčího

Reagovat
ratusek

Reagovat
Salfovic

Tohle tu nepsali ani sparťanští ultras.

Reagovat
$dolar$

Si chtěl napsal Krejčího na Choreho, ne?

Reagovat
Salfovic

Slávisté už musí být z té sparťanské kliky dost na prášky, co ?

Reagovat
Coutinho10

to už nevypadá ani na kliku, ale je to podobný jako za éry Plzně, jestli chceme titul, musíme zvládat svoje zápasy a nespolíhat se na to, že oni budou ztrácet...na Slovácku to třeba vyšlo, tam jim stihnul sice vymyslet taky penaltu, naštěstí ale víc ne a tak nebyla před tím 3-bodová

Reagovat
r.mrazik

Čínský typci s dluhem u berbra dokážou pobavit vždycky

Reagovat
Coutinho10

tak sorry, ale tohle jsou penalty v uvozovkách hodně na hraně, spíslš za hranou

na Slovácku to i komise potvrdila, že neměla být a včera nastřelená ruka přímo u těla...kam jinam jí má dát....kdyby byla aspoň nějak dál od těla, tak by se asi nedalo nic namítat, ale tohle se běżně nepíská, pokud jí má hráč u těla

Reagovat
Hasan Šáš

tuhle pencli komise obhájí.. jinak pan Tvrdík na podzim říhal, že sparta má mít o 6 bodů víc - takže zatim se odmazal jenom jeden na slovácku a pět jim ještě dlužej

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, co na to řeknou, ale obecně je trend, že chceme jenom jasný penalty a tato podle mě jasná nebyla, ale ok a k nějakýmu odmazávání, tak už si to detailně nepamatuju, ale i my měli zápasy, kde byly určitě rozhodnutí proti nám, ale v tom bych se už nešťoural, ale ok, můžete to tak brát, ale připočetl bych tam i ten včerejšek, jinej rozhodčí nebo v jiným zápase, jiným průběhu by to podle mě písknutý nebylo

Reagovat
Hasan Šáš

Já se řídím čistě podle tweetů pana Tvrdíka, jeho prohlášení bylo jasné, přímo apeloval na Příhodovu komis, aby začala jednat a spartě něco přihodila. Ještě tam byl teda na podzim nějaký neofsajd proti Hradci, tak to bych taky odmazal. Včerejšek ne, to byla penalta, kterou komis posvětí, to nic. U Slávie nevím, že by někde byly sebrány boďany, spíš přidány, třeba v Teplicích.

Reagovat
Coutinho10

tak to dolož, co přesně psal...jestli to posvětěj, to teprve uvidíme

Reagovat
Salfovic

Pencle úplně v pohodě, nechápu, co Hejdovi jeblo, že si začal hrát na brankáře. Staněk by to v pohodě měl. Ruku měl sice u těla, ale úmyslně s ní šel proti míči, něco podobného jakou nedávno Souček, ale tomu to nepochopitelně prošlo.

Reagovat
Hasan Šáš

Ano, počkám si tedy na vyjádření komise, protože to je svaté, ale nejspíš byla v pořádku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mass

Ten tweet byl v září minulýho roku a psal tam o předešlý sezoně.

Reagovat
verv

vždyť u těla nebyla a ještě se nakláněl směrem k míči. a nějak jsi zapomněl zmínit tu neodpískanou penaltu na Kuchtu.

Reagovat
Coutinho10

mě to přišlo, že jí měl u těla, že schovat jí úplně nemohl....ke Kuchtovi, tak to by mi přišlo jako obhajitelnější než ta ruka, ale úmysl faulovat tam nebyl, ale na nohu mu spadl, tak asi jo

Reagovat
monty25

Tady jsem dal v anketě "jen za Staňkův zákrok" a k mému překvapení jsem v absolutní menšině.

https://twitter.com/OndraZlamal/status/1651448680375898112

Reagovat
Coutinho10

j nehlasoval jsem, ale viděl bych to tak, že všichni rudý dávaj obě penalty a všichni proti nim žádnou

Reagovat
monty25

Taky si myslím, že to je spíš o tom, kdo komu (ne)fandí.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Až na ratuska.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
verv

Nejde o nějaký schování, ale naklonil se tělem směrem k míči, takže rozhodně nijak neuhýbal. A ta ruka u těla taky nebyla. U toho Kuchty ani tak njede o to, že na něj spadl, ale že ho předtím podkopl, to bylo z těch opakovaček úplně zřetelně vidět.

Reagovat
Coutinho10

tělem jo, to by dle mě nemělo bejt jako argument pro písknutí penalty, chceš přeci tu střelu zblokovat, aby nešla na bránu, ale to trefení do ruky bych viděl jako smůlu a že by byla od těla mi teda nepřišlo, měl jí podle mě kolmo k tělu v přirozený pozici, nebyl tam nějaký ten úhel + 35-45 °, jak se nedávno řešilo, že to už je penalta

Reagovat
verv

Ale pokud se nakloní směrem k míči, tak už nemůžeš použít ten argument, že uhýbal. Smůla to možná byla, ale tím, že tu ruku neměl u těla a evidentně zvětšil plochu svýho těla, díky čemuž zastavil střelu na bránu, tak je to penalta.

Reagovat
Coutinho10

no jako uhýbal, to netvrdim, tam nešlo moc nic co s rukou dělat, ale jako asi obhájit se to dá, když to znova vidim, ale přísný to je, nicméně na to se nehraje, já vim....asi bych ve stejný situaci pro nás chtěl taky penaltu, zajímalo by mě, ale asi by se to naopak nelíbilo vám a plzeňákům

Reagovat
KnoxXx

Praveze je to obrovsky argument pre pisknutie penalty. Jednoducho povedane, Hejda isiel vedome v smere lopty, ruku sice nemal meter od tela, ale ani sa neda tvrdit, ze ju mal vzorne pri tele.

Rozsiril plochu svojho tela? Nesporne. Vedel co robi, stal v smere strely, takze ziadna nahoda, kde to nejakeho hraca ledabolo trafi, ked sa prave nestastne otaca, prip. je v suboji s inym hracom. Mierila strela na branu? Ano. Tam neexistuju polahcujuce okolnosti, preco by zrovna toto rozhodca nemal piskat. Ked rozhodca piskne penaltu a la Ndefe/Olayinka, tak toto je dokonca superjasna penalta (inak len penalta - ze sa to nemusi pacit, toboz v predposlednej minute, ale penalta to je)

Reagovat
Coutinho10

ok nebyla ta ruka přilepená k tělu, tak jsi mě asi přesvědčil

Reagovat
r.mrazik

na slovacku byt nemela podle komise

naopak podle komise mel platit gol cvancary v drivejsim zapase

tech bot v nasich zapasech udelali cerny svine a VAR mraky a to dost i v nas neprospech

vcera odvolali penaltu za faul na kuchtu

tuhle ruku bych nepiskl,psal jsem to uz vcera...ale kdyz predtim nepiskne jasny faul,tak je mi to vlastne dost jedno,ze tohle piskl

Reagovat
Coutinho10

ok, tento pohled beru, měl jsem to stejně v některých podobných situacích v našem případě, kdy třeba mohla bejt penalta proti nám a nebyla, když si třeba vzpomenu, naopak na některý situace, kde třeba nebyly odpískaný v náš prospěch (nemyslím nutně penalty), tak ok

Reagovat
r.mrazik

rozhodne bych nerekl,ze letos rozhodci spartu nejak tlaci

tech preslapu v nas neprospech bylo mraky

penalta vcere jedna byt urcite mela

na slovacku podle komise ne,predtim cvancara neuznany gol, ve zline penaltu za ruku nepiskl a to byla jeste mnohem vetsi

proste rozhodci si delaji co chteji a doby,kdy tlacili jeden tym letos moc nevidim...zadna berbrovska plzen nebo nezmarova slavie

Reagovat
Coutinho10

je fakt, že tuto sezonu si taky všímám rozhodnutí, který mě oproti minulosti překvapí...např. v některých situacích bych třeba nechci říct čekal, ale dejme tomu nebyl překvapenej, kdyby byla pro někoho z těch top 3 písknutá penalta a ona třeba v tom momentě nebyla, takže aspoň to není 100% tlačenka jako za Berbra a spol

Reagovat
Bakary3

Jen škoda, že často není pisknuta, když by měla

Ale jo, ta rozmanitost je zábavná

Reagovat
Coutinho10

j nemůžeme zase chtít všechno dobře

Reagovat
r.mrazik

uvidime,jestli se to v nadstavbe trochu nezmeni a nebude se piskat rovina jen nekomu,ale jestli to bude pokracovat a rozhodci budou skodit vsem

Reagovat
Coutinho10

j, uvidíme

Reagovat
KnoxXx

ale ked sa pripiskava Slavii a vymyslaju sa penalty, vtedy je vsetko v pohode

Reagovat
Coutinho10

spíš jiný týmy na to byly specialisti...nevybavuju si teď nejakou vymyšlenou z poslední doby v náš prospěch

Reagovat
mistr129

Tak mate za poslední 3 zápasy sporný momenty asi 5:1 ve vás prospěch, to se u nás říct nedá

Reagovat
$dolar$

Jsem zvedavej jestli bude dal Vacino brecet, jak se Sparte ublizuje..

Kdyz tam bylo neco proti, tak 5 dilu zajice brecel a kdyz je ted totalni tlacenka, tak jen rekne - jo, penalta byt nemela, ale Sparte se driv uskodilo a jde od toho.. Hroznej srac.

Reagovat
verv

Totální tlačenka Chápu, že jste zvyklí z dob Berbra na jiný pískání, ale zrovna po tomhle zápase si stěžovat na tlačenku rozhodčího je fakt s smíchu.

Reagovat
$dolar$

Hele, mne je vcerejsi prohra jedno, protoze jsme potrebovali vyhrat a hrali na remizu. Tak at jde Bilek a soucasnej kadr do prdele.

Ale to, ze vam ted sudi tlaci karu, by videl i slepej.

Reagovat
verv

Tlačí káru čím? Tím, že v prvním poločase neuznal Krejčímu gól (to bylo správně, ale pokud by tlačil káru tak to nechal tak), že nepískl jasnou penaltu na Kuchtu, že nedal čerevenou Kašovi nebo že Staňkovi, kterej celej zápas zdržuje, dá žlutou až v nastavení, kdy už je to k hovnu?

V Hradišti to penalta nebyla, ale jinak tam teda žadnou tlačenku nevidím, naopak i v předešlých zápasech tam byly situace proti Spartě (např. neuznanej gól Čvančary s Brnem).

Reagovat
$dolar$

Ze nevylil Krejciho? Tobe neprijde jako jasna zluta karta, kdyz z metru rves na sudiho "piiiico"?

Ze nam neuznal gol a kdyz uz neuznal, tak proc nepisknul penaltu, kdyz to byl faul Krejciho na Choryho?

Cervena Kasovi v poslednich vterinach jako neco resi?

Vubec nechapu co to zkousite s tim Stankem, sli tam telo na telo a jako brankar skocil po balonu, ten faul byl jako kde?

A za to zdrzovani Stanka nastavil 9 minut, rozhodujici gol jste dali ve 104. minute.

V Hradisti naprosto evidentni ze to penalta byt nemela a VAR mlci. To je naprosto zretelny.

Reagovat
Selänne

Reagovat
Cottage

Krejčí je debil, jako kapitán by si to dovolit neměl, klidně bych ho vylil, ale za podobný faul, za který viděl Krejčí žlutou, mel dostat par minut před tím kartu Chorý, který potom ječí na všechny okolo a dohrát by nemohl taky.

Jako nevím kde se bere ta mantra, ze neuznal Plzni gol, vždyť nikde nebylo ani přesně vidět jestli to gol byl, navíc Hejda tam stál dost podezřele, faul Krejčího na Chorého? Neblazni.

Neřeší, ale Kaša je idiot.

Tohle je jasnější penalta než ta ruka, nakopl ho při snaze se dostat před něj, bohužel penalta, brankář nemá žádnou výhodu, kdy by mohl při cestě za balónem někoho zbourat.

Zdržování se nekartuje obecně, nastavení mi přišlo v pohodě, dokonce i ukazoval během nastavení, ze to ještě prodlouží, kvůli střídání Mosquery, nebo žluté pro Staňka, už nevím. Navíc penalta sice byla ve 104 nebo kdy, ale odpiskana byla o dost dříve.

Na Slovácku prasárna, tam je to jasné.

Já si vážně nemyslím ze Orel někomu chtěl potlačit káru. Spíše to proste neumí a nechal si srat z obou stran na hlavu, hlavně teda ten Krejčí mel jít klidně ven, Chory za mě taky, ale tomu bych já dal kartu už při nástupu za ten rypak. Doufám ze bude hrát už jen Rafiu a Vydra.

Reagovat
kilobyte

Na rozhodčího tam řvali všichni.

Chorý se s Krejčím držel vzájemně, míč nepřešel čáru a Hejda stál v ofsajdu a ještě fauloval Kováře.

Kaša ten zákrok udělal asi 20 minut před koncem (bez nastavení).

Nejdřív ho kopnul do nohy a pak mu na nohy spadnul. Jestli v tom vidíš tělo na tělo, tak jsi slepej.

Zdržovat, když potřebujete vyhrát je fakt ubohé a nechápu proč se rozhodčí bojí ji dát dřív. V Evropě ji dávají klidně v prvním poločase.

Nastavil 9 a hrálo se do 104. kvůli vašemu zdržování a neschopnosti VAR. Další věc je proč rozhodčí dělali, že nevidí to ubohé rozkopávání puntíku. Hlavně, že červenou pro Minčeva viděli.

Ano, minule jsme penaltu kopat neměli.

Reagovat
r.mrazik

"Vubec nechapu co to zkousite s tim Stankem, sli tam telo na telo a jako brankar skocil po balonu, ten faul byl jako kde?"

Reagovat
Selänne

Kolenem do stehna je v Plzni hra tělo na tělo, nebo tak nějak to Andrej asi myslel.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
ratusek

Proč to řešíš s lidma, kteří obhajovali Chorého "berany berany duc" na Sorensena tím, že ho osvítil reflektor? Přitom je krásně vidět, jak se na Sorensena před tím uderem ještě podívá

Reagovat
Salfovic

Jenže jeho pleška házela prasátka akorát Chorému do očí.

Reagovat
KoryVCF

To samý včera Čvančara na Květa než střídal, tam bylo jasně vidět že mu chce jen naložit protože ví že bude střídat...akorát to byl jen loket na žebra :(

Reagovat
r.mrazik

jen se vzdy potrebuju behem dne obcas nekde vybit

Reagovat
verv

Cottage to už pěkně shrnul za mě takže jenom v krátkosti.

Na rozhodčího tam řval každej, ale jenom Krejčí by měl dostat žlutou.

Gól jste ani nedali, navíc tam byl v ofsajdu Hejda, kterej bránil Kovářovi v zákroku.

Červená Kašovi by nebyla v posledních vteřinách a i kdyby tak co, na čase snad nezáleží.

Tělo na tělo to u Staňka nebylo ani náhodou, Kuchta byl u míče dřív, Staněk ho nejdřiv skopnul, pak ještě zalehl a potom teprve sebral míč.

Penalta byla odpískaná v osmé minutě devítiminutovýho nastavení (v kterým jste navíc zdržovali a rozhodčí ukazoval že ještě přidá), že brečíte i nad tímhle už je fakt křeč level Hašek.

V Hradišti to bylo evidentní a taky to všichni normální lidi uznávaj.

Místo brečení nad údajnejma křivdama byste se spíš měli zamyslet nad tím hnusem co předvádíte. Druhej poločas jenom beton, zdržování (například Mosquera při střídání jde do středovýho kruhu, taky bez karty), zákeřnosti jako ten Kaša nebo šlapák podrážkou na kotník Karabce a největší ubohost je to rozkopávání puntíku před penaltou. Což bylo zase bez karty a červenou nakonec dostane Minchev, kterej je tam jde akorát odstrčit.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni ve studiu O2 říkali, že to byla jasná penalta na Kuchtu. Já bych to třeba nepiskal. Ruka Hejdy ok, to je penalta. Takhle tam tak zkušený hráč nemůže jít. CK Kaša naprosto jasná. Chorý mohl dostat minimálně 3 ŽK. Sprostě Orlovi nadávali i Chorý, Hejda, Kuchta, Čvančara

Reagovat
Selänne

Proč bys to neposlal na Kuchtu?

Reagovat
verv

Reagovat
kilobyte

Protože pro vás je sporný moment všechno, co se pískne pro nás.

Reagovat
mistr129

Reagovat
r.mrazik

5:1? a neni to malo?

Reagovat
Salfovic

Evidentně ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Vy pořád jen brečíte, to musí být hrozný život. Ale to, že jste si platily jízdné, dlužíte Berbrovi peníze a že Nezmar i Bílek jeli na oranžovou,to držíš hubu

Reagovat
Coutinho10

lol, takže máme nad tím mávnout ruku, že jste díky penaltě na Slovácku neprohráli a místo 0 bodů máte 1 bod, když to bylo i následně neoddiskutovatelně potvrzený

to, co bylo za Nezmara a jak to bylo, tak už se to řešilo v minulosti a i k tomu jsem se vyjadřoval, že si počkám, až se to vyšetří a potvrdí či vyvrátí a pak teprve můžeme hodnotit, nicméně, pokud se to potvrdí, tak to samozřejmě je špatně, že se to dělo i u nás...

Reagovat
r.mrazik

moc neverim tomu,ze by se neco vysetrilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdy se už provalí, že Jankto prcá s Mejdrem, Křetinský zakázal další coming out, Kuchta s Čvančarou si z nich dělají prdel a že naprášil Jankta Čvančara?

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, neskutečný humor

Reagovat
smazaný uživatel

? Proč humor? " " byla ironie, jestli tě to zmátlo

Reagovat
Bakary3

To bylo jen wtf, nic jinyho

Reagovat
Hasan Šáš

já smíchy tak vyjekl, až jsem si snídaní poprskal kozy

Reagovat
Basty

Když jsem teď četl rozhovor s Bílkem tak mi přišlo že jsme oba čuměli na jiný zápas ..

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Cotton

Proč se nastavovalo 9 minut a za co dostal Minčev červenou?

Jinak teda LK37 je top hráč a bude těžký ho v létě udržet.

Reagovat
Bechy1893

Protože každý VAR se řešil pět minut..krom toho minimálně dalších pět minut prozdrzoval Staněk

Reagovat
Cotton

dík

Reagovat
Bakary3

Pro mě to není top hráč. Na naší ligu ano samozřejmě, ale jinak vyniká výrazně v jednom atributu - v osobních soubojích, ale chybí mu rychlost a obratnost, pod tlakem sklouzává k nemotorným faulům.

Bohužel pro něj nehrál se Spartou moc poháry, aby ukázal, že by to zvládl (a když jo, ale byl mladší, tak tam snad s Lille taky shořel).

Proto si neumím představit, že by po něm měl jít tak kvalitní tým, který by byl schopnej zaplatit peníze, který asi bude Sparta očekávat.

No ale jsem zvedavej

Reagovat
Salfovic

Tak v nějakém průměrném bundesligovém klubu by hrát mohl.

Reagovat
kilobyte

S Lille měl dost smůlu. Na opačnou stranu by mu rozhodčí ČK nedal.

Reagovat
Bakary3

Jako... Byla jasná, to není moc o čem se bavit...

Reagovat
kilobyte

Jo měla být, ale na druhé straně pak za podobné držení (nebylo to na posledního) před vápnem nedal druhou žlutou. Takže z toho máme ještě pocit nespravedlnosti.

Jinak na Krejčím je dobré to, že se těmi chybami hodně učí. Dneska už by to zvládnul pěkně na hraně, aby tu červenou nedostal. Tedy aspoň z něho mám takový pocit.

Jako jeho největší vlastnost bych viděl jistotu. Prostě víš, že ten tým nakopne, že ve vápně se k té hlavě dostane a že promění penaltu. Což je super vlastnost, ale hůře se s tím prosazuje. Potřeboval by dostat někde důvěru, což jen tak nedostane. Takže bych se nezlobil, kdyby u nás klidně zůstal.

Reagovat
Bakary3

Jojo, to si pamatuju tu neudělenou druhou ZK, ale samo o sobě to vyloučení bylo ok.

Jinak předpoklady tam jsou, ale fakt bych byl zvedavej, jak se prosadí v těžší lize, ta pohybová a rychlostní stránka není úplně top a to může být velký nedostatek.

Spíš bych se ale pozastavil nad tím, jak se na hřišti chová. Zajímalo by mě, jestli to pak s ním řeší.

Kdyby nebyl rozhodčí posera, tak ho vylil a dost možná by tak Spartě zahodil titul, jen svou aroganci a totální demenci, to je naprosto nepřípustný.

Reagovat
kilobyte

Mě přišlo, že se poslední dobou dost drží. Až teď ujel, ale myslím, že to možná bylo rozhodčím. Když viděl, že Vorel je slabý, tak si na něj vyšlápnul.

Reagovat
Freedo

Největší vlastnost u DM/stopera je, že umí dát gól hlavou a proměnit penaltu? To jsou užitečný atributy, ale na jeho postu asi sotva stěžejní.

Reagovat
kilobyte

Tak samozřejmě, že bez dobrých obraných výkonů by to bylo k ničemu, ale prostě tahle nadstavba je podle mě na něm nejcennější a dělá z něho lídra týmu.

Třeba u Koláře si taky vždycky Trpiš nejvíce cenil rozehrávky nohou. Přitom to taky není na tom postu stěžejní.

Reagovat
Freedo

Tak to nevím, jestli je dobrý srovnání, protože u moderního brankáře je hra nohou velmi důležitá a hodně trenérů si gólmany vybírá i podle toho a to třeba na úkor těch, co mají lepší reflexy, ale rozehrát tolik neumí.

Reagovat
kilobyte

A stejně tak se vybírají i hráči na ostatní posty. Některým trenérům pro jejich styl stačí, že stoper umí dobře bránit. Pro takové by Krejčí byl dobrý, ale ne výborný.

Pokud ale někdo potřebuje stopera/defenzivního záložníka, který dokáže přidat nadstavbu dopředu, tak už je pro něj Krejčí výborný hráč. Takhle jsem to myslel. Že Krejčího si nebude někdo primárně vybírat podle jeho defenzivních vlastností. I když je taky nemá špatné. Ale vybere si ho pro jeho ofenzivní schopnosti a vůdčí mentalitu. Do Sparty taky přicházel hlavně kvůli svému lídroství, tedy spíše potenciálu.

Reagovat
KnoxXx

Je to lepsi hrac nez Soucek (a stale vyrazne mladsi nez Soucek, ked ho kupoval WHU), to by malo ako obhajoba stacit.

Reagovat
Bakary3

To ukáže až to, jestli se případně prosadí na vyšší úrovni.

Naše liga není měřítko, takže zatím není lepší hráč než Souček.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
KnoxXx

Je to lepsi hrac nez Soucek, ked prestupoval do WHU za 16 (alebo kolko to presne bolo, mozno 16+4), ked to chces mat presne (co som si myslel, ze je jasne, ked som reagoval na tvoj prispevok, kde sa riesi cenovka - "kto by za neho dal take peniaze, ktore by Spartu uspokojili"). Kam prestupi, za kolko, ci sa tam chyti, ci bude mat stastie na vhodny system a trenera (a ako tam ten trener dlho vydrzi ...), o tom som nepisal ani ciarku, pretoze sa to predpovedat, zial, neda.

Reagovat
Bakary3

Věc názoru, ale pro mě ne.

Souček byl výborný, k skvělý defenzivní praci přidával výstavbu hry i nadstavbu dopředu zřejmě vetsi než u krejčího.

On byl mnohem kompletnější nez krejčí.

A dokázal to i proti mnohem lepším soupeřům než krejčí, který stěží odehraje zápas bez kontroverzního momentu.

Nějak nevím, jak jsi na tohle přišel.

Reagovat
Mass

Když to napíšeš ještě jednou, že je to lepší hráč než Souček, třeba tomu někdo uvěří a nabídne 30M €

Reagovat
Kiwi-21

Ne opravdu není a i kdyby byl tak mu chybí těžké zápasy v Evropě které to potvrdí a hlavně navýší cenu

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho cena by měla být dost podobná,jako Davida Juraska

Reagovat
Bakary3

To asi jo

Reagovat
meno

Tak to ani hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, asi máš pravdu. Krejčí je produktivní, navíc lídr. Asi bude o nějaký ten milionek dražší

Reagovat
meno

Krejčí je dobrej, přeju mu a půjde ven za 6+, ale Jurásek je levák, kterej v datech vychází mimořádně dobře ve srovnání napříč soutěžemi. Ten půjde za 15+

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký program si platíš, že sleduješ data Juráska? Wyscout? Nebo snad Instat? Nebo si to jen někde zaslechl a bez detailního rozboru ten názor sdílíš?

Reagovat
Greny
Reagovat
PISTOLERO

Tak si spolu zašli na pivko a co? Jsou to taky jen lidi

Reagovat
Greny

Však souhlas, akorát je to teda prý foceno před zapasem

Reagovat
Coutinho10

tak po plzničce se vždycky lépe pracuje

Reagovat
Salfovic

Všichni mají nealko

Reagovat
inferno08

V takových půllitrech?

Reagovat
Bakary3

Jestli si dali jedno pivo před zápasem... Dospělý chlapi... Navíc na stadaku musí být určitě o dost dříve před výkopem, třeba hodinu a půl, tak mi na tom nic zajímavýho nepřijde.

Reagovat
ratusek

Nebo utráceli 8000,- jako Houdek?

Reagovat
ratusek

Teda Hocek

Reagovat
Bakary3

Tak to už by snad bylo i na nějakej životabudič, před zápasem zcela v pořádku

Reagovat
ratusek

Právě že by je ta lehká společnice vysála a unavila

Reagovat
Bakary3

Já myslel něco, co by vysali oni

Reagovat
Manik...

Právě. V zápase o tom už nemůžou ani vědět.

Reagovat
Pan.Antonin

Záleží taky, kdo jim to pivo platil.

Reagovat
ACSeRw!n

Krejci > Soucek

Reagovat
PISTOLERO

Tak o tom snad nikdo normální nemůže pochybovat

Reagovat
clinger

samozřejmě. sice Souček to prokazoval za Slávii proti evropským gigantům ale Krejčí dokáže seřvat i rozhodčího jak malýho kluka

Reagovat
Salfovic

Myslel toho jejich Součka.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
Coutinho10

až bude Krejci kapitan nějakýho zahraničního týmu v top lize, bude stabilně hrát, dávat góly i v top ligách, tak se můžeme bavit třeba o, že =, ale zatím ukazuje v naší lize max. to, co Souček ukazoval do doby, než přestoupil do průměrnýho týmu PL, který vytáhnul až do evropských pohárů, takže tak

Reagovat
db18

Reagovat
Miguel19

Lol

Reagovat
Coutinho10

já to beru obecně buď budeme porovnávat hráče a jejich přínos pro tým ve stejných soutěžích nebo pokud ne, tak se to blbě porovnává, protože hrají zápasy proti diametrálně odlišným soupeřům v rozdílných ligách, takže za přínos v český lize se můžou rovnat, ale na to, aby Krejčí byl víc, tak ještě musí dokázat víc než být pouze jeden z favoritů na zisk titulu, Souček jich totiž několik vyhrál mimo jiné ...

Reagovat
joshua

A mimo jiné je vyhrál díky Trpišovi a celému týmu, i když přínos měl v tý době velký, asi i větší než má dneska Krejčí pro Spartu. Každopádně potenciálem Krejčí > Souček all day long.

Reagovat
Coutinho10

jasný, to nepopírám, ale byl taky jeden z klíčových hráčů toho týmu jako je teď Krejčí

a potenciál je jedna věc, ale realita, jak s tím naloží, tak teprve uvidíme a pak budeme moct porovnávat...zatím můžeme porovnávat pouze jejich přínos pro jejich týmy v český lize a to se nebavíme ještě o přínosu s českým týmem v konfrontaci v evropských soutěžích, tam pokud se nepletu, tak zatím toho Krejčí tolik neukázal

Reagovat
joshua

trolling na urovni, cenim

Reagovat
Coutinho10

já jenom zmínil kritéria, který Krejčí musí splnit, aby ta podmínka platila, nic víc

Reagovat
delfin

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

vždycky dokážeš pobavit

Reagovat
delfin

192 cm > 187 cm

Reagovat
emisarpravdy

To asi myslíš toho součka co jste odložili do Brna, ne?

Reagovat
Coutinho10

jedině tak

Reagovat
Freedo

Reagovat
ACSeRw!n

na debilka, co na to upozorni sem cekal, vyhrals

Reagovat
emisarpravdy

Nelži

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Cotton

Reagovat
$dolar$

Nemohl by jit Krejci do Slavie? Aspon bych mel oba zdroje nenavisti na jednom miste.

Reagovat
Salfovic

Tím druhým je Slavie obecně nebo někdo konkrétní ?

Reagovat
$dolar$

Jo, od korupcniho vedeni, pres buranskej trenerskej stab az po kretensky fanousky.

Reagovat
Bakary3

fanda Plzně vyčítá někomu korupční vedení

A kritika zrovna od tebe na kretensky fanoušky... Většina Plzeňaku je tu v pohodě, o tobě bych to spíš neřekl, tu furt stekas, prskas, vysmivas se za každý hovno

Reagovat
lampas

Reagovat
r.mrazik

jo,tenhle komik z dob berbra a sadka je fakt nejlepsi

Reagovat
db18

Reagovat
delfin

Dej sem čislo účtu, za tohle ti pošlu celou 1,- Kč, abys úplně nezanevřel.

Reagovat
Front hell

Tak to jsi v Plzni správně

Reagovat
Spalovač šancí

Dobře do nich šiješ

Reagovat
smazaný uživatel

Zkurvený židi a zkurvená Plzeň budou plakat vždy. Přitom i v dohránu říkali a co jsem pak viděl bylo vše v pořádku. Pencle jasná a neuznanej gól taky ( zabránil brankáři chytat) ,,, Haf

Reagovat
Salfovic

Pořešený Dohráno se nepočítá.

Reagovat
mistr129

Já tedy vidím na twitteru vidím brečet jen Staňkem potrollený sparťany, i po výhře

Reagovat
Salfovic

Ten se celkem povedl Ale z toho mi vychází, že ten bude přát titul radši Slavii.

Reagovat
ratusek

co se tam kde stalo?

Reagovat
mistr129
Reagovat
smazaný uživatel

Vtipný, jak dlouho že jste čekali do 96? Kolik desetiletí??

Reagovat
emisarpravdy

Čekali jsme 49 let. Za těch 49 let nám bolševici zbořili stadion na Letný, zkonfiskovali majetek, změnili jméno atd...

Reagovat
emisarpravdy

Kolik titulů za těch 50 let útlaku Slavie stihla rudá Spartička?

Reagovat
kilobyte

Ono se mu to vrátí. Celý Plzni až neudělají poháry a půjdou snad už konečně do píči.

Reagovat
ratusek

Tak Staněk je asi spíš nasranej proto, že o něj určitě někdo měl po tom skvělém období zájem a mohl si vydělat pěkný peníze do konce života. Ale šel do piče, v Plzni zkejsne a půjde chytat někam do Jablonce (nic proti Jablonci)

Reagovat
kilobyte

To bude asi ono. Ale nějaký Turecko by mu ještě mohlo vyjít.

Reagovat
j_mrazik

Ty neumíš ani vyhrávat…

Reagovat
Bakary3

Reagovat
inferno08

Sparta má i po těch sporných penaltách pořád méně bodů, než loni za tu samou dobu pod Vrbou... Chudák Vrba. Nebýt bídy Plzně a Slavie, jedou si zase ten svůj třetí flek...

Reagovat
Salfovic

Plzeň si ten pohodovej titul posrala úplně neskutečně.

Reagovat
kilobyte

Nebýt naší bídy na podzim, tam už máme jistý titul.

Reagovat
inferno08

Na podzim jste hráli standard, jako posledních x let... To akorát teď se vám trochu zadařilo.

Reagovat
ACSeRw!n

hrajem uplne napicu, ale ten titul si vezmem, diky

Reagovat
inferno08

No, ještě bych s oslavami počkal...

Reagovat
Kepy_FCB

Pelta odsouzen

Reagovat
Pablos

Za mě ta penalta úplně jasná, však si tam klekal a ještě se vysouval do strany, aby ho mu to tu ruku (sic u těla) trefilo. Naprosto jasnej úmysl.

Reagovat
wwwx

Reagovat
mistr129
Reagovat
KingMaster13

Je to jejich ofiko účet? Od klubu takové prohlášení je hodně nemístný

Reagovat
monty25

Je to jejich oficiální účet, i když nemá fajfku. Jinak to je reakce na tohle...

https://twitter.com/ACSparta_CZ/status/1651354939325546500

BTW: Chápu boj na hřišti, ale na Twitteru je to fakt zbytečný...

Reagovat
Pan.Antonin

To je kdo ten vpředu?

Reagovat
monty25

To bych taky rád věděl.

Reagovat
Salfovic

Asi nějakej herec, kterej bude hrát Hřebíka.

Reagovat
KingMaster13

Jako tohle je taky šaškárna Ale furt ta reakce Plzně je mnohem horší

Reagovat
mistr129

Jako ten původní sparťanský příspěvek je aspoň vtip stejně jako ten Staňkův, reakce sparťanských fans a tenhle plzeňský příspěvek už jsou hrozná křeč

Reagovat
ratusek

To je dost ubohý. Plzeň klesla na uplné dno. Prý diskutabilní penalta. Šašci

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele