Freiova pauza se ještě protáhne

31.10.2007, 11:38
Aktuality
Alexander Frei podle všeho přijde o celou podzimní část letošní sezony. Švýcarského útočníka potkalo další zranění a podle trenéra Borussie Dortmund Thomase Dolla bude ještě nějaký ten pátek trvat, než bude moci Frei znovu obléknout dres BVB...

"Alex ještě potřebuje čas," řekl Doll k poslednímu zdravotnímu problému švýcarského kanonýra.

Frei přišel do Dortmundu loni v létě z francouzskéh Rennes a se šestnácti brankami byl nejlepším střelcem svého týmu. Gólů mohlo být ještě více, v polovině května se však podrobil operaci kyčle a od té chvíle nehrál. Vrátit se měl na úvod letošní sezony, jenomže v září si poranil lýtko a následovala další nucená přestávka. Nyní přišlo další zranění, jehož charakter klub zatím tají.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
HOST*Cesc

Skoda je to jeden z tahounu Borusie...skoda no.Uz chci b´videt Dortmund v poharech.A bez neho asi hovno no

Reagovat
HOST*Koli

Jo at už je znova v Evropě, ale musí se vratit zpět k Fosforovo-černým dresum, tyhle jsou fakt hrozné.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele