FRINGS BUDE JEDNAT S JUVENTUSEM

17.04.2007, 13:46
Aktuality
Přestup Torstena Fringse z Werderu Brémy do Juventusu Turín je realizovatelný. Sportovní ředitel německého klubu Klaus Allofs ho sice několikrát vyloučil, sám hráč má však jiné plány a v dohledné době bude s italským klubem jednat...

"Mám v příštích dnech schůzku v Turíně, chci tam jet a porozhlédnout se, než se rozhodnu. Nechci se teď dostat pod žádný tlak, ale chci se správně rozhodnout o tom, kde budu hrát příští sezónu," šokoval Frings řadu fanoušků Werderu.

28letý bývalý fotbalista Borussie Dortmund má s aktuálně druhým týmem bundesligové tabulky smlouvu ještě na dva roky. Pokud ho Juventus bude chtít získat, bude muset vynaložit nemalé finanční prostředky. Werder by si jako odstupné představoval dvanáct milionů eur, turínská strana je však připravena nabídnout jenom polovinu.

Juventus pro příští sezónu již jednoho hráče z Německa získal. Z Bayernu Mnichov, kde mu končí smlouva, přijde zdarma Hasan Salihamidžič, jistý je i příchod Zdeňka Grygery z Ajaxu Amsterdam.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*Karel

Opravte si to. Werder, ne Dortmund...

Reagovat
HOST*mobby

Co to kecas za nesmysli, vsak on je bývalý hráč Borussie

Reagovat
HOST*1860

sup s nim do Juve!

Reagovat
HOST*

ty tomu fotbalu moc nerozumis co karle!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele