Gerrard odmítl lukrativní nabídku ze Saúdské Arábie

20.06.2023, 11:19
Aktuality
Steven Gerrard (© AFP)

Bývalý anglický reprezentant Steven Gerrard odmítl možnost trénovat v Saúdské Arábii. Třiačtyřicetiletý kouč, jenž je od říjnového propuštění z Aston Villy bez angažmá, měl lukrativní nabídku z klubu Al Ettifaq. Nakonec se ale rozhodl, že ji nepřijme.

"Byl jsem tam pozvaný, abych zvážil možnou nabídku, což jsem udělal," řekl Gerrard televizní stanici Channel 4 před zápasem Anglie v kvalifikaci na Euro 2024 se Severní Makedonií. "Posledních pár dní jsem to rozebíral. Ale v současné situaci tu nabídku nepřijmu," dodal.

Někdejší kapitán anglické reprezentace dovedl v roce 2021 Rangers k prvnímu skotskému titulu po deseti letech než zamířil do Aston Villy. Na lavičce ale vydržel jen jedenáct měsíců a loni v říjnu skončil.

Saúdská Arábie láká v poslední době na štědré nabídky hvězdné fotbalisty. Od zimy hraje v tamní lize Portugalec Cristiano Ronaldo, od nové sezony tam zamíří například i aktuální držitel Zlatého míče Francouz Karim Benzema či další portugalský reprezentant Rúben Neves. Lukrativní smlouvu naopak odmítl Argentinec Lionel Messi.

Autor: ČTK

Komentáře (76)

Přidat komentář
Pablos

A zrovna tebe bysme klidně rádi tam viděli (či-li neviděli)

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Beči

Reagovat
cr7sux

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Cotton

Reagovat
Neutron

Reagovat
Manik...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
fabec1222

Zrovna jeden kripl, kterého by bylo super tam odklidit, a zrovna on bude dělat drahoty

Reagovat
Kucka

Reagovat
poz3n

Je to charakter

Reagovat
Front hell

Byl no

Reagovat
sergi

Celkom premyslené. Odmietol to skôr než by ho stihli vyhodiť.

Reagovat
O.Giroud

Aj z Rangers ho vyhodili no

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
db18

Reagovat
YNWA__MSN

Ačkoliv tady nemá cenu cokoliv psát, protože jsou všichni u nás pořád uražený jak malý děcka kvůli tomu co se stalo v zápase Rangers vs Slavia....

Ale já jsem rád, že to odmítnul, jestliže chce jednou trénovat LFC, tak musí sbírat zkušenosti především v PL a ne v té arabské prdeli...V Rangers byl top, ve Ville se to nepovedlo...tak ted si počkat až se uvolní místo třeba v takovém West Hamu

Reagovat
Kuba408

To co se dělo potom zápase Rangers - Slávie už neřeším, ale ať se drží od pozice trenéra A týmu Liverpoolu hodně daleko na to mít nikdy nebude. Ve Skotsku měl taky konkurenci jen v Celticu. Každý nemůže být vynikající trenér i když byl dřív vynikající hráč

Reagovat
Han střelil první

Tak udělal Rangers v podstatě znovu konkurenceschopné a získal s nimi první titul od návratu. To je asi cennější než dřívější tituly Rangers.

Reagovat
O.Giroud

Ale prečo už ho každý odpisuje ak teda budeme ignorovať nejaké sympatie? Nevyšlo mu jedno angažmá a robí sa tu z neho snáď horší tréner ako bol Neville.

Reagovat
Front hell

Tak snad bude v Liverpoolu co nejdřive

Reagovat
Beči

Doufám, že LFC nebude trénovat nikdy.

Reagovat
YNWA__MSN

Pokud bude mít další úspěšný angažmá (plácnu třeba v Crystal Palace, West Ham) tak proč ne??

To myslím vážně tuhle otázku. Legenda LFC. Extrémně úspěšnej v Rangers. Ve Ville nic moc. A pokud by ted přišlo další hodně úspěšný angažmá v PL...Pořád stokrát lepší než nějakej Pep Ljinders

Reagovat
romeo351

Úspěšný angažmá vypadá trošku jinak než jeho předešlé . Těží zejména ze svého jména

Reagovat
O.Giroud

Vieš, že trénoval aj Rangers?

Reagovat
romeo351

Absolutně nesleduji skotskou ligu… Vím o získání titulu a jeho následném vyhazovu (pokud se pletu, oprav mě). V Anglii tragédie. A ještě ty zákulisní žblechty se Slávií a Spartou - Liverpoolu ho vážně nepřeji. Ani lidsky ani trenérskou kvalitou

Reagovat
YNWA__MSN

Lidsky?? Dpč víš kdo je to vůbec Steven Gerrard?? a co ten člověk pro Liverpool udělal a že je tam jednou z nej legend historie LFC

ty jsi fakt totálně mimo

Reagovat
romeo351

Jako kluk bych ho ještě glorifikoval do výšin a nyní absolutně uznávám jeho kvality: jeden z nejlepších záložníků v PL. Ale nyní neberu Liverpool ani jiný klub jako něco na výši a neochvějného. Zprotivil se mi zejména nepřijímáním vlastní chyby. Klopp sem tam uletí, ale dal bych cokoliv za to pracovat v jeho kolektivu. A přece jen i kvalitativně to pro Gerrarda nic extra zatím není..

Reagovat
Manik...

Udělal ale pak mu jeblo a otočila se mu kolečka v hlavě. Lidsky je odpad společnosti.

Reagovat
O.Giroud

No nevyhodili, Villa za neho zaplatila a Gerrard išiel k nim, ale zrejme to bol pre neho priveľký skok. S Rangers vyhral titul po rekordnej sezóne, bez prehry so ziskom 102 bodov a vyhral aj skupinu EL tuším. Takže toľko k tomu ťaženiu ze svého jména. Vyhodený bol ten čo to po ňom prebral

Reagovat
romeo351

Díky za obohacení infa…

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
YNWA__MSN

V Rangers to nebylo úspěšné angažmá?!

Reagovat
Kuba408

Pokud bude úspěšný i jinde v PL popřípadě v nějaké těžší lize, než je Skotská, tak pak ať klidně šanci dostane, ale jde o to, že pokud chceme vidět, aby Liverpool hrál titul a o LM, tak taky potřebuješ zkušenější a lepší trenéry a vždycky se pak najde někdo lepší, jako Gerrard. Bude hodně těžké nahradit Kloppa a tomu trenérovi to vůbec nezávidím :D

Reagovat
O.Giroud

Tak jasné, že sa asi nebavíme o tom, že má nahradiť Kloppa, ale má 43 rokov tak kľudne sa môžeme baviť o tom, že LFC by mohol prebrať po 50ke ak teda z neho niečo bude.

Reagovat
Manik...

Reagovat
O.Giroud

Ale ten hate je uz nejak medzinarodny co mi pride fakt divne videl som ked sa len spominal Leicester ci Leeds a nikto ho tam nechcel, borcovi nevyjde jedno angazma predtym v Rangers uplna pohoda a vsetci sa mozu posrat ale mozno to robi aj to ako sa nedari Lampardovi a nejak si ich zaskatulkovali spolu, ale tiez by som bol radsej keby skusi nejaky Champ nez Arabska prdel, ale zas na druhu stranu aj Xavi utiekol do Kataru ci kde a Neapol teraz zobrala trenera z Al Nassru.

Reagovat
Kuba408

Když byl někdo vynikající hráč, tak automaticky nemusí být vynikající trenér

Reagovat
O.Giroud

A to kde kto píše? A teda po tom čo urobil v Rangers myslím, že má momentálne bližšie k tomu aby bol schopný tréner než to čo sa z neho teraz robí.

Reagovat
YNWA__MSN

přesně tak

Dělá se z něho naprostej trenérskej idiot

A pak ty kecy, že ho Liverpoolu lidsky nepřejou...člověka který odmítl x přestupů do lepšího, protože byl věrnej svému klubu

Reagovat
Remt

A člověk který byl u toho když se zakryly kamery před tím než byl zbít protihráč. Člověk který nechal v jednadvacátém století soupeře na hrací ploše a nechtěl je nechat pustit do kabin.

To jste tu na to kurva už zapomněli nebo jste se úplně pomátli na rozumu?

Toto se ti nehodí ale nehodí do kšeftu, tak to opomíjíš. Tu nejzásadnější věc (za mě) opomeneš. To pak to co jsi tu napsal nemá moc velkou váhu.

Reagovat
YNWA__MSN

Jasně protože ty přesně víš jak to bylo viď??

Hráč Slavie rasisticky nadával hráči Rangers a ten mu pak po zápase dal pěstí... To je všechno... Ale dělej z toho senzaci jako média atd..

Reagovat
Remt

Takže si to rozeberme:

1) hráč Slavie někoho rasisticky urážel? Našel se důkaz? Přišli ti přeafektovaní vylízanci s vůbec nějakým důkazem? Přišli s hovnem. Ergo nula, nestalo se nic, takhle právo funguje. To bys pak jakoukoliv krádež, vraždu, jakýkoliv delikt mohl shodit na kohokoliv a on by následně musel prokázat svou nevinu a pokud by ji neprokázal, byl by vinným? Těžko, nesmysl, hovadina.

2) U této věci bylo několik lidí.

3) U toho že Gerrard neudělal nic pro to aby je pustili do kabin byly kamery a všichni jsme to viděli

4) Meleš hovadiny, obhajuješ naprosto neobhajitelnou věc a radši se na to vyser. Vytahujes nesmysly bez důkazů.

5) Senzaci bych z toho nedělal. Černoch osočil někoho z rasizmu, není důkaz pro to že se to stalo, není důkaz pro to že se to nestalo, tudíž nic. Hráč Rangers udeřil po zápase hráče slavie, na to jsou důkazy, dostal smesnej trest pár zápasů. Hráči Rangers nechtěli pustit hráče Slavie do kabin, na to jsou důkazy, všichni jsme čekali exemplární trest jako krava, jelikož toto je bezprecedentní a nemá to ve sportovním světě obdoby. Stalo se kulový, směšná pokuta za to pokud vím. Potrestaný pořádně byly věci, pro který nebyly důkazy. Věci pro který byly důkazy byly potrestaný směšně a nebo vůbec. Realita dnešní doby, která je naprosto k zblití, stejně jako je mi na blití, z lidí s nazorama jako máš ty. Obhajuješ neobhajitelné ale stojíš si za tema nesmyslama fakt moc pěkně, musím uznat.

Reagovat
YNWA__MSN

1) Přišli se svědectvím Kamarova spoluhráče, který to slyšel, pokud vím. Kudela se přiznal, že protihráči nadával, za což spravedlivě dostal následný trest, kvůli kterému oslabil repre (to si takhle zkušený hráč nemůže dovolit).

(a pak se bude blbeček divit, že někdo komu nadával mu dá po zápase facáka? )

3) Gerrard je nepustil?! Co to meleš? Gerrard osobně nařídil vypnout kamery, nepustit je dovniř a řekl Kamarovi at ho zmlátí? Kde máš důkaz, že se do toho přímo a osobně zapojil Gerrard? Víš takhle právo opravdu nefunguje....

Ty máš asi nějaké osobní problémy? Kudela někomu nadával a to způsobilo následnou eskalaci věcí...Neobhajuju rasismus, ani zneužívání údajného rasismu atd., Rangers, Kamara a Kudela dostali zaslouženě nejaký trest (moc krátký). Já se s tebou hádám, že ty do toho osobně vtahuješ Gerrarda a nemáš žádný důkaz, že by koukal jak Kamara mlátí Kudelu a on tam stál a fandil atd...To že se na tiskovce postaví za svého hráče je úplně normální...to mu měl říct já ti něvěřím a tobě taky ne a nepostavím se za vás? Gerrard osobně nařídil organizátorům zamknout šatnu?

Zkrátka a jednoduše meleš absolutní blbosti a hledáš nesmysly... Kdyby Kudela držel hubu nic se nestane...

A vubec takhle mediálně nafouknutá kauza mě neba...Jdi do prdele...a dál odsuzuj Gerrarda jako někoho kdo je horší jak Hitler...z takových lidí je mi blbě...bez důkazu..bez toho, že by si toho člověka znal ho budeš soudit

Reagovat
Remt

Meleš sračky, absolutní, neshodneme se na jediné věci.

Kudela přiznal že protihráči nadával, a za to dostal adekvátní trest. Ok, tak začneme odezírat že rtům všem hráčům s 10 zápasu stop dej každému hráči po každém zápasu, ty magore, dělal jsi někdy vůbec nějakej sport?

Jsi total mimo.

Reagovat
YNWA__MSN

Tpc jsi normální? Nadával. Dostal facaka. Dostali trest. Ale nepřijde mi normální z toho v podstatě obviňovat Gerrarda a dělat z něho kokota

Reagovat
Remt

Nadává každý hráč každému. Stopky zápasové za to? Ok, pak pro všechny.

Za nadávku úder do obličeje, aha, ok. Nejsi na ulici, vocasi, jsi na fotbalovým zápase mezi profíkama.

Trest dostali všichni směšný. Jen Kamara a Gerrard a celý Rangers směšný a Kudela neprávem, tomu by se měli všichni omluvit, tak akorát.

Opět se podívej ty troubo na video když se Slavisti nemohli dostat do kabin a Gerrard si tam mezi nima pochoduje jak frajírek. Víš jak by se zachoval normální člověk? Řekl těm idiotům (svým hráčům) co to tady nacvičujete kokoti, táhněte do kabin nebo bude průser.

Nic takovýho neřekl. Hrál si tam na ublíženýho čůráčka, protože tomu jde velmi dobře. Takže ano, kokota z něho dělat budu, hráč supr, všechna čest, tohle byl naprostý lidský zkrat a nelze to tolerovat.

Reagovat
YNWA__MSN

Tohle nemá cenu...ty máš IQ houpacího koně

Reagovat
Remt

Fajn, nejsem tu alespoň sám.

Reagovat
Front hell

Klasický fanoušek Plzně

Reagovat
Front hell

Absolutně si protirecis. Prvně mluvíš o rasismu,pak už jenom o nadavkach. Hlavně kamara tohle neudělal poprvé,ale už několikrát a myslím že ani jednou nebyl rasismus prokázán. Což je dost zvláštní, nemyslíš. Adekvátní trest za nadávky opravdu není fyzické napadení. Což by si hlavně tak zkušený hráč jako kamara vůbec neměl dovolit. A on se gerrad choval jako kokot i po zápase ze Spartou kdy brečel ohledně rasismu u dětských diváků. Jinak je fajne že kudelu taky neznáš ale jsi schopný ho soudit. Jde vidět že jsi že Štefana udělaný jak nějaká třináctka. Měj se

Reagovat
YNWA__MSN

Dpc vy jste s tím rasismem jak pošahaný fakt... Přečti si moje komentáře výše a třeba pak pochopíš, že můj point bylo to, že se mi nelíbí, že tady pořád každej nadává na Gerrarda, dělá z něj trenéra total na picu a "připisuje" mu v podstatě podíl na té facce kterou Kudela dostal... A celkově jeho odsuzovani jako člověka úplně na hovno.. Protože čecháčci se urazili, že chudinka Kudela dostal po hubě, tak je Stevie zrůda...

Já se zastávám Gerrarda jako relativně talentovaného a mladého trenéra, kterého odsuzovat jako nějakou lidskou špínu je úplně mimo

Nějaký Rangers, Kamara, Slavia a Kudela jsou mi úplně u prdele

Reagovat
Remt

Pochopil jsi, že mě (nám) v téhle diskuzi nejde o to jestli Gerrard je nebo není dobrý trenér? My tu řešíme něco úplně jiného.

Reagovat
Neutron

Tvl

Reagovat
Front hell

Ty jsi dobře mimo

Reagovat
Neutron

Nevyhlasil zrovna v roku 2005, ze ak nevyhrate LM tak proste pojde prec? Navyse ludsky si tu niektori zjavne zamienaju nejak proste so vztahom ku klubu.

Reagovat
YNWA__MSN

to prohlášení mi prosím najdi a pošli...dík

Reagovat
Neutron

Tak niesi moj sef aby si mi daval ulohy, ale mozno to zajtra skusim pohladat lebo take nieco vtedy mediami islo proste.

Reagovat
YNWA__MSN

To byla ironie... Protože takové prohlášení nenajdeš

Reagovat
Neutron

https://theathletic.com/1794799/2020/05/11/steven-gerrard-chelsea-liverpool-transfer-2005/

Ten prestup do Chelsea vtedy nebol absolutne nerealny. Takze sa ukludni.

Reagovat
YNWA__MSN

Ty demente nejsi schopný poznat rozdíl mezi tím, že o něj měla Chelsea a další zájem a on o tom přestupu přemýšlel, ale nakonec ho odmítl a zůstal věrný Liverpoolu.

A PROHLÁŠENÍM PŘED FINÁLE LM 2005, ŽE JESTLI NEVYHRAJE, TAK PŮJDE PRYČ ?

Jako nevidíš v tom rozdíl?!

Reagovat
Neutron

Ty si neni asi schopny rozpoznat rozdiel v tom, ze pises v duchu akoby nikdy neuvazoval o prestupe pricom to proste pravda nie je. Zjavne v tej sezone velmi vazne o tom uvazoval a nebyt tej vyhry tak proste odide. Ale s tebou nema vyznam vobec o niecom diskutovat lebo si obmedzeny a slepy idiot.

Reagovat
j_mrazik

Tak nabízí se srovnání, co udělal kvalitní trenér jako Emery vs on s Aston Villou. Kdyby tam zůstal, tak AV sestoupí.

Reagovat
Sigma Olomouc

Nemá ani na Zlín natož na Liverpool

Reagovat
Front hell

To budou zkušenosti panečku

Reagovat
Rothbard

Ukázal charakter

Reagovat
JFT97

Reagovat
GrimeBaller98

By to mel jeho milenec Hlen Cuntmara daleko za nim

Reagovat
Salfovic

Musí být dostupný, až Pool vyhodí Kloppa

Reagovat
Manik...

Až tak krutý k nim nebuď.

Reagovat
Nadržený šimpanz

A stejně jsem mu fandil v jeho vyjádřeních proti Židům

Reagovat
Front hell

Proti rudé chátře taky pěkně mluvil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele