Gerrard vyhlíží návrat, naplno trénovat chce už příští týden

04.09.2011, 10:39
Aktuality
Liverpool zvládl velmi slušně vstup do nové sezony a i bez kapitána Stevena Gerrarda získal ze tří ligových zápasů sedm bodů, nyní registrují fanoušci Reds další dobrou zprávu. Anglický reprezentant bude brzy fit a už vyhlíží návrat na hřiště...

31letý fotbalista měl problémy s třísly a na hřišti se naposledy objevil na začátku března tohoto roku v utkání s Manchesterem United. Loňská sezona pro něho následně kvůli přetrvávajícím potížím skončila a svůj účel stoprocentně nesplnila ani dubnová operace - po ní měl stihnout alespoň část letní přípravy, další komplikace ale jenom prodloužily jeho pobyt na marodce.

"Cítím se opravdu dobře a znovu kopu do míče - vše je pozitivní. Zpět do plného tréninku bych se měl zapojit ve čtvrtek nebo v pátek. Rozhodně nenastoupím příští týden proti Stoke, ale rád bych se dostal do nominace pro zápas s Tottenhamem. Samozřejmě o tom, kdy se vrátím, rozhodne manažer," prohlásil Gerrard pro internetové stránky klubu.

"Pro tuto chvíli jde všechno dobře. Bylo to těžkých pět měsíců od mé operace, fotbal mi strašně moc chyběl. Dobře jsem si během této doby alespoň odpočinul, nyní jsem plný sil a odhodlání. Vrátím se zdravější, silnější a hladovější," slibuje Gerrard.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (444)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele