Gladbach změnil hostování Hazarda z Chelsea v trvalý přestup

23.02.2015, 15:34
Aktuality
Eden Hazard před jedenácti dny podepsal novou smlouvu s Chelsea a londýnskému klubu se uvázal do června 2020, pro jiný krok se pak rozhodl jeho bratr Thorgan. 21letý záložník letos hostuje v Borussii Mönchengladbach a její barvy bude hájit i nadále, hostování totiž bylo změněno v trvalý přestup...

Thorgan Hazard už v první polovině února naznačil plány strávit v německém klubu delší období, než pouze jednu sezonu. A vedení mu nakonec jeho přání splnilo, když se s Chelsea dohodlo na přestupu. Sumu ani jeden z týmů nezveřejnil, hráč se každopádně Borussii upsal do června 2020. Chelsea si pak zajistila opci na zpětný přestup.

"Thorgan v posledních měsících ukázal, jak talentovaným hráčem je. Jsme nadšení, že se nám povedlo ho koupit a on se rozhodl strávit v Borussii několik dalších let," pochvaluje si sportovní ředitel Max Eberl.

Chelsea Hazarda získala v létě 2012 za jeden milion eur z francouzského RC Lens a následně ho na dva roky zapůjčila do belgického celku Zulte Waregem. Ani čtrnáct branek z loňské sezony nakonec Hazardovi pro letošek nezajistilo místo v prvním týmu Blues a putoval tak na další hostování. V Gladbachu si rychle získal důvěru trenéra Luciena Favreho a zatím nastoupil k devatenácti bundesligovým zápasům, v nichž dal jeden gól.

Autor: Tomáš Pavlík / kicker.de

Komentáře (722)

Přidat komentář
andrew96

Dobře udělal. A nakonec asi nejlepší řešení pro všechny strany.

Reagovat
db18

Reagovat
Deywid

FA confirm no further action in relation to Ashley Barnes as incident was seen by the officials.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni by se tím zabývali jen tehdy, kdyby mu zlomil nohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Atkinson po zápase mluvil s Mourinhem a říkal mu, že to neviděl. A FA řekl, že to viděl. Nehoráznost tohle.

Reagovat
Murtago

Kdo je ten FA?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabio Aurelio

Reagovat
smazaný uživatel

František Adamec...

Reagovat
smazaný uživatel

Faustino Asprillia

Reagovat
atlee

Fred Astaire

Reagovat
kiwwi

tak keby FA povedal, ze to videl, tak by si poskodil nie? Preco by to robil

Reagovat
vitasrp

Takže čekáme na zlomení nohy, dobré vědět.

Reagovat
Whitemedia

Nechápu to, takže tady FA tvrdí, že ho dodatečně nepotrestá, protože to Atkinson viděl a nepískl faul.. a Mourinho zase říká, že po zápase mluvil s Atkinsonem a ten to prý neviděl stejně jako ruku ve vápně a faul na Diega.. tak jako to si to Mourinho vymyslel nebo už všem hrabe?

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Nechapem za co chcete spatne Barnesa trestat? Trestal niekto spatne Costu? Naozaj sa neda dokazat, ze siel do suboja o loptu, v ktorej bol jasne prvy, umysel. A pokial sa neda dokazat umysel, co by mala FA riesit? Spatne sa trestali len za umyselne zakroky ci incidenty na ihrisku. Toto je zo strany CFC naozaj hon na carodejnice.

Reagovat
vitasrp

Není to vůbec žádnej hon na čarodějnice, ale to nemá cenu vysvětlovat.

Reagovat
smazaný uživatel

klasik

Reagovat
smazaný uživatel

A mas este k tomu nieco podstatne, otce Fura?

Reagovat
smazaný uživatel

to uz za me napsal vita

Reagovat
smazaný uživatel

takze len selektivne neakceptujes druhych nazor, alebo si myslis, ze som troloval? ja som to myslel vazne, a to ze s tym nesuhlasis, nemusi znamenat, ze klasicky pisem pitchovinu, ale pre teba protiargumenty "klasicky" neplatia, tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam nazor, ze podobne zakroky by se mely z fotbalu nadobro vymytit, nehlede na klubove barvy, a verim, ze pokud se zacnou trestat i ty, ktere neskonci otevrenou zlomeninou, ubyde eduardu a ramseyu

Reagovat
smazaný uživatel

tak budeme trestat zakroky ktore vyzeraju hrozostrasne alebo su hrozostrasne? mas dokaz , ze Barnes do toho isiel ako drevak alebo umyselne si tu stotinu po odkopnuti lopty nechal tam nohu? ved v tom suboji bol o sekundu skor, Matic tam vletel z boku, takze ako mohol koordinovat na tu sekundu svoje pohyby? uz len ocakavam ze sa zakazu aj noznicky, lebo hraci mozu superovi ukopnut hlavu ...ja si Barnesa nezastavam, a Maticovu reakciu chapem, a taktiez akceptujem, ze ten zakrok/suboj vyzeral hrozivo, ale robit z toho kovbojku na zeleny stol a trestat spatne velmi nebezpecne suboje (nie zamerne fauly) je v tomto pripade trochu nezmyselne (aspon podla mna)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak potom vysvetli to, prečo Barnes po tom zákroku robil akoby sa nič nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

toto su uz len dedukcie , co si myslel ok, jeho flegmaticka reakcia Matica urcite este viac nasrofovala

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mám zato, že keby to urobil neúmyselne a bola by to zhoda náhod, tak by sa mu išiel ihneď ospravedlniť. Neviem ako Ty, ale ja by som to tak určite spravil. Barnes veľmi dobre vedel čo urobil, ale prečo sa mu nešiel aspoň ospravedlniť, to je mi záhadou. A neospravedlnil sa mu doteraz, chudák jeden...

Reagovat
smazaný uživatel

No a o tom to je, mnoho hracov sa za likvidacne zakroky neospravedlnuje, dokonca ani v ktorych su uz vazne zranenia, ale od Barnesa to musime chciet.

Reagovat
smazaný uživatel

ja netvrdim, ze chtel barnes matice umyslne zprasit, ale kazdy je za sve nohy odpovedny, v tomhle pripade bych prihlizel i k potencialnimu nebezpeci

Reagovat
smazaný uživatel

To je podla mna ale alibisticka obzaloba, ze kazdy je za svoje nohy a pohyby zodpovedny, co je sice pravda, ale malo by sa brat v potaz aj to, ze kazdy suboj, sklz a kazdy zakrok je potencialne velmi nebezpecny. Nechceme predsa disciplinarne tresty pre kazdeho 5-6 hraca na ihrisku len preto, ze jeden zo stovky takych subojov vyzera extra nebezpecne, vsakze?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslim si, ze kazdy skluz je potencialne nebezpecny, pokud se bavime ve vazne rovine

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial to beries tak, ze nie je nebezpecny, lebo sa to skoncilo v poriadku, tak suhlas. Inak tu este mame aj nestastne strety, za aky povazujem ten Barnesov s Maticom.

Reagovat
smazaný uživatel

ved k tomu sa aj prihliada... alebo teda malo by sa.

kazdy normalny rozhodca by za ten zakrok vytasil z fleku cervenu kartu, pretoze jednak je trestanie podobnych zakrokov v pravidlach podporene povinnostou udelenia cervenej karty, a potom zvaz vzdy nabada rozhodcov v trestaniu nebezpecnej a bezohladnej hry.

Myslim ze v anglickych pravidlach je to nejako takto...

Using excessive force = Red Card

Excessive force = player has exceeded the force necessary to win a ball and is in danger of injuring another player.

To sa dokonale hodi na Barnesov zakrok. Tu rozhodca nemal o com uvazovat. Atkinson je ale totalne nekompetentny saso a robi hanbu vsetkym rozhodcom sveta, a aj futbalovej asociacii.

P.S. Despi je zase raz uplne mimo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Jasne ze po Liverpoole bol Costa spatne trestany, tak co tu skusas

Reagovat
smazaný uživatel

ja som vsak nepisal o Liverpoole

Reagovat
Kovi81

O com si ako pisal ked pises "trestal niekto spatne Costu?" Hej trestal a ani tam nebol preukazatelny umysel. Neviem o aky iny pripad s Costom ti ide. Viem, ze v City sa spatne hraci netrestaju (vid napr Aguero), ale inde je to celkom normalne.

Reagovat
smazaný uživatel

poprosim ban pre tohto tu

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

ano netrestal sa ani Aguero, ani Mangala ci Fernando (a urcite sa mali, ale pokial viem, nik ani nasledne nedal spatne na to poziadavku ci staznost na FA), ale nebavime sa o City, nebavime sa o vas , ale o hone na Barnesa

Reagovat
Kovi81

Ty si tu zacal spominat Costu

Reagovat
smazaný uživatel

ktory takychto subojov, kde to protihraca skutocne bolelo, bolo dost (nielen v Chelsea) a pritom je to utocnik, preto som ho spomenul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Jinak já tohle považuju za naprosto totálně hrozný rozhodnutí, čert vem ty penalty a body, každopádně po Diabym, Eduardovi a Ramseym jsme byli jen pár centimetrů od další otevřený zlomeniny v zápase Premier League.

Celej rok nadáváme, že rozhodčí hráče příliš nechrání, no a když už je konečně možnost ukázat nějakou hranici, tak ta slavná asociace selže/nemůže reagovat, protože je rozhodčí totální ocas. Až to tou zlomenou nohou vážně skončí, taková prdel to už nebude.

Reagovat
Bakary3

Jezis ale dyt to se neda s tema jmenovanyma srovnavat, zadnej skluz, Matic,mu proste upichnul balon a on doslapnul, umysl v zadnym pripade.

Hnusny a ZBYTECNY zakroky naprosto odsuzuju, ale tohle byla 100% nestastna nahoda..

Tady bych fakt chybejici trest nekritizoval, kdyby prisel, nikdo by asi nic nenamital,ale nevidim to jako chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže aj keby mu tú nohu zlomil, vyradil ho na pár mesiacov alebo prinajhoršom ukončil kariéru, poškodil zdravie, tak by sa to nemalo spätne trestať?

Reagovat
Bakary3

Muze byt souboj, kdy do sebe oba vrazi ramenem a jednonu praskne klicni kost, vykloubi se rameno.. ve vzdusnym souboji se srazi hlavama... daval bys pak dodatecnej trest? Ja ne,protoze je to opravdu nestastna nahoda, zadnej umysl.

Arnautovic ze Stoke schvalne srazil Debuchyho rukama, ten si vykloubil rameno a 2 mesice mimo, tam by ten trest byl na miste mnohem vic. A neprislo nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi celkom potom nechápeš pojem surová hra. Neviem prečo mi sem dávaš príklady, keď sa tu bavíme o jednom konkrétnom prípade. Surová hra Barnesa mohla stáť Matiča oveľa viac, ako len pár mesiacov mimo.

Reagovat
Bakary3

Muj nazor je takovej - viz nize - ze to surova hra nebyla, nezdalo se mi,ze by do toho sel jako dobytek, jen se situace vyvinula tak,ze z toho byl zakrok na kriminal..ale znovu rikam,ze bez jeho pricineni.

A to ja surovou hru fakt nesnasim.

Reagovat
D.Drogba

Ale píšeš o srážce hlavama nebo ramenama, což ani jedno není faul, kdežto zákrok kolíkama proti holeni soupeře faul je a v tomhle případě i surová hra

Reagovat
vitasrp

Vidíš, no a já ten chybějící trest kritizovat budu, protože i když to nebylo úmyslný, bylo to zatraceně nebezpečný.

Reagovat
Bakary3

Ok,stejne na to bude mit pulka nazor takovej a pulka takovej..

Ale zatracene nebezpecny..tahle situace muze nastat pri kazdym souboji o mic, dyt ani nebyl ve skluzu, nebyla tam zakernost, Matic mu zkratka balon vyfoukl a on uz nemohl svuj pohyb zastavit.. kdyz se to stane ve skluzu nebo pri nejakym brutalnim slapaku, koukam na to jinak,ale takhle.. ja bych vlastne rek,ze ten hrac do toho nesel nebezpecne,ikdyz z toho nebezpecna situace vznikla.

Reagovat
smazaný uživatel

Matic mu ale balon nevyfoukl, on ju este tesne pred nim odkopol na Maticovu nohu

Reagovat
Bakary3

Hm,tak jsem na to kouknul zpetne a jsem na vazkach... normalne by ho ten hrac treba kopnul a zustal na ty stojny noze, on se z ni odpichnul a naskocil mu vsi vahou do nohy..

Jen mu tak videt do hlavy..

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Swarley

trest jednoznačně zasloužili oba, tohle je kktina

Reagovat
Miguel19

Netrestají Barnese, tak ať zruší Matičovi trest.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Kowe

Reagovat
smazaný uživatel

Hovoria z Teba emócie

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Klid zase lidi

Reagovat
slavex

Já tomu opravdu nerozumím. Atkinson na to vůbec nereagoval, píšťalku měl v ruce, faul se rozhodně pískat nechystal. Což teda znamená, že buď je ten člověk úplně mimo nebo to v žádném případě nemohl vidět. Jestli pak FA tvrdí, že rozhodčí daný incident viděli, a proto nebude žádný dodatečný trest, tak v podstatě souhlasí s tím, že se o faul nejednalo. Banda debilů, opravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Error

A dost...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se tohle stale kdejakému průměrákovi ala Kane z podprůměrného týmu středu tabulky, tak podle mě nikoho nezajímá. Tady se ale jedná o Chelsea, tak se to logicky nafukuje. Osobně bych trestal až za zlomeninu, slovy Mourinha "football is for men".

Reagovat
fenixLFC

za prvu vetu

Reagovat
D.Drogba

za tu poslední

Reagovat
ACSeRw!n

nevim co se divite... v Anglie sou takovyhle nechutny slapaky a fauly na denni poradku. ta liga je plna prasat a pro technicky hrace je to peklo

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Kiež by to tak aj naozaj bolo. Ach staré dobré časy!

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Presne. Toto by sa v čobolskej lige nestalo.

Reagovat
Rarášek

už se ví trest pro matice?

Reagovat
Nikikrew

ubohost. Fakt nemam slov

Reagovat
9augi9

Super!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Paráda Podepsal na 4 roky s opcí na rok další. Tak snad se bude dařit!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta buy-back option měla být i u Kevina

Reagovat
9augi9

A na čo, veď to by Vám ušla možnosť kúpiť ho za 50 mega...

Reagovat
Murtago

Reagovat
M0rb1D4S

Ještě že jsme u jediného hráče, kterého jsme koupili zpět, přeplatili tolik, kolik běžně přeplácí Liverpool že ano..

Reagovat
9augi9

Áno, kúpiť 10 hráčov, poslať po hosťovaniach, potom pustiť na trvalý prestup o pár rokov kúpiť späť za oveľa väčšiu sumu, to je ta správna cesta, zabudol som...

Reagovat
Kovi81

jj ze sme ich kupili naspat milion

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi člen realizačního tymu chelsea, ze rikša my?

Reagovat
Kovi81

jj

Reagovat
Didier Drogba

ty seš taky rikša, ty teplouši

Reagovat
smazaný uživatel

not this shit again

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Justin pls, jdi házet vajíčka na dveře sousedům..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
icka

Reagovat
Kowe

Pokud jim to vydělává tolik jako teď, tak to rozhodně není špatná cesta. To koupení Matiče zpět je sice vtipný a ukazuje to, jak neumí pracovat s mladýma, ale jeho kvality ten fakt stejně přebijí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Zase ale, jakou by sis představoval opci na zpětný odkup, když hráče prodáváš za 22 mega + bonusy?

Reagovat
kubys

80

Reagovat
vladis271

Reagovat
db18

Reagovat
bobis21

skvělá zpráva málokterý hráč na mě letos v BL udělal takový dojem jako on

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Super super teším sa, a dalo sa to čakať.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ACSeRw!n

CFC se nedivim. Nikdy na ne mit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal tam niekedy šancu?

Reagovat
ACSeRw!n

ne. nevim proc by mel dostavat sanci, kdyz tam muzou hrat lepsi

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Tá mikina čo má na sebe Reus je fantastická, hneď by som ju bral kebyže mám niečo nazvyš v peňaženke

https://www.facebook.com/video.php?v=1091934664151846&set=vb.134904013188254&type=2&theater

Reagovat
andrew96

Ta fotka s Kevinem je dobrá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby se tohle stale kdejakému průměrákovi ala Kane z podprůměrného týmu středu tabulky, tak podle mě nikoho nezajímá. Tady se ale jedná o Chelsea, tak se to logicky nafukuje. Osobně bych trestal až za zlomeninu, slovy Mourinha "football is for men".

Reagovat
smazaný uživatel

*reakce

Reagovat
smazaný uživatel

Nani to golasso vcera.

Reagovat
smazaný uživatel

neexistuje proste, aby sme ho poslali nastalo prec, ale pri Gaalovi tazko povedat

Reagovat
smazaný uživatel

na to že hrá v portugalsku tak nič moc. Čakal som od neho oveľa viac. Mám pocit, že sa tam tak nejak prispôsobil priemeru a nepodáva také výkony aké by mohol

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

j, ale ja mu stale verim, je v idealnom veku, urcite by si zasluzil sancu u nas este

Reagovat
nani92

Momentalne by nemusel hrat dobre, staci ze by daval goly

Reagovat
kiwwi

njn, ale ked United nehrali dobre ale davali goly tak si picoval furt

Reagovat
nani92

Ale Nani nestal 100 milionov

Reagovat
kiwwi

paradoxne Blind, Rojo a Shaw hraju dobre, najslabsie hra najdrahsi hrac Di Maria a "stalice" ktore si myslia ze mozu zit zo svojho mena...tu argumentaciu s peniazmi absolutne nechapem

Reagovat
nani92

A tie stalice maju vysoke platy..cize nanich mam vyssie naroky predsa .. a Nani je milacik a strasne by sa nam hodil..LVG

Reagovat
kiwwi

s tymi platmi ale nema LVG nic spolocne..take platy im podaval Fergie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Aspoň jeden z bratrů má rozum

Reagovat
smazaný uživatel

jestli tím myslíš svého bráchu, tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
hitZor

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna pozitivní věc je, že jsme zase ukázali, jak dokážeme skvěle vydělávat peníze. Thorgan k nám přišel za zhruba 500 tisíc eur a odchází za 8 milionů a to si u nás ani nekopl. Druhá dobrá věc je, že máme tu opci na zpětný odkup, protože má na to se stát kvalitním hráčem. Držím palce ať se daří, třeba se jednou do Chelsea vrátíš

Reagovat
smazaný uživatel

A kolik za ten zpětný odkup, netušíš?

Reagovat
smazaný uživatel

to nevím, ale někde jsem četl že má výkupku 39m, což mi přijde jako blbost

Reagovat
SunFells

100. pro jeho vysvobození, nechť dlouho žije a splní mnoho synů.

Reagovat
SunFells

Zplodí, plnit je nemusí.

Reagovat
nani92

Ako sa plnia synovia?

Reagovat
LGT

Tak ako dcery.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
andrew96

*dcer

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Matić
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

kampaň

Reagovat
Bakary3

Jezis.. tohle se najde snad u vsech.. Arsenal mel treba na Tottenhamu taky kopat za stavu 0:1 penaltu po ruce, namatkou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Wenger

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mars

bohužel, ani jeden z těch hráčů neumřel .

Reagovat
Switchback

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

to mi pride ako FSB propaganda

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

vy jste hrozny placky na to,ze vedete ligu o pet bodu...hrozna komedie

Reagovat
vladis271

A pritom by Mourinho tento ročník v pohode vyhral aj bez jeho šaškáren.

Reagovat
r.mrazik

prave,on ho nejspis vyhraje i tak...

tohle je relativne zbytecny...

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
r.mrazik

presne takhle vypadate no..bez vyjimky

Reagovat
Whitemedia

Jojo, jistěže..

Reagovat
Whitemedia

Člověk si tu ani nemůže postěžovat nad úrovní rozhodčích v PL, která klesá a klesá, hned je z něj plačka

Reagovat
vitasrp

To je blbost, důležitý je, že seš fanda Chelsea. A každej fanda CFC = plačka, to už tu přece bylo řečený několikrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Když se tak chováte, tak se nemůžeš divit, že jo.

Reagovat
r.mrazik

Tak se koukni, kdo ty články píše

By mě zajímalo, jestli by takový články byly, pokud by byly přehmaty u jiných týmů

Jistě by Usty taky napsal článek o úrovni rozhodčích

Reagovat
LGT

Tak jde o to, že ty přehmaty u těch ostatních týmů jsou, ale jenom Mourinho vyplakává a velká většina fans Chelsea mu to žere... a chovají se tak jak se chovají.

Reagovat
dantetomas

A to ti rozhodcovia robia chyby vyhradne v neprospech Chelsea?

Reagovat
Whitemedia

Já nic takového nikdy nenapsal, ti rozhodčí dělají chyby v neprospěch všech týmů, u některých více, u některých méně.. jisté je to, že je těch chyb celkově víc a víc, proto tady brečím..

Reagovat
Miguel19

To by si se k nám mohl přidat..

Reagovat
r.mrazik

Já brecim hlavně nad vlastníma hráčema, ne nad černýma sviněma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

už jen chybí, aby se Mourinho na Trafalgar square demonstrativně polil kanystrem benzínu a zapálil, protože takovou nespravcedlnost dlouho neviděl

Reagovat
SunFells

Torch No. Special One

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

půjčil bych mu sirky

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

By me zajimalo co byste vyvadeli, kdyby mu tu nohu zlomil..

Reagovat
Whitemedia

Plakal bych

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste vic jak ted ?

Reagovat
Whitemedia

Rozhodně, to by tekly potoky slz

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

všichni po nich jdou i tenhle obrázek je výmysl minimálně CIA

Reagovat
Honza Matoušek

Takovejhle graf bych mohl udělat jenom z nepotrestanejch prasáren Costy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

tak do toho, nahoď aspoň 3

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

neuveriteľné, fakt kurva neuveriteľní plačkovia ste

Reagovat
Matić

To je vtipný jak tě vytáčí nějakej obrázek

Jako uznávám, že některý obrázky z té koláže jsou směšný, ale minimálně se Sotonem, MU, Burnley a NUFC ( asi i Everton) jsme penalty kopat měli a všechno to jsou zápasy kde jsme ztratily body kvůli jasným chybám rozhodčích, kteří měli 5m před sebou tyto situace.

Nevzpomínám si, kdy nám rozhodčí naposledy nějak pomohl a odpustil nám třeba penaltu nebo naopak pískl nějakou která neměla být v náš prospěch, snad asi jen naposledy minulou sezónu doma s WBA při komickém pádu Ramirese, ale v této sezóně už toho je prostě moc. Chápu to, stane se to každému týmu v sezóně, ale u nás se to prostě začíná hromadit a začíná to být celkem okaté, resp. 1-2 neodpískaný penalty za sezónu přežiješ, ale když už to je po pátý neodpískaná jasná penalta, tak tě to celkem sere už.

Chápu, že máme náskok 5b na čele a asi bychom měli být zticha, ale nebýt těchto chyb, bylo by to o dobrých 6-7 bodů více, ale to je kdyby, no. Jen si myslím, že tyhle vaše reakce jsou celkem přehnaný

Reagovat
fenixLFC

u nás se to prostě začíná hromadit a začíná to být celkem okaté...proste kampan no

Reagovat
Matić

Jsem rad ze to chápeš

Reagovat
Kowe

pět neodpískaných penalt u týmu z vrchu tabulky je naprosto běžný číslo.

Reagovat
Matić

Jo, to třeba je, ale jak rikam jsou to všechno zápasy kde jsme ztratily body. Celkem zvláštní že by to byla jen náhoda.

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

Reagovat
Grahf

za to vyplakávanie by som vám ešte naparil -10b a zavrieť štadion na neurčito

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto nemoze byt nahoda ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

ten false throw ma zabil uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
vodka

Reagovat
Swarley

Reagovat
Whitemedia

Chudák, nedokázal sehnat devět obrázků, když tam jeden musel použít 2x

Reagovat
Mimalu

a Terryho 5 let starý incident proti Milnerovi ještě v AV...

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
vitasrp

A Etoa z loňska a Mikela z loňský sezóny..

Reagovat
vitasrp

Ten Eto`o je až v odkazu dole, tady nikoliv, sorry.

Reagovat
kiwwi

aha ho, Ivanovic, najferofejsi hrac ligy

Reagovat
Matić

Co to je za pokračování jako? Costa a Zabaleta to je momentka, tam ho nějak neškrtil. Ivanovic 2x za to ze odtahl soupere od spoluhrace . S Cahillem souhlasim, to byly asi 2 zákroky na červenou (Sanchez a někdo z Hullu) Costa za ten zapas s Liverpoolem potrestán byl a to s tím Skrtelem jak ho drží za hlavu, to snad ne a zákroky Mikela z minulé sezóny a + Terryho asi z před 4 let ještě proti Milnerovi když hrál za AV

Reagovat
smazaný uživatel

uplakánci

Reagovat
Matić

Bohužel na to máme právo

Reagovat
smazaný uživatel

do piče

Reagovat
Matić

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

mam pravo plakat

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

Reagovat
Kenneth

Tak snad to bude pokracovat dal.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Martinez mel jako vzdy pravdu

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

Mala byt reakcia

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=wN4Yuf0E03I

na konci ďalšej sezóny má stovku

Reagovat
Rišty

Reagovat
Whitemedia

co si to provedla zase budu plakat

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

ARCHEEEEER !!!!!!

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Arbiter

jí sluší všechno

Reagovat
Whitemedia

Do teď jsem si to myslel taky..

Reagovat
Kovi81

slusi, neslusi, ale vypada o 10 let starsi

Reagovat
db18

Kromě účesu v Avengers jí spíš nesluší nic...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

ale hej, nedá sa povedať, že nie je sexy

Reagovat
r.mrazik

Vypadá čím dál víc divně... Asi je už okoukaná

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

keby vypadala divne, tak by nebola predsa okoukana

Reagovat
r.mrazik

tak zezacatku byla divna pekne=zajimava...ale ted mi prijde uz okoukana...

tedy nemluvim o hereckych vlohach,ale jak vypada

ale tak znas to...jeste ze ma kazdy jiny vkus

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je vacsinou kazda vysnena, ktora je spociatku dokonala, casom uz na nej (z nudy?) hladas chyby, cize je okoukana, ako pises (pride nova muza) asi takto funguju vztahy ci manzelstva

Reagovat
r.mrazik

Tak rozhodně nebyla vysněná

Někdo je hezky pořád, někdo dokonce hezčí a některá je brzy okoukaná

Taková ta prvoplánová krása

Reagovat
patas92

Reagovat
vladis271

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Máme rovnaký účes chvalám vyzerá fresh.

Ale tento štýl sa mi páči viac

http://photos.laineygossip.com/articles/scarlett-spirit-awards-21feb15-04.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

nj, taký podobný mám ja

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

nemám tak dlhé vlasy hore... teda možno mám, ale mám ich trochu kučeravé, takže to tak nepôsobí našťastie.

Reagovat
kiwwi

riesit prehadzovacky, cira, undercuty a podobne zalezitosti s kuceravymi vlasmi je na jednu s obuskom po hlave

Reagovat
smazaný uživatel

vidíš tam to trochu, že?

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
dantetomas

Buzny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
livefan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

mmmmmmmm

Reagovat
smazaný uživatel

taky mam v plánu takový vlasy, jen ne s melírem

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

<3 <3 <3 <3

Reagovat
smazaný uživatel

tvl proč to dělá...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Marv

Reagovat
Infi

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
patas92
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

aspon,že je to ženská, na chlapech je to nejvíc gay účes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá jak ženská

Reagovat
bayern987

Reagovat
Maresma

na Miley ❤

Reagovat
vrabejka

Besiktas proste proste musíme udělat i s Lovrenem v základu

Reagovat
smazaný uživatel

To je co za noname?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/pages/Buksando-tip/652546294851533?sk=timeline

Ked nerobíš penáze nerobíš nič, zarobiť peňáze umenie žit...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

Reagovat
Kovi81

za tie slapaky dostal costa ban a za zabaletu zltu, tak sa kludni ty geco

Reagovat
smazaný uživatel

geco5

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa má Andrej inak?

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Getzo5

Reagovat
smazaný uživatel

to neni andrej, oprav si archiv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou je až pozoruhodně nepřesný

Reagovat
I am Mancunian

je zalubeny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

či Tomáš* kua tých Tomášov je strašne veľa

Reagovat
Whitemedia

Kolik lidí odsud znáš vlastně jménem

Reagovat
smazaný uživatel

30-40 zhruba

Reagovat
Whitemedia

Neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

*getzo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak sa má Tomáš inak?

Reagovat
smazaný uživatel

tezko rict, dlouho jsem ho nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

nie ste v kontakte?

Reagovat
smazaný uživatel

parkrat jsem se s nim videl, kdyz byl v praze, ale co tu byl posledne, tak jsem bohuzel kvuli skole nestihal, tak snad priste ....

Reagovat
smazaný uživatel

pozdrav ho odo mňa(keď už Pasha - Ondrej toho nie je schopný)...

Reagovat
smazaný uživatel

tak jsem ho pozdravil, at mas radost

Reagovat
smazaný uživatel

pozdravuje tez a do nitry pry prijde asi az na autosalon (?)

Reagovat
smazaný uživatel

Nj, Agrokomplex - výstavisko som nevedel, že je "autíčkar"... díky

Reagovat
smazaný uživatel

odkáž mu ešte, že má môj rešpekt za prácu pre slovakprospects

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pasha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

počul som niekde, že Tatar je naj. hráč RW túto sezónu a Jurčo zas najtalentovanejší..

Reagovat
smazaný uživatel

asi tam kde je Voráček lepší než Hossa

Reagovat
smazaný uživatel

to som nikdy netvrdil, Voras je lama s formou...

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

to tvrdím i já ale to, že je Jurčo nejtalentovanější a Tatar nejlepší RW je ze stejného zdroje jako o Hossovi

Reagovat
smazaný uživatel

neviem, o ako zdroji hovoríš ....

Reagovat
smazaný uživatel

radši to neřeš Peter

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, Mišeno

Reagovat
smazaný uživatel

kdo to je

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

teraz vážne, kto je lepší ako Tatar?

Reagovat
smazaný uživatel

třeba Kane a Tarasenko?

Reagovat
smazaný uživatel

Ved pisem, ze naj. hrac Red wings, nie celkovo

Reagovat
smazaný uživatel

jsem kokot já to RW bral jako right wing, jsem si říkal, že hraje na levém, ale věřil sem ti Peter

Reagovat
smazaný uživatel

Zmiatol som ta, prepac Hra asi LW, nesledujem ich aktualne

Reagovat
smazaný uživatel

JPP.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

ok furt

Reagovat
smazaný uživatel

A ty sa mas ako Davidko?

Reagovat
smazaný uživatel

ve skole docela fuska, jinak ok

Reagovat
smazaný uživatel

Napodobne

Reagovat
smazaný uživatel

on sa nepýtal

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

nebuď zlý Mišo, sme kamaráti a aj budeme

Reagovat
nani92

ale on sa fakt nepýtal

Reagovat
smazaný uživatel

Zajo, prosím...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

a odkáž mu nech sa vráti. Odišiel priskoro a nestihol si tu vychovať nasledovníkov. Tunajšia generácia mufanov okolo Ivana a Paľa dostáva ťažkú sodu a nevedia ako z toho von.

Reagovat
smazaný uživatel

odkedy je tu Ivan najaktívnejší mufan, ide to tu dole vodou...

Reagovat
smazaný uživatel

ivan má ale horkrax v podobe mancuniana je ako voldemort

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
fenixLFC

az na to, ze mancunian sa od neho nepohne....tak ako nagini ked bola poslednym

Reagovat
smazaný uživatel

viete, že to je Ol!verov brat, že?

Reagovat
fenixLFC

samozrejme..a co za tie reci nas pride zbit?

Reagovat
nani92

nie, začne ti chváliť vzhľad

Reagovat
Svatej

Coze?

Reagovat
vladis271

aj tak to na nás len hráte. Myslím, že sme sa všeobecne zhodli na tom, že Getzo je robot.

Reagovat
Whitemedia

a Terry taky za faul na Milnera viděl kartu

Reagovat
smazaný uživatel

saso je to

Reagovat
kvasha16

Reagovat
vitasrp

Oni tam daj obrázek z roku 2010...

Reagovat
Kowe

furt lepší než aut

Reagovat
vitasrp

Jako to nepochybně.

Reagovat
smazaný uživatel

Milner přestoupil?

Reagovat
Svatej

Okej, asi mi uz trochu rupnou nervy, ale tohle je fakt vrchol

Budto teda hrajte tuhle hru a dodejte, ze mame zrejme mirnej duvod se rozcilovat nad situaci, ktera nam podkopava nohy v tyhle sezone ( i presto, ze ji Mourinho pravdepodobne vyprovokoval), abyste nasledne ukazali tuhle druhou stranu mince (pokud mozno az z roku 2004, kdyz tak ten obrazek sleduju) nebo drzte huby a nepodsouvejte nam, ze jsme placky, kterym se vlastne pomaha.

Je to mimoradne otravny..

Reagovat
Infernoqt
Reagovat
smazaný uživatel

Otravné je, keď vám niekto jedným obrázkom nastaví zrkadlo? Sa pozri, jakú šou ste tu vyvolali vy v posledných dňoch. To je práve otravné.

Reagovat
Svatej

Ne, to otravny neni. Otravny je to uplne cely prevratit

Zrejme jsem to spatne vyjadril - nastaveni zrdcadla nevadi, vadi mi, ze se nam za ty zakroky vysmejete a to vase zrdcadlo pouzijete jako neotresitelnej argument, takze cela situace vyzni tak, ze mame byt za soucasnou situaci jeste radi, ponevadz se nam vlastne pomaha.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie, to ukazuje na to, že máte byť ticho a nepoukazovať na kraviny, ktoré sa stávajú každému tímu ligy.

Reagovat
Svatej

tak mi talovej obrazek vytvor na kazdym tym z ligy a budu ticho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Tak !

Reagovat
smazaný uživatel

takže buď se má držet hubu nebo souhlasit s tím, že máte mít důvod se rozčilovat a postovat obrázky?

Reagovat
LGT

Reagovat
Svatej

viz vyse

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Nikomu sa nepomaha a proti nikomu sa nevedie kampan. Ta kolekcia od Matica je skratka strasne smiesna.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Svatej

To ani nemluvim o tom, ze tyhle situace na obrazku mely minimalni vliv na vyvoj utkani a nam jde predevsim o vyvoj utkani. Matic byl zkratka vyvrcholeni.

Jinak neni ten obrazek se Suarezem zrovna ze zapasu, kdy ho Suarez pokousal? ..

Reagovat
smazaný uživatel

Takže chyby rozhodcov, ktoré boli proti Chelsea a mali vývoj na zápas, sú tie dôležité, ale Costove totálne nefutbalové správanie asi v každom zápase sezóny alebo Cahillove prasačiny, ktoré až tak neovplyvnili zápas, tie sú ok a dá sa cez to preniesť, chápem to dobre? To tomu nasadzuje korunu.

Reagovat
Svatej

Vyborne jsi to prevratil

costa potrestany byl a pravdepodobne bude pokazdy, kdyz to udela znova. Navic jsem nikde.nerekl, ze jsou ty zakroky bezvyznamny, tak me to tak neprednasej.

Ja jsem rekl, ze nas zajima vysledek a puvodni obrazek nahore zobrazoval situace ktere nam braly body.

Reagovat
smazaný uživatel

panebože, aby jste se fakt neposrali každému týmu x-krát za sezónu něco rozhodčí upře nebo mu přidá, že se z toho snažíte momentálně dělat nějakou kampaň je k smíchu. Ten obrázek je odezva na ten co tu dával Matic, nemá to být žádný pevný protiargument nebo co to tu meleš. Řešíte už druhý den naprosté píčoviny.

Reagovat
Svatej

Hele, ja proste vyjadril svuj nesouhlas s tim, co se tu deje nahore jsem to Yungovi dovysvetlil, vic, co bych k tomu dodal, zrejme v tuhle chvili nemam. Zda se mi zkratka, ze se to u nas sere castejc, nez jsem zvyklej a neprijde mi to normalni. Jinde jsem tolik chyb neregistroval a provokace ostatnich za posledni x dni me donutily tohle vypsat.

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Svatej

No... jeste, ze me citron od tebe neurazi

Reagovat
Sandstorm

tak se neposer

Reagovat
smazaný uživatel

tak buď jak kvasha, ten jednou za den přijde, zaspamuje všechny články " " nebo " " a nemusíš se vytáčet kvůli blbým provokacím na internetové stránce

Reagovat
Svatej

Tak ja jsem veskrze klidas, ale nahromadenej vztek za poslednich nekolik tydnu a nahromadenej stres ze zkousek ze me delaj tohle monstrum, ktery zkratka neodolalo moznosti to ze sebe vyrvat touhle cestou.

Reagovat
Sandstorm

Ty budeš asi trochu labilní člověk, viď?

Reagovat
Svatej

si pis

Reagovat
Sandstorm

A kdo neni. Dnešní doba tomu hodně nahrává.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Tak minimálně Costa, Cahill měli taky velký vliv na utkání. Ti ostatní nevim, ale je možné že taky

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Netflix do 2och rokov na slovensku

Reagovat
Sandstorm

V ČR od roku 2016 za 2 kila na měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

písalo niekde či to bude cesky dabing alebo titulky?

Reagovat
Sandstorm

Tak to jsem zatím nikde nečetl.

Reagovat
smazaný uživatel

všechno bude nadabované v češtině

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude ani možnosť pustiť si to po ang? Snáď bude

Reagovat
smazaný uživatel

prý ne, speciálně pro fenixe a mancuniana chystají pepíkovský netflix

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

stejně budu dál používat torrenty...

Reagovat
iamek

Nikde se nepise, ze to bude stat 200kc. Jen se pise, ze 200kc to stoji v USA. Cena jeste znama neni. Ted se teprve resi titulkari.

Reagovat
I am Mancunian

tesim sa, snad budu dostupne titulky aj k starsim filmom/serialom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snáď tam bude aj Chlapi neplačú a Panelák

Reagovat
smazaný uživatel

zabudol si na divoké kone

Reagovat
I am Mancunian

burlive vino

Reagovat
nani92

Horná dolná

Reagovat
Lacko_Boh

ty debil Chlapi neplačú už končí

Reagovat
smazaný uživatel

a čo? staré diely, čo som nestihol, lebo v tom istom čase boli Divoké kone, si nemôžem pozrieť?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

maf story

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

mám už teď...

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapcy a chlapi

Reagovat
smazaný uživatel

* každopádne však treba dodať, že slovenské kvázi média píšu a robia senzácie z vecí, ktorím pramálo rozumejú.

Reagovat
vodka

šak je to boží reakce...

Reagovat
Minister

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

tiez mi to pride nuda

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=uk2jt8Kp-Ac

ďalší top výkon top stopéra

Reagovat
vrabejka

Taffin ‏@CalvLyfeson 37 min.před 37 minutami

So Danilo has broke off contract talks with Porto & LFC apparently scouting him. Done deal then. We don't mess around.

To by bylo bargain

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
LGT

Reagovat
tomasinho

To by byl sen, navíc RWB pro něj jak ušité

Reagovat
fff

Myslis, ze 3-4-3 (3-4-1-2, 3-4-2-1, to je jedno ) budeme hrat aj v dalsej sezone?

Reagovat
smazaný uživatel

nemyslím si, že je to dlhodobý cieľ BR, ale Danilo je dobrý aj na RB, v Porte hráva v 4-člennej obrane...

Reagovat
fff

Jaj, tak potom fajn. Ja sa priznam ho nemam vobec nasledovaneho, ani netusim co je zac. Ale kazdopadne RB sa mozno bude musit riesit, Hlen snad skonci a Manquillo zatial dost nepresvedcivy, hlavne smerom dopredu som si od neho sluboval o dost viac.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
tomasinho

Proč měnit, něco co funguje. 4 měsíce nám trvalo, než jsme přišli na to, co nám sedí a pak to zas měnit? Nevím no

Reagovat
fff

Ako ja nevravim nic Mne sa to tiez celkom pozdava, sme dobri vzadu a podla mna aj smerom dopredu je to slusne. Jasne, nie je to taky uragan ako minuly rok so Suarezom, ale praveze takyto vyvazeny tim ako mame teraz sa mi pozdava aj viac, nedostavat furt goly jak retardi je prijemne .

Osobne si trojclennu obrannu viem predstavit aj do buducej sezony, Sakho aj Skrtel tam hraju uzasne, obom to sedi, len teda chcelo by to poriesit dakoho miesto Cana, toho by som fakt rad videl v zalohe pocas dalsej sezony. Lovren podla mna u nas nema moc buducnost.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Ja uz sa zacinam bat ze skonci u nas

Reagovat
Zaschrona

bat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Danilo je kvalitni hrac, na Real by suse mel...

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo je více než kvalitní hráč a má na každý tým na světě, ale pro Real je jednoduše zbytečný. On ho nechce hlavně z toho důvodu.

Reagovat
Zaschrona

Nevim no, ale proc se teda jeho prichodu bat? Konkurence by se Carvajalovi jiste jen hodila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jo, arbeit macht frei

Reagovat
kiwwi

OT: https://twitter.com/BoyleSports/status/569904025178644480

neviem co je na tom pravdy, ale dufam ze nic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do pice

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne smutny pribeh...

Reagovat
fff

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Svatej

Reagovat
Error

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jurajko (dEst) máš pekné modré oči...

Reagovat
wild

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ty si vazne chory

Reagovat
smazaný uživatel

ale no, Roland

Reagovat
smazaný uživatel

zeby epidemia ?

Reagovat
smazaný uživatel

to je skôr ženské meno a netrafil si

Reagovat
smazaný uživatel

ved je to trendy mat zenske mena

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Roland? Tak se někdo i jmenuje?

Reagovat
alcantara

Garros

Reagovat
Whitemedia

lekce dějepisu nikdy neuškodí

Reagovat
smazaný uživatel

Vela Madarov ma take meno, u nich je to (bolo) moderne...

Reagovat
Swarley

nejlepší jméno ze všech je stejně René Vydarený, to mě prostě baví

Reagovat
patas92

kdyz uz sme u hokejistu, tak na Kukumberga nema nic

Reagovat
Swarley

tak Benjamin Vomáčka je taky slušný

Reagovat
smazaný uživatel

To su lokalne mena a priezviska, a tvorili sa z nejakeho logickeho dovodu. Ako by u nas vysvetloval povod svojho mena napriklad Ales Kokot?

Reagovat
Whitemedia

Ten by se měl rozhodně přejmenovat

Reagovat
SunFells

Kornel Saláta

Reagovat
vodka

nebo Vanessa Volopichová, v 18 bych hned měnil asi obě jména

Reagovat
miky10

Vanessa je náhodou hezký.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

Jerguš Bača

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

Tomáš Škvaridlo

Reagovat
kvasha16

Ratzenberger

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Trand

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Lipsko prdele

Reagovat
cristiano.K.

Karin Bellarabi nedávno podruhé během krátké doby prodloužil kontrakt s Leverkusenem, který má německého ofenzivního hráče pod smlouvou do roku 2020. Bellarabi však může v roce 2016 předčasně odejít za 15 milionů eur. Předchozí smlouva pak měla podle informací deníku "Express" výkupní klauzuli ve výši 6 milionů eur.

Největší talent v BL má výkupku 15mega?

Reagovat
smazaný uživatel

prečo myslíš, že talent?

Reagovat
cristiano.K.

mladej,je strašně dravej, fakt neskutečný tah na branku, technika, trochu sobeček.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, niečo ako Raheem? ale tak podľa mňa sú tam lepšie, porovnateľné talenty, ale BL nesledujem, neviem isto...

Reagovat
cristiano.K.
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oľo co to s tou propagandou o nadradenosti arijskej rasy? To je nejaky zart, vsak?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm, kludne mi napis na fb, tu sa mi to uz nechce rozoberat...

Reagovat
smazaný uživatel

To, chapem, ani mne. Ja som chcel len ano, nie

Reagovat
smazaný uživatel

No pochopitelne, ze to nie je zart...

Reagovat
smazaný uživatel

Madre mía.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Vysvetlím - podľa mňa je nesprávne spájať s pojmom nacizmus, pojem rasizmus:

Židovský národ nie je samostatná rasa(aj keď pár juduaistikcýh fanatikov sa pokladá za rasu a dokonca nadradenú, ale to je smiešne; (do akej rasy patria kríženci čiernej, bielej a žltej rasy a posledné storočia hlavne bielej - európski Židia?), preto by som to skôr spájal s pojmami ako antisemitizmus alebo xenofóbia, rasizmus je vylúčený, príklad som uviedol na FB...

Reagovat
smazaný uživatel

krista, ze to este niekto taku primitivnu temu vytahuje

Reagovat
Godwinson

Největší talent?

Reagovat
cristiano.K.

na podzim byl, Leverkusen jsem od prosince neviděl,tak nevím

Reagovat
smazaný uživatel

vsak jedine co vie su priame, ta cena tomu aj odpoveda

Reagovat
smazaný uživatel

ahaa, to som si ho pomylil s tym druhym..tento talent fakt je

Reagovat
fff

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

tak calhanoglu je zas o 4 roky mladsi jak bellarabi, jeste pujde nahoru urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Palo, Palo...

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Swarley

fantasy expert jako já

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Je dobry, ale největší talent určitě ne.

Reagovat
Counter
Reagovat
vodka

Reagovat
vodka

a té costovy zmrdoviny sem si předtím ani nevšiml a nikde se to neřeší, zase mimo hry naschvál kopl do hráče...

Reagovat
LGT

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal have decided not to offer Brooklyn Beckham a scholarship deal for next season.

The right-winger, who has featured predominantly for the U16s since signing a short-term contract in November, was informed of the decision yesterday.

Beckham will continue to train at the club’s Hale End Academy until the end of the season for fitness purposes.

He was named on the bench for the recent U18 game against Leicester City, but fellow winger Nathan Tella is considered to have greater potential.

Beckham’s younger brothers Romeo and Cruz are still registered with the academy, with 12-year-old Romeo considered the biggest talent out of the trio.

smutny pribeh

Reagovat
smazaný uživatel

chudak minibecks

Reagovat
Swarley

ty jejich jména mě stejně nikdy nepřestanou fascinovat, to je děs

Reagovat
fff

Reagovat
fff

Ako pre mna je vyber mena pre dieta jedna z najtazsich uloh, fakt netusim, co by som pripadne vybral, ale Becks fatalne zlyhal hned 3 krat .

Reagovat
smazaný uživatel

2x, Cruz je super

Reagovat
nani92

Oľo,Dušo,Pali..jasná voľba ..prípadne Filip

Reagovat
smazaný uživatel

alebo Svatopluk, Mojmir, Pribina, Jergus...

Reagovat
smazaný uživatel

poznám ťa a viem, že prvé tri by si reálne zvažoval, ale Jerguš, to je to najhoršie meno, čo existuje.

Reagovat
smazaný uživatel

jasne no

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Olo Pribina

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

náhodou...zní to dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Pribina je pekne meno, zial, archaicke

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Kovi81

Reagovat
j_mrazik

Jasnej Bystrik. Není lepší slovenský jméno, pokud chceš dítěti zkazit život.

Reagovat
fenixLFC

gavrillo, temudzin, zo zenskych akasha

Reagovat
Swarley

tak můžeš vybrat Petržalka nebo Hamlet, co já vím

Reagovat
smazaný uživatel

popr. ak to bude dievča, tak Vrakuňa alebo Antigona

Reagovat
fff

Ale ked o zhodnotime bez emocii, Vrakuňa je o dost lepsie nez Petržalka

Reagovat
smazaný uživatel

hm, dievča by už vlastne bola tá Petržalka asi.

Reagovat
fff

Reagovat
homeles8

Věnceslav

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cruz je podla mna super

Reagovat
smazaný uživatel

napísal som to prvý

Reagovat
smazaný uživatel

mame rovnake receptory na niektore veci ale len niektore

Reagovat
Swarley

ok, s tím se dá ještě nějak pracovat

Reagovat
Lacko_Boh

Romeo a Brooklyn su cajk

Reagovat
smazaný uživatel

mááááš.. napiču napiču napiču napiču vkus

Reagovat
Lacko_Boh

áááááááááááááááááááááááááááááááááááá jasné

Reagovat
Counter

Jaká by byla podle tvého gusta? Ovidius?

Reagovat
Kovi81

tarquinius superbus

Reagovat
smazaný uživatel

Jano

Reagovat
Swarley

Adam a Eva

Reagovat
miky10

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Kovi81

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mada

Reagovat
kvasha16

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

OT: teraz koniec srandy, čo je toto? behá mi to na ulici? vydra? ondatra? plch? nutria? prerastený potkan? zdegenerovaná mačka?

http://s8.postimg.org/yte9kavcl/Screenshot_36.png

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

patológ by mal vedieť, čo keď to v niekom nájdeš?

Reagovat
smazaný uživatel

slusne ho pozdravim

Reagovat
smazaný uživatel

behá mi to po ulici, to nie je otázka.

Reagovat
Swarley

nevim, ale pojmenuj to Romeo nebo Brooklyn

Reagovat
smazaný uživatel

mne to pride ako nevyvinuty zabludily kiwi

Reagovat
nani92

musí to pomenovať podľa jeho ulice

Reagovat
smazaný uživatel

ha, to by si chcel... ja to tu napíšem a ráno mi tu bude zvoniť Ol!ver, že kde sa tu dajú kúpiť cigarety.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

švábomyš

Reagovat
pa3ce

Peter Pettigrew.

Reagovat
smazaný uživatel

tiez ma to napadlo

Reagovat
fenixLFC

*mi napadlo...taky hrdy slovak a zaslapavas sturov odkaz do zeme ty papluh...

Reagovat
Whitemedia

papluh

Reagovat
smazaný uživatel

Dik

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
kvasha16

Reagovat
miky10

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mervin

Reagovat
LGT

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Minister

Reagovat
jacobT

Reagovat
alcantara

Vchodove dvere.

Reagovat
miky10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

hod to do vody, jestli se to utopi, tak muzes vyloucit plcha a mozna i macku

Reagovat
smazaný uživatel

Mačka to je kurva, tá by to dozaista prežila

Reagovat
minoLFC

mačka vie plávať?

Reagovat
kvasha16

ten chvost.. alebo to bude len hovno?

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

"len hovno" ...to by bylo kurva hovno.

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LGT

já se poseru smíchy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
eder
Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
kvasha16

co to je kurvA?

Reagovat
hitZor

hnus, ale na blue waffle to nemá

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Mervin

ondatra by to měla být

Reagovat
Lacko_Boh

lolkac prosim ťa rozluskni to lebo Domo nezaspí

Reagovat
SunFells

Myslíš že se z hlodavců dělaj šály, jo?

Reagovat
cristiano.K.

šovinista obecný

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

plch? víš vůbec, jak je velkej plch?

Reagovat
j_mrazik

Tady neví moc lidí, jak je velká stodola a ty se ptáš na plcha?

Reagovat
kubys

Reagovat
cristiano.K.

chazyho názory jsou přežitek

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hyrax

achjo

Reagovat
smazaný uživatel

mohol brať steroidy

Reagovat
Mada

Reagovat
Hyrax

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro na tuty vím, že to nemá cenu, ale stejně to napíšu. Hromada lidí tady píše sáhodlouhý romány o brečení fanoušků Chelsea, že je poškozuje rozhodčí a že se to děje každýmu klubu v lize. To poslední samozřejmě nepopírám. Ani nepopírám to, že je Costa hovado a dělá prasárny. Konkrétně Costa je za ty prasárny trestanej a rozhodčí na něho už mají trochu jinej metr, čemuž se nedivím.

To hlavní o co jde je ale to, že konkrétně v téhle sezoně není žádnej tým ani zdaleka tak poškozovanej ze strany rozhodčích jako my, kteří máme čirou náhodou největší ambice na titul. Tenhle obrovskej flame v diskuzi (a nejenom téhle diskuzi) na fanoušky Chelsea nemá žádnej relevantní základ, protože to, že jsme nejpoškozovanějším týmem v lize je prostě fakt. Ten flame zkrátka vychází to zkrátka z toho, že Chelsea vlastní ropnej magnát, že Chelsea před 11ti rokama převrátila zaběhnutej trend Premier League prostřednictvím peněz, díky čemuž je nenáviděná ze strany většiny fanoušků (i když si neodpustím říct, že třeba takoví fans Arsenalu by měli být Chelsea víc než vděční, protože bez jejího příspěvku do koeficientu by teď na Emirates hráli EL). Ti, jak jsem tuhle diskuzi pročítal, zkrátka nedokážou najít rozumný protiargumenty na konkrétní názor fanoušků Chelsea ohledně nejvýraznějšího poškozování ze strany rozhodčích a argumentujou jenom v emocích, který vychází z obecné nesnášenlivosti k Chelsea. Tak to prostě je.

José je král! COME ON BLUES!!!

Reagovat
vrabejka

vrat se na vaši srandostránku. Běž si plakat tam.

Reagovat
r.mrazik

a nejlepsi jsou sahodlouhy ubreceny romany jak vlastne nebrecite

Reagovat
vladis271

prečítal som si prvú vetu, rozklikol si profil komu fandí a prestal čítať.

Reagovat
kiwwi

ja som si precital najprv poslednu (posledne dve) a tiez mi to stacilo

Reagovat
vladis271

Reagovat
LGT

Reagovat
kiwwi

akoze si ma vycistit dymku?

Reagovat
Lacko_Boh

že si ma poplakať

Reagovat
nemamvasrad

Kde chodíte na ty nesmysly s koeficientem? Jsem si celkem jistý, že kdyby Chelsea dělala stejně bodů v Evropě jako nemožný Arsenal, tak to pořád stačí na 4 LM místa.

Reagovat
kiwwi

European list of the most training orientated clubs

http://www.football-observatory.com/IMG/pdf/wp100_eng.pdf

United a Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl.

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Bystrica . A este k tomu pre Ružomberokom.

Reagovat
kvasha16

Kozice

Reagovat
hitZor

Reagovat
hitZor

Vysvětlí mi někdo, co znamená pojem "training oriented clubs"? To jsou jakože týmy, které se zaměřují na trénování a zápasy jsou pro ně podřadné?

Reagovat
kiwwi

Old Trafford stadium and museum tours sold out today and for tomorrow due to Barcelona fans visiting Manchester

Reagovat
Swarley

děkujeme

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Ducks zpět na vítězné vlně

Reagovat
Infernoqt

Detroit úplně neškodnej

Reagovat
Infernoqt

Manchester United have identified their replacement for Radamel Falcao with Bayern Munich striker Robert Lewandowski emerging as their number one target. When Falcao's loan deal expires it's understood Manchester United won't be taking up the opportunity to sign him on a permanent deal.

- [Daily Mail]

Reagovat
kiwwi

Sean Dyche sa vyjadril ku vsetkym incidentom v zapase s Chelsea...velmi dobre tam vsetko popisal, dobre sa pocuva a hovori rozumne

http://youtu.be/Re5c-HPPvIE

kazdopadne to na konci jak Chelsea nevratili loptu Burnley mi nejak usla...charakter sa ukazal

Reagovat
vitasrp

Na konci to rozhodně byla zmrdovina no, radši ani nebudu psát, čí to bylo rozhodnutí.

Reagovat
vodka

Ivanovič, ne?

Reagovat
kiwwi

podla mna to bol pokyn od Mourinha

Reagovat
vitasrp

Ten může snad za všechno, ne?

Reagovat
kiwwi

Co sa tyka jeho timu? Za vacsinu urcite. Kazdopadne, ak to bolo Ivanovicove osobne rozhodnutie, tak to len opat potvrdilo to, ze je to najferovejsi hrac ligy

Reagovat
vitasrp

Můj dojem je, že jo.

Reagovat
Arbiter

Reagovat
smazaný uživatel

ten Costa to taky nezvládal na konci

Reagovat
r.mrazik

jak tam costa narval toho obrance

jinak slusny sraci...

Reagovat
Matić

To je prostě jasný, že každý si bude stát za svým týmem, ať už to je trenér či fanoušci, nikdo v tomto ohledu nebude nikdy objektivní a už vůbec ne vůči Chelsea. Už je zbytečný to dál rozmatlávat.

Reagovat
SunFells

https://instagram.com/p/zesfSuC6fe/

On je strašně telenovelový s těmi jeho videi a kvantem fotek se šťěnátky

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

694. proti šovinizmu

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Lacko_Boh

700. pre čistenie dymky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele