Grénier? Stejně drahý jako Götze, reaguje Aulas na spekulace

28.05.2013, 22:49
Aktuality
Do centra pozornosti se začíná dostávat Clément Grénier, o něhož má zájem manažer Arsenalu Arséne Wenger. 22letý záložník ovšem bude hodně drahý, zájemce na to připravuje prezident Lyonu Jean-Michel Aulas...

Grénier letos v Ligue 1 stihl 28 zápasů, v nichž dal sedm branek. Důležitou postavou byl především v závěru sezony, kdy výraznou měrou přispěl k udržení třetího místa zaručujícího předkolo Ligy mistrů.

"Clément mi řekl, že v případě postupu do Ligy mistrů bude jeho prioritou Lyon. Raději tak budu poslouchat jeho než to, co řekl Arséne Wenger," prohlásil Aulas v rozhovoru pro Canal+.

"Samozřejmě budeme muset vynaložit nějaké úsilí spojené s výdajem financí, abychom ho udrželi. Uvidíme, kam až se dostaneme. Pokud chce mít Arséne představu o jeho ceně, řeknu mu, že je stejná jako v případě toho, co Bayern Mnichov zaplatil za Maria Götzeho - pohybuje se okolo 37 milionů eur," dodal Aulas a naznačil, že má v plánu prodloužit s hráčem smlouvu. Ta současná běží jenom do června příštího roku.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (802)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele