Guidettiho cílem je hrát Premier League za Manchester City

19.02.2012, 10:55
Aktuality
V útoku Manchesteru City letos řádí trojice Sergio Agüero, Mario Balotelli a Edin Džeko, čtvrtým do party by se pak po letošní sezoně měl stát John Guidetti. Teprve 19letý švédský útočník v současné době hostuje ve Feyenoordu a vede si skvěle. Rotterdamský tým by ho rád udržel, všichni si ale uvědomují, že rozhodující slovo budou mít Citizens...

Guidetti letos zasáhl do šestnácti ligových zápasů a na svém kontě má už osmnáct branek, hned třikrát se například trefil nedávno do sítě Ajaxu. I díky tomu se o něho začaly zajímat další celky a píše se o Bayernu Mnichov nebo Schalke.

"Nejsem tím, kdo rozhodne o mé budoucnosti, na tom se bude podílet také vedení Manchesteru City. Pokud si vedení bude myslet, že bych měl od léta hrát za City, bude to hodně snadné rozhodování. Hrát za Manchester City anglickou Premier League je také mým cílem," sdělil Guidetti.

Feyenoord o mladého kanonýra hodně stojí a rád by si jeho služby zajistil i pro příští sezonu. Rovněž v rotterdamském celku věcí, jak jsou rozdány karty a nic na tom nemusí změnit ani petice fanoušků o udržení hráče, kterou už podepsalo třicet tisíc lidí.

"Nemáme opci na jeho vykoupení, vše bude záležet na tom, jak se k celé situaci postaví City," uvědomuje si kouč Feyenoordu Ronald Koeman.

Autor: Tomáš Pavlík / skysports.com

Komentáře (796)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele