Hagi dostal ultimátum

18.09.2007, 14:10
Aktuality
Steaua Bukurešť se sice kvalifikovala do hlavní fáze Ligy mistrů, v domácí soutěži je ale až na sedmé příčce a je možné, že zítra přijde o trenéra. Majitel rumunského klubu Gigi Becali tak učiní v případě, pokud kouč Georghe Hagi neuposlechne jeho rozkaz a do základní sestavy nezařadí dva fotbalisty...

"Chci, aby útočník Romeo Surdu a záložník Valentin Badoi byli v základní sestavě. Hagi odejde, pokud je nenechá hrát," pohrozil Becali před zítřejším soubojem s pražskou Slavií.

"Chtěl jsem změnit bývalého skvělého hráče Hagiho v ještě lepšího trenéra Hagiho, ale on mě neposlouchá," povzdechl si dále Becali.

Majitel slavného rumunského klubu Hagimu jednou již pohrozil. V srpnu mu před utkáním s celkem CFR Cluj předepsal základní sestavu. Hagi si však do své práce nenechal mluvit a základní jedenáctku složil podle sebe. Tehdy mu vše prošlo, projde mu to i ve středu?

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (10)

Přidat komentář
Marv

bych se na nej vysral

Reagovat
HOST*Dom

Tak proč nedělá trenéra a zároveň majitele! Přece mu nemůže kecat do práce jaryn jeden

Reagovat
Xavi

Ve fotbalu se pohybuje stále více bláznů.

Reagovat
Mata

To je borec!

Chápu, že do fotbalu cpe asi slušný prachy, ale pokud chce trenérovi předepisovat sestavu, tak ať si pořídí radši šimpanze...

Reagovat
HOST*allezvous

Becali je kokotek, ven s ním!!! V tom případě je musí Slávka zítra přejet, třeba bude chtít do sestavy dosadit i svoji bábinu s dědem

Reagovat
HOST*P-forhill

tak at si trenuje sam kkt

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně že včera na Nově toho majitele popisovali div ne jako rumunského boha...

Ale takové problémy den před zápasem se velmi hodí.

Reagovat
HOST*Quaranin

presne tak...trener prece nejvice vi, koho muze postavit

Reagovat
smazaný uživatel

kdyz mu neveri tak proc ho plati? Pokud se mu nelibi styl jeho trenovani tak at ho vyhodi rovnou.Ale jestli se mu jeho prace libi tak at drzi hubu a krok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele