Hájek podepsal smlouvu s nováčkem řecké ligy Panserraikosem

03.08.2023, 09:59
Aktuality

Obránce Tomáš Hájek bude po odchodu z nizozemského Vitesse pokračovat v kariéře v řeckém týmu Panserraikos. S nováčkem nejvyšší soutěže podepsal roční smlouvu s opcí. Na twitteru o tom informovala agentura Sport Invest, která hráče zastupuje.

Hájek strávil v Arnhemu poslední čtyři roky, v létě mu ale skončila smlouva a stal se volným hráčem. V Nizozemsku nastoupil k 61 soutěžním zápasům. Jednatřicetiletý stoper v minulosti hrál nejvyšší soutěž za mateřský Zlín, Hradec Králové, Mladou Boleslav a Plzeň, se kterou získal v roce 2018 ligový titul.

Panserraikos v uplynulém ročníku ovládl svou skupinu druhé ligy a mezi elitu se vrátil poprvé od sezony 2010/11.

Autor: ČTK

Komentáře (31)

Přidat komentář
Lemond Laws

Hezké angažmá

Reagovat
schuby

Pořád si myslím že je to fajn než aby se vracel do česka za mě více hráčů v zahraničí lepší

Reagovat
guerro

Radši angažmá v Gibraltaru než v Česku

Reagovat
PBLead

Jako pocitově mi to přijde jako angažmá v týmu typu Pardubice, jen s rozdílem, že je to v Řecku. Na wiki psali, že měli ruské vedení, ale to je dostalo svým dilentským managementem až do 3-4. ligy, takže předpokládám, že to tam museli dost obměnit, jestliže za 3 roky postoupili do 1. ligy. Otázka je, zda si tam teda něco slušného vydělá, anebo prostě tam jede za sluníčkem a ne zas tak vzdáleným mořem. Osobně tipuju to druhé.... Btw když už jsem projížděl tu wiki, tak dříve tam trénoval Táborský.

Reagovat
dontcallmeandre

V řecku jsou ve ftobale o dost vyšší platy než u nás, srovnatelně jako v Polsku,i podobné týmy tam platí zhruba na úrovni Sparty nebo Slavie.

Reagovat
PBLead

Nováček řecké ligy určitě neplatí jako Spartě nebo Slavii Ale je možné, že dostane od nováčka řecké ligy mnohem více než od nováčka české ligy... A to Polsko je zajímavé, dle transfermarketu tam chodí hráči max za transfer fee 1.5 m EUR. Tak to se mi pak těžko chce věřit, že tam platí běžné kluby jak ve Spartě/Slavii. Když Slavia teď pravidelně kupuje třeba za 2.5 EUR ze skandinávie...

Reagovat
Stannis Baratheon

Našel jsem, kolik dával loni nováček řecké ligy na platy. A bylo to 45 tisíc Euro týdně. Takže průměrně tam hráč v přepočtu na české koruny vydělal asi 200 tisíc měsíčně. On dostane jako posila pro první ligu asi o něco nadprůměrný plat, takže dejme tomu čtvrt milionů korun za měsíc.

Samozřejmě každý nováček platí jinak, ale tak zhruba pro představu by to mohlo odpovídat.

Reagovat
10adam

45tisic euro týdně = 200tisíc korun měsícně? to nějak nevychází, ne?

Reagovat
Prometheus

45tis týdně na tým ty Edo

Reagovat
10adam

To už dává smysl I když tam není řečenou, že to na celý tým, jestli v tom jsou pouze hráči nebo třeba i celý realizák a lidi kolem

Reagovat
Stannis Baratheon

"dává na platy" - z toho to není jasné?

Reagovat
Anetis92

Tak rozhodně si něco vydělá, nebudou to extrémní sumy, asi ACS,SKS, Plzeň by dala víc, ale na to on rozhodně nemá kvalitu.

Takže tohle je pro něj jackpot jako prase.

Reagovat
Sigma Olomouc

do tepla.

Reagovat
Anetis92

Hodně fajn kariéra, není to úplně super hráč, takovej průměrák na naší ligu, ale i tak si střihnul pár sezón v Eredivise a teď si skákne do Řecka, udělat nějakou lepší korunu a trošku se ohřát.

Tady by o něj stál asi jen spodek tabulky, kde by možná ani neměl jistej základ (ač v Řecku asi taky mít nebude), ale hrál by tu ještě navíc za nějakou almužnu.

Skvělá volba

Reagovat
Blasphemer

Ty vole, ve spodku tabulky by měl určitě jistej základ.

Reagovat
Prometheus

Měl nabídku ze Zlína, ale čekal na zahraničí a nakonec vzal tohle

Reagovat
vestinustarychdubu

Tak to asi nebylo těžký rozhodování Jako já mám Zlín jako město rád a dost vzpomínek, ale teplo a chill v Řecku se slušnýma penězma (dřít nouzi tam asi určitě nebued) samozřejmě uplně jinde.

Reagovat
Anetis92

Ještě dost čekám, kam se upíchne Simič... pro mě to byl vždycky zajímavej hráč, sice poslední sezóna v Hajduku nic moc, ale šáhnout by po něm někdo už mohl.

To samé Příkryl.

A ještě jsem teda zvědavej, kam se upíchne pan kopačka na míru (Hašek).

Reagovat
10adam

Nebo třeba Novák a Vaclík

Reagovat
Lemond Laws

Novák čeká asi na laso ze Saudský to vypadá

Reagovat
10adam

Tak to přeju hodně štěstí

Reagovat
guerro

Vaclík už angažmá má, v Hostouni

Reagovat
Greny

Simic jf někde v Bosně ne?

Reagovat
PBLead

jojo, ten šel toho Mostaru. byla tu někde expreska mám takovej dojem

Reagovat
10adam

Mostar je pěkný, jen kdyby tam nebyl v létě takový smrad

Reagovat
Prometheus

Nešel nikam,je bez angažmá

Reagovat
PBLead
Reagovat
PBLead

resp. takhle to bylo: "Simič má namířeno do Mostaru

Chorvatsko za Bosnu a Hercegovinu vymění Stefan Simič. Nyní již bývalý obránce Hajduku Split má namířeno do Zrinjski Mostar."

Reagovat
Nadržený šimpanz

Na to, že před lety nemel úplně daleko do A týmu AC, a nebo že ho chtěla Slavia, tak kariéra nic moc, nemluvě že se blíží možná konec

Reagovat
Salfovic

Takovej Kalas to do A týmu Chelsea i dotáhl a po jeho prvních zápasech v jejím dresu se od něj čekalo taky daleko víc.

Reagovat
Bakary3

Jestli to nebyly víc jeho vychloubacny kecy (říkali mi kapitán lavičky...) nez realita...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele