Haller si tři měsíce po operaci zhoubného nádoru zatrénoval na hřišti

26.10.2022, 13:15
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
Gazdo

Je super ze znova moze hrat futbal a normalne zit… otazka ale cisto z futbaloveho hladiska, posledny rok BVB totiz dost zanedbavam, nezabrzdi Hallerov navrat nejako extra vyvoj Moukoka?

Reagovat
ACSMan

Tak přeci to nemůžeš stavět na 16 létem hráči. Haller taky určitě nebude hrát zápas co zápas po této pauze, takže se mohou doplnit

Reagovat
Gazdo

Jasne na 17 (uz za mesiac myslim 18) rocnom borcovi to vylozene stavat nemozes ale Moukoko uz teraz ukazuje ze uplne spatny nie je a odstavit ho uplne ked sa Haller da dokopy je zrejme uplne pre neho katastrofa

Reagovat
Nizzie

Tak on asi odstaven nebude. Modeste je spíš špatný, než dobrý, takže útočnou dvojkou bude nejspíš Mouki a Haller, přičemž se můžou tito dva právě v tuto chvíli ideálně doplnit, protože Haller rozhodně nebude schopen odehrát vše, a na Mouki dostane zase dost prostoru, ale ne moc, aby to na něm vyloženě stálo.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
dondinho

Sakryš...snad mu nechtějí šmiknout i tu druhou...

Reagovat
smazaný uživatel

Seš borec! Držím palce

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele