Hannover v problémech, do konce sezóny přišel o Füllkruga

21.12.2018, 18:48
Aktuality
Niclas Füllkrug si ve zbytku letošní sezóny nezahraje. Klíčový útočník Hannoveru se zraněným kolenem podstoupil podrobné vyšetření, kde se přišlo na to, že má utržený přední zkřížený vaz...

Hannoverský rodák je odchovancem jiného severoněmeckého klubu Werderu Brémy, kde se však opakovaně nedokázal prosadit, načež v roce 2014 zamířil do Norimberku.

Ve franském celku se Füllkrug postupně rozehrál, a když ve druhé sezóně zapsal 14 ligových branek ve 2. Bundeslize, zajistil si jeho služby Hannover, kterému pomohl k postupu.

Také u 96tek ale potřeboval 25letý útočník sezónu na rozkoukání, roli opory začal plnit až během minulého ročníku, ve kterém si na konto připsal třináct ligových branek. Letos už to, podobně jako s výkony dolnosaského mužstva, tolik slavné nebylo, když přidal jen dva góly.

Další zásahy však ve zbytku tohoto ročníku nepřidá: Füllkrug vinou zraněného kolena vynechal poslední utkání s Freiburgem (1:1) a podrobné vyšetření následně ukázalo, že má utržený přední zkřížený vaz v koleni. Mladého útočníka nyní proto čeká půlroční přestávka.

"Tohle zranění je pro nás velký šok. Ztratili jsme jednu z našich opor, "Fülles" bude chybět hodně dlouhou dobu. Nejhorší na tom je, že nám nepomůže v boji o záchranu," uvedl sportovní ředitel Horst Heldt, jehož tým má nyní na hrot k dispozici Bobbyho Wooda, Hendrika Weydanta a Benjamina Hadžiče.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele