Haraslín si znovu poranil lýtko. Věřím, že pauza bude krátká, uvedl

18.10.2023, 19:12
Aktuality

Sparťanský křídelník Lukáš Haraslín chyběl slovenské reprezentaci v zápasech evropské kvalifikace v Portugalsku a Lucembursku kvůli natrženému lýtkovému svalu. Sedmadvacetiletý hráč to řekl deníku Šport.sk. Doufá, že se brzy do hry vrátí.

Haraslín se zranil před deseti dny v ligovém utkání v Hradci Králové, z kterého odstoupil už po čtvrthodině.

"Nešťastně jsem si natrhl lýtkový sval, ale pevně věřím, že se mi rychle zahojí," uvedl nejlepší střelec české ligy, v níž dal od začátku ročníku sedm gólů. "První dny mě zraněné místo hodně bolelo, a to asi při všem. Teď je to výrazně lepší. Už můžu i zlehka cvičit. Samozřejmě nechci nic uspěchat. Je to přece jen zranění svalu, který zapojujete při každém pohybu. Pevně věřím, že budu na hřišti co nejdříve," řekl Haraslín.

S lýtkem měl potíže už v létě, ale na druhé noze. "Cítil jsem se tehdy podobně, takže už přibližně vím, co můžu a co ne. Určitě si budu dávat větší pozor. Věřím, že pauza bude krátká," dodal tahoun lídra tabulky a obhájce titulu.

Sparta se po reprezentační pauze představí v neděli doma proti Českým Budějovicím.

Autor: ČTK

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele