Hart si našel zaměstnavatele, zítra podepíše smlouvu s Tottenhamem

17.08.2020, 11:30
Aktuality
Za pátý prvoligový anglický klub bude chytat Joe Hart. Už třiatřicetiletý brankář se dohodl na kontraktu s Tottenhamem, v tuto chvíli je na cestě na zdravotní prohlídku a v průběhu zítřejšího dne následně podepíše dvouletou smlouvu...

Hart je aktuálně volným hráčem, koncem června neprodloužil spolupráci s Burnley, kde strávil dvě sezony a loni vysedával na lavičce náhradníků.

Gólman si udělal jméno v Manchesteru City a dlouhodobě byl jedničkou mezi tyčemi anglické reprezentace, za tu nastoupil celkem k 75 zápasům a účastnil se dvou světových i evropských šampionátů.

O pozici v Manchesteru City Hart přišel po příchodu manažera Pepa Guardioly a následně odešel hostovat do Turína a West Hamu United. V Tottenhamu bude krýt záda Hugovi Llorisovi, jeho dalším konkurentem bude Paulo Gazzaniga.

Hart měl hned několik nápadníků a o jeho služby stály Celtic, Leeds, Blackburn Rovers a Derby County. V Tottenhamu podle tisku sleví z finančních požadavků a týdně bude pobírat méně než padesát tisíc liber, které mu vyplácelo Burnley.

Autor: Tomáš Pavlík / dailymail.co.uk

Komentáře (155)

Přidat komentář
pobody's nerfect

Pokud nikdo neodejde, jde dělat trojku

Reagovat
Kucka

To by snad nevzal, ne? Nechce Gazza někam odcházet chytat?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě někam jde, jinak by ten přestup nedával smysl.

Reagovat
pantondavo

Přitom je lepší než jednička

Reagovat
smazaný uživatel

A na to jsi přišel kde?

Reagovat
pantondavo

Lloris to psal na twitteru.

Reagovat
janinho

nepomylil si sa? Mozno to pisal Loris (Karius)

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Hokaido

To fakt ne. Třeba po koronapauze byl Lloris nejlepší gólman ligy.

Reagovat
pantondavo

Já si jen rád dělám srandu z Llorise, pro mě to je odjakživa cedník a nikdy mě nepřesvědčil o opaku

Reagovat
jk

A ty jsi odjakživa debil

Reagovat
pantondavo

Máš místo monitoru zrcadlo?

Reagovat
Svatej

No, dokázal bych si představit teda krapet lepší odpal.

Reagovat
pantondavo

Bylo to narychlo no

Reagovat
jk

Křišťálovou kouli

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Reagovat
Front hell

Po byl hodně dobrý,před to byl těžký podprůměr.

Reagovat
Frantszek

Mohl jit delat jednicku do Derby, Celticu a on jde zase kryt zada....

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Vincent Vegan

Asi uz si ten zbytek kariery chce nejak odsedet za slusny prachy, i kdyz s minimem startu a bez trofeji.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Nechápu to od Tottenhamu, ale ok. Podle mě měl jít do Celticu.

Reagovat
hightower

Homegrown hráč zadarmo + konkurence pro Gazzu, jestli nemá ambice chytat pravidelně tak win win pro obě strany.

Reagovat
Greny

k cemu potrebuje dvojka konkurenci v podobe Harta?

Reagovat
Kucka

Reagovat
icemike

Proč dvojka potřebuje konkurenci? Jeho motivace je být jedničkou

Reagovat
Le Gunner

Obhájit lze vždy všechno. Hart je pro Spurs užitečný méně než Willian, za kterého to Arsenal schytává.

Reagovat
Le Gunner

Než Willian pro Arsenal, samozřejmě... Oba příchody jsou zdarma a pochybuji, že by Willian bral diametrálně víc.

Reagovat
Uwe háže buly

Kolik jako myslíš že bude brat tahle vyčpělá pseudo hvězdička?

Reagovat
smazaný uživatel

V Tottenhamu podle tisku sleví z finančních požadavků a týdně bude pobírat méně než padesát tisíc liber, které mu vyplácelo Burnley.

I Williana se mluví o 100-200k/w. Více než dvojnásobek není diametrálně víc?

Reagovat
Eichel

Reagovat
bbbauch

No u Williana se pise 100k zaklad plus bonusy a hezky signing on fee, coz by dohromady melo davat tech 220k, o kterejch se pise.

Reagovat
bbbauch

Samozrejme kdyz do toho tydenniho platu hezky po Ighalovsku rozpocitame ten bonus za podpis

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc Hart přichází dělat druhého/třetího golmana, Willian hrát základ. 33-letý golman vadí o dost míň než 32-letý křídelník s tříletou smlouvou, u kterého se dá v následujících letech očekávat už značný úpadek. To srovnání je mimo a to, že to schytává jen jeden z nich, je správně.

Reagovat
Lacko_Boh

fantasticka mentalna gymnastika, teraz mas tak nohy za hlavou jak 15rocne ruske baletky

Reagovat
smazaný uživatel

Není už trochu pedofilní si představovat patnáctileté baletky s nohama za hlavou, Laco?

Reagovat
Imos

Patnáct? To je pohoda

Reagovat
ajouki

Ty jsi hlava. Podle tebe je teda lepší hráč ten, který už dávno není použitelný ani jako dvojka, než hráč, který sice za pár let nebude použitelný, ale mezitím odvede dobré výkony?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by Hart nebyl použitelný jako dvojka/trojka? Už očividně nemá na to být jedničkou v PL, ale kde jsi přišel na to, že není použitelný jako dvojka, teda nevím.

Reagovat
jk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ajouki

Zeptej se vašeho oddělení, když ani nepřichází na pozici 2, ale jen o ní bojovat. Vidím to tak, že bude na lavičce kvůli kvótě domácích hráčů, ale jak se zraní Lloris, tak do brány půjde Gazzaniga. Trochu si ale minul hlavní sdělení.

Reagovat
jk

Tak to je asi jasný, že přichází bojovat o pozici dvojky když tam už jeden gólman na tuto pozici je. Docela logické vyjádření, to jako měli napsat, že přichází kryt záda Llorisovi a Gazzaniga si má hledat nový klub?

Reagovat
ajouki

Kdyby byl použitelný jako dvojka, bylo na něj spoleh, tak by bylo přeci logické to takto vyřešit.

Reagovat
Le Gunner

V tom případě vyhazujete jeho jakkoliv malý plat oknem. Také obhájitelné?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, protože náhradního brankáře mít potřebujeme.

Reagovat
Le Gunner

Kolik bral Vorm, ví se?

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PH8

Jasný, ale to bych prostě radši nechal čuchnout někoho z juniorů (nevím jestli máte). Hart měl výborné reflexy, mrštnost a uměl dobře komunikovat. Neumí nohama, nemá úplně dobrý výběr místa a není moc konzistentní. Reflexy a mrštnost časem ztrácí, takže prostě na top level už nemá a ani se mi nehodí na dvojku...

Spíš mi přijde, že Tottenham tuší nějaké zdravotní problémy u Llorise a po odchodu Vertonghena budou chtít mít v bráně bezpodmínečně někoho, kdo to bude umět dirigovat obranu.

Reagovat
jk

Hart přichází místo Vorma, kterému skončila smlouva. Na jeho místo přijde borec, který má kopu zkušenosti i z mezinárodní scény a HG status. Z těch mladých tam nikdo nemá na to dělat trojku, to je celý.

Reagovat
PH8

"Sice si nezachytáš, ale potřebujeme Angličana kvůli kvótě."

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužiaľ toto je jeden z dosledkov všeliakých zákazov, kvot a ciel. Pokrivenie trhu. V tomto prípade zvyšovanie cien HG hráčov, ich miezd a v konečnom dosledku nízky počet britov v zahraničných ligách a menšia šanca pre nich sa presadiť.

Reagovat
Talker

Nevím, no. Na pozici trojky klidně můžete mít nějakého juniora, v 9 z 10 sezon se trojka neobjeví pomalu ani na lavičce, natož na hřišti. A v té zbylé odchytá to, co chytá obvykle dvojka kvůli zraněním+kartám.

Mně třeba přišlo vždycky zbytečné mít na trojce nějakého třicátníka. Nám třeba v poslední dekádě dělali trojky Green, Eduardo, Hillario/Turnbull a naposledy něco odehrál Hillario v sezoně 2011/2012 a to byly 2 zápasy...

Maximálně pokud s tím golmanem třeba počítáš do budoucna na trenéra golmanů/fitness nebo něco podobného - když máš nějaké uplatnění, tak to asi dává smysl. I když i tam je otázka, jestli dává smysl využívat jako trenéra golmanů někoho, kdo zazdil kariéru natolik, že dělá trojku.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď ja s tým súhlasím, viď moj koment nižšie.

Reagovat
jk

Na tohle jsou prostě dva pohledy a těžko říct, jestli jen jeden je ten správný. Pokud budeš mít na pozici trojky zkušeného gólmana, který bude i vůdčí osobnost v kabině i mimo hřiště a bude se moci soustředit i na ty mladé gólmany v týmu, což se od jedničky tak úplně neočekává. Plus samozřejmě takový člověk může mít větší vliv na chod mužstva než devatenáctiletý mladík.

Reagovat
Talker

Nevím, no. Podle mého je tam struktura, která zaštituje vývoj těch golmanů - ať už v mládežnických týmech, tak potom i na přelomu mezi A-týmem a U23 - a tam už se podle mého tomu mladému golmanovi vyplatí víc trénovat s jedničkou a dvojkou než aby se jim věnovala částečně trojka, která částečně maká s těmi nad ním, aby byl případně ready.

Jako je to asi výhoda mít Harta, pokud tam nemáte nikoho alespoň trošku slušného, protože Hart není tragéd a klidně by se v menším klubu mohl rvát o pozici jedničky. Ale přijde mi to zbytečné i pro něj.

Reagovat
jk

Každý ten přístup má své pro a proti. Jinak já si myslím, že gólmani z U23 trénují s A týmem. Já Harta beru spíš jako vůdčí typ do kabiny a upgrade oproti Vormovi, z těch mladých tam podle mě nikdo nemá vlohy na to se prosadit, takže za mě dobrá cesta.

Druhá věc je, že možná teď přijdou nějaké nabídky na Gazzanigu, který by nakonec mohl odejít a někdo z těch mladých tam fakt půjde.

Reagovat
PH8

Tak Vorm pár zápasů většinou odchytal, ale opravdu pár. Vzhledem k tomu, že v City po něm chtěli pojmenovat hřiště, tak jsem čekal, že nějaké místo najdou spíš tam. Já ho sice nemám rád, ale podle mě Hart dosáhl téměř maximum co mohl (ikdyž na vrcholu mohl být ještě o něco lepší v klíčových zápasech). Vzhledem k jeho golmenskému stylu prostě nemohl vydržet chytat stejně do 40 let.

Reagovat
jk

No jasně. A proč by měl takový pošt zbytečně zastávat cizinec. I v tomto ohledu je to chytrý tah a Hart si je asi vědom své pozice. Grant nebo Green v Manchesterech měli podobnou pozici.

Reagovat
hefy

Tohle dává smysl snad jen za situace, že Gazza odejde.

Reagovat
jk

Tottenham se chová na přestupovém trhu nějak logicky, to není moc spursy

Vorm odešel a jeho místo zabere HG hráč se spoustou zkušeností a týmovým duchem. Pokud mu nevadí bojovat o místo dvojky s Gazzou tak proč ne.

Reagovat
PH8

Jak se vůbec dá bojovat o pozici dvojky, když v podstatě nehraješ zápasy? Jedině, že by si současnou dvojku zprasil na tréninku.

Reagovat
jk

Tak třeba Gazzaniga Vorma z pozice dvojky vytlačil během roku. Ne, že by to bylo nějak složité uznávám. Myslím, že nejjednodušší je počkat než ten náhradní brankář něco posere

Reagovat
Cobra

Reagovat
avicii

zvláštny ťah

Reagovat
ajouki

Ještě do útoku Sturridge. Taky shání nové angažmá.

Reagovat
ondris

Na jeho mieste by som pokukoval po MLS

Reagovat
Dufan

Reagovat
kolouch

Nepochopil jsem u něj ten markantní výkonnostní pokles. Od vyhazovu z City to s ním jde z kopce. Teď už zřejmě i definitivně rezignoval na post brankářské jedničky.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Thelvin

Odešlo mu sebevědomí. Nejspíš tím, jak ho Pepek odstřelil

Reagovat
PH8

Už poslední roky v City dělal hrozné chyby a stál je spoustu bodů. Dostával laciné góly a hodně omezil výjimečné zákroky. Na 1 v City už fakt neměl, Pepka celkem chápu.

Reagovat
Thelvin

Já Pepka taky chápu, ale prostě se to podepsalo na Hartově sebevědomí a už se z toho nedokázal vyhrabat

Reagovat
Mates_Matesović

Hodně wtf podpis, ale vlastně mi ani nevadí. Jestli fakt bude brát něco okolo těch 30k, tak bude jako HG hráč užitečnej.

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Za mňa nič moc ťah. Nie som zástancom týchto prestupov starších brankárov, ktorí kryjú chrbát jedničke. V jeho rokoch má byť jednotkou a nie vysedávať niekde na lavičke. Skor som si predstavoval predať Gazzanigu a kúpiť napr. Ramsdalea, ktorý by za sezónu alebo dve mohol prebrať post jedničky. Zatiaľ by zbieral skúsenosti na tréningu alebo v zápasoch EL, prípadne FA či LC.

No čo už, vitaj teda. Nečakám od tohto prestupu nič, takže može len prekvapiť. Snáď ma fakt plat do 50K týždenne. Pozitívom je i to, že je HG a prinesie skúsenosti a víťaznú mentalitu. Každopádne brankár prepustený z Burnley? Meh.

Reagovat
j_mrazik

Tak mě napadá, že měl vždycky tak dlouhej krk, včera jsem ho viděl po delší době ve studiu... Nebo si ho možná vytahal, jak vyhlížel nějaké solidní nabídky.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy lepšie dlhý jak žiadny, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

athletic:

When Willian joined the club, his official contract signing didn’t take place at Highbury House or the training ground, but at Joorabchian’s home. Sources insisted it was about trying to find a safe, private space with an outdoor area to respect social distancing measures and minimise any risk of spreading COVID-19. “The optics of that would have really bothered the Kroenkes”, one former staff member said.

Reagovat
smazaný uživatel

Este priviest stopera a praveho obrancu a hura do boja o top 4

Reagovat
smazaný uživatel

RB a útočník. RB je absolútna priorita. Na CB sú tam ešte Foyth a Tanganga, ktorí možu alternovať i ako back up na RB. Otázkou ešte je, aké plány má Mourinho s Carter.Vickersom, ktorý sa vrátil z úspešnej hosťovačky v Lutone. Buď predať alebo nechať, ďalšie hosťovanie už snáď nie.

Ak by odišiel Foyth, tak možno by sme mohli skúsiť získať Malang Sarra. Je to LCB a má vysoké hodnotenie, bol by i zadarmo.

Reagovat
Front hell

Uffff. Když se zranil Leno tak se hodně jeho jméno skloňovalo s Arsenálem. Naštěstí to dopadlo jako s Mourinhnem. Třeba se zase loris zraní a u slepic se budou střídat v brance tyhle 2 díry

Reagovat
diastan

Joe

Reagovat
Lacko_Boh

Vsetko najlepsie tretiemu najlepsiemu hracovi novodobej PL, Thierrymu Henrymu.

Vsetko najlepsie.

Reagovat
Trand

Reagovat
kiwwi

prva trojka je Giggs, Scholes, Rooney

Reagovat
Stannis Baratheon

První trojka je Čech, Souček a Vydra

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

Dubravka,Škrteľ,Lesniak

Reagovat
smazaný uživatel

uz len Dubravka

Reagovat
vodka

Nemeth/Greško když už...

Reagovat
smazaný uživatel

De Bruyne,Henry,Scholes

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Nikikrew

jasne

Reagovat
Front hell

Reagovat
Trand

Reagovat
J0EL

klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Není ani v top 10.

Reagovat
j_mrazik

Málokterý hráč byl 2x vyhlášen nejlepší hráč sezony.

Reagovat
Front hell

https://m.youtube.com/watch?v=u9HnWUGc50U

Miloval jsem jak si z těch vašich lopat dokázal udělat kužely.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Mastný Chobot

tvoj level trollingu je deň odo dňa horší

Reagovat
smazaný uživatel

stejně jako Arsenal

Reagovat
mikelinos

Reagovat
Nebelung

Reagovat
afc

On je to najlepšie, čo kedy PL mala.

Reagovat
Nikikrew

ako sa hovori na Slovensku, si uz trapnucky

Reagovat
pantondavo

Reagovat
Nikikrew

*prvemu/druhemu

Reagovat
Front hell

Pro mě osobně nejlepší

Reagovat
SunFells

Kdo byl lepší?

Reagovat
Lacko_Boh

Netuším ale rád o tom diskutujem. Scholesa vidím asi nas, van Der Saara, Sheerera.. veľa ľudí dáva aj Bergkampa pred Heneryho (za mňa nonsens). Nie je to az tak o tom poradí ako o dôvodoch. Taký Giggs pre mna nie je ani v top 10. (Nezávisle na jeho "charaktere")

Reagovat
Lacko_Boh

mobil

Reagovat
SunFells

S van der Sarem mi to přijde spíš jako taková hipsteřina, ale líbí se mi to

Já jako případně lepšího hráče vidím jen Cristiana, ale ten se poroučel docela mladý, čímž ten význam svého působení v PL tolik nenavýšil.

Reagovat
kiwwi

mat Giggsa mimo top 10 je naprosto absurdne z akehokolvek hladiska

Reagovat
pantondavo

Van der Sar nad Henrym? vážně?

Reagovat
Nadržený šimpanz

1.Henry, 2.Shearer, 3.CRonaldo, 4.Van Nistelrooij, 5.Cantona

Reagovat
Busby babes

Giggs, Scholes, Cantona, Rooney... ne, kdo jsou ti dva pred nim?

Reagovat
JessePinkman

Gerrard, Henry, Lampard

Reagovat
Infernoqt

@FabrizioRomano

·

2m

Ronald Koeman has been choosen as new Barcelona manager. He's going to leave Holland National team to join Barça - official statement on this week.

Reagovat
Busby babes

tak prej Koeman do Barcy... ten Poche ceka na co, dream team?

Reagovat
jk

Až vypadne PSG z CHL

Reagovat
Swarley

Nevím jestli dream team, ale na nás

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs po Mourinhovi

Reagovat
SunFells

Co by Poche dělal v Barce?

Reagovat
Busby babes

nevim, nejspis trenoval? Samozrejme muze treba delat vratneho, ale na to je ho imho skoda... A na stoperu by je teda asi taky vylepsil, nicmene bych mel strach, ze uz nezvladne v jeho veku takovou porci zapasu...

Reagovat
SunFells

Nejspíš netrénoval, je to pičovina. Fotbal kterým se chce prezentovat Barca vůbec není jeho styl a je úzce svázaný s Espanyolem.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Busby babes

tak jo.

Reagovat
Swarley

A jakým fotbalem se chce prezentovat Barca? Mi přijde, že to poslední dobou u nich neví nikdo

Reagovat
Baronne

Reagovat
bbbauch

No on uz to svoje vyjadreni ohledne Barcelony nedavno dost mirnil, takze ten vztah s Espanyolem by podle toho rozhovoru problem nebyl.

Reagovat
Hokaido

Jako Barcelona bere Koemana, takže ohánět se nějakým stylem fotbalu je úplně bezpředmětný.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
SunFells

Koemanův styl hry jim právě vyhovuje mnohem víc, jen je svou kvalitou proti Pochemu hadrák no.

Reagovat
Imos

co jsem pochopil, tak původně byl jako první varianta Poche ale toho nechce kabina v čele s Messim

Reagovat
Busby babes

lol pokud by tohle byla pravda...

Reagovat
Cobra

cirkus toto.

Reagovat
Remt

Já si pořád nemůžu pomoct ale můj názor je takový, že Co je sakra do toho co a koho chce Messi (+kabina která bude chtít to co bude chtít Messi)? Mě přijdou jak ve školce. Má tam přijít trenér, který je dá do latě a nebude s nimi kamarád.

Reagovat
Zaschrona

Je to vtipný, že trenér, který u nás selhal, tak jeho další angažmá je Barca.

Reagovat
Busby babes

zapominas na holandskej narodak.

Reagovat
Zaschrona

Trochu jo, ale bude to podobně vtipný, až Koemana Barca za rok bude nahrazovat Martínezem.

Reagovat
Eichel

tiež si myslím, že to tak dopadne

Reagovat
Eichel

vraj sa proti jeho príchodu postavila kabína, avšak zo strany vedenia a jeho záujem bol. ktovie ako to bolo

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/man-utd-22-penalties-totally-objective-analysis

So, United were – without question – awarded five of their 22 penalties unjustly this season. And before you ask, there were no instances when United should have been awarded a penalty, but weren’t – those were all correct decisions. We checked.

Reagovat
Swarley

Si tu rivalitu nemůžou odpustit ani na prestupove trhu a předhánějí se s Arsenalem, kdo udělá větší blbost?

Reagovat
Jollae

Reagovat
Adalberto.Littleoak

Škoda, chtěl jsem ho do Leedsu

Reagovat
mimi_united

Zadarmo drahý

Reagovat
Sandstorm

Joey posadí Francouze. José knows.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele