Hattrick za reprezentaci všechno převýšil. Jsem šťastný, zářil Chytil

16.11.2022, 21:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Chytil do repre

Reagovat
Skalda29

První gól byl pěkný

Reagovat
Remt

To mě chytilo za srdíčko:-)

Reagovat
shawntee9

Reagovat
kattos

Tak snad se pořádně Chytí...

Reagovat
smazaný uživatel

To zápisny.. chudak. Uz aby se tady ten nesmysl zrušil

Reagovat
Fakt

neskutečná sračka

Reagovat
Nuno čomes

Však to mají pak na kalbu ne? Myslím, že v cizině to není?

Ještě jsem někde zahlídl zmínku o tom, že nově příchozí musí říct vtip? To jako když vím, že mi někdo řekne, že mi poví vtip, tak se automaticky nesměju, když to nepřijde přirozeně. Který inteligent tohle vymýšlí?

Reagovat
smazaný uživatel

jo, maj..i když třeba ve Slavii a Spartě musí vybrat celkem raketu..pak tu nemaj hráči tak chlastat Ale nikde jinde to není a mně to přijde jako nesmysl, aby nováček, kterej často nemá moc peněz platil za to, že dal góly.

Reagovat
Nadržený šimpanz

Tak stojí to za hovno. Ale když se tam pár let udrží, tak bude mít spoustu chlastaček zadarmo a to je fér

Reagovat
Pablos

Dá hattrick v repre a musí vzít provident

Reagovat
OTASi

Reagovat
oli9

super oživení. Tak snad už se budou zkoušet takoví hráči s nebudou se zvát Teclove, Doležalove, Pekhartove atd

Reagovat
Seydou Doumbia

Myslíš že nějaci nou nejmove z Olomouce a podobně maji na to se v dlouhodobém horizontu prosadit na úkor těchto zvučných jmen bez stále formy?

Reagovat
deiw

Za mě teda rozhodně lepší varianta, aby dostal šanci 23 letý "nou nejm", který má jednoznačně potanciál a v lize předvádí druhým rokem stabilně dobré výkony, výše zmínění. Pokusím se vysvětlit proč.

Nechci Chytila přeceňovat, ani shazovat Pekharta nebo Tecla. Nicméně když bylo těmto hráčům 23 let, taky svoje šance dostávali a minimálně s Pekhartem se i dlouho počítalo jako s možnou jedničkou na hrotu- tehdy taky hrál a pravidelně dával góly za Norimberk v Bundeslize. V reprezantaci ale nikdo z nich nic neukázal a výkonost si taky neudrželi, takže k čemu na nich zkoušet stavět teď znovu, jen protože zrovna mají trochu formu, když doteď nebyli schopni předvést nic navíc a v jejich věku už toho ani schopni nebudou?

Chytil dal teď hattrick soupeři týmu na úrovni naší divize, takže je to sice hezký start v repre, ale jestli by byl platný i v těžších zápasech to neukazuje. Více nám řeknou další zápasy. On ale aspoň vidí, že šanci se někam dostat má a je teď jen na něm, jak na sobě bude dále pracovat a kam to dotáhne. Bude to nejvíc o jeho hlavě a motivaci. A kdyby teď místo Chytila dal ten hattrick třeba právě Tecl nebo Pekhart, kteří ani nyní nejsou nic extra, dalo by se o nich uvažovat, že by se ještě mohli dostat někam výš?

Reagovat
Seydou Doumbia

Good point. Já jsem rozhodně rád že v takových bezvýznamných zápasech se testují nou nejmove na úkor těchto zkušenějších hráčů. Bojím se ale že trenér je konzerva a při další kvalifikaci na Euro nebo co se příští rok zase bude hrát, tak stejně budou povoláváni tihle ti Teclove, protože vždy je lepší aby to posral hráč co má úspěchy a je známý a kdysi měl formu, než nějaké děcko z Olomouce. Každopádně mu fandím.

Reagovat
oli9

Jako Schick nebo Kuchta jsou jasni. Ale v tom druhém sledu útočníků bych dával prostor přesně těmto hráčům s ne jak jsem psal Tecl, Doležal, Pekhart kteří těch možností už měli hodně ale prostě už je čas dát prostor jiným

Reagovat
Seydou Doumbia

why not

Reagovat
Kucka

Reagovat
REPLIKATOR

Góly pěkný, nemuseli by se za ně stydět daleko lepší útočníci. Počkejme si však, co předvede proti opravdovým soupeřům.

Reagovat
pistacik11

Filip Sebo stajl

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele