Havlík ukončil spekulace, Slovácku se zavázal do června 2026

08.03., 16:45, aktualizováno 08.03., 17:09
Aktuality
Marek Havlík (© 1. FC Slovácko)

Klidnější spaní budou mít od dnešního odpoledne fanoušci Slovácka. V kádru čtvrtého týmu probíhajícího ročníku české nejvyšší soutěže by měl pokračovat druhý nejlepší ligový střelec, Marek Havlík prodloužil končící kontrakt do června 2026.

"Jsem rád, že jsem dostal od klubu čas se v klidu rozmyslet. Nakonec jsme společně s rodinou a mým agentem panem Nehodou dospěli k závěru, že bude nejlepší prodloužit smlouvu o další dva roky," sdělil Havlík.

28letý Havlík se v sestavě Slovácka poprvé objevil už v sezoně 2012/2013 a ve 310 zápasech nastřílel 36 branek, k nimž přidal stejný počet přesných finálních nahrávek. Letošní sezona je jeho zatím nejpovedenější, s jedenácti brankami je druhý mezi kanonýry, před ním je pouze plzeňský Pavel Šulc.

"S Markem jsme se dohodli na prodloužení smlouvy, takže i nadále bude pokračovat v našem modrobílém dresu. Jeho kvalita a přínos pro tým by se nám těžko nahrazovaly. Věříme, že pouto mezi hráčem a klubem přinese oboustrannou spokojenost, tak jako tomu bylo v předchozích letech," říká k podpisu smlouvy sportovní ředitel Veliče Šumulikoski.

Autor: Tomáš Pavlík / fcslovacko.cz

Komentáře (63)

Přidat komentář
PISTOLERO

Reagovat
Marisic

Legenda

Reagovat
Pablos

pravdička a zrůdičce

Reagovat
meno

Reagovat
Moshe Dajan

To by musel být Havlíček. Najdi mezistupeň mezi pravdou a pravdičkou a zrůdou a zrůdičkou. Možná pravdka a zrůdka.

Reagovat
Pablos

tak zdrobnělina jako zdrobnělina... právě, že až tak do detailu jsem nešel no

Reagovat
kilobyte

Pravdík a zrůdík.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Sosi

Nebo mrdka

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
Zdechlina

Máro, děkujem! výborná zpráva. Hned su klidnější

Reagovat
georgeo

Super zpráva. Konečně někdo, kdo zazáří a neuteče po konci smlouvy.

Reagovat
dinss

On je spis zbytečně pohodlnej.

Reagovat
oli9

spíš je dobře ,že nekdo takový vubec existuje ...Kdo je prostě patriot

Reagovat
dinss

Určitě, spis se bojím o Slovácko jako takový. Kadlec nemůže hrát do 50.

Reagovat
Uwe háže buly

Ano do konce sezony.

Reagovat
Bakary3

Jako by zrovna Kadlec byl jejich záchrana

Reagovat
didosh

Reagovat
andrew96

Tak pohodlný... spíš rodinný typ, kterou založil, do toho má stavit barák.

Náhodou dost sympatický přístup.

Reagovat
didosh

Reagovat
Remt

Ty první větě nerozumím

Reagovat
oli9

Staví dům a myslí na rodinu

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
fabec1222

To bude jak Hubschman v Jablonci, že bude platit výplaty celému zbytku týmu.

Reagovat
dinss

Dokáže tady nekdo ze Slovácka vysvětlit, jak si vedení přestavuje nadcházející sezóny? Protože podepsat Havlíka asi stačit nebude. Ten kádr je šíleně přestárlej, Svědíka to už tam asi taky nebaví, když si každou tiskovku stěžuje na vedení. Nebo, že by do toho teď začal nekdo finančně šlapat?

Každopádně je škoda, že se takový hráč “zakope” ve Slovácku na celou sezónu.

Reagovat
oli9

Tady nikdo ani nečeká,že bude pořád TOP6 . Prostě se dovedou na zkoušku 2,3 hráči z druhé ligy ligy nebo nějaké nizsi ze zahranici ... Jadro bude tvorit Havlik, Danicek, Hofman, Kohut..

Sezenou nekoho kdo tu resatruje nebo opet nakopne karieru... Kliment, Jurecka, nebo se mu nebude chtít koncit a hrát základ Došek, Nezmar, Švancara

ne prostě s financováním to tady neikdy dobré nebylo a lepsí nebude.. Proste se jede a užívá se to.. Hlavní podíl má trener a ten to drží, tu hru a kvalitu a taky nároky...

Já jsem naopak rád ,že SLovcko se nahoře drží dlouhodobě a prohání tam ty bohaté kluby

navíc SLovácko je dneska napriklad adresa kde hráči ví,že se muzou ukázat... Bohužel má Hradiste tu nevyhodu ze mladsi hrace které posílají prazska S nahosotvacku do Hradiste neposle jelikoz je to daleko

Reagovat
n4

Jak rikas, po D1 se nikomu nechce.

Reagovat
Sosi

Prave ze to drzi Svedik, kterej kdyz skonci, tak novy trener automaticky kvalitou kadru pujde o uroven dolu

Reagovat
georgeo

Spíš bude zakopaný pes ve struktuře vlastníků. Co se šušká, tak Skopal čeká až bude jediným majitelem a pak bude ochotný více investovat. Zemek už dojíždí, do klubu už neinvestuje a spíš čerpá (prý odměny za EKL). Nicméně jako fanoušci to těžko můžeme mít za zlé, když dlouhé roky držel klub na vodou a na závěr z toho ještě něco chce mít.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
$$CaptainKokotko

Reagovat
Sosi

Reagovat
kulych

Já si nemyslím, že je kádr přestárlý. Spousta hráčů je v nejlepším věku - stará je v podstatě jen obrana - hlavně stoperi. Na jednom kraji muze hrat doski a na druhem Blahut. V zaloze je havlik, kohut a travnik v dobrem veku. V utoku na kraji juroska a ano stary petrzela - ale je tam i kim, siniavskyi a mihalik. A utok cicilia vecheta kvasina je ok

Reagovat
kulych

A pokud se da dohromady Břečka, tak je jeden stoper vyřešen. + Jsem zapomnel na Vlastu Daníčka, který ještě pár sezon v klidu da. Me se obecně libi, že se dává prostor odchovancum a to i tem starsim, kteří se vrací - což se vyplatilo u petrzely, kadlece, travnika i heci. Už se několikrát v sezóně stalo, že hralo 7!!! Odchovanců v základu - kdo to z ligy má?

Reagovat
$$CaptainKokotko

Souhlas. Daníček na stoperu je super a pár roků snad vydrží. Bez Kadlece a Petrželi když koupíme 2-3solid hráče tak věkový průměr bude v pohodě. Tím jak se skládá kádr tak je souhra super. Liga je hodně vyrovnaná tak uvidime

Reagovat
Salfovic

Maximálně Olomouc.

Reagovat
oli9

to nic nemění na tom, že 2, 3 hráči by přijít měli a zainvestovat se

Reagovat
milan78

Slocijo se s Vyškovem a ten přivede kudrnace…, win win a ještě si nechají druhou ligu jako farmu..

Reagovat
Sasha

Zas tak zle to nevidím, na kraj zalohy místo Petržely hráče mají, na kraj obrany bude Blahut, takže hlavní problém jsou stopeři a ještě za mě by to chtělo někoho na zdvojení Trávníka s Havlíkem, takže dva hráči když vyjdou stačí

Reagovat
oli9

Reagovat
wyqinac

neni naopak casto podepsani novy smlouvy jen takovy to klasicky navysovani ceny prestupu?

Reagovat
PISTOLERO

U Havlíka si myslím že ne

Reagovat
ratusek

Havlík je hodně nastaven na domácí zázemí, jinde by to nezvládl psychikou

Reagovat
Sigma Olomouc

Ten se tam zakopal

Reagovat
Mass

Lepší vládnout v pekle, než sloužit v nebi?

Reagovat
NefandimCesku

Jinde by se nechytil. Logická volba. Zqs tak kvalitní není a na Slovácku má jistou pozici. Jinde by lestil lavku.

Reagovat
Alan

Přesně tak.. na slovácko chodím x roků a vím moc dobře jak Havlík hraje. Z velké většiny hraje tak, jak hraje zrovna celý tým. Žádný tahoun to není. Jasně.. teď půlka podzimu se mu povedla o tom žadná ale kecy o pražských S a Plzni nebo repre jsou naprosto zcestné. Vždyť ten kluk neumí kopnout ani roh.

Reagovat
NefandimCesku

Přesně

Reagovat
Pablos

Sadílek umí jen hodit dlouhej aut (a pak takové to od všechno něco a vlastně nic) a taky za repre a Spartu kopnul/kope

Reagovat
Alan

Ale pro něho je to vrchol kariery a v repre o něm nevíš. Uznavám, že v té slartě hraje často ale není to ani z daleka ten hlavní článek týmu. Havlík hlavně zústal proto, že tady má zázemí, rodinu atd. kecy o nějakém patriotovi jsou jen pro bláhové hlupáky z B3 (kotle).

Reagovat
didosh

Jj takové to od všeho něco a nic,to má 90%ligy

Reagovat
oli9

No a takových českých hráčů kteří přistoupí do pražských S je většina...

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Dobře Minářovi naložil

Reagovat
NefandimCesku

Aby nenasli za chvíli Mináře. Každý kdo má ve fotbale nějaké styky ví, že to je alkoholik s BMI na zaplakání a je otázka času, než ho jebne někde v kanceláři.

Reagovat
inferno08

Bohužel, sport udělal chybu, když začal psát o kostlivcich. Teď bude muset doložit, že se na Andrově stadionu skutečně nacházejí kostlivci, jinak se bude muset omluvit za pomluvu...

Reagovat
$dolar$

Aneb jak zahodit kariéru do koše.

Reagovat
smetos

Udelal to z jedineho duvodu. Slovacko miluje a chce, aby klub z nej neco vytriskal. Tu pristi sezonu mozna jeste zacne v dresu slovacka, o te dalsi pochybuji.

Reagovat
Zdechlina

A kam by šel? Já myslím, že mu stačí to, kde je teď a co má. Je prostě pohodlný. Má tady vše, co potřebuje. Tak to vidím já

Reagovat
exse

Správný rozhodnutí. Pokud se chtěl posouvat, měl to udělat 4 roky zpět. Teď dává mnohem větší smysl zůstat a stát se největší legendou klubu a hráčem s nejvíce zápasy v lize.

Reagovat
Tobias

To je samo pro Slovácko výborná zpráva ! Teď je sice tým nějak zdechlý a uchýlil se k profesorskému fotbalu. Tohle se jim už víckrát nevyplatilo...Navíc čekají těžké mače s doma výbornými Teplicemi a Slávkou. Pořád nějak doznívá ten nepovedený začátek s Pardubicemi a derby ve Zlíně. Marka by měly nastartovat rychlostní typy a ty i ve Slovácku jsou. Docela jsem zklamaný z Michala Kohuta. Je sice po delším zranění, nicméně prošel zimní přípravou a snad je fit. Není sice typ lídra, ale po lajně umí dobře a právě on (+ třeba Juroška a Blahut) by to měli rozběhat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele