HERTHA PROPUSTILA GÖTZE, STŘÍDÁ HO HEINE

10.04.2007, 14:36
Aktuality
Tragická bilance Herty Berlín v posledních měsících má očekávané vyústění. Vedení německého klubu dnes ráno odvolalo trenér Falka Götze, místo něhož se kormidla týmu z hlavního města ujal Karsten Heine...

"Nebylo to pro nás vůbec lehké rozhodnutí. Chci Falkovi poděkovat za vynikající práci, kterou tady odvedl," rozloučil se s Götzem geerální manažer Dieter Hoeness.

Hertha na tom po první polovině bundesligy byla dobře a vypadalo to, že by mohla zaútočit na příčky zajišťující účast v Lize mistrů. Jenže pak přišel zlom, berlínský klub z posledních osmi zápasů vytěžil jenom dva body a propadl se nebezpečně blízko k hranici sestupu. V tuto chvíli je sice na deváté příčce, sedmnáctá Mohuč na něj však ztrácí pouze pět bodů.

Nástupcem Götze na lavičce Herthy se stal Karsten Heine. Toho v klubu všichni velmi dobře znají, dlouho totiž působil jako hlavní trenér rezervního týmu.

"Nemáme žádných pochyb o tom, že Karsten Heine je v tuto chvíli tím pravým mužem. Smlouva mu zatím poběží do konce sezóny. Teď budeme hledat trenéra pro sezónu 2007/2008 a v této otázce budeme zvažovat i Karstena Heina, není to jenom dočasný trenér," oznámil dále Hoeness.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*1860

tak to si myslim, ze je velky omyl herty, jinak za to ze se jim nedari, je propusteni marcelinha (uz je to nakej patek).. ten delal polovinu manschaftu.. i kdyz priznavam ze s tim materialem co zbyl by to mohlo byt prece jen lepsi..

Reagovat
smazaný uživatel

je to těžký, ale z osmi zápasů dva body je pro takový tým hodně málo. Nechalo se čekat, že odvolají trenéra.

Reagovat
HOST*Arne

propuštění Marcela nebyla chyba, on sice tvořil hru, ale dost rozmrdával tým. však oni ho za chvíli ve Wolfsburgu taky začnou mít plné zuby, do dvou let pujde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele