Hiddink dostal výhružný dopis!

25.09.2002, 17:25
Aktuality
Guus Hiddink, kouč PSV Eindhoven, který při svém předchozím angažmá dovedl Jižní Koreu do semifinále mistrovství světa, dostal před měsícem výhružný dopis se dvěma nábojnicemi. Hiddink to přiznal londýnskému listu Evening Standard.

"Když s PSV uspěješ tak jako s Koreou, zabijeme tě prvním nábojem. Nebo když uspěješ v Lize Mistrů, zabijeme tě tím druhým," stálo prý v dopise. "Možná to nebylo myšleno vážně, ale pro mne to vážné bylo," přiznal Hiddink. "Byl to šok a abych mluvil upřímně, vážně jsem uvažoval o tom, že s fotbalem skončím a přestěhuji se do Madridu. Po dva týdny ode dne, kdy jsem dopis dostal, jsem nemyslel na nic jiného. Chtěl jsem skončit, ale je tu jedna motivace - nesmím se nechat porazit od takových idiotů," řekl trenér.

Podle nizozemské agentury ANP je Hiddink třetím trenérem, který dostal dopis s nábojnicemi. Prvním byl Frank Rijkaard, když vedl Spartu Rotterdam, druhým pak Bert van Marwijk, úspěšný kouč Feyenoordu. Nizozemští fanoušci jsou známí svým extremismem, takže je nejpravděpodobnější, že tyto výhružky pramení z rivality mezi kluby.

Autor: Petr Starý

Komentáře (1)

Přidat komentář
Infi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele