Hradec Králové získal posilu ze Španělska, z Granady dorazil na hostování útočník Griger

10.09., 16:46
Aktuality
Adam Griger (© FC Hradec Králové)

Řady hráčů Hradce Králové na závěr přestupového období rozšířil dvacetiletý slovenský útočník Adam Griger. Votroci jej získali z Granady, ve španělském klubu hrál v minulé sezoně za B-tým. Do devátého týmu prvoligové tabulky přišel na hostování do konce tohoto ročníku s opcí na případný přestup. Východočeši o tom informovali na svém webu.

Člen slovenské reprezentace do 21 let Griger prošel akademií rakouského celku LASK Linec, měří 195 centimetrů. "Typologicky je podobný Danu Vašulínovi. Je to stále mladý hráč, který však má dobré parametry a měl by nám pomoci. Na svou výšku má dobrou pohybovou kulturu, výbornou orientaci ve vápně a umí dát gól. Samozřejmě je u něj velká perspektiva směrem do budoucna, kdyby se nám ho podařilo získat na trvalý přestup," řekl sportovní ředitel Hradce Králové Jiří Sabou.

Autor: ČTK

Komentáře (2)

Přidat komentář
Pablos

Příští rok už někoho z áčka Realu

Reagovat
Axelrose

Ancelotiho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele