Hušbauer definitivně odchází ze Sparty na hostování do Cagliari

10.01.2015, 23:46
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (265)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak čau

Reagovat
bayern987

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že se dostane do základu a bude hrát pravidelně a navíc Zola vždy důvěřoval českým hráčům jako byl Kováč ve West Hamu, kterého taky často stavěl do základní sestavy nebo často dával do základní sestavy Vydru s Pudilem ve Watfordu

Reagovat
REPLIKATOR

A taky proto ho vždycky vyhodili...

Reagovat
guzman

Na tom neco bude

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a dali tam místo něj neschopnýho Granta...

Reagovat
smazaný uživatel

v Notting Hill byl dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Aj v Atlase mrakov

Reagovat
C-M@ster

u toho jsem usnul...dvakrát

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Likan7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

:D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
shitcool

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí.

Kde jsou ty časy, kdy se prosazovali i čeští průměráci v zahraničí, ted ani ti nejlepší z ligy se neprosazují.

Snad ti liga bude sedět a chytneš se.

Reagovat
stas87

ak Jablonec pusti Kopica tak im o ten titul az tolko nepojde nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To neni hráč, co by ti získal titul.

Reagovat
stas87

tak to nie je ani Dockal..

Reagovat
smazaný uživatel

Jj viz minulej rok.

Reagovat
stas87

to bolo o Lafatovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

a 19 asistencí k ničemu nebylo?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já myslím, že kdo chodí na stadion, tak jednoznačně ví, že příchod Dočkala byl zásadní a jeho podíl na titulu byl obrovský... Vnesl do hry klid, který Spartě strašně chyběl.

Reagovat
smazaný uživatel

Však jsme ho v té Slavii po fotbalové stránce dobře vychovali.Po lidské je tam mnoho zanedbáno,stejně jako u Váchy.Vyrůstat ve Slavii a jít do Sparty může jen primitivní prasopes.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze na iq vzdy upozornuje nejvetsi debil v diskuzi. Treba jako ty.

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Tak treba v tomhle s Ozzym souhlasim, ale s urazkama co jsi napsat Ty tolik nesouhlasim, takze si myslim, ze kdyz uz mluvis o necim IQ, tak by jsi ho mel prvne sam potvrdit.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Pastrnak

Reagovat
smazaný uživatel

Super zápas! A ještě Voras 50.bod letos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Reagovat
smazaný uživatel

Co se stalo se slavnou NHL ,že tam už zářej 18ti letý kluci z česka?

Reagovat
smazaný uživatel

nejsi ty náhodou čech?

Reagovat
cetto

Reagovat
cetto

Nevím jestli nutně "stalo", ale je fakt, že poslední roky se do popředí hodně dostává mládí. S koncem takových těch TOP hráčů jako Forsberg, Lindstrom, Sundin, (ted nevím, proč mě napadají jen samí švédi xD) je v NHL rok co rok víc mladých hráčů, kteří se rychle prosazují (viz osmnáctiletý Ekblad nejlepším obráncem Floridy hned ve své první sezoně). Řekl bych, že ta celková kvalita hokeje šla trochu dolů, proto je pro ty mladý kluky jednodušší se prosadit. Kdysi jsi po draftu šel na farmu, za 2 roky tě vzali do nějaký třetí nebo čtvrtý lajny a postupně ses třeba vypracoval. Dneska máš mladýho kluka, kterej projde draftem a hned první rok je v první lajně (a nebo extrém třeba Edmonton, kterej udělá první lajnu kompletně složenou z nováčků). Bude zase chvíli trvat podle mě, až se to usadí, vytvoří se stabilní skupinka nějakých 50ti hokejistů, kteří budou převyšovat každoročně zbytek NHL a vrátí se to do starých kolejí...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mi to přijde no.Je tam spousta veteránů co hráli když sem byl malej a pak zase extrémně mladý kluci.Nějak mi tam shází ta střední skupina.A nechápu motivaci americkejch týmu cpát tam tolik hráčů z evropy to sou tak levný a dobrý?V těch nižších divizích jich musí působit raketa když se tak prosazujou.Jestli byli dřív kolonie hráčů kde s náma měli dobrou zkušenost ale ted je to skoro všude.Co ted ty zápasy sleduju tak je to docela nuda

Reagovat
cetto

No jen tak ze srandy jsem porovnal draft 2014 s draftem 1990. Zatímco loni prošlo prvním i druhým kolem draftu shodně 11 Evropanů (tedy třetina), v roce 1990 to byli jen 4 (z toho 1 švéd, 1 fin a zbytek češi). Takže máš asi pravdu v tom, že podíl evropanů roste. Ale totéž se dá tvrdit třeba i o golfu - kdysi prakticky pouze americká hra, které posledních ě-10 let dominují všichni ostatní, kromě Američanů.

Jinač ta absence té "střední" generace hokejistů je možná dána právě tím, že na tom přelomu tisíciletí se ty týmy moc neměnili a draftovaní hráči nedostávali moc příležitostí, proto nedokázali rozvinout svůj talent. A dnes, když ta stará garda už odešla, tak ta prostřední generace chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jako fotbal - anglická hra, který dominují všichni jiní než Angličani

Reagovat
cetto

A tak Kanada hokeji co se kvality týče stále dominuje. Není to tak výrazný, jako dominance USA v basketu, ale na olympiádu vytvoří tým kompletně z tahounů svých týmů. To žádný Evropský tým říct nemůže. Ale co se počtu hráčů týče, tak ano, vyrovnává se to. Hlavně švédů a rusů jsou ted v NHL tři prdele a s novým modelem výchovy hráčů budou přibývat i finové. K tomu roste počet i ze zemí, které v minulosti neměli v nhl mnoho hráčů, jako Dánsko, Norsko nebo Švýcarsko..

Reagovat
Kovi81

Kanada je uplne nekde jinde, nez kdokoliv jiny, by mohli na ZOH posilat 2-3 extremna kvalitni muzstva.

Reagovat
honziss

Máš tady ty bláboly něčím podložit?

Reagovat
Kovi81

Btw ta stredni generace sou dneska hraci jako Ovie, Sid, Getzlaf, Malkin a spol. tahne jim vsem na 30

Reagovat
kubys

Reagovat
cetto

Ikdyž můj nejoblíbenější tým je Anaheim (sice od tý doby co už nejsou Mighty Ducks to prostě není ono.. xD) a zrovna ten ještě celkem podle mě splnuje ta kritéria toho tradičního týmu co se složení kádru týče. Sice takový ty legendy už tam nejsou (naposledy loni skončili Selanne a Koivu), ale Getzlaf s Perrym se už taky dají zařadit mezi legendy. Nováčkům moc šancí nedávají (naposledy golman Andersen a obránce Lindholm) a platí u nich, že i starší hráči se dokáží prosadit z farmy do áčka. Třeba loni dost vyletěl Bonino, letos zase Beleskey, Maroon taky nehraje špatně. A přitom to už nejsou mladí kluci, ale pětadvacátníci. Za rok, dva to podle mě čeká Smith-Pellyho, Etema...

Anaheim taky vše sází na jednu kartu - chtějí Stanley Cup. Tomu nasvědčuje i vytrejdování Keslera.. Každoročně se jim dost daří v základní části, ale v playoff to nedokážou dotáhnout do konce. Chybí tam podle mě jednak vůdce v obraně, hráč typu Cháry. Potom golmani patří dlouhodobě mezi průměr (pokud zrovna nechytá Bryzgalov, ten je hluboko pod průměrem) a Getzlaf i Perry mají tendence zranovat se v nejméně vhodné okamžiky. Nicméně chtěl jsem říct to, že draft pro ně až tak důležitý není, jelikož každoročně jim patří až pozice mezi pěti posledními týmy.

Reagovat
galacticosi

wow. konečne nejaký fans Ducks.. keďže už nesledujem tak NHL, a vôbec hokej, tak som stratil prehľad o tíme, tak ma potešilo tvoje zhrnutie. Síce si sem-tam pozriem výsledky, ale neviem ako je na tom tím. To je na tom Bryzgalov tak zle? Čo si pamätám časy, keď bol dvojka za Giguerem, tak to bol výborný brankár, ktorého vymenili, lebo mal na to, aby chytal pravidelne. Sú tam teraz nejaký mladý hráči (nie tí cca 25ročný), ktorí dostávajú šancu a majú na to sa presadiť? Ale asi to budú len hráčz farmy, podľa toho, čo píšeš.

Reagovat
honziss

Prosímtě hlavně to cettovo zhrnutie neber vážně, protože to co sepsal je jen snůškou nesmyslů, na které přišel nevím kde.

Bryzgalov byl výborný brankář ve Phoenixu, pak ho za velký prachy podepsali Flyers na 9 let a po dvou letech ho raději vyplatili. Loni suckoval půlku sezóny v Edmontonu a dochytal ročník v Minnesotě, kde spíš tedy kryl záda Kuemperovi. Letos ho v prosinci podepsali Ducks asi spíše z nostalgie a hlavně proto, aby mohli nejlepšího brankářského prospekta současnosti Gibsona ještě poslat na farmu a dát mu prostor pro pozvolnější development. Bryz tak teď dělá dvojku za dobře chytajícím Andersenem.

Mladých hráčů máte na rosteru hned několik, mj. Lindholm a Vatanen v obraně, ve WHL vám navíc dozrává Shea Theodore, velmi talentovaný ofenzivní bek. Do branky máte Johna Gibsona, kterého jsem už zmínil a v útoku je taky řada mladých talentovaných borců.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
galacticosi

Ďakujem. Dalo sa čakať, že už je to len taká skúsenejšia 2ka, ktorá dostane priestor len výnimočne, veď už má aj dosť rokov. Snáď tam čo najdlhšie vydrží Getzlaf s Perrym, aby to dotiahli k ďalšiemu Stanley Cupu.

Reagovat
cetto

Co přesně jsem napsal za hloupost? Tak zaprvé Bryzgalov byl podepsán ne z nostalgie, ale z nutnosti. Půl roku nikde nechytal, Ducks se zranili Gibson a Labarbera a na jeden zápas byl dokonce náhradním golmanem trenér brankářů Roloson Gibson se vrátil koncem prosince a následně byl poslán na farmu, aby se rozehrál. Proč stále není z5 v áčku je kvůli jednocestným smlouvám podepsaným jak s Bryzgalovem, tak s Labarberou (pokud by si vzali Gibsona zpět do Ducks, tak by jednoho z nich museli hodit na waiver list).

Co se týče těch talentů, tak ano, jsou tam, ale to jsou v každém týmu. Šlo mi spíš o to, že oproti jiným týmům hrají spíš druhořadé role. Letos je zatím nejlepším nováčkem Rakell s 8 body, kterému navíc táhne na 22, což je ve srovnání s jinými týmy nic moc.

A dále k těm velkým talentům - Vatanen je samotnými fanoušky Ducks neskutečně kritizován. Je to jejich nejproduktivnější obránce od dob Niedermayera a Prongera, ale v +- má -2!! Je to velice ofensivní bek, který ale neumí bránit. Lindholm měl super první sezonu, letos je to trochu horší, ale talent to bezpochyby je (taky že jsem ho ve svém výčtu zmínil). Z ostatních hráčů, kteří hrávají pravidelně, jsou mladší než 1990 jen Fowler, Etem, Smith-Pely a Palmieri. Fowler je už několik let stabilním členem obrany, ale také jsem na jeho stranu četl kritiku, že stagnuje (něco jako kdysi Bobby Ryan). Navíc je to další ofensivní bek, kterých mají Ducks s prominutím tři prdele. Palmieri je z výše zmíněných asi největší talent, ale zatím nezažil sezonu bez zranění (letos zameškal okolo 3 měsíců jestli se nepletu). Smith-Pelly a Etem jsou takoví věční talenti. Taky se od nich čekalo, že už budou někde jinde, než jsou. Smith-Pelly měl letos pár světlých momentů, když hrál s Getzlafem místo zraněného Perryho.

Každopádně galacticosi si může sám vybrat, komu z nás bude věřit. V konečným důsledku jsi vypsal karieru Bryzgalova (bravo, to bych nezvládl ), ale tu první větu jsi nepodložil žádnými argumenty. Takže děkuji za rozhovor a sportu zdar

Reagovat
honziss

Takže si myslíš že by vám Bryze a LaBarberu někdo z waiveru vzal? A proč je teda LaBarbera na farmě a na waiveru už byl?

Reagovat
cetto

Tak asi protože si ho z waiveru nikdo nevzal. Nevím, co se vám furt nezdá na mé kritice Bryzgalova. Má úspěšnost zákroků 83,58 %, průměr 3,66 golů na zápas a všechny zápasy s ním v bráně Ducks prohráli. Pokavat by nebyl žádný problém, tak by stoprocentně kryl Andersonovi záda Gibson s úspěšností 92,68 %...

Reagovat
honziss

Takže si nemyslíš, že šel Gibson na farmu z toho důvodu, aby se tam mohl dále rozvíjet?

Reagovat
cetto

Řešilo se to na diskusi na fb stránkách Anaheimu u jednoho zápasu minulý týden, kdy Bryzgalov zase "čaroval". Lidé tam psali, že i kdyby povolání Gibsona zpět mělo za následek ztrátu Bryzgalova i Labarbery, tak by to měli udělat. Na farmě není podle mě kvůli toho, aby se tam rozvíjel, jelikož tam stejně častěji chytá Labarbera. Za normálních okolností odchytá první golman zhruba 50-60 zápasů za sezonu. Anderson chytá téměř furt a podle mnoha fanoušků mu to škodí. I mu by prospělo, kdyby za ním byl golman, který by ho dokázal plnohodnotně nahradit a střídal by se s ním aspon každý třetí zápas... za této situace chytá furt on, protože Bryzgalov pustí 17 % střel

Reagovat
kubys

Uvědomješ si, že se Bryyzgalov podepsal až ve chvíli, kdy se oba dva vraceli z IR, že jo? Nehledě na to, že tam je ještě Bobkov, to ti tak trochu nedochází, co?

Reagovat
tomasinho

Rozdělím to na 2 části

Tak jako fanda bys asi měl vědět, že LaBarbera na waiveru byl. A to, ež teď chytá častěji je i proto, že byl Gibson nemocný, to ale nepředpokládám, že bys věděl.

A ano, na farmě je proto, aby se tam rozvíjel, proč jinak by se asi podepisoval Bryz prosímtě? Bryz se podepsal v době, kdy byl Gibson asi týden od návratu a byl už v tréninku. Ne tehdy, když se Gibson zranil. Andersen ale chytal dobře, potřeboval jen občas vypomoct, protože jednou za čas měl kvůli té zátěži slabší zápas. Jinak je spolehlivý, proto se pořídila zkušená dvojka, která navíc zná prostředí klubu. Právě proto, aby byl Gibson v zápasové zátěži, měl tu praxi a nedostával třeba co třetí nebo čtvrtý zápas a mohl být příští rok už stoprocentně ready.

A co se týče těch talentů, tak máme nadprůměrný prospect pool teda. Nesmysl s tím, že furt draftujeme jmezi posledníma v 1. kole to jenom podtrhl. Tady máš ty picky na konci, ano, mezitím byl 2011 Rakell a pak 2013 Theodore (mimochodem jak popsal honziss, top prospect do borany).

2010 - 12. pick - Fowler

2012 - 6. pick - Lindholm

2014 - 10. pick - Ritchie

Co se týče Vatanena, je to nesmysl. Většinou se totiž chválí a já jsem si kolikrát připadal jak debil, když jsem ho kritizoval. On dělá kraviny, hlavně nevím, kdy má na modré ustoupit a kdy hrát, z čehož plyne občas nějaký ten brejk, přesto do toho týmu dodal něco, co mu loni chybělo, když se z Fowlera stal spíše všestranný bek než ten ofenzivní. Má voje chvilky, není to ideální obránce pro 1. přesilovku, protože nepodrží puk jako Fowler nebo Linndholm, ale určitě je velkým plusem v letošní sezoně. Oproti minulým sezonám neuvěřitelně zesílil, využívá své rychlosti a nízkého těžiště. Vzhledem k tomu, že máme ale v záloze Theodora jeho budoucnost, jeho budoucnost nevidím u nás.

Dále - Lindholm. Jako sorry, ale jaký chceš jiný příklad práce s mládeží než tohle. Nastoupil hned 2. sezonu, odehrál ji kompletní, s nejlepším +- v týmu z obránců, měl +29, lepší byl jen Perry s +32. Pořád je to hráč, co má 20 a ty píšeš, že není nováček. No jasně, už nemá status nováčka, ale pořád je to zelenáč. A že nehraje klíčovou roli? Nenech se vysmát, ale Lindholm letos často hraje nejvíce minut ze všdch obránců, během léta nabral velké množství svalové hmoty, což mu v úvodu sezony trošku dělalo problém, než si na to zvykl. Ale teď hraje výborně, je opět nejlepším bekem v +- (+14), lepší je jen Beleskey s +15, pak je tam mezera a třetí je Perry s +7. A to všechno i přesto, že mu dlouhou dobu chyběl jeho stálý parťák Beauchemin, díky kterému takhle rychle vyspěl. Lindholm oproti loňsku hraje oslabení, těžké matchupy dostává, takže se nesnaž někomu namluvit, že je slabší jak loni. Však má náběh na cca stejný bodový zisk, i lepší.

Reagovat
cetto

Psal jsem " Ducks se zranili Gibson a Labarbera a na jeden zápas byl dokonce náhradním golmanem trenér brankářů Roloson Gibson se vrátil koncem prosince a následně byl poslán na farmu, aby se rozehrál."

Tolik k tomu že si neuvědomuju, že Gibson byl zraněný..

O Lindholmovi jsem nenapsal nic špatného, naopak ho jako jediného jsem vychváli jako toho TOP mladíka, který v tom týmu je.

Možná jsem to špatně napsal - šlo mi původně o to, že zatímco jiný týmy (ne všechny) mají v týmu borce jako Ekblad, Hall, MacKinnon, Tarasenko, Fosberg, Galchenyuk, Seguin atd, tak Anaheim má "pouze" Lindholma a zbytek nováčků hraje v tom týmu třetí housle. Napůl na farmě, napůl ve třetí nebo čtvrtý lajně. Za poslední roky se zapracovali do týmu (jako skutečně zapracovali) pouze Anderson, Fowler, Lindholm a Vatanen. Nepočítám zde třeba již dříve zmíněné Bonina, Maroona, Beleskeyho, jelikož to jsou pětadvacátníci a při vší úctě k nim už tam není ten potenciál nahradit jednou třeba Getzlafa.

Bryzgalov byl skutečně podepsán jako záplata ihned po tom, co musel být na střídačce trenér golmanů Roloson. Za tímto si stojím, jelikož to bylo i na oficiálních stránkách jako vyjádření jejich GM.

K tomu Vatanenovi. Fanoušci jsou rozpolceni, pro některé je to super hráč, jiní na něm vidí milion chyb. Pro mě je důležité, aby obránce uměl v prvé řadě bránit a až pak k tomu může přidat ofensivní um. Tohle Vatanen nesplnuje a přikláním se možná i na stranu těch, kteří tvrdí, že by nebylo od věci zkusit ho strčit do útoku .)

Reagovat
tomasinho

Ano? Roloson byl na lávce 2.11. na ledě Colorada, Bryzgalov byl podepsán 9.12., toť k té situaci, která naprosto vystihuje celé toto vlákno a tvoje působení v něm. Přičtu ti teda ten týden, co Bryz měl tryout teda no, abych nebyl tak zlý.

A ne, nemyslím zranění Gibsona, ale jeho problémy na farmě, kvůli kterým chytal teďka poslední 3 nebo 4 zápasy LaBarbera, v jednom ze zápasů ho postihla nějaká viróza.

No a jasně, Vatanena do útoku, to by sis dal, to jsou takové hovna tohle. Jakýkoliv obránce, když je ofenzivní a zaostává v obraně, strčme ho do útoku, to už jsem četl tolikrát takovéhle nesmysly. Věř mi, že v tom útoku by byl úplně k hovnu (možná ale platnější než Bourque).

A nepleť jabka s hruškama prosímtě. Porovnáváš jedničky draftu MacKinnona, Ekblada a k nim dáš Halla se Seguinem, dva top hráče z roku 2010, kteří mají přes 300 zápasů v NHL. Se podívej na poslední roky a kteří hráči šli do NHL hned po draftu, většinou to jsou jedničky nebo ti úplně top hráči. Tampa taky loni poslala Drouina k juniorům, Edmonton konečně Draisatla taky, Buffalo Reinahrta taktéž.

Když už teda vypisuješ Halla, tak by se slušel i Fowler, který byl draftovaný stejný rok. Hraje třetí housle, vážně? Nebo, kde ty máš škálu talentů? Hall jako ročník 91 je top mladíka, ale stejný ročník Fowler ne? Zkus si to sjednotit prosímtě a podívat, jak se pracuje s mladými hráči.

Proč bychom měli teď hledat potenciální náhradu Getzlafa? Je v nejlepším věku, letos bude mít teprve 30 a hraje nejlepší hokej své kariéry. S jeho stylem hry navíc čekám, že bude hrát hodně dlouho, ne třeba jako Jágr nebo Selanne, ale momentálně fakt není na místě nějaké jeho nahrazování.

Reagovat
cetto

Fowler pro mě není ani zdaleka tak kvalitní a perspektivní hráč, jako Hall. Vatanen v útoku - to není můj názor, ale názor mnoha fanoušků Ducks, s kterým se ztotožnuju. Pokud by to nefungovalo, oukej.

A furt nevím, o co vám s tím Bryzgalovem jde. Je to tragickej golman? Je. Napsal jsem, že chytá hrozně, vypsal jeho čísla a pak mi zde kolega napsal, proč nemám pravdu a vypsal celou jeho karieru, kdy chytal dobře. Sorry ale s průměrem 83 % za 3 zápasy je fakt hluboko pod průměrem...

Reagovat
tomasinho

Ale že je Bryzgalov tragéd ti nikdo nebere proboha. Reaguju na ty nesmysly, proč byl podepsán, proč je Gibson na farmě atd..Na blud, že byl podepsán po tom, co byl na lávce Roloson. NE, bylo to měsíc po tom. O kvalitu mi nejde.

Názor mnoha fanoušků tak na českých FB stránkách nebo něco podobného maximálně, protože Vatanen nemá předpoklady pro to být úspěšný útočník. To fakt jenom svědčí o tom, že tomu vážn vůbec nerozumíš.

Zase, odpovídáš úplně na něco jiného, než o čem je řeč. Neříkám, že je stejně kvalitní jak Hall, ale říkáš, že týmy mají v týmu mladé hráče jako Hall a u nás hrají třetí housle. Ne, nehrají, Fowler je stejně starý a hraje 1. housle. Takže nezapomeň zase vyblít něco mimo téma

Reagovat
cetto

Jenže Fowlera nepočítám, protože to pro mě není hráč stejné výkonnostní skupiny, jako Hall A je to na oficiálních fb stránkách Anaheimu. Bylo to v diskusi pod recap k zápasu minulý měsíc, kdy měl Vatanen tuším 3 body a pak totéž bylo u odkazu k hlasování do allstar výběru. Takže tolik k českým stránkám..

Reagovat
tomasinho

Fowler trošičku stagnuje, ale oproti loňsku. Loni udělal obrovský krok kupředu a stal se všestranějším obráncem, byl +15, což je na hráče, co v plusu nikdy nebyl, slušná bilance. Letos je to slabší trošku, ale pořád má čerstvě 23 a je to hráč, který naskočil do NHL ihned po draftu, takže ti tvoje teorie trošku hapruje. Dlouho mu chyběl stálý parťák Lovejoy a celkově mu chybí top zkušený defenzivní obránce, který by jeho hru posunul ještě výš. Po tom volám už dlouho.

DSP je fajn, ale nikdy nebude mít ohromná čísla, je to dobrý pracant, zlepšil se v possession dost, přidává tvrdost, ale hráč, který dá nějakých 50+ bodů nebude. Je to spíše ideální třtí hráč do lajny ke dvěma ofenzivně laděným hráčům.

Za to Etem je podle mě fakt talent, ne nadarmo dal v juniorech přes 60 gólů. Má tvrdost, má rychlost, techniku. Jenom jemu prostě škodí to, že jako jediný z křídel nemusí jít do AHL přes waiver pořád, proto furt pendluje. Ale když dostal šanci s pořádnými spoluhráči (čti Getzlaf nebo Kesler) a ne s Jackmanem (ten je mimochodem super letos, ale Etem potřebuje víc), tak zahrál vždy velmi dobrý zápas. Je to hráč, který v budoucnu bude určitě dvacetigólový, při dobré konstalaci může dát i 30. Bohužel je s ním vyjebáváno kvůli tomu, že přišel Bourque, absolutně neschopný tragéd za zenitem, který nemá pro hru jediný přínos. Nepodrží puk, bránit taky neumí, tvrdých hráčů máme dost. Proto bych Etema v jeho zájmu raději vyměnil, aby ukázal, že si zaslouží hrát.

Souhlas s Palmierim, toho ale brzdil dlouhou dobu Selanne, který prostě rok až dva přesluhoval bohužel a Palms taky musel snášet to, co teďka Etem, málo minut, pendlování sestavou. Teď hraje pravidelně s Keslerem a konečně se prosazuje, v 18 zápasech má 10 bodů, což je hodně slušná bilance.

"Getzlaf i Perry mají tendence zranovat se v nejméně vhodné okamžiky" - tohle mi prosímtě vysvětli. V klíčových momentech (poslední dvě PO) byli oba zdraví. Loni hráli v PO dobře oba, předloni s Detroitem byl Perry hrozný, ale zraněný fakt nebyl.

Reagovat
cetto

No kdyby Anaheim obnovil tradici checking line Pahlsson-Niedermayer-Moen, tak tam by se DSP skvěle hodil Že Fowler stagnuje jsem si nevycucal z prstu. Když naskočil do NHL, měl super sezonu a hodně se od něj očekávalo. Něco jako Karlsson v Ottavě. Ale podívej se, kde je dnes Karlsson a kde Fowler. Je to kvalitní bek, ale nepatří mezi tu špičku v NHL, což se od něj očekávalo. Uvidíme, jestli se někam ještě posune, ale podle mě je ted na svém stropu. A to že tam chybí pořádný defensivní bek jsem psal už v prvním příspěvku " Chybí tam podle mě jednak vůdce v obraně, hráč typu Cháry."

Na Etema máme tentýž názor - talent to určitě je velký, to dokazuje v AHL, kde když hraje, patří konstantně mezi nejlepší. Ale zatím moc nezvládá ten přechod do seniorů. Do první lajny se nehodí, protože je z papíru, potřeboval by nabrat svaly. Jinač osobně si myslím, že ho vytrejdují, možná opět v nějakém velkém tradu jako loni když si zajistili služby Keslera. Přecijen kvalita k Perrymu a Getzlafovi tam chybí.

To se zraněními - Perry letos promarodil 2 měsíce. Getzlaf byl mimo v sezoně 10/11 v těch nejdůležitějších okamžicích (naštěstí Perry chytil životní formu a hrál i za Getzlafa). Není toho až tak moc, ale když se Ti zraní klíčový hráč (u Anaheimu to platí dvojnásob, jelikož dlouhodobě druhá až čtvrtá lajna jsou v tom týmu s nadsázkou do počtu), tak je to problém. Ale uznávám, že třeba Crosby by jim jejich zdraví mohl závidět..

Reagovat
honziss

Prosímtě můžeš mi říct kolik jsi za poslední 3 roky viděl zápasů NHL?

Reagovat
kubys

Maximálně 5, jinak to nevidím, to je fakt šílený.

Reagovat
cetto

Na Ducks se dívám pokaždý když hrajou na východě (je to v pro mě přijatelnější časy většinou) a někdy i když nemůžu spát. Zhruba 50 zápasů za sezonu a v playoff si dávám budíka a dívám se na každý zápas (od tý sezony co vyhráli stanley cup to takhle dělám). Na zápasy jiných týmů se moc nedívám, jen když to náhodně zapnu v televizi

Reagovat
kubys

Ty vole, porovnávat Karlssona s Fowlerem, navíc, když nahoře nadáváš na Vatanena a jeho +/- je fakt strašně vtipný.

Reagovat
cetto

Hele mě je to šumák. Mysli si co chceš, jestli Ti to pomůže, tak sem klidně napíšu, že jsem kus kokota, protože tuhle diskusi už nechci dál vést Tak ano, jsem kus kokota, všichni máte pravdu, hrozně se stydím za všechny sračky, co jsem napsal. Čest

Reagovat
tomasinho

Lídrem obrany je Beauchemin. Jasně, není to top obránce, ale je to zkušený hráč a borec, který zažil v týmu Stanley Cup, je v něm hrozně dlouho a pro ty mladé beky je neuvěřitelným plusem hrát s ním. To co Beauchemina naučil jeho parťák Niedermayer, to on zase učí Lindholma a spol. Pořád je to nejlepší defenzivní obránce v týmu. Ale ok, shodneme se, že ten bek je potřeba.

S Getzlafem a Perrym může hrát každý, protože postavit se před bránu není tak složité, s takovými hráči ti udělá dost bodů i bruslařský nýmand sto let za zenitem jako Penner. Navíc Getzlaf si vystačí i sám, měsíc hrál s Bourquem a DSP a byl nejproduktivnějším hráčem v té době. Etem rozhodně není papírový, Etem právěže umí přitvrdot, rozdat hit, navíc by časem mohl díky svým skvělým bruslařským schopnostem tyhle dva doplňovat. Podle mě je do budoucna právě on ideální hráč k těm dvěma. Momentálně asi Maroon.

Klíčové momenty beru jako PO, ano, Getzlaf byl zraněný jednou v té Perryho MVP sezoně, Perry letos. To je ohromný výčet zranění v důdležitých chvílích.

No a na závěr to největší sousto, co sis vzal - Fowler. Za prvé Karlsson byl draftovaný o dva roky dříve, do ligy vstoupil o rok později. Za druhé jsou úplně jiné typy hráčů, oba jsou excelentní bruslaři, ale tam to porovnání končí. Fowler se trošku zabrzdil, ale podívej se na ten jeho vývoj, je prostě jasné, že jde nahoru. Jak jsem psal, letos oproti loňsku ne, ale to, jaké zlepšení zaznamenal od draftu, je fakt úžasné. 1. sezonu měl 40 bodů a -28, body sbíral především po boku Višňovského na přesilovkách, další rok -28, ve zkrácené sezoně díky zranění slabota. Loni ale enormně posunul svou defenzivní hru o několik tříd nahoru, vyspěl herně, začal hrát oslabení, důležité minuty. Měl půl bodu na zápas a hlavně měl +15, Karlsson byl jen jednou lepší, +16 v sezoně, kdy získal Norrise, jinak je furt v minusu. Je to prostě čistě ofenzivní obránce, z Fowlera je všestranný bek, který jde pořád nahoru a má pořád spoustu času na vychytání svých much (hlavně musí začít střílet). Letos nemá jedinou trestnou minutu například. Loni mezi špičku patřil, dejme tomu někde na konec první desítky, řekl bych. Zaslouženě jel na OH, kde hrál taky výborně.

Fakt záleží na to, co od koho čekáš. Prvně si stěžuješ na Vatanena, že neumí bránit a pak nadáváš na Fowlera, že není jako Karlsson, který bránit taky neumí. Tak si vyber chlapče

Reagovat
cetto

No takže trojice Karlsson-Fowler-Vatanen. Kdy byli draftováni a kdy naskočili do NHL mi nepřijde jako směrodatné, jelikož Fowler a Vatanen jsou ročníky 91 a Karlsson 90. To, že Karlsson dostal dříve příležitost značí jen to, že byl tou dobou lepší než oni.

Karlsson měl co do +/- tragickou pouze jednu sezonu a to byla jeho druhá v NHL, kdy měl -30. Dvakrát byl v plusu, dvakrát v minusu. Loni -15, ale na druhou stranu skore Ottavy bylo -29. K tomu bych podotkl, že z pozice obránce měl 74!! bodů.

Fowler se mu svými bodovými příděly nemůže rovnat, a přesto na počátku své kariéry nasbíral -28 a následně -25. Ted se v tomto zlepšil, ale na druhou stranu sbírá výrazně mín bodů než Karlsson a jeho pozici nejofensivnějšího beka převzal Vatanen.

Důvody, proč u Vatanena mi jeho ofensiva vadí a u Karlssona ne jsou, že zaprvé bodové přídělyy Karlssona jsou přecijen vyšší (a to zatím i letos). Zadruhé co, co Karlsson v otavě neubrání, za něj ubrání jiní. V Anaheimu jsme se shodli na tom, že kvalitní defensivní bek je tak jen Beauchemin. A zatřetí Ottava je horší tým, poslední roky se jen jednou dostala do playoff a pravidelně sbírá záporný golový rozdíl (u Anaheimu je to přesný opak).

Reagovat
tomasinho

Právěže to v Ottawě z něj nikdo neubrání, proto jsou tak dole...

A počkat, co je za nesmysl to, že Karlsson dostal šanci dříve? Karlsson šel na draft a dva roky dříve než Fowler, to směrodatné je teda. Karlsson strávil sezonu ve Švédsku, do NHL naskočil druhý rok po draftu. Fowler hned po draftu, takže Karlsson jakožto o rok a půl starší hráč o sezonu dříve, ale vzhledem k draftu dříve Fowler.

Letos jsou bodové příděly Vatanena a Karlssona skoro totožné - zase ti tu něco hapruje, Karlsson má o 3 body víc a -8. Jaké to překvapení, zase v minusu? Od odchodu Kuby neměl pořádného stabilního parťáka, který by ty jeho neduhy dokázal smazat a odbránit to za něj.

Reagovat
galacticosi

honziss mi vymenoval talentov, ty si mi popísal ako na tom sú. takže vďaka obom Prekvapila má tá situácia s brankármi, hlavne ako zle je na tom Bryzgalov, ktorého som považoval za dobrého brankára. A veľmi ma potešilo, že tu je vôbec nejaký fans Ducks, ktorý má prehľad o tíme.

Inak, pozeral si včera tú rozlúčku so Selannem? Som rád, že on je prvý hráč, ktorý má vyvesený dres, lebo si to fakt zaslúžil, hlavne za tú druhú časť jeho pôsobenia v tíme.

Reagovat
tomasinho

Fakt se nenech zmást tím přehledem. A Teemu má rozlučku a vyvěšení dresu až dneska, od 1:15 a od 3 pak zápas s jeho prvním NHL týmem Winnipegem.

Reagovat
kubys

Reagovat
galacticosi

pána, vždy sa pomýlim na tom čase, hlúpe časové pásma

Reagovat
cetto

Selanne je legenda nejen Anaheimu, ale celé NHL, možná nejlepší hráč v historii finského hokeje. Takže ten si to jednoznačně zaslouží. Ale pro mě osobně jsou (byli) velkými hráči i Kariya (který bohužel musel kvůli zdraví předčasně ukončit karieru), Giguere (vlastně první fakt kvalitní golman, který v tom týmu byl) a v budoucnu to jednoznačně nemine Getzlafa s Perrym

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy, kdy dělal v Anaheimu jedničku Guy Herbert

Reagovat
cetto

A vepředu řádil Kariya, byli tam borci jako Leclerc, Cullen, Tverdovski, Havelid..

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsou ty časy kdy řádil u Olejářů Wayne

Reagovat
kubys

To byly časy pěkně o hovnu, v obraně Ladoceur, Hil, Houlder, Kurvers (i když ten byl dobrej celkem), v útoku pak esa jako Valk, Carnback, Steven King...playoff nikde v blízkosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja pamatuji Rucchina,Ollausona, Saleie, Cullena, Greena ci Aalta ale ty tvoji frajeri mi nic nerikaji.

Reagovat
kubys

To byly taky hráči prvních dvou sezón po založení franchise. Jinak třeba Ladoceur byl kápo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo tak to bylo v dobe, kdy tam delal dvojku cirkusak Stalenkov. Ale to uz je slusne retro :)

Reagovat
kubys

Štalenkov byl dobrej, v rámci možností.

Reagovat
smazaný uživatel

Stalenkova mam zafixovaneho jako dvojku, co predvedl jeden fantasticky zakrok a pak pustil puk z poloviny hriste

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude to i platovym stropem a tim,ze kluby si nemuzou postavit jen tak tym plnej hvezd nebo lepsich hracu,ale musej zapracovat i mlady hracu s nizkym kontraktem?

Reagovat
cetto

Určitě to bude z části i tímto. Ale to neplatí pro týmy, ve kterých ti mladí hráči jsou hvězdami prakticky okamžitě po jejich draftu. Aby se ten hráč mohl takhle výrazně prosadit, tak bud to znamená, že je tak moc dobrý, a nebo že ti kolem něj jsou tak špatní TO je případ třeba Tampy, která vyházela polovinu týmu (starších hráčů), vyměnila je za volby v draftu, aby tím uvolnili místo v salary cap a zároven nahrabali mladý talenty pro další roky .)

Reagovat
honziss

Takovej blábol plnej nesmyslů jsem nečetl už hodně dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

to este nevies, ze v nhl uz hraje aj chorvat

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Dokonca aj Horvat.

Reagovat
smazaný uživatel

ale chorvat je kazdopadne väcsi hit, sak originallal hraje prvu lajnu

Reagovat
alcantara

Fakt jo No nic, za par rokov, bude prvy Chorvat aj medzi obrancami, nas Mislav

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cetto

Na MS bylo vidět, že patří mezi 5 nejlepších hráčů a svoje spoluhráče výrazně převyšoval. Chce oto prostě jenom aby v Bostonu dostal pořádnou šanci (jako loni Hertl) a ne aby hrál ve čtvrtá lajně... Má na to dotáhnout to letos ještě na nějakých 30 bodů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prvni lajna s Krejcim a Marchandem zatim poradnou sanci je

Reagovat
cetto

Jo a to bylo přesně to, co potřeboval

Reagovat
Kang & Kodos

Škoda toho bordelu, co měli letos v týmu. Mohli to dotáhnout daleko

Reagovat
Kovi81

30 bodu ani hovno, vzdyt je pulka sezony

Reagovat
smazaný uživatel

30 bodov do konca sezony neurobi mozno ani Hertl, nie to este Pastrnak

Reagovat
cetto

Taky že Hertl hraje letos bídně. Pokud bude Pastrnák nadále v první lajně a bude dávat bod na zápas?

Reagovat
kubys

Kde bereš předpoklad, že by měl Pasta sbírat bod na zápas?

Reagovat
honziss

Bod na zápas nemají ani hráči jako Ovečkin, Toews, Benn, Zetterberg, Tavares, atd., atd. a ty to čekáš od 18-letého Pastrňáka? Můžeš nám vysvětlit, co tě vede k tomu si vůbec dokázat něco takového představit?

Reagovat
cetto

Nic, to byla nadsázka Kdyby ve zbytku sezony sbíral bod na zápas, tak bude mít tuším 42 bodů z toho vyplývá že na 30 bodů nemusí ani zdaleka bodovat každý zápas. Nehledě na to, že jsem psal "má na to.." což znamená že teoreticky by se to mohlo podařit, nenapsal jsem že určitě bude mít na konci 30 bodů

Reagovat
kubys

Pasta hrál zatím jen jednou ve 4. lajně, tak nevím, co to meleš...

Reagovat
Pettirosso

To je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

Jen si říkám, že nemáme vyloženého střelce, dřív to byl alespoň Michálek nebo Tlustý, poslední dobou nikdo, všichni jedou na asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Vrbata

Reagovat
smazaný uživatel

no 16 gólů za 36 zápasů není zrovna nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale má víc gólů, jak asistencí

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud to tempo udrží, tak bude atakovat to svoje 35 gólový maximum ze sezóny 11-12 a bude 4. Čech, kterýmu se to za posledních 10 let povedlo. Momentálně je to prostě nejlepší goal scorer, kterýho Češi mají.

Reagovat
Hokaido

tak on hlavně těžil z tý lajny se Sedinama. Co jsem slyšel, tak do první lajny by měl jít Burrows a Vrbata do druhý, což bude hrozně znát.

Mimochodem bejt se Sedinama v lajně třeba Stamkos, tak by moh dát klidně přes 70 golů za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

A to kdyby nebyl vůl, a sledoval trochu čas tak mohl završit hned hattrick, protože jel 1na1 na prázdnou branku a místo aby střílel, tak dělal kličky. :D

Reagovat
exse

Doufám, že Pelta není vůl a nepustí jim Kopice. Zaprvé by se tím sám vzdal boje o titul a hlavně Kopic už potřebuje jít ven.

Reagovat
smazaný uživatel

To nemyslíš vážně?Máme venku 3 prdele mladejch fotbalistů co nehrajou.Takhle zazářili i Kovařík s Vošahlíkem a kde teď sou Jestli neni Pelta kkt tak to nechá pohromadě a zkusí se dostat do LM ,jiná cesta na výsluní neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Hej napsty, jenom sem ti chtěl říct, že od tý doby, co si jednou k Filipovo příspěvku napsal Timyyy si prostě Fildu představuju jako Timmyho to neskutečně sedlo

Reagovat
smazaný uživatel

jj, napsty je borec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

thx

Reagovat
smazaný uživatel

Co by asi dělal venku?

Reagovat
smazaný uživatel

do kina nebo tak

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Pelta není vůl, a proto Kopice prodá pokud dá Sparta dostatečnou nabídku. Sám už ho tolik nepotřebuje a peníze se hodí.

Reagovat
exse

Ne, tak samozřejmě nikdo z nás do toho nevidí a je jasný, že ať se Pelta rozhodne tak či tak, tak to bude nejlepší možná volba, protože jen on ví, jestli je šance střelit Kopice do zahraničí a jestli mu za něho dá někdo víc.

Reagovat
salami

at to bude jakkoliv, sehnal na naše poměry parádní náhradu a na jeho odchod je připravenej

Reagovat
smazaný uživatel

užij si to, šášo

Reagovat
Radin

tak mladej? mi připadal starší teda :-)

Reagovat
smazaný uživatel

Je třeba zalepit rozpočet a proto prodat alespoň za pár šušňů. Přestupová politika Sparty je tragedie už desetiletí.

Reagovat
Kang & Kodos

Pár šušňů.....no ty vole

Reagovat
smazaný uživatel

28 mil. je fakt málo. Kdyby nebyli lajdáci, postoupili by přes Malmo a dál do LM, nemuseli by pak prodávat za takové nesmyslně nízké částky.

Reagovat
Kang & Kodos

Druhej odstavec.

Reagovat
smazaný uživatel

Další 3 mil. nikdy Sparta neuhraje, protože ho vrátí. A kdyby postoupili do posledního předkola LM a pak vypadli a šli do EL měli by tyhle peníze taky.

Reagovat
Kang & Kodos

Kdyby.....tohle je prostě vynikajicí obchod, tim spíš, že skoro celej podzim jsme už bez něj odehráli. A i kdyby se po roce vrátil, tak skoro 30 míčů za roční hostování je parádní cena.

Reagovat
smazaný uživatel

Na české poměry ano za hostování dobré, ale pak se vrátí jako neprodejný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

to ale není částka za přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Acerteo

Reagovat
Kang & Kodos

to ne, chybí mi tam "naše spartička"

Reagovat
Spalovač šancí

Jemu by pomalý fotbal v Itálii mohl vyhovovat

Reagovat
smazaný uživatel

OT:

Jan Vrábel @vrabejka · 3h 3 hours ago

RIP Mangala :(

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Junior Malanda. Totální demence odhalena.

Reagovat
smazaný uživatel

já to vím..

Reagovat
smazaný uživatel

To mohl rovnou ukončit kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Josef. Než jít hrát Sérii B..

Reagovat
smazaný uživatel

Bude nejlepší střelcem Serie B:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Pastrňák , jen tak dál..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sosi

Stačila expreska

Reagovat
meno

Už jí tam máš

Reagovat
smazaný uživatel

OT: https://www.youtube.com/watch?v=aDO5TLgbQZk

Škoda, že takových výstupů je dneska v TV už málo

Reagovat
smazaný uživatel

a že by příležitosti byly

Reagovat
smazaný uživatel

"Kamil Janšta přísahá na svoji smrt, že nefauloval. Opravdu nefauloval. Osud byl k němu ale krutý a v únoru roku 1999 Janšta umírá na nádor na mozku."

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

Skončí jak Rabušic z Liberce, lavička a pak serie B

Reagovat
smazaný uživatel

V horším případě dopadne jak Vacek. Takže vlastně nemá co ztratit.

Reagovat
smazaný uživatel

V horšim případě? spíš v lepším, Vacek si SA aspoň zahrál, narozdíl od Rabušice.

Reagovat
smazaný uživatel

jak Rabušic nedopadne. Nejhorší co se mu může stát, že si rok skoro nekopne a pak se vrátí na teplé místečko do Sparty

Reagovat
risk je zisk

Ale picu to, ze mel loni fazonu a ted hraje hovno neznamena, ze to byla nahoda. On to v sobe ma, jenom mel pred sezonou blbe zraneni a potom se tezko dostaval zpatky do sve byvale formy. Prestup mu jen pomuze, ponevadz ceskou ligu prerost uz pred rokem. Verim, ze udela vse proto, aby v zahranici zustal co nejdele.

Reagovat
smazaný uživatel

Hrajete tu někdo Football manager 2015? Nevíte, kde sehnat funkční white skin ? Už jsem jich nastahoval dost a žádnej nejde.

Reagovat
Eric_The_King

Na Steamu je ten oficiální ne? Ten mi jde v pohodě, ale už jsem zvyklý na tmavý.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jasný, přijde Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jasný, nepřijde.

Reagovat
papanegra

OT: nějakej teroristickej film z dnešní doby, kde se vražděj arabové ? ale žádný sračky že unesou letadlo... něco na způsob filmu Na život a na smrt a nebo něco takovýho jako bylo teď ve Francii...

Reagovat
risk je zisk

96 hodin

Reagovat
risk je zisk

Nic jinyho me nenapada taky to je ve francii a taky to jsou zmrdi a L. Neeson tam hraje fakt dobre, ale pokud se ti to nebude libit nebo to neni to, co jsi hledal tak sorry

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Když sme u filmů, nevíte někdo o něčem ve stylu Útěk ze sibiře, Útěk do divočiny nebo třeba Sedm let v Tibetu?

Reagovat
kubys

Bílé Peklo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to sem taky viděl už viděl

Reagovat
smazaný uživatel

za vkus

Podobných filmů (kvalitních) bohužel asi tolik není, zkusím doporučit 127 Hodin.

Reagovat
Tywin Lannister

napadá mě jen Cesta

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dík oběma.

Reagovat
smazaný uživatel

To mi teď připomnělo ještě The Way (Pouť)

Reagovat
smazaný uživatel

Bud trpelivej,v prubehu tydne na CT24 zas neco pobezi live..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Stav obležení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.youtube.com/watch?v=OW07F-8x55o poslouchám tohle, supr song!

Reagovat
C-M@ster

Není špatnej...

Reagovat
risk je zisk

Reagovat
smazaný uživatel

sparta bude rada za treti misto

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta pořádně oslabuje. Zdá se, že už se smířila s 3.místem.

Reagovat
BrainBlender

gratuluju k tvoji inteligenci

Reagovat
Andis

Pepíček bude paběrkovat a za rok dva je zpátky...bohužel, je moc pomalej

Reagovat
smazaný uživatel

pokud bude produktivní jako doposud, prosadit se určitě může.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju mu aby se neprosadil!

Reagovat
smazaný uživatel

nj, pro některé je závist jediné co umí

Reagovat
smazaný uživatel

Pleteš si dvě slova-závist a nenávist.

Reagovat
Sosi

Reagovat
smazaný uživatel

kdo chce pochopí kdo nechce blbě kecá

A ještě se tomu blábolu směje.

Reagovat
Sw!fty

Mají v Cagliari vyhřívaný lavice? Doufám, že ano

Jinak na co Kopice, máme Konatého dpc

Reagovat
Kepy_FCB

Huš buzno už bse nevracej

Reagovat
smazaný uživatel

Vidím, že baníkovci mu nemůžou odpustit, že ho z baníku vykopli a on se tak prosadil

Reagovat
smazaný uživatel

My mu nemůžeme odpustit to, jak se tu choval..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

„Když si uvědomím, že jsem hrál ve dvaceti v Ostravě, kde to nebylo zrovna ideální, a o pět let později jdu do Serie A, je to neskutečné.

Prostě Huškurva

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

curak

Reagovat
smazaný uživatel

dobře on

Reagovat
3M

Aspoň se nebojí říct pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

To by musel říct, proč v Baníku hrál tak, že neměl ani na základ. Proč hned po příchodu Malury, veřejně rezignoval a nehodlal bojovat o místo..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale co už, takových hráčů už tu bylo, co to v Ostravě neměli rádi ale co mu nikdy neodpustím, simulantovi zkurvenému bylo, jak tehdy přijel na Bazaly poprvé v dresu Sparty a předvedl herecké divadlo jak v Národním divadle a Svěrkoš tehdy kvůli němu dostal červenou...

Prostě Huškurva.

Reagovat
goodbay

To je taky jediná pořádná simulace tohoto hráče. Kdežto takový Pilař už posbíral pro Plzeň něco penalt a nikdo ho tolik nehejtuje jako Pepu.

Reagovat
db18

za tvůj názor na Váchu

Reagovat
frankiefcb

Nám je pilař u piče, teď se bavíme o huškurvě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další simulace v posledním zápase, kde po nasimulovaném pádu jsme málem dostali gól z trestnáku.. (Byla to tyč)

Reagovat
smazaný uživatel

vsak se vali po zemi porad

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

zmrd

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.sparta.cz/novinky/zpravodajstvi/a-tym/sparta-je-pojem-po-celem-svete-16058.html

vypada jako inteligentni hrac,snad dneska nastoupi proti PSV..

Reagovat
db18

No... ač mám naší ligu hrát, tak zase vybrat si jí na úkor Německa nebo Francie? (Ještě když chce do repre a Klinsmann je na Německo pořád ulítlý)

Jsem na něj dost zvědavý - je to čistý hrot nebo spíš křídlo/podhrot?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych prave nerekl,ze je to hrot jak je vsude prezentovano,je to spis podhrot nebo kridlo..tak ono zajem z Nemecka a Francie...nikde neni receno,jestli to je bundesliga nebo 2.bundesliga

ale fakt jsem na nej zvedavej,protoze rychlej fakt bude,jde o to jak moc bude splasenej a jak zapadne..

Reagovat
db18

Jasný, ale vzhledem k tomu, že zájem mělo i LA Galaxy, tak jsem trochu předpokládal, že by to druhá BL být mohla (třeba 1860 mají myslím dobrý zkušenosti s amíkama...)

...a u vás je právě taky veden jako útočník, tak nevím co čekat, ale když o Lafatovi ví, tak by to nedávalo smysl, aby k vám jako hroťák chodil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on asi alternativou na hrot bude,ale podle me bude naskakovat i na kridle..spis jsem zvedavej jestli dopadne ten Kopic,protoze jsme dali jasne najevo,ze bud Kopic nebo zahranicni hrac..a jit do sezony s dvema posilama 'bud a nebo' mi neprijde uplne rozumny..

Reagovat
goodbay

Jeho bilanci mu muze zavidet kdejaky utocnik v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

...treba kanonyr Milan Skoda

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Škoda?Proč do toho tady taháš neustále Slavii?Mě vyčítáš,že do všeho tahám Spartu a ty děláš soustavně jedno a to samé......

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proc ti to vadi,kdyz delas to stejny? ...aneb jak je jednoduchy pritahnout Ozzyho..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

je to kkt

Reagovat
db18

řekl bych, že si mu odpověděl sám...

Reagovat
adalbertus

ať jde

Reagovat
smazaný uživatel

A už se nevrací,šmejd zasraný

Reagovat
Rarášek

Rozhovor s Fafou

Reagovat
Kepy_FCB

Brno-Baník bude na ČT sport....

Reagovat
smazaný uživatel

Šak jo,to bude supr

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj poražených Raděj bych viděl Olomouc.

Reagovat
smazaný uživatel

Hušbauer: Když si uvědomím,že sem ve 20 hrál v ne zrovna ideálním Baníku......

Reagovat
3M

Pravda se špatně poslouchá

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pravdanepravda. Aspoň se něco děje okolo Baníku a jsou tady často články

Což se o Teplicích jako klubu,kterýmu skoro nikdo nefandí a je dost neoblíbený říct nemůže

Reagovat
3M

To je logika pojďmějebat tvl, prej aspoň se o nás píše. Vy jste v tý Ostravě fakt asi duševní mrzáci

Fandí nefandí, jsme 50ti tis. město, což je dost limitující. Na to máme fanoušků dost, výbornej stadion, zázemí v AGC, atd. Bejt na tom ten polskej klub alespoň z půlky jako my, tak si vy šašci pískáte. Jo a těch hejtů na Teplice je fakt strašně moc

Reagovat
3M

To patřilo pod tebe pšonku.

Reagovat
smazaný uživatel

ani reagovat neumíš

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě,že takových ...... je tu jen pár. díky bohu

Reagovat
smazaný uživatel

o plebse a a simulanta v lize méně, to je dobrá zpráva

Reagovat
goodbay

Kdes sebral toho simulanta? Zrovna Hušbauer není z tich, co by padali nějak víc než normálně. Na to jsou tady jiní hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

tehdy jak nasimuloval tu penaltu proti Plzni

Reagovat
smazaný uživatel

já si vždy když ho vidím vzpomenu na to divadlo na Bazalech co předvedl

Reagovat
goodbay

Jo, to je taky jedinná, která se pořád omílá, je vícerohráčů, co mají takových vroubků více a nepřipomínají se.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je připomínej mě to vadit nebude, mě absolutně nezajímá kolikrát to udělal

Reagovat
Sw!fty

Netvrdím, že je to simulant, ale má na transfermarktu dobrou fotku v profilu hned na prvním místě

Reagovat
goodbay

Čekal jsem ho dnes už aspoň na lávce Cagliari.

Reagovat
rufus

Cagliari ho zaregistruje na soupisku až zítra.

Reagovat
goodbay

JJ, pak jsem četl ten článek v Italské sekci.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele