Inter představil očekávanou posilu, Zieliński podepsal smlouvu do roku 2028

06.07., 20:24
Aktuality

Italský mistr Inter Milán získal z konkurenční Neapole polského reprezentačního záložníka Piotra Zieliňského. Milánský klub oznámil, že třicetiletý fotbalista podepsal smlouvu na čtyři roky. V Neapoli mu kontrakt po sezoně vypršel.

Zieliňski hrál za Neapol od roku 2016 a v předminulé sezoně patřil ke klíčovým hráčům týmu, který vybojoval první titul po 33 letech. "Třída, charakter a moře zkušeností ze Serie A: Piotr Zieliňski, první polský hráč v historii Interu, je připraven prokázat své kvality v barvách Nerazzurri," uvedl klub novou posilu.

S reprezentací Zieliňski startoval na dvou mistrovstvích světa a třech Eurech včetně nynějšího v Německu, kde Poláci nepostoupili ze skupiny. Odehrál za ni 93 zápasů a dal 12 gólů.

Autor: ČTK

Komentáře (34)

Přidat komentář
Votas

No jo, do budoucna je potřeba mít za Henrika nějakýho mlaďocha.

Reagovat
Nuno čomes

Asllani a Frattesi. Asi se nedal očekávat nějaký další mladý. Ale čekal jsem smlouvu max na 3 roky. Ale zadarmo asi neslo jinak.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Asslani je DM a Frattesi nikdy nebude umět spojovat hru jako Mkhi, je to běžec s výraznými pozičními nedostatky a dobrými náběhy z druhé vlny. Ještě se může zlepšit, ale za mě tam chybí ta Mkhiho herní inteligence.

Ta chybí vlastně všem hráčům z té nastipující generace kolem 20-25 let.

Reagovat
Rudy

Tady bude zasadni rozdil v tom, jak to chces hrat. Pro muj obraz hry Henrik neni potreba a brzdi to. Pokud to chces hrat z kroku a ve stoje, tam bude lepsi.

Reagovat
Pozor skluz!!!

To je zvláštní, protože u nás to uměl rozhýbat jen on.

Samozřejmě my jsme nehráli na půlce soupeře celou dobu a taky je o dva roky starší.

Ale Frattesi se do toho fotbalu absolutně nehodí, potřebuje prostor, asi jako Zaniolo.

Reagovat
Rudy

Jako je fajn, ze se dokaze obtocit s micem mezi dvema souperi a jeste kloudne prihrat. Z meho pohledu je spatne uz to, ze se dostane do takove situace. Hrat rychleji, nedostavat se zbytecne pod tlak. S vetsi dynamikou by jim plachl, nechal 2 hrace za zady a mohl by byt zajimavy protiutok. Stridajici hrac na unavenejsiho soupere zase super, tam to nebude tak znat.

Reagovat
Nuno čomes

Měl jsem na mysli mladochy, ne pozice. Henrika inteligence je jinde. Takových fotbalistu moc nemáš, s tím se musíš narodit. Frattesi může suplovat Barellu, ne Henrika no.

Reagovat
Deki

Jojo. Ale Oaktree prý chce postupně omlazovat. Tak se ptám, kde na to chtějí vzít buďme za tyhle příchody volných hráčů rádi...

Reagovat
sinter

na IG mi viac krát ukazalo rumours...nejaký mlaďas Davide Zappacosta je na ceste k nám. omladzujeme...

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Rudy

4 roky?! Zasadni bude plat, neprisel Inter jen podojit? Rychle zkontrolovat zraneni a dobre zpravy, prakticky nemarodi. Za rozumnych financnich podminek muze byt prinos.

Reagovat
Nuno čomes

Asi kompromis za to, že byl zadarmo.

Reagovat
Kaka14

Zirkzee - ho prestup do AC padol, lebo nechcelo platit AC 15M proviziu (okrem 40M Bologni) pre agenta s cim Manchaster nema problem

Takze sa zameriavame na Moratu a Lukaku, kde zas Lukaku chce aj Neapol, takze tam to tiez nevyzera nadejne, lebo si neviem predstavit, ze by isiel Zlatan prehovarat Lukaku

Reagovat
GEGE

S tím,že Zirkzee padne už sem smířený nějakou dobu...Po delsí době byla možnost získat rozdílového útočníka z ligy ale kvůli debilní provizi agentovi to celé padne...

No ještě,že je tam geniální záložní plán typu Morata a Lukaku...

Reagovat
Pozor skluz!!!

Romelu by s křídly Leao-Pulišič nasypal mraky gólů a nahoře podrží to samé co Giroud nebo víc.

Reagovat
Lech

Lukaku u nas od zimy podrzel asi 2% micu

Reagovat
Pozor skluz!!!

A do zimy 98 :)

Je pravda, že s Danim to nebylo takové, ale do té doby půl roku wrestlil se dvěma stopery na zádech.

Reagovat
10

zrovna Lukaku je v tomhle úplnej debil a popření většiny fyzikálních zákonů, od něj se maximálně něco odrazí do outu, když už se k nějakýmu míči dostane první

Reagovat
Pozor skluz!!!

To co nastřílel v Interu, může klidně dát zas v AC, rozsoudí nás jen skutečnost.

Reagovat
10

to byla reakce na to, co udrží nahoře...tam se s Giroudem nemůže rovnat

Reagovat
Pozor skluz!!!

Ok, ale pak je otázka hry a jestli je taková práce na hrotu nutná.

S Fonsecou dával góly i Borja, nebude to tolik o rychlém přechodu, ale těžiště bude výše a rozhodující bude pohyb ve vápně a kolem něj.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Pořád Vám AS rádo přepustí Tammyho za diskutovaných 25-30. Pod Fonsecou bude stejné poleno, ale 15-20 gólů by dal.

Za mě lepší než Morata, který soce odmaká, ale prostě gólový není.

Reagovat
GEGE

Abraham lepsi jak Morata

Reagovat
Pozor skluz!!!

Nevím, co si od něj slibujete, v Itálii už byl :)

Reagovat
10

Reagovat
danko10

Reagovat
maras93

Moc jsem tomu nevěřil od začátku. Přestal jsem doufat v cokoliv, upínat se k nějakému jménu a prostě počkám, co bude. Jestli přijde Lukaku, tak to ani nehodlám sledovat.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Le Fée dnes v Říme, uvidíme, snad Ghislofi ví, co dělá. Typově opak všeho, co v současném kádru nesnáším. Na tři splátky to není tak hrozné, prachy jsou a budeme utrácet dál, viditelně. Pořád bych chtěl ale Saru, to je hráč úrovně a schopnosti ovlivnit hru jako Koopmeiners.

Mikautadze by se mi moc líbil, když už chceme rabovat Ligue 1, tak aspoň to lepší z ní. Asi lepší než přeplácet Davida.

V srpnu můžeme založit béčko a nechat mu půlku Trigorie, kde budou trénovat všechny ty neprodejné hnidy.

Reagovat
Lech

A filip turek z Villarealu by ti nevonel? Nevim teda jak mu to jde zady k brane, jak umi podrzet mic ze vzduchu, ale cisla ma dobre

Reagovat
Truffaldino

Pokud se při jeho nákupu vezme v potaz, že mu letos bude 29, doposavad se mu povedla jedna sezóna u Osmanů a jedna teď ve Španělsku, téměř každý rok mění klub a jeho cena v médiích je úplný ústřel, tak ano.

Reagovat
Pozor skluz!!!

Ne, nevoněl. Je to Schicky + 15 kg, v Itálii mu to nepůjde a na dobrou sezonu čekal až do loňska, předražený. Za 15-18 jako druhá volba, jedině. Koho na jedničku ale nevím Klidně se budu dívat na mlaďochy - jestli Lens hrozí finanční problémy, zkusil bych čornout Wahiho za 30 a k němu Denkey ze Cercle za 13-15.

I toho Davida bych radši, pokud nebude chtít 5 mega ročně.

Reagovat
Il Architetto

Snoop Dogg

Reagovat
Pozor skluz!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele