Inter získal záložníka Mchitarjana, další posilou je Onana

01.07.2022, 19:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (117)

Přidat komentář
Largo

Skoda, ze jeste rok nezustal u nas, patril k nejlepsim hracum sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Čau ty pako.V Interu nemá šanci

Reagovat
I*M

Já myslím, že pokud nastoupí, tak si pořád 2/3 ligy namaže na chleba jak nic.

Reagovat
AjaxFans

Viděl jsi ho poslední zápasy?

Reagovat
zurix_new

Tuším že každý píšete o tom druhém hráči

Reagovat
AjaxFans

A sakra

Reagovat
I*M

Jo tak Onanu jsem viděl...to bude průser

Reagovat
Tommy$

Reagovat
vladino10

Reagovat
Panděvova ofina

No za Kamerun nic moc, ale věřím, že se dostane zpět do formy. Nicméně přišel zdarma, tlak nebude takový, takže může jen překvapit.

Reagovat
Neutron

co sa s nim stalo? Ved tu nad nim onanovala polka EF nejaky cas dozadu.

Reagovat
AjaxFans

Po té kauze s dopingem je tragický.

Reagovat
jáá

Reagovat
Lemiux66

tak kdyz prestal sypat

Reagovat
DieryVonry

Konečně mladý maso a záplata na propastnou trhlinu po odchodu Ashleyho Younga. Inter snižuje uhlíkovou stopu a příkladně recykluje!

Reagovat
Jkb

Mikyho přestup do Arsenalu jsem nikdy nepochopil, ale jako hráče si ho hodně cením, profesionál a výborný hráč. Trošku od něj čekám i slušnou trenérskou kariéru.

Reagovat
The Krupy

A ten Dybala tam teda ide? Že či budem mať na koho budúcu sezónu pičovať.

Reagovat
Votas

Zatím ne. Prvně se musíme zbavit čilanů, pak se uvidí.

Reagovat
Bayern +

13.06.2022 21:34 - Z Interu Milán odchází osm hráčů

Velkou obměnou projde kabina Interu Milán. Po vypršení smlouvy odchází do Tottenhamu Ivan Perišić, nové smlouvy nedostanou ani Matías Vecino, Andrea Ranocchia, Aleksandar Kolarov, Arturo Vidal, Ionut Radu a Alexis Sánchez, po hostování se pak do Janova vrací Felipe Caicedo.

Mne sa to tiež nezdalo, TM hovorí niečo iné, však Vidal, Radu a Alexis aj Sensi sú ešte minimálne rok pod zmluvou.

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš na koho budeš chtít.

Reagovat
Pipo123

Vícario do Lazia. 13 mega. Pyco špenát

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Olalá, tak Onana se jim zachtělo... Tak hlavně bacha na dope.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Inter dobře posiluje a Juventus zatím oslabuje. Inter asi bude hrát o titul.

Reagovat
zurix_new

To hrajeme už poslední 2 (3) roky

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím

Reagovat
Shevchenko

No tak snad jim na Dybalu už nezbude místo

Reagovat
M11

Reagovat
10

podle mě půjde Beppe na krev a Paulo se nebude bránit, tam rozhodnou zhrzená ega a touha po pomstě obou z nich

Reagovat
stuff

Pritom sa uplne nuka, ze by sme si nasypali popol na hlavu a sli sa mu ospravedlnit

Reagovat
10

to ne, to už je pryč...ať už myslíš Paula nebo Beppeho

Reagovat
10

°Paola

Reagovat
stuff

Jj, zial

Reagovat
rel7

Hlavně se začít zbavovat odpadu. V 33 zbytečný přestup...

Reagovat
Pettirosso

Monza director Adriano Galliani has contacted the agents of Mauro Icardi AND Paulo Dybala. He wants to bring them both to the club. [@DiMarzio]

Pooojd Adriano!

Reagovat
stuff

Reagovat
stuff

To su Silviove love?

Reagovat
Maritazzi

Mikhimu se zaslouží jen poděkovat, jeden z nejlepších hráčů za poslední tři roky, dokázal se adaptovat na skoro každou pozici, kam byl nasazenej a minulou sezonu nám zálohu zachránil prakticky on.

Trošku jsem si po výhře v EKL říkal, že je to krásně rozběhnutý na to udělat pár změn, místo toho akorát každej den čteme o tom, jak odejde ještě Zaniolo, Frattesi, pokud dojde, tak za raketu a pošleme jim dalšího talenta, kterýho budeme za dva roky kupovat s obrovskou přirážkou a všechno ostatní asi stojí. S tímhle asi Mourinho úplně spokojenej nebude.

Reagovat
Alberto Aquilani

Frattesi je za strašnú pálku, navyše by nebolo od veci zohnať ešte ďalšie CM. Pinto sa nepoučil, že so Sassuolom a Atalantou sa obchody nerobia. Do Torreiru nejdeme prečo?

Do toho astronomické čiastky za hocijakého Portugalčana. Len sa modlím, nech nepríde Guedes. Nie je mi úplne jasné, čo by malo stáť tak veľa miliónov na hráčovi, ktorý dal za 5 rokov v Španielsku 20 gólov. To smrdí totálnym prúserom.

Zeki sa ťahá už moc dlho, keď klapne, dobrá posila.

Svilara neviem zhodnotiť, predsa len, Fuzato mal byť už v tejto dobe stabilná brazílska jednotka

Reagovat
10

Ty bys Zaniola za 50m neprodal? To má podle mě potenciál trumfnout i ten deal, kterej vám Zaniola přivedl, zvlášť když čtu, že by součástí výměny měl být Fagioli...

Reagovat
Alberto Aquilani

Práve to som zabudol dodať, že predaj Zaniola je za mňa úplne kľúčový. Ako píšeš dole, ak by sa z neho naozaj podarilo dostať cca 40, a obratom sa privedie Dybala s Bernardeschim, prípadne úplne ideálne by zaňho prišiel Berardi (tu idem proti sebe, že neobchodovať so Sassuolom, ale toto je pre mňa jediná výnimka), tak by som do toho šiel hneď.

Inak, pár dní dozadu dal danko zaujímavé meno. Nicolas Pepe. Pošleme im Zaniola, oni nám Pepeho a nejaké prachy k tomu a úplná win win situácia. To by mohol byť prípad Gervinha, kedy mu to v Arsíku nesadlo a tu by si to dával. Navyše, nejaké typické krídlo, ktoré to vie pomotať by to chcelo, a to Zaniolo nie je.

Reagovat
10

Do toho by imho hodil vidle Zaniolo, podobně jako Loca minulý léto, kterej do Arsenalu odmítl přestoupit. Nebo v zimě Vlahović.

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně moc nevím proč by měl mít Arsenal zájem o Zaniola? O tom někdo někde spekuloval? Arsenal je pod Artetou hodně ambiciózní a se vší úctou k Zaniolovi, tak si nemyslím, že je to tak žhavé zboží jako například ten Locatelli nebo Vlahovič.

Reagovat
Alberto Aquilani

Aha, dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za odpověď. Arsenal má zálohu dost kvalitní a má v záloze hodně hráčů a Zaniolo určitě není tak profláknutý jako byl loni Locatelli po ME, tak jsem byl jen zvědavý, ale třeba odpoví někdo jiný.

Reagovat
Alberto Aquilani

1. je to len moja hypotéza, čo by sa mohlo stať a "čo by som spravil, keby som DS Ríma"

2. Arsenal je ambiciózny každý rok, každý rok majú mladý, dynamický a perspektívny káder

3. Zaniolovi je stále len 23, že by bol menej žhavé zbožie ako Locatelli by som teda nepovedal

Keby som to mal už úplne zveličiť, Locatelli od druhého zápasu na ME nehrával a prednosť pred ním dostával Bryan Cristantebauer

Reagovat
smazaný uživatel

OK, díky za normální odpověď. Nevím proč jste tady všichni tak posedlý tím, že vám někdo bere hračku.

Arsenal se zlepšuje, to musí uznat i slepý. Loni přivedli Odegaarda, letos Vieiru a pořád chtějí Tielemanse. Já vůbec nikde netvrdím, že jsou tihle hráči lepší než Zaniolo, ale toho místa v té záloze prostě moc nemají a to byl point mé otázky a proč mi to nedávalo smysl.

Reagovat
Alberto Aquilani

Nie, ty sem proste prídeš štýlom, že Zaniolo je pod úroveň Arsenalu, a potom nás tu ideš presviedčať nejakým Odegaardom a Gyoorgi Tielemansom (inak, špeciálne tento chalan je moja "srdcovka" do rebríčka WTF hráčov, mal som tú česť ho dokonca vidieť naživo, chalan pôsobil, že futbal naozaj nie je jeho primárny šport, do Arsíku mi teda bravúrne sedí)

cca 20 rokov čo pozerám futbal je toto rok čo rok. Famózne posily Arsenalu, mladý córe, ktorý sa už zlepšuje a zlepšovať sa ešte bude.

Jedna z mojich úchyliek tu je sledovať, ako v priebehu týždňa sa dokáže Arsenal zmeniť z mladého supertímu, z najperspektívnejším trénerom na svete, na vyhadzov trénera a prekopanie kádra.

Ale celkovo PL je jednoducho iný svet. Keď som čítal, že nechcený Gabriel Jesus, s rokom do konca zmluvy za 50 mega je bargain, tak prepáč, ale nie som v úplnom stave komunikovať s fanúšikmi PL

Reagovat
smazaný uživatel

Kde jsem proboha napsal, že je Zaniolo pod úroveň Arsenalu? Já nikde nenapsal, že je Odegaard nebo Tielemans lepší než Zaniolo. Jen když máš v týmu 10 záložníků na 3 pozice, tak Odegaarda asi nepřesuneš do B týmu, abys mohl přivést Zaniola.

Ty sis normálně vymyslel nějakou svojí teorii a postavil si na ní celý příspěvek (ty zmíňky o Arsenalu z před 20 lety nebo o tvé úchylce, wtf? Já nikde o vyhazování trenéra nic nepsal a Arsenalu ani nefandím). A ano, PL je jiný svět a je tam více peněz. I proto Jesus stojí 50m a ne 30m jako by třeba stál jinde. Nikde netvrdím, že je to tak správně a že je to lepší než v jiných ligách, ale prostě je tam více peněz.

Nebojte, já vám vaší hračku brát nebudu, jen jsem se normálně zeptal, kde jste něco takového četli, když to tu zmiňujete.

Reagovat
smazaný uživatel

OK, teď vidím, že možná ta moje třetí věta v prvním příspěvku mohla tak vyznít. Nebylo to myšleno tak, že by byl Zaniolo pod úroveň Arsenalu, ale že by z mého pohledu Arsenal neposunul o tolik jako zmiňovaní Vlahovic nebo Locatelli v čase, kdy o ně měl Arsenal zájem.

Reagovat
Seydou Doumbia

Locatelli, Zaniolo, Egegard, Vieira...to jsou všechno hráči na stejné brdo, potenciál být nejlepší na svém postu, ale to dnes kdekdo má takový potenciál a jak takoví hráči dopadaji...viz dembouš, grizi, kutino a další pokemoni...Tielamens je už ted špička na svém postu a hotový hráč pro velkoklub, to ostatní říct dle mého nemůžou

Reagovat
smazaný uživatel

A co se týče toho srovnání Locatelliho a Zaniola. Locatelli prostě měl téměř 300 za mistry Evropy, když to srovnám s tím, jak dole popisuješ Zaniola, tak asi nechápu tvůj bod číslo 3.

Reagovat
smazaný uživatel

*300 minut za mistry Evropy.

Reagovat
Alberto Aquilani

Pretože môj názor ovplyvňuje hodnotu hráča a záujem klubov o neho? Rovnako tak som nikdy nepochopil to chvílkové bláznovstvo o Locatelliho, ktoré rýchlo uhaslo. .

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť ta tvoje první otázka nedává smysl. Já se právě na to ptal, protože nikde se o zájmu Arsenalu o Zaniola nepíše (nebo já to aspoň nečetl) a proto jsem se zeptal z čeho vycházíte.

Očividně má Arsenal podobný názor a zájem o něj pravděpodobně nemají.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
10

"Arsenal je pod Artetou hodně ambiciózní."

Reagovat
10

Arsenal je asi tak ambiciózní jako můj Jack Russel, ten má ambice stát se pitbullem, dovoluje si i na vlčáky, ale kdyby nebyly za plotem nebo na vodítku, tak ho rozjebou jako City nebo Crystal Palace

Reagovat
smazaný uživatel

Hele já vím, že je tu normální nějaká nenávist k Anglii a já ani nikde netvrdím, že to dělají dobře nebo, že jsou lepší než někdo, ale pokud ti jejich investice do kádru nepřijdou jako ukazování ambicí, tak je asi problém jinde.

Ten tvůj druhý příspěvek je asi pravděpodobně o tobě a ne o tvým psovi, protože pokaždé, když se někdo jen zmíní o někom z Itálie, tak vystartuješ bránit čest Itálie.

Reagovat
10

ty máš krásně naivní fantazii, snaž se jí udržet co nejdéle

Reagovat
smazaný uživatel

No rozhodně lepší moje "naivní fantazie" než tvoje arogance a zaslepenost. Tobě přeji ať z toho někdy vyrosteš.

Reagovat
10

dobře, budu to brát tak, že tahle tvoje arogantní odpověď vychází z tvé zaslepenosti a naivity

Reagovat
smazaný uživatel

Když ti to pomůže ke štěstí, tak prosím.

Reagovat
Bakary3

Oni jsou hrozny haranti, nic jsi nenapsal, ani na začátku ne, jen ses divil, ze by arsenal chtel zaniola, když o tom nikde ani slovo.

Ale schytals to, no, protože slusne tu oponovat borcum z italsky sekce, to se nedělá

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Zaniolo z Itálie nepůjde. Je to Juve nebo nic.

Reagovat
Francesco Totti AS

Frattesi je za ty prachy úplný nesmysl. Zaniola pošleme do Juve a ještě jim dáme možnost ho splácet x let.

Furt ty stejné pi*oviny, jestli je to Monchi nebo Pinto

Reagovat
10

Zaniolo za tu šílenou částku, o který se píše, je přece dobrej deal, ne? Zvlášť když se dá obratem podepsat Dybala, případně i ten Bernardeschi, kterej by u vás pravděpodobně tak tragikomickej nebyl.

Reagovat
Maritazzi

Nevím, já mám pořád nějakou romantickou představu, že jeho mise v Říme by měla být trošku delší a jiná než dvě vážná zranění a jedno vyhraný finále. Vydržel sezonu zdravej, teď věřím tomu, že by na tom byl daleko líp, navíc mi přijde jako hráč, který v sobě má něco navíc oproti zbytku kádru. A jasně, Dybala by byl super, ale zas jen zbožný přání, díky tomu jeho agentovi si myslím, že není možný, aby podepsal nám.

Takhle bych řekl, že budou stačit dva střeďáci a máme kádr relativně připravený, bez Zaniola to bude zas o větších změnách, příští rok podle mě odejde Abraham a bude se to u nás točit pořád dokola..

Reagovat
Pipo123

Preco dostava Zaniolo take zle hodnotenia? Pride mi ako keby ste predávali Iturbeho.

Zaniolo ma talent a je stale vo veku kedy sa zlepsuje. Podla mna este nedosiahol svoj strop, v buducnu moze byt hviezda ligy aj repre

Reagovat
Alberto Aquilani

Lebo má po 2 ťažkých operáciách kolena, lebo 80% minulej sezóny bol úplne napiču. Mne príde, že po tých zraneniach má limitovanú tú svoju najväčšiu prednosť. Ja si o ňom stále myslím, že je to taká mezzala, ktorá vezme loptu, potiahne s ňou 30 metrov, a následne loptu odovzdá niekomu, kto vie čo s ňou spraviť aby padol gól. Zaniolo nemá dobrú techniku, nemá prvý dotyk, nemá nahrávku, nemá finálne futbalové myslenie (toto je všetko zveličené, ale proste nič nemá na špičkovej úrovni).

Je kludne možné, že teraz je tá jeho cena na úplnom hrote, a po ďalšej nevydarenej sezóne, nedajbože po ďalšom devastačnom zranení, to bude Giuseppe Rossi 2.

Reagovat
10

S tímhle se naprosto shoduju, bohužel. Ono je snadný nechat se unést jeho sólama přes půlku hřiště a v tom opojení pak úplně zapomenout, že ta akce skončila odkopem od brány. A takových je většina. Minulou sezonu bylo utrpení sledovat, co všechno dokázal zajebat.

Věřil jsem mu, ale jeho fotbalová inteligence je opravdu nulová a nikam se neposouvá. Pokud odečtu tah na bránu a sóla, tak nemá opravdu "nic".

Navíc s jeho kamikaze stylem hry je bohužel jen otázka času, kdy si jedno z těch kolen urve znovu.

Reagovat
M11

Jeste mi na nem vadi ta jeho disciplina.. 12 zlutych a 2 cervene v lize

Reagovat
10

Mám pocit, že inteligence moc nepobral, nejen z rozhovorů. Navíc měl i disciplinární problémy mimo hřiště, v U21 je s Keanem Di Biagio vyřadil z kádru kvůli opakovaným problémům s disciplínou, teď naposledy ta situace se Zaccagnim. To není hráč pro Juve.

Reagovat
M11

No mam z nej pocit, ze mu je v hlave tak 15.. neni to jeden vystrelek.. je toho dost.. to nahoda nebude.. popravde ja mam pro nej slabost.. ale trosku nosim u nej ruzovy bryle.. ktere jsem nosil 3 sezony u Bernardeschiho..

Reagovat
10

Já to měl stejně, ale když vidím tu částku, jak hrál po tom druhému zranění, tak jsem je odložil. A pak člověk vidí i další věci, kvůli kterým to nemá smysl riskovat. Zvlášť když má přijít Di María, je na trhu Berardi, Kostić a další. A navíc by měl jít opačným směrem Fagioli..

Reagovat
M11

Jestli se zbavime Fagioliho nebo Rovelli v nejake vymene.. tak mi to zas potvrdi jen to, ze se stale nic nemeni.. momentalne to vypada ze Kostic je ted docela mimo deni.. to je skoda.. za ty penize by mi to prislo jako konecne zase jeden z tech chytrych nakupu.. tady ty honicky za Zaniolem za 50.. to nase mercato hazou o level niz

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by ho nechtělo i vedení.

Porad má dost talentu, aby se z něj stal užitečný hráč, nestal nás nic. Mzda bude ale problém a ty prachy se těžko odmítají, i když tou hostovackou zase děláme Juventusu bitch. Spoustu těch skandálu zvelicuje tisk, přijde mi, že si v něm našli nového Fanantonia nebo Balotelliho.

Na Berardiho zajebane akce nikdo nepoukazuje. Kostic pumpuje prihry v Bundeslize, ale není to záruka ničeho. Zaniolo udělá příští sezónu double digits v lize navzdory tomu, že je mnohdy frustrující ho sledovat, a vlastně ještě nedokončil rehabilitaci, protože je zase v tom centru a tentokrát se špecialisti snaží změnit jeho pohybové návyky a snížit hmotnost. Od příhodu do Říma má 16 kg nahoře, z toho přesně nula tuku, je vyšlehany na prach. To se projevuje na jeho pohybu, chybí mu všude pulvterinka, nevychazeji klíčky, atd.

Kdo ho sledoval předtím ví, že prihravat umí. Všechny faktory jeho hry jsou ale tak rozhašené, že dohromady to nefunguje.

Pokud bude další sezónu stejně špatný, jako letos, neřeknu ani půl slova, když ho prodají. Za mě by se měl prodloužit s tím, že příští rok může jít kam chce. Ať dá AS zpět, co se do něj vložili během těch dvou let. 10 za hostování nic neřeší, i kdyby nám příští a prespristi rok vyplatili 60. Takový deal může dělat Viola z 10.fleku nebo Cagliari (Barella). Ne AS. Fagioli je ok, ale potřebujeme rozvíjet Boveho a pozdeji zakomponovat Volpata.

Reagovat
Maritazzi

Akorát sem du s něčím podobným. Hodně se zapomíná, že ten kluk měl totál rozhašenou psychiku, dva roky nehrál fotbal, do toho okamžitej tlak v Římě na výkony. Myslím, že na hlavu takovýho kluka velká nálož.

Za mě ukázal, že to v sobě má. Ano, nehledal vždy správná řešení, ale zároveň byla potřeba mu najít místo na hřišti, obecně ho uklidnit, že to sám nespasí a na konci sezony to bylo vidět. S ním byl tým nepředvídatelnější, nebezpečnější, zaměstnával obránce soupeře úplně jinak. Ani nemluvím o tom, co mu rozhodčí nepískli, co udělá s jeho sebevědomím, když se stane to co s Janovem, když v 94. minutě rozhodne doma před plnym domem a zas mu gól neuznaj..

A souhlas, pokud za rok bude špatnej, ok, ale já si myslím, že hodnota půjde nahorů a že budeme silnější s nim, než pokud budeme hledat alternativu. Navíc je to pro mě i přes ty, možná i kvůli nim, kontroverze pořád sympaťák a jeden z nejzajímavějších hráčů v kádru.

Reagovat
10

já doufám, že u vás zůstane a rozehraje se...on je přesně hráč pro Řím a to nemyslím nijak negativně

Reagovat
smazaný uživatel

Jak říkáš, měl by v Římě zůstat aspon 5-7 let, zkusit vyhrát ligu jednou, pak ať se rozhodne, co chce.

Nejlepší bude, až zůstane, prodlouží a posadí ho Solbakken za 3 míliony

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud jsme hráli 4-2-3-1, byl na křídle 50metru sám, nikdo ho neuměl doplnit, a když ano, zadupal to sám. Potom v úplně nové pozici s Tammym, který nehraje jako typická devítka.

Nikdo od nás neumí míč dostat nahoru tak jednoduše jako on, když není možnost házet to na devitku.

Ja ho prostě mám rád, za mě talent, který v týmu prostě nemáme. Podobný je Iba, hrozný potenciál, ale hlava je problém.

Reagovat
Nuno čomes

16 kg hore a 0 tuku? Nadsázka?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, od příchodu z Interů přibral cca 15 kg svalů, na začátku sezóny vypadal jinak než teď, uz na vrchu trochu shodil, prostě to přehna s fitkem, navíc má genetiku brutální, po druhe operaci měl jen o 1cm menší obvod stehna, třeba Strootman ztratil 4. Teď má prý mezi 87-90, což je za mě pohoda, ale musí si na to zvyknout a hrát jinak, nebo zase zbrusit a vrátit se k tomu, co hrál před zraněním.

Reagovat
Lech

A kolik rustaku sype taky vis?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by měl sypat rustak. Co jsem prestal hrát fotbal a kvůli vyletěne potence nemohl nohy trénovat skoro vubec několik let, stejne jsem nabral 10 - 12 kg čisté svaloviny jen na hrazdě a bradlech. Kdybych drepoval a dělal mrtvoly, mam o dalších 5-8 víc, přes 100. Ani jsem nezral v nějakém velikém přebytku a ani mi už nebylo kolem 20.

20lety kluk s jeho genetickou spodní půlky těla může rustak prodávat, z přirozeně tvorby. Věřím, že polovina z té váhy byla ještě přirozenym vývojem jeho fyziologie a zbytek nabusil. A těch 15 asi taky nebude reálná hodnota, bude to spíš 10, max. 12.

Reagovat
Lech

Jo vsak ja si delam srandu, ne kazdy googli, kolik cm pres stehno ma kdejaky fotbalista. Ale zajimavy kazdopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak spíš to bylo řečeno ve srovnání s jinými hráči kteří probírají kila. Není úplně tradiční aby hráč, který už tak působí celkem robustne ještě nabral tolik svalové hmoty. Většinou je to sádlo, tak proto :)

Reagovat
10

To si ale popsal jen další důvody, proč je nesmyslný po něm teď jít. A proč je ještě víc nesmyslný za něj dávat částky 50m+, v tom žádná logika není.

Juventus prostě nemůže vsadit na typologicky dva docela podobný hráče, který mají operovaný 3 kolena.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme prachy hned. Na za tři roky. Nikdo by neměl s Juventusem takové dealy dělat. Commissio to asi vybral za všechny zas na nějakou dobu.

Reagovat
10

#SportMediaset: #ACMilan have made a €4M bid for Paulo #Dybala, Paolo #Maldini could make a decisive intervention.

nakonec půjde z 10m na 4m...a může poděkovat tomu prodejci traktorů, kterýho má za agenta

Reagovat
GEGE

Tomu nevěřím, že přistoupí na takovou almužnu...

Reagovat
10

4m asi ne, ale stejně tak podle mě nedostane těch 7m, o kterých se psalo...

Reagovat
Pipo123

Najlepsia by bola ta Monza

Reagovat
1899-1995

Těžko říct, platová politika v AC je dost striktní. 4 mil.€ by dle mě smetl ze stolu. Dnes se ještě objevil rumour o Neymarovi do AC, hostování a větší část platu by platilo PSG.

Reagovat
smazaný uživatel

A není to 4 mil podpisovy bonus?

Reagovat
10

ne, un contratto da 4 milioni di euro a stagione

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam budou brutální bonusy no.

Reagovat
GEGE

Tam nebude vůbec nic... bude se čekat jak dopadne jednání s Interem a jestli náhodou nesníží nároky...fakt smutné, že mu nemůžou s fleku nabídnout 6 mega a místo toho se jde radši po Ziyechovi...takhle sme mohli získat nejlepšího hráče ligy od konkurence, který by nás posunul o lvl výš...

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Seriozne najviac dava zmysel navrat do juve. Ale tam asi sa nad to cele vratane rozlucky nikto nevie povzniest

Reagovat
10

to už spíš přijde ten tvůj Neymar

Reagovat
stuff

Neymar-Henry-Dybala

Reagovat
Zark

Ten henry z venezie?

Reagovat
Pipo123

Vicario k nam, pise sa o 10-12 milionoch. Jednania potvrdil prezident Empoli.

Vsetci okolo Lazia sa radujú ze sme ziskali skvelého brankara. Ja sa priznám ze ho vobec nepoznam.

Reagovat
Pipo123

Btw Sirigu ma prist ako dvojka

Reagovat
Zark

Vicario je dlouhodobě super, buď rád

Reagovat
Dejwa

Na to, že nejsou prachy, tak zatím dobrý. Teď se zbavit Chilanů a dotáhnout Dybalu

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Pipo123

Vicario nakoniec 13+2.

Casale odmietol Monzu kvoli Laziu. Udajne je k nam blizko, cena 8+2.

Hodne sa špekuluje o tom ze Romagnoli si vybral nas a odmietol Fulham kde mu ponúkali 4 miliony rocne.

Alberto ma ist do Sevilla, podla Pedullu v tom pripade pojdeme do Ilica.

Hodne ma prekvapuje ako vykupujeme Veronu, minuly rok bol Zaccagni super prestup.

Keby vsetko vyslo tak zostava

Vicario - Lazzari, Romagnoli, Casale, Marusic - Augusto - Milinkovic, Ilic - Zaccagni, Immobile, Anderson(Cancellieri) vyzera dobre.

Paci sa mi ze sa snazime o domacich hracov.

Reagovat
Dejwa

SMS zůstane?

Reagovat
Pipo123

Vyzera to ze zostane, Lotito chce za neho 70 mega. To asi nikto neda. Navyse sa pisalo o tom ze mu sľúbili vyssiu aktivitu na trhu. Ma na dva roky zmluvu, ak neukopeme LM tak ho predaju buduci rok.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele