Isla sní o přestupu do Říma, prozradil agent

07.06.2010, 08:31
Aktuality
Mauricio Isla letos neodmyslitelně patřil do základní sestavy Udinese, a jak vidno, svými výkony zaujal představitele římského AS. Zájem italského vicemistra potvrdil hráčův agent Leo Rodriguez, který také prozradil, že přestup tímto směrem by znamenal splnění hráčova snu...

"Velmi brzy se sejdu s Danielem Pradem (sportovní ředitel AS - pozn. red.). Řím projevil zájem a pro Islu by očividně bylo snem nastupovat za Giallorossi. Je to skvělý klub a navíc by dostal šanci zahrát si po boku krajana Davida Pizarra," prohlásil Rodriguez.

Jedenadvacetiletý Chilan, kterému v sestavě patří pravý kraj zálohy či obranné řady, by se mohl stát dalším hráčem, jenž po nevydařené sezóně Udinese opustí. Dohodnuté jsou již dva odchody z patnáctého týmu uplynulé sezóny - Gaetano D’Agostino míří Fiorentiny a Simone Pepe je jednou nohou v Juventusu.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kádr Udinese se nám nějak rozpadá...S takovou to bude bohužel zase jen boj o záchranu, kde jsou ty časy co váleli v lize mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě ,aby odešel Di Natale tak rovnou mohou jít hrát Serii B

Reagovat
cristiano.K.

udine bude opět na padáka......nikdy jsem teda neviděl udine v LM jestli mě pamět neklame!

Reagovat
smazaný uživatel

máš špatnou paměť

Reagovat
smazaný uživatel

To ty nepamatuješ

Reagovat
homeles8

v roce 2005 byly v základní skupině C s Barcelonou, Brémy a Panathinaikosem. byly třetí, ale měli stejně bodů jako druhý Brémy, ale vstřelili o 2 góly míň

Reagovat
homeles8

-> cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

První zápas ve skupině Iaquinta hattrick

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě prodají Handanoviče a chytat půjde Zlámal

Reagovat
Francesco Totti AS

za ty prachy co dostanou za Pepeho a Agostina přivedou nějaké kvalitní hráče...jinak Isla i když na pravou zálohu bych viděl Menéze nebo Perrottu FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať Isla rovnou sebou vezme i Alexise Sáncheze to uý by tam byli tři Chilani

Reagovat
smazaný uživatel

Alexis by byl jiný kafe, ale Isla je určitě taky dobrá posila

Reagovat
smazaný uživatel

Udinese bude aj bez Geatana Mauricia a Simoneho dostatočne silné :) Priviesť im stačí 2-3 hráčov a neni problém .Za Pepeho je už náhrada vybavená , je ňou James Rodriguez z Banfieldu :) Do stredu by sa mohol vrátiť Candreva :) A posíliť treba útok a aspoň jednu kvalitnú posilu do obrany a Udinese bude šľapať :) O to sa nebojím :)

Reagovat
Pipo123

Rodriguez to je docela borec ale on je viac AM ako kraj nie ?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele